GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν είναι του μπαμπά τους...

... για να τα δίνουν δωρεάν! . Από το http://eidafos.blogspot.com . Πολύς λόγος γίνεται τελευταία από όλα τα ΜΜΕ για τις μπίζνες μεταξύ της...

... για να τα δίνουν δωρεάν!
.
Από το http://eidafos.blogspot.com
.
Πολύς λόγος γίνεται τελευταία από όλα τα ΜΜΕ για τις μπίζνες μεταξύ της Μονής Βατοπεδίου και του Δημοσίου. Μέχρι που επενέβη και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Τα διαβάζεις όλα ετούτα και λές. Δεν μπορεί εφόσον εντός των «συναλλασσομένων» είναι και ιερωμένοι και μάλιστα μοναχοί εκ του Αγίου όρους, αναχωρητές των εγκοσμίων, ακτήμονες και άνευ οικονομικών απολαβών, όλα ετούτα θα έχουν μέσα τους και «σεμνότητα και ταπεινότητα», την οποία ευαγγελίζονται και οι δύο συναλλασσόμενες πλευρές.
Εγώ νομίζω ότι όλα είναι καλώς καμωμένα διότι «σου έδωσα μου έδωσες». Άρα πάτσι. (Δεν έχει σημασία εάν αυτό που πήρα έχει εικοσαπλάσια αξία από αυτό που σου έδωσα).
Μπορεί και να σε γέλασα, να σε κορόιδεψα βρε αδελφέ.
Αλλά γίνονται αυτά μεταξύ σεμνών και ταπεινών; Εάν όντως γίνονται σκεφθείτε τι γίνεται με τους μη σεμνούς και ταπεινούς αυτής της έρμης και δόλιας χώρας, που όλα γίνονται με δημοκρατικό μανδύα, από τους δημοκρατικά εψηφισμένους από τον Ελληνικό λαό.
Και έρχομαι σε ένα πολύ σοβαρό θέμα, το οποίο δεν έχει ως αναδόχους, κανάλια, εφημερίδες και δημοσιογράφους για να το αναδείξουν. Είναι όμως αρκετοί και εδώ οι ενδιαφερόμενοι, εψηφισμένοι και αυτοί δημοκρατικά, αρά ουδείς μπορεί να τους αγγίξει και μεγάλο το αλισβερίσι και η μάσα χωρίς ανταλλάγματα. Μόνο με ψηφαλάκια.
Τα εγκαταλειμμένα στρατόπεδα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, περιουσία κρατική, φιλέτα εντός και εκτός των κατοικημένων περιοχών, τα έχουν βάλει στο μάτι οι δήμαρχοι όλων αυτών των περιοχών και αποτελεί «μόδα» η διεκδίκησής των από το κράτος, εν ονόματι των πολιτών, και μεγάλη επιτυχία όταν αυτά περιέρχονται στην κυριότητα των τοπικών αυτοδιοικήσεων, για να τα αξιοποιήσουν όπως διαλαλούν, κυρίως για χώρους πρασίνου και αναψυχής των δημοτών τους.
Και έχουν δοθεί πολλά από αυτά και άλλα τόσα είναι έτοιμα να δοθούν, δωρεάν και χωρίς σχετικά ανταλλάγματα, λές και είναι τσιφλίκια των εκάστοτε υπουργών, αποστερώντας το κράτος από την περιουσία του και από εισοδήματα. Όλα αυτά κάποτε είχαν πληρωθεί από την τσέπη του φορολογουμένου Έλληνα. Τώρα δίδονται δωρεάν στους επιτηδείους για να πλουτίσουν αυτοί και ζητούν φόρους από τον λαό διότι τα οικονομικά μας από την κακοδιαχείριση έπεσαν έξω.Και μακάρι όλες αυτές οι εκτάσεις να πήγαιναν για την αναψυχή των πολιτών. Τσιμέντο έγιναν και έτσι πρόκειται να γίνουν, αλλάζοντας χρήση, πλουτίζοντας κάποια από τα λαμόγια που κυκλοφορούν πολύ τελευταίως.
Σκεφθείτε πως το Πάρκο του Στρατού στο Γουδή, διεκδικείται από όλους τους δημάρχους της περιοχής για να το αξιοποιήσουν αυτοί τάχα. Κάθε χρόνο εκεί μέσα όλο και κάτι κτίζεται περιορίζοντας στο ελάχιστο το πράσινο που απέμεινε στην πόλη αυτή. Αλλά δυστυχώς οι πιέσεις είναι μεγάλες και τα συμφέροντα τεράστια. Επάνω στο χρήμα και στον εύκολο πλουτισμό έχουν πέσει όλοι και κατασπαράζουν τις σάρκες του κράτους.
Τέρμα κύριοι τα εγκαταλειμμένα στρατόπεδα των Ενόπλων Δυνάμεων ανήκουν στο κράτος και είναι κρατική περιουσία. Εάν θέλετε να τα αξιοποιήσετε καλώς. Δεν έχετε όμως δικαίωμα να τα δίδεται δωρεάν στον οποιονδήποτε, όποιος και αν είναι αυτός, χωρίς το κράτος να λαμβάνει αυτά που του ανήκουν.Τις δωρεές σας να τις κάνετε από τις δικές σας περιουσίες και όχι από αυτά που δεν σας ανήκουν.
--------------------------------

13 σχόλια

  1. Μάλλον πρόκειται για καραβανά, που επιθυμεί διακαώς να οικοπεδοποιηθούν και μετέπειτα να χτιστούν τα στρατόπεδα και να γίνουν κατοικίες για στρατιωτικούς. Ωωω τι sic. Ωραία αξιοποίηση. Όχι πάρκα λοιπόν, αλλά κατοικίες του ΑΟΟΑ - Αυτόνομος Οικοδομικός Οργανισμός Αξιωματικών! Μισό αιώνα και βάλε εκκλησία, στρατός, πολιτικοί "αξιοποιείτε" την περιουσία του ελληνικού δημοσίου, του λαού, με οικοπεδοποιήσεις και τσιμεντοποιήσεις. Τώρα που κάποιες εκτάσεις παραχωρούνται στους Δήμους σας ενοχλεί. Όταν παραχωρηθούν στους Δήμους έστω και αν ένα πολύ μικρό μέρος αυτών των εκτάσεων χτιστεί (κακώς πάντα), αυτό τουλάχιστον όμως θα είναι για κοινωφελείς σκοπούς, για όλους τους δημότες και όχι σπιτάκια για ορισμένες "κάστες". Αίσχως ντροπή σας. Όλα τα στρατόπεδα να δοθούν στους Δήμους για αναψυχή όλως των δημοτών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνα με έκτακτη ανακοίνωση του επιστημονικού συμβουλίου και του συντονιστικού οργάνου του πειράματος CERN, εντοπίστικαν 3 ΜΑΥΡΕΣ ΚΗΛΙΔΕΣ σε περιοχή με συντεταγμένες την περιοχή Athens-Attica-Greece.

    Οι κηλίδες αυτές είναι οι γνωστές μας ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ της ύλης του σύμπαντος. Οι επιστήμονες τους έδοσαν τα ονόματα:
    Aloguskoyfis, Bazakias και Kostakis.

    Παρατηρήθηκαν για πρώτη φορά το 2004 και έκτοτε το μέγεθός τους αυξάνει. Τις τελευταίες μέρες δε, παρατηρείται ανησυχητική αύξηση του μεγέθους των, λόγω της υπαρδραστηριότητάς των να ρουφάνε κάθε τι που βρίσκεται γύρω τους.

    Καλούνται οι υπήκοοι αυτής της χώρας να μεταναστεύσουν σε άλλη ήπειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο χθεσινός χρησμός του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο δεν βελτίωσε την κατάσταση στο εσωτερικό της ΝΔ ενώ συνεχίστηκε το «όργιο» φημών και πιέσεων γύρω από την «παραίτηση του κ. Γιώργου Βουλγαράκη».

    Θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το ναυάγιο της ΔΕΘ και να απαντήσει στις κατηγορίες ότι «ζει σε άλλη πραγματικότητα» ο κ. Καραμανλής δήλωσε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου: ««Δεν αρνούμαι την πραγματικότητα, ο κίνδυνος που φαινομενικά αναδεικνύεται για υποθέσεις την σημασία των οποίων δεν υποτιμώ είναι υπαρκτός, δεν θα αφήσω όμως να γίνουν τροχοπέδη στο κυβερνητικό έργο». Ο κ. Καραμανλής αναφερόταν στις υποθέσεις του πλουτισμού του κ. Γιώργου Βουλγαράκη αλλά και των πολιτικών συνεπειών της Μονής Βατοπεδίου. Θέλησε να φανεί για άλλη μία φορά αποφασιστικός λέγοντας προς τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου: «δεν κάνω εκπτώσεις για το πρόσκαιρο, δεν κάνω παρεκκλίσεις από τον στόχο, ζητώ σκληρή δουλειά και συνεχή αυτοκριτική από τον καθένα». Οι πλέον αισιόδοξοι στο εσωτερικό του κόμματος ερμηνεύουν τον πρωθυπουργικό χρησμό ως προαναγγελία ότι θα κάνει τις κινήσεις του στον χρόνο που εκείνος θα αποφασίσει. Ωστόσο οι περισσότεροι θεωρούν ότι η πολιτική ζημιά έχει γίνει και είναι μεγάλη και μη αναστρέψιμη όποιες κινήσεις κι αν κάνει ο κ. Καραμανλής.

    Στο επίκεντρο βρίσκεται ο κ. Βουλγαράκης από τον οποίο πολλά στελέχη ζητούν «να διευκολύνει τον πρωθυπουργό και να υποβάλλει την παραίτησή του». Μάλιστα από το πρωί κυκλοφορούσαν φήμες ότι ο υπουργός μέσα στην ημέρα θα παραιτηθεί. Από την πλευρά του κ. Βουλγαράκη λένε ότι στην καθημερινή επικοινωνία που έχει ο υπουργός με το Μέγαρο Μαξίμου κανείς δεν του έδειξε ότι έχει αλλάξει η γραμμή άμυνας και δεν του ζήτησαν παραίτηση. Καθώς οι φήμες αποδίδονται σε κυβερνητικούς κύκλους φαίνεται να δημιουργείται ρωγμή στην σχέση του κ. Βουλγαράκη με τον κουμπάρο του κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Θεόδωρο Ρουσόπουλο. Ορισμένοι εκτιμούν ότι πιέζεται να παραιτηθεί ο κ. Βουλγαράκης προκειμένου να εκτονωθεί το κλίμα και να έλθει σε δεύτερο πλάνο ο κ. Ρουσόπουλος ο οποίος εγκαλείται και για τις μπίζνες της συζύγου του αλλά και για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου. Η υπόθεση παίρνει πολιτικό χαρακτήρα καθώς πολλοί από τους εμπλεκόμενους μιλούν για «άνωθεν παραινέσεις» προκειμένου να προχωρούν απρόσκοπτα οι παραχωρήσεις δημόσιων κτημάτων στην Μονή. Τα βλέμματα στρέφονται προς τον κ. Ρουσόπουλο λόγω των συχνών επισκέψεών του στο μοναστήρι και των σχέσεών του με τον ηγούμενο Εφραίμ.

    Γαλάζιος εμφύλιος όμως ξέσπασε και με αφορμή τα νέα φορολογικά μέτρα με επίθεση του κ. Γιάννη Μανώλη ο οποίος κατηγόρησε για αναξιοπιστία τον υπουργό Οικονομίας κ. Γιώργο Αλογοσκούφη.

    Μέσα σε αυτό το κλίμα στον άξονα Μαξίμου Ρηγίλλης αγωνιούν για το τι θα πράξουν οι αντάρτες του κόμματος και αν θα υπάρξει νέο χτύπημα εντός των ημερών. Παράλληλα βρίσκονται με τα μάτια στραμμένα στην Θεσσαλονίκη και με την εκεί παρουσία του κ. Γιώργου Παπανδρέου. Αν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πάει καλά τότε εκφράζονται φόβοι ότι θα παγιωθεί η μείωση της ψαλίδας και ότι οι επόμενες δημοσκοπήσεις θα είναι ακόμη χειρότερες για τη ΝΔ. Η μόνη τους ελπίδα είναι να υποπέσει σε λάθη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Του ..Παπαγου ,ο δημος ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ, των ενοπλων δυναμεων ειναι..

    Και εγινε ιδιοκτησια των καραβαναδων ..

    "Οι ενοπλες δυναμεις" ειναι και αυτες "κρατος εν κρατει" ειναι,οπως η .."ολυμπιακη επιτροπη" ..κλπ κλπ

    Ζουμε σε μπουρδελο και καλον θα ειναι να μαθουμε να ζουμε σε αυτο...

    Η .. τοπικη αυτοδιοικηση !
    Χα! Ας γελασω..

    Η χωρα επρεπε να (ξανα)χωρισθει σε κατι παραπανω απο 52 νομους ,ισως η Αττικη "δικαιουται" παραπανω ..
    Και τελος παντων ..

    Οσοι νομοι γινουν ,ΤΟΣΟΙ νομαρχες να διοριζονται..

    Μετα εχουμε τους δημους.

    Ποσοι ειναι ?? 10.000 20.000 δημοι??

    Ακομα 10.000 η 20.000 δημοσιοι υπαλληλοι διορισμενοι "δημαρχοι" και λοιπα , και τελειωσαμε..

    Σε μια οκταετια εχουμε κανει αποσβεση των μισθων που τους πληρωνουμε,αφου δεν θα γλυρωνουμε τα εξοδα "των εκλογων για την νομαρχιακη και δημαρχιακη αυτοδιοικηση"..

    Και θα πιθανωτατα οι διορισμενοι θα ειναι και καλυτερεης ποιοτητας,απο τους "νυν"..

    Εδω βλεπεις τωρα "νομαρχη" πασοκοσκυλαια, η δημαρχο ΚουΚουΕξω η ΚΚΜεσα και λοιπες "προο-δυναμεις του κωλου!!

    Και βλεπω τωρα τον πασοκοσκυλαια δημαρχο της περιοχης μου...\
    Αει σιχτιρ!!!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να κηρυχθούν ανύπαρκτα και άκυρα όλα τα χρυσόβουλα και ασημόβουλα αυτοκρατόρων και σουλτάνων! Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τίποτα από αυτά, μόνοι τους τα ζωγραφίζουν οι κλέφτες καλόγεροι, έχοντας συνεννοηθεί με λαμόγια δικαστές ότι θα αναγνωριστούν!

    Να κατέβει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές με μοναδικό σύνθημα:
    "Διαχωρισμός κράτους και εκκλησίας"
    Θα εκθέσει όλους τους γλείφτες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ,

    1ον) Θα μαζέψει έτσι όλους τους αδιάφορους και απελπισμένους ψηφοφόρους που θα αποκτήσουν ένα κίνητρο για να πάνε να ψηφίσουν...

    2ον) Δεν θα χάσει εξ αυτού του λόγου κανέναν ψηφοφόρο, γιατί αποκλείεται θρησκόληπτοι να ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝ = ΞΕΦΤΙΛΕΣ
    ------------------------------

    ΑΥΡΙΑΝΗ και ΠΑΡΟΝ .Οι πιό χαρακτηριστικές περίπτωσεις δημοσιογραφικής ΞΕΦΤΙΛΑΣ .
    Εκδότεςς οι πιό ξεφτίλες δημοσιογράφοι στην ιστορία των Ελληνικών Μ.Μ.Ε.

    Ξεκίνησε Ο Γιώργος Κουρής ,στην ιδιαιτέρα του πατρίδα την Κεφαλονιά σαν Κεντρώος υπερασπιζόμενος την Ένωση Κέντρου επί Γεωργίου Παπανδρέου (του Γέρου της Δημοκρατίας).
    Μόλις έγινε η αποστασία μυρίστηκε τα ''αργύρια'' και αμέσως αγκάλιασε τον ...Δρακουμέλ !!!
    Μετά την Μεταπολίτευση ο Δρακουμέλ τον βοήθησε οικονομικά για να εκδόσει την ΑΥΡΙΑΝΗ .
    Τέτοια μαφία είναι ο Γιώργος Κουρής που κατάφερε ακόμα και από τον Δρακουμέλ να φάει λεφτά !!!
    Σφάλμα του Ανδρέα που αγκάλιασε τους Κουριάδες (κουράδες) το βρώμικο '89.
    Ας πρόσεχε.
    Ο αδελφός του,χοντρο-Μάκης Κουρής βγήκε τότε βουλευτής με το Πα.σο.κ. στην Β.Αθήνας .
    Σήμερα με το ΠΑΡΟΝ (νάναι καλά οι κρατικές διαφημίσεις) είναι σημαιοφόρος της Ν.Δ.
    Όπως αποκάλυψε ο Θέμος ,
    ο χοντροπατάτας Μάκης Κουρής εκδίδει ΟΛΑ τα εισητήρια λεωφορείων και Μετρό .
    Χοντρές κονόμες.
    Ο Γιώργος Κουρής στις εκδοτικές του επιχηρήσεις απασχολεί δεκάδες χαμηλότατα αμοιβόμενων Πακιστανών και μετά βγαίνει στην TV για να μας κάνει ηθικά κυρήγματα ,
    το μαλακισμένο σκατό .
    Όπως έγραψε η Espresso για να δώσει ρόλους σε εκπομπές πρέπει οι διάφορες σεξοβόμβες να περάσουν από την κλίνη του Γιώργου .
    Μάλλον μπερδεύει ο 75ρης Γιώργος το κατούρημα με το χήσιμο .
    Ουστ μαλάκα ,ξεφτίλα που γκρέμισες τον ...Καραμανλισμό και σήμερα του παίρνεις πίπες για τις διαφημίσεις .

    Ο ΑΝΤΙ-ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Bρε αρχι-μαλακες, εχετε σκεφτει ποτέ, τι θα κανουμε, αν γινει ξαφνικα κανς σεισμος, μεγαλος, και πεσουν πολλα σπιτια;
    Που θα παει ολος αυτος ο κοσμος;
    Το 81 και το 99, που εγιναν οι μεγαλοι σεισμοι, το προβλημα αυτο, φανηκε σε ολο του το μεγαλειο.
    Δηλαδη, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ για τον κοσμο γι περιπτωση αναγκης.
    Γι αυτο, φωναχτε να μη χτιστει τιποτα απο τους τελευταιους αυτους ελευθερους χωρους.
    Και οσο για τους Δημαρχους, να πα να γαμηθουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σύμφωνα με τους ίδιους τους μοναχούς, τα μοναστήρια είναι τόποι «μετάνοιας και προσευχής». Πολύ ωραία ιδέα. Οσοι θέλουν να μετανοήσουν και όσοι χρειάζονται να προσευχηθούν μαζεύονται σε ένα μοναστήρι και αρχίζουν τις μετάνοιες και τα «πατερημά» .

    Ερώτηση: και γιατί όσοι μαζεύονται να μετανοήσουν και να προσευχηθούν χρειάζονται επιπροσθέτως λίμνες, μετόχια, ιχθυοτροφεία, νησάκια, δεκάδες χιλιάδες στρέμματα γης και κτίρια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ; Τι από αυτά βοηθάει στη μετάνοια και στην προσευχή; Και αν δεν βοηθούν γιατί μπλέκονται οι μπίζνες με τη σωτηρία της ψυχής;

    Ομολογώ ότι απάντηση δεν διαθέτω. Ακούω, όμως, τον αντίλογο ότι όλα αυτά τα άφησαν στη μονή οι «αρχαίοι» κι ως εκ τούτου η μονή δεν μπορεί να μην τα διεκδικήσει ή να τα αποποιηθεί χωρίς να προδίδει αυτούς που τα παραχώρησαν.

    Ερώτηση: ποιοι είναι αυτοί οι «αρχαίοι», γιατί τα παραχώρησαν και πώς τα παραχώρησαν; Ηταν κατ΄ αρχάς δικά τους; Κι άντε και ήταν, αυτές οι παραχωρήσεις ισχύουν στο διηνεκές;

    Διότι εγώ ακούω διάφορα για χρυσόβουλα και Κομνηνούς και Παλαιολόγους και έναν κόσμο ο οποίος έχει εκλείψει εδώ και καμία δεκαριά αιώνες. Υπάρχει σημερινό ελληνικό δικαστήριο ή σημερινή κρατική υπηρεσία που μπορούν να δεχθούν ότι τη σημερινή ελληνική γη την έχουν μοιράσει με χρυσόβουλα και φιρμάνια αυτοκράτορες και σουλτάνοι πριν από 1.000 χρόνια;

    Και αυτό ισχύει μόνο για τα μοναστήρια; Δηλαδή αν αύριο εμφανιστούν οι απόγονοι του Βονιφάτιου του Μομφερρατικού και ζητούν τη Θεσσαλονίκη ή οι απόγονοι του Γοδεφρείδου του Βιλλαρδουίνου και θέλουν την Πελοπόννησο, τι θα κάνουμε; Θα δώσουμε τη Θεσσαλονίκη μαζί με την Καϊλή; Ή μήπως θα ανταλλάξουμε την Πελοπόννησο; Διότι δεν μπορεί, όλο και κάποιο αυτοκρατορικό χρυσόβουλο θα έχουν κι αυτοί στο συρτάρι τους!

    Ξέρετε ποια είναι η πικρή αλήθεια; Οτι όλα αυτά, προτού καταντήσουν μια μεγάλη απάτη, είναι μια τεράστια κωμωδία. Ζούμε στον 21ο αιώνα και μια ολόκληρη χώρα προσποιείται ότι υπάρχουν δικά μας θέματα τα οποία έχουν ρυθμιστεί από τον Ανδρόνικο Παλαιολόγο ή τον Ιωάννη Ούγγλεση ή τον Μουράτ τον Τάδε. Ε, λοιπόν, δεν υπάρχουν.

    Γι΄ αυτό μια πολιτεία που σέβεται τον εαυτό της, αντί να κάνει τον «μπρόκερ» των καλόγερων, θα είχε μαζέψει όλη την περιουσία όλων των μοναστηριών και θα την είχε ρίξει στο νεοσυσταθέν Ταμείο εναντίον της Φτώχειας. Και θα τους άφηνε μόνο όσα χρειάζονται για να μετανοούν και να προσεύχονται χωρίς περιττές σκοτούρες.

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δημαρχο της περιοχης μου...\
    Αει σιχτιρ!!!

    τζων

    11 Σεπτέμβριος 2008 11:42 πμ

    -----------

    Μάταια σε συμβουλεύω να μειώσεις τον αυνανισμό.
    Εσύ τίποτα.
    Βρε ηλίθιε , ο δήμος Παπάγου σε πείραξε ;
    Πόση έκταση καμμένου δάσους έχει πουλήσει για οικόπεδα η Μονή Πεντέλης ;
    Πήγαινε στην περιοχή Ντράφι , ρήξε μια ματιά για να δεις πόσα ΑΝΑΚΤΟΡΑ έχουν κτιστεί εκεί που όταν είμασταν μαθητές δημοτικού ήταν ΔΑΣΟΣ .

    Ξύπνα δεξιό τούβλο λάτρη του Χουντόδουλου και των ομοίων του Θεομπαιχτών .
    Ξύπνα ζώον .

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε συ "δηλητηριωδη",
    δικηο εχεις, αλλα η πουστια αυτη, εχει αρχισει απο την επομενη της απελευθερωσης απο τους Τουρκους.
    Οι διαφοροι αλητες, συνηθως κολλητοι των Τουρκων, εμφανισαν χαρτια, τα οποια πολλες φορες πηγαιναν στην Τουρκια και τα επαιρναν, at a price βεβαια,τα οποια η Ελληνικη κυβερνηση, τα εκανε δεκτα.
    Και μιλαμε για κυβερνηση που προηλθε απο επανασταση!Που δεν ηταν υποχρεωμενη δηλαδη, να δεχτει τιποτα.
    Απο την αλλη μερια βεβαια, οι πολεμιστες που διωξανε τους Τουρκους, πηρανε το μπουλο, με αποτελεσμα, αρκετοι, να γινουν ληστες και να τους κυνηγανε οι χωροφυλακες.
    Ετσι προχωρησε η κασταση, με τους πολεμιστες παντα στην απ εξω και τους αλητες και collabo,(συνεργατες δηλαδη)των διαφορων επιδρομεων και κατακτητων, να κερδιζουν παντα.
    Ετσι, καποια στιγμη εγινε το μπαμ και επηλθε η δημοκρατια στην κλεψα.
    Γιατι ρε πουστηδες,εσεις θα τα τρωτε ολα; Θα φαμε κι εμεις.
    Και εγινε της πουτανας.
    Βεβαια καταστραφηκαμε ολοι, γιατι αυτα ετσι ειναι, αλλα που να το καταλαβουν αυτο οι επιδρομεις;
    Και βρισκομαστε τωρα εδω, με το Πασοκ στα 6 μετρα, ως ενοχο καθοσιωσεως, (κλεφτες και λωποδυτες),και η ΝΔ σε θεση κριτη,που ομως στραβωσε η δουλεια και εγινε, "δασκαλε που διδασκες..."
    Και τωρα, τι κανουμε;
    Ελα ντε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ένα ακόμη βήμα προς την καταστροφή του Μητροπολιτικού Πάρκου Γουδή ολοκληρώθηκε. Ποιό θα είναι άραγε το επόμενο;

    Σήμερα,18/7/2008 ολοκληρώθηκε στο θερινό τμήμα της Βουλής η ψήφιση του νομοσχεδίου του ΥΠΕΧΩΔΕ που προβλέπει την παραπέρα τσιμεντοποίηση του Μητροπολιτικού Πάρκου Γουδή με την προσθήκη επιπλέον 28.000 τ.μ. κτιριών

    Δείτε το http://www.parkostogoudi.org/ Και το Facebook Group Πάρκο στο Γουδή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση