GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κατάντια του Ρουσόπουλου....

. Δεν τον πλησιάζει πλέον κανείς στις δημόσιες εκδηλώσεις. Τι συνέβη στην ημερίδα της "Απογευματινής" . Στην εκδήλωση που οργάνω...

.
Δεν τον πλησιάζει πλέον κανείς στις δημόσιες εκδηλώσεις. Τι συνέβη στην ημερίδα της "Απογευματινής"
.
Στην εκδήλωση που οργάνωσε η εφημερίδα "Απογευματινή" για τις ελληνογαλλικές σχέσεις και παρέστησαν ο Κ. Καραμανλής και πολλά κυβερνητικά στελέχη, περισσότερο απ' όλα σχολιάστηκε το σκηνικό με τον Θόδωρο Ρουσόπουλο.
Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ήταν εντελώς απομονωμένος. Κανείς δεν πήγε να καθίσει δίπλα του. Ακόμη και ο πρύτανης του Πολυτεχνείου Κ. Μουτζούρης προτίμησε να αφήσει ένα κάθισμα κενό μεταξύ τους για να τον αποφύγει.
Σε σύγκριση με τις δόξες που είχε μέχρι από λίγους μήνες, αυτό ήταν μια κατάντια για τον πρώην υπουργό...
----------------------

30 σχόλια

  1. Προς Εμμαους το αναγνωσμα προσχομεεεεεεεεεεεν.
    Εεεεερε κατι γλεντιααααααααα,Κωστακη μου τι ηταν το γραφτο σουυυυυυυυυυυυ?
    Το μοναστηρι ειναι κοντα στον Λαγκαδα,αρα στο νομο Θεσσαλονικης,αρα υπο την εποπτιαν του Νομαρχη του γελοιου...Τωρα τα συμπερασματα δικα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ
    Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

    ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

    ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΟΛΑ ΕΚΕΙ

    ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΡΓΥΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΔΟΛΛΑΡΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα όλοι νύπτουν τας χείρας τους. όταν τον έγλυφαν μπας και τσιμπήσουν και αυτοί κανένα ψιχουλάκι από όσα έφαγε αυτός και η παρέα του Μαξίμου, ήταν καλός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τσούζει ο κώλος σας πρασινοφρουροί που θα δικαιωθεί ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ο Ρουσόπουλος σε τρείς εβδομάδες.

    Τζάμπα τόσος κόπος τρείς μήνες τώρα! Η χολή που στάζατε εναντίον του γίνεται μπούμεραγκ.

    Θα σας βγεί και από πάνω ο Ρουσόπουλος και θα τον έχετε μπροστά σας από δώ και πέρα.

    Όσο για σένα ξεπουλημένε Γιομπαζολιά, μιά προτροπή μόνο.

    Μάζεψε ότι έχει μείνει από την κουρελιασμένη «αξιοπρέπειά» σου και πάρε σύνταξη όσο είναι καιρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη και του Παπαγιάννη (καλή η μπάζα από το μπολντοζιέρη το Μπόμπολα και τον ασφαλιστή τον Κοντομηνά;)

    Με επίπεδο ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΤΟΥ 80, αναπαράγουν τα πράσινα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών και έχουν γίνει σημείο αναφοράς και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.

    Για τους υπόλοιπους πολίτες απλά ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί τους!

    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ.

    Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα υποπροϊόντα είναι ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ από τους αφεντάδες.

    Και κρίνει, πάντα κρίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ για τον Παπανδρέου η μάχη των εντυπώσεων εναντίον του πρωθυπουργού.

    Υπόδικοι καναλάρχες, πάμπλουτοι τηλε-ηθοποιοί, δικηγόροι ψευδομάρτυρες, κουτοπόνηροι βουλευτές, αδίστακτοι εκβιαστές, καλόγεροι ψιθυριστές, μιζωμένοι υπάλληλοι, ΟΛΟΙ στην υπηρεσία του Γιωργάκη και των Αμερικανών αφεντικών.

    ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;

    Ο Καραμανλής είναι επικίνδυνος!

    ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

    Και αυτός ο ξεροκέφαλος ο Καραμανλής επιμένει να μη γίνεται Σημίτης, να μη λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι οπαδοί του πασόκ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να πιστέψουν ότι είναι ψεύτικες οι δημοσκοπήσεις που παραγγέλνουν οι προστάτες / καναλο-εκβιαστές στις τηλεοράσεις και τις φυλλάδες τους.

    Επιλέγουν οι δυστυχείς να μη θυμούνται τι έλεγαν οι ίδιες εταιρίες δημοσκοπήσεων το 2004 αλλά και το 2007.

    Μετά την επόμενη εκλογική αποτυχία τους ίσως ΠΑΛΙ να κατηγορήσουν τα ενδο-κομματικά τους, το στατιστικό λάθος, ίσως τα κανάλια που δεν τους πρόσφεραν αρκετή υποστήριξη, τα μεγάλα συμφέροντα, τους αμερικάνους, τα έχουμε ξανακούσει τόσες φορές

    Κάτι θα βρούν για να δικαιολογήσουν αυτό που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να πιστέψουν.

    ΟΤΙ ΤΟ GIORGAKIS ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΨΟΦΙΜΙ.

    Όσο και να εξωραίσουν την εικόνα του χαζούλη οι καναλο-εκβιαστές, πάλι χαζούλης θα μείνει. Δεν φταίει αυτός, έτσι γεννήθηκε.
    Όσοι γράφετε στα πράσινα blogs και βγάζετε μεροκαματάκι έχει καλώς, πρώτα το ξεροκόματο, το καταλαβαίνω.

    Όσοι όμως το κάνετε από πίστη στο κόμμα, χάνετε το χρόνο και τον κόπο σας.

    Το άτι είναι κουτσό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΖοροΝομάρχης είναι γέννημα και θρέμμα της φασιστομάνας Θεσσαλονίκης. Δεν έχω καταλάβει γιατί κάποιοι απορούν με τα καμώματα του και δεν σιχτιρίζουν τους εαυτούς τους που τον ψηφίζουν. Ο αθεόφοβος αφού μετέτρεψε τη νομαρχία σε οικογενειακό φασιστομάγαζο (ώρα αδερφό Διονύση Ψωμιάδη και άνεργοι Λαναρά Νάουσας). Έχει ως όνειρο ζωής, να μετατρέψει τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή σε Ψωμιδιστάν. Να των θαυμάζουν οι φασιστοψηφόροι του. Να τους απευθύνει τις μπαρούφες του και αυτοί αλαλάζοντας να τον επευθυμούν. Να το παίζει παιδί του λαού για να κονομάει ο φασιστοπερίγυρος και το σόι του.
    Γκαρντάσια ξυπνάτε!!!
    Μέχρι πότε θα ανέχεστε να σας κοροϊδεύουν βλακοφασίστες και κομπιναδόροι???
    Μέχρι πότε θα ανέχεστε οι καραγκιόζηδες να πλουτίζουν σε βάρος σας???
    Μέχρι πότε θα ανέχεστε να σας εξευτελίζει ένας αγράμματος???

    Ο Υποψιασμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΥΤΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αλέξης Κούγιας: το απελπισμένο βάψιμο...

    Όλες οι λεπτομέρειες στο
    www.vapsomalliades.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!

    Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε και εμείς αν ξεχειλώσει ο προυπολογισμός!

    Τι σημασία έχει που το Χαζο-γκιόργκο είναι 100% και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (πχ σχέδιο Ανάν, κλπ) άνθρωπος τον αμερικανών (μαζί με τη Ντορούλα;

    Τι σημασία έχει εάν δεν έχει γνώσεις σε ΤΙΠΟΤΕ, ιδιαίτερα στα οικονομικά που μας καίνε αυτή τη στιγμή;

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.

    Η συνταγή είναι του Γιωργάκη είναι ΑΠΛΗ.
    ............................
    Τάξε στο λαό λεφτά πριν τις εκλογές και μετά θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.
    ............................
    Αμερικανοί – καναλάρχες – συνδικαλιστές και λοιποί εγκάθετοι, όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - άλλοι για να κονομήσουμε και άλλοι για να γλυτώσουμε τη στενή:

    * [ALPHA] Ο γνωστός υπόδικος με ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican πληρώνει ΟΣΟ-ΟΣΟ δεκάδες πάμπλουτους τηλε-ηθοποιούς, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.
    * [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 20 δις του Δ’ ΚΠΣ (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ)
    * [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα
    * [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας
    * [ALTER-EXTRA3] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα)
    * [ΧΩΡΑ-ΒΡΑΔΥΝΗ] ο Τράγκας (δεν υπάρχει λέπι) νομίζει ότι θα πουλήσει φύλλα κατηγορώντας τη Ν.Δ.
    * [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο μεγαλο-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι;) δίνει τα ρέστα του όσο πιό μουλωχτά μπορεί
    * [ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο Θέμος Αναστασιάδης προσπαθεί να απεγνωσμένα να γλυτώσει τη στενή (οι ορκωτοί τέλειωσαν τους ελέγχους για τα 5 εκατ. και πάμε για δικογραφία)

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ:

    Kάθε πέντε μέρες ΜΑΙΜΟΥ δημοσκοπήσεις στα κανάλια (η δημοσκόπηση της Rass – ιστορικά η πιο φερέγγυα εταιρία δημοσκοπήσεων που φέρνει στα ίσια Ν.Δ. και πασόκ θάβεται από όλες τις εφημερίδες και τα κανάλια)
    και πάει λέγοντας.

    ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΟ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΥ.

    Ο έξυπνος νεοδημοκράτης ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι όλοι αυτοί είναι ένα ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ που θα καταρρεύσει μόλις κάνει την ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ο Καραμανλής.

    Ένα απλό ντιμπέιτ (ζωντανό, όχι κονσέρβα) θα δείξει τη διαφορά κλάσης με το Χαζογιώργο, γιαυτό και τον εμφανίζουν μόνο σε στημένη σκηνοθεσία, πχ. αποσπάσματα από ομιλίες. Τώρα τελευταία μάλιστα του μαθαίνουν και Ελληνικά, με έμφαση να μιλάει πολύ αργά.ά.ά.ά…για να μην χάνει τις φευγαλέες σκέψεις του.

    Όλοι αυτοί όμως λογαριάζουν όμως ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΑΟ!

    Πολύ σύντομα, μαζί με τους πάμπλουτους καναλάρχες και τους πρασινοφρουρούς πολιτικούς θα καταρεύσουν και οι προσδοκίες των αμερικανών να χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Βάρδαρους, την Κύπρο στους Τούρκους (σχέδιο Ανάν του Γιωργάκη) και να ματαιώσουν τους Ελληνορωσικούς αγωγούς πετρελαίου.

    Απλά πράγματα, λίγο υπομονή.

    ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αχάριστοι δεξιοί. Αν δεν ήταν αυτός βρε κουτά και τρομαγμένα πιθηκάκια, δεν θα ήταν η «επάρατη» κυβέρνηση και θα είχαμε στο πορτοφόλι μας χρήματα για να ζήσουμε και να καταναλώσουμε. Κι εσύ στόκο θα κουνούσες μαρούλια και κρεμμυδάκια στη λαϊκή με τον Τέρενς, τον Αυτιά και τον Ευαγγελάτο και η αρχηγάρα «μπουχέσα βασιλοπούλα» θα ζούσε τον έρωτά του με τον σουβλατζή. Μεγάλη ζημιά τους έκανε ο Θοδωρής, έβαλε με το ζόρι τους βρομιάρηδες στη μπανιέρα. Ποδηλάτης 2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ 9:33 ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ?

    ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΛΟΚΟΣΦΑΙΡΑ?

    ΚΟΙΤΑΞΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝ-ΣΥΡ....ΝΑ ΚΑΤΑΤΗΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΟ ΤΟ ΜΕΤΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΣΤΟ

    ΒΡΩΜΕΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΙΝΤΕ ΠΑΣΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑ
    ΓΑΜΙΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δραστηριότητες & Eκδηλώσεις



    "Αλκιβιάδης – Η Ελλάδα δεν θα άντεχε...".

    Φιλοδοξίες, αντιζηλίες, έρωτες, μίση, πάθη, προδοσίες, μάχες και συνωμοσίες συνθέτουν το δεύτερο βιβλίο του Μπάμπη Πλαϊτάκη, ο οποίος επιστρέφει μετά το επιτυχημένο "Ο Γκρέκο και ο Μέγας Ιεροεξεταστής" με ένα ιστορικό μυθιστόρημα βασισμένο στη ζωή του Αλκιβιάδη, του τρομερού παιδιού της αρχαίας Ελλάδας, με τίτλο "Αλκιβιάδης – Η Ελλάδα δεν θα άντεχε...". Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα διαβάσει αποσπάσματα από το νέο του βιβλίο. Προλογίζει ο Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Σορβόννης κ. Αναστάσιος Π. Κουτσούκος.


    Fnac, Εμπορικό Κέντρο The Mall Athens, Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Aθήνα.

    Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 6305555
    ΠΟΤΕ
    27 Νοεμβρίου, 19:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΑΛΛΟ!!!
    ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΛΑ!!!
    ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΧΕΔΙΟ!!!
    ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΜΙΖΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΜΜΑΟΥ?
    ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΑ ΛΕΦΤΑ Ε?
    ΓΑΜΙΣΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ...
    ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΜΠΑΖΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι σεντονάδες βγάλαν μεροκάματο σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΑΣΠΗ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 27 (χρόνια πολλά Στέλιο)

    (Ξετυλίγεται καθημερινά το κουβάρι της συνομωσίας, Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΒΑΓΓΕΛΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΑΝ, απλά τους χάλασε βλακωδώς τη μανέστρα το παιδάκι ο Παπακωνσταντίνου)

    Μία χρονική παράθεση των στοιχείων για το Βατοπέδι (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1998-2003).

    ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008:
    Η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά της Interamerican για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ).
    1. Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος

    ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ + ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2008
    2. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδιοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
    3. Το Χαζογκιόργκο και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
    4. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
    5. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
    6. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
    7. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
    8. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
    9. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.

    ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2008
    10. Αρχίζει η εξεταστική. Κάποια Σωτηροπούλου (υποτιθέμενη δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
    11. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
    12. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
    13. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
    14. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
    15. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
    16. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά. Ο Αποστολίδης έχει δικηγόρο το Ραγκούση, που ήταν συνήγορος της 17 Νοέμβρη και του έκπτωτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου.
    17. Ο μάρτυς Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.
    18. Την προηγούμενη της κατάθεσής του στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
    19. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τα προβλήματα στα νοσοκομεία.
    20. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα και αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στα προβλήματα των νοσοκομείων και την ακρίβεια (που τόχω ξανακούσει;).
    21. Ο Παπακωνσταντίνου του πασόκ επίσης λέει ότι η Σωτηροπούλου είναι Νεοδημοκράτισσα (τόσο νεοδημοκράτισσα που κατηγορούσε τον Καραμανλής ότι συντόνιζε την ιστορία του Βατοπεδίου).
    22. Ο Παπακωνσταντίνου ομολογεί ότι ήξερε για το βίντεο από το Σεπτέμβρη. Εάν ήταν νεοδημοκράτης ο Πάπιστας θα πήγαινε το βίντεο στη Ν.Δ. ή στο πασόκ; Και μάλιστα το golden boy του πασόκ προσπαθεί να μας πείσει ότι ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ στο πασόκ δεν είχε ενημερωθεί για το βίντεο.
    23. Η Κάνου έφερε στην Εξεταστική ιδιόχειρο σημείωμα της Σωτηροπούλου που καθοδηγούσε την Κάνου να πεί ψέμματα για τον Καραμανλή. ¨Εχει επίσης και κασέτα που η Σωτηροπούλου της έλεγε «ήλθε η ώρα να βγάλουμε λεφτά» (Σημ.: από τον Εφραίμ δεν θα έπαιρναν γιατί το θέμα είχε ήδη σκάσει στις τηλεοράσεις, άρα από ποιόν θα τα έπαιρναν τα λεφτά;). Η Σωτηροπούλου καταθέτει ότι είχε επίσης ενημερώσει ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ (όλα τα πράσινα μπουμπούκια στο κόλπο).
    24. Ο Γιωργάκης ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ πως είναι δυνατό να κατηγορεί η παλιο-νέα-δημοκρατία το δεξί του χέρι; Ερωτώμενος ο Παπακωνσταντίνου γιατί επί δίμηνο χειροκροτούσε τις κατηγορίες της Σωτηροπούλου εναντίον του Καραμανλή, παρόλο που ήξερε ότι ήταν όλα ψέμματα, λέει άλλα αντάλλων (πχ. όλο το σκυλολόι των εκβιαστών ήταν νεοδημοκράτες). Το σενάριο μπάζει εντελώς αλλά ο Γιωργάκης τον καλύπτει (και ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΊΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ).
    25. Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της μονής και των διαφόρων εμπλεκόμενων εταιριών και δεν φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ οποιαδήποτε σχέση με πολιτικό της Ν.Δ. Απογοητευμένοι οι βουλευτές του πασόκ, φωνάζουν ασυνάρτητα προς όλες τις κατευθύνσεις να ανοίξουν και άλλοι λογαριασμοί, προφανώς για εντυπώσεις στα κανάλια.
    26. Οι Σωτηροπούλου και Κουκουβίνος (που έλεγαν ότι ο Καραμανλής έχει οργανώσει το Βατοπέδι) κατηγορούνται επώνυμα ότι έκαναν πολλούς άλλους εκβιασμούς και έταζαν (έναντι χιλιάδων ευρώ) ακόμη και γραφεία ΠΡΟΠΟ σε καλόπιστους συμπολίτες τους.
    27. Αποκαλύπτεται ότι ο Κουκουβίνος είχε κατέβει σαν υποψήφιος του πασόκ στις εκλογές του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι παρελαύνοντες μάρτυρες λένε ότι όλα έγιναν νόμιμα. Οι πρασινοφρουροί ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούν λογαριασμούς με χρήμα προς πολιτικούς, προς απογοήτευσή τους δεν βρίσκουν τίποτε.


    ΒΕΒΑΙΑ:
    Ο ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican καθημερινά παίζει το ιδιο επεισόδιο με τους λακέδες του, αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια (εάν το μαγνητοσκοπούσαν θα γλύτωναν πολύ κόπο και χρήμα).
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΟΝ ALPHA (Παπουτσής, Καρχιμάκης, Ρόβλιας, Πατουλίδου, κλπ), συνεπικουρούμενους από το μετανοημένο κομμουνιστή Βερύκιο, τον εξαγορασμένο εκδότη Κύρτσο και τον πονηρούλη Σρόιτερ, του Θέμου Αναστασιάδη.
    ..............
    Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΑΖΟ-ΓΚΙΟΡΓΚΟΥ KAI ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΗ Ν.Δ. (μαζί και ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, καλά αυτός είναι παντός καιρού εναντίον της Ν.Δ., περιμένει τα 20 δις του 4ου πακέτου από την Ε.Ε.)
    [όχι πως δεν έχουν γίνει επικοινωνιακές ηλιθιότητες από τον Καραμανλή, που δεν μπόρεσε ποτέ να καταλάβει τις ανεπάρκειες του Ρουσόπουλου].
    ...............

    ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 28

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τετοιο συσωρευμενο μισος εναντιον ανθρωπου (και μαλιστα απο συναδελφους!!),...ημαρτον!!

    Δεν θα μπορουσα ΠΟΤΕ να το φανταστω...

    Εξηγουμαι καποιους συναδελφους μου ΙΣΩΣ καποτε τους ζηλευα ,πιστευα οτι καλως η κακως εχω περισσοτερα προσοντα απο αυτους , και τους εβλεπα να εχουν καλυτερη αντιμετωπιση απο τα αφεντικα...

    Υποθετω θα συνεβη και σε πολλους απο σας..

    Αλλα ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ απο ολους ,ΜΑ ΟΛΟΥΣ του δημοσιοκαφρους ,εναντιον του ρουσσοπουλου ,νομιζω χρηζει ψυχιατρικης μελετης...@@@

    Και καλα .
    Να καταλαβω το τραγκα,καρατζαφερη,κυρτσο και ισως και μερικους ακομα,αλλα ΟΛΟΙ???

    Δεν μπορει να τους εβλαψε ΟΛΟΥΣ!!!
    Δεν γινεται!!!

    Αρα??
    Περισσευει η μοχθηρια , η κακια,ο φθονος ...

    Ημαρτον.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΘΑ "ΣΕΡΝΟΥΝ" ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΗ ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ Ν.Δ.

    ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ, ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ????


    ΛΑΘΟΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και αυτός ο ξεροκέφαλος ο Καραμανλής επιμένει να μη γίνεται Σημίτης, να μη λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.

    26 Νοέμβριος 2008 9:38 πμ



    ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ...

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ ...

    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ = ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θα σας βγεί και από πάνω ο Ρουσόπουλος και θα τον έχετε μπροστά σας από δώ και πέρα.


    26 Νοέμβριος 2008 9:32 πμ




    ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ...

    ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ .......
    ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10% ......


    ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ....
    ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ... !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Και τι εκπροσωπεί ο Ρουσόπουλος παρά το γράμμα και το πνεύμα του προστάτη του άλλου εαυτού του Κ.Καραμανλή;
    Πιστεύει κανένας πως ο Καραμανλής θα έχει διαφορετική μεταχείριση όταν με το καλό τον στείλουν οι ψηφοφόροι του εκεί που είναι η θέση του:στο τίποτα; Τι μας λέτε δηλαδή; Ότι τάχα για τα τόσα που γίνονται ήταν υπεύθυνος ο Ρουσόπουλος; Κλείστε τα μάτια σας και το σκοτάδι είναι μπροστα σας.

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν χρειάζεται κανένα γκάλοπ για να μου πει που θα πάει η ΝΔ εάν ο κόσμος σκεφτεί πως πέρναγε πριν από 5 χρόνια και πως περνάει τώρα.

    Τι έλεγε σαν αντιπολίτευση και τι έκανε σαν κυβέρνηση η δεξιά.

    Μέχρι και το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου με τις φούσκες, έχει αποδειχθεί ότι πίσω από όλα αυτά ήταν η φιλελεύθερη ιδεολογία και τα δεξιά κατά πλειψηφία golden boys. Όχι μόνον εδώ αλλά και σε όλη τη γη.

    Στην Ελλάδα όποια λαμογιά απατεωνιά, κλεψιά και προδοσία των συμφερόντων του Ελληνικού λαού ακόμα και όταν ήταν αντιπολίτευση η ΝΔ βρίσκεις το δεξιό μεταμφιεσμένο είτε σε ρασοφόρο είτε σε λαϊκό να κατακλέβει το εισόδημα του κόσμου.

    Αποδείχθηκε περίτρανα ότι η καλύτερη ΝΔ δεν μπορεί να συναγωνιστεί το ΠΑΣΟΚ στις χειρότερες στιγμές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Και σιγά του έκαναν τη μούρη κρέας...

    ρε σεις ΟΛΟΙ αυτοί παρακαλάνε να φύγουν για να φάνε με την ησυχία τους όσα μάζεψαν τόσα χρόνια...

    Πως ζούν σήμερα υπουργοί της δεκαετίας 80-90 που δεν έχουν ξαναδουλέψει;;;

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ρε παιδια γιατι παραληρουν οι δεξιουληδες ???????? τι επαθαν?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δουλεύει η δικαιοσύνη στην Ελληνική δημοκρατία.

    Ας πούμε ότι είμαι ένας ζάπλουτος μεγαλοαπατεώνας που έχω κλέψει δισεκατομμύρια από τους πελάτες μου και το χρηματιστήριο.

    Μία λύση για να μή με πιάσουν είναι να εξαφανιστώ σε κάποια Λατινοαμερικάνικη χώρα, κατά προτίμηση κάνοντας και μία πλαστική στο πρόσωπο.

    Στην Ελλάδα έχω και άλλη μία επιλογή. Αγοράζω ένα κανάλι και απειλώ την εκλεγμένη κυβέρνηση ότι εάν με στείλουν να δικαστώ θα τους κάνω συκοφαντικό πόλεμο και θα φέρω την αντιπολίτευση να κυβερνήσει.

    Καλό έ;

    (Και εγώ που νόμιζα ότι οι τηλεοπτικές συχνότητες είναι δημόσιο αγαθό, όπως λέει και το Σύνταγμα, μάλλον δεν είχα καταλάβει καλά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ρέ τρομπόνι,
    καί τί σέ ενδιαφέρει εσένα.???
    Αγανακτώ μέ τούς φτιασιδομένους
    επαναστάτες.
    Σάλτα καί διακορεύσου μαζί μέ τόν
    Ρουσόπουλο.
    Α καί κόψε "πάσσο".
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ
    Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ
    ΑΜΟΛΥΒΔΗΣ ΚΑΙ
    ΤΟ ΕCO DRIVING / No 2
    Συμπολίτες , σύντροφοι , καταναλωτές, σας πληροφορώ ότι
    η αμόλυβδη έσπασε το φράγμα των 80 λεπτών το λίτρο .
    Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ,έχουμε τα πρώτα πρατήρια με
    τιμή κάτω από 80 λεπτά.
    Η τιμή της αμόλυβδης βρίσκεται σε πτώση με το αλεξίπτωτο
    κλειστό , καθότι το αργό έφτασε 49$ : 1.27 = 38.6 euro το βαρέλι.
    Σας απασχολώ πάλι για να θέσουμε καινούργια όρια και να
    θυμηθούμε μαζί στις δυο αποφάσεις μας.
    Απόφαση 1η : Βάζουμε ένα τεράστιο Χ ,άπαξ δια παντός, σε
    όποιο πρατήριο πουλάει πάνω από 86 λεπτά. Δεν περνάμε ούτε
    από έξω.
    Οι «συμπολίτες» μας , που κάνουν τζίρο στους μαυραγορίτες που πουλάνε πάνω από 90 λεπτά, είναι οι γνωστοί δωσίλογοι και κουκουλοφόροι της εποχής μας, τα ιζήματα της κοινωνίας.
    Απόφαση 2η : Συνεχίζουμε να οδηγούμε οικολογικά, το γνωστό ως ECO DRIVING. Το τραγουδάει και η Κοκκίνου.
    Ελαφρύ πόδι στο γκάζι , αλλάζουμε ταχύτητα στις λιγότερες δυνατόν στροφές, οδηγούμε έτσι που να μειώνουμε στο ελάχιστο τα φρεναρίσματα , και όχι πάνω από 3500 στροφές στον ανοικτό δρόμο.
    Χωρίς καθόλου προσπάθεια έχουμε μείωση κατανάλωσης μέχρι
    30%. Αυτό σημαίνει άμεσο όφελος στη τσέπη μας , σημαίνει
    πτώση της γενικότερης ζήτησης, άρα και επιπλέον πτώση του αργού , σημαίνει και πραγματική προστασία του περιβάλλοντος.
    Έχουμε σημαντική μείωση των ρύπων.
    Είναι σημαντικό να δράσουμε από κοινού , η δύναμη μας είναι
    πολύ μεγάλη , είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία. Στην αισχρή
    μειοψηφία ανήκουν οι μαυραγορίτες, λαμπρό παράδειγμα ο Κρητικός με το μαντίλι, το μαύρο πουκάμισο, τα στιβάνια και
    το string , που πούλαγε 1.60 , και οι «συμπολίτες» μας , οι
    γνωστοί και μη εξαιρετέοι δωσίλογοι που τους κάνουν τζίρο.
    Δικαιολογίες και gay κλαψουρίσματα δεν υπάρχουν ,( εκτός αν ανήκουμε σε αυτούς που τα έχουν βάψει μαύρα που πέφτει το
    πετρέλαιο και τα παράγωγα του), φθηνά πρατήρια ευρίσκονται
    παντού , ακόμη και στα βόρεια προάστια.
    Συνιστάται να αποφεύγουμε τα συχνά και μικρά γεμίσματα , είναι καλό να τα κανονίζουμε έτσι που να φουλάρουμε όταν
    είμαστε λίγο πάνω ή και στη ρεζέρβα . Τούτο διότι οι αντλίες
    που κλέβουν στην ποσότητα, συνήθως το κάνουν στο ξεκίνημα,
    άρα πολλά γεμίσματα, πολύ περισσότερες πιθανότητες να μας κλέψουν.

    Η ΑΛΛΗ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

    Συγκεκριμένα, η Μητρόπολη Ιωαννίνων εξασφάλισε με υπουργικές αποφάσεις τη διαχείριση των κληροδοτημάτων ευεργετών, αντί για την Τοπική Αυτοδιοίκηση όπως προβλέπουν οι νόμοι και οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.

    Τα κληροδοτήματα περιλαμβάνουν μετοχές της Εθνικής Τράπεζας, μεγάλο αριθμό ακινήτων και αρκετές εκτάσεις.

    Στο νέο «Βατοπέδι» εμπλέκονται οι πρώην υφυπουργοί Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Δρυς και Απόστολος Φωτιάδης καθώς και νομικός σύμβουλος του κράτους που γνωμοδότησε υπέρ της Μητρόπολης, όπως ακριβώς έκανε και στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση