GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντροπή! Κοροϊδεψαν και τους ανάπηρους...

. ...ότι θα γινόταν Κέντρο Αποκατάστασης στο Ολυμπιακό Χωριό, αλλά το χάρισαν στον απατεώνα Εφραίμ! Καταγγελία σε βάρος του Αβραμόπουλου...

.

...ότι θα γινόταν Κέντρο Αποκατάστασης στο Ολυμπιακό Χωριό, αλλά το χάρισαν στον απατεώνα Εφραίμ! Καταγγελία σε βάρος του Αβραμόπουλου...

..
Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ- Ε.Ο.Κ.Α. (την υπογράφουν ο πρόεδρος Βασίλειος Δημητριάδης και ο γεν. γραμματέας Εμμανουήλ Γιανναδάκης) για το θέμα της Μονής Βατοπεδίου είναι άκρως αποκαλυπτική. Διαβάστε την!

"Σε συνάντηση που είχαμε ως Εθνική Ομοσπονδία Κινητικά Αναπήρων στις 18/06/2007 με τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Αβραμόπουλο Δημήτριο, λάβαμε τη διαβεβαίωση ότι το κτίριο που βρίσκεται στο Ολυμπιακό χωρίο και προοριζόταν για τις ανάγκες του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας και την πιθανή μεταστέγαση του θα δινόταν τελικά για τη δημιουργία ενός σύγχρονου κέντρου αποκατάστασης αναπήρων.
Με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι το συγκεκριμένο κτίριο δόθηκε στη Μονή Βατοπεδίου η οποία μεταπωλώντας το κέρδισε 6.000.000,00 ευρώ.
Θεωρούμε απαράδεκτο όταν στην Ελλάδα νεαρά παιδιά μετά από ένα τροχαίο ατύχημα προσπαθούν να βρουν μια θέση για σωματική αποκατάσταση στο απαρχαιωμένο από την εποχή της βασίλισσας Φρειδερίκης, Εθνικό Ίδρυμα Αποκατάστασης Αναπήρων ή να μεταναστεύουν για το λόγο αυτό στο εξωτερικό, Μονές να επιδίδονται σε αγοραπωλησίες με την ανοχή της πολιτείας, στερώντας από τα παιδιά αυτά το δικαίωμα στη ζωή και την επανένταξη τους στο κοινωνικό σύνολο, ως ενεργοί πολίτες.
Η ανοχή μας έχει φτάσει πλέον στο όριο όταν μάλιστα τα περισσότερα από τα κονδύλια των ειδικών λογαριασμών του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του κρατικού λαχείου δίνονται επίσης στην εκκλησία και όχι στους αναπηρικούς φορείς που παράγουν κοινωνικό έργο ή στην παροχή υπηρεσιών για τους αναπήρους που είναι το 10% του ελληνικού πληθυσμού.
Καλούμε την ηγεσία της Εκκλησίας και όλες τις πλούσιες Μονές να ανταποκριθούν επιτέλους στα όσα επιτάσσει η Ορθοδοξία και να προβούν στο κοινωνικό τους έργο, δίνοντας στους αναπήρους και ΟΧΙ στερώντας από αυτούς."

-------------------------------------

32 σχόλια

  1. Ο ΓΟΗΣ....ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ
    ΜΑΛΑΚΑ ΑΡΧΙΔΟΠΟΥΛΕ...ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ!!!
    ΧΟΛΕΡΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΕΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΑ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ

    ΄ΘΑ ΠΑΤΑΞΟΜΕΝ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ
    ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ
    ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
    Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ΄

    ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΛΕΩ ΄ΓΩ

    Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣΑΤΕ...ΞΕΓΕΛΑΣΑΤΕ ...ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΔΩ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΕΞ ΡΟΝΤΟΣ!!!Ο ΝΑΜΠΕΡ ΟΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ
    ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ!!!ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!
    ΕΦΡΑΙΜ,ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
    ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΙΔΡΩΣΕΙ Τ'ΑΥΤΙ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τους αναπηρους τιμώρησε ο Θεός για τις αμαρτίες τους η θέλει να δοκιμάσει την πιστη τους. Μονο προσευχή και μετάνοια θα τους βοηθήσει. Μπορεί να τους λυπηθεί κανένας άγιος και να τους θεραπεύσει. Οι ανάπηροι να αφήσουν την εκκλησια ήσυχη στο θεάρεστο έργο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΙΑΠΗ , ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΙΔΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ανίατη βλακεία των φανατικών πασόκων δεν τους αφήνει να δούν το πιο απλό πράγμα του κόσμου!
    Ακόμη και εάν δεχθούμε ότι οι δημοσκοπήσεις δεν είναι ΜΑΙΜΟΥ (που ξεκάθαρα ΕΙΝΑΙ), ποιόν λέτε ότι ψηφίζουν το 20% των Ελλήνων που (κάτω από την πρωτοφανή επίθεση όλων των καναλαρχών στον Καραμανλή) ΔΗΛΩΝΟΥΝ αναποφάσιστοι;
    Ποιος έχει ΚΙΝΗΤΡΟ να πεί ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ;
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ, εάν ο Νεοδημοκράτης σκόπευε να ψηφίσει πασόκ θα έλεγε δεν έχω αποφασίσει;
    Πράσινα παιδάκια, μην ανεβάζετε άδικα τις ελπίδες σας, με αυτόν το πανύβλακα αρχηγό ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΛΠΙΔΕΣ.
    Αλλάξτε τον αλλιώς πάλι θα αναρωτιέστε γιατί χάσατε στις επόμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ν.Δ.= ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣ
    Ν.Δ.= ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΙΣ
    Ν.Δ.= ΝΑ ΔΟΛΟΠΛΟΚΕΙΣ
    Ν.Δ.= ΝΑ ΔΙΑΠΛΕΚΕΙΣ (ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ)
    Ν.Δ.= ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΣ
    Ν.Δ.= ΝΑ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΕΥΕΣΑΙ
    Ν.Δ.= ΝΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νέο κύμα ανατιμήσεων «σαρώνει» την αγορά
    Φθινοπωρινό κύμα ανατιμήσεων μέχρι 20% σε προϊόντα ευρείας κατανάλωσης «σαρώνει» την αγορά προκαλώντας νέες απώλειες εισοδημάτων στα νοικοκυριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παρακαλώ ρωτήστε τον "επιτυχημένο" πόσα ΧΡΟΝΙΑ έχουν να πληρωθούν οι Προμηθευτές των Νοσοκομείων; Αραγε, θα λειτουργούσε κανένα Νοσοκομείο, θα υπήρχε Υγεία στην χώρα μας, αν δεν προμήθευαν οι Προμηθευτές με πίστωση 2-3 ετών; Και το μόνο που ξέρουν να ψελίζουν, άμα στριμώξει λίγο η κατάσταση, είνα για "τα πιράνχας της υγείας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μια ακόμα ανθρωπιστική και κοινωνική προσφορά της Εκκλησίας, στους πάσχοντες, στους ασθενείς και τους αναξιοπαθούντες.

    Από την:
    Διαβολική Μεσιτική Σύνοδο
    της Εκκλησίας της Κονόμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φθινοπωρινό κύμα ανατιμήσεων μέχρι 20% σε προϊόντα ευρείας κατανάλωσης «σαρώνει» την αγορά προκαλώντας νέες απώλειες εισοδημάτων στα νοικοκυριά.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, βιομηχανίες και προμηθευτικές επιχειρήσεις έχουν αποστείλει στις λιανεμπορικές επιχειρήσεις (αλυσίδες σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ κλπ.) νέες αυξήσεις σε περίπου 100 με 120 κωδικούς προϊόντων, όπως τρόφιμα και άλλα αγαθά.

    Οι νέες «τσουχτερές» τιμές έχουν αρχίσει και διαμορφώνονται από τις αρχές τιμές και σταδιακά όλες οι αυξήσεις θα «πέσουν» στην κατανάλωση μέχρι τον Νοέμβριο.

    Τα προϊόντα που ακριβαίνουν είναι τροφές κατοικίδιων (4 έως 20%), κρουασάν (15%), πλαστικά (12%), αλάτια (11%), ζαχαρώδη (5 έως 11%), προϊόντα ντομάτας (10%), καλλυντικά (3 έως 6,8%), καταψυγμένες πατάτες (6,5%), ρύζια (3 έως 5%), κρασιά (5%), γαλακτοκομικά (4%) και ποτά (3%).

    ΝΕΑ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε παιδιά τόσους και τόσους κορόιδεψαν οι χαμούρες θα αφήνανε έξω τους ανάπηρους.Η Νατασούλα με την ευαισθησία της τί λέει? όσο για τον κύριο τίποτα τι να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο κύριος Τίποτα
    Μέγας Χατμάνος

    ΕΧΕΙ ΕΛΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ Ε.Σ.Υ.

    ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΖΩΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ Η Ν.Δ.

    ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΙΣΩ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΟΛΟ-ΚΥΠΡΙΕ ΕΦΡΑΙΜ ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΥΤΟ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΟΡΙΑΣ ? ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , ΑΣΧΟΛΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΨΩΜΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 10 ,ΧΩΡΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ , ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ

    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ άνθρωποί σου να πηδούν από τα παράθυρα, οι συνεργάτες σου να έχουν ξεχάσει το χέρι μέσα στο μέλι, οι υπουργοί σου να παραιτούνται, αλλά εσύ να μένεις όρθιος; Όχι, δεν γίνεται.

    ΓΙΑ ΜΙΑ στιγμή φέτος το καλοκαίρι ο Καραμανλής και οι άνθρωποί του πίστεψαν στην αφθαρσία του ιδίου και στην αντοχή της Ν.Δ. στην κυβέρνηση. Η στιγμή κράτησε όσο μια ψηλοκρεμαστή μπαλιά «μπιτς βόλεϊ». Μετά επικράτησε ο νόμος της βαρύτητας.

    ΕΠΙ ΕΝΝΕΑ μήνες- από τον Ζαχόπουλο ώς το Βατοπέδι- παρακολουθούμε έναν ηθικό βιασμό της κοινωνίας από τη Ν.Δ. Η νεο-δεξιά κυβέρνηση δεν έχει αναστολές. Έχει ερωμένες, κολλητούς σε μοναστήρια που αποδεικνύονται άσοι στο real estate, συζύγους με αστρονομικά εισοδήματα και εταιρείες ακινήτων για να μην πληρώνει φόρους. Η Δεξιά βάση όμως είχε μείνει πίσω. Αυτό το «σεμνά και ταπεινά» που είχε πει ο καλός οικογενειάρχης Καραμανλής του 2004 κάπου την εξέφραζε.

    Ο ΚΩΣΤΑΣ υποτίμησε την κουλτούρα της σιωπηλής συντηρητικής κοινωνίας και την πάτησε λίγο όπως ο Σαρκοζί. Όταν ο Νικολά χώρισε μέσα σε έναν μήνα με τη Σεσιλιά και παντρεύτηκε την Κάρλα, έψαχνε μετά το ποσοστό του στις δημοσκοπήσεις. Η καθολική μικροαστική Γαλλία που τον ψήφισε, δεν καταλάβαινε από τέτοια. Αυτή είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή αλήθεια- σε Γαλλία και Ελλάδα- είναι πως προσωπική ελευθεριότητα και χάλια οικονομία είναι συνδυασμός που σκοτώνει. Η ευμάρεια συγχωρεί τα σκάνδαλα. Η φτώχεια όχι.

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ είναι πλέον Πρωθυπουργός που μπορεί να αλλάξει υπουργούς, όχι όμως πολιτικές. Δώρον άδωρον ο ανασχηματισμός. Καμένο χαρτί και οι πρόωρες εκλογές, αφού η Ν.Δ. ρισκάρει την εξουσία αν πάει σε κάλπες.

    ΤΟ ΠΑΡΤΙ τελείωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν η εκκλησία επιτελούσε το πνευματικό της έργο, όπως αρμόζει σε εκπροσώπους του θεού, τότε δεν θα υπήρχε φτωχός ή πεινασμένος τουλάχιστον στην ελληνική επικράτεια. Σε κάθε μητρόπολη, αν ο δεσπότης ήθελε, δεν θα υπήρχε κανείς άστεγος, πένητας ή νηστικός στη περιοχή της αρμοδιότητας του. Υπολογίστε με τα 6 εκ ευρώ που πήρε ο Εφραίμ από το ολυμπιακό ακίνητο, που ο μίστερ βιτρίνα υπουργός υγεία είχε υποσχεθεί στα άτομα με αναπηρία, τι κοινωνικό έργο και για πόσο χρόνο μπορούσε να επιτελεστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΠΟΣΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΠΗΡΕ ΜΕΡΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το υπουργείο υγείας έχει τον ποιο ανθυγιεινό υπουργό.
    Κόψε φάτσα βγάλε συμπέρασμα .
    ΟΥΟΥΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Σωστος τιτλος θαταν:
    κοροϊδεψαν τους συναναπηρους τους

    (Γιατι και αυτοι εχουν εγκαφαλικη αναπηρια)

    ΗΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οθωμανοί μουλάδες μοναχοί

    Το Βατοπεδιο διακρίνετε για τα διασκευασμένα τζαμιά σε χριστιανικά μοναστήρια και για τους τουρκοκύπριους Οθωμανούς Μουλάδες σε Κυπρίους χριστιανούς μοναχούς
    Το μοναστήρι εκφυλίστηκε κατά την πολυετή τουρκοκρατία και με τη στήριξη των τότε και των σημερινών κοτζαμπάσηδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΣΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ,ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ , ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΘΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. όλους τους ανάπηρους τους κοροϊδεύει

    με πρώτο το γκιόργκο


    πάντως μια χαρά τα πήγε το γκιόργκο στους παραολυμπιακούς, δεν έπεσε από το ποδήλατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είχα ένα εκατομμύριο, και μου το φάγανε τα λαμόγια του πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. για ακόμα φορά έδειξαν σε ανθρώπους με ιδιαίτερες ανάγκες, το πιο σκληρό τους πρόσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Α ρε μεγάλε Αβραμόπουλε μόνο ο Πάγκαλος κατάλαβε πόσο άδειος τενεκές είσαι! Και κάνεις πολύ μεγάλο θόρυβο αδερφέ μου όταν κατρακυλάς στην κατηφόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αφου οανθρωπος δεν γαμει ουτε με viagra μας εχει φλομωσει στη μαλακία
    Αλλωστε ο ιδιος εχει φραγκα αφου έφαγε οσα ειχε συγκεντρώσει στο πρωην κομμα του Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο Ατσαλάκωτος έχει κάνει κουμάντο για τον εαυτό του και την φαμίλια του.
    Μην ανησυχείτε μουζίκοι.
    Απλά συγκρίνετε τι κάνουν τα δικά σας παιδιά με αυτά του Ατσαλάκωτου και θα αντιληφθείτε γιατί σκοτώνετε ο Αβραάμ να είναι στην πολιτική.
    Το μέλλον τους είναι εξασφαλισμένο εκ των προτέρων.
    Ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...
    ΧΣ

    Υ.Γ. εσύ του

    19 Σεπτέμβριος 2008 11:59 πμ,

    τσίμπα ένα παπάρι του Ατσαλάκωτου.
    Ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ. ΑΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΟΥΝ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση