GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τον Παναθηναϊκό...

. Από τον Θύμιο Παπανικολάου . ΠΑΟ: Οι Πάπες και οι δικτάτορες δεν έχουν τύχη στην Ελλάδα . Ο Τεν Κάτε και οι Διευθύνοντες τον Παναθηναϊκού...

.
Από τον Θύμιο Παπανικολάου
.
ΠΑΟ: Οι Πάπες και οι δικτάτορες δεν έχουν τύχη στην Ελλάδα
.
Ο Τεν Κάτε και οι Διευθύνοντες τον Παναθηναϊκού θέλουν να αλλάξουν τα πάντα με την ίδια νοοτροπία του παρελθόντος: Τη Μεσαιωνική, παπική νοοτροπία, ή ακριβέστερα τη δικτατορική νοοτροπία της φίμωσης της κριτικής.
Είπε το αυτονόητο ο Γκούμας και ο Αντωνιάδης και αμέσως έδρασε αυτή η φασίζουσα νοοτροπία. Έτσι δεν κτίζεται ομάδα, ακριβώς γιατί στοκάρει τους πόρους της κριτικής, επικαλύπτει τα λάθη και γιγαντώνει την αλαζονεία του «αλάθητου» του προπονητή και των παραγόντων.
Η πειθαρχεία κτίζεται με το κύρος και όχι με τη φίμωση, τις τιμωρίες, ή τον πειθαναγκασμό.
Όταν ένας προπονητής πειραματίζεται ακόμα και δεν έχει καταλήξει σε «σκελετό», μόνος του χάνει το κύρος και προκαλεί προβληματισμό.
Όταν ένας προπονητής χρησιμοποιεί «αλλόκοτες» συνθέσεις στο κέντρο της άμυνας, αλλά και γενικότερα, με την Ίντερ, μόνος του προκαλεί σκεπτικισμούς.
Όταν διαρκώς χωλαίνει δραματικά, αμυντικά, η ομάδα με τις «αλλόκοτες» κάθε φορά επιλογές τότε δεν μπορεί και οι παίκτες να μην χάνουν την πίστη τους στον προπονητή.
Και η δικαιολογία με την Ίντερ δεν ευσταθεί. Σε όλους τους αγώνες μέχρι σήμερα είναι δραματική η άμυνα. Χθες με τον Άρη ήταν για κλάματα. Αυτό το βλέπουν όλοι όσοι δεν φοράνε παρωπίδες.
Με το να προσπαθείς όπως κάνει ο Τεν Κάτε (με την ενίσχυση της διοίκησης), να καλύψει αυτούς τους χονδροειδείς πειραματισμούς του, με τιμωρίες και τη φίμωση της κριτικής, σημαίνει ότι έχει τέτοια νοοτροπία που δεν εγγυάται τίποτα εποικοδομητικό και αισιόδοξο. Σημαίνει ότι έχει τη νοοτροπία το Πάπα.
Όσο το γρηγορότερο το καταλάβει αυτό Διοίκηση τόσο και πιο γρήγορα θα σωθεί και το «νέο σκάφος» του Παναθηναϊκού. Διαφορετικά η αποτυχία είναι εξασφαλισμένη για άλλη μια φορά ακόμα.
Με τα αγύριστα αλαζονικά μυαλά του «αλάθητου», με επικαλύψεις των αδυναμιών και τη φίμωση της κριτικής πρωτοβουλίας δεν κτίζονται όχι ομάδες, αλλά ούτε κλειστές «συντεχνίες».
Το χειρότερο για τον Παναθηναϊκό είναι ότι αν συνεχίσει η Διοίκηση να «πιστώνει» μια τέτοια προπονητική αλαζονεία και αλλοπρόσαλλους πειραματισμούς ΓΡΗΓΟΡΑ θα απογοητεύσει τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που έχουν ελπίσει ξανά. Και οι διαψευσμένες ελπίδες (και μάλιστα πολλαπλά) είναι στοιχείο εκρηκτικό, το οποίο θα αποσαθρώνει περεταίρω το «σώμα» του Παναθηναϊκού.
Το δείγμα γραφής ο προπονητής το έδωσε: και είναι απογοητευτικό και λίαν απαισιόδοξο.
Αλίμονο σε αυτούς που δεν το βλέπουν ακόμα.
Και η ικανότητα μιας ηγεσίας σε αυτό έγκειται: Να προβλέπει έγκαιρα και να διορθώνει γρήγορα τις λαθεμένες επιλογές.
Και το σπουδαιότερο. να συμβουλεύεται το μεγάλο ποδοσφαιρικό της κεφάλαιο: Τους μεγάλους ποδοσφαιριστές και στρατηγούς της, σαν το Δομάζο και άλλους, που δεν μασούν τα λόγια τους και δεν γλείφουν για μια «θεσούλα»…
Πηγή: resaltomag.gr
--------------------

8 σχόλια

  1. Δεν μας είπες ρε παπανικολαου όλες αυτές της αμπελοφιλοσοφίες σου εσύ της σκέφτηκες μόνος σου η σου τις είπαν ? και γιατί δεν πας να της εφαρμόσεις στην ομάδα σου ? τράβα ρούφα το ασπράδι τώρα μαλάκα και μετά πέσε για ύπνο να ξεκουραστείς

    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι εγινε θυμιο , απο το ιντυ που τρωγες τις χλαπατσες σου , ξεπεσες στο χαβουζα πρεςς γρ
    χοχοχοχο , πολυ αρρωστακι ρε λεμε, αθεραπευτη μαζοχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε σουργελα θα με εγκρινετε εσεις !!!
    δεν πατε καλα ρε που θα ζητησω και εγριση απ εσας
    αει στο διαολο ρε , μην δημοσιευστε τιποτα
    ρε βληματα δεν υπαρχουν ιδιοκτησιες στο ιντερνετε , τι σοι μαλακια ειναι αυτη "Το σχόλιο σας έχει αποθηκευτεί και θα είναι ορατό μετά την έγκριση του ιδιοκτήτη του ιστολογίου"???

    Δημοσιευστε ολα τα κειμενα και οτι δεν ταιριαζει στη σελιδα σας κοψτε το ... χοντροβληματα κολογλυφτες λογοκριτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H Πολυμετοχηκοτητα της Τριφυλλάρας δεν χωράει και τον Εφραιμ....??

    τόσα "γαλάζια" λεφτα έκανε,

    ας βγάλουμε και απο σπόνσορα τον ΟΤΕ και να βάλουμε την φωτογραφία του Ρουσόπουλου..

    ...ΠΑΟ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσείς μόλις βλέπετε Παπανικολάου σας πιανει αμοκ και βρίζετε.
    Το κείμενο φυσικλά δεν είναι του Θύμιου. Είναι του ΡΕΣΑΛΤΟ, από άλλον γραμμένο.
    Ο Θύμιος απλώς το έστειλε...
    Περαστικά σας χυδαιολόγοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Thn epomenh fora pou o Papanikolaou analavei efimerida kai ta kanei skata na doume an tha einai anektikos me tous syntaktes pou tha vgainoun kai tha lene ta xougia tou...
    A re opsimoi dimokrates oloi sas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άιντε, πράσινα μαλακισμένα, και φέτος τους γλουτούς του ΟΣΦΠ θα βλέπετε... τι μοίρα είναι αυτή που σας δέρνει, γαμώτο... μια ζωή πρωταθλητές Αυγούστου εσείς, ηθικοί πρωταθλητές τα χανούμια... είναι βαριά η... σκιά του Κόκαλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. του τα είπαν αυτά που λέει.

    Σταμάτησαν να του τα χώνουν από το ΛΑΟΣ και την Α1 και την εκκλησία του Χριστόδουλου, που του αγόραζε 800 τεύχη τον μήνα, και ο όψιμος "πατριώτης" και χριστιανομάχος Θύμιος, αποφάσισε να πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα από το ...ποδόσφαιρο.

    1000 τεύχη τον μήνα πουλάει, τόσα ψίχουλα θα πάρει, ο φαιός πλέον Θύμιος, το κατάντημα του αριστερού κινήματος.

    fokion

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση