GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τράπεζες και πτωχεύσεις...

. Περίεργο θα φαινεται σε πολλους το φαινομενο των πτωχευσεων Τραπεζών. Τι να συμβαινει αραγε, θα λένε. Το ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ αυτο (γιατι περι ΦΑΙΝΟ...

.
Περίεργο θα φαινεται σε πολλους το φαινομενο των πτωχευσεων Τραπεζών. Τι να συμβαινει αραγε, θα λένε. Το ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ αυτο (γιατι περι ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ προκειται...) έχει ΠΟΛΛΕΣ παραμετρους. Η ΚΥΡΙΩΤΕΡΗ ειναι το ΕΜΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ αυτων των οικονομικων ιδρυματων. Οχι οσο αφορα τις γνωσεις τους, που "παιζονται", ουτε οσον αφορα την εμπειρια τους (ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟΣ παράγoντας) αλλα όσον αφορα την λήψη ΡΙΣΚΟΥ για ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ σε οποιαδηποτε μορφη και οπουδηποτε στον πλανητη.
Με δεδομενη την διευθυντικη ΥΨΗΛΟΤΑΤΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΗ θέση τους, συνηθως με ΠΟΣΟΣΤΑ που φτανουν πολλα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρω ή δολλαρια το έτος, συν αλλες πολλές παροχες (σπιτι, επιπλα, αυτοκινητο, καρτες στυλ visa κλπ.,) οι ιδιοι ΔΕΝ εχουν να χασουν ΤΙΠΟΤΑ σε περιπτωση ΛΑΘΟΥΣ τοποθετησης!
Η μονη χαμενη ειναι ... η Τραπεζα η το πιστωτικο ιδρυμα που διευθυνουν, το οποιο στο κατω κατω έχει "πολύ χρήμα"!
Με αυτη τη "λογικη", "πετανε" τα ξενα χρήματα σε τοποθετησεις με υψηλο ρισκο και αν πετυχουν, αυξανουν και το γοητρο τους στην εταιρεια (φυσικα και τις απολαβές τους), αν δεν πετυχουν, στα παπάρια τους, αφου αυτοι θα ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ τα εκατομμυρια των αμοιβων τους και αν τους απολύσουν (που δεν γινεται, εκτος και αν υπάρξει πτώσευση) τότε και πάλι στα παπαρια τους, αφου με τοσα εκατομμυρια που έχουν εισπράξει την εχουν κανει για μιά ζωή! Επειτα όλο και καποια αλλη εταιρεια θα βρεθει για να προσφερουν την πολύτιμη "πειρα" τους εκεί! Αλλοιμονο απο τους μικρουπαλληλους!
Αν όμως, γινοταν ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ολων των περουσιακων τους στοιχειων και τους μπαγλαροναν και στην στενη σε περιπτωση ΛΑΘΟΥΣ επενδυσης η ρισκου, τοτε θα βλέπαμε αν σεβοντουσαν περισσοτερο τα λεφτα του κοσμου η οχι.
Επίσης αν στις υψηλες θεσεις ΔΕΝ ηταν ΕΝΑΣ μονο διευθυντης αλλά ΟΜΑΔΑ διευθυντικη που ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΖΕ για το καλό της εταιρειας, των μετόχων της και του κοσμου που εμπιστευτηκε τις οικονομιες του εκει!!!...
Ομως βλέπουμε οτι ο ΤΖΟΓΟΣ κυριαρχει με τις ευλογιες του (εκάστοτε) κράτους!!! Οπως τζογος ειναι τα "στοιχηματα" (options στην χρηματιστηριακη αργκο!) των μεγαλων οικονομικων ιδρυματων για το που θα παει, για π.χ., η τιμη του πετρελαιου, η η τιμη του χαλκου κλπ., και αν η τιμη δεν παει, την ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ που στοιχηματησαν για να μη χασουν!!!! (ΑΥΤΟΣ ηταν ο λογος που "ανεβηκε" το πετρελαιο προσφατα στις απαραδεκτη τιμη των 140$/βαρελι! για να φτασει τωρα στα 95$ και μη παραξενευτειτε αν πάει και ΚΑΤΩ ΑΠΟ 70$) Πάντως μην κλαιτε για τις τραπεζες.
ΑΥΤΕΣ εχουν το χρήμα και παλι θα ειναι εκει. Απεναντιας αν εχετε χρηματα βαλτε τωρα ένα ποσο στις κεφαλαιαγορες γιατι υπάρχουτν ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ και μετα ένα χρόνο τα ξαναλέμε. Μονο προσεξτε: Ειπαμε στις κεφαλαιαγορες όχι στις ροζ πόρτες, στυλ Σοφοκλεους και Αθηνας, γιατι εκει ειναι της εκδιδομενης το κάγκελλο όχι κεφαλαιαγορά!
Ειπα και ελάλησα και αμαρτιαν ουκ εχω.

Dr. Λουλα
πλύστρα/baby sitter
Οικονομικα Χάρβαρντ
Μεταπτυχιακα Γεηλ ουνιβερσιτι
----------------------------

19 σχόλια

  1. Σε δήλωση που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου για την απώλεια του Γ.Σκουλαρίκη είπε:

    "Ο Γιάννης Σκουλαρίκης, φίλος, φίλος καλός, άνθρωπος καλός, συναγωνιστής, αγωνιστής πάντα και παντού. Στους Ανένδοτους, στις κυβερνήσεις της Αλλαγής, στον τόπο του, στην Ηλεία, στην Αρχαία Ολυμπία, στη Βουλή, για τη Δημοκρατία, την ελευθερία, την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά. Αυτή είναι η παρακαταθήκη του. Αυτήν τιμούμε και για αυτή συνεχώς θα αγωνιζόμαστε. Θα τον θυμόμαστε πάντα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. =================================
    ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ
    (ή, αυτοεκλπηρούμενες προφητείες)
    =================================

    Κυρά λούλα μου, πες μας και για τον φίλο μας τον Αχμαντινεζαν.

    Πού, κάθε φορά που έπεφτε η τιμή του πετρελαίου (όταν οι... "άσπονδοι εχθροί του", στην Wall Street, είχαν κάνει το λάθος να παίξουν "με τα πάνω" τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης), αυτός έβγαινε να τους πετάξει σωσίβιο, απειλώντας (και καλά) το Ισραήλ με... πυρηνικό όλεθρο, μέχρι η τιμή να τσιμπήσει άλλα 5-10 δολαριάκια.

    Όλοι τους, ιρανοί και εβραίοι, μέσα στο ίδιο κόλπο δεν ήτανε;

    Κάτσε τώρα, πλήρωνε 450 δραχμές (!) το λίτρο τη βενζίνη...

    παμισος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ "ΒΓΑΛΕΙ" ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΤΟ "ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ " Η ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ Η ΠΑΝΕ ΑΔΙΚΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ .

    ΑΡΑ ΠΛΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάλι καλά που δεν πρότεινες να κλείσουμε τα χρήματά μας σε ένα σεντούκι & να τα θάψουμε κάπου στον κήπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λούλα, για μας που έχουμε χρόνια στην σκάφη, το πετρέλαιο δεν ανέβηκε μόνο από κερδοσκοπία. Οι λεκέδες στα σώβρακα τους μιλάγανε από μοναχοί τους.
    Τώρα όμως που οι Ρώσοι οργώνουν την Καραϊβική και τους βγάζουν και την γλώσσα καταλάβανε πως πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι.
    Μας το λέγανε οι Αραπάδες πως αυτοί δεν είχανε να κάνουνε τίποτα με την τιμή του πετρελαίου και δεν το πιστεύαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα δεν είναι παράδοξο, ούτε ξένο αυτό το φαινόμενο κι εδώ στην Ελλάδα.
    Ετσι καταντήσανε και την Εθνική Τράπεζα. ΄Ενας τεράστιος αριθμός ασχέτων έχει πλημμυρίσει την τράπεζα, φίλοι του κ. Αράπουγλου και των συνεργατών του, άνθρωποι που ήταν υπαλληλάκια σε διάφορες εταιρείες, μικρά παιδάκια 28χρονα με μηδενική πείρα, έχουν προσληφθεί κατά 100άδες με μικρότερο μισθό 3.000 ευρώ το μήνα και μεγαλύτερο, όσο πάει ο νους. Με μπόνους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και μετοχές που ζαλίζεσαι.
    Και δεν προσθέτουν τίποτε, μα απολύτως τίποτε στη λειτουργία της τράπεζας.
    Τα παίρνουν και μετά θα φύγουν
    Τι είχαν, τι έχασαν
    Ποιος θα τους στείλει στον εισαγγελέα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να παρουμε ΟΛΟΙ τα χρηματα μας απο τα μπουρδελα που λέγονται Τραπεζες και Χρηματιστηρια και να τα βαλουμε στα υπογεια μας σε χρηματοκιβωτια και να πανε να γαμηθουν ολοι τους!
    Κλέφτες.
    Να δουμε που θα βρουν χρημα για τις μαλακιες τους οι κοπανοι.
    Μας δινουν 2 ή 3 ή 4 τοις εκατο τοκο.
    Ε, και;!
    Να μας δώσουν 15% αφου οι ιδιοι χρεώνουν εως και 20% στις πιστωτικες τους καρτες (Βιζα, Diners, κλπ)
    Τα γομαρια...
    ουστς ρεεε

    ΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η γυναίκα που πριν ένα χρόνο επιχείρησε να αλλάξει τα πολιτικά δεδομένα στη Γαλλία και να γίνει η πρώτη πρόεδρος της χώρας, η Σεγκολέν Ρουαγιάλ έρχεται στην Αθήνα για μία και μοναδική διάλεξη, στις 2 Οκτωβρίου (ώρα 19:00), στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

    «Το μέλλον της Αριστεράς και η Παγκοσμιοποίηση» είναι ο τίτλος της ομιλίας που θα δώσει η Γαλλίδα πολιτικός στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων Megaron Plus.

    Η Σεγκολέν Ρουαγιάλ, αφού τέλειωσε το Λύκειο στην γαλλική περιοχή των Βοσγίων και είχε ήδη ένα πτυχίο στις οικονομικές επιστήμες, συνέχισε τις σπουδές της στο Ινστιτούτο Πολιτικών Επιστημών και έκανε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, γνωστής με τα αρχικά της, ΕΝΑ (Ecole Nationale d’Adminstration).


    Μετά την αποφοίτησή της από την ΕΝΑ το 1980, επέλεξε να εργαστεί ως δικαστής στο διοικητικό δικαστήριο της γαλλικής πρωτεύουσας. Στη συνέχεια, από το 1982 έως το 1988, κατά την προεδρία του Φρανσουά Μιτεράν, εντάχθηκε ως σύμβουλος στην γενική γραμματεία της Προεδρίας, διάστημα κατά το οποίο χειρίστηκε θέματα υγείας, περιβάλλοντος και νεολαίας.


    Το 1988, η Σεγκολέν Ρουαγιάλ εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής με το Σοσιαλιστικό Κόμμα, εκπροσωπώντας την δυτική περιφέρεια Ντε Σέβρ. Το 1992 ανέλαβε το υπουργείο Περιβάλλοντος στην κυβέρνηση του Πιέρ Μπερεγκοβουά και το 1993 επανεξελέγη στην ίδια περιφέρεια, η οποία την έστειλε και στις εκλογές του 1997 και πάλι στην Εθνοσυνέλευση.

    Την ίδια χρονιά χρίστηκε από τον πρωθυπουργό Λιονέλ Ζοσπέν, υφυπουργός υπεύθυνη για την Εκπαίδευση και από το 2000 έως το 2002 υπηρέτησε στο υπουργείο Εργασίας, ως υφυπουργός υπεύθυνη για τα θέματα Οικογένειας, Παιδιών και Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες. Το 2002 επανεξελέγη βουλευτής από την Ντε Σεβρ.


    Το 2004 εκλέχθηκε πρόεδρος της περιφέρειας Πουατού-Σαράντ και πρόσφερε τον δυναμισμό και τις ιδέες της για τη βελτίωση της ζωής των νέων της περιφέρειάς της. Υιοθέτησε απόλυτα ριζοσπαστικές μεθόδους στην προσπάθειά της να διευρύνει και να εμβαθύνει τη συμμετοχική δημοκρατία.


    Ως υποψήφια στις προεδρικές εκλογές του 2007, κατέκτησε την ψήφο 11 εκατομμυρίων ψηφοφόρων στον πρώτο γύρο και υπήρξε η πρώτη γυναίκα στην Γαλλία που συμμετείχε στο δεύτερο γύρο, κερδίζοντας περισσότερες από 17 εκατομμύρια ψήφους.


    Η Σεγκολέν Ρουαγιάλ είναι συγγραφέας πολλών έργων μεταξύ των οποίων: «Η Άνοιξη των παππούδων» (1987) «Πατρίδα, αγρότες, τοπία» (1992) «Η Αλήθεια μιας γυναίκας» (1996), «Τώρα» (2007), «Η πιο όμορφη ιστορία μου είστε εσείς»(2007). «Αν η Αριστερά έψαχνε για ιδέες» (2008), το οποίο έγραψε με τον κοινωνιολόγο Αλέν Τουρέν.


    Κατά τη διάρκεια όλης της διαδρομής της η Σεγκολέν Ρουαγιάλ ήθελε πάντοτε η πολιτική της να παράγει συγκεκριμένα αποτελέσματα. Με τη δέσμευσή της αυτή κατόρθωσε να υποστηρίξει εμβληματικές μεταρρυθμίσεις που σημάδεψαν τις κοινωνικές εξελίξεις. Ανάμεσα σε αυτές:


    -το σχέδιο Handiscol για να μπορούν όλα τα παιδιά και οι έφηβοι με ειδικές ανάγκες να κάνουν κανονικές εγκύκλιες σπουδές.
    -η καθιέρωση γονικής άδειας για τον πατέρα, γεγονός που για πρώτη φορά με τρόπο συγκεκριμένο αποκατέστησε την ισότητα ανδρών και γυναικών.
    -η καθιέρωση επίσης της εναλλασσόμενης φροντίδας για τα παιδιά από τον πατέρα και την μητέρα.
    -η προστασία των παιδιών, με συνεχείς αγώνες, από όλες τις μορφές βίας.

    Η είσοδος είναι ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας. Η διανομή των δελτίων αρχίζει στις 6μ.μ. (Σε περίπτωση μεγάλης προσέλευσης αρχίζει μισή ώρα νωρίτερα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανέκαθεν στην ιστορία του καπιταλισμού τούς κύκλους ανάπτυξης ακολουθούσαν περίοδοι στασιμότητας και ύφεσης. Ετσι η οικονομική κρίση που έχει πλήξει την οικονομία, θα μπορούσαν να πουν οι οικονομολόγοι, ήταν κάτι το αναμενόμενο. Ιδίως στις χώρες του ώριμου καπιταλισμού.

    Δεν χρειάζεται να αναφέρω τις αιτίες της κρίσης. Θυμίζω την τιμή του πετρελαίου, των πρώτων υλών, των τίτλων subprime, την εκτός ελέγχου χρηματοπιστωτική αγορά.

    Σωστά, αλλά πέρα από αυτά υπάρχουν και άλλες γενεσιουργοί αιτίες που αφορούν το κραχ της ελληνικής οικονομίας: η ακραία ανισοκατανομή των εισοδημάτων, οι μηδενικές επενδύσεις σε εκσυγχρονισμό της παραγωγής, οι σαρωτικές ιδιωτικοποιήσεις και η επιβολή της πολιτικής του κέρδους και στους κοινωνικούς τομείς (Υγεία, Παιδεία, ασφάλιση κτλ.). Οι οικονομικές κρίσεις δεν είναι ποτέ ουδέτερες, αλλά αυτό οι κυβερνήσεις και οι κεντρικές τράπεζες καμώνονται ότι το αγνοούν.

    Και όμως, από την κρίση μαθαίνουμε (ή ξαναμαθαίνουμε) ορισμένα πολύ χρήσιμα πράγματα. Το βασικότερο ότι ο καπιταλισμός δεν διστάζει να απαρνηθεί προτού ο κόκορας λαλήσει τρεις φορές κάθε ιδεολόγημα που την προηγούμενη ημέρα προπαγάνδιζε ως νομοτελειακό.

    Η ανατροπή της αγίας ελεύθερης αγοράς ξεκίνησε στη Βρετανία με τη διάσωση διά της κρατικοποίησης της Νorthern Rock, για να πάρει τη σκυτάλη η μητρόπολη του νεοφιλελευθερισμού, οι ΗΠΑ, με τις εθνικοποιήσεις των Fannie Μae, Lehman, ΑΙG και ακόμη δεν έχουμε τελειώσει.

    Αν τα δισ. δολάρια (όπως γράφει ο Galapagos στο «Μanifesto») που δόθηκαν (και θα δοθούν) για τη διάσωση των χρηματοπιστωτικών κολοσσών δίνονταν για να αποκτήσουν στέγη όσοι δεν έχουν, το κραχ θα είχε αποφευχθεί. Αλλά αυτό αποτελεί βλασφημία. Ο καπιταλισμός δεν μπορεί να αρνηθεί τον εαυτό του παρά τα όσα λένε και πιστεύουν οι μεταμοντέρνοι αριστεροί. Η κρίση δείχνει επίσης την αποτυχία της ΕΕ, η οποία αδυνατεί να βρει μια κοινή πολιτική αντι-κρίσης, υποκύπτοντας στις μονεταριστικές συνταγές της ΕΚΤ. Αλλά και το νόμισμα (όπως και η κρίση) δεν είναι ουδέτερο όπως θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε. Το αντίθετο, είναι η ίδια η υπόσταση του καπιταλισμού (για να ξαναθυμηθούμε τον Μαρξ). Ετσι η κάθε χώρα-μέλος τραβάει τον δικό της δρόμο για να αντιμετωπίσει την κρίση, τινάζοντας στον αέρα τον μύθο της ενιαίας οικονομικής πολιτικής.

    Oλες, εκτός από την Ελλάδα, η οποία κινείται υπό την καθοδήγηση του κ. Αλογοσκούφη στην αντίθετη κατεύθυνση: κατευθείαν στον γκρεμό.

    Επίσης αυτή η κρίση μάς κάνει να ξαναθυμηθούμε το περίφημο «it΄s the economy, stupid». Ολον τον τελευταίο χρόνο οι περίφημοι γκουρού των ΟΟΣΑ, ΔΝΤ, Παγκόσμιας Τράπεζας και άλλων διεθνών οργανισμών πέφτουν συνεχώς έξω στις προβλέψεις τους και αιωρούνται από την άκρα αισιοδοξία ως την άκρα απαισιοδοξία για το εύρος και τη διάρκεια της κρίσης.

    Αποδεικνύονται έτσι ανίκανοι με τα οικονομικά μεγέθη και ανάλγητοι με τις ζωές των ανθρώπων.

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 18 Σεπτέμβριος 2008 6:58 πμ
    ---------------
    Εσυ πολύφερνε και πολύξερε ξερολα
    γιατι δεν δίνεις την ΔΙΚΗ σου εξηγηση;
    Μάλλον γιατι... ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ!
    Ουκ αν λάβεις παρα του μη εχοντος!!

    Οσο για το τι θα κανει η κ.Λούλα
    ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ
    κύττα τα δικά σου ΑΠΛΥΤΑ που ειναι και πολλά
    απ' ότι φαινεται και πήγαινε στο internet-caffe της γειτονιας σου για να περασεις τον αχρηστο χρονο σου
    Χαμενε


    ΗΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δημοσκόπηση από τον Κυριακού μόλις λίγες ημέρες από την κλήση του από τον εισαγγελέα για πολεοδομικές παραβάσεις της βίλας του στο Πόρτο Χέλι. Πόλεμος λάσπης από τον Κοντομηνά μόλις ανακοινώθηκε η παραπομπή του για 6 (παρακαλώ) κακουργήματα για τις γνωστές κομπίνες του, που βουίζει όλη η Ελλάδα.
    Βάζουμε και τους καναλο-δημοσιογράφους μας να φτιαρίζουν τη λάσπη και όλα καλά, σιγά μη μας γλυτώσει ο Καραμανλής.
    Ας φέρουμε το χαζούλη το Γιωργάκη που λέει πάντα ναί, να βολευτούμε όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάθεστε και ασχολείστε με τον Κυριακού, τον Κοντομηνά και οπιονδήπιτε άλλο και αν θα πάει κάποιος φυλακή παρανομίες που λέτε . Ρε σεις θα κερδίσετε εσείς κι εγώ και όλοι οι υπόλοιποι Ελληνες τίποτα αν πάει κάποιος φυλακή γαιτί έφτιαξε πχ. παράνομες επεκτάσεις ή κατασκευές στη βίλα του;; Η βίλα του θα μείνει βίλα είτε 2000 τμ είτε 1500τμ. Τον φτωχό δεν τον νοιάζουν αυτά, δεν έχει να κερδίσει τίποτα. Ασχοληθείτε με τα γελοία που συμβαίνουν. Βγήκαν τώρα και οι Πασόκοι με μια δημοσκόπηση και το παίζουν και αυτοί παρθένες που δεν ξέρουν τίποτα τάχα μου για τις μίζες, κλεψιές, χλυδάτη ζωή και τα φαγοπότια που έκαναν με τα χρήματα του κοσμάκη.. Ρε ουουουουστ από δώ όλοι τους, που όταν δεν τους συμφέρει παθαίνουν αλτσχάϊμερ και το παίζουν σωτήρες εις βάρος μας. Και νομίζουν και οι Πασίκοι ότι έχουμε πάθει και εμείς αλατσχαϊμερ. Αμ δε! Εχουμε γερή μνήμη εμέις, δεν φθάρηκε η φαιά ουσία μας γιατί η διατροφή αμς ήταν καθαρή γιατί ήταν παραδοσιακή (λαχανάκια πό το χωριό κλπ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποιός μ.... ανταμοίβει για ένα χρόνο με 50+ εκατομμυρια δολάρια ένα μ... για να πτωχεύσει την εταιρεία του;

    Βεβάιως και οι δύο μάλλον είναι Harvard MBAs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποιός μ.... ανταμοίβει για ένα χρόνο με 50+ εκατομμυρια δολάρια ένα μ... για να πτωχεύσει την εταιρεία του;

    Βεβάιως και οι δύο μάλλον είναι Harvard MBAs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 18 Σεπτέμβριος 2008 7:54 πμ
    -------------
    New Energy mutual funds, at the most
    and some other alternative funds included foods
    .......

    Dr. LOYLA
    CEO- A...&B.... COMPANIES
    UN.AR. EMIRATES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Αρην
    Παιδακι μου αν παμε ΟΛΟΙ αυριο να ζητησουμε τα λεφτα μας θα ππαρουμε τον Πούλο, αφου οι τραπεζες δεν εχουν πανω από 5% ρευστοτητα

    Κυρια Λούλα μας
    Τι θα απαντησω στον εγγονο μου μεθαυριο οταν με ρωτησει "Παππού, πως ήταν η ζωή στον Υπαρκτό ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 19 Σεπτέμβριος 2008 12:40 πμ
    ---------------------
    Σχετικα με αυτη του (καταρρευσαντος) κομμουνισμου

    αρκετα καλύτερη.......

    Dr. LOYLA
    CEO- A...&B.... COMPANIES
    UN.AR. EMIRATES

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση