GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απρώτυπα..

. Γράφει ο Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης από το Λονδίνο . Η χαρακτηριστική σημερινή εικόνα από το μουντό και βροχερό Λονδίνο, έρχεται να προστε...

.
Γράφει ο
Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης
από το Λονδίνο
.
Η χαρακτηριστική σημερινή εικόνα από το μουντό και βροχερό Λονδίνο, έρχεται να προστεθεί στη συνηθισμένη μελαγχολία των Κυριακών του φθινοπώρου, αυτή που μοιάζει να είναι το στοίχειωμα των σχολικών χρόνων και δεν ξέρω αν θα κρατήσει εφόρου ζωής... Το απεύχομαι. Κάνω μια βόλτα στον Τάμεση, δεν υπάρχει πολύς κόσμος. Όχι γιατί δεν υπάρχουν ρομαντικοί σ' αυτή τη πόλη, αλλά μάλλον γιατί δεν βρίσκουν νόημα να περπατούν στη βροχή. Το κρύωμα δεν μου επιτρέπει να εισπνέω τη διάχυτη στην ατμόσφαιρα μυρωδιά του κάρι. Σ' ένα παγκάκι αφημένη μια εφημερίδα, ανοιγμένη σε σελίδα που το πρόσωπο του Γκόρντον Μπράουν με δυσκολία αναγνωρίζεται στο βρεγμένο χαρτί. Ο βρετανός πρωθυπουργός προχώρησε σε ανασχηματισμό έχοντας να καλύψει δύο υπουργικές θέσεις, μετά τις παραιτήσεις της υπουργού Μεταφορών και του υπουργού Εμπορίου. Στόχος του ανασχηματισμού, η ενδυνάμωση της κυβέρνησης για να βοηθήσει τον Μπράουν να αντιμετωπίσει τις εσωτερικές επιπτώσεις της διεθνούς οικονομικής κρίσης. Γι' αυτό και δεν προχώρησε σε αλλαγές στο «βαρύ πυροβολικό» της κυβέρνησης. Στις θέσεις τους παραμένουν ο υπουργός Οικονομίας, ο υπουργός Εξωτερικών και ο υπουργός Υγείας. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στον αγγλικό τύπο για τον «επαναπατρισμό» του κοινοτικού επιτρόπου Εμπορίου, Πίτερ Μάντελσον, που αναλαμβάνει υπουργός Επιχειρήσεων. Στα πλαίσια της οικονομικής αναταραχής, συγκροτείται και επιτροπή κρίσης..
Ο έλληνας πρωθυπουργός δεν νομίζω ότι ταυτίζεται με τον Μπράουν –είναι γνωστή η ιδιαίτερη αδυναμία του στον Νικολά Σαρκοζί- για να τον μιμηθεί. Εξάλλου, κωλύεται από την κατάθεση του προϋπολογισμού και κάθε κουβέντα ανασχηματισμού δεν συμβάλλει, παρά στην παροχή άλλοθι στους υπουργούς για την μη παραγωγή έργου. Προσωπικά, πιστεύω ότι η όλη προβληματική δεν έγκειται στην αργοπορία του ανασχηματισμού.
Δεν αλλάζει κάτι το μοίρασμα μιας φθαρμένης τράπουλας, έστω κι αν «επαναπατριστεί» ο κοινοτικός επίτροπος Περιβάλλοντος, Σταύρος Δήμας και υπουργοποιηθεί ο Αντώνης Σαμαράς. Το πρόβλημα είναι ότι ο Κ. Καραμανλής αρνείται επίμονα να καταστεί πρότυπο πολιτικού άντρα. Και λέω «αρνείται» και όχι «δεν δύναται», γιατί ποτέ δεν το προσπάθησε, ποτέ δεν το επιδίωξε. Και αυτό είναι το τραγικότερο όλων. Ξεπερνά και το κωμικοτραγικό, να αναθέτεις την αντιμετώπιση της κρίσης στο εσωτερικό του κόμματος σου και τις συνομιλίες με τους αντάρτες σε έναν κουφό...
----------------------------

25 σχόλια

  1. Ξεπερνά και το κωμικοτραγικό, να αναθέτεις την αντιμετώπιση της κρίσης στο εσωτερικό του κόμματος σου και τις συνομιλίες με τους αντάρτες σε έναν κουφό...
    ==
    Who is the deaf,son of a bitch??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγόρι μου, ήσουν και θα είσαι ΠΑΠΑΡΙΏΤΗΣ. Δε θα σοβαρευτείς ποτέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παπάρια barbeque ηλίθιε παπαριώτη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν καταλαβα καλα, ΜΙΑ ακομη ομιλια του Καραμανλη και τελος..
    Η διαφορα θα φτασει παλι στις 3,5 μοναδες + υπερ της Νεας Δημοκρατιας (του κ.Καραμανλη οπως λεει και το μπραβογιοργο)!!

    Κακομοιρε βλακογιοργο..
    Τζαμπα τα λεφτα που πληρωσες στους δημοσκοπους..για να σε βγαλουνε πρωτο..
    Ουτε μια βδομαδα δεν το χαρηκες ,χαμενε..

    Θα μου πεις εσυ τα πληρωσες??
    Γαμωτο μου ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ (ΚΑΙ) ΕΓΩ αυτη την πασοκοσκυλαιικη συμμορια 23.000.000 ευρω ενισχυση του ..κωματος???
    Γιατι γαμωτο μου????

    Τον πηραν χαμπαρι και οι δημοσκοποι και τον δουλευουνε ρε...
    Επαγγελματιες ειναι καλα κανουνε ..
    Αλλα σου λενε δεν μπορουμε και να χασουμε την δουλεια μας ..
    Σε βγαλαμε μια βδομαδα πρωτο,αλλα δεν μπορουμε να συνεχισουμε την ιδια πλακα..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όταν η βάρκα μπάζει νερά,
    το σίγουρο είναι ότι θα βουλιάξει.

    και όταν βουλιάζει η βάρκα,
    τα ποντίκια πηδάν στην θάλασσα,
    δήθεν για να σωθούν.

    Τάχα πως ξέρουν κολύμπι. Τρομάρα τους.

    Ετσι γίνεται τον τελευταίο καιρό με στελέχη μας. Σαν τυφλοπόντικες που είναι, δεν μυρίζονται τον καρχαρία που περιμένει με ανοιχτό το στόμα.

    Που πάτε ρε μαλάκες :::. Που πάς κύριε Δαϊλάκη:::

    Κάτσε δίπλα στον ναυαγοσώστη,πως την κοπανάς έτσι:::

    Αλλά τι να τους πείς. Τα μάζεψε ο καπετάν-καραμανλής και γίνανε άνθρωποι. Τώρα μετάνοιωσαν και θέλουν να γυρίσουν στις τρύπες τους.

    Ανθρωποι και ποντίκια. Βίοι παράλληλοι.

    Αλλά η ιστορία είναι η μεγαλύτερη ποντικομαμή.

    Τζών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να θυμούνται οι παληοί
    και να μαθαίνουν οι νέοι
    (επισκέπτες του blog)
    --------------------


    Σαν παραμύθι, Σαν ιστορία

    Τα πολύ παληά χρόνια αλώνιζε στο πέλαγος του Αιγαία η πιο όμορφη και πιο περήφανη γαλέρα του κόσμου. Όνομα δεν έφερε. Μόνο δύο φλάμπουρα πάνω στο κατάρτι της, τόνα πούγραφε Σεμνότης και το άλλο Ταπεινότης, πρόδιναν το μεγαλείο της.

    Αλώνιζε και θρυττανελούσε πως ήταν η ομορφότερη που οι θάλασσες και τα θηρία της είδαν ποτέ. Κι' αν δεν ήταν πολυτάξιδη: Αιγαίο, Μέλας Πόντος, Βαρβαρία, πέλαγος της Αφροδίτης, είχαν υποκύψει στη σαγήνη των λυρισμών της. Και εξ εώας έως των κορυφών του Ατλαντα και τη γή των Εσπερίδων, και εκ βορράν έως νότου, πάσαι αι φυλαί υμνούσαν το κάθε πέρασμά της.

    Σαν την πολύφερνη νύφη καμάρωνε, γιατί πιο όμορφή της, πιο τσαχπίνα άλλη δεν υπήρξε και δεν υπήρχε. Οι αυτοκράτορες που την είχαν φτιάξει, έτσι της είχαν πεί.

    -Είσαι η καλύτερη. Μας φέρνεις από χώρες μακρυνές και εγγύτερες όλα τα καλά. Και μέριμναν περί σού, υπερτέραν διαθέτουμε. Και σου δίνουμε το καλύτερο πλήρωμα: καπετάνιους, κωπηλάτες, μηχανικούς, μαγείρους, λαντζέρηδες. Και αστρολόγους και σοφούς και ποιητές και αυλητές και αυλήτριες. Τη νύχτα να σε νανουρίζουν, το πρωϊ να σε κάνουν πιο σοφό, τα δειλινά να σε μαγεύουν.

    Και διέσχιζε η γαλέρα τους μυχούς των όμορφων νησιών και τα πέλαγα και τις θάλασσες και τους ωκεανούς αμέριμνη. Και οι μέρες και οι μήνες και οι ενιαυτοί περνούσαν όλο και πιο αμέριμνα, όλο και πιο ηδονικά. Και μαύρες σκέψεις δεν φάνηκαν, οι νύχτες γίνονταν κρυφές αγκαλιές και οι χειμώνες φτερουγίσματα αγγέλων.

    Πέρασαν σχεδόν ενιαυτοί πέντε, πότε διάβηκαν σκεφτόνταν στην ανάπαυλα της μακαριότητας η όμορφη γαλέρα. Και ξανά αφήνονταν στο θρόϊσμα των κυμάτων και στην ευδαιμονία της σιγουριάς. Γιατί ήταν η καλύτερη, η καταλληλότερη. Ετσι της είχαν πεί. Μα και οι καπεταναίοι, και οι κωπηλάτες, και οι μηχανικοί, και οι μάγειροι, και οι λαντζέρηδες. Και οι σοφοί αστρολόγοι, και όλοι οι φιλόσοφοι και οι ποιητές και οι αυλητές και οι αυλήτριες με αιθέρια φωνή τη νανούριζαν: Είσαι η καταλληλότερη. Και ακούγονταν το νανούρισμα σαν μουσική θεϊκή, σαν ουράνια μελωδία, ώσπου...

    ...ώσπου, μίαν όμορφην ημέραν, ανήμερα του Αγίου Σώζοντος του εκ Λυκαόνων,
    ...Εκεί κατά τη μεριά, που παληότερα ήξερε να βγάζει τη γλώσσα στα αφρισμένα κύματα και στα θηρία της θάλασσας,
    ...Εκεί στις ξέρες της χώρας των δέθ, όπου βασιλείς γύμνασαν και δοκίμασαν τη σοφία τους, και άλλοι απέτυχαν και άλλοι ευτύχησαν, ...
    ...Εκεί η πιο όμορφη και η πιο περήφανη γαλέρα, λησμονώντας μια παληά προφητεία, έγινε συντρίμια και σκέλεθρο άχαρο και σκοτεινό στα βάθη της θάλασσας της χώρας των δέθ.

    Και, όταν το χτικιό κτύπησε την όμορφη γαλέρα, οι μελωδίες των αυλητών και οι παρηγορίες των σοφών και οι ρίμες των ποιητών χάθηκαν μεμιάς, σαν να κιότεψαν απρόσμενα. Ούτε θρήνος, ούτε μνήμη, ούτε στερνό αντίο.

    Μόνο ένα φλάμπουρο έμεινε να θυμίζει την όμορφη γαλέρα, που δεν είχε ούτε όνομα και τώρα δεν έχει ούτε μνημόνευση. Ενα φλάμπουρο με το μισό της παραγκόμι, και ένας κωπηλάτης. Πάνω στα κατάμαυρα βράχια, που περιφρονητικά επί πέντε ενιαυτούς διέσχιζε, η περήφανη γαλέρα.

    Ενα φλάμπουρο και ένας κωπηλάτης, να δέρνονται από τα κύματα που μανιασμένα, ακόμα και τις μελιχρές ημέρες του μήνα που η Περσεφόνη διάβαινε για τον κάτω κόσμο, λές και όλα τα στοιχειά είχαν συναχθεί στη χώρα τούτη των δέθ, να καταπιούν και να εκδικηθούν την περήφανη γαλέρα.

    Ενα φλάμπουρο και ένας κωπηλάτης....
    ....παραδαρμένος από τη μανία των στοιχειών, δεν μπορούσε να μην θυμηθεί την αρχαία προφητεία πούλεγε πως τούτη η γαλέρα θα χανόταν έτσι , ανώνυμη και αμνημόνευτη. Και έλεγε η προφητεία πως η γαλέρα τούτη δεν είχε ούτε ομορφιά, ούτε σοφία. Πως της έδοσαν άλλης την ομορφιά και άλλης τη σοφία. Έλεγε πάλι, η προφητεία, πως τάχα κάποιοι την έδοσαν στα στοιχειά της θάλασσας να παίξουν μαζί της.

    ...Μόνο ένα φλάμπουρο και ένας κωπηλάτης, τίποτα άλλο.
    Και τούτες οι ρίμες, σαν θρήνος μιας γοργόνας των παραμυθιών, σαν επίκληση στο ρημαγμένο στο βυθό σκέλεθρο:

    Περήφανη γαλέρα μου,
    φλάμπουρο λουλουδάτο,
    τι στέκεσε και καρτερείς
    και δεν κινάς φουσάτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τ(γ)ομε(γ)ο!! τρομερο..

    η που λετε δαμανακη εκανε σημερα την δηλωση της χρονιας:
    "τι περιμενετε απο ενα πρωθυπουργο που εχει ανοιξει αλληλογραφια με την κ.Μπεζεντακου"??

    Αναφερετε προφανως σε καποιο δημοσιευμα της ΕSPRESSO(??)..
    Μαλλον.

    Ασε δηλαδη που ειπε οτι "το πασοκ ειναι αλλος χωρος" και "ο ΣΥΝ αλλος χωρος"!!

    Φτου μωρη γκιοσσα!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακούς εκεί,

    κοτζάμ καπετάνιος
    και κάθεται και μαδάει μαργαρίτες..

    για το αν τον αγαπάει ο Δαϊλάκης,

    ρε, άντε να μου χαθείτε.

    -μ' αγαπάει, δεν μ'αγαπάει...

    Να τις χέσω τέτοιες αγάπες
    που τη μια σε πάν στον παράδεισο
    και την άλλη σε στέλνουν στην κόλαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τζών

    6 Οκτώβριος 2008 10:19 μμ

    ==
    Συνονοματε τι εγινε ρε??
    Καλα εισαι??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γαμώτο, πάλι ξέχασα την υπογραφή μου,

    ---------------

    Ακούς εκεί,

    κοτζάμ καπετάνιος
    και κάθεται και μαδάει μαργαρίτες..

    για το αν τον αγαπάει ο Δαϊλάκης,

    ρε, άντε να μου χαθείτε.

    -μ' αγαπάει, δεν μ'αγαπάει...

    Να τις χέσω τέτοιες αγάπες
    που τη μια σε πάν στον παράδεισο
    και την άλλη σε στέλνουν στην κόλαση.

    Τζών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιά σου ρε τζωνάρα,

    καλά είμαι.

    χάθηκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Που πάς κύριε Δαϊλάκη:::
    Τζών

    6 Οκτώβριος 2008 10:19 μμ

    ? / / / / ?


    Μήπως πάει, όπου του λέει
    το αφεντικό που τον προσέλαβε το 85
    στην τραπεζα Κρήτης επί
    Γ. Κοσκωτά, νυν κάπου γύρω στο Ιδρύμα Μητσοτάκη;


    Τον αράπη κι αν τον πλείνεις....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο άνθρωπος είπε να γράψει κάτι μελαγχολικόν, κάτι ωραίον κι εσείς πέσατε επάνω του να τον φάτε, δεν σέβεστε βρε τους ξενητεμένους αδελφούς μας; Και μυρίζει και κάρι η ατμόσφαιρα. Στην επόμενη γενιά όλοι εκεί θα είναι Ινδοπακιστανοί και λίγοι Κύπριοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗΣ ΜΕ ΤΙΣ OFFSHORE ΣΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ΜΑΣ MASTER ΠΩΣ ΝΑ "ΚΡΥΨΟΥΜΕ" ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ 7,5ΔΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΙΣΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Kala re douleia den exeis pou kathesai kai trigyrnas sta pagkakia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  16. Αγαπητή διατελούσα εν αχρήστω, ημών αδερφή τζωνάκο
    (τ-Ζώον)10.23,


    ή επί το λαϊκότερον και χρησιμοποιούμενον υπό των πελατών εσού ως επαγγελματικόν προσωνύμιον (έχον χρήσην κυριως επί της πιατσός της Συγγρού),
    λατρευτή ημών, "Ξέκωλη Γιάννα",
    Χαίρε!

    Απευθύνω υμίν θερμούς καθ' ημάς χαιρετισμούς, εκπορευομένους από το ηδύ τη συνουσία, πλήν όμως επαρκώς ευρύχωρον προς εισαγωγήν εις αυτό της γαλότσης ημών, αιδοίον της μητρός εσού, το επονομαζόμενον και "κοφίνιον πλύσεως" (κοινώς μπουγαδοκόφινο), το οποίον μόλις επήδηξον με Λαμπρόν και Μέγα άλμα.

    Ούτω, πληροφορώ υμάς αδερφή τ-Ζώον, ότι κατά το ιστορικόν αυτό άλμα, αλλά και ετι επί μακρόν χρονικόν διάστημα μεθύστερα, ταύτη η γυνή, ανέκραζε ικανοποιημένη βαθύτατα με φωνήν γοεράν: "είδα το χριστό φαντάρο με την πάρτη σου απόψε αγορίνα μου, σκίσε με κι άλλο την πουτάνα!"

    Αναπέμπω προς εσέ αδερφή τ-ζώον, τας +ευλογίας+ ημών, μετά των από βάθους καρδίας χριστοπαναγιών ημών των Βλουπερίων, Ιερομονάχων της Ι.Μ. της Τιεφτοκονσολίας της Γαμωσταυρίτισσας.

    Δια τον Πατέρα Σουλπίκιον,
    Αντ' Αυτού,
    εις εκ των Βλουπερίων, αναπληρωτής του πατρός.

    Υστερόγραφον:
    Παρακαλούμε υστερογράφως μεν, αλλ' ειρήστω εν παρόδω αγαπητή ημών αδερφάρα, όπως ευαρεστηθήτε πληροφορούμενος υπό ημών, ότι επισυνάπτω παλαιάν φωτογραφίαν εσού, φιλοτεχνηθήσασαν εις μέγεθος και σχήμα μικρού μιαρού εικονίσματος, ώστε ταύτη εικών, τύχη της αποδοχής παντός τύπου ή προελεύσεως και είδους αποβεβλημένης βλέννης, έτι, εκπτυομένου του σιέλου τε και των ρινικών εκκριμάτων των αναγνωστών του παρόντος ιστολογίου, τα οποία ήθελε τύχη έσονται προσφερόμενα ως τάμα εις μάπαν εσού κατά την διεξαγομένην εις το παρεκκλήσιον (εντός του κομπιουτερο-ρούμου ημών) παρακλητικήν λειτουργείαν, ευχόμεθα δε, ίνα επέλθει πάραυτα δια την σωτηρίαν της καλαισθησίας ημών, εφ’ υμίν, εις Μέγας ανίερος Ψόφος.

    Αμήν.

    Άθλιε μαλάκα, +++ευλόγησον+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΩΤΗΣ

    -ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ

    -ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΔΑΠ ΠΑΝΤΕΙΟΥ

    -ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΟΘ ΤΕΛΕΙΟΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ναι το λαμογιο ο παπαγιωτης.

    κανει μεταπτυχιακο στο διεθνων και ευρωπαικων σπουδων του παντειου την στιγμη που δεν δεχεται πτυχιουχους απο το κοινωνικης ανθρωπολογιας που τελειωσε ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. παπαριωτηη γεια σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο τίτλος τι ετυμολογίας και ορθογραφίας είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Άει σιχτίρ πρασινοφρουροί του Press-gr, ανακυκλώνετε εδώ μέσα καθημερινά τα απωθημένα σας εναντίον της μοναδικής κυβέρνησης που προσπαθεί να κάνει, όσο μπορεί, κάτι σοβαρό για τη χώρα.
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.
    Ξεφτιλισμένοι άνθρωποι είσαστε που έχετε πουλήσει τα ανθρώπινα ιδανικά σας (κάποτε πρέπει να είχατε) στο βωμό του μισθού από το Μπόμπολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν πας να κάνεις κανένα μπάνιο στον Τάμεση, μπας και συνέλθεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. μηπως σε πειραξε η ομιχλη του λονδινου? στου παπαγου εχει ωραιο καιρο . παπαγιωτης απο παπαγου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ GEORGE KAI BALLIANATOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 7 Οκτώβριος 2008 9:33 πμ

    γιατι τον λες γιωργάκη? επειδη σου γαμαει το κωλαρακι?? αει σιχτριρ φασιστομουτρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση