GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι αυξήσεις κατά 40%...

. Οι Εφημερίδες και η Τηλεόραση ''είπαν'' γιά αυξήσεις των Δ/τών και βοηθών τους, στούς Ασφαλιστικούς οργανισμούς, κατά 40%...

.
Οι Εφημερίδες και η Τηλεόραση ''είπαν'' γιά αυξήσεις των Δ/τών και βοηθών τους, στούς Ασφαλιστικούς οργανισμούς, κατά 40%. Μα είναι τρελλοί οι κυβερνώντες;Έχουμε παρατεταμένη κ ρ ί σ η, και αυτοί δίδουν τέτοιες αυξήσεις μισθών; Eπειδή μείωσαν τους Ασφαλιστικούς οργανισμούς;
Μετά τους Δικαστικούς, τους βουλευτές (90%) έχουμε τις παραπάνω αυξήσεις; Δύο πράγματα συμβαίνουν. Η δεν βλέπουν τις δημοσκοπήσεις, η ξέρουν ότι θα φύγουν και επιδίδονται στο ''ότι αρπάξουν''. Επάξια συνεχίζουν την πολιτική των προηγούμενων Κυβερνήσεων των Σημίτη, Χριστοδουλάκη, Δρύ κ.α., οι Καραμανλής, Αλογοσκούφης, Φ.Πετραλιά και των άλλων. Δίκιο έχουν αυτοί που λένε οτι ''οι λαοί έχουν, -αυτούς- που τους χρειάζονται''.
Εγώ αν είχα μιά πολυκατοικία δεν θα τους έβαζα ούτε ''θυρωρούς''. Κι όμως τους έχουμε πρωθυπουργούς και υπουργούς. Κάνουν εκλογές, και με τα συστήματά τους παίρνουν την πλειοψηφία. Και μετά μας κοροιδεύουν και μας λένε ότι ο λαός τους έδωσε καθαρή εντολή. Τις μούτζες του Λαού τις μετατρέπουν σε ''καθαρή έντολή''. Και κυβερνούν 4 χρόνια. Και δεν ντρέπονται καθόλου.
Μια χώρα με 10.000.000 κατ., και δεν μπορούν να τη νοικοκυρέψουν. Και βάζουν σε όλη την Ελληνική Επικράτεια τ α μ ε ί α και εισπράτουν Ευρώ. Και έτσι δίνουν αυξήσεις μισθών εκεί που γουστάρουν. Σε άλλους 3%, και σε άλλους 40%,και 90%.
Εμ' έτσι κυβερνώ και εγώ!!!!
Δ. Ομιλητής
-----------------

22 σχόλια

  1. Αγαπητοί Κύριοι
    Όταν πηγαίνετε να ψηφίσετε να σκεφτόσαστε καλλίτερα.
    Δεν βάλατε σταυρό στην σεμνή και ταπεινή Μαριέττα αλλά βάλατε στον Αλογοσκούφη . Ένα πλουσιόπαιδο που ο μπαμπάς του έχει το μεγαλύτερο Ναυτιλιακό Πρακτωρείο στον Πειραιά . Μεγαλωμένο στα πούπουλα και όχι σαν τον υιό του Ταχυδρόμου .
    Ένας άνθρωπος που δεν γνώρισε στην ζωή του τι θα πει αγώνας για το μεροκάματο , τι θα πράξει ;
    Ότι και ο Αλογοσκούφης .
    Θα μειώσει στο μισό τους φόρους των βιομηχάνων .
    Θα καταργήσει τον Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας.
    Και
    Θα φορτώσει με φόρους τις πλάτες μισθωτών και συνταξιούχων .
    Θα επιβάλει Φόρο Ακινήτων σε όλους τους φουκαράδες .

    Τα ζήταγε ο καβάλος σας την 16.Σεπτ.2007
    Φάτε τα τώρα

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. E ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΒΑΛΕ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΟΜΩ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εφάπαξ τέλος για χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους
    1 Νοεμβρίου 2008, 13:56

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΦ ΑΠΑΞ ?
    ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ


    Χωρίς εφάπαξ κινδυνεύουν να μείνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, καθώς το ταμείο προνοίας έχει χρήματα για την καταβολή μόλις 55 εφάπαξ, την ώρα που εκκρεμούν χιλιάδες αιτήσεις συνταξιοδότησης.

    Το ταμείο διαθέτει μόνον δυόμισι εκατομμύρια ευρώ, καθώς τα αποθεματικά του βρίσκονται στο κόκκινο με αποτέλεσμα οι δικαιούχοι να περιμένουν τουλάχιστον τρία χρόνια, για να εισπράξουν το εφάπαξ.

    Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το Ταμείο μπορεί να εξυπηρετήσει μόλις το 0,4% των αιτήσεων, ενώ οι υπόλοιποι ασφαλισμένοι θα χρειαστεί να παραμείνουν ζωντανοί επί μακρόν. Κάθε μήνα ο φορέας εισπράττει 23 με 24 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία αρκούν για την καταβολή του εφάπαξ σε περίπου 600 άτομα.

    Ενδεικτικό της καθυστέρησης που υπάρχει στην καταβολή του εφάπαξ είναι ότι 10.000 από τους 15.000 ασφαλισμένους έχουν ήδη πάρει τη σύνταξη, αλλά δεν έχουν εισπράξει ούτε ευρώ από το εφάπαξ!

    Μάλιστα το Ταμείο «επισκέπτονται» αγανακτισμένοι δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι ζητούν να πάρουν επιτέλους το εφάπαξ -το οποίο κατά μέσο όρο διαμορφώνεται στα 44.000 ευρώ.

    Πριν από τρία χρόνια κατά μέσο όρο οι ασφαλισμένοι περίμεναν περίπου 6 μήνες για την καταβολή του εφάπαξ. Ωστόσο τώρα -επειδή δεν υπάρχει ρευστό- το εφάπαξ στην καλύτερη περίπτωση καταβάλλεται 13 μήνες μετά την ημερομηνία παραίτησης και στη χειρότερη περίπτωση ύστερα από 18 μήνες.

    Σε ραγδαία αύξηση των αιτήσεων συνταξιοδότησης οδήγησε και η ασφαλιστική πολιτική της κυβέρνησης. Παλιότερα κατά μέσο όρο έφευγαν 7.000 άτομα το χρόνο, αλλά φέτος εκτιμάται πως θα αποχωρήσουν 16.000 άτομα για να αποφύγουν δυσμενείς αλλαγές στο Ασφαλιστικό (καθώς εκκρεμεί νέος γύρος αλλαγών στο Δημόσιο).

    Συνολικά η περιουσία του Ταμείου -μετοχές, ομόλογα κ.ά.- υπολογίζεται πως είναι 60 εκατομμύρια ευρώ. Τώρα το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων εμφανίζει ανάγκη έκτακτης επιχορήγησης άνω των 200 εκατομμυρίων ευρώ.

    Προβλήματα αντιμετωπίζει και ο Οργανισμός Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να ξεκινήσουν την Πέμπτη 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες. Στόχος είναι η ικανοποίηση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων, όπως είναι η αύξηση της χρηματοδότησης, η επιστροφή του 3% από τη φαρμακευτική δαπάνη, αλλά και η πρόσληψη 250 μόνιμων υπαλλήλων.

    Απάντηση Πετραλιά

    Δεν οφείλεται στην οικονομική κρίση το πρόβλημα καταβολής του εφάπαξ που αντιμετωπίζει το ταμείο των δημοσίων υπαλλήλων, δήλωσε το Σάββατο το πρωί η υπουργός Απασχόλησης Φάνη Πετραλιά.

    Σημείωσε ότι το όλο θέμα προέκυψε από το μαζικό αίτημα για συνταξιοδότηση, προσθέτοντας πως η κυβέρνηση βρίσκεται σε διάλογο με την ΑΔΕΔΥ, για την επίλυση του προβλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΥΡΗ ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ

    Οι επιχειρήσεις μου όχι μόνο δεν οφείλουν στο ΙΚΑ, αλλά αντιθέτως έχουν απαιτήσεις εκατομμυρίων ευρώ (περίπου 15 δις δραχμές.ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ;;;

    ΣΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ .....

    ΟΣΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΑΠΗΤΟΊ ΚΎΡΙΟΙ.
    ΄ΟΤΑΝ Η ΧΏΡΑ ΒΡΕΘΕΊ ΣΕ ΕΜΠΌΛΕΜΗ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΤΌΤΕ ΚΑΛΟΎΝΤΑΙ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΎΣΕΩΣ ΕΦΕΔΡΟΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΟΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΑ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ.
    ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΩΜΩΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ. πχ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,"ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ",ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΔΕΣ,ΓΟΝΟΙ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ,ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ,ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ,ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ. ΑΣ ΤΟΛΜΙΣΕΙ ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΄Η ΤΟ ΥΕΘΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ,ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΠΙΣΤΩΣΕΙ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι άνθρωποι αυτοί που μας κυβερνούν σήμερα πρέπει να έχουν κάλο στον εγκέφαλο.
    Δεν εξηγείται διαφορετικά η πρόσφατη προσπάθειά τους για προώθηση της άποψης ότι η κρίση θα βοηθήσει τον Καραμανλή. Κι επειδή καταλαβαίνουν ότι η θεωρία πως σε περιόδους κρίσης η κοινή γνώμη (υποχρεωτικά) συντηρητικοποιείται είναι εν προκειμένω της πλάκας, μια και στις ΗΠΑ φαίνεται ότι λόγω κρίσης ο Ομπάμα θα κάνει περίπατο, ρίχνουν στο τραπέζι κι ενισχυτικά επιχειρήματα.
    Ένα απ αυτά θέλει τον Καραμανλή να αλλάζει τον προϋπολογισμό και να μοιράζει χρήματα για να προστατεύσει τράπεζες, αλλά και να στηρίξει οικονομικά αδύναμους. Πού θα βρει τα λεφτά; Θα τα πάρει, λέει, από το... αποθεματικό του προϋπολογισμού, για τον οποίο μέχρι τώρα ξέραμε ότι είχε μόνο «τρύπες», ενώ τώρα λένε ότι έχει και... πλεόνασμα.
    Σημειώστε ότι συμπτωματικά τα ίδια δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της Ρηγίλλης που ευκολότατα ανακαλύπτουν πόρους για παροχές από την κυβέρνηση, τα ίδια παπαγαλάκια διατείνονται ότι το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ είναι ότι δεν πείθει πώς και από πού θα βρει χρήματα για να τηρήσει τις δικές του υποσχέσεις.
    Προφανώς τα παπαγαλάκια δεν ενδιαφέρονται ούτε τα προσχήματα να τηρήσουν.
    Δικαιολογημένα, πάντως, από μια άποψη. Άσχετα με τα όσα διατείνονται, ξέρουν ότι το πρόβλημα του Καραμανλή δεν είναι μόνο τα σκάνδαλα και η κυβερνητική ανεπάρκεια. Είναι ότι ο φιλελευθερισμός, τον οποίο εκπροσωπεί, αποτελεί τελειωμένη πια ιστορία. Και κυρίως εξαιτίας της κρίσης που δικαίωσε όσους επί χρόνια υποστηρίζουν ότι η εγκατάλειψη της οικονομίας στο έλεος του ιδιωτικού τομέα δεν είναι απλώς λάθος, είναι έγκλημα.
    Τώρα το συνομολογούν όλο και περισσότεροι και η κυρίαρχη ανά τον κόσμο τάση είναι η διεύρυνση της συμμετοχής του κράτους στην οικονομική διαδικασία. Ισως γι αυτό να μην είναι και τόσο περίεργο που φιλικά προσκείμενος στην κυβέρνηση αρθρογράφος συνέστησε χθες στον Κ. Καραμανλή να το παίξει... σοσιαλδημοκράτης.
    Θα ακούσουμε και χειρότερα.

    ‘’ PASOK poisonous ‘’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kala na pathete zwa pou xanabgalate thn ND.Kala na sas kanei kai liga exei kanei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ - ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ-ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ-ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ-ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΕΝΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ- ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΓΑΠ Ο ΠΗΧΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ.ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.''THE REDS''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΑΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΟΤΙΚΑ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΥΑΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κι ένω ο αξιότιμος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κος Αλέξανδρος Κοντός απαξιώνει συστηματικά το Γεωτεχνικό Κλάδο και ειδικά του Γεωπόνους δεν κάνει το ίδιο για το γιόκα του...
    Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το ρουσφέτι του: διόρισε το γιο του σαν μετακλητό υπάλληλο , στο Πολιτικό του Γραφείο , στο Υπουργείο . Όχι ότι είναι τίποτα το τραγικό ....
    Σεμνά και ταπεινά!
    Ο γιόκας μου να βολευτεί και άσε του Γεωπόνους να βασανίζονται με συμβάσεις και ανεργία!
    Μπράβο σου Υπουργέ μου. Δείτε και το ΦΕΚ του διορισμού.
    (Πηγή: http://farmpress.blogspot.com).
    ------------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης της Αυστραλίας να αρνηθεί το αίτημα Γερμανού γιατρού για χορήγηση άδειας παραμονής, επειδή ο γιος του πάσχει από σύνδρομο ντάουν.
    Ο Μπέρνχαρτ Μέλερ, που εργάσθηκε ως γιατρός στην απομονωμένη επαρχία της Βικτώρια τα τελευταία δύο χρόνια, εξεπλάγη από την απόφαση των πολιτειακών αρχών. «Απογοητεύθηκα. Η κυβέρνηση ωθεί επαγγελματίες να μετοικήσουν εδώ και μου ανακοινώνει την τελευταία στιγμή ότι ο γιος μου αποτελεί βάρος για την κοινωνία», είπε ο δρ Μέλερ, που ηγείται της μονάδας εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της Ουοντόνγκα. Το νοσοκομείο εξυπηρετεί 540.000 κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, μίας από τις πλέον απομονωμένες της πολιτείας της Βικτώρια.
    Η απόφαση της υπηρεσίας Μετανάστευσης στηρίζεται σε νόμο της δεκαετίας του 1980, που ορίζει ότι η υπηρεσία δικαιούται να αρνηθεί τη χορήγηση άδειας παραμονής για ιατρικούς λόγους. «Η απόφασή μας δεν έχει τίποτα να κάνει με το γεγονός ότι ο 13χρονος Λούκας πάσχει από σύνδρομο ντάουν. Η κατάστασή του, όμως, μπορεί να έχει μακροπρόθεσμες αρνητικές οικονομικές επιπτώσεις στην κοινότητά μας», δήλωσε χθες ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας Μετανάστευσης, Πίτερ Βάρντος, ενώ πρόσθεσε ότι ο δρ Μέλερ διαθέτει άδεια παραμονής μέχρι το 2010 και έχει δικαίωμα να καταθέσει ένσταση στην απόφαση. «Κανείς δεν τον διώχνει από τη χώρα και ουδείς του ζητά να φύγει, έστω και με έμμεσο τρόπο», είπε ο κ. Βάρντος.
    «Η απόφαση της υπηρεσίας φαίνεται ότι βασίσθηκε σε απαρχαιωμένες αντιλήψεις σχετικά με τις διανοητικές ασθένειες και όχι σε προσεκτική μελέτη της συγκεκριμένης περίπτωσης. Η κρατική υπηρεσία εστίασε αποκλειστικά στο ενδεχόμενο χρηματικό κόστος, χωρίς να δώσει καμιά σημασία στη συμβολή που μπορεί να έχει ο νεαρός αυτός και η οικογένειά του στην ευρύτερη κοινωνία της πολιτείας μας», είπε η επικεφαλής της οργάνωσης «Σύνδρομο Ντάουν της Βικτώρια», Κάθριν Μακάλπιν. Το Σύνδρομο Ντάουν προκαλείται από ανωμαλία των χρωμοσωμάτων και οδηγεί σε διανοητική καθυστέρηση, επιβράδυνση του ρυθμού σωματικής ανάπτυξης και αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης σοβαρών ιατρικών προβλημάτων

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ
    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αληθεύει ότι οι εν λόγω Διοικητές πάνε μία φορά την εβδομάδα στα γραφεία τους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εκλεκτοί και αγαπημένοι φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις όπως πάντα από την σημερινή επικαιρότητα ….…



    «Η Ελλάδα μπαίνει θαλασσοδαρμένη στο μάτι του κυκλώνα, αθωράκιστη εξαιτίας των δικών σας πολιτικών» τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου μιλώντας στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην Βουλή με θέμα «Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα». Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είναι εγκλωβισμένη στην στήριξη συγκεκριμένων συμφερόντων και στις πολιτικές εκποίησης της δημόσιας περιουσίας και της φοροεπιδρομής στην μέση οικογένεια. Τα βέλη του Πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ δέχτηκε το πακέτο της κυβέρνησης για την στήριξη του χρηματοπιστωτικού συστήματος, το οποίο χωρίς διαφάνεια δίνει 28 δις. ευρώ σε μεγαλομετόχους και διοικήσεις τραπεζών, ενώ διαθέτει μόλις 0,1 δις. ευρώ στους φτωχούς. «Ασφάλεια, ανάπτυξη, αναδιανομή, διαφάνεια και προοπτική» είναι οι στόχοι του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ο Γ. Α. Παπανδρέου και παρουσιάζοντας πλαίσιο μέτρων για την υπέρβαση της κρίσης είπε ότι «απαιτείται ένα Νέο Σύμφωνο Εμπιστοσύνης» μεταξύ του κράτους και του πολίτη





    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ , ΟΙ 300 ΔΗΛΑΔΗ , ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ Η ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 90 % ??
    ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΑ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ...
    ΑΝΟΙΓΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ Β ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγω το εχω πει οτι μεταξυ τους τα κομματα τα εχουν βρει και μας δουλευουν παιζοντας ΘΕΑΤΡΟ μεσα στην βουλη και στα παραθυρα των καναλιων....!!!
    Οταν ερθουν στην επαρχια οι βουλευτες προεκλογικα πεταξτε τους γιαουρτια και αυγα και στειλτε τους στο διαολο....!
    ΕΙΝΑΙ ολοι βολεμενοι και κυριως ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΦΑΤΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ "ΤΑΧΥΦΑΓΕΙΟΝ Η ΕΛΛΑΣ"pagonikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ 1967 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΙΩΞΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΔΩΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΥΓΕΙΑ ΔΙΧΩΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΑΠΟ 0,3%ΕΩΣ 1,6%(ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ(ΤΟ ΜΕΤΣΟΒIΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΤΟ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ)ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ (ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΥΘΙΞΙΑ )ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝ.ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ,ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΝΟΝΤΑΙ,ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΕΤΑ .ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΑΤΕ? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κρίνουμε σκόπιμο πως πρέπει να διαμαρτηρηθούμε καθώς για άλλη μια φορά δεν αναρτάται στο μπλόκ η είδηση η οποία αποστείλαμε η οποία ξεσκεπάζει το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι γίνεται λογοκρισία στο μπλόκ για αυτό περιμένουμε πως τελικά θα αναρτήσετε κύριοι την είδηση την οποία σας αποστείλαμε και έτσι ακριβώς όπως σας την αποστείλαμε χωρίς παραποίηση των όσων περιέχονται σε αυτή!Επιτέλους οι Έλληνες πρέπει να αρχίσουν να μαθαίνουν τί πρεσβέβει το συγκεκριμένο κόμμα το οποίο το ψηφίζουν δυστηχώς ως εναλακτική λύση ή αντίδραση!Έλληνες αφυπνισθείτε επιτέλους!Αν δεν αναρτηθεί η είδηση θα συνεχίσουμε να στέλνουμε σχόλια μέχρι να αναρτηθεί!Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!!

    ..((Λ))..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. =================================
    Μετά τους Δικαστικούς, τους βουλευτές (90%) έχουμε τις παραπάνω αυξήσεις; Δύο πράγματα συμβαίνουν. Η δεν βλέπουν τις δημοσκοπήσεις, η ξέρουν ότι θα φύγουν και επιδίδονται στο ''ότι αρπάξουν''.
    =================================
    To δεύτερο ...
    Ότι φάνε και ότι αρπάξουν ..
    Ξέρουν πως ο χρόνος τους τελειώνει ...

    Εν τω μεταξύ οι πασόκοι ετοιμάζονται ...
    Με ένα μικρό διάλλειμα δίαιτας έχουν στην ξεφτίλα 4 χρονάκια για να πάρουν τις μπουκιές τους πίσω .
    Τα πρώτα 4 χρονάκια "σεμνά και ταπεινά" και με ρέγουλα .. και τα επόμενα 4 ο γνωστός χαμός στην μάσα .. μέχρι να προβληματιστεί πάλι ο μέσος μπουρτζόβλαχος (δλδ . ο νεο-έλλην)

    Δεν είναι τυχαίο που βγάλανε τον Γιωργάκη για αρχηγό τους και όχι τον Μπένυ .. τον "σφιχτό" και τον χαλάστρα.
    Ο μουρόχαβλος ήταν ο καταλληλότερος για να χορεύουν τα ποντίκια με την ησυχία τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση