GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ώρα να πάνε κάποιοι φυλακή...

Τι πρέπει να κάνει αμέσως ο πρωθυπουργός. Τι λέει ο μέσος νεοδημοκράτης... . Χιλιάδες υποστηρικτές της ΝΔ το 2004 κάνε αγώνα για να ρίξουν ...

Τι πρέπει να κάνει αμέσως ο πρωθυπουργός. Τι λέει ο μέσος νεοδημοκράτης...
.
Χιλιάδες υποστηρικτές της ΝΔ το 2004 κάνε αγώνα για να ρίξουν από την εξουσία το ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ – ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΠΑΣΟΚ.!!! Το κόμμα πού στις μέρες του, το κομματικό κράτος διογκώθηκε, πού τα σκάνδαλα μένανε στο παρασκήνιο και συγκαλύπτονταν από τα υπόγεια του ΜΑΞΙΜΟΥ. Εκεί πού οι ομάδες ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ και ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ έκοβαν τα πάντα και δεν έβγαινε πότε τίποτα στην επιφάνεια!!!
Με την φράση όποιος έχει κάτι να πάει στον εισαγγελέα, μένανε όλα στο σκονισμένο αρχείο κάποιων Εκδοτικών – ΜΜΕ διαπλεκόμενων δημοσιογραφικών γραφείων. !!!!!!!!!!!
Το 2004 Περίμεναν όλοι από το Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ να τα κόψει αυτά, να τα βάλει με τους εμπλεκόμενους καθοδηγητές των πολιτικών, κάποιους ΕΚΔΟΤΕΣ που είχαν μάθει ότι η εξουσία δεν είναι υπηρέτης του Πολίτη, αλλά είναι υπηρέτης των μεγάλων επιχειρήσεων και των ακριβών ΣΚΑΦΩΝ .
Στην αρχή ήταν όλα ΜΕΛΙ –ΓΑΛΑ μέχρι να στήσει το παιχνίδι και το σύστημα ,ο ΝΕΟΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ των υπογείων. Μόλις στήθηκε το σύστημα , εγκλώβισαν τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ μέσα στο Μαξίμου, αποκομμένο από την ΚΟΙΝΩΝΙΑ σε ένα γυάλινο πύργο. Μέσα σε αυτόν τον ΠΥΡΓΟ ο ΚΩΣΤΑΣ μάθαινε αυτά που θέλανε αυτοί, αυτά που ήθελαν τα συμφέροντα, αυτά που εξυπηρετούσαν την προσωπική φιλοδοξία του ΝΕΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ. Αποκομμένος από την κοινωνία ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ μεταξύ Ραφήνας και ΜΑΞΙΜΟΥ είχε την εντύπωση ότι τα πράγματα είναι απλά, ότι οι γύρω του διαχειρίζονται τα τρέχοντα θέματα με την δέουσα σοβαρότητα.

Φυσικά και οι λοιποί Υπουργοί βολεύονταν από αυτή την κατάσταση. Είχαν την δυνατότητα να παίζουν μπάλα μόνοι τους, να κάνουν τις επαφές τους και να στήνουν οργανωμένα σχέδια μέσα στα κλειστά γραφεία τους. Τι και αν έσκασαν τα σκάνδαλα των υποκλοπών, το "σκάνδαλο" Ζαχόπουλου, το σκάνδαλό με τους Κουμπάρους (το οποίο για εμένα ,μόνο σκάνδαλό δεν ήταν, αν κανείς παρατηρήσει τις πρακτικές των υπηρεσιών ανταγωνισμού στο εξωτερικό). Ο ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ είχε τον τρόπο να τα καλύψει όλα. Το μεγάλο θέμα προέκυψε όταν ο ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ πλέον είχε γίνει πλεονέκτης. Όταν ο καθοδηγητής ξέχασε ότι η εξουσία φθείρει και διαφθείρει. Όταν πλέον δεν γινόταν να μαζέψουν τα αμάζευτα. Τότε χάθηκε η ΜΠΑΛΑ!!!!!
Με όλα αυτά ο μέσος ΝΔκράτης τους γύρισε την πλάτη. Η ΝΔ αυτή την στιγμή χάνει γιατί η βάση έχει χάσει την πίστη της στο κόμμα. Ο ΝΔκρατης δεν είναι ΠΑΣΟΚΟΣ που μένει προσηλωμένος στο κόμμα δια βίου. Άμα τον προδώσεις, σου γυρίζει την πλάτη για τα καλά. Το βασικότερο πού ήθελε ήταν όλα αυτά τα λαμόγια πού επί 20 έτη κατάκλεβαν την χώρα, να πάνε φυλακή. Να πάνε φυλακή όσοι δημιούργησαν την ΦΟΥΣΚΑ του ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, όσοι πήραν άχρηστα οπλικά συστήματα, όσοι έβαλαν έναν και μόνο προμηθευτή στον ΟΤΕ. Και ξαφνικά είδε να βγαίνουν νέα λαμόγια, πού αυτή την φορά σφετερίστηκαν την εμπιστοσύνη του, τους αγώνες του και την ψήφο του.
Απαίτηση του ΝΔκράτη πλέον δεν είναι να πάνε μόνο τα παλιά λαμόγια φυλακή, αλλά να πάνε και τα νέα. Να πάνε και αυτοί πού κάλυψαν τις παρακολουθήσεις, να πάνε και αυτοί πού έφαγαν λεφτά από το Υπουργείο Πολιτισμού, αυτοί που δημιούργησαν τοREAL-ESTATE MONAΣΤΗΡΙ με τον επενδύτη- κτηματομεσίτη – ΝΟΝΟ ηγούμενο.

Για αυτό πρέπει ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, να δώσει εντολή να ανοίξουν όλα να βγουν όλα στην φόρα, όσοι έβαλαν το ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΒΑΖΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ!!!! Και αυτό γίνεται με ένα και μόνο τρόπο. Καταθέτεις ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ με ψήφιση του με αυξημένη πλειοψηφία στην ΒΟΥΛΗ, με φανερή ψηφοφορία, για ΜΕΤΑΒΟΛΗ του Νόμου Περί Ευθύνης Υπουργών, μεταβάλλοντας το σημείο πού λέει ότι παραγράφονται τα αδικήματα με το πέρας 2 ή 3 εκλογικών αναμετρήσεων, βάζοντας το όριο τουλάχιστον μίας 15ετίας με αναδρομική ισχύ 15 έτη προς τα πίσω από την ψήφιση του. Έτσι και τα λαμόγια που είχαν την εντύπωση ότι είχαν καθαρίσει να κινδυνεύουν να πάνε ΜΕΣΑ, αλλά και τα λαμόγια πού θεωρούν ότι με την επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα την βγάλουν καθαρή. Κάνεις εξεταστικές επιτροπές για την διερεύνηση όλων των υποθέσεων από το 1996 και ύστερα, ανοικτές στην τηλεοπτική κάλυψη, ώστε αυτοί που καταθέτουν να σκεφτούν αν θα πουν ΨΕΜΑΤΑ και λες του προέδρου του Αριού Πάγου να βάλει κατά προτεραιότητα την διερεύνηση των υποθέσεων.
Ήρθε η ΩΡΑ για ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ και στην ΕΛΛΑΔΑ. Αυτή πρέπει όμως να ξεκινήσει μέσα από το ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, από το στόμα του ίδιου του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.
Αυτή είναι η απαίτηση της βάσης της ΝΔ. Δεν είναι όπως οι άλλοι, δεν είναι λαμόγια.

ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΥΛΑΚΗ!!!
stefliv
-------------

37 σχόλια

  1. ΚΟΥΙΖ:

    ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ:
    1. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ;
    2. ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Η ΕΣΤΩ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ;
    3. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Η ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΙΔΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ;
    4. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ Η ΕΘΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ;
    5. ΠΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ "ΠΡΟΣΟΝ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ;

    ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ DVD ΜΕ ΚΑΥΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑΤΖΗΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ; ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (ΗΛΙΘΙΩΝ;)ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ.

    ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγκλώβισαν τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ μέσα στο Μαξίμου,
    ...................................

    Καλά ρε μεγάλε, βλάκας ήταν και τον εγκλώβισαν; Αν είναι έτσι τότε τέτοιο πρωθυπουργό είχαμε 5 χρόνια; Αυτός είναι επικίνδυνος τότε για τη χώρα.
    Αφήστε τις δικαιολογίες μπλε χειροκροτητές για να καλύψτε τον ¨καταλληλότερο".
    Συνειδητά εξαπατούσε ο χοντρός το λαό. Συνειδητά τα έκανε όλα. Όχι ότι τον παρέσυραν....
    ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. BLAKAS EINAI KAI DEN TO KATALABAINEI ? KALOS ANTHROPOS O KOSTAKHS ALLA OXI GIA PROTHIPOURGOS !
    AS PAEI STIS TABERNES KAI AS MAS AFISEI ISIXOUS
    ENAS NEODIMOKRATIS POU TO METANOIOSE META APO POLLA XRONIA POU TOUS PSIFISE ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΥΛΑΚΗ!!!
    ------------------------------
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΘΑΡΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΆΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ.

    ΕΡΩΤΗΣΗ: ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ;
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ?????????????????

    ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιός πρωθυπουργός ρε φίλε;
    Ποιος να σώσει το κόμμα και τη χώρα;
    Aυτός είναι άβουλος αλλά το κυριώτερο ανύπαρκτος.
    Οταν τα θεμέλια είναι σάπια,με τι απαίτηση να κρατηθεί το οικοδόμημα;

    Σεμνός και Ταπεινός (ενίοτε)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΥΛΑΚΗ!!!

    ........ο δράκουλας μίλησε πάλι!
    Το 89 δε σας βγήκε σε καλό...πάλι τα ίδια θέλετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ.ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΛΙΣ 10 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΑΣΑΝ ΚΟΡΟΙΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ.ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ
    ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ.
    ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΕ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥΣΤΗ ΔΕΞΙΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΣΟΥ ΤΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΕΗΛΑΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εικοσιπέντε χρόνια συμπληρώνονται το Σάββατο από την ανακήρυξη του ψευδοκράτους στην Κύπρο. Για «προκλητικά παράνομη πράξη καταπάτησης θεμελιωδών κανόνων του διεθνούς δικαίου» έκανε λόγο το υπουργείο Εξωτερικών. «Μαύρη επέτειος για τον ελληνισμό» δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.


    Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ - ΤΟ ΙΔΙΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ BRAVOYORGO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΥΛΑΚΗ!!!
    stefliv
    -------------
    (Αν υπάρχει "πλήρες post", πατήστε εδώ...)

    =================

    Λάθος φίλε!
    Όχι να πάνε ΚΑΠΟΙΟΙ φυλακή!!!!!
    Να πάνε ΟΛΟΙ φυλακή, όσοι εμπλέκονται!

    ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!

    Κατάλαβες????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και να προσθέσω οτι πρέπει να δημευτεί και η περιουσία των λαμόγιων.

    Η ΝΔ έχει χασει τη επαφή με το λαό της γι αυτό και θα χάσει στις επόμενες εκλογές.

    Η ΝΔ δεν διορίζει αξιόλογα στελέχη αλλά λαμόγια όπως και οι προηγούμενοι, γι αυτό και θα χάσει στις επόμενες εκλογές.

    Η ΝΔ είπε ψέμματα για την επανίδρυση του Κράτους, γι αυτό και θα χάσει στις επόμενες εκλογές.

    Η ΝΔ δεν έχει σχέδιο είσπραξης εσόδων και η οικονομική της πολιτική ειναι βάρα φόρους στο λαό να βγει το έλλειμα. Που είναι η προστιθέμενη αξία ενός εφυούς Υπουργού οικονομίας για μείωση του ελλείματος? ΠΟΥΘΕΝΑ! πλήρης ανικανότης, γι αυτό και θα χάσει στις επόμενες εκλογές.

    Έτσι πέφτεις απο το 45% στο 42% στο 27%.

    Και το χειρότερο όλων? Κοίτα ποιός πάει να κερδίσει τις εκλογές, Siemens, Χρηματιστήριο κλπ....

    Άσε για φούντα είμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εκεί πού οι ομάδες ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ και ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ έκοβαν τα πάντα και δεν έβγαινε πότε τίποτα στην επιφάνεια!!!

    ΕΤΣΙ.

    Για να μην ξεχναμε τι σημαινει ΠΑΣΟΚ.
    Γιατι καποια ζωα ξανατρωνε τα παραμυθια τους τωρα τελευταια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν τολμήσει να κάνει ο Καραμανλής αυτά που λες τότε θα τον ξαναψηφίσω και στις επόμενες εκλογές,γιατί ομολογώ ότι είχα πάρει την απόφαση να μην ξαναδώσω ψήφο σε αυτό το κόμμα.Αν βγει αποφασισμένος να καθαρίσει αυτό το βρώμικο τοπίο, τότε όλοι οι Νεοδημαοκράτες που έφυγαν, γιατί έχασαν την πίστη και την ελπίδα τους,θα ξαναγυρίσουν με χαρά κοντά του.΄Ομως η αλήθεια είναι ότι δεν πιστεύουμε πια σε πολιτικά θαύματα.Χρειάζονται τόλμη,λεβενtιά,Θάρρος.Ποιός πολιτικός τα διαθέτει, σήμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Για αυτό πρέπει ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, να δώσει εντολή να ανοίξουν όλα να βγουν όλα στην φόρα, όσοι έβαλαν το ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΒΑΖΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ!!!!"
    Κι αν πάει πρώτος αυτός μέσα;;; Λες γιαυτό να μη δίνει τέτοια εντολή;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "...Εκεί πού οι ομάδες ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ και ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ έκοβαν τα πάντα και δεν έβγαινε πότε τίποτα στην επιφάνεια!!!..."

    ΕΤΣΙ.

    Για να μην ξεχναμε τι σημαινει ΠΑΣΟΚ.

    Γιατι καποια ζωα ξανατρωνε τα παραμυθια που τους πετανε τωρα τελευταια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ναι καλά, ονειρέψου λίγο ακόμα, κι όταν ξυπνήσεις μας το λες...
    Ποιός θα τα κάνει όλα αυτά?
    Ο Κωστάκης, ο κατά λάθος και κατ΄όνομα πρωθυπουργός, που τους καλύπτει όλους, και έχει τον κόσμο ν' αναρωτιέται, αν είναι κι ο ίδιος κατά τον ίδιο τρόπο μπλεγμένος? ( Η Σωτηροπούλου τα λέει, ο Ψωμιάδης τα αρνείται,κ.λ.π. κ.λ.π.)
    Γιατί στο διάβολο καλύπτει τα πάντα, και στα προηγούμενα σκάνδαλα και στα τωρινά, πέντε χρόνια τώρα η ίδια ιστορία?
    Και περιμένεις εσύ αφελώς να σου κάνει και ... κάθαρση!....
    Ξύπνα ρεεε.... Αυτόν ψήφισα κι εγώ, αλλά έκανα θεραπεία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλόπιστη η πρόθεση του αρθρογράφου, και θα ήταν όμως ΑΚΌΜΑ πιο εποικοδομητικά πειστική, αν πρότεινε τους νεοδημοκράτες στη Σκύρο, που είναι ΚΑΙ μέλη του δημοτικού συμβουλίου στο δήμο, να μη συμπλέουν και συντρέχουν τους πρώην συνδικαλιστές "καθεστωτικούς" στην απόκρυψη στοιχείων από την δικαιοσύνη και τις δημόσιες υπηρεσίες, σε σημείο ΝΑ ΤΟΥΣ συνδράμουν ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ σε ομόφωνες αποφάσεις πολιτικής νομιμοποίησης των διαπλεκόμενων στη διαφθορά καταπατητών της δημόσιας και δημοτικής περιουσίας.

    Αλλά και πέραν αυτού όταν ο εισαγγελέας τους καλεί σαν μάρτυρες σε δίκη για καταπάτηση δημόσιας και δημοτικής περιουσίας να μην εξαφανίζονται από το προαύλιο του δικαστηρίου, επιτρέποντας την αθώωση των καταπατητών με τις ψευδής τους καταθέσεις, ενώ ο μάρτυρας με τη φυγή του ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ αποκρύπτει με αυτό τον τρόπο αυτά που γνωρίζει, από τη δικαιοσύνη!

    ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ? Η ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ? Η ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ? Η ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ? Η ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ? για να πουν το πως και ΤΙ?

    Δηλαδή δεν κατάλαβα καλά, τι περιμένετε μόνο με την ψήφο να τρέχει ο Καραμανλής από δικαστήριο σε δικαστήριο και να λέει δικάστε τον γιατί αυτό γράφανε στα ψηφοδέλτια οι ψηφοφόροι?

    Η ΤΙ?, περιμένατε από τον Τατούλη στεγαζόμενος στην παράγκα του αρχαιολογικού χώρου, να παρακολουθεί κάθε μέρα το πως πάνε τα έργα της αναστήλωσης του Αη Δημήτρη και αν τα χρήματα αξιοποιούνται σωστά? αλλά και να ξέρει γιατί ο Αη Γιώργης των Σκυριανών ακόμα άνοιξε τις πόρτες του για να ταξιδέψει τις ψυχές στον κόσμο τις ιστορίας και του μύθου?

    Πως λοιπόν να πάνε φυλακή, οι πολύχρωμοι καθεστωτικοί και διαπλεκόμενοι, συνδικαλιστές τις διαφθοράς ?

    Η κατάσταση θα παραμένει η ίδια και θα συνεχίζετε προς το χειρότερο σε σημείο που θα επαναφέρουν για την πάρτη τους ακόμα και το νόμο για το δικαίωμα της πρώτης νύχτας του γάμου.

    Όσο δε, δεν υπάρχει ένα ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, και οι μπλογκάκιδες και οι του καφενείου και οι των κερκίδων, σαν συρφετοί θα αλληλοκατηγορούνται για τις μπάζες των αντιπροσώπων τους, χωρίς να δίνουν στήριξη! και μια βοήθεια, "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ", διεξόδου στους δικούς τους ΕΚΠΡΟΣΏΠΟΥΣ. ψηφοφόρων.

    Η πρόταση λύσης υπάρχει, η παιδεία στους σπουδαστές της νομικής δεν υπάρχει, τα συνθήματα του Πολυτεχνείου στις 17/11/1973 τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν μηνύματα από το παρελθόν χωρίς αντίκρυσμα για το μέλλον.

    Στις σχολές νομικών εκπαιδεύονται και προετοιμάζονται οι "ΑΥΡΙΑΝΗ" συμβολαιογράφοι και υποθηκοφύλακες των "βατοπεδικών" "χρυσόβουλων"

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΥΛΑΚΗ!!!
    stefliv
    -------------
    (Αν υπάρχει "πλήρες post", πατήστε εδώ...)

    =================

    Λάθος φίλε!
    Όχι να πάνε ΚΑΠΟΙΟΙ φυλακή!!!!!
    Να πάνε ΟΛΟΙ φυλακή, όσοι εμπλέκονται!

    ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!

    Κατάλαβες????

    16 Νοέμβριος 2008 2:57 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ακριβης περιγραφη της κατρακυλας τα τελευταια 10-15 χρονια και των αισθηματων των πλειστων(υποθετω) πολιτων.Ειδικωτερα η μεθοδευση παραγραφης και 'λησμονια΄ς',ακομα και με την 'αθωα'προκληση < οποιος εχει στοιχεια να παει στον εισαγγελεα> ( ορατε Απογευματινη 1/8/2008 :πορισμα οικονομικου επιθεωρητη ,μετα απο ελεγχο 5,5 ! ετων,διαπιστωνει οτι στο παγκοσμιο πρωταθλημα στιβου ΄Αθηνα 97΄ ειναι αδικαιολογητος ο υπερδιπλασιασμος των δαπανων απο 9,2δις δρχ.σε 19,0 δις δρχ.! Σημειωτεον ,ο προυπολογισμος ξεκινησε απο 2,1δις ,αμεσως μετα πηδηξε στα 5,2δις χωρις καμμια αιτιολογηση , ομοιως στα 9,2δις και τελικως στα 19δις !).Ειναι μαλλον φυσιολογικο να χειροτερευει ραγδαια η κατασταση και να αποθρασσυνονται συνεχως οι επιτηδειοι,αφου δεν τιμωρειται κανεις .[by the way,οι υπαλληλοι των αθλ.σωματειων που μενουν απληρωτοι μηπως πρεπει να απαιτησουν τα οσα τους οφειλουν απο το περισσευμα των-τοτε- 9 διςδρχ.? ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σιγά παιδιά! Η φυλακισμένη βασιλοπούλα, με τον χοντρό κώλο, του πύργου της Ρφήνας ήτανε ο βλάκας Καραμανλής; Ενας ανίκανος ήταν ο άνθρωπος, χωρίς αξίες και κοινωνικό όραμα. Μόνο η προσωπική του επιβίωση τον ενδιέφερε και η αύξηση του πλούτου της οικογένειάς του, που προερχόταν από τα προνόμια που της χάρισε προκλητικά ο μπάρμπας του. Δηλαδή, μιλάμε για το μεγάλο και χοντρόκωλο μηδενικό. Κρίμα τα πτυχία που του αγόρασαν και το προφίλ που φιλοτέχνησαν οι επικοινωνιολόγοι για να μας τον πλασάρουν! Άλλωστε και από την ποιότητα και το ήθος της γυναίκας του φαίνεται και η άνθρώπινη ασήμαντότητά του. Τιποτένιος (εκ του τίποτα)αποδείχθηκε τελικώς ο πρωθυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΕΓΑΛΟ Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Ο ΜΕ ΤΟΝ Σ Τ Υ Λ Ι Α Ν Ι Δ Η!!
    ΑΠΟ 01/01/2009 ΚΛΕΙΝΕΙ 5,000 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ 45,000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
    ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
    ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΥΝΑΜΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΟΣΟΝ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΕΤΟΥΝ . ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΘΕ Κ Υ Ρ Ι Ο Ι Τ Ο Υ ECDL TOY CAMBRIDGE TOY KEY CERT THS ACTA..????????
    THΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΩΡΑ ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΤΣΙ? ΠΟΥ Ε Ι Ν Α Ι Η Φ Ω Ν Η Σ Α Σ??????
    ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΥΡΙΕ Σ Τ Υ Λ Ι Α Ν Ι Δ Η ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ@
    ΑΠΟ 01/01/2009 ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είπα και εγώ να μπω να γράψω το σχόλιο μου αλλά δεν υπάρχει κάτι που δεν είπαν οι προηγούμενοι σχολιαστές. Οπότε θα πω μόνο αυτό: Η γραφική πλέον έννοια του δικομματισμού δεν είναι κάτι που φωνάζουν τα μικρότερα κόμματα απλώς για να γεμίζουν τον πολιτικό λόγο τους. Είναι ένα ολόκληρο διαπλεκόμενο κατεστημένο που φροντίζει να απομυζεί τους απλούς πολίτες αυτής της χώρας. Δεν έχουν χρώμα παρά μόνο αυτό του χρήματος. Η διαπλοκή διεισδύει σε όλα τα κόμματα αλλά κυρίως στα κόμματα εξουσίας. Οι αρχηγοί των κομμάτων δεν είναι μεσσίες αλλά πρόσωπα με αδυναμίες και ελαττώματα. Δεν υπάρχει Καραμανλής ή Παπανδρέου που θα βγάλει την χώρα από τον βούρκο της διαπλοκής. Τα κόμματα δυστυχώς στην Ελλάδα είναι προσωποκεντρικά και το κέντρο του κάθε κόμματος είναι ο αρχηγός του όχι οι βουλευτές ή το πολιτικό τους πρόγραμμα. Είναι ελάχιστοι στην Ελλάδα αυτοί που ψηφίζουν βάση του κυβερνητικού προγράμματος που εξαγγέλλει το κάθε κόμμα και ακόμα λιγότεροι αυτοί που όταν πάνε στις κάλπες γνωρίζουν ότι εκείνη τη στιγμή επιλέγουν τον εκπρόσωπο τους στην πολιτεία. Οι περισσότεροι εφησυχάζονται στα δυνατά ονόματα χωρίς να γνωρίζουν κάτι για το πολιτικό τους βίο ή τις πεποιθήσεις τους.
    Ένα τρανό παράδειγμα της σήψης του Ελληνικού κοινοβουλίου όπως το έχουμε διαμορφώσει είναι η βουλευτική ασυλία στο όνομα της οποίας δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να καταδικαστεί κάποιος βουλευτής και να οδηγηθεί στην ψειρού. Άλλωστε όπως βλέπουμε με την υπόθεση Βατοπεδίου είναι πιθανότερο να προτάξουν την βλακεία τους και να ισχυριστούν ότι εξαπατήθηκαν παρά να αναλάβουν τις ευθύνες του ή να τους αποδοθούν οι ευθύνες τους.
    Όσο αφορά το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου μόνο κάποιος που απουσιάζει από την
    Ελλάδα τα τελευταία 50 χρόνια θα πίστευε ότι πράγματι η ΝΔ θα έφερνε τους υπαίτιους στη δικαιοσύνη. Τα σκάνδαλα στην Ελλάδα ότι χρώμα και να έχουν δεν οδηγούνται στη δικαιοσύνη αλλά στα τηλεδικαστήρια μέχρι να τα βαρεθεί ο κόσμος να τα βλέπει και να μην ασχολείται κανείς με αυτά ουσιαστικά.
    Αν όμως θέλουμε παρόλα αυτά να δώσουμε χρώμα στα σκάνδαλα τότε αυτό θα είναι το γαλανόλευκο της Ελλάδας γιατί όλα γίνονται με την δική μας συγκατάθεση άσχετα αν μετά κάποιοι βγαίνουν ξαφνιασμένοι με την όλη σαθρή κατάσταση όπως εσείς αγαπητέ μου κύριε. Ας προσέξεις λοιπόν την επόμενη φορά που θα ρίξεις το κουκί γιατί ότι σπείρεις θα θερίσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΒΡΗΚΑΤΕ ΠΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΨΕΤΕ ....

    ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ, ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ .....


    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

    «Απ' το κόμμα εγώ δεν έφυγα ποτέ!»

    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στον ΤΑΣΟ ΠΑΠΠΑ

    «Είμαι ΠΑΣΟΚ και αγωνίζομαι γι' αυτό απ' οποιαδήποτε θέση». Ο πρώην υπουργός Εθνικής Οικονομίας Γ. Παπαντωνίου θέλει να επιστρέψει στο κόμμα αφού, όπως σημειώνει, έχουν ξεπεραστεί οι παρεξηγήσεις που οδήγησαν στη διαγραφή του. Δηλώνει σίγουρος για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές και πιστεύει πως η οικονομική κρίση φέρνει ξανά τη σοσιαλδημοκρατία στο προσκήνιο. Οχι, όμως, «με πολιτικές του 1981, ούτε με προτάσεις σοβιετικού τύπου, αλλά με ανανεωμένη και προγραμματική συνέπεια».


    ΕΝΑ-ΕΝΑ ΞΑΝΑΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μου αρέσει πολύ που όσοι θέλουν να υπερασπιστούν με φανατισμό το βόδι προβάλουν σάν μοναδικό επιχείρημα κάτι σάν τις πρώην σχέσεις του Γιώργου με τον Βαλλιανάτο.
    Για την καμπούρα σας έχετε να πείτε τίποτα?
    Τί καλό έχει κάνει ο αρχηγός σας εδώ και 5 χρόνια σάν πρωθυπουργός για την βελτίωση της ζωής των πολιτών?
    Γιατί σε τίποτα εκλογές να τον εμπιστευτούν ξανά?
    Επειδή σας βόλεψαν εσάς κάπου με έναν μεγαλομισθό να ζείτε σάν κηφήνες δέν σημαίνει αυτό οτι και όλος ο υπόλοιπος κόσμος ζεί την ζωή την δική σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΠΟ ΤΟ 1960 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΣΟΙ ΖΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ.ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Θα έμενε κανείς από όλους μας στη θέση του αν δεν έπαιρνε χαμπάρι τι γίνεται γύρω του και προκαλούσε ζημιά στην δουλειά του ή τη εταιρεία του; Το ίδιο ισχύει για έναν πρωθυπουργό και μαλιστα σε υπερθετικό βαθμό ακόμα και αν δεχτούμε την (απίθανη) εκδοχή ότι δεν ήξερε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανάβει νέες φωτιές από την City Press οΤατούλης! Μιλάει περί συμμετοχής και συνενοχής του Καραμανλή και στην υπόθεση Βατοπεδίου και στην ροζ ιστορία του Ζαχόπουλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η ΜΟΥΣΑΝΤΕΝΙΑ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΟ QUIZ
    ΤΟΥ ΣΑΒΑΤΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.

    Ποιός είναι πιο αξιόπιστος μάρτυρας,

    Ο ΜΑΜΑΝΕΑΣ, ο κουβαλών τα κουτιά των πάμπερς γεμάτα πεντοχίλιαρα, στον
    Ανδρέα τον Παπανδρέου, "βρώμικο 89"?

    Η'
    το ζεύγος ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΟΥΚΟΒΙΝΟΣ,
    νομική κάλυψη στους ντόπιους μι-
    κροκαταπατητες στην κόντρα με τον
    μεγάλο καταπατητή τον Εφραίμ, συν
    ότι μου είπε ο Ψωμιάδης ότι διέτα-
    ξε ο Καραμανλής και τα σκυλιά δεμέ-
    να, συν τα ωραία deals του Κουκο-
    βίνου, "βρώμικο 08" ??

    Αυτό είναι το ερώτημα που περιμένει
    τις απαντήσεις σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. σάν τις πρώην σχέσεις του Γιώργου με τον Βαλλιανάτο.


    16 Νοέμβριος 2008 5:46 μμ


    πρώην σχέσεις?

    Αυτός ο δεσμός χρονολογείται από το 85 και κρατάει ακόμη, όλοι οι πασόκοι χειροκρότησαν το Βαλλιανάτο στο Συνέδριο


    και πολλοί πασόκοι πέρασαν από το μαλακό κρεβάτι και το σκληρό καβλί του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Φίλε, αν πιστεύεις πως είμαστε όλοι βλάκες και θες να μας ξεγελάσεις να ψηφίσουμε πάλι τον πιο ανίκανο πρωθυπουργό που γέννησε η νεότερη πολιτική ιστορία, είσαι πολύ-πολύ πίσω!
    ΟΧΙ. Ο Καραμανλής δεν είναι βλάκας. Δεν μπορεί κανένας να ζητήσει απαλλαγή "λόγω βλακείας" από τις ευθύνες του. Να πάει φυλακή αν είναι ένοχος, όπως θα πηγαινε και ο Ανδρέας Παπανδρέου αν το ειδικό δικαστήριο τον εύρισκε ένοχο!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Mια είναι η λύση και η ελπίδα του Ελληνικού λαού.

    Το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα με τον αδιάφθορο Γιώργο Παπανδρέου επικεφαλής.

    ΠΑΣΟΚ: ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΣΗΜΕΡΑ. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΥΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΡΙΘΜΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ,ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ "ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ"ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο "ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ" ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Παλιο το παραμυθι..Και κακό..."Μια φορα και εναν καιρο ήταν ενας βασιλιάς που ήταν καλός αλλά ειχε κακούς υπουργούς""
    Τριχες..Ο καθε πρωθυπουργός ειναι τοσο καλός όσο ο χειρότερος υπουργός του , αν δεν τον αλλάζει..
    Οσο για την μεταβολή του νομου περιευθυνης υπουργών μη λετε βλακειες..Θα αφορα μονο τις πραξεις του μελλοντος, οχι το παρελθόν..Ειμαστε στην Ευρώπη πια ρεεεε...Θα την παθετε σαν το βασικο μετοχο και τα κολλεγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη και του Παπαγιάννη (καλή η μπάζα από το μπολντοζιέρη το Μπόμπολα και τον ασφαλιστή τον Κοντομηνά;)
    Με επίπεδο ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΤΟΥ 80, αναπαράγουν τα πράσινα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών και έχουν γίνει σημείο αναφοράς και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.
    Για τους υπόλοιπους πολίτες απλά ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί τους!
    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ.
    Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα υποπροϊόντα είναι ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ από τους αφεντάδες.
    Και κρίνει, πάντα κρίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΞΕΚΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΕΣΥ ΞΕΚΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΑΛΙ... Το παραμύθι του εγκλωβισμένου, ξεγελασμένου, παρασυρμένου (αλλα πάντα άμεμπτου, ηθικού, και καταλληλότερου ) πρωθυπουργού Κώτσου Καραμανλή.

    Τι ίδιες αηδιες που σερβιρει κάθε βράδυ ο Αρης Σπίνος.

    Ψιτ!... Κώτσο! κληρονόμε του κομματος.. Βάλε ολα τα κομματόσκυλα σου φυλακή, αλλα πριν κλείσεις την πόρτα μπες κι εσυ μεσα, μαζι με τη Νατάσα σου, να τους προεδρεύεις. Και φάε το κλειδί μην τυχόν και σας ανοίξουν τίποτα άλλοι "πλανεμένοι".

    Γιατι αν δεν εισαι αρχιαπατεώνας, εισαι σίγουρα τόσο μειωμένης αντίληψης που ζημιώνεις τη χώρα και μόνο που κυκλοφορείς ελεύθερος.

    --------------------------------

    ψιτ! πρασινούληδες μη γελάτε: Στα ίδια σκατά θα πέσει και ο επόμενος Κληρονόμος του Μαξίμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση