GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιπολίτευση και Ολυμπιακή...

. Γράφει η Ηλέκτρα Γραμματικού .. Είναι ντροπή μεγάλη ντροπή και πρέπει να ντρέπονται τόσο ο Υπουργός Μεταφορών κ. Χατζηδάκης όσο και τα λ...

.
Γράφει η Ηλέκτρα Γραμματικού
..
Είναι ντροπή μεγάλη ντροπή και πρέπει να ντρέπονται τόσο ο Υπουργός Μεταφορών κ. Χατζηδάκης όσο και τα λαλίστατα προοδευτικά κόμματα (ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ). Αυτό που γίνεται αυτές τις μέρες με την ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής είναι σκανδαλώδες-προκλητικό-και πέραν κάθε λογικής.
Σπαταλούνται με τη σέσουλα χρήματα από τον κρατικό προυπουπλογισμό για να ικανοποιηθούν οι υπεράριθμοι εργαζόμενοι της Ολυμπιακής που ρουσφετολογικά πάντα κατελάμβαναν αυτές τις θέσεις με παχυλές πάντα αμοιβές (εργαζομένη με 10 χρόνια υπηρεσίας στον έλεγχο εισιτηρίων είχε μηνιαίο μισθό 3000€ την στιγμή που Δ/ντής σε οποιαδήποτε θέση του Δημοσίου με 30 χρόνια υπηρεσίας μόλις έφθανε τα τα 1600€).
Σπαταλούνται λέω χρήματα για να ικανοποιηθούν οι εργαζόμενοι της Ολυμπιακής που την έβγαλαν μια ζωή στον αφρό και με πιάνει το παράπανο γι’αυτό το ανύπαρκτο, άσπλαχνο, μεροληπτικό κράτος καθώς βλέπω στο δρόμο τους εργαζόμενους της Ζίμενς, της Βυαμύλ, των Φωσφορικών λιπασμάτων και κανείς δεν ενδιαφέρεται αν έχουν το καθημερινό τους φαγητό.
Για την ικαναποίηση λοιπόν των εργαζομένων της Ολυμπιακής ,δίνεται διαβεβαίωση ότι όλοι θα βολευθούν σε δημόσιες θέσεις ή θα πάρουν σύνταξη με τεράστια ποσά εφ’ άπαξ από 190.000€ μέχρι προς τα κάτω 70.000€ και όσοι πάνε στο Δημόσιο που οι μισθοί είναι πολύ χαμηλοί ,αυτοί οι κύριοι θα παίρνουν τις παλιές τους αμοιβές της Ολυμπιακής που είναι πολύ υψηλές (ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ).
Και ο μεν Χατζηδάκης κάνει το παν (Λεηλατεί τον κρατικό κουρβανά-σπαταλά αποθεματικά και οδηγεί σε χρεωκοπία τα ασφαλιστικά ταμεία) για να ιδιωτικοποιήσει την υπερχρεωμένη Ολυμπιακή (συμφωνώ με την ιδιωτικοποίηση γιατί δεν πάει άλλο ,να πληρώνω εγώ που ανέβηκα μετρημένες φορές σε αεροπλάνο ,χρόνια τώρα για να καλύπτω τα χρέη της Ολυμπιακής , για να ταξεδεύουν δωρεάν οι Βουλευτάδες και τα κόμματα και να διορίζουν όλους αυτούς που σήμερα αποζημιώνουν προκλητικά—Ιδιωτικοποίηση ναι, αλλά όχι να επιβαρυνθούν οι Ελληνες πολίτες ) που άλλοι προηγούμενοι Υπουργοί δεν μπόρεσαν να κάνουν.Αλλά τέτοιο χάιδεμα των εργαζομένων της Ολυμπιακής είναι αηδιαστικά προκλητικό για τους υπόλοιπους Ελληνες εργαζόμενους.
Το κάνει δε ο Υπουργός για να κάμψει τις αντιστάσεις τους. Την ίδια στιγμή τα κόμματα της αντιπολίτευσης αντιδρούν για λόγους αστήρικτους ,στην ιδιωτικοποίηση έτσι απλώς δογματικά και παρακολουθούν χωρίς αντίδραση καμμιά, για την σπατάλη που πάει να κάνει ο Υπουργός με τα κρατικά χρήματα ,σε βάρος όλου του Ελληνικού λαού. Αλλά είναι τέτοιο το κόμπλεξ των αριστερών κομμάτων που επειδή τα χρήματα θα πάνε σε εργαζόμενους, ας πάνε όπως και να πάνε και ας αδειάσουν τα ασφαλιστικά ταμεία ,μετά θα διαμαρτυρηθούμε γι’αυτό. Αυτό είναι ένα δείγμα πόσο υπολογίζουν το δημόσιο χρήμα και το νοικοκύρεμα του κράτους τα αριστερά κόμματα.
Απόδειξη τι έκανε 20 χρόνια το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία έτρωγαν με με τα δύο μάγουλα.Αν ποτέ δούμε στην εξουσία το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ τότε αν θα υπάρχει κράτος και μπλόκ να γράφουμε τη γνώμη μας ,το συζητάμε.Διότι αν τα κόμματα της αριστεράς είχαν φιλότιμο και ενδιαφέρονται όπως λένε για τους εργαζόμενους , να βγούν και να φωνάξουν καθαρά , ότι διαφωνούν μεν, με την ιδιωτικοποίηση ,αλλά δύο φορές διαφωνούν με την προκλητική ικανοποποίηση των εργαζομένων. Αλλά που να το πούν αυτό , μια ζωή καπηλεύονται ότι είναι με την τάξη των εργαζομένων.
Το ίδιο έκαναν και στον ΟΤΕ όταν οι εργαζόμενοι έπερναν εθελουσία έξοδο και εφ’άπαξ 180.000 €. Και φέτος βγήκαν και έκλαιγαν σαν μωρές παρθένες για την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ στους Γερμανούς. Χίλιες φορές στους Γερμανούς παρά να βγαίνει ο κάθε Υπουργίσκος να κάνει πολιτική με το υστέρημα του Ελληνα. Διότι πρέπει να καταλάβουμε επιτέλους σε αυτή τη χώρα , ότι για να πάει μπροστά αυτός ο τόπος πρέπει να αντικειμενικοποιηθούν όλες οι εξελίξεις στον εργασιακό τομέα και στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των εταιρειών και όχι να κρέμονται από μια απόφαση ενός άσχετου Υπουργού που συμβουλεύεται, το πολύ ,κάποιο Νομικό σύμβουλο του κράτους. Είδατε τι έκαναν οι Νομικοί σύμβουλοι στο Βατοπέδιο.
ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ. Υπάρχουν πράγματα που μπορούν να συμφωνήσουν όλοι οι Ελληνες μακρυά από τις αγγυλώσεις των κομμάτων.
---------------------------------

46 σχόλια

  1. Να αγιάσει το στόμα σου, ΕΥΓΕ πολύ καλή προσέγγιση όντως άλλο είμαι ενάντια στην ιδιωτικοποιηση και άλλο σέρνουμε τα βαρίδια από προυπολογισμο σε προυπολογισμό και ασφαλιστικό. Αλλά αυτό είναι που με κάνει να σκέφτομαι για την αγνότητα της πώλησης δηλ. αφού το μεγαλύτερο ανελαστικό κόστος ήταν οι εργαζόμενοι και δεν τους ξεφορτονόμαστε τότε τι διάολο έχουν φαγωθεί να πωληθει????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνω, να πανε να δουλεψουν και αυτοι για 700 ευρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΑ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΟΤΕ ΠΗΡΑΝ 180000 .ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω παλι διαφωνω. Πιστευω οτι πεφτουμε στην λουμπα της εξουσιας που θελει να στραφουμε ο ενας εναντια στον αλλον.
    Αν η ολυμπιακη ηταν κερδοφορα, δεν θα μας πειραζαν οι αποδοχες των εργαζομενων.
    Αν η ολυμπιακη ηταν κερδοφορα κανεις δεν θα μας εδινε αναλυτικη αναφορα για το που επενδυονται τα κερδη. (και το χειροτερο, δεν θα ρωτουσαμε αν και παλι εμεις θα πληρωναμε)
    Αν δουλευα νυκτα, σαββατα, κυριακες, αργιες (αναλογα τη βαρδια) δεν θα παιρνα 1100 ευρω το μηνα αλλα 2000.
    Το εφαπαξ ειναι χρηματα απο το μισθο των εργαζομενων.
    Στην τελικη δεν θα επρεπε να ζηταμε να μειωθει ο μισθος των εργαζομενων που παιρνουν παραπανω απο μας, αλλα να αυξηθει ο δικος μας.
    Οι εργαζομενοι στην καθε ολυμπιακη δεν αποφασιζουν μονοι τους, τους μισθους. Ζητανε και η διοικηση δινει. Πως θα σας φαινοταν να περνετε τα 700ευρω για καποια χρονια σε μια δουλεια που με κοπο βρηκατε και ενα πρωι να σας λενε οτι επειδη οι υπολοιποι 99 εργαζομενοι μπηκαν με μεσο και τα 700 ευρω δοθηκαν χαριστικα, ο μισθος απο αυριο γινεται 550 . Οχι δικαιο ε? Εκτος αν με αυτα που βλεπετε στην Ελλαδα βαυκαλιζεστε οτι η οποια εξοικονομηση πορων απο την ολυμπιακη θα φτασει στην τσεπη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ και επαυξάνω, κανεις δεν μπορεί να παιζει με τον κόπο αυτών που εργαζονται πολύ και πληρώνονται λίγο.
    Αν αναλογιστούμε κατά τα τελευταια 30 χρόνια, πόσα χρήματα έχουν δαπανηθεί από τον κρατικό κορβανά, σε προβληματικές επιχειρήσεις "νταβατζήδων" επιχειρηματιών (καμμιά σχέση με τους νταβατζήδες του Καραμανλή), οι οποίοι με πρόσχημα την διατήρηση θέσεων εργασίας εχουν δεχθεί αγύριστα δάνεια και επιδοτήσεις, καθώς επίσης και τα χρήματα που σπαταλήθηκαν από τίς προβληματικές ΔΕΚΟ χωρίς καμμία επιχειρηματική λογική, χάριν των εργατοπατέρων και μιας εξοργιστικά αναποτελεσματικής και εξαρτησιογόνας κοινωνικής πολιτικής, τότε θα συνειδητοποιήσουμε ότι η ανοχή η οποία επιδεικνύεται σε όλους αυτούς τους κακούς διαχειριστές (πρώην, νύν και επόμενους) από πλευράς μας, δυστυχώς ανανεώνει την υποχρέωση εξόφλησης χρέων των γονιών μας και υπερχρεώνει τα παιδιά μας και το μελλον της χώρας διατηρώντας αυτόν τον φαύλο κύκλο διαφθορας, αναξιοκρατιας και σπατάλης χωρίς την δημιουργία ονείρου και στόχων για τους νέους.
    Για οποιοδήποτε έχει ταξιδέψει ελάχιστα η γελοιότητα του μύθου " των εξαιρετικών υπηρεσιων του Εθνικού μας αερομεταφορέα" όπως κάποιοι ισχυρίζονται είναι αυταπόδεικτη. Επίσης η πλήρης απραξία η αναχρονιστική λογική των ανύπαρκτων υπηρεσιών του ΟΣΕ, καθώς και η μέχρι και σημερα αναζήτηση στρατηγικής ανάπτυξης σε όρους και με μέσα που ανήκουν στην 10ετία του 60 θα πρέπει να μας θλίβουν.Αμφιβάλω αν υπάρχει έστω και 1 Έλληνας ο οποίος θα βρέθηκε σε ευρωπαική χώρα εκτός των βαλκάνιων γειτονων μας και δέν φώναξε "μα οι πολιτικοί μας και οι κυβερνώντες σε όλα τα επίπεδα, τοπικό και εθνικό, όταν ταξιδευουν στο εξωτερικό που κινούνται, δεν παρατηρούν τον κόσμο γύρω τους, δεν παραδειγματίζονται δεν λαμβάνουν μια άλλη αισθητική υπηρεσιών, δεν ..., δεν..., ;Και καλά αυτοί ΔΕΝ...εμείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να τους προσλάβουν στο Δημόσιο με πρόγραμμα stage , για να δουν τη γλύκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΕΩΝΑΝ....

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΑΜΕ ΝΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ ????

    ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ????
    ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΣΙΤΉΡΙΑ Α΄ΘΕΣΗΣ ????

    ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ

    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ...

    ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ, ΤΩΡΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ....
    ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ .... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΣΦΑΛΕΣ ...

    ΜΠΑΓΙΟΚΟ ΡΕΜΟΥΛΕΣ

    ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΞΕΠΟΥΗΣΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ....
    ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟ.

    ΣΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ....

    ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΤΩΡΑ Η ΔΕΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΜΑΝ ... ΔΩΣΤΕ ΤΗ ....

    ΜΕ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ?????

    ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΏΝΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΣΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ............... ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΙΤΉΡΙΑ ??????????


    ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ?????????????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΑΠΙΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ !!!!!

    ΣΑΠΙΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

    ΣΑΠΙΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΚΤΗΣ

    ΣΑΠΙΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΥΓΟΥΡΙΑ

    ΣΑΠΙΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ , ΚΥΦΗΝΕΣ

    ΣΑΠΙΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το συνολικό κόστος αυτών των "ρυθμίσεων" είναι ίσο με τη λειτουργία (και το έλλειμα μαζι) της ΟΑ για τα επόμενα 4 χρόνια. Πληρώνουμε όλοι μαζί οι φορολογούμενοι για 4 χρόνια (ακόμα) και ξεμπερδεύουμε οριστικά με γάγγραινα 30 ετών. Δεν είναι κι άσχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγω πάλι προτείνω αντί να δουλέψουν αυτοί με 700 ευρώ να δουλέψουν (δουλέψουμε) όλοι για 3000 ευρώ, γιατί εξίσωση προς τα κάτω και όχι ρπος τα πάνω; Ε; Ας βγάλουν μερικές χιλιάδες ευρώ λιγότερα τα αφεντικά των siemens κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγω να προσθέσω σε όλους αυτούς που "ενδιαφέρονται" για την Ολυμπιακή, αγνοούν τον χαμό που γινόταν στο catering της Ολυμπιακής? Το κλέψιμο πήγαινε σύννεφο! Παίρνανε φαγητό και σκεύη για το σπίτι τους και για τους συγγενείς και φίλους τους! Οι συνδικαλιστές ΔΕΝ το ήξεραν αυτό? Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είπαμε: το σχέδιο Χατζιδάκη προβλέπει 1.2 δισ ευρώ για παχυλές και πρόωρες συντάξεις και παχυλές αργομισθίες. Χθές ανακοινώθηκαν τα ποσά του εφ'άπαξ που θα λάβουν οι συνταξιοδοτούμενοι της Ο.Α.:μιλάμε για κατώτερα ποσά που αγγίζουν τα 50 χιλ. ευρώ! Ενώ σε άλλους κλάδους περικόπτονται εφ'άπαξ, ασφαλιστικά δικαιώματα, και αυξάνονται τα ηλικιακά όρια συνταξιοδότησης! Είναι, ή όχι πρόκληση; Και τολμούν να κάνουν παράτες και άλλες ασχημίες στους αεροδιαδρόμους και δεν συλλαμβάνονται επ'αυτοφόρω για παρακώλυση συγκοινωνιών και έκθεση ανθρώπινων ζωών σε κίνδυνο; Είναι, ή δεν είναι πρόκληση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δουλευα σε κατασκευαστικες εταιριες ο μεσος ορος παραμονης στην ιδια εταιρια ηταν 4 χρονια τελειωνοντας ενα εργο περναμε μια αποζημιωση οχι παντα την νομιμη .
    Εχω τρια ανηλικα παιδια εαν ειχα εισοδημα απο αλλες πηγες πανω απο 4000 ευρω μου εκοβαν το ταμειο ανεργειας, και εβγαινα στην γυρα εγω και αλλοι συναδελφοι Απολυμενοι
    σε ολην την ελλαδα για να βρουμε δουλεια και με μισθο που σπανια ξεπερνουσε τις 2000-2500 χιλιαδες
    με εξαημερη εργασια και δεκα ωρες δουλεια ημερησιως.
    κανεις δεν ενδιαφεροταν για εμας
    και φωναζουν τωρα οι κηφηνες του δημοσιου οτι θα κλεισουν την Ολυμπιακη .Και μαζι τους και ολα τα κοματα της αντιπολιτευσης .
    Το 2004 ψηφισα ΚΚΕ για να μην νομιζεται οτι ειμαι Δεξιος.
    Ολοι μα ολοι ενδιαφερονται μονο για τον δημοσιο τομεα και τις Δεκο στον Ιδιοτικο τομεα ειμαστε σαν τους Ινδους η και χειροτερα απο συνθηκες ασφαλειας .

    Τασος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έχεις μεγάλο δίκιο. Δες τι γίνεται τώρα με την απεργία των Τελωνειακών.
    Τα λαμόγια, για να διατηρήσουν τα κεκτημένα... Αλήτες και πρέπει να σκάσεις και φακελάκι για να κάνεις τη δουλειά σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πέστα χρυσόστομη!

    Μπάς και θα βολέψει το κράτος στο Δημόσιο και τους απολυμένους του Λαναρα?

    Αλλα βλέπεις αυτοί δεν ήταν πρασινοφρουροί να βολευτούνε σε ισόβιες αργομισθίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ας επαληθευθουν η' διαψευσθουν τα αναγραφομενα ποσα για απολαβες (μισθους,εφ'απαξ κλπ ), ωστε να γνωριζει ο μεσος φορολογουμενος αν οι φοροι του πληρωνουν (και)προκλητικους μισθους η'εαν οι μαχες των συνδικαλιστων ειναι απο γνησια αγαπη για το 'εθνικο συμφερον' και μονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτα για τα 3000 ΕΥΡΩ,στον υπνο σου τα ειδες?
    Ωραιο παραληρημα! Τα μισα και ουτε παιρνει και σιγουρα τα ιδια μ'αυτα που παιρνουν στα ιδια χρονια οι εργαζομενοι στα υπουργεια.
    Οσο για ΚΚΕ και Συριζα ,ειδαμε τί καναν το 2003,οταν εκδιωχθηκαν σε αναγκαστικη μειωμενη συνταξη,260 ιπταμενοι.
    Το οτι,η ΚΑ'ΙΛΗ,Ραπτη,Γκερεκου ΚΑΙ τοσοι αλλοι επαγγελματιες τεμπεληδες,με μια θητεια 4 και αν χρονων στην βουλη παιρνουν συνταξη 2000 ευρω και σε 3 θητειες παιρνουν συνταξη 8000 ευρω[το 80% του μισθου],δεν φαινεται να σε ενοχλει,καημενη.


    Η Ολυμπιακη Αεροπορια και ο κ.Βερελης…

    Με τον Ν.3185/2003,260 μονιμοι ιπταμενοι
    συνοδοι-φροντιστες,εξαναγκασθηκαν ν’αποχωρησουν με
    υποχρωτικη προωρη[αρα
    μειωμενη]συνταξιοδοτηση.Εφαρμοζοντας τον νομο του πρωην υπουργου μεταφορων του” σοσιαλιστικου” ΠΑΣΟΚ
    κ.Βερελη,η Ο.Α τον Οκτωβριο του 2003 εδειξε την εξοδο σε 260 εργαζομενους
    που ειχαν πολλα ακομα να προσφερουν,θυροκολλωντας με
    δικαστικο κλητηρα την λυση της συμβασης τους.Ο μεσος
    ορος ηλικιας των εκδιωχθεντων ηταν τα 42
    χρονια,υπηρξαν δε και πολλες συνοδοι[σειρα 1987]που
    αναγκασθηκαν να φυγουν σε ηλικια 36 χρονων!Ο
    υπολειπομενος εργασιακος βιος των εκδιωχθεντων ηταν ως
    και 10 χρονια εργασιας.Η προωρη συνταξη ειναι δικαιωμα
    του εργαζομενου και οχι οπλο στα χερια του κρατους και
    της εταιρειας ωστε να εκδιωξει χωρις κινητρα
    αποχωρησης μονιμους εργαζομενους με απωτερο σκοπο να
    ελαφρυνει την εταιρεια απο μονιμους εργαζομενους,ισως
    για να την κανει πιο ελκυστικη σε υποψηφιους
    αγοραστες.Ωραιες σοσιαλιστικες μεθοδοι! Μετα την
    εκδιωξη μας προεκυψαν ελλειψεις πληρωματων και η Ο.Α
    προεβη σε προσληψεις εποχικων συνοδων!Την επομενη δε
    της εκδιωξης των 260,η εταιρεια συνειδητοποιωντας οτι
    ειχε διωξει και ολους τους εκπαιδευτες πληρωματων
    καμπινας καλεσε καποιους εξ αυτων και προτεινε να τους
    προσλαβει μεσω γραφειου ενοικιασης εργαζομενων,για ενα
    με δυο μηνες ωστε να συνεχιστουν απροσκοπτα οι ετησιες
    εκπαιδευσεις που γινονται σε καθημερινη βαση και εως
    οτου εκπαιδευσουν οι απολυμενοι,νεους εκπαιδευτες!Η
    προταση τους δεν ευδοκιμησε και η Ο.Α εστελνε
    ιπταμενους για εκπαιδευση στο ΚΑΙΡΟ απο την ΕGYPT AIR
    εως οτου ετοιμαστουν οι νεοι εκπαιδευτες της.Στα
    δικαστηρια που προσφυγαμε αμεσως μετα την εκδιωξη μας
    ζητωντας να κριθει παρανομη η αναγκαστικη χωρις
    κινητρα”Αθελουσια”εξοδος,φυσικα και δεν
    δικαιωθηκαμε,αντιδικος μας ηταν το κρατος αλλωστε…Το
    ΠΑΣΟΚ δεν δικαιουται σημερα να μιλαει για εργασιακα
    δικαιωματα των εργαζομενων στην Ο.Α ,οταν αυτο πρωτο
    το 2003 εδειξε σε μας τους 260 εξαναγκασθεντες σε
    προωρη μειωμενη συνταξιοδοτηση,πως αντιλαμβανεται αυτα
    τα δικαιωματα.Οσο για τον Συνασπισμο και το ΚΚΕ,περιμενω να σταθουν καποτε στο πλευρο μας και να μας στηριξουν,εστω και μετα απο 4 χρονια,για να αποδειξουν οτι πραγματικα αγωνιζονται για τα δικαιωματα ολων των εργαζομενων.

    .Αφου δε συγχαρω τα σωματεια της ΟΣΠΑ και
    της ΕΙΣΦ για τις δυναμικες σημερινες κινητοποιησεις
    και τον αγωνα που δινουν για τους εργαζομενους,θα
    ηθελα να θυμηθουν αν οταν εμεις οι 260
    ”συναδελφοι”τους εκδιωχθηκαμε,τι ακριβως εκαναν για
    να μας υποστηριξουν τοτε.Βγαλαν ανακοινωσεις στον
    τυπο,καναν στασεις εργασιας και χαπενινγκς,ηρθαν στις
    διαμαρτυριες μας εξω απο το υπουργειο
    μεταφορων,μαρτυρες στα δικαστηρια?Γιατι δεν ηταν τοτε
    κανεις τους στο πλευρο μας?Να’ναι ολοι τους
    καλα…
    Εξαναγκασθεισα σε αποχωρηση με προωρη μειωμενη συνταξιοδοτηση ιπταμενη συνοδος[ο μονος λογος αυτης της αναρτησης ειναι για να επισημανω στον κ.Βερελη οτι δεν θα’πρεπε να καμαρωνει για το πως ανεξοδα,φιλεργατικα και σοσιαλιστικα ξεφορτωθηκε 260 σκληρα εργαζομενους που ειχαν πολλα ακομα να προσφερουν και να ευχαριστησω την ΟΣΠΑ και την ΕΙΣΦ για το πως ”συμπαρασταθηκαν” σε ”συναδελφους”.Απο το 2003 μεχρι σημερα τα καναλια,οι δημοσιογραφοι-φιρμες που κουνουν το δαχτυλο και καταγγελουν τις παρανομιες της ζουγκλας της κοινωνιας μας,οι εφημεριδες ολες,μας εκλεισαν την πορτα τους στα μουτρα και φροντισαν να μην μαθει ποτε ο κοσμος τι συνεβη το 2003 επι κυβερνησεως ΠΑΣΟΚ και με τις ευλογιες των αριστερων κομματων.Ο μονος που τολμησε να καταγγειλει τα οσα συνεβησαν τοτε ,ηταν ο κ.Τερενς Κουικ. Αν και με τον τροπο που ο κοσμος τεχνιεντως στραφηκε απο τα ΜΜΕ εναντιον των ”προνομιουχων”ιπταμενων,δεν περιμενω κανεις να συνειδητοποιησει τα ακρως σοσιλιστικα που συνεβησαν τοτε,το πιο πιθανο ειναι να χαρει[οι πιο πολλοι θα’χετε ακουσει το ανεκδοτο με τον θεο και την κατσικα του γειτονα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ.ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ 700Ε ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΚΟ 1700Ε.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ.ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ.35 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΧΡΕΟΤΙΚΑ ΤΕΒΕ ΣΥΝΤΑΞΗ 800Ε ΚΑΙ ΕΦΑΠΑΞ ΤΑ (ΠΑΠΑΡΙΑ)ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 2.44

    Είναι προφανές φίλτατε 2.44 ότι δεν επιθυμείς να αμοίβεσαι αξιοπρεπώς για την εργασία σου αλλά σε ικανοποιεί το να αμοίβονται αναξιοπρεπώς οι άλλοι. Είσαι το είδος που οπισθοδρομεί την κοινωνία σε πολλά πράγματα αλλά (στην προκειμένη) ΚΑΙ κατά το βιωτικό επίπεδο.

    Τόσο μαλάκας Ελληνας είσαι ρε φίλε, τόσο, που δεν θέλεις καλύτερη ζωή για εσένα αλλά... χειρότερη για τους υπόλοιπους!

    Μπράβο "αρχιμάλαξ", έσκισες πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΛΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ (ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ), BLOOMERS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 25 Σεπτέμβριος 2008 7:23 πμ

    Ρώτα τη Μιμή και το συνάφι της.
    Το ποιός τη βούλιαξε τη βάρκα μη ψάχνεις μόνο σε υπουργούς
    Το 1991 οι φιλενάδες της Μιμής πέρνανε 400,000δρχ και ο ιπτάμενος σμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας 210.000 μαζί με τα πτητικά.
    Στα 35 της σύνταξη η Μιμή και η παρέα της, στα άχρηστα χωρίς δικαίωμα σύνταξης ο σμηναγός.
    Να είχαν και την ίδια ευθύνη ή τις ίδιες σπουδές τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα ψεμματα συνεχιζονται και αναπαραγονται απο τα Μ.Μ.Ε.
    Δεδομενου,οτι το 2003 φυγαν σε μειωμενη υποχρεωτικη συνταξη χωριε δωρακια και κινητρα εθελουσιας,οι ιπταμενοισυνοδοι-φροντιστες μεχρι και την σειρα του 1987,σημερα στην Ο.Α,ο παλιοτερος ιπταμενος εχει 20 χρονια υπηρεσιας[σειρα 1988],αρα 6000 ενσημα.Τα νουμερα που δοθηκαν,ειναι ψευτικα,δεν υπαρχει φροντιστης 'η συνοδος με πανω απο 6000 ενσημα,ισως θελουν να προκαλεσουν την κοινη γνωμη με πλασματικα νουμερα.

    οπως γραφτηκε στα ΜΜΕ
    Οι νέοι συνταξιούχοι και το εφάπαξ που θα πάρουν


    Κυβερνήτης, με 7.479 πραγματικά ένσημα και μεικτό μισθό 10.893,73 ευρώ, παίρνει εφάπαξ 241.400 ευρώ.

    Συγκυβερνήτης με 6.774 ένσημα και μεικτό μισθό 7.726,92 ευρώ, εφάπαξ 162.260 ευρώ.

    Ιπτάμενος φροντιστής, με 8.250 ένσημα και μεικτό μισθό 4.598,42 ευρώ, εφάπαξ 118.000 ευρώ.

    Ιπτάμενη συνοδός, με 7.785 ένσημα και μεικτό μισθό 4.594 ευρώ, εφάπαξ 101.800 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Επισης απο τους πινακες του ΙΚΑ,φαινονται τα ψεμματα

    Προσωπικό Ολυμπιακής Αεροπορίας / Αεροπλοΐας
    Ιπτάμενοι φροντιστές/συνοδοί

    Το προσωπικό της εταιρείας με τις ανωτέρω ειδικότητες μπορεί να πάρει πλήρη σύνταξη από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ εφόσον πληροί τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
    Ημέρες
    Ασφάλισης Ηλικία Είδος
    αποχώρησης Ειδική
    προϋπόθεση
    άνδρες γυναίκες
    7.500 Χ.Ο.Η. Υποχρεωτική 2.000 ώρες πτήσης, από τις οποίες 500 την τελευταία 10ετία πριν από την ημερομηνία αποχώρησης

    5.000 52 50

    5.000 44 42 Προαιρετική


    (Οι ηλικίες πρέπει να έχουν συμπληρωθεί και όχι να διανύονται)


    Σημείωση: Ειδικά οι ιπτάμενοι φροντιστές/συνοδοί που έχουν συμπληρώσει μέχρι τις 26/9/2004 5.000 Η.Ε. (με προστιθέμενο χρόνο ασφάλισης) με αυτή την ειδικότητα αποχωρούν υποχρεωτικά από αυτές τις εταιρείες, με την έκδοση διαπιστωτικής πράξης, μέχρι τις 31/12/2003, και συνταξιοδοτούνται με πλήρη σύνταξη, χωρίς όριο ηλικίας.

    Ενω στα μμε γραφτηκε χθες

    Ιπτάμενος φροντιστής, με 8.250 ένσημα και μεικτό μισθό 4.598,42 ευρώ, εφάπαξ 118.000 ευρώ.

    Ιπτάμενη συνοδός, με 7.785 ένσημα και μεικτό μισθό 4.594 ευρώ, εφάπαξ 101.800 ευρώ.

    Δηλαδη οι ιπταμενοι με 7500 ενσημα,φευγουν υποχρεωτικα,αρα πως ξεμεινε ο φροντιστης και η συνοδος,που δηθεν εχουν πανω απο 7500 ενσημα,οπως γραφτηκε.
    Ωραια προπαγανδα,επισης για το ΙΚΑ,πληρης συνταξη λεγεται η συνταξη[ακομα και η μειωμενη],που αναλογει στα χρονια ασφαλισης,ενω προωρη λεγεται αυτη που παιρνει κανεις οταν αφηνουν ανοιχτα τα ορια ηλικιας.Αρα πληρης δεν σημαινει και συνταξη 35 ετιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πέστα χρυσόστομη!

    Μπάς και θα βολέψει το κράτος στο Δημόσιο και τους απολυμένους του Λαναρά?

    Αλλα βλέπεις αυτοί δεν ήταν πρασινοφρουροί να βολευτούνε σε ισόβιες αργομισθίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Bloopers, στη CIA τι μισθούς έχετε? Υπάρχει μονιμότητα? Ασφάλιση?

    Ρε δε μπορείς να βολέψεις κι'εμάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ ΗΛΕΚΤΡΑ!!ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ Ή ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΑΔΙΚΟΥΝ Ή ΜΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ. ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΦΙΓΓΟΥΜΕ ΤΗ ΓΡΟΘΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ.ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΓΥΑΛΙΝΗ ΓΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΖΗΜΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ , ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 12.54 epitelous akouw logikes fwnes. zoume se mia xwra opou thn exoun katasparaxei 800.000 dhmosioi upallhloi 300 bouleutes kai oi oikogeneies tous kai 5 ekdotes/ntabantzhdes. Auto einai to systhma/karkinos pou mas exei dialusei. oloi oi upoloipoi douleuoume gia na einai bolemenoi autoi, alla twra pou to systhma katareei tha pnigoume me autous.
    H monh lush dustuxws einai na ta plhrwsoume auta ta lamogia me akriba paketa na pane spitia tous. Na mas afhsoun th gwnia hsyxh, kai as pernoun to mistho spiti tous, giati alliws tha kapsoun oloi thn ellada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Για το ότι κάποιοι αμοίβονται με 700 ευρώ και άλλοι παρακαλούν για ανασφάλιστα προγράμματα stage, ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό καρκικνώματα με παχυλά αμοιβόμενες συντεχνίες τύπου Ολυμπιακής, ΔΕΗ, Τελωνειακών κλπ.- για παράδειγμα.

    Τι γελοία και πλιατσικο-λογική αφέλεια είναι αυτή ότι όλοι μπορούν να πάρουν μισθούς 2 και 3 χιλ. ευρώ; Ποιός θα τους τα δώσει και από πού; Το κράτος; Ή οι ιδιωτικές επιχειρήσεις; Και που θα τα βρεί το κράτος; Φορολογώντας αγρίως τις ιδιωτικές επιχειρήσεις; Ή φορολογώντας αγρίως τους μισθωτούς, που σημαίνει ότι θα τους δίνει 3 και θα τους παίρνει τα 2; Ακόμη και όλα τα κέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων να πάρουμε και να τα δώσουμε σε μισθούς, πάλι δεν θα έφταναν για να πάρουν άπαντες μισθούς 2 και 3 χιλ. ευρώ.

    Όταν η πίττα είναι δεδομένη, και κάποιοι αρπάζουν τα μεγάλα κομμάτια, για τους υπόλοιπους μένουν τα μικρότερα, ή και καθόλου. Όσο απλοϊκό κι αν είναι το παράδειγμα αυτό αρκεί για να περιγράψει την κατάσταση για τους παραπάνω εξυπνους με μυαλό νηπίου.

    Ή, μάλλον, το επιχείρημα: "μαγκιά τους αυτούς που παίρνουν 3 χιλιάρικα μισθό, αγωνίσου να πάρεις και σύ", δεν είναι καν νηπιακή λογική - είναι καοκήθης ηλιθιότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εσύ 7.25 θα είσαι κανάνα από τα τόσα άμυαλα κουκούνια που γράφουν εδώ μέσα και δεν ξέρουν που οφείλεται η γενιά των 600€Να σου πω εγώ που οφείλεται στις συντεχνίες που διεκδικούν πάντα για πάρτυ τους και πάντα πρωτοστατούν οι ΚΚΕδες.Γι'αυτό και δεν τα βάζετε με τους τεμπελχανάδες της Ολυμπιακής που με ρουσφέτι κατέλαβαν αυτές τις θέσεις όπως πολύ σωστά λεει η συντακτρια,και έχουν εξασφαλίσει τεράστιες αμοιβές και σύ άσχετο κουμούνι λες δεν σε πειραζει αλλά θα περιμένεις να ανεβούν οι μισθοί των 600 € στα ύψη της Ολυμπιακής .Κούνια που σας κούναγε παλιοκομούμια με αυτή τη σκέψη, (Μα μην πέσουν οι μισθοί καννός λωποδύτη αλλά να νέβουν των φτωχών.Από που βρε παλιοκουμούνι θα βγουν τα χρήματα;;Η λογική λέει να πλησιάσουν όλοι οι μισθοί στα πλαίσια του να μπορούν όλοι να ζήσουν .Το να πάρουμε όλοι τα χρήματα της Ολυμπιακής δεν το βλέπετε βρε παλιοκομούνια ότι είναι ανέφικτο.Τι να λέμε τώρα μαλακίες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πιο μαλάκας από σένα Bloopers δεν υπάρχει εδώ μέσα και πάψε να γράφεις εδώ μέσα γιατί κατεβάζεις πολύ το επίπεδο γελοίε.Με τη λογική τη δική σου και του ΚΚΕ να μην μειωθούν οι απολαβές αυτών που παίρνουν 3000 € και απλώς να ανέβουν αυτοί που παίρνουν 700 € θα κάνουμε 100 χρόνια να εξισωθούν οι Ελληνες και Μετά λέει το ΚΚε είναι υπέρ της ισότητας Υπέρ του Μπάχαλου είναι πάντα το ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 2:32 ,δέν είναι μαλάκας ο άνθρωπος,τη δουλειά του κάνει,η δουλειά δεν είναι ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ.ΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΙΣΧΟΣ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ.

    Τεράστια η προσφορά των δύο Νοσοκομείων προς την Αλβανία. Στο «Χατζηκώστα» και το Πανεπιστημιακό περιθάλπεται η συντριπτική πλειοψηφία των περιστατικών από την γείτονα χώρα.

    Φροντίδα και ανθρωπιά βρίσκουν καθημερινά στα δύο Νοσοκομεία των Ιωαννίνων Αλβανοί ασθενείς, οι οποίοι είτε έρχονται από την χώρα τους, είτε ζουν στην περιοχή μας χωρίς να έχουν τα απαραίτητα έγγραφα. Συνάμα όμως, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο υλοποιεί μία σειρά... προγραμμάτων στην γείτονα χώρα, εκσυγχρονίζοντας το σύστημα υγείας και εκπαιδεύοντας κατάλληλα το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

    Από τις αρχές της δεκαετίας του ενενήντα τα δύο νοσοκομεία σήκωσαν το μεγάλο βάρος της περίθαλψης Αλβανών. Κατά διαστήματα μάλιστα, όπως όταν ξέσπασε η μεγάλη εξέγερση με τους καθημερινούς τραυματισμούς, η κατάσταση ήταν εκρηκτική και η προσφορά σε επίπεδο υγειονομικής φροντίδας καταλυτική.
    Σήμερα βέβαια η νοσηλεία των Αλβανών διέπεται από συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο και το οικονομικό κόστος για την χώρα μας έχει περιοριστεί. Ωστόσο δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου δοκιμάζεται η ανθρωπιά του συστήματος, το οποίο ανταποκρίνεται με επιτυχία και χωρίς να υπολογίζει το κόστος.

    Μεμονωμένες μελέτες που έχουν γίνει δείχνουν ότι οι ανασφάλιστοι αλλοδαποί που περιθάλπονται στα νοσοκομεία δεν αποτελούν αμελητέο ποσοστό στο σύνολο των ασθενών. Οι δαπάνες νοσηλείας είναι εξαιρετικά υψηλές και καλύπτονται σχεδόν εξ ολοκλήρου από τον κρατικό προϋπολογισμό.
    Η «Φιλελεύθερη Συμμαχία» με σχετική της ανακοίνωση ενημερώνει τους πολίτες ότι σύμφωνα με τεκμηριωμένα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν και στον αθηναϊκό Τύπο το ημερήσιο νοσήλιο στα δημόσια νοσοκομεία, αγγίζει τα χίλια (1000) ευρώ! Δηλαδή 1000 ευρώ πληρώνει ο κάθε φορολογούμενος πολίτης για κάθε ημέρα νοσηλείας του, στα κρατικά νοσοκομεία της "δημόσιας, δωρεάν περίθαλψης"! Αυτό το στοιχείο είναι ενδεικτικό και του κόστους της νοσηλείας των αλλοδαπών και κατ’ επέκταση και των Αλβανών.

    Το Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» από την στιγμή που άνοιξαν τα σύνορα με την Αλβανία ήταν το νοσηλευτικό ίδρυμα που σήκωσε το μεγάλο βάρος της περίθαλψης μεταναστών και λαθρομεταναστών. Σήμερα εξακολουθεί να παρέχει υπηρεσίας νοσηλείας, με βάση το νομικό πλαίσιο που έχει θεσπιστεί. «Ακολουθούμε τις διαδικασίες που προβλέπονται», δήλωσε στον «Π.Λ.» ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γιάννης Σαββίδης και συμπλήρωσε ότι «το νοσοκομείο δεν παρέχει μόνο νοσηλεία. Παρέχει φροντίδα και ανθρωπιά, που δεν μπορούν να προβλεφθούν από κανέναν νόμο».
    Ο παράγοντας άνθρωπος, τόνισε ο κ. Σαββίδης, είναι ο πιο σημαντικός και σε αυτόν δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα. Φυσικά στα έκτακτα και επείγοντα περιστατικά που προκύπτουν κι ύστερα από τις απαραίτητες συζητήσεις με τους Αλβανούς αξιωματούχους, το Νοσοκομείο ανοίγει διάπλατα τις πόρτες του για να τα αντιμετωπίσει.

    Το Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, πέρα από τα περιστατικά που περιθάλπτει, παρεμβαίνει μέσω προγραμμάτων στον τομέα της υγείας, εκσυγχρονίζοντας νοσηλευτικές μονάδες της Αλβανίας και εκπαιδεύοντας προσωπικό.
    Όπως ανέφερε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Δημήτρης Γκουρογιάννης, μέχρι το τέλος του έτους θα ολοκληρωθεί η μελέτη για τα νοσήματα και τις ασθένειες που προσβάλλουν τον πληθυσμό. Ειδική έμφαση δίνεται στα αιματολογικά, τον γυναικολογικό καρκίνο και τον προγεννετικό έλεγχο.
    Ήδη το Νοσοκομείο, υλοποιεί πρόγραμμα 400 χιλιάδων ευρώ στο Νοσοκομείο του Αργυροκάστρου, εκπαιδεύοντας γιατρούς κυρίως για τα νοσήματα αυτά, ενώ θα ακολουθήσει και διαγωνισμός για την προμήθεια υλικοτεχνικής υποδομής.
    Μέσω άλλου προγράμματος ενισχύεται η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο του Αργυροκάστρου και θα ακολουθήσει η εκπαίδευση των γιατρών.
    Πρόγραμμα 320 χιλιάδων ευρώ υλοποιείται στο Κέντρο Υγείας στους Γεωργουτσάτες. Μεταξύ των άλλων περιλαμβάνει κινητή οδοντιατρική μονάδα, μονάδα υπερήχων και μαστογράφο.
    Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, θα υλοποιήσει άμεσα ένα παλιό πρόγραμμα του ΠΕΣΥΠ, που είχε παγώσει επί χρόνια και αφορά στις επισκέψεις της Κινητής Γυναικολογικής Μονάδας, ιδιοκτησίας της Νομαρχίας Θεσπρωτίας, η οποία θα κάνει επισκέψεις σε χωριά της Αλβανίας αλλά και των Νομών Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας.
    «Τα επόμενα βήματα που θα κάνουμε θα είναι ακόμη μεγαλύτερα, αξιοποιώντας πάντα μεγάλα κοινοτικά προγράμματα, που θα εφαρμοστούν και σε άλλες Βαλκανικές χώρες» δήλωσε ο κ. Γκουρογιάννης και υπογράμμισε ότι το νοσοκομείο εξακολουθεί να δέχεται ένα σημαντικό φορτίο ασθενών από την γειτονική χώρα. Χαρακτηριστικό είναι ότι το 3% των περιστατικών της Ογκολογικής Κλινικής προέρχεται από την Αλβανία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εσύ 7.25 θα είσαι κανένα από τα τόσα άμυαλα κουμούνια που γράφουν εδώ μέσα και δεν ξέρουν που οφείλεται η γενιά των 600€. Να σου πω εγώ που οφείλεται στις συντεχνίες που διεκδικούν πάντα για πάρτυ τους και πάντα πρωτοστατούν οι ΚΚΕδες.Γι'αυτό και δεν τα βάζετε με τους τεμπελχανάδες της Ολυμπιακής που με ρουσφέτι κατέλαβαν αυτές τις θέσεις όπως πολύ σωστά λέει η συντακτρια,και έχουν εξασφαλίσει τεράστιες αμοιβές και σύ άσχετο κουμούνι λες δεν σε πειραζει, αλλά θα περιμένεις να ανεβούν οι μισθοί των 600 € στα ύψη της Ολυμπιακής .Κούνια που σας κούναγε παλιοκομούνια με αυτή τη σκέψη, (Μα μην πέσουν οι μισθοί κανενός λωποδύτη αλλά να νέβουν των φτωχών).Από που βρε παλιοκουμούνια θα βγουν τα χρήματα;;Η λογική λέει να πλησιάσουν όλοι οι μισθοί στα πλαίσια, του να μπορούν όλοι να ζήσουν .Το να πάρουμε όλοι τα χρήματα της Ολυμπιακής δεν το βλέπετε βρε παλιοκομούνια ότι είναι ανέφικτο.Τι να λέμε τώρα μαλακίες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  34. Εύγε και πάλι εύγε
    κυρία Γραμματικού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο Μπλούμπερος είναι γνωστός χαζομαλάκας, πάσχει στο μυαλό και στέκεται με χάπια. Αφήστε τον να γράφει καμιά φορά, αλλιώς θα μαχαιρώσει κανένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο 7:25 ειμαι. Επιστρεφω τους χαρακτηρισμους. Ξερω πολυ καλα ποιος ευθυνεται για τη γενια των 700
    1. Οι πολιτικοι των τελευταιων 25 ετων
    2. Οι (εισ)φοροφυγαδες εργοδοτες μου
    3. Ολοι αυτοι που βριζουν τους εργαζομενους στις ΔΕΚΟ, αλλα παραμονες διαγωνισμων ΑΣΕΠ και εκλογων ξημεροβραδυαζονται σε πολιτικα γραφεια γλυφωντας για να μπουν σε μια ΔΕΚΟ
    4. Ολοι αυτοι που θεωρουν λυση να απολυθουν εργαζομενοι. Λουκετο σημαινει απολυση. Απολυση σημαινει Ανεργια. Στη χωρα μας ανεργος σημαινει νεκρος. Παλεψτε και ψηφιστε για βορειοευρωπαικες συνθηκες ανεργιας (δανια, σουηδια) και μετα το συζηταμε. Μεχρι τοτε ξεσπαστε τη μανια σας σε αυτους που φταινε για τους ανεργους και μη ζητατε κι αλλους. ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Έχω μία απορία. Από την πώληση της Ολυμπιακής προβλέπεται να γίνει εξοικονόμηση κάποιων πολύ σημαντικών ποσών τα οποία μέχρι σήμερα χρησιμοποιούνταν για την κάλυψη μεγάλων μισθών, δωρεάν ταξιδιών, ελλειμάτων κλπ από τη μεριά της ΟΑ. Εγώ ως πολίτης τι οφέλη θα έχω βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα από αυτήν την ιστορία; Μπορώ να περιμένω μέσα στον επόμενο χρόνο αύξηση των κονδυλίων για την παιδεία; Μπορώ να ελπίζω μέσα στα επόμενα δύο χρόνια για ένα βελτιωμένο σύστημα υγείας με λιγότερα προβλήματα; Υπάρχει περίπτωση μέσα στην επόμενη πενταετία βελτιωμένο οδικό δίκτυο; Ή ακόμη να ελπίζω στην ανακούφιση κάποιων ασφαλιστικών ταμείων και αύξηση των συντάξεων; (και ο κατάλογος ερωτημάτων συνεχίζεται...). Πολύ φοβάμαι πως δεν θα δω τίποτε από τα παραπάνω και πως και αυτή τη φορά κάποιοι "κύριοι" και "κυρίες" θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν καινούργια σπίτια-κότερα-γούνες (μπρρρ) και φυσικά να προσθέσουν πολλά πολλά (μα πάρα πολλά) μηδενικά στις καταθέσεις τους. Μακάρι να πέσω έξω αλλά δεν το βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΓΙΑΤΙ;
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΕΡΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΕΛ - ΕΠΑΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΑΕΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΦΙΣΣΟΚΟΛΗΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 3.52= 7.25 Πάλι εκτός θέματος είσαι και επιβεβαιώνεις τον χαρακτηρισμό που σου έδωσε κάποιος ότι θα είσαι κανένα παλιοκουμούνι. Ποιός εδώ μέσα μίλησε εναντίον των εργαζομένων και αύξηση της ανεργίας που λες εσύ.Εσύ όμως μπερδεμμένος όπως είσαι δεν είπες κουβέντα για το πότε ένας των 700 € θα φθάσει την αμοιβή του τεμπελχανά εργαζόμενου της Ολυμπιακής.Αυτό το κατάλαβες ρε!!!Σκάσε λοιπόν και μη λες βλακείες.Πρέπει να του τα κόψουμε αυτά που παίρνει και όχι με τη δικιά σου ηλίθια κουμουνιστική τεμπέλικη λογική να ανεβούν οι δικές μας αμοιβές τόσο ψηλά ,Αυτά τα λένε όλοι οι μαλάκες συνδικαλιστές της αριστεράς για να μην χάσουν τα κεκτημένα τους.Και μετά σου λέει αριστερός είμαι άρα είμαι υπέρ του εργαζόμενου.Σκατά .Αριστερός είσαι τεμπέλης είσαι ή βολεμένος είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Βρε 4.09 με τη λογική αυτή να αφήσουμε την Ολυμπιακή όπως είναι και να συνεχίζεις εσύ όπως λες να την πληρώνεις. Μα τι λογική είναι αυτή που έχεις και κάθεσαι και γράφεις εδώ μέσα .Εδώ πριν σκεφθείς να γράψεις να ζυγίσεις πρώτα τον εαυτό σου άν έχεις μυαλό και αν αυτά που γράφεις στέκουν στην κοινή λογική.Διαφορετικά πάνε σε κανένα γραφείο του ΚΚΕ να σου ζαλίσουν τον ελάχιστο εγκάφαλο που έχεις με τισ τετριμμένες μαλακίες. Το δικιο του εργάτη.Λαέ κλπ τεμπέληδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. η η λέκτρα κάνει τις λάθος συγκρίσεις και βγάζει λάθος συμπεράσματα.1.στην πώληση της ιονικής 'εδωσε ο ιδι'ωτης 250 δισ δρχ όταν τα κτίρια μόνο κοστίζανε 1 τρισ.2.Χαρίστηκε από την πασοκάρα στον τραπεζίτη 600 δισ οφειλών στο ταμείο στο ικα σήμερα.3Η ΝΔ χαρίζει 1 δισ ευρώ ή και παραπάνω δεν είμαι σίγουρος οφειλές στο ικα πάλι στον ίδιο τραπεζίτη.Για μία εταιρεία λοιπόν πόσες εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ χαρίστηκαν σε λίγους μετόχους από πασοκ νδ?4.Στη ντόιτσε τέλεκομ πάλι χαρίστηκε το 3 τοις εκατό των μετοχών του οτε που έπρεπε να πάνε στο ικα.
    Οταν δίνονται τα αμύθυτα ποσά σε λίγους πλούσιους,εμείς θα διαμαρτυρηθούμε που δεν απολύονται οι εργαζόμενοι της ολυμπιακής αλλά μετατάσσονται?και οι έκτΚΤΟΙ απολύονται?Στο όνομα της συμπαράσρασης στους απολυμένους της βιαμιλ και της δάριγκ?Αλλοι παίρνουν τα λεφτά παιδιά όχι οι μετατασσόμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Εδώ 4:09
    Φίλε 6:46 πολύ φοβάμαι ότι με παρεξήγησες. Σαφώς και δεν επιθυμώ να συνεχίσω να πληρώνω από τη τσέπη μου τα φαγοπότια της ΟΑ οι υπεύθυνοι της οποίας γλεντούσαν τόσα χρόνια εις βάρος μου . Απλώς θέλω η τωρινή κυβέρνηση - την οποία ψήφισα- ή όποιος τέλος πάντων θα είναι αύριο στην εξουσία, να με διαβεβαιώσει και να μου αποδείξει πως αυτά τα ποσά θα χρησιμοποιηθούν επιτέλους προς όφελος δικό μου και δικό σου. Αυτό μόνο και τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. "Ω ξειν, αγγελειν Λακεδεμονιοις,
    οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι"

    ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

    --------------------------------------------------------------------------------

    Για να μην ξεχνιόμαστε...

    "ΑΛΤΕΡ" : Ιδιοκτήτης Α.Ε, ο Κουρής Γεώργιος (δες ΕΧΤΡΑ 3) και οι Αθανασούλης και Βαλσαμίδης - Εβραϊκών συμφερόντων, Διευθύνοντες Σύμβουλοι μέτοχοι.
    Συνεργάτες : Εκφωνητής ο Ευαγγελάτος Εβραϊκών ιδεωδών, αντιρατσιστής. Richard Kuik (Ρίτσαρδ Κουίκ) γιος του Εβραιογενή Τέρενς Κουίκ (φασίστας, ανθέλληνας, τουρκόφιλος βραβείο ΙΠΕΧΤΖΗ),

    "ΑΛΦΑ" : Ιδιοκτήτης Α.Ε. ο Κοντομηνάς. Εβραϊκών συμφερόντων, Διευθύνων Σύμβουλος μέτοχος.
    Συνεργάτες : Διευθυντής ειδήσεων Αλτενάϊ, Εβραιογενής. Μ.Καψής αντιρατσιστής ΠΑΣΟΚικος. Αθανασιάδης εκφωνητής, "έβριζε" τους αστυνομικούς του τμήματος στο Καλαμάκι, διότι δεν στάθηκαν προσοχή, για να εκτελέσουν ότι τους πρόσταζε μια υιοθετημένη κινέζικης καταγωγής ονόματι κ. Πολίτη.

    "ΑΝΤΕΝΑ" : Ιδιοκτήτης Μ. Κυριακού, Εβραϊκών συμφερόντων, Διευθύνων Σύμβουλος μέτοχος (Εβραιογενής, προωθεί Πολωνούς, Εβραίους, Άραβες στην Ελλάδα.). Παράνομη κατοχή Αιγιαλού, παράνομη κατασκευή λιμανιού, παράνομη παροχή οικοδομικών εργασιών, σε Ινδούς παρανόμους.
    Συνεργάτες : Τέρενς Κουίκ (Εβραιογενής, τουρκόφιλος βραβείο ΙΠΕΧΤΖΗ), Μανεσής, Γ.Παπαδάκης (αντιρατσιστές, φασίστες).

    "ΕΧΤRΑ": Ιδιοκτήτης Γ. Κουρής, φανατικός Εβραιόφιλος αναδείξας τους Εβραιογενείς Α.Παπανδρέου, Κ Σημίτη, καταστροφείς της Ελλάδος. Έκανε υπερχρέωση της Ελλάδος ο πρώτος 37 τρις δρχ., ο δεύτερος έκανε 75 τρις δρχ. εξωτερικό χρέος. Λέγεται ότι για αυτό πήρε από αυτούς χαριστικώς δύο άδειες Τ.Κ. και μετοχές από Καζίνα Εβραιογενών.
    Συνεργάτες : Ζ. Κοέν, Εβραιογενής, μεσολαβητής μεταξύ του Γ.Κουρή και εβραϊκών οργανώσεων. Γ. Παριανός φανατικός ΠΑΣΟΚ. Μαρία Αντωνάκη κουλτουριάρα δημοσιογράφος. Οι τεχνικοί πού εργάζονται στο ΤΚ είναι οι περισσότεροι Αραβικής και Εβραίικης καταγωγής.

    "ΕΤ 1" : Νέος πρόεδρος Παναγόπουλος χρήστος. Ακολουθεί πιστά τα αχνάρια του εβραιόφιλου Άγγελου Τσόγκου! Άφησε στις θέσεις τους όλους του εβραιόφιλους δημοσιογράφους, επιπλέον έδωσε εξωτερική θέση στον υιό του Άγγελου Τσόγκου, Φίλιο Τσόγκο με τριπλάσιο μισθό ενός απλού δημοσιογράφου! Πρώην πρόεδρος Άγγελος Τσόγκος Διευθυντής Εβραιόφιλος, από τον Εβραιογενή Σημίτη τοποθετημένος, υπερασπιστής Εβραϊκών συμφερόντων και όχι Ελληνικών. Αποκρύβει ειδήσεις και παραποιεί άλλες. Πρώην πρόεδρος Παναγιώτης Παναγίωτου, ΠΑΣΟΚος, ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ!
    Συνεργάτες : Νίνα Ναχμία, Δαβίδ Ναχμία. Εβραιογενής βρίζει Έλληνες.

    - Ο βρωμερός αναρχοαριστερός εβραίος μασόνος Κ. Σημίτης πριν κάνει εκλογές και ενώ ήξερε ότι θα τις χάσει έκανε πολυετή, πέραν πενταετίας συμβόλαια, με όλους τους ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ σε εβραίους ΠΑΣΟΚους δημοσιογράφους! Έτσι όλοι έμειναν εκεί για να κάνουν το ΘΕΛΗΜΑ των εβραίων. Τον Άγγελο Τσόγκο για να τον παραμερήσουν αναγκάστηκαν να του δώσουν 300.000 ευρώ βάση του νόμου που έκανε πιό μπροστά, (αστικός νόμος, μάλλον εμπόρων εβραίων), ο Κ. Σημίτης με τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΣΟΚια.


    "ΝΕΤ" : Νέος πρόεδρος Παναγόπουλος χρήστος. Ακολουθεί πιστά τα αχνάρια του εβραιόφιλου Άγγελου Τσόγκου! Άφησε στις θέσεις τους όλους του εβραιόφιλους δημοσιογράφους, επιπλέον έδωσε εξωτερική θέση στον υιό του Άγγελου Τσόγκου, Φίλιο Τσόγκο με τριπλάσιο μισθό ενός απλού δημοσιογράφου! Πρώην πρόεδρος Άγγελος Τσόγγος Διευθυντής Εβραιόφιλος, από τον Εβραιογενή Σημίτη τοποθετημένος, υπερασπιστής Εβραϊκών συμφερόντων και όχι Ελληνικών. Αποκρύβει ειδήσεις και παραποιεί άλλες.
    Πρώην πρόεδρος Παναγιώτης Παναγίωτου, ΠΑΣΟΚος ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ!
    Συνεργάτες : Δαβίδ Ναχμίας Εβραιογενής, συγγενής της Ν.Ναχμίας υβριστή Ελλήνων . Λομβέρδος φασίστας υποστηρικτής φανερά του Εβραιογενή Κ.Σημίτη, ΠΑΣΟΚίας, αντιρατσιστής Ελλήνων. Νίκος Αρβανίτης αντιρατσιστής Ελλήνων. Στ. Θεοδωράκης Εβραιόφιλος, σαν απατεώνας παρουσιάζει ψεύτικες δημοσκοπήσεις υπέρ των Τούρκων. Στέλιος Κούλογλου φασίστας Εβραιόφιλος, βρίζει τους Ελληνοκεντρικούς (Τράγκα). Μπαμπινιώτης φασίστας Εβραιόφιλος υβριστής Μακεδόνων, Ποντίων, αντιρατσιστής.

    "ΕΤ 3" : Νέος πρόεδρος Παναγόπουλος χρήστος. Ακολουθεί πιστά τα αχνάρια του εβραιόφιλου Άγγελου Τσόγκου! Άφησε στις θέσεις τους όλους του εβραιόφιλους δημοσιογράφους, επιπλέον έδωσε εξωτερική θέση στον υιό του Άγγελου Τσόγκου, Φίλιο Τσόγκο με τριπλάσιο μισθό ενός απλού δημοσιογράφου! - Πρώην πρόεδρος Άγγελος Τσόγγος Διευθυντής Εβραιόφιλος, από τον Εβραιογενή Σημίτη τοποθετημένος, υπερασπιστής Εβραϊκών συμφερόντων και όχι Ελληνικών. Αποκρύβει ειδήσεις και παραποιεί άλλες.
    Πρώην πρόεδρος Παναγιώτης Παναγίωτου, ΠΑΣΟΚος , ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ!
    Συνεργάτες : Κογκαλίδης συγγενής της Εβραιογενής Ν. Ναχμίας. Μαρκάτος, με ανοχή του κάηκε η Εθνική Βιβλιοθήκη από αναρχικούς που τον υποστήριζαν, είπε επίσης ότι, δεν πρέπει να γίνονται εθνικές εορτές.

    "ΜΕΓΑ" : Ιδιοκτήτης Διευθύνων σύμβουλοι Μπόμπολας,Τεγόπουλος, Λαμπράκης (Εκβιάζεται από Εβραιογενείς, ΜΟΣΑΔ), αντιρατσιστής λόγω άστατης ζωής, μόνη του απασχόληση η DEKADENT (της κατάπτωσης) λειτουργία του Μεγάρου Μουσικής (της Ελληνικής κατάπτωσης).
    Συνεργάτες : Ν. Παπανικολάου, πρώην διευθυντής ειδήσεων, αντιρατσιστής. Δ. Τσίμας, ΠΑΣΟΚιας, είναι αυτός πού έκανε τις στημένες συνεντεύξεις Σημίτη.


    "ΣΤΑΡ" : Ιδιοκτήτης Βαρδινογιάννης, με μετόχους ΑΡΑΜΚΟ Άραβες και Εβραιογενείς.
    Συνεργάτες : Διευθυντής ειδήσεων, εκφωνητής, Τέρενς Κουίκ (Εβραιογενής, τουρκόφιλος βραβείο ΙΠΕΧΤΖΗ),

    "Τηλέραμα": Παναγιώτης Παναγίωτου Διευθυντής Εβραιόφιλος, από τον Εβραιογενή Σημίτη τοποθετημένος, υπερασπιστής Εβραϊκών συμφερόντων και όχι Ελληνικών. Αποκρύβει ειδήσεις και παραποιεί άλλες.
    Συνεργάτες : Ν. Ναχμία. Εβραιογενής βρίζει Έλληνες.


    ΕΛΛΗΝ
    View Public Profile
    Find More Posts by ΕΛΛΗΝ

    04-07-2006, 09:23 AM #2
    ΕΛΛΗΝ
    Account Disabled




    Join Date: Feb 2006
    Location: ΕΛΛΑΣ/HELLAS/ЕЛЛАС
    Posts: 103
    Re: ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

    --------------------------------------------------------------------------------

    ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ



    "ΑΥΓΗ" : Εφημερίδα, όργανο του ΣΥΝ (κόμμα). Εφημερίδα φασιστική Εβραϊκών συμφερόντων προωθεί την διάλυση της Ελλάδος και αλλοτρίωση του Ελληνικού πληθυσμού, δια τις εισαγωγής ξένης εθνότητας κατοίκους. Υπερασπίζεται συμφέροντα Εβραίων (Μ.Δαμανάκη, "εγώ είμαι Εβραία"). Επίσης υπερασπίζεται συμφέροντα Τούρκων, διότι οι περισσότεροι ψηφοφόροι του ΣΥΝ είναι Τούρκικής ιδεολογίας άνθρωποι.

    "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ" : Εφημερίδα, όργανο του ΚΚΕ (κόμμα). Εφημερίδα φασιστική Εβραϊκών συμφερόντων προωθεί την διάλυση της Ελλάδος και αλλοτρίωση του Ελληνικού πληθυσμού, δια τις εισαγωγής ξένης εθνότητας κατοίκους.
    Συνεργάτες : Γιοβάνκα (τώρα έγινε Γιάννα) Κούρτοβιτς, Εβραιογενή δικηγόρος, κτύπησε αστυνομικό επεμβαίνουσα σε σύλληψη παρανόμου. Ν. Ναχμία Εβραιογενής, βρίζει Έλληνες.


    "NEA" : Ιδιοκτήτης Διευθύνων σύμβουλος Χρ. Δ. Λαμπράκης (Εκβιάζεται από Εβραιογενείς, ΜΟΣΑΔ), λόγω άστατης ζωής, φασίστας, φανατικός αντιρατσιστής, άκληρος. Μόνη του απασχόληση η DEKADENT (της κατάπτωσης) λειτουργία του Μεγάρου Μουσικής (της Ελληνικής κατάπτωσης). Σαν "διαπλεκόμενος" χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ με σκοπό να "εκβιάζει" σε δημόσια έργα. Στο "μεγαρό μουσικής" του, συγκεντρώνεται όλη η αφρόκρεμα της Ελληνικής DEKADENT ζωής. Αγρότης έντιμος Έλλην, δεν έχει πατήσει ακόμα το πόδι του εκεί στο "Μέγαρο μουσικής (DEKADENT)".Συνεργάτες : Λ.Β. Καραπαναγιώτης, Β.Γρ. Νικολόπουλος, Κ.Γ. Ρεσβάνης, Ηλ.Κ.Μάτσικας, Π.Ι.Καψής (ΠΑΣΟΚ). Ι.Γ.Κιούσης, ΑΝ.ΣΤ. Κοχαϊδου : Όλοι ψευτοκουλτουριάρηδες αντιρατσιστές διαλεγμένοι ως εκ τούτου, από τον ίδιο τον Χ.Δ.Λαμπράκη.
    Διεύθυνση : Χρ. Λαδά 3. Τ.Κ. 102 37 ΑΘΗΝΑ

    "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" : Ιδιοκτήτης Χ. Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. (Εβραιογενών). Διευθύνων σύμβουλος Χρ. Τεγόπουλος (Εκβιάζεται από Εβραιογενείς, ΜΟΣΑΔ), λόγω άστατης ζωής, φανατικός αντιρατσιστής, Σαν "διαπλεκόμενος" χρησιμοποιεί τα Μ.Μ.Ε. με σκοπό να "εκβιάζει" σε δημόσια έργα. Στην εφημερίδα αυτή δημοσίευε συνήθως η 17Ν (ξένες μυστικές υπηρεσίες, και ιδιωτικών διαπλεκομένων συμφερόντων δολοφόνοι) τις προκηρύξεις της, με τις οποίες εκβίαζαν οι Αμερικάνοι και οι φασίστες τον Ελληνικό λαό.
    Συνεργάτες : Θ. Τεγόπουλος, Σεραφείμ Φυντανίδης Γ. Βλαστάρης, Μ. Γιομπαζόλιας, Χρ. Κάσδαγλης : Όλοι αντιρατσιστές διαλεγμένοι ως εκ τούτου, από τον ίδιο τον Χ.Κ. Τεγόπουλο.
    Διεύθυνση : ΜΙΝΩΟΣ 10-16. Τ.Κ. 11743 ΑΘΗΝΑ….
    Τηλ. 210-9296001. Kωδικός διεθνής ISSN 1105-0934
    Διεύθυνση : Τσιμισκή & Κουσκουρά 7. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ….
    Τηλ. 2310-234534.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. "Εφημερίδα φασιστική Εβραϊκών συμφερόντων", 10:07 πμ

    KAI φασιστική ΚΑΙ εβραϊκών συμφερόντων!!! Τι άλλο θα δούμε εδώ μέσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Επειδη βλαμμενε δουλευω στην ΟΑ οποτε θες ελα να σου δωσω εκκαθαριστικο μου να δεις τα ωραια 850 ευρουδακια που παιρνω εδω και 9 χρονια!Δουλευοντας οταν εσυ καθεσαι και κοιμασαι!!!!ΒΛΑΚΑ!Εισαι απιστευτα κομλπεξικος!!!!

    Αντε ρε σηκωστε κεφαλι μηπως και παρουμε κανενα μισθο απο αυτους που πλουτιζουν και αφηστε με στον πονο μου που δεν μπορω ουτε να συνζησω που επιθυμω τοσο καιρο για τον γαμομισθο μου!ΕΛΕΟΣ!!

    Ειναι παρα πολυ ασχημο αυτο που κανετε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση