GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς αναστολές ο Εφραίμ...

. Από τον Ορφεα Κωνσταντινου . Δέν έχει όρια και αναστολές η ανηθικότητα του Εφραίμ... Θαυμάστε κείμενο που έβαλε να αναρτήσουν τα "π...

.
Από τον Ορφεα Κωνσταντινου
.
Δέν έχει όρια και αναστολές η ανηθικότητα του Εφραίμ... Θαυμάστε κείμενο που έβαλε να αναρτήσουν τα "παιδάκια του" για να σπηλώσει τον τέως Ηγούμενο της Ι. Μ. Ιβήρων Γέροντα Βασίλειο Γοντικάκη!
Εφραίμ υπάρχουν και όρια... Δεν σου φτάνανε όλα τα άλλα βάζεις και το όνομα του Γέροντα Παϊσιου στο στόμα σου... Τον π .Βασίλειο τον γνωρίζει όλη η υφήλιος! Εσύ θα μας πεις βρε ποιός είναι; Τα σίδερα της φυλακής είναι για τους λεβένετες Εφραίμ...Αντε να δούμε τι θα λές τότε... Η ώρα πλησιάζει και δεν το κατάλαβες..
---------------------------------
Τα δάκρυα ενός κρίνου: Παΐσιος, Βασίλειος και Εφραίμ
Δημοσιεύθηκε από VatopaidiFriend στο 21 Νοέμβριος, 2008
Αγαπητοί,
Επειδή βλέπω ότι στις διάφορες ιστοσελίδες γράφουν, ότι ο π. Βασίλειος Γοντικάκης έχει εκφρασθεί πολύ εναντίον της Μονής Βατοπαιδίου και μάλιστα ότι προβάλλεται σε blogs αλλά και στα ΜΜΕ ως «ο μεγάλος γέροντας του Αγίου Όρους» κ.λπ. θα ήθελα να σας γράψω τα ακόλουθα:
Βέβαια, ο π. Βασίλειος δικαιούται να έχει τις απόψεις του, όπως όλοι μας. Όμως να θεωρείται «μεγάλος γέροντας», αυτό με ξενίζει ιδιαίτερα. Γιατί; Διαβάστε παρακάτω:…
Η Εκκλησία μάς διδάσκει να καλύπτουμε τις αμαρτίες των συνανθρώπων μας. Σε τελική ανάλυση όλοι είμαστε αμαρτωλοί και έχουμε πολύ περιορισμένη αντίληψη των πραγμάτων. Επίσης ο άνθρωπος είναι ένας ολόκληρος κόσμος. Γι’ αυτό δεν έχουμε ούτε το δικαίωμα ούτε τη δυνατότητα να κρίνουμε τους άλλους που είναι στην ουσία αδελφοί μας. Όμως η ίδια Εκκλησία μάς διδάσκει να διορθώνουμε ορισμένες εσφαλμένες αντιλήψεις για να μην προκαλείται σκάνδαλο στο λαό του Θεού… Έτσι είναι πολύ επικίνδυνη η πληροφορία που λέει ότι ο π. Βασίλειος Γοντικάκης είναι «μεγάλος γέροντας» και μάλιστα «διεθνούς φήμης» και αποτελεί την «πνευματική αριστοκρατία του Αγίου Όρους». Ξέρετε τι έκανε ο π. Βασίλειος; Έδιωξε τον μακαριστό π. Παΐσιο από τη Μονή Σταυρονικήτα! Και μάλιστα ενώ ο π. Παΐσιος ήταν ο Γέροντάς του! Ο Γέροντας π. Παΐσιος έκανε μοναχό τον π. Βασίλειο. Αυτό είναι το μεγαλύτερο αμάρτημα για ένα μοναχό. Είναι η καταρράκωση της μοναχικής ιδιότητας. Και βέβαια οι περισσότεροι θα ξέρετε ποιός ήταν ο π. Παΐσιος. Αν θέλει κάποιος ας ρωτήσει τον π. Βασίλειο τί γνώμη έχει για τον π. Παΐσιο…Να γράψω και κάτι άλλο… Μια κυρία πήγε να προσκυνήσει στον τάφο του π. Παϊσίου στη Σουρωτή και επειδή είχε βρέξει η καημένη γλίστρησε και έπεσε με τον αγκώνα της στο λασπωμένο χώμα του τάφου του οσίου Γέροντα. Το βράδυ όταν γύρισε στο ξενοδοχείο παρατήρησε ότι είχε στον αγκώνα της κολλημένο λίγο χώμα από τον τάφο. Με πολύ ευλάβεια έβαλε το χώμα σε ένα χαρτί και το άφησε πάνω στο έπιπλο. Την επόμενη μέρα το πρωί από εκείνο το λίγο χώμα άνθισε ένα κρίνο…Αυτό το θαύμα μάς το διηγήθηκε ο π. Εφραίμ όταν επισκέφθηκε την Αγγλία. Και το συγκλονιστικό ήταν ότι στο τέλος της ομιλίας σηκώθηκε ένας νέος από την αίθουσα και είπε με μεγάλη φωνή: «Ναι, είναι αλήθεια. Αυτή η κυρία είναι η μητέρα μου!». Όμως πάλι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς αναγκάστηκε ο π. Παΐσιος να φύγει νύχτα από τη Μονή Σταυρονικήτα και να φτάσει να πει: «με αυτό τον άνθρωπο ούτε στον παράδεισο»!!!
http://vatopaidi.wordpress.com/2008/11/21/p-paisios-basileios/
------------------------------------

24 σχόλια

  1. Νέα (ενδιαφέροντα) ιστολόγια



    Καλόγερος Παΐσιος
    http://kalogeropaisios.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ορφεα Κωνσταντινου,μιας και πηγες στο συγκεκριμενο μπλογκ,γιατι δε διαβαζεις και το αρθρο σχετικα με τη ζωη των Βατοπαιδιων μοναχων (και του "διαολου" Εφραιμ μαζι):http://vatopaidi.wordpress.com/2008/11/23/efraim-dimosio/

    Αντε γιατι η προπαγανδα εχει και τα ορια της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πώς τόσα... θαύματα γίνονται μέσα από δολοπλοκίες,καρφώματα, ληστείες, απατεωνίες κ.λ.π ποτέ δεν το κατάλαβα. Μήπως... ο Κύριος μας έχει αφήσει στη μοίρα μας,να βγάλουμε μόνοι τα μάτια μας? Λέω μήπως...έχουμε γίνει μικροί θεοί, δουλεύοντας ο ένας τον άλλο, με απώτερο σκοπό την κονόμα? Μήπως τα.. θαύματα είναι το μέσον για την επίτευξη του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος παίσιος και αηδίες ρε απίθανε; άλλη μια ρασοαδερφάρα που νόμιζε ότι ήταν μέντιουμ. Εξάλλου όπως διαπίστωσες όλες εκεί μέσα έχουν το επάγγελμα τους: κτηματομεσίτες, μέντιουμ, έμποροι, πουτάνες...

    Διαβάστε εδώ το αληθινό ποιόν αυτών των υποκειμένων: http://www.sarantakos.com/kibwtos/mazi/kornaros_agioieis.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O κάθε εφραίμ θα έπρεπε να ξέρει ότι ο Γέροντας Παίσιος δεν έκανε deal δισεκατομμυρίων, ούτε επεδίωκε τη χλιδή και τη high society.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=920109&lngDtrID=244

    φρόντισαν να δημιουργήσουν και ειδικό "σωφρονιστικό κατάστημα" για να μην υποφέρει ο @wlo$ τους στον κορυδαλλό !!! (από το in.gr)

    Ειδικό σωφρονιστήριο ιδρύει η Εκκλησία με το βλέμμα στον μητροπολίτη πρώην Αττικής. Ο μητροπολίτης πρώην Αττικής εκτίει ήδη ποινή κάθειρξης επτά ετών
    «Ειδικό σωφρονιστήριο κληρικών και μοναχών» ίδρυσε η Εκκλησία της Ελλάδος, όπως φαίνεται και από τη σχετική επιστολή της Ιεράς Συνόδου προς τους αρμόδιους υπουργούς.

    Όπως αποκαλύπτει Το Βήμα της Πέμπτης, το ειδικό σωφρονιστήριο θα λειτουργεί σε μοναστήρι του ορεινού καταφυγίου της Ανω Δίβρης Ηλείας.

    Στην επιστολή, που φέρει ημερομηνία 3 Ιουλίου, η Ιερά Σύνοδος επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι απαιτείται η έκδοση ειδικού ΠΔ, χωρίς ωστόσο να γίνεται ειδική αναφορά στην περίπτωση του πρώην Αττικής, ο οποίος εκτίει την ποινή του στις φυλακές μετά την καταδίκη του από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων για τη γνωστή υπόθεση του Οσίου Εφραίμ.

    Μάλιστα η Σύνοδος ενημερώνει τα δύο υπουργεία και για το περιεχόμενο του προεδρικού διατάγματος. Αναφέρει συγκεκριμένα στην επιστολή για τις προδιαγραφές του ειδικού σωφρονιστικού καταστήματος:

    * Ιδρύεται κατάστημα κράτησης (σωφρονιστήριο) κληρικών και μοναχών με έδρα την Ιερά Μονή Ανω Δίβρης της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας. Η κράτηση επιτρέπεται και στα μετόχια της μονής.

    * Οι κρατούμενοι κληρικοί και μοναχοί της Ανατολικής Ορθοδόξου του Χριστού Εκκλησίας της Ελλάδος αποτελούν ειδική κατηγορία κρατουμένων και διαβιούν σε σωφρονιστήρια κληρικών.

    * Οι κρατούμενοι διαβιούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο των ιερών μονών, ενώ δύνανται να ασκούν ακώλυτα τα λατρευτικά και εν γένει θρησκευτικά τους καθήκοντα.

    Ακόμη τονίζεται ότι οι φυλακές θα διοικούνται σύμφωνα με τον σωφρονιστικό κώδικα.

    Σε μια προσπάθεια να πείσει τους δύο υπουργούς για την απόφασή της, η Σύνοδος τονίζει ότι η κίνησή της εντάσσεται στο πλαίσιο της «συνεργασίας και της συνεννόησης Εκκλησίας και Πολιτείας επί θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν μας παρατάνε όλοι οι Ηγούμενοι, Γέροντες, Πατέρες και δεν ξέρω τι άλλο.

    Η μαυρίλα της σύγχρονης Ελλάδας έχει το ίδιο χρώμα με τα ράσα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν μας χεζετε με τις χριστιανογελοιοτητες και τα ρασσοφορα νουμερα γεροντες και νεους...
    ακου πατερ παισιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν αντιλαμβανομαι κ. Ορφεα μας γιατι σε ξενιζει η συμπεριφορα του εφραιμ.
    Ειναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ απο αυτη των πολιτικων μας?
    Αλλοτρια συμφεροντα εξυπηρετουν οι
    πολιτικοι μας αλλοτρια και ο εφραιμ.
    Δεν σου υπεπεσε που σιγουρα εγινε στην αντιληψη ποιοι τον επισκεπτονταν
    στο ορος?
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΕΚΔΟΤΕΣ Β Α Σ Ι Λ Ε Ι Σ [ΚΑΡΟΛΟΣ]
    Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Ι [ΜΠΟΥΣ- ΠΟΥΤΙΝ]
    και καθε ειδους μεγαλοσχημοι.
    Τι λες πηγαιναν για προσευχη εκει?
    Τυχαια πηγε στο βατοπεδι η παρεα του εφραιμ ?
    ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η συνήθεις μπουρδολογίες των παπάδων για να βρουν κορόιδα και να τους πάρουν το χρήμα. Βρε καθίκια καλόγεροι, από που ως που "είμαστε όλοι αμαρτωλοί". Εσείς είστε αμαρτωλοί που καταπατάτε αυτά που προβάλλετε και δηλώνετε ως αρχές σας.

    Άντε να χαθείτε παλιολαμόγια, έχετε το θράσος να κρίνετε τον εργαζόμενο άνθρωπο, που τρέχει για το μεροκάματο, που μεγαλώνει παιδιά, που φροντίζει τους γέρους γονείς και συγγενείς. Άντε να χαθείτε βρε τεμπελοχανάδες... όπως κι αν λέγεστε, όποια προέλευση κι αν έχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Την επόμενη μέρα το πρωί από εκείνο το λίγο χώμα άνθισε ένα κρίνο

    Ψάχνετε κι εδώ για κοροϊδάρες με θάματα και τάματα? Το κρίνο έχει φυτρώσει στο μυαλό των άπλυτων και ελεεινών ρασοφόρων. Ας φρόντιζε ο "άγιος" να μην πέσει η γιαγιά, τα άλλα είναι του "Παντελεήμονα".
    Τέτοια παραμύθια ούτε σε μικρά παιδιά δεν λένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ορφεα Κωνσταντινου

    ΟΡΦΕΑ ΟΡΦΕΑ
    ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΣ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ?
    ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΟΤΙ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΣ?
    ΕΓΩ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΗΘΙΚΟ ,
    ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΑ,
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΑΝΤΕ, ΠΕΣΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 2008: Θαύματα, κρίνα, "άγιες" ζώνες, "άγιοι" πατέρες, μοναχοί, καλόγριες, λείψανα αγίων (νεκροφιλία ή πτωματολαγνεία το λένε κοινώς), εικονολατρεία, σταυροκοπήματα, υποκρισία, απόσυρση από την κοινωνία, κρυφο-ομοφυλοφιλία, παιδεραστία στα κατηχητικά για την οποία πληρώνουν δις για αποζημιώσεις στα πολιτισμένα κράτη, εμπόριο της άγνοιας και της αμορφωσιάς, ξάφρισμα ηλικιωμένων, ρατσισμός, πατριδοκαπηλία και ανέξοδος εθνικισμός, φοροδιαφυγή, κρατικοδίαιτη "πνευματικότητα" και άλλα πολλά...

    Αυτή είναι η βρωμοθρησκεία σας αμόρφωτοι νεάντερταλ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑΛΑΚΑ 5.32, ΣΚΑΣΕ... ΔΥΣΤΥΧΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα λαμόγια του Βατοπεδίου και ο Εφραίμ έχουν αναρτήσει και επιστολή συμπαράστασης για να την υπογράψουμε.

    http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?vatopedi&1

    Μπείτε και αφήστε τα σχόλια σας, για να καταλάβουν ότι τους έχουμε πάρει χαμπάρι προ πολλού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΚ
    Αφού το βλέπετε ότι αυτά τα παιδιά δίπλα στον Γιώργο ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!! Και μετά τα πληρώνει ο Γιώργος και το Πασοκ!!!
    Ο Κόσμος πεινάει και αυτοί κοιτάν το "λάιτ στυλ"!!

    Βάλτε νέους και αποφασισμένους σαν τον δρ Κουτσούκο Αναστάσιο!! Να σηκώσουν στους ώμους τους το Πασοκ!!
    Οι παλιοί ότι πρόσφεραν πρόσφεραν... ας αποτραβηχτούν και ας αφήσουν τους νέους....δεν μπορεί όποια βουλευτίνα γέρασε να βάλει στην θέση της το "τεκνό" και ο βουλευτής την "γκομενίτσα" του που πηδιέται κυφά και με τον μπάτσο του γραφείου (κερατούλη βουλευτή τώρα το μαθαίνεις)?

    Νέοι και δυναμικοί στο προσκήνιο τώρα!!
    Μόνο έτσι θα σαρώσει το Πασοκ !!!
    Δεν βαρεθήκατε όλη αυτήν την "καμαρίλα"? Τέτοιους είχε και ο Καραμανλής και έχασε για πάντα...στηριχτείτε σε αγωνιστές!!

    Αν δεν στηριχτείτε σε πραγματικούς αγωνιστές θα ακολουθήσετε την πορεία Καραμανλή...άνοδος...και ελεύθερη πτώση!! Και δεν έχει επανάληψη….αντιπολίτευση για πάντα!!
    Τι προτιμάτε?
    - Νέους με όραμα και Νίκη?
    - Ελεγχόμενους με ήττα?
    Όμως εμείς χρωστάμε στις τράπεζες και δεν έχετε δικαίωμα να «προδίδετε» το Πασοκ!!
    Ο νέοι μπροστά τώρα!!

    Φάνης Πασοκ

    21 Νοέμβριος 2008 5:57 μμ

    21 Νοέμβριος 2008 6:35 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Διαβάζοντας τις μπαρούφες του Ορφέα, θυμήθηκα μια φάρσα που είχα στήσει με ένα φίλο. Βρισκόμασταν έξω από ένα μοναστήρι που είχε κόσμο, γριές και μικρά παιδάκια. Πάνω εκεί, λέει ο φίλος, κοίτα τι πλάκα θα κάνω. Σηκώνεται, πάει σε μια ομάδα από 7-8 γριές και άρχισε να τους λέει ότι πριν από 6-7 χρόνια έζησε ο θείος του εκεί στο μοναστήρι ένα θαύμα. Ήταν κουτσός από τροχαίο ατύχημα και μόλις πήγε και προσκήνυσε το εικόνισμα γονατιστός, έγινε καλά και περπατάει μέχρι τώρα άψογα.

    Οι γριές άρχισαν να σταυροκοπιούνται και να ψέλνουν, άλλο που δεν ήθελαν, οπότε σκέφτηκα να πάω και να πω ότι τις δουλεύει ο φίλος. Θα τον είχαν λιντσάρει όμως, είμαι βέβαιος, με τέτοια έκσταση που ανέπεμπαν ύμνους και προσευχές.

    Πάω και του λέω λοιπόν, ώστε να ακούν οι γριές: "Ααα θείος σου ήταν ο πιστός κύριος; Ήμουν εδώ και το είδα το θαύμα". Έγινε χαμός, τρέξανε όλες μέσα να προσκηνύσουν. Του λέω, πάμε να φύγουμε γιατί θα φωνάξουν καμιά Αστυνομία, αν μάθουν από τον καλόγερο μέσα (1 ήταν μόνος του) ότι δεν έγινε κανένα θαύμα... Και πως θα γίνει δηλαδή, θα καταργηθεί η ορθοπεδική ιατρική;

    Κάπως έτσι έγινε και με αυτόν που επιβεβαίωσε τον κρίνο... Στημένος ήταν από τον Εφραίμ για να παραμυθιάσει τον κόσμο και να μαζέψει κανένα φράγκο! Παλιό το κόλπο, αλλά βρίσκει πάντα θύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κατ' αρχάς, το ιστολόγιο vatopaidi.wordpress.com δρα ανεξάρτητα και δεν έχει καμία σχέση ούτε με τη μονή ούτε με τον π. Εφραίμ, ο οποίος ούτε τα κείμενά του διαβάζει, ούτε τα υπαγορεύει ή τα εγκρίνει. Μάλιστα ο π. Εφραίμ δεν γνωρίζει ούτε να χειρίζεται υπολογιστή όπως κάποιοι άλλοι μεγάλοι αγιορείτες γέροντες που κυκλοφορούν με το labtop παραμάσχαλα…
    Στα τόσα χρόνια που τον γνωρίζω –από πολύ κοντά– ποτέ δεν τον άκουσα να επικρίνει κάποια πράξη ή να ξεστομίσει την παραμικρή μομφή για τον π. Βασίλειο (για τον οποίο ξέρω ότι προσεύχεται και τον μνημονεύει καθημερινά) παρόλο που τον προκάλεσα, τόσο εγώ όσο και κάποιες πράξεις και δηλώσεις του π. Βασιλείου.
    Όσοι γράψανε την προσωπική τους εμπειρία-μαρτυρία από αυτά που άκουσαν από τον μακαριστό Γέροντα Παΐσιο ή από αυτά που είδαν στη Μονή Ιβήρων δεν είχαν κανένα λόγο να συκοφαντήσουν τον π. Βασίλειο. Σκοπός του ιστολογίου δεν είναι, ασφαλώς, να διαβάλλει και να μειώσει το πρόσωπο του ανωτέρω γέροντα αλλά να παρουσιάσει την αλήθεια, η οποία τεχνηέντως αποσιωπάται τους τελευταίους τρεις μήνες.
    vatopaidifriend
    Βλέπε σχετικά:
    http://vatopaidi.wordpress.com/2008/11/22/1232/
    http://vatopaidi.wordpress.com/2008/11/23/%cf%84%ce%b1-%ce%b4%ce%ac%ce%ba%cf%81%cf%85%ce%b1-%ce%b5%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%ba%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%85-3-%ce%bd%ce%ad%ce%b5%cf%82-%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%85%cf%81%ce%af%ce%b5%cf%82/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΜΑΛΑΚΑ 5.32, ΣΚΑΣΕ... ΔΥΣΤΥΧΕ !

    23 Νοέμβριος 2008 5:56 μμ

    Γιατί να σκάση ρε χριστιανικό πρόβατο; Μήπως πρέπει κάποιος να ζητα την άδεια σου η από τους ρασοφόρους κοπρίτες για να γράψει κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Ο/Η dim79.-
    Αγαπητέ φίλε,είδες πουθενά να κατηγορήσω κανέναν,από τους Βατοπαιδινούς Μοναχούς ή να θήξω τον Μοναχικό τους βίο?Ζούνε Κοινοβιακά σε πολύ αυστηρά Μοναχικά πρώτυπα.Που την είδες την προπαγάνδα από εμένα?Την προπαγάνδα του μπλόγκ των φίλων του Βατοπαιδίου κατείγγειλα...Και τον Εφραίμ,φυσικά με όσα κάνει κι έχει κατασκανδαλίσει τον Ελληνικό Λαό.Το πνευματικό κόστος των ενεργειών του Εφραίμ που σκανδάλισε όλη την υφήλιο,καταγγέλω.΄Η μήπως λέω ψέματα?Η απατεωνιές του Εφραίμ δεν έχουν όρια,όχι η προπαγάνδα μου φίλε μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ Ο/Η vatopaidi.friend.-
    Τι μας λέτε βρε παιδιά? Θα μας τρελάνεται? Δεν έχει ιδέα ο Εφραίμ για το μπλόγκ σας?Και που ήσασταν π΄ριν τα σκάνδαλα?Ξαφνικά σας ήρθε η ιδέα,μετά τις απατεωνιές του Γέροντά σας?Και γιατί δεν βάζετε και καμιά κατηγορία για τον Εφραίμ και μόνο τα υπέρ γράφετε?

    Προσπαθείτε να μας πείσετε πως ο Εφραίμ δεν ήξερε για όσα γράψατε για τον Γέροντα Βασίλειο και τον Γέροντα Παίσιο???Και γιατί δεχθήκατε και βάλατε την ανάρτιση με τις κατηγορίες εναντίων του Γέροντα Βασίλειου?
    Πλάκα μας κάνετε?
    Ωραία...Ο Εφραίμ δεν ήξερε για την ανάρτιησ.Δεν το έμαθε?Γιατί δεν σας είπε να την βγάλετε?Τον εκθέτετε με αυτά που γράφετε,δεν το καταλαβαίνεται?Και σχέση να μην έχει τα φορτώνεται...Κάντε κανένα κομποσχοίνι να τον φωτίσει ο Θεός τον Εφραίμ και να του δίνει υπομονή,γιατί την φυλακή δεν την γλυτώνει!Που είδατε μοναστήρι με οφ σορ εταιρείες και τέτοιου είδους κομπίνες?Αυτά υποστηρίζετε?

    Κάντε καμία προσευχή και αφήστε τα μπλόκ υποστήριξης και τις αηδίες,μιας και το πάιζετε και πνευματικοί άνθρωποι!
    Ορφέας Κωνσταντίνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το ότι τα θαύματα είναι για τις γυναίκες και τους αμαθείς είχε αναφέρει πριν από περισσότερα από 2000 χρονια ο Στραβων, και αυτός δεν είχε γνωρίσει τα πρόβατα του χριστιανικού ποιμνίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. τα γνωστά αθειστικά οχετοπροιόντα έχουν τα δικά τους θάύματα να αναδείξουν. Το μέγα θαύμα των πιστωτικών για παράδειγμα ή των νεόπλουτων εγωιστικών φυλακισμένων συνειδήσεων
    Τώρα που θα τους χώσουν και ένα τσιπάκι για να κάνουν ελέυθερα και ασφαλέστερα τις καταναλωτικές τους αλητείες προκαλώντας τους ταπεινούς ανθρώπους θα το παίζουν ορθολογιστές τεχνοκράτες βυθισμένοι όμως στη δυστυχισμένη ματαιοδοξία τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση