GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Άγιος...

. Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης . Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην υπόθεση Βατοπεδίου ειναι οι δηλώσεις βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας οτι αν κά...

.
Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης
.
Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην υπόθεση Βατοπεδίου ειναι οι δηλώσεις βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας οτι αν κάποιος ήθελε την ευνοια του Μεγάρου Μαξίμου θα έπρεπε να δημιουργούσε σχέσεις με την Μόνη Βατοπεδίου, κατηγορούν μάλιστα ως κύριο ενορχηστρωτή αυτής της σχέσης τον κ. Ρουσόπουλο.
Δεν με ξαφνιάζει η δήλωση αυτή αφου η Νέα Δημόκρατια δεν προσπάθησε πότε να αποβάλλει απο πάνω της τον ρόλο της ως ενα καθαρά καθεστωτικό κομματικό μηχανισμό που στήριζε με κάθε τρόπο οτιδήποτε διατηρούσε το ερμαφρόδιτο status quo που διαφαντεύει τις τύχες της πατρίδας μας.
Δεν με ξαφνιάζουν ούτε οι δηλώσεις οτι ο κ. Ρουσόπουλος υπήρξε ο πιο πιστός θιασώτης των στενών σχέσεων μεταξύ της Μονής και του Κόμματος.
Με ξαφνιάζει οτι αυτή η ιδιοτυπη ασυλλία που απολάμβανε ο κ.Ρουσόπουλος απο την πλειοψηφία των ΜΜΕ αρχίζει και εμφανίζει ρωγμές. Και αρχίζει και εμφανίζει ρωγμές όχι γιατί τα ΜΜΕ ή οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θυμήθηκαν το ένδοξο επαναστατικό παρελθόν τους , πουποτέ δεν είχαν , αλλά γιατί ακόμα και ο πιο συνειδητοποιημένος οσφυοκάμτης αρχίζει και αντιδράει οχι όταν χάνει και την τελευταία ικμάδα αξιοπρέπειας αλλά όταν συνειδητοποιέι ότι οι συνεχόμενες υποκλίσεις σε ενα διεφθαρμένο και αδίστακτο σύστημα εξουσίας μπορεί να οδηγήσει μεν παντού αλλά συνήθως οδήγει στην πολιτική αφάνεια...
---------------------------------------

16 σχόλια

  1. ΕΛΕΟΣ!!!

    Περάστε το τουλάχιστον από ένα κειμενογράφο. Το κέρατό μου μέσα, δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EIMAI KAI EΓΩ ΕΝΑ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ,ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΠΑΠΑΝΥΜΦΟΝ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΧΕΡΙ ΜΕ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΓΑΛΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ(ΑΘΩΑ)ΑΛΛΑ Ο ΠΑΛΙΟ ΑΛΗΤΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΓΕΛΑΣΕ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΜΕ ΕΙΠΕ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΕΜΑΣ.ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΥΘΗΚΑΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ,ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας εδώ και καιρό, θυμίζουν έντονα τις τελευταίες μέρες του Βυζαντίου που κατέρρευσε υπό το βάρος όχι των Οθωμανών, αλλά της διαφθοράς, της αλαζονείας και της πλήρους αδιαφορίας των κυβερνώντων για τον λαό και τα προβλήματά του. Στην Ελλάδα σήμερα, ο ένας υπουργός χρησιμοποιεί τα παράθυρα της νομοθεσίας για να αποφύγει τη φορολόγηση, ο άλλος θέλει μίζα για να αποκαταστήσει την κορούλα του και να φροντίσει για τα γεράματά του, ο τρίτος ζει χάρη στο επάγγελμα της γυναίκας του (που όμως γεύεται την πίτα της κρατικής διαφήμισης), ο τέταρτος αμάρτησε για το παιδί του, για να δει το κακόμοιρο έναν αγώνα ποδοσφαίρου της Εθνικής, κ.ο.κ.

    Παληκάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα μπορούσε να είναι Λουτράδειον κείμενο:

    "Ενδιαφέρον ρόλο , οσφυοκάμτης ικμάδα ρηξικέλευτη , το σουπερλάγισμα εκ δεξιών και καθέτως της στρουχτούρας , άρδην συνάδει ωςερμαφρόδιτη ΑΣΥΛΛΙΑ με ρωγμές στο ιδιότυπο , ένδεια αδίστακτος, ο θιασώτης έσω μεταξύ σύστημα ή αφάνεια."

    Αντε πάλι μαλακιασμένο, με τις εμπλουτισμένες σε λέξεις μπουρδολογίες σου, μας "εντυπωσίασες" αγράμματε!!!

    "Μας πήρες τα σώβρακα" αλλά... μόνο για μπουγάδα κόπανε!!!

    ΟΥΣΤ ΡΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σιγα βρε Πασόκια!
    από την πολύ λιγούρα για την ανακατάληψη της κουτάλας της εξουσίας θα σας φύγει καμιά κλανιά
    σαν στερημένα κάνετε
    20 χρόνια φαγοπότι και ακόμα δεν χορτάσατε
    α να χαθείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
    ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΕΔΩ ΚΑΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η τεράστια συγκέντρωση πλούτου σε εκκλησιαστικά παρακέντρα, σε συνδυασμό με τον Καποδίστρια 2, κυοφορεί κινδύνους ότι μεγάλο μέρος της πολιτικής εξουσίας στην επαρχία θα περιέλθει, αν δεν βρίσκεται ήδη, σε χέρια ανθρώπων όπως ο Εφραίμ.
    Έχουν συνειδητοποιήσει οι Έλληνες πολίτες τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη; Προπαντός όταν πρόκειται γαι ένα εκκλησιατικό κατεστημένο χωρίς πίστη ούτε στην θρησκεία ούτε σε κάποιες ηθικές αρχές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μετάφραση/ερμηνεία του άρθρου του κ. Πολύδωρα

    1. ΄Οσο η ΝΔ τα πήγαινε καλά οι σημερινοί αντάρτες τσιμουδιά για τις "λούλειες" επικοινωνιακές παραινέσεις (ομολογεί ότι τις εκλογές του 2007 η ΝΔ τις πήρε επειδή ο Λούλης τότε τους υπέδειξε να αβαντάρουν τα μικρά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ) και να συκοφαντήσουν τον δικομματισμό (ά ρε Λάκη και Μάκη - μπράβο τα καταφέρατε) μόνο και μόνο για να μη βγεί το ΠΑΣΟΚ). Επειδή όμως η φτώχια φέρνει γκρίνια τώρα ο Λούλης έγινε κακός που τα βάζει με τους αντάρτες.
    2. Οι κολλητοί, κουμπάροι, golden boys, κτλ. δεν είναι κι αυτοί καινούργιοι και ο αδικαιολόγητος πλουτισμός τους ξεκίνησε αμέσως μετά το 2004. ΄Οσο τα πράγματα πήγαιναν καλά τσιμουδιά και γι αυτούς.
    3. Τώρα που πάνε όλοι μαζί φούντο και οι ρετσινιές τους αγγίζουν όλους, ορισμένοι προσπαθούν να περισώσουν την αξιοπρέπειά τους και το παίζουν αντάρτες διαχωρίζοντας την θέση τους. Και επειδή υπάρχει και η λίστα δεν αναγνωρίζουν στον κ. Λούλη το δικαίωμα να υποδείξει στον αρχηγό ποιός θα πρέπει να ιδιωτεύσει και ποιός όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. Λουτράδης, αχ... Λουτράδης...


    Θα μπορούσε να είναι Λουτράδειον κείμενο, "άρθρον" άναρθρο προερχόμενο από την βαθύτατα φιλοσοφημένη πολιτική σκέψη του επίσημου ανορθόγραφου "αρθρογράφου" του press-gr:

    "Ενδιαφέρον ρόλο , οσφυοκάμτης ικμάδα ρηξικέλευθη , το σουπερλάγισμα εκ δεξιών και καθέτως της στρουχτούρας , άρδην συνάδει ως ερμαφρόδιτη ΑΣΥΛΛΙΑ με ρωγμές στο ιδιότυπο , ένδεια αδίστακτος , ο θιασώτης έσω μεταξύ σύστημα ή αφάνεια."

    Καταλάβατε κάτι; Ούτε εμείς!

    Αντε πάλι μ@λ@κι@σμένο, με τις εμπλουτισμένες σε εντυπωσιακές λέξεις μπουρδολογίες σου, μας "εντυπωσίασες" αγράμματε!!!

    "Μας πήρε τα σώβρακα" αλλά... μόνο για μπουγάδα o κόπανος!!!

    ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΘΡΙΤΙΚΟΓΡΑΦΕ!!!
    ΟΥΣΤ ΡΕ!

    ΣΗΜ:
    Λουτράδειος κανόνας ορθογραφίας:


    "Σε αντίθεση με τις λέξεις που γράφονται συνεχόμενα και χωρίς τόνους... των σημείων στίξης προηγείται και έπεται κενό διάστημα".
    ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχεις ακουστά, τίμιε αναγνώστη, για τα μοναστηρίσια γεύματα και τα μοναστηρίσια τραπέζια. Ακόμη αποκρατα ο απόηχος. Ο Ανώνυμος της Ελληνικής Νομαρχίας διήγατε πως ο δεσπότης Ιωαννίνων είχε μια κοιλιά σαν εξάμετρο βαγένι. Και πως σαν στρωνότανε για πρόγευμα, έτρωγε δυο οκάδες γιαούρτι σακούλας και μίση οκά σαρδέλα παστωμένη με το χουλιάρι την καθισιά..
    .
    .
    .
    .
    Chief engineer II

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΣΟΚΙΑ σας χαλαει που ο Ρουσοπουλος σας εχει βαλει τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι και δεν τολματε να κουνηθείτε ? Πρωτη φορα βλέπω ΜΜΕ στρατιωτακια ... Μπραβο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 1.14


    κι έτσι και κλάσει ο Βενιζέλος θα εξατμιστεί ο βλάκας αμερικάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @3.15

    Ηδη έκλασε!

    Αρνήθηκε τη σύσταση εξεταστικής για το βατοπέδιο, επειδή εμπλέκονται στελέχη του πασόκ.

    Αντε, καλό δικομματικό χέσιμο τώρα, και μετά καλή όρεξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Chief Engineer.... αν ο καραμανλης "θα νικάει" μια ζψή ...

    καλύτερα να ανοίξει η ΜΑυρη ΤΡύπα ....του CERN ... να μας καταπιεί !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ti karamalis kai papandereou re komatoskila?
    zoa
    graikiloi
    prodotew tou ethnous
    pasok nea dimokratia
    kai ekklisia
    roufane to aima mas
    ton idrota mas
    oyst
    evreoxristianoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση