GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα γίνουμε όλοι Κινέζοι;

. . Από τον Φίλιππο Αργυρούδη . . Ποιος αλήθεια είναι ο πραγματικός λόγος της επίσκεψης του Κινέζου Προέδρου στην Αθήνα; Είναι μία απλή τυ...

. .
Από τον Φίλιππο Αργυρούδη
. .
Ποιος αλήθεια είναι ο πραγματικός λόγος της επίσκεψης του Κινέζου Προέδρου στην Αθήνα; Είναι μία απλή τυπική επίσκεψη ή μήπως κρύβει κάτι άλλο; Η επίσκεψη γίνεται σε μία εξαιρετικά κρίσιμη καμπή για την οικονομία της χώρας μας και ο Χου Ζιντάο φαίνεται να εκμεταλλεύτηκε αυτή την συγκυρία.
Εκτός από τα λιμάνια που ξεπουλήθηκαν στους Κινέζους, μήπως ο Πρόεδρος της Κίνας ήρθε τώρα για να δει, να εκτιμήσει και να κλείσει νέες συμφωνίες επωφελείς μόνο για την χώρα του;
Ποιος θα βγει κερδισμένος από αυτή την επίσκεψη θα φανεί στο άμεσο μέλλον, δεδομένου ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε πολύ μειονεκτική θέση και θα χρειαστεί πολύ μεγάλη βοήθεια από την Κίνα.
-------------------------------

29 σχόλια

  1. ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

    Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ.
    ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ.

    Εχετε καταντησει τους μετανάστες ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ,καμία μεριμνα,μόνο λόγια και υποσχέσεις.Το ποτήρι ξεχείλισε και η πίκρα μεγάλη,Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΜΕΓΙΣΤΗ όπως και της κυβέρνησης σου και του πρωθυπουργου.
    Τα γεγονότα στον Α.παντελεημονα δείχνουν οτι ο κόσμος δεν έχει αλλη υπομονή μπρος στην εγκατάλειψη και την ανικανότητα σας να δώσετε ουσιαστικές λυσεις ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΦΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ...ΙΣΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ...ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ?ΕΙΔΑΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΣΟ ΗΣΥΧΑ ΗΛΘΕ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΕΙ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ!ΑΠΛΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΣΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ...ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ ,ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ...ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ...ΔΡΟΥΝ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ.ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ...ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο 'ευχαριστω τους λαθρομεαναστες που επιλεγουν την Ελλαδα' Πακης Παυλοπουλος σιγα μην συγκινηθει για το τι γινεται στην οδο Αχαρνων. Εχει φουριες τωρα με τους Κινεζους μιας και θα πουληθει τωρα και η ..Ακροπολις για 65 χρονια μπας και παρουν κανα ευρωπουλο για τα εξοδα των παιδιων τους που σπουδαζουν το εξωτερικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟ ΦΑΚΟ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ,ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, ΕΝΩ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ , ΣΥΧΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ,ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΚΟΚΟΚΟ... (ΚΟΛΛΗΣΑ) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντε μετά να τελειώνουμε και με την μακεδονία.

    Δώστε την την πουτάνα τη θεσσαλονίκη στους σκοπιανους να τελειώνουμε μαζί σας γαμημένοι δωσίλογοι της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Παπούλιας είπε ότι η σχέση των δύο χωρών είναι στρατηγική... Και αν το αναλύσετε λίγο είναι εύκολο να καταλάβετε.
    http://press.i-GR.net

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ 'ΑΓΙΟ'.
    ΑΥΤΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ.
    Ο ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΥΡΙΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ
    ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΥΣ .
    ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ!!!
    ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.
    ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΒΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ.
    ΚΡΙΜΑ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και να παρουν ενα μηνυμα οι USA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εγώ δεν θα είχα πρόβλημα με την εγκατάστασι, 300.000 Κινέζων μεταναστών στην Ελλάδα....Γιατί όχι; Λαός εργατικός, με μεγάλο πολιτισμό, θα συνεισέφερε τα μάλα, στο Ρωμέικο Έθνος, που έχει εκφυλιστεί από την Δύσι......
    ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ 300.000 ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΣΘΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΤΕ ΡΕ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ?ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΣΥΝΑΨΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ. ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ?ΑΛΛΑ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΚΑΙ Η ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΔΗΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ ΣΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΕΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΛΕΩ ΜΗ ,ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΩΡΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΕΙΣΘΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ολα θα ήταν οπως τα λετε.ομως η εμπορικες συμφωνίες με την ΚΙΝΑ για τα λιμανια και την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ
    με τους ΑΡΑΒΕΣ ,εχουν το χαρακτηρα του αναγκαστικου,διότι γινονται εσπευσμενα ,λογω του οτι δεν εχουν λεφτα να πληρωσουν μισθους και συνταξεις ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ,ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,ΦΑΡΜΑΚΑ.

    Ε Χ Ο Υ Ν Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Ε Ι ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΔΑΝΙΣΜΟΥ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
    ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
    ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ

    ....ΚΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΛΑΙΚΙΖΩ!!!
    Η ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΩΔΟΣ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΩΝ ΚΑΦΡΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟΥΣ , ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΛΑΙΚΙΖΕΙΣ.
    ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΚΟΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
    ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
    ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ

    ....ΚΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΛΑΙΚΙΖΩ!!!
    Η ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΩΔΟΣ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΩΝ ΚΑΦΡΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟΥΣ , ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΛΑΙΚΙΖΕΙΣ.
    ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΚΟΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σιγά μη γίνονται εσπευσμένα οι συμφωνίες.Χρόνια ετοιμάζονται.
    Το πρόβλημα του σχολιαστή είναι ότι δεν μπορεί να βγάλει τον Καραμανλή πράκτορα και των Κινέζων-πότε στρατολογηθηκε-και είναι αναγκασμένος να τοποθετηθεί επί της ουσίας της συμφωνίας πράγμα που δεν θέλει.
    Η Κίνα είναι η μελλοντική υπερδυναμη και η πολιτική της στη Μεσόγειο είναι αγνωστη γιατί δεν έχει προηγούμενο.Η κυβέρνηση εκμεταλλευομενη τις επαφές της ναυτιλίας σπεύδει να κατοχυρώσει ρόλο στο μεσογειακό χώρο για τη μελλοντική κινεζικη πολιτικη που θα είναι παγκοσμια όπως η πολιτική όλων των υπερδυνάμεων.
    Η Δεξια είχε δίκιο όταν μπήκε στο ΝΑΤΟ τη στιγμή που οι άλλοι Βαλκάνιοι σοσιαλιζαν,είχε δίκιο όταν μπήκε στην ΕΟΚ και έχει τώρα δίκιο που πιάνει επαφές με τις νέες δυνάμεις Ρωσίας - Κίνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "η μεταβατική ομάδα του Ομπάμα ανακοίνωσε χθες ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ σκοπεύει να εκπονήσει διετές πρόγραμμα οικονομικής αρωγής που περιλαμβάνει υψηλές δημόσιες δαπάνες και νέες περικοπές φόρων".
    Επίσης...ο Αγγλος πρωθυπουργός κ.Gordon Brown, προς αντιμετώπιση της κρίσης, προβαίνει σε μείωση φόρων από 2,5 έως 15%, ενώ θα φορολογήσει τα μεγάλα εισοδήματα,(άνω των 150.000 λιρών)....

    Σ' εμάς ο ...μάγος της οικονομίας κ. Αλογοσκούφης, που πέντε χρόνια τώρα μας έκανε να τρώμε με χρυσά κουτάλια, ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ....
    Ναι, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ....
    Μειώνει τις δημόσιες επενδύσεις/δαπάνες, και αυξάνει τους φόρους... για όλους...(Ολοι θα...δώσετε, που λένε..), μειώνοντας εκείνους των υψηλών εισοδημάτων, με διάφορα "μέτρα".
    Επίσης προσθέτω εδώ, ότι με την...πανέξυπνη -και...πρωτότυπη- πολιτική που ακολουθεί, της συρίκνωσης των εισοδημάτων γενικώς, ΜΕΙΩΝΕΙ
    ΚΑΙ ΤΗ ΖΗΤΗΣΗ, (και οδηγεί την οικονομία σε ύφεση, και μάλιστα σε όχι πολύ καλή συγκυρία), ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ (που επιτείνει την ύφεση...).
    Φοβάμαι πως οι πρωτοετείς φοιτητές οικονομικών, μάλλον θα εφάρμοζαν καλλίτερη πολιτική...
    Και τέλος πάντων οι κ.κ. Obama και Brown, δεν σκέφτηκαν να ζητήσουν τα φώτα του κ. Αλογοσκούφη, και να εφαρμόσουν τα ίδια στίς χώρες τους. Εκεί... δεν ξέρουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αλήτη βουλγαράκη!!! έδωσες το λιμάνι στους κινέζους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΠΙΟ ΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΧΙ. ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΑΤΕ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. giati vre archidia tou press, oi evraioi, oi ameriklaniarhdes kai oi tourkoi pou mpoukaroun tosa xronia den sas enoxloune kai sas peirazoun oi Kinezoi? Afhste naf aei re usraeloamerikanotsoliades-pemptofallagites kai kana kommati pswmi enas ap'tous arxaioterous kai pleon politismenous laous ston kosmo: ZHTW H LAIKH DHMOKRATIA THS KINAS!! ELLAS-RWSSIA-KINA-SYMMAXIA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΜΑ ΔΕ ΓΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΙΝΕΖΟΣ, ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και να παρουν ενα μηνυμα οι USA

    25 Νοέμβριος 2008 9:06 πμ



    ΕΤΣΙ
    ΕΤΣΙ
    ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΡΙΓΗΛΗΣ, ΜΗ ΧΕΣΩ !!!!

    ΟΥΣΤ ΡΕ ΓΛΕΙΦΤΕΣ, ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ !!! ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. EΙΧΑΝ ΠΡΟΣΥΝΕΝΟϊΣΕΙΣ ,ΟΜΩΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΓΩΝΤΟΣ.
    ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΜΑ??
    ΟΜΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΧΑΛΙΑ .ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΛΟ ΤΟΥΣ!!!
    ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ Δ Ε Ν Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι??

    ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΝΑΛΑΓΜΑ
    ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΥΝ ΧΡΥΣΟ (ΤΟΥΡΚΟΙ ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ,ΛΕΥΚΟΡΩΣΟΙ Κ.ΑΛΛΟΙ


    ΑΛΛΙΩΣ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑ

    ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΒΙΩΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ....ΛΟΓΩ ΕΥΡΩ .ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. θα ειθελα ενα μικρο σχολιο.1ον.οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν σχεδον τιποτα για τα λιμανια,2ον.οι εργαζομενοι το μονο που φοφουντα εινα η διαφορα της παραγογικοτητας μεταξυ αυτων και των κινεζων3ον.εχει ακουσει κανεις για το κολοκουρο?χωρις μπαξισι προχωρι κανεις μεσα στο λιμανι,4ον προσωπικη εμπειρια.φορτιο που φορτωθηκε σε λιμανι της ιαπωνιας σε οκτω ωρες ξεφορτωθηκε στον πειραια σε οκτω ημερες,αυτο ειναι 100% αληθινο ,χωρις να υπαρχει απεργια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αφήστε τις κινδυνολογίες περι ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ούτε ο Καραμανλής είναι αντι-αμερικανός ούτε ο Πούτιν κανει του κεφαλιού του.
    Οτι γίνεται στο κόσμο το συζητάν ολοι μαζί και μετά το εφαρμόζουν,

    Συνεπώς, και οι Κινέζοι ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ είναι.

    Υπάρχει ομως μια διαφορά ανάμεσα στην Ελλάδα , την Ιταλία ή την Ισπανία, Μεσογειακές χώρες με λιμάνια.
    Εχουν κυβερνήσεις εκλεγμένες απο των λαό των και οι ηγέτες που συχνά λογοδοτούν και υπολογίζουν το λαό αλλά και το κοινωνικό κόστος των όποιων αποφάσεων λαμβάνουν υπ οψην.

    Η Ελλάδα εχει εκλεγμένη μεν κυβέρνηση αλλά ως γνωστόν οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα μόλις εκλεγούν γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων την λαική θέληση.

    Εξαγοράζουν με διάφορες παροχές τον τύπο, τα ΜΜΕ, καθε 15 μέρες παραγγέλνουν και ενα Γκάλοπ για να παρηγοριούνται οι απελπισμένοι και να περνάει ο καιρός.

    Η Ελλάδα πάντα θα είναι μια φτωχή χώρα στα νότια σύνορα της Ευρώπης με σκανδαλωδώς πλούσιους κατοίκους.
    Θα την χρησιμοποιούν για βρωμοδουλειές που οι μεγάλοι ντρέπονται ή δεν καταδέχονται να κάνουν, εμπόριο ναρκωτικών, εισαγωγή λαθρομεταναστών, όπλων, και εμπορευμάτων αμφίβολης ποιότητος. Οταν θα συλλαμβάνουν κανένα θα λένε,

    Α! απο την Ελλάδα μπήκε.

    Εμείς οι Ελληνες, καπάτσοι και ξύπνιοι, εύκολα αποδεχτήκαμε το ρόλο μας, δε θέλει ουτε κόπο ουτε γράμματα για να παρασταίνεις τον διεθνή απατεώνα.

    Μια λεπτομέρεια ομως τους ξέφυγε.

    Οι Κινέζοι θα επεκτίνουν το λιμάνι του Πειραιά, θα τριπλάσιάσουν την εκφόρτωση των εμπορευματοκυβωτίων.

    Τα τριπλάσια αυτά κιβώτια σε ποιούς δρόμους και σιδηροδρόμους θα κινηθούν;
    Αυτούς που θα φτιάξει ο Σουφλιάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. AEI GAMHSOU MWRH KSEKWLA MPLOUPA, AEINTE MWRH PSWLOU MESA STO KAVOUKI SOU!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Και κατι ακόμα,

    τα λιμάνια τα θέλουν οπωσδήποτε κινέζικα οι εφοπλιστές μας οι οποιοι μεταφέρουν το 50% των κινεζικών προιόντων.
    Που θα τα πήγαιναν αλλού εκτός απο την Ελλάδα οπου το καθεστώς είναι του χεριού των, οι κυβερνήσεις εξαγοράζονται και εύκολα θα σπρώξουν τη πράματεια προς Ευρώπη.

    Οι εφοπλιστές κυβερνούν, εξαγοράζουν και χρησιμοποιούν τα λιμάνια για τον πλουτισμό τους.
    Ουτε για το περιβάλλον νοιάζονται ούτε για την ανεργία ούτε για το μέλλον της Ευρώπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Nai, anti gia aristeroi konservokoutoforoi kai sfageis ellhnwn aplytoanarxokoum-mouni-stes synaspyriarhdes mploum-peh, asxhmo tha mas pesei na ginoume re synaspyriasmenoi estw kinezoi me meso IQ 120??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτοί αγοράζουν ή προσπαθούν να αγοράσουν και αλλού:
    http://www.infowars.com/?p=6104

    Και να θυμάστε τι κρύβεται πίσω από κάθε χειραψία και κάθε χαμόγελο...
    Να τα θυμάστε όταν θα μετράτε τα χρήματα που εισπράξατε...
    http://www.flghrwg.net/

    Καπετάν Μακρής. Σημασία έχει να είσαι δίκαιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.ΠΕΡΙΣΥ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ,ΠΟΣΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΟ,ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΑΝ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΄ΓΙΑΦΚΑΣ' ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΕΗ,ΤΟΥ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡ.... ΤΟΥΣ.ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ.ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΖΗΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΟΥΡΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΟΧΕΣ,ΤΑ ΛΗΓΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση