GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ανάπηρη κυβέρνηση‏...

. Γράφει ο Πέτρος Σεκερτζής . Ολέθριο λάθος του Καραμανλή να διαγράψει τον Βουλευτή Δράμας Σταύρο Δαϊλάκη έναν άνθρωπο πιστό οπαδό του Πρω...

.
Γράφει ο Πέτρος Σεκερτζής
.
Ολέθριο λάθος του Καραμανλή να διαγράψει τον Βουλευτή Δράμας Σταύρο Δαϊλάκη έναν άνθρωπο πιστό οπαδό του Πρωθυπουργού, έντιμο και αγωνιστή της λεγόμενης λαϊκής Δεξιάς. Ο κος Δαϊλάκης είναι ένας από τους λίγους ίσως πολιτικούς που προέρχεται από τα λαϊκά στρώματα και επίσης ένας από τους ελάχιστους που έχει κολήσει "ένσημα". Αγωνιστής της ζωής και πάνω απ'όλα άντρας.
Για έναν άντρα λοιπόν, επιβολή της σιωπής των αμνών που επιθυμεί ο κος Καραμανλής δεν λειτουργεί εκφοβιστικά άλλα ως πρόκληση, ειδικά για έναν άνθρωπο που αγωνιά για την πορεία του κόμματος. Αυτή την παράμετρο της ντομπροσύνης και του ανδρισμού δεν φαίνεται να έλαβαν υπόψη ο Πρωθυπουργός και οι Συμβουλάτορες του. Βλέπετε δεν είναι όλοι κότες. Το τραγικό αυτό λάθος θα το πληρώσει τόσο ο κος Καραμανλής όσο και η Ν.Δ. Δεν έχει την πολυτέλεια ο Πρωθυπουργός να παριστάνει τον ρίγκο. Η πολιτική κατάσταση και η ισχνή κοινοβουλευτική πλειοψηφία μπορεί να μεταβάλει σε ρυθμιστή του πολιτικού σκηνικού οποιονδήποτε γαλάζιο "αντάρτη" βουλευτή είτε αυτός λέγεται Τατούλης είτε Πολύδωρας είτε Μανώλης είτε οποιοσδήποτε άλλος.
Η κυβέρνηση λοιπόν εξ'αιτίας της φαυλότητας κάποιων στελεχών της έχει μεταβληθεί με υπαιτιότητα της σε ανάπηρη κυβέρνηση η οποία δεν μπορεί να δρομολογήσει ούτε αλλαγές ούτε μεταρρυθμίσεις. Ένα περίπου χρόνο μετά τις εκλογές και είναι φάντασμα του εαυτού της. Το μόνο που μπορεί ,καθώς φαίνεται να κάνει είναι να διαχειρίζεται την μιζέρια της, η οποία ανακυκλώνεται υπό την μορφή διαφόρων σκανδάλων και της εμπλοκής σ'αυτά κορυφαίων στελεχών της.
Η εικόνα που βγάζει προς τα έξω είναι το λιγότερο θλιβερή και τριτοκοσμική. Δικαιώνονται κατ'αυτόν τον τρόπο οι οπαδοί της θεωρίας του "ώριμου φρούτου" αυτοί δηλαδή οι οποίοι πίστευαν ότι δεν χρειάζονται υψιλές αντιπολιτευτικές κορώνες καθώς η κυβέρνηση θα πέσει από μόνη της, εξ'αιτίας της αντιπαλλότητας και των αντιθέσεων των ανθρώπων της. Τόσο δίκιο είχαν...
----------------------------------------

21 σχόλια

  1. Ρέ τσαμένα ΠΠΠ (Πεινασμένα Πράσινα Παπαγαλάκια), πάρτε το απόφαση, όσες μαλακίες και να κάνει η ΝΔ, ΔΕΝ τραβάει ο Γιωργάκης!

    Πείτε στα αφεντικά σας στη Αμερική να σας βάλουν κανέναν άλλο αρχηγό, έστω ας είναι κι’Έλληνας μια φορά, μήπως και ξαναβγείτε και λαδώσει λίγο το αντεράκι σας!

    Πέντε χρόνια δίαιτα, μετά από 20 χρόνια μάσες, είναι σκληρό!

    ΥΓ: Δεν είμαι ο Βενιζέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκλογες 16 Νοεμβριου.ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ μαζι,βγαζουν αυτοδυναμία.ΤΕΛΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία...

    Τα σύνορά μας στη Λαμία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πώς ο Καραμανλής κρίνεται ως καταληλότερος για την πρωθυπουργία, όταν ο μόνος υπεύθυνος για τις παραλείψεις ή ατασθαλίες-παρανομίες που λαμβάνουν χώρα στο κυβερνητικό στρατόπεδο είναι ο Καραμανλής; Γίναμε περίγελος ακόμη και πέρα του ατλαντικού με τα αλεπάλληλα σκάνδαλα. Αδυναμία να τιθασεύσει τα ελλείματα, αδυναμία να χτυπήσει τη διαφθορά, αδυναμία να κτυπήσει την ακρίβεια, αδυναμία να επιλέξει τους συνεργάτες του και όμως αποτελεί το πολιτικό κεφάλαιο της Ν.Δ. Τί συμβαίνει τελικά; Μήπως τα Μ.Μ.Ε και οι δημοσκόποι ρυθμίζουν το ποιος είναι ο καταληλότερος; Μήπως το ρυθμίζουν οι νταβαντζήδες που θα κτυπούσε ο "μάγκας", θεσσαλονικιός πρωθυπουργός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε, Πέτρο Σεκερτζή, η Ελλάδα δεν θα κινδύνευε, ούτε από Γιωργάκηδες, ούτε από Κωστάκηδες, ούτε από Τσίπρες, Αλαβάνους, Παπαρήγες και λοιπούς ανεπαρκείς, αν δεν είχε βλάκες σαν και εσάς!
    Μα, για όνομα του Θεού, το πρόβλημα εντοπίζεται στο εάν είναι ή δεν είναι άντρας ο Δαϊλάκης;
    Κι εφόσον μυρίζει τόσο αρχιδίλα, όσο λέτε, γιατί δεν είπε το αξιοπρεπέστατο:
    "Παραιτούμαι από βουλευτής, γιατί το κόμμα με το οποίο εκλέχτηκα, περί άλλων τυρβάζει. Δε με καλύπτει το νταβατζιλίκι των Ρουσόπουλου και Αγγέλου, γιατί εγώ φοράω παντελόνια και τους εχω γραμμένους στ' αρχίδια μου"
    Το είπε; Οχι μόνο δεν το είπε, αλλά κρεμάστηκε από την θέση του βουλευτή σαν σταφύλι.
    Ελάτε τώρα, ρε...
    Αντριλίκια και μαλακίες. Ποιός έχασε το αντριλίκι του, για να το βρούν οι βουλευτές; Ποιός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε 4:33 δεν πάς να γλύψεις λίγο τον κώλο του Ρουσσόπουλου και του Εφραίμ? Ουστ ρε!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Η ανάπηρη κυβέρνηση‏..."
    me
    ANAPHRO KAI POYSTH ARXHGO


    XAXAXAXXAXAXXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σωστα ρε δεξιε των 4:33 αφου ο Καραμα-αλης απο το Κιουπκιουι Σερρων ειναι Ελληναρας!
    Οσο για αυτον των 4:38 μη φοβασαι. Θα τα υπερασπιστουν τα συνορα τα φασιστακια του Καρατζαφερη με επικεφαλης τον Αδωνη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αλλο και τουτο μαλακες της δεξιας πατε να πειτε οτι πισω απο ολα αυτα κρυβετε η ΗΠΑ χαχαχαχααχαχαχαχαχα απο ασημετρη απειλη περσι πηγαμε τωρα στους αμερικανους.Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε κοπριες σας πηρανε χαμπαρι ο κοσμος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε,παρτε τον πουλο καθαρματα οσο ειναι ωρα γιατι αν το αργησετε ουτε 20% δεν θα συγκεντρωνετε φασιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. So far, που λένε και στην πατρίδα (St. Paul, MN) του (κατά αυτοκράτειρα Μάγκυ) yorgo, το MONO ανάπηρο είναι το yorgo. O μόνος άνθρωπος που κατέρριψε το Guinness Record προσπαθώντας να φτιάξει την αλυσίδα του ποδηλάτου εν κινήσει.


    Και κάτι άλλα λιμά γραφικά πνευματικά ανάπηρα που σπρώχνουν το αμαξίδιο του yorgo, όρα babis, pasok pisinous (φόλα βενιζελικό αυτό), xoriatis a.k.a. kostas, παληκάρι στα σκατά και ....Λουτραδοκαμπινές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μη μιλάτε γιατί θα σας διαγράψουμε..
    Είναι κόλπο της Ν. Δημοκρατίας για να υπάρχει συνομοσιολογία και να πάμε σε εκλογές όπου ο καραμανλής θα υποστηρίζει ότι τον έριξαν τα συμφέροντα, οι Αμερικάνοι, η Ντόρα (και ο Ντοναλντ Ντακ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ 4:59, H ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ GEORGE PAPANDREOU: ΟΣΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ..."ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΩΡΑΙΑ ,ΜΑΓΚΕΣ, ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΩΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.....

    ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. να δίνει ο Allah χρόνια στο yorgo επειδή είπε ΝΑΙ στο Σχέδιο Ανάν ΠΡΙΝ τους Κύπριους


    και να του δίνει κι άλλα χρόνια επειδή ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ τον Ταλάτ και το ψευδοκράτος του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΚΕΨΟΥ ΑΝΑΠΗΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ .ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΟΥΛΟ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΕ ΓΛΑΣΤΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μην συσπειρώνεστε πολύ όμως γιατί θα σας φάει η μπόχα, οπαδοί του δανειολήπτη άντρα της Μάρας....

    fkratos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Τσίπρα-Αλαβάνου προτείνω:
    Πρωθυπουργός: Τσίπρας
    Υπουργός Δημ. τάξεως: Αλαβάνος
    Υπουργός Τουρισμού: Παπανδρέου (Ως τουρίστας τα καταφέρνει μια χαρά, θα μάθει και ποδήλατο)
    Υπουργός εργασίας: Ο Βούτσης του Συνασπισμού που περιμένει να αποφυλακιστεί ο γυιός του, μπας και του βρει καμιά δουλειά σε... τράπεζα!
    ΤΙΚ-ΤΑΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Krima pou to epipedo katevainei.H kyvernisi den travaei kai o tramvayeris einai san pagidevmeno agrimi. Thlivera ola afta, alla xreiazetai xeirismos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΌΧΙ δεν είναι φάντασμα του εαυτού της. Η κυβέρνηση αυτή είναι η ίδια φάντασμα από τη σύλληψη και ακόμα περισσότερο από τη γέννηση της. Όποιος είχε, έστω και μικρό πολιτικό κριτήριο, που δεν επηρεαζόταν από ατομικό συμφέρον και σκοπιμότητα, γνώριζε βάσιμα με ποιους είχε να κάνει, πράγμα που επαληθεύτηκε από την πρώτη μέρα που απλώθηκε ο γαλάζιος μανδύας και σκέπασε τη χώρα σαν εκέινον που σκότωσε τον Ηρακλή! Του έφαγε τις σάρκες. Θα ήτανε μια ευτυχής συγκυρία να αποτελούσε ένα παραμυθένιο φάντασμα, που θα ξύπναγε χωρίς να καταστρέψει και τη χώρα τους προηγούμενους από το λήθαργό τους για να στρωθούν ξανά στη δουλειά όπως την είχαν ξεκινήσει! Σήμερα με το γκρέμισμα όχι μόνο του υλικού αλλά και του ηθικού οικοδομήματος της χώρας οι διάδοχοί τους θα πρέπει να υπερβάλουν τους εαυτούς τους για να φέρουν σε δρόμο το εκτροχιασμένο άρμα με τους σακατεμένους επιβάτες του.

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ενας ειναι ο ηγετης στην Ελλαδα που βγαζει τα καστανα απο τη φωτια, που αλλοι δεν τολμησαν για 20 χρονια να το κανουν, και αυτος ειναι ο Κωστας Καραμανλης!!!
    Ο,τι και να κανουν, δεν θα μπορεσουν να τον πτοησουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση