GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βελτίωση και μελανά σημεία...

. Κάλυψη των προνομίων της μοναστηριακής περιουσίας από τον Γ. Παπανδρέου‏ . Από το www.olympia.gr . Σαφώς βελτιωμένος στην επικοινωνιακή...

.
Κάλυψη των προνομίων της μοναστηριακής περιουσίας από τον Γ. Παπανδρέου‏
.
Από το www.olympia.gr
.
Σαφώς βελτιωμένος στην επικοινωνιακή του ικανότητα εμφανίστηκε ο ΓΑΠ στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στο περιθώριο της ΔΕΘ. Αποφεύγοντας φραστικά λάθη και χρησιμοποιώντας ασφαλή κλισέ στις απαντήσεις, έδωσε ίσως την καλύτερη δημόσια εμφάνιση του ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Αποφεύγοντας την όποια επίδειξη λεκτικής δεινότητας επικεντρώθηκε στην έννοια της Διαφάνειας ως βάση απάντησης στις ερωτήσεις κοινωνικού και πολιτικού περιεχομένου.
Μελανά σημεία οι άνευρες, εως υπερπροστατευτικές ερωτήσεις που αναπαρήγαγαν τα ίδια θέματα και δεν επέτρεπαν στον ΓΑΠ να ξεδιπλώσει το ανανεωμένο πρόγραμμα του κινήματος σε θέματα όπως λ.χ της υγείας ή της εξωτερικής πολιτικής.
Εμφανής πλέον η έλλειψη πληροφόρησης του προέδρου ιδιαίτερα σε θέματα επικαιρότητας, γεγονός που βαρύνει για άλλη μια φορά τους στενούς του συμβούλους. Αδικαιολόγητη η άγνοια στα θέματα συνυπευθυνότητας των υπουργών του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τη μονή Βατοπαιδίου, όταν όλα τα μέσα προέβαλλαν αποφάσεις των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ που αναγνώρισαν τα βυζαντινά και οθωμανικά φιρμάνια του Εφραίμ. Αποφάσεις που αποτέλεσαν τη βάση εκμετάλλευσης κρατικής περιουσίας από τη μονή αλλά και εκτενούς υπεξαίρεσης εκτάσεων που βρέθηκαν στα χέρια ιδιωτών.
Προκάλεσε δε το κοινό αίσθημα η κάλυψη που έδωσε στη μοναστηριακή περιουσία, λέγοντας ότι "αυτή ανήκει στη δικαιοδοσία του Αγ. Όρους". Αυτό με αφορμή την ερώτηση περί εκκλησιαστικής περιουσίας και διαχωρισμό κράτους - εκκλησίας. Οι σύμβουλοι του κου Παπανδρέου όφειλαν να τον είχαν ενημερώσει πως το σκάνδαλο που ταλανίζει το δημόσιο βίο, είναι ακριβώς η μοναστηριακή περιουσία που παραμένει ανέγγιχτη, αφορολόγητη και εν πολλοίς αναπόδεικτη. Εκτός εάν ο κος Παπανδρέου αποδέχεται ως τίτλους ιδιοκτησίας οθωμανικά και σουλτανικά φιρμάνια. Με αυτό τον τρόπο, θα έπρεπε να δωθούν άμεσα στην Τουρκία και τα μισά νησιά του Αιγαίου αφού όπως αποκαλύπτει η "Καθημερινή τ Κ", οι Τουρκικές διεκδικήσεις γίνονται βάσει παρομοίων εγγράφων. Εκτός εάν κάποια από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ως θαμώνες της μονής έχουν αντίθετη άποψη και επιμένουν να διαιωνίζουν τίτλους ραγιαδισμού και δοσιλογίας εις το διηνεκές.
---------------------------------------

38 σχόλια


  1. Εφόσον τα χιλιάδες ακίνητα που ανήκουν στα μοναστήρια δεν θα τα κατασχέσει
    άρα απέτυχε όπως και όλοι οι άλλοι.

    Και να βγάλει τη καραμέλα περί αναδιανομής πλούτου και πράσινα άλογα.

    Κανένας από αυτούς όλους δεν είναι διατεθειμένος να κάνει κάτι, μόνο τα παιδιά τους σκέπτονται διότι αυτά βλέπεις είναι ράτσας ενώ του υπολείπου κόσμου είναι μπάσταρδα και κοπρόσκυλα.

    Να τα χαίρεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μεγαλύτερο και μόνο στήριγμα του Κ. Καραμανλή αποτελεί ο Γ Παπανδρέου.
    ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι μπούρδες λες ρε φιλαράκι ολύμπια;
    Φτάνει πια με την παραπληροφόρηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μεγαλύτερο και μόνο στήριγμα του Κ. Καραμανλή αποτελεί ο Γ Παπανδρέου.
    ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα έπρεπε να ενημερωθεί ο αρθρογράφος -που μεταξύ άλλων διέκρινε και (!) υπερπροστατευτικότητα στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων- , ότι οι εν λόγω αποφάσεις (που βγήκαν ύστερα από γνωμοδότηση) ανακλήθηκαν από τον ίδιο υπουργό (Φωτιάδη) λίγο αργότερα και το κράτος πήγε στα δικαστήρια για τις αξιώσεις της Μονής Βατοπαιδίου. Ο κ.Δούκας απέσυρε τις αξιώσεις του Δημοσίου.

    Ο Παπανδρέου λοιπόν είπε το προφανές "Δεν παραχωρήθηκαν εκτάσεις επί ΠΑΣΟΚ". Τέλος.

    Είναι πάντως αστείο το "προκάλεσε δε το κοινό αίσθημα η κάλυψη που έδωσε στη μοναστηριακή περιουσία". Γραφικό.
    Δεν προσέφερε καμια απολύτως κάλυψη ! Δεν μπορεί να ανακατευτεί σε υποθέσεις μεταξύ του Πατριαρχείου και της Μονής Βατοπεδίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΗΓΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΜΟΛΙΣ ΦΟΥΝΤΩΣΕΙ (ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ) Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ.

    ΑΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΟΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μετα τον καραμανλη και ο παπανδρεου μασ ειπε οτι το πασοκ δεν εμπλεκεται στισ συναλλλαγεσ τησ μονησ βατοπεδιου,θαυμα ,ο γιωργοσ οταν ηταν υπουργοσ δεν ειχε ακουσει τιποτα,κατι σαν τον μακαριστο χριστοδουλο(και οχι μακαριοτατο τζεφρι''')που δεν ηξερε τιποτα για την χουντα αφου διάβαζε.......αντε γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η σημερινή παρουσία του Γ. Παπανδρέου θεωρώ ήταν καταλυτική και γλήγορα θα φανούν τα αποτελέσματα. Ο Γ .Παπανδρέου ήταν σαφής και ανθρώπινος σε καμιά περίπτωση δεν θεατρίνισε , αντιθέτως μιλούσε από καρδιάς και εννοούσε αυτά που έλεγε.

    Και μια παρατήρηση, όταν ο Γ .Παπανδρέου μιλά εκτός κειμένου είναι πολύ καλύτερος και αληθινός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργο προχώρα σε θέλει όλη η χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εμπρός παιδιά να φύγει η δεξιά , όσο το γρηγορότερο τόσο το καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Γιώργος Παπανδρέου είχε καλλίτερη παρουσία από προηγούμενες συνεντεύξεις του.
    Αδύνατο σημείο η απαντήσεις στις πασοκικές ενέργειες σχετικά με το Βατοπέδι.
    Ας θυμηθούμε όμως ότι όλο το παπαδαριό με επικεφαλής τον Χουντόδουλο είχε στραφεί εναντίον του Σημίτη και του Πασοκ γενικότερα με αφορμή την ιστορία με τις ταυτότητες .
    Με τις εκλογές να πλησιάζουν , τα γκάλοπ να είναι αρνητικά , δεν είχε περιθώρια ο Σημίτης και οι υπουργοί του για άλλη μια κόντρα με τους ρασοφόρους τράγους .
    Αντίθετα ο χοντρο-Κωστάκης είχε πάρει την νηπιαγωγό-χειρούργο αγκαζέ και μαζί με τηλεποπτικά συνεργεία όλων των καναλιών πήγε για να υπογράψει το προνουντσιαμέντο του Χουντόδουλου.

    Ας μην ξεχνάμε και τα φυλάδια που έσετιλε η Ιερά Σύνοδος ταχυδρομικώς σε όλες τις ενορίες πριν την 07.03.04 με ληβελους εναντίον του Γ.Α.Π.

    Θετική η αναφορά του Γιώργου Παπανδρέου για τον χωρισμό Εκκλησίας - Κράτους .
    Αμαν και πότε .

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ kommatoskylo 6:55:


    BIAZESAI NA FAS PALIOXAMOURH EEE? DE KRATIESAI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ειδικοί σε θέματα, περιουσιών λοβιτούρας, του "Οίκου του Θεού" είναι οι ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ των Μητροπόλεων για να τον ενημερώσουν, και ένας από αυτούς είναι και ο Παπαγεωργίου του ΠΑΣΟΚ από τη ΧΑΛΚΙΔΑ
    Τώρα γιατί εκεί στα δικαστήρια τις Χαλκίδας η Μονή Μεγίστης Λαύρας όλο και δικαιώνονταν επεκτεινόμενη στη Δημόσια χορτολιβαδική έκταση του "βουνού" στο νότιο τμήμα του νησιού τις ΣΚΥΡΟΥ, που τώρα βεβιασμένα θέλουν να το κατοχυρωθούν με τη νομικίστικη κυριότητα επί του εδάφους???? ποιος να τον ενημέρωσε????
    Αλλά και για τα καταπατημένα τμήματα τις δημοτικής χορτονομής στο βόριο τμήμα του νησιού ποιος θα καλύψει την αδράνεια του Δημάρχου να την κατοχυρώσει, καταθέτοντας το περιουσιακό αυτό στοιχείο του ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΡΟΥ στην κτηματολογική υπηρεσία του Δημοσίου? ή ακόμα και στην ΚΕΔΚΕ.

    Κατά τα άλλα με τα λαμόγια τις αρπαχτής που περισφίγγουν τον περίγυρο του, είναι δεδομένη η προδοσία των προσδοκιών , χωρίς την συνδρομή των ψηφοφόρων για απομάκρυνση τους,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βατοπεδίτ... «ΕΣ- ΕΣ»!
    «Εξοχότατε, οι βαθυσεβάστως υποσημειούμενοι Αντιπρόσωποι των Είκοσιν Ιερών Βασιλικών Πατριαρχικών και Σταυροπηγιακών Μονών του Αγίου Ορους Αθω, λαμβάνομεν την εξαιρετικήν τιμήν ν' απευθυνθώμεν προς την Υμετέραν Εξοχότητα και παρακαλέσωμεν Αυτήν θερμώς, όπως, ευαρεστημένη, αναλάβη υπό την Υψηλήν προσωπικήν Αυτής προστασίαν και κηδεμονίαν τον Ιερόν τούτον Τόπον (...) Οι μοναχοί του Ορους Αθω οθενδήποτε και αν κατάγονται θα διατηρήσουσιν τα κτήματα και τα πρότερα αυτών δικαιώματα και θ' απολαύουσιν, άνευ ουδεμιάς εξαιρέσεως, πλήρους ισότητος δικαιωμάτων και προνομίων (...). Την διατήρησιν του καθεστώτος τούτου της αυτονόμου μοναχικής πολιτείας, ικανοποιούντος πλήρως άπαντας τους εν Αγίω Ορει ενασκουμένους ανεξαρτήτως εθνικότητος Ορθοδόξους μοναχούς και εναρμονιζόμενοι προς τον σκοπόν και την αποστολήν αυτών, παρακαλούμεν και ικετεύομεν θερμώς την Υμετέραν Εξοχότητα όπως αναλάβη υπό την υψηλήν προστασίαν και κηδεμονίαν Αυτής. Τον Βασιλέα των Βασιλευόντων και Κύριον των Κυριευόντων εξ όλης ψυχής και καρδίας ικετεύοντες, όπως επιδαψιλεύση τη Υμετέρα Εξοχότητι υγείαν και μακροημέρευσιν επ' αγαθώ του ενδόξου Γερμανικού Εθνους. Υποσημειούμεθα βαθυσεβάστως».

    Η επιστολή που διαβάσατε έχει συνταχθεί «Εν Αγίω Ορει τη 13/26 Απριλίου 1941» και απευθύνεται «Προς την Αυτού Εξοχότητα τον Αρχικαγκελλάριον του ενδόξου Γερμανικού Κράτους Κύριον Αδόλφον Χίτλερ εις Βερολίνον»...
    Ναι, πρόκειται για την επιστολή που έστειλαν προς τον Χίτλερ - μια μέρα πριν (!) η Βέρμαχτ μπει στην Αθήνα - οι μονές του Αγίου Ορους (μεταξύ αυτών και το Βατοπέδιο) «ικετεύοντες» να τους θέσει «υπό την υψηλήν προστασίαν και κηδεμονίαν» του!
    Το σημειώνουμε γιατί εκτός από «χρυσόβουλα» βυζαντινών αυτοκρατόρων, φιρμάνια Σλάβων φυλάρχων και χοτζέτια σουλτάνων, δεν αποκλείεται οι «Αγιοι Πατέρες» να διαθέτουν και διατάγματα του ...Χίτλερ που να «αποδεικνύουν» τα ιδιοκτησιακά τους «δικαιώματα» επί λιμνών, βουνών, θαλασσών και κυρίως οικοδομικών «φιλέτων» της ελληνικής επικράτειας...
    Ημεροδρομος – Ριζοσπάστης 12/9/2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. &:24 Gia diabase parakatw!!!!



    Τον Μάρτιο του 1941 μαίνεται ο πόλεμος στη Β. Ήπειρο. Οι Ιταλοί εξαπoλύουν την τελευταία τους επίθεση, πρόκειται για την επίθεση της Άνοιξης (Primavera) στην οποία μετείχαν και τάγματα μελανοχιτώνων! Τότε η Κ.Ε του ΚΚΕ καλεί με ανακοίνωση την οποία κυκλοφόρησε στις 18 Μαρτίου 1941 τους Έλληνες να ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ...ΗΡΩΪΚΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ!!

    Η Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. καλεί τους φαντάρους, τους ναύτες και τους αεροπόρους μας να πάρουν στα χέρια τους την διοίκηση των μονάδων τους, εκλέγοντας προσωρινές επιτροπές που να αντιπροσωπεύουν όλους, από τον στρατιώτη μέχρι τον στρατηγό, όσους συμφωνάνε σε τούτο το πρόγραμμα δράσης. Να προτείνουν ειρήνη στους απέναντι αντιπάλους τους και να απαιτήσουν από το άλλο μέρος παραίτηση της Κυβέρνησης και σχηματισμό προσωρινής, αντιπολεμικής, αντιδιχτατορικής Κυβέρνησης μετώπου εθνικής σωτηρίας – ειρήνης, σταμάτημα του πολέμου, ακύρωση των πολιτικών και στρατιωτικών συμφώνων που κλείστηκαν από τους Εγγλέζους και προσανατολισμό της χώρας προς την Σοβιετική Ένωση. Η Κ.Ε. καλεί την εργατική τάξη και ιδιαίτερα τους εργάτες μεταφορών, ναυτεργάτες, λιμενεργάτες, αυτοκινητιστές και εργάτες πολεμικών εργοστασίων να εφαρμόσουν το πιο φαρδύ ενιαίο, εργατικό, αντιπολεμικό μέτωπο, με τους αρχηγούς και με τους εργάτες όσους συμφωνούνε στη πλατφόρμα του μετώπου εθνικής σωτηρίας – ειρήνης συγκροτώντας επιτροπές εργασιακές και σωματειακές ομάδες να παλέψουν με συγκεντρώσεις, με διαδηλώσεις, με οικονομική και πολιτική απεργία…Να κάνει (ο λαός) ότι μπορεί για να σταματήσει τον πόλεμο που έφερε η αγγλόδουλη σπείρα προκαλώντας την Ιταλική εισβολή…Να πάρη παράδειγμα ολόκληρος ο ελληνικός λαός από τον ηρωικό αδελφό λαό της Βουλγαρίας…»

    Ο «ΗΡΩΪΚΟΣ» ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ!!!! ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    Η προδοσία συνεχίζεται και μετά την επίθεση των Γερμανών! Μανιφέστο της 3ης Μαΐου 1941 όπου το ΚΚΕ συμπεραίνει ότι «η συνέχισις του πολέμου της 28ης Οκτωβρίου 1940 έγινε αιτία να προκαλέσει την χιτλερική εισβολή» η οποία θα αποφεύγονταν αν το Έθνος μας «πετούσε τα όπλα και παραδινότανε ή συμμαχούσε με τον Άξονα, όπως ο ηρωικός Βουλγάρικος αδελφός» ! («Η ιστορία του ΚΚΕ», 1947, τόμος Α’)

    KK-ES-ES ???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Kai mia kai sou aresei i istoria 7:24! Gia des kai edw:



    Συγκεκριμένα την 28ην Ιουνίου 1941 μετέβησαν στην φυλακήν της Ακροναυπλίας δύο Γερμανοί Αξιωματικοί της G.F.P. (Μυστική Στρατιωτική Αστυνομία) μαζί με εκπρόσωπον της βουλγαρικής πρεσβείας εις Αθήνας και βάσει της υπ' αριθμόν 621 διαταγής της G.F.Ρ. διετάσσετο η αποφυλάκισις 27 ηγετικών στελεχών του ΚΚΕ. Απελευθερώθηκαν οι εξής

    1. Ανδρέας Τσίπας, αναπληρωτής γεν. γραμματεύς του ΚΚΕ.
    2. Ανδρέας Τζίμας, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ.
    3. Κ. Λαζαρίδης, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ.
    4. Ζησιάδης η Τερπόβσκυ, μέλος του Μακεδόνικου Γραφείου του ΚΚΕ.
    5. Ζήσης Βελιόπουλος
    6. Ζήσης Καλλιμάνης
    7. Αναστ. Καρατζάς
    8. Πέτρος Κέντρος
    9. Λάμπρος Μόσχος
    10. Κυρ. Μπιλάλης
    11. Αθαν. Πέϊκος
    12. Λάζ. Μποζίνης
    13. Στέλ. Παπανεδέλιος
    14. Διάμ. Τσιτσίνας
    15. Νίκ. Σωτηρίου
    16. Μιχ. Σκουπακίδης
    17. Νίκ. Χαϊβανίδης
    18. Ρούσος Χαριζάνης
    19. Εμμ. Καζαντζής
    20. Κωνστ. Λάμπου
    21. Δημήτριος Λέσκας
    22. Φώτιος Ουρούζης
    23. Παντ. Τζίκας
    24. Ιω. Κωνσταντινίδης
    25. Θεοδ. Ευθυμιάδης
    26. Λάζαρος Ντάμιος
    27. Εμμ. Χαραλάμπους

    Μάλιστα οι "πατριώτες" έλληνες είχαν δηλώσει ως καταγωγή τους ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ για να απελευθερωθούν. Εξού και η παρουσία του πρέσβη της Βουλγαρίας εκεί.


    Oi papades mallon eixan perissotero dikio na zitane tin prostasia tou Hitler para merikoi apo tous metepita 'patriotes' 'dimokrates' kai'proodeutikous'...



    KK-SS-SS ???????

    Esy 8a mas peis!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κύριοι της Ν.Δ είμαι ένας ψηφοφόρος της Ν.Δ αλλά, ακούσατε την δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου στην ΔΕΘ, ότι θα φορολογήσει την ακίνητη περιουσία της Εκκλησίας. Αυτή η δήλωση γίνετε επιτέλους μετά από πολλά χρόνια, από πολιτικό αρχηγό που μπορεί να κυβερνήσει αυτή τη χώρα. Εάν επιτέλους φορολογηθεί όλη η ακίνητη περιουσία της Εκκλησίας, θα εισπράξει αυτό το κράτος διαφυγόντες φόρους μερικών δισεκατομμυρίων ευρώ –φυσικά πρέπει να ελεγχτεί από της εφορείες πολύ διεξοδικά η περιουσία, γιατί μιλάμε για πολλά τρείς ευρώ- που μπορούν να απαλύνουν των πόνο πολλών μεροκαματιάρηδων που πληρώνουν εφορία, ενώ μερικές μονές κάνουν real estate με το κράτος χωρίς ούτε ένα ευρώ να πληρώσουν.
    Κύριε Παπανδρέου εάν κάνετε πράξει αυτό που είπατε σας διαβεβαιώνω ότι πολλής κόσμος θα σας ψηφίσει γιατί επιτέλους το κράτος κατάλαβε από πού μπορεί να έχει εισοδήματα που μπορούν να φορολογηθούν με της ευλογίες των πολιτών του αλλά και του Θεού γιατί αν θυμηθούμε την Αγία Γραφή Ο έχων δύο μανδύες πρέπει να δίνη τον δεύτερο στον συνάνθρωπό του.

    Ευχαριστώ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κύριοι της Ν.Δ είμαι ένας ψηφοφόρος της Ν.Δ αλλά, ακούσατε την δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου στην ΔΕΘ, ότι θα φορολογήσει την ακίνητη περιουσία της Εκκλησίας. Αυτή η δήλωση γίνετε επιτέλους μετά από πολλά χρόνια, από πολιτικό αρχηγό που μπορεί να κυβερνήσει αυτή τη χώρα. Εάν επιτέλους φορολογηθεί όλη η ακίνητη περιουσία της Εκκλησίας, θα εισπράξει αυτό το κράτος διαφυγόντες φόρους μερικών δισεκατομμυρίων ευρώ –φυσικά πρέπει να ελεγχτεί από της εφορείες πολύ διεξοδικά η περιουσία, γιατί μιλάμε για πολλά τρείς ευρώ- που μπορούν να απαλύνουν των πόνο πολλών μεροκαματιάρηδων που πληρώνουν εφορία, ενώ μερικές μονές κάνουν real estate με το κράτος χωρίς ούτε ένα ευρώ να πληρώσουν.
    Κύριε Παπανδρέου εάν κάνετε πράξει αυτό που είπατε σας διαβεβαιώνω ότι πολλής κόσμος θα σας ψηφίσει γιατί επιτέλους το κράτος κατάλαβε από πού μπορεί να έχει εισοδήματα που μπορούν να φορολογηθούν με της ευλογίες των πολιτών του αλλά και του Θεού γιατί αν θυμηθούμε την Αγία Γραφή Ο έχων δύο μανδύες πρέπει να δίνη τον δεύτερο στον συνάνθρωπό του.

    Ευχαριστώ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Kai pio polla gia tous 'patriotes' 'aristerous':

    ΚΚΕ και μικρασιατική εκστρατεία



    «Το κόμμα μας εκτέλεσε το Διεθνιστικό χρέος του καταγγέλοντας τον τυχοδιωκτικό χαρακτήρα αυτού του πολέμου. Γιατί ο Ελληνοτουρκικός πόλεμος του 1919-1922 ήταν από την πλευρά της Ελλάδος, ένας ΑΔΙΚΟΣ, ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ και ΑΡΠΑΧΤΙΚΟΣ πόλεμος» («Νέος Κόσμος» τεύχος Σεπτεμβρίου 1951).

    Αδικος, επιθετικός και αρπαχτικός πόλεμος η απελευθέρωση της Μικράς Ασίας λοιπόν κατά το "πατριωτικό" ΚΚΕ.

    Και δεν σταματά δαμέ φυσικά. Ο Ριζοσπάστης, στο πρωτοσέλιδο του, στις 12/7/1935 γράφει



    Μα και την επιδιώξαμε!!. Οι πατριώτες!!

    Και στο επίσημόν του όργανον («Νέος Κόσμος» τεύχος Σεπτεμβρίου 1957) το ΚΚΕ εδήλωνε:

    «Το Κόμμα μας αψηφώντας την τρομοκρατία ανέπτυξε σοβαρή αντιπολεμική δράση στο μέτωπο και στα μετόπισθεν κατά τον Ελληνοτουρκικό πόλεμο...»




    Ante 'syntrofoi' KAI XRONIA POLLA!!!!!!


    "EPETEIO" EXOYME AYTES TIS MERES GIA TA KATOR8OMATA KAI TIS.....EPIDIW3EIS SAS!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είπε κάτι κουτσά περί χωρισμού εκκλησίας-κράτους, τα οποία (κι αν ερχόταν στην εξουσία) θα παραπεμφθούν στην τροποποίηση του Συντάγματος και τρέχα γύρευε. Το έτος 2000 που έκαναν τροποποίηση το ΠΑΣΟΚ, δεν τόλμησε να κάνει αυτή την αλλαγή (πού ήταν το Γιώργο;;), μετά πίεζε (δήθεν) τη ΝΔ να φέρει την αλλαγή στο συγκεκριμένο θέμα.

    Τα έχει βρει ο Γιωργάκης με τους παπάδες και ελπίζει να τον υποστηρίξουν. Μη φας Τζεφριφρίγκο, ΛΑΟΣ θα ψηφίσουν αυτοί και το ποίμνιο, αν δεν τους κάνει τα χατήρια ο χοντρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

    ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ "blinks" ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ . . .

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΙΠΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ.

    ΘΑ ΦΑΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ Η ΑΛΥΣΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. .

    Ο κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ άρχισε ήδη τα ψέματα.
    Υπόσχεται να καταργήσει φόρους, να χαρίσει λεφτά, κ.λ.π.

    Απο που θα βγούν αυτά κύριε ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ?

    Η ΝΔ απέτυχε και έριξε έξω το προϋπολογισμό. Η Μαύρη τρύπα περίπου 2,5 δις ευρώ είναι εκεί και περιμένει.

    Ο αποτυχημένος κ.ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ εξάντλησε όλο το περιθώριο δανεισμού, ο οποίος δανεισμός ξεπέρασε σε υψος κάθε προηγούμενο, αυξάνοντας το δημόσιο χρέος σε υψη ρεκόρ.

    Η κατάσταση είναι απελπιστική, και ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Νάτος ! εκεί !

    Να υπόσχεται παπαριές με σκοπό να εξαπαητήσει τον Ελληνικό Λαό.

    Απο που θα καλυφθεί η μαύρη τρύπα Γιωργάκη ?
    Απο τη βαρειά βιομηχανία της Ελλάδας, ή μήπως από τα πετρέλαια, ή μήπως από τα αδαμαντορυχεία της χώρας?

    ΑΘΛΙΟΙ ΨΕΥΤΕΣ .....

    Και πίσω από τον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ περιμένει το ανανεωμένο ΠΑΣΟΚ φορώντας σαλιάρες και κρατώντας μαχαιροπήρουνα για το επικείμενο φαγοπότι. Και είναι όλοι εκεί ενωμένοι και δυνατοί: ΛΑΛΙΩΤΗΣ, ΒΑΣΩ, ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ....



    ΑΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ποιά "βελτίωση" ρε παιδιά;

    Αλλη μια στημένη παράσταση.

    Τί να πεί ο άνθρωπος, μήπως δε τους ξέρει, ευγενικά και με αξιοπρέπεια προσπάθησε να τους καλύψει, τους δικούς του εννοώ.
    Οτι κανει κι ο Καραμανλής, ούτε ομάδα υπάρχει, ούτε εξέδρα, οι ίδιοι και οι ίδιοι, τους σιχάθηκε ο κόσμος δε λένε να ξεκουμπιστούν να πάνε στα σπίτια τους να ξεβρωμίσει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.
    Αυτοί που κατέστρεψαν το ΠΑΣΟΚ και τη δημοκρατικη παράταξη, ακριβώς οι ίδιοι στις ιδιες θέσεις στα υπουργεία στις ΔΕΚΟ, στα νοσοκομεία, στα δημαρχεία.
    Ολοι του θρησκευόμενοι ελεινοί και τριάθλιοι απαταιώνες.

    Οι δέ μισοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είναι διορισμένοι απ τον Χριστόδουλο.
    τι να λέμε τώρα.

    http://panhelma.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 8:34 μμ
    Όνειρα θερινής νυκτός για ευκολόπιστους και απογοητευμένους. Είναι η συνταγή, εγώ δεν ασχολήθηκα καθόλου, στο κάτω κάτω δεν έχει σημασία γιατί οι εκλογές είναι πολύ μακριά.

    http://press.i-GR.net
    http://malakies.i-GR.net

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κοιταξτε τι γινεται στην εστια του ΤΕΙ Χαλκιδας....

    σαν τρωγλη είναι ..

    τα λεφτα μας πάνε για να Στεγασουμε τα παιδια μας ...

    ...ή για να κανει off-shore ο Βουλγαρακης ??!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ ΔΕΘ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:
    AΠΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΟΣ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ, ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΥΝΙΚΟΣ, ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΦΕΛΗΣ,
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΙΛΟΣ.
    ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ (ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ), ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΒΟΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ... ΑΡΑ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 7:38
    7:45
    7:52

    πολύ καλή η μελέτη των ιστορικών αρχείων φτάνει να μην είναι μονόπλευρη .
    Είναι γεγονός ότι το Κ.Κ.Ε. ,από την ίδρυσή του και μέχρι την διάσπαση του 1968,ήταν πιστό σκυλάκι στις διαταγές του Κ.Κ. της ΕΣΣΔ .
    Έτσι εξηγείται η αρνητική στάση του στην Μικρασιατική εκστρατεία καθώς και η στάση του στον Β.Παγκ.Πόλεμο ,που στράφηκε εναντίον των Ναζί ,καθαρά, μετά την επίθεση του Χίτλερ στην ΕΣΣΔ.

    Να μην ψάχνουμε όμως μόνο την Αριστερή παράταξη αλλά να κοιτάμε και την ... Δεξιούλα των Γερμανοτσολιάδων !!!
    Χιλιάδες Έλληνες έγιναν Γερμανοτσολιάδες όχι μόνο για λόγους ιδεολογικούς φασιστικούς, αλλά πολλοί και λόγω ...πείνας !
    Έτσι μην αδικείτε κάποιους που δήλωναν Βούλγαροι η Γερμανοί η Κινέζοι προκειμένου να βγουν από τα σίδερα.
    Σημασία έχει τι έκαναν αυτοί οι άνθρωποι μετά την αποφυλάκησή τους .Αν συνεργάστηκαν με τους Βουλγάρους , τότε είναι καταδικασταίοι.


    Ένας συνταξιούχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κατά κοινή ομολογία η ομιλία του Γ.Παπανδρέου δεν έδοσε και πολλές ελπίδες στο λαό.

    και όμως: αρκούσαν λίγα-πολύ λίγα..

    -Π.χ. να ξεσκεπάσει την απάτη με την τιμή των καυσίμων. Όταν το βαρέλι το πετρέλαιο ήταν 60 δολάρια, η τιμή της αμόλυβδης ήταν 59 λεπτά με ισοτιμία ΕΥΡΩ/ΔΟΛΑΡΙΟΥ = 0.80. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΚΟΣΤΙΖΕ 0.75 ΕΥΡΩ.

    Σήμερα η ισοτιμία ΕΥΡΩ/ΔΟΛΑΡΙΟΥ είναι 1.42 και η τιμή ανά βαρέλι 100 δολάρια, ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 0.70 ΕΥΡΩ.

    ΑΡΑ Η ΑΜΟΛΥΒΔΗ, ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ 2004 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ 71 λεπτά.

    Γι' αυτήν μόνο την κλεψιά να μίλαγαν οι Πασόκοι, θα είχαν γίνει κυβέρνηση.

    Αλλά, πού. Φαίνεται ότι και αυτοί είναι στο κόλπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΟΧΙ αντάρτες
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ
    ΛΕΜΕ ΚΟΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. SYNTA3IOUXE!


    An Egrafa gia ta 8emat auta to 1960 to 50 i to 70 Mono gia tin DE3IA ta 'MPOUMPOUKIA' kai tous xounto-E8nosotires tis TIS 8A Egrafa!

    Twra omws to 1990 kai to 2000 !Moutaxoune pri3ei oi Aristeroi pou kanoun tis MWRES PAR8ENES TOUS 'DIMOKRATES' TOUS 'E3YXGRONISTES' tous 'PROODEYTIKOYS' kai tous DIKAIOUS YPERANW PASHS YPOPSIAS!

    TO NA BLEPW TOUS PASOKATOUS NA MAS TO PAIZOYNE TOYS SWTIRES META TO FAGOPOTI 20 XRONWN .....Eeeee AYTO PAEI POLY!

    TO NABLEPW TOUS SYRIZOALABANOYS NAXOYNE IDEA KAI GIA TH SWTIRIA THS PATRIDAS....AYTO MOYXEI ER8EI OYRANOKATEBATO....


    ANTE NA BLEPOYME OLOI KAI TIS FATSES MAS STOUS KA8REFTES POU KAI POU!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Synta3iouxe!

    Ligoi ginane Germanotsoliades logw fasismou stin Ellada!

    Sthn ka8ari tou morfi to eidos auto den eudokimei tosos polu edw...

    Arketoi ginane apo ton fobo tou koumounismou kai oi pio polu gia na min psofisoun apo tin peina!

    Oso gia tous allous ....kai autoi pou 3rane oti poulane tin psixi tous sto diaolo (to Stalin enoww) kai autoi den itane poloi ante kaneta 7-8%...Oi pio polu apo blakeia pigane!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ....PAISMENOI STON ISTO TIS ARAXNHS...


    ...KAI TWRA STON KWLO THS AKRIDAS!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ας μας απαντήσει ο κ.Παπανδρέου:
    Τί υπηκοότητα έχει;
    Τί διαβατήριο έχει;
    Ποιές οι σχέσεις του με τους ομοφυλόφιλους και με τον Βαλλιανάτο;
    Ποιές οι σχέσεις του με τα ναρκωτικά;
    ...με το Σιωνισμό;με τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ;
    Αν ξαναβγεί ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ καήκαμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 10:42

    poulane tin psixi tous sto diaolo (to Stalin enoww)

    ---------------------

    Αγαπητέ φίλε, μιά και τέθηκε θέμα "Στάλιν", καλό είναι να πούμε και κάποιες αλήθειες.

    1) Ο Στάλιν ήταν χριστιανός ορθόδοξος! Και αυτός ήταν ο λόγος που, αμέσως μετά τον θάνατο του αθεϊστή Λένιν (και την δόλια διαρπαγή της εξουσίας που πέτυχε, ο Γεωργιανός), άνοιξαν ξανά οι ορθόδοξες εκκλησίες, οι οποίες και λειτουργούσαν, ακόμα και στις μέρες (και νύχτες) των πιο απηνών διώξεων των αντιπάλων του μπολσεβικισμού.

    2)'Οπως και ο Χίτλερ, έτσι και ο Στάλιν θεωρούσε ότι οι εβραίοι υπονόμευαν το κράτος. Και τις πραγματικές αιτίες που τον οδήγησαν στην δολοφονία του εβραίου Τρότσκι, δεν θα τις μάθουμε ποτέ - όπως και την συνομωσία που εξύφαινε ο ίδιος κι οι ομόφυλοί του.

    3)Όταν ο Στάλιν ήρθε σε σύγκρουση με τον Χίτλερ -και ο πόλεμος μετάξυ σοβιετίας και ναζιστών ήταν προ των πυλών- ο Στάλιν έδωσε προστασία στους εβραίους. Σκεπτόμενος υστερόβουλα, βέβαια (ο εχθρός του εχθρού μου, είναι φίλος μου)

    4)'Οταν τελείωσε ο πόλεμος, οι εβραίοι του κομμουνιστικού κόμματος επιχείρησαν να αποσπάσουν από την ΕΣΣΔ την Κριμαϊκή Χερσόνησο για να ιδρύσουν δικό τους κράτος - στην πράξη, υπήρχε έντονη χρηματοδότηση από τους αμερικανούς, ώστε να ιδρυθεί εκεί ένα "προτεκτοράτο υπογαστρίου" (στο στιλ της σημερινής Γεωργίας και Ουκρανίας). Όταν ο Στάλιν αντέδρασε στις βλέψεις αυτές, οι εβραίοι άρχισαν την υπονόμευσή του. Εξ ου και οι διώξεις των διανοουμένων (που στην πραγματικότητα ήταν διώξεις εβραίων διανοουμένων) που του ετοίμαζαν... δυτικόδουλες πορτοκαλί επαναστάσεις, όπως αυτή της Ουκρανίας, στις μέρες μας.

    Το κακό σε όλα αυτά ήταν ότι, μετά τον πόλεμο, ο Στάλιν ήταν διανοητικά ανισόρροπος και μανιοκαταδιωκτικός, με αποτέλεσμα, για κάθε "ξερό", να αποκεφαλίζει και δέκα "χλωρά".

    Από την άλλη, όμως, αν δεν είχε πετσοκόψει τους εγχώριους Εφιάλτες της χώρας του, πριν από τον πόλεμο,
    οι ναζί θα έβρισκαν τις πύλες του Στάλινγκραντ ορθάνοικτες. Θα τις είχαν ανοίξει, ένα χρόνο πριν -και βάλε- (μέσω... διαμαρτυρόμενων ΜΚΟ και διαδηλώσεων κατσαρόλας -για να μην ξεχνάμε και τον Αλιέντε) οι αντιμπολσεβίκοι "κοσμοπολίτες κουλτουριάρηδες", χωρίς να υποπτεύονται ότι και ο Χίτλερ θα τους πετσόκοβε, τελικά, έτσι και κατάφερνε να κερδίσει τον πόλεμο.

    Την ιστορία την γράφουν οι νικητές της κάθε πλευράς. Και η ιστορία γράφεται σε "μαύρο ή άσπρο", τη στιγμή που η Αλήθεια είναι Γκρι, καθώς πολλές περισσότερες από τις "αυτονόητες", είναι οι παράμετροι που, τελικά, δημιουργούν τα γεγονότα.

    παμισος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κατάρρευση
    Ο Καραμανλής, που με τόση ζέση διεκδικούσε το «μεσαίο χώρο» για την παράταξή του, έχει καταδικάσει 2 στους 10 Έλληνες να ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας, έχει ευνοήσει συστηματικά τους οικονομικά ισχυρούς και έχει εξαναγκάσει τους υπόλοιπους να αγκομαχούν οικονομικά.

    Ο Καραμανλής που προβάλει ως κύριο έργο του τις «μεταρρυθμίσεις», άκουσε τον πρόεδρο του Γιούρογκρουπ να δηλώνει από τη Γαλλία, φωτογραφίζοντας τον Αλογοσκούφη, ότι η «διεθνής κρίση» την οποία επικαλείται διαρκώς ο Έλληνας υπουργός για να δικαιολογήσει την αποτυχία της οικονομικής του πολιτικής, δεν αποτελεί άλλοθι για δημοσιονομικό εκτροχιασμό.

    Ο Καραμανλής που, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατηγορούσε τους υπουργούς της τότε κυβέρνησης για διαπλοκή με επιχειρηματίες, παρείχε τώρα πολιτική κάλυψη σε υπουργό του ο οποίος δρούσε ο ίδιος ως επιχειρηματίας.

    Ο Καραμανλής, που κυβερνά κατά δήλωσή του με «μοναδικό κριτήριο το συμφέρον του τόπου» και «δεν τον ενδιαφέρει να είναι αρεστός», απέσυρε αυτή την κάλυψη μέσα σε 48 ώρες, υπό το φως των δημοσκοπήσεων που κατέγραψαν άμεσες απώλειες. Το ίδιο είχε πράξει και παλαιότερα, όταν οι εταιρείες των «κουμπάρων» άλλου υπουργού λυμαίνονταν τα δημόσια ταμεία.

    Ο Καραμανλής που, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εξαπέλυε μύδρους περί «νταβατζήδων», ζήτησε τώρα «κάτι χειροπιαστό» όταν κλήθηκε να απαντήσει για την ταχέως πολλαπλασιαζόμενη περιουσία υπουργού, του οποίου η σύζυγος συμπαρουσιάζει δελτίο ειδήσεων σε τηλεοπτικό σταθμό.

    Ο Καραμανλής, που εξελέγη πρωθυπουργός όντας σημαιοφόρος της πάταξης της διαφθοράς, διαβάζει τώρα, μαζί με όλη την Ελλάδα, στο διεθνή τύπο, άρθρα με τα «κατορθώματα» των υπουργών του στο συγκεκριμένο τομέα (βλέπε Economist και Reuters).

    Αν αυτά δεν στοιχειοθετούν την πλήρη κατάρρευση μιας κυβέρνησης και της ηθικής της νομιμοποίησης να κυβερνά, τότε τι άλλο πρέπει να συμβεί; Να πέσει η Ακρόπολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κατάρρευση
    Ο Καραμανλής, που με τόση ζέση διεκδικούσε το «μεσαίο χώρο» για την παράταξή του, έχει καταδικάσει 2 στους 10 Έλληνες να ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας, έχει ευνοήσει συστηματικά τους οικονομικά ισχυρούς και έχει εξαναγκάσει τους υπόλοιπους να αγκομαχούν οικονομικά.

    Ο Καραμανλής που προβάλει ως κύριο έργο του τις «μεταρρυθμίσεις», άκουσε τον πρόεδρο του Γιούρογκρουπ να δηλώνει από τη Γαλλία, φωτογραφίζοντας τον Αλογοσκούφη, ότι η «διεθνής κρίση» την οποία επικαλείται διαρκώς ο Έλληνας υπουργός για να δικαιολογήσει την αποτυχία της οικονομικής του πολιτικής, δεν αποτελεί άλλοθι για δημοσιονομικό εκτροχιασμό.

    Ο Καραμανλής που, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατηγορούσε τους υπουργούς της τότε κυβέρνησης για διαπλοκή με επιχειρηματίες, παρείχε τώρα πολιτική κάλυψη σε υπουργό του ο οποίος δρούσε ο ίδιος ως επιχειρηματίας.

    Ο Καραμανλής, που κυβερνά κατά δήλωσή του με «μοναδικό κριτήριο το συμφέρον του τόπου» και «δεν τον ενδιαφέρει να είναι αρεστός», απέσυρε αυτή την κάλυψη μέσα σε 48 ώρες, υπό το φως των δημοσκοπήσεων που κατέγραψαν άμεσες απώλειες. Το ίδιο είχε πράξει και παλαιότερα, όταν οι εταιρείες των «κουμπάρων» άλλου υπουργού λυμαίνονταν τα δημόσια ταμεία.

    Ο Καραμανλής που, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εξαπέλυε μύδρους περί «νταβατζήδων», ζήτησε τώρα «κάτι χειροπιαστό» όταν κλήθηκε να απαντήσει για την ταχέως πολλαπλασιαζόμενη περιουσία υπουργού, του οποίου η σύζυγος συμπαρουσιάζει δελτίο ειδήσεων σε τηλεοπτικό σταθμό.

    Ο Καραμανλής, που εξελέγη πρωθυπουργός όντας σημαιοφόρος της πάταξης της διαφθοράς, διαβάζει τώρα, μαζί με όλη την Ελλάδα, στο διεθνή τύπο, άρθρα με τα «κατορθώματα» των υπουργών του στο συγκεκριμένο τομέα (βλέπε Economist και Reuters).

    Αν αυτά δεν στοιχειοθετούν την πλήρη κατάρρευση μιας κυβέρνησης και της ηθικής της νομιμοποίησης να κυβερνά, τότε τι άλλο πρέπει να συμβεί; Να πέσει η Ακρόπολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ...

    ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..

    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση