και η άνοδος του ΠΑΣΟΚ... . Από τον Γιώργο Κρανιώτη http://kraniotis.blogspot.com/ http://amorgos1962.blogspot.com/ . Αυτό το μυαλό μου τελ...
.
Από τον Γιώργο Κρανιώτη
http://amorgos1962.blogspot.com/
.
Αυτό το μυαλό μου τελικά μερικές φορές κάνει κάτι συνειρμούς παράξενους.
.
Αυτό το μυαλό μου τελικά μερικές φορές κάνει κάτι συνειρμούς παράξενους. O Τατουλης, εδώ και πολύ καιρό, πήγαινε κόντρα με τη Νέα Δημοκρατία. Δεν άνοιγε μύτη!
Όλο αυτό το καιρό το ΠΑΣΟΚ του GAP, ήταν δεύτερο και καταϊδρωμένο.
Όταν οι δημοσκοπήσεις αποφάσισαν να το ξανακάνουν πρώτο, με τόσα χάλια που έχει και τους ίδιους ανθρώπους, που γι αυτό το λόγο ήταν δεύτερο και η διαφορά από τη ΝΔ έγινε 3 μονάδες (θαύμα θαύμα!), ο Τατουλης ξαναχτύπησε και διαγράφηκε.
Ερώτημα πρώτον. Γιατί διάλεξε η ΝΔ αυτή τη δύσκολη περίοδο γι αυτήν να διαγράψει το Τατουλη;
Ερώτημα δεύτερον. Γιατί διάλεξε ο Τατουλης τη Δευτέρα, μετά το προβάδισμα των τριών μονάδων του ΠΑΣΟΚ να "ξαναεπιτεθει" στη ΝΔ;
Ερώτημα τρίτον.Γιατί ο Τατουλης έκανε υπαινιγμό για νέο πολιτικό φορέα;
Μαζί με τα ερωτήματα αυτά, έχω και μερικές απορίες.
Απορία πρώτη. Πως βλέπει το ρεύμα Βενιζέλου όλη αυτή τη κίνηση; Όταν λέω ρεύμα, δεν εννοώ τα στελέχη του Ρεύματος. ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΕΝΝΟΩ!
Απορία δεύτερη. Σε ποιο χώρο της κεντροδεξιάς θα κινηθεί και θα απευθυνθεί, όταν αυτή την έχει πιάσει η νέα δημοκρατία και ένα κομμάτι μεγάλο του ΠΑΣΟΚ του GAP;;
Απορία τρίτη.Έχει αντίληψη ο, καθ'ολα σεβαστός κύριος Τατουλης, οτι χώρος για πολιτικό σχηματισμό βιώσιμο γι αυτόν δεν υπάρχει εκεί που απευθύνεται;
Απορία τέταρτη. Μήπως τελικά στο χώρο του κέντρου και της κεντροδεξιάς απευθύνονται και οι τρεις, γιατί αυτό το χώρο ξέρουν;
Και απορία τέταρτη και αφήνω όλους εσάς να απαντήσετε.Γιατί χαίρονται στο ΠΑΣΟΚ του GAP; Επειδή ο κόσμος πάει από τη Σκύλα στη Χάρυβδη; Αλλά φυσικά δε τους νοιάζει.Όλα αυτά αγαπητοί μου αναγνώστες δε συνάδουν μια σωστή και νέα πολιτική και κοινωνική συμφωνία με το κόσμο. Απλά γίνονται οι γνωστές λοβιτούρες και ζυμώσεις σε χώρους που ο κόσμος έχει πια σιχαθεί.
Δε με πείθει κανείς και πολύ περισσότερο οι βουλευτές, όσο καλοί και να είναι σα το Πέτρο το Τατουλη, οτι κινούνται από ιδεολογικοπολιτικούς καθαρούς σκοπούς .Εδώ ολάκερο ρεύμα με το 40% και βάλε των Πασοκων και του λαού και πάλι υπέγραψε δήλωση μετάνοιας στον παγκοσμιοποιημένο. Θα καταφέρει κάτι ο Τατουλης μόνος του, αν δεν ενταχθεί σε παλαιοκομματικούς σχηματισμούς; Γι αυτό σας λέω.Μη μασάτε!
Περιμένουμε το ΑΠΟΛΥΤΑ καινούργιο, από καινούργιους ανθρώπους, με καινούργια μυαλά, για μια κεντροαριστερά που να προέρχεται από το λαό και να ανήκει στο λαό, για το λαό!
----------------------------------------
ΟΧΙ GAP ΓΚΟΥΠ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαημένε G Χωρίς AP ακόμη δεν συνειδητοποίησες ότι το Ρεύμα τελειωσε ? Όταν δεν μπορείς να διαχειριστής έναν ... καφέ θα διαχειριστής ένα ολόκληρο Ρεύμα;
ΑπάντησηΔιαγραφήdiabaste dr koytsoyko
ΑπάντησηΔιαγραφήyaorxei apantisi
ta 28 dis ston lao oxi stys trapezites
Φίλε,
ΑπάντησηΔιαγραφήμάλλον ξ'εχασες να πάρεις τα χάπια σου απόψε. Δε βγάζω νόημα όσες φορές και αν διάβασα αυτα που γράφεις...
http://blekaffe.blogspot.com/
ΑπάντησηΔιαγραφήneo
DR KOUTSOUKO....
ΑπάντησηΔιαγραφήNA KATASXESEIS OLH THN PERIOUSIA TON TRAPEZHTON KAI TON ETAIREION KATASXESHS....
ALHTES KLEVATE TON KOSMAKH...TORA NA DEITE...
καντε αγογες στον διευ8υντη τραπεζασ για εκωιασμο και κλοπη τοκογλυφια
11/11 Σήμερα κλεινει ένας χρόνος.Κρανιώτη καιρός να το χωνέψεις πια...
ΑπάντησηΔιαγραφήΑρκετά έχουμε τραβήξει από τη γνήσια αριστερά και τους τρεις γύρους της.
ΑπάντησηΔιαγραφήΌσο για για την αριστερά του ΠΑΣΟΚ είναι μόνο κατ' όνομα αριστερά για να μαζεύει αριστερούς αφελείς ψηφοφόρους. Με το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ υπερεκμεταλλεύτηκαν οι τράπεζες με δάνεια και κάρτες τον κοσμάκη και έγιναν μεγαθήρια ιδιωτικά νοσοκομεία.
Το ΠΑΣΟΚ υπήρξε μια τεράστια μπλόφα του Ανδρέα Παπανδρέου.
Ποια αριστερά και πράσινα άλογα λοιπόν;
Θα περιμένεις πολυ.Βγαλε το σήμα του ΠΑΣΟΚ ομως και λέγε οσες μαλακιές θέλεις.Το ΠΑΣΟΚ αποκτά πάλι τα χαρακτιριστικά του λαικού κινήματος.Δέν υπάρχει κανένα διασπαστικό ρεύμα στο κίνημα οπως θα ήθελες.Τό ΠΑΣΟΚ εκανε πέρυσι τέτοιο καιρό μια δημοκρατικότατη διαδικασία και ενωμένο προχωράει προς την εξουσία.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤό καινούριο απο που το ονειρευσε΄?Απο θα προέλθει?Απο κάτι περιστασιακους που βρέθηκαν στο ΠΑΣΟΚ επειδή είχε την εξουσία?
ΑπάντησηΔιαγραφήΤεραΤούλη αποπομπή!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕνα από τα ζα που λέγαμε, που τα χρέωναν επιτήδεια στην Δεξξά,
ο Τ-ερ-ΑΤούλης,
πήρε το γάϊδαρό του,
τα σκουτιά του
και προπαντός την ψηλοσηκωτή μυτούλα του,
εδήλωσε Σωτήρ και Κήνσωρ
και σαν την πονηρή κυρά που θέλει να ξαποστείλει τον σύζυγο
αλλά να μή χάσει και την διατροφή,
αφού τους έπρηξε μέχρις σκασμού,
εξηνάγκασε να τον διώξει ο Καραμανλής.
Εξασφαλίζοντας την διατροφή...
Από ποιόν άραγε;
***
Πάρτο αλλοιώς ....Κώστα...
Σαν το σολωμό ...
Αντίθετα προς το ποτάμι...
Για να σπάσουν τα δεσμά ...
να λυθούν οι αλυσίδες ...
να γεννηθούν αλήθειες και ...σολωμάκια...
γιατί αλλοιώς τα ...ντοράκια καιροφυλακτούν!
Και θάναι κρίμα...
***
Ως τον Ιανουάριο, να θυμάσαι ότι το στοίχημα παίζεται
αν ο Μπούς θα σε πάρει στην σύνταξη, μαζί του!!!
Μη τραγανάς το χρόνο σου αγαπητέ,
ελπίζοντας ότι το άλλοθι Μπαράκ θα αλλάξει σε κάτι,
είτε τις προοπτικές, είτε τις διαθέσεις...
***
Τους χάλασε η σούπα πέρσι με τις πύρινες εκλογές,
το Χάος δεν ήρθε αν και η Βουλή έγινε πεντακομματική...
Τώρα και ...νεκρούς ανασταίνουν
και ...Τσιπρες φτιάχνουν
και καλού κακού
ανασύρουν από το πολιτικό τίποτα τον...Τρεμόπουλο!!!
Καλού κακού...
Γιατί ξέρουν πως αν το θελήσεις,
μπορείς να το πάρεις το παιχνίδι...
...ακόμα...
***
...στέλνοντας την Διαπραγματεύτρια σπίτι της...
...σταματώντας για χίλιες αιτίες
τις άθλιες προσβλητικές συνομιλίες
...Χωρίς επι τιμή ά-τιμους,
χωρίς Σολομώντες και Πιλάτους
Μιλώντας όχι με τα χέρια, αλλά με τα μάτια...
Τίμια και ξεκάθαρα...
***
Ο Χρήστος Γιανναράς το ονειρεύτηκε...
Πως κάποια φορά ,
κάποιος ηγέτης αυτής της χώρας,
θα βγεί και θα πεί τη αλήθεια...
Ποιός και γιατί σφίγγει μια θηλειά γύρω από αυτόν τον τόπο...
Ανελέητα, στρατηγικά, μεθοδικά, σε βάθος χρόνου,
με δοσίλογους, ηλίθιους, εντεταλμένους, κολαούζους,
μισερούς και αργυρώνυτους καραγκιόζηδες,
που πρώτα απ΄ όλα, είναι έτοιμοι να υπερασπίσουν τα δίκαια των άλλων,
κόντρα στα συμφέροντα του ίδιου τους του τόπου...
***
"....Θα ήταν πραγματικά συγκλονιστικό να «σπάσει» κάποτε κάποιος από τους κορυφαίους διαχειριστές της εξουσίας και να μας αποκαλύψει τα παρασκήνια:
Πώς λειτουργεί η «έξωθεν» παρέμβαση και καθορίζει λ.χ. αν και πότε θα ανατραπεί ένας Eλληνας πρωθυπουργός ή ο υπουργός των Eξωτερικών.
Ποιος μεταφέρει στους ενδιαφερόμενους τους όρους παραμονής τους στο αξίωμα και με ποιες μεθοδεύσεις μπορεί να πραγματοποιηθεί η επικρεμάμενη απειλή «απόλυσής» τους.
Θα μπορούσαν να περιφρονηθούν ως φαντασιώδεις αυτές οι υπόνοιες που περιμένουμε να φωτιστούν αν «σπάσει» κάποτε κάποιος κορυφαίος. Aλλά τους προσδίδει απτό ρεαλισμό ή αδιαφορία ακριβώς των κορυφαίων για την αξιοπρέπεια, τη δική τους και του λαού τους – αδιαφορία που μαρτυρεί φόβο, αν όχι πανικό, για τις συνέπειες μιας σθεναρής στάσης.
Διαχειρίζονται τις τύχες λαού με ιστορία και γλώσσα χιλιάδων χρόνων, μια παράδοση πολιτισμού που είναι πανανθρώπινη καύχηση. Tι πιο φυσικό από το να αισθάνονται προνομιούχοι ευγένειας και αρχοντιάς στον διεθνή στίβο. Για να θυσιάζουν έμφοβοι την αξιοπρέπεια, τη δική τους και του λαού τους, σημαίνει ότι δέχονται κάποια απειλή που οι πολλοί την αγνοούμε.
Με τι τους φοβίζουν άραγε:
ότι θα δώσουν πράσινο φως στον Aττίλα για εισβολή σε ελληνικά νησιά;
Oτι θα επιτρέψουν και για τους Eλληνες τη μοίρα των Kούρδων, των Παλαιστινίων, των Iρακινών;
Oτι θα επιβάλουν οικονομικό αποκλεισμό στη χώρα;
Aλλά τέτοιου είδους απειλές αν δημοσιοποιούνταν ποτέ θα ήταν ικανές να αφυπνίσουν την αποχαυνωμένη ελληνική κοινωνία, να διεγείρουν απρόσμενη κοινωνική δυναμική. Aλλου είδους εκβιασμούς πρέπει να υφίστανται οι κορυφαίοι και αυτό ακριβώς, το άλλο είδος, αγνοούμε. Mοναδικό ενδεχόμενο πληροφόρησής μας είναι να «σπάσει» κάποιος κορυφαίος κάποτε.
O πρόσφατος ανασχηματισμός της κυβέρνησης όξυνε στο έπακρο αυτόν τον προβληματισμό. Ποιες απειλές ανάγκασαν τον πρωθυπουργό, ύστερα από τόσες δραματικές υποχωρήσεις σε θέματα αξιοπρέπειας (δικής του και της πατρίδας του) να υπογράψει τώρα και την πολιτική του αυτοκτονία;
Eγκυροι πολιτικοί αναλυτές κατέδειξαν αμέσως τεκμηριωμένα ότι με την τοποθέτηση της δημάρχου Aθηναίων στο υπουργείο Eξωτερικών ο πρωθυπουργός αυτοχειριάζεται πολιτικά, δρομολογεί με ακρίβεια το πολιτικό του τέλος.
Pόλος της επιφυλλίδας είναι να διεγείρει στις συνειδήσεις το ερώτημα: γιατί;
Mέσα από ποιες πιέσεις ή απειλές, με ποιους εκβιασμούς παραιτείται ο πρωθυπουργός, τόσο νέος, από κάθε προσωπική φιλοδοξία;
Eμείς οι πολλοί ξέρουμε μόνο τα πολύ φανερά:
...Oτι η οικογένεια της δημάρχου καλλιέργησε απροσχημάτιστα (σχεδόν προκλητικά) σχέσεις προσωπικές στενότατες με κύκλους εξουσίας στην αστερόεσσα Yπερδύναμη.
...Oτι προπαγάνδισε ασύστολα και φανατισμένα την Πλεκτάνη Aνάν, το σχέδιο παράδοσης της Kύπρου στην Tουρκία.
...Oτι συντάχθηκε πάντοτε με τους δαχτυλόδειχτους στην Eλλάδα υπερασπιστές κάθε ενεργήματος και κάθε ισχυρισμού της «Nέας Tάξης» πραγμάτων στον μεταψυχροπολεμικό κόσμο. Aυτά ξέρουμε, και συνάγοντας τα αιτιατά από τις αιτίες βλέπουμε στην ανάληψη του υπουργείου Eξωτερικών από τη δήμαρχο την πρώτη καταβολή ανταποδοτικής αμοιβής. H δεύτερη και δρομολογημένη: τα ηνία του κόμματος, η αρχηγία. Aκριβώς η επανάληψη του σεναρίου που παίχθηκε και με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Aυτά βλέπουμε, αυτά ξέρουμε. Aγνοούμε το πώς των μεθοδεύσεων, τον τρόπο που μεταβιβάζονται οι εντολές και οι απειλές, ποια είναι ακριβώς τα φόβητρα που εξαναγκάζουν ακόμη και σε αυτοκτονία. Aν κάτι το βλέπουμε στραβά, ας μας το δείξει κάποιος. Θα ’ναι ανακούφιση και παρηγόρια."
ΤΌΣΟ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑΜΈΝΟΣ ΕΊΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ; ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΟΛΗ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ, ΞΕΡΑΣΤΕ ΤΗΝ, ΚΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΞΕΡΝΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΞΕΡΝΆΤΕ......ΕΛΕΟΣ!
ΑπάντησηΔιαγραφήtha mas dosoyn oi trapezes analytika tis ypothikes pou exoune sta xeria tous ???
ΑπάντησηΔιαγραφήmouga apo terma aristera eos terma deksia
ΘΥΜΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
ΑπάντησηΔιαγραφή21-ΑΠΡΙΛΙΟΥ-1967
ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΧΩΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ
ΚΛΕΦΤΕΣ
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
ΠΡΟΔΟΤΕΣ(ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ)
ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.
ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.
ΘΥΜΗΘΕΙΤΑΙ
ΠΟΤΕ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ?
ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ?
ΠΟΤΕ ΠΗΓΕ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ?
ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ?
ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ?
TΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΣ
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ,ΧΑΡΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ.
ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ
21-4-1967
Περιμένουμε το ΑΠΟΛΥΤΑ καινούργιο, από καινούργιους ανθρώπους, με καινούργια μυαλά, για μια κεντροαριστερά που να προέρχεται από το λαό και να ανήκει στο λαό, για το λαό!
ΑπάντησηΔιαγραφή---------------
Γιατι "ανεγκεφαλε" συγχεεις -τελικα-το απολυτα! καιρουργιο με την παμπαλαια και παναθλια (κεντρο)Αριστερα?
Γιατι "βλακεντιε" παραλληλως μάς υποβαλλεις επισης την ιδεα οτι καθε τι που σχετιζεται και οφειλει να υπηρετει τον λαο, πρεπει να ειναι ( να ονομαζεται!) αριστερης αποχρωσης?
Ποιος σου διδαξε οτι η λεξη Δεξια δεν περιεχει μεσα της Λαο, αξιο να υπηρετηθει απο αξιους και με καινουργια μυαλα ανθρωπους?
Ειδες πουθενα να υπαρχουν στην Ελλαδα Βαρωνοι, κοντηδες, βασιλεις, Φεουδαρχες και ιμπερατορες που θα μπορουσαν να ειναι το περιεχομενο της λεξης Δεξια?
Δεν τους εχουμε διωξει αυτους κακην κακως? Κι αν γι αυτους χρησιμοποιεις τη λεξη "μοναρχοφασιστες", κανε μια προσπαθεια και δειξε απο τι ειδους ανθρωπους συνισταται η πολιτικη εννοια Δεξια / Δεξιοι, και μολις βρεις δυσκολιες να τις ορισεις, θα καταλαβεις απο μονος σου οτι αλλες ειναι οι λεξεις που πρεπει να χρησιμοποιεις γι' αυτο που εχεις στο μυαλο σου.
Πχ, απληστα ματαιοδοξα σκουλικια ( για τους πολιτικους ) ή αμορφωτοι και ανιστορητοι και ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΟΙ λαϊκοι ( και λαϊκοτατοι! ) ανθρωποι της δουλειας και του μοχθου - που κανεις δεν τους καθοδηγησε τι θα ηταν το σωστο.
Εαν παλι θεωρεις οτι, ναι! αυτους ακριβως εννοεις και συ, και οτι αυτο ειναι το ονομα που δινεις κι εσυ και παρα πολλοι αλλοι, στο ειδος αυτο των ανθρωπων,
... αυτο θα ηταν γκαφα ολκης, διοτι θα σημαινε οτι αναμεσα στους Αλλους, τους "Αριστερους", Δεν υπαρχουν αμορφωτοι, Δεν υπαρχουν αφελεις, Δεν υπαρχουν ανιδεοι, Δεν υπαρχουν ανιστορητοι, κι οτι ειναι ( οι Αριστεροι ) οι μονοι που ξερουν απο ΜΟΧΘΟ!
Ετσι νομιζεις οτι ειναι τα πραγματα?
Γιώργο Κρανιώτη
ΑπάντησηΔιαγραφήΓια να γραψεις αυτη την αναρτηση εκανες πολυ ωρα?
'Μωραινει ο κυριος,ον βουλεται απολεσει"
Και εισαι τοσο πολυ βλακας ...παω να τραβιξω το καζανακι να σε παρει μαζι του.
ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ ΠΕΜΠΤΗ
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΈΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΜΈΝΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟ !!!!
ΚΡΑΝΙΩΤΗ ΕΦΙΑΛΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΟΝΕΣΕΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ?
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΡΑΝΙΩΤΗ ΕΦΙΑΛΤΗ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΠΟΥ ΧΑΖΟΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ .
ΑπάντησηΔιαγραφήΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .
ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ .
ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΘΕΛΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΑ ....
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ,
Γιατί χαίρονται στο ΠΑΣΟΚ του GAP; Επειδή ο κόσμος πάει από τη Σκύλα στη Χάρυβδη; Αλλά φυσικά δε τους νοιάζει.
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕ ΕΞΥΠΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Η ΝΔ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ????
Π.Χ., ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΣΤΟΝΊΔΑ ????
Η, ΑΠΛΑ ΞΕΧΡΕΩΝΑΤΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΤΗΣ SIEMENS ???
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΚΡΙΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ????
4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΤΗ ΝΔ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΩΡΙΜΟ ΦΡΟΥΤΟ ???
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ??
ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ... ΜΑΓΚΕΣ ...
ΑΜΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΩΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΘΕΟΥΣ ...
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ....
ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΠΑΛΙ Η ΔΕΞΙΑ,
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑ 4 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ.
ΕΧΤΡΑ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ (BONUS) ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ...
(ΒΛ. ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ)
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΧΑΡΕΣ ΜΑΓΚΕΣ ...
ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ...
ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΟΠΩΡΟΛΑΧΑΝΙΚΆ ...
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΟΥΥΥΣΤ ...
ΟΧΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ...
ΕΙΔΗΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΝΕΤ.
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΑΝΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ....
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ... ΧΑΙΡΟΜΑΙ ...
ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΙ ΦΟΝΟΙ, Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ...
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ...
ΟΛΟΙ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ ...
ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΦΙΝΤΑΝΙΑ ΟΡΓΩΝΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ...
ΤΩΡΑ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ,
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΨΩΝΙΟ ΗΘΟΠΟΙΟ,
ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ (ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ),
ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ (ΜΑΥΡΑΓΟΡΊΤΕΣ), ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ????
ΤΙ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ????
ΣΗΜΕΙΩΣΗ.
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ... ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΤΕ !!!
ΠΡΟΤΑΣΗ ...
ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ...
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΜΟΝΙΑ .....
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ....
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΑΛΑ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΤΑΤΟΥΛ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛ ΤΙ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΠΕΣΤΟ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΜΕΣΑ .ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΤΡΟΠΗ
ΑπάντησηΔιαγραφήMια είναι η λύση και η ελπίδα του Ελληνικού λαού.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα με τον αδιάφθορο Γιώργο Παπανδρέου επικεφαλής.
ΠΑΣΟΚ: ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΣΗΜΕΡΑ. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΥΡΙΟ.
ασε ησυχο το πασοκ...προβοκατορα
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ του Μπόμπολα και του Κοντομηνά το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη, του Βέλιου και του Παπαγιάννη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜε επίπεδο ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΤΟΥ 80, αναπαράγετε τα πράσινα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών και έχετε γίνει σημείο αναφοράς και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.
Για του υπόλοιπους πολίτες απλά βρωμίζετε τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί σας!
ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ.
Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι είστε ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΙ από τους αφεντάδες.
Έτσι όπως πάτε, σε λίγο απλά θα ανακυκλώνετε μεταξύ σας τις σαχλαμάρες που ανακυκλώνει η νεολαία του πασόκ, εντελώς αποκομμένοι από την υπόλοιπη κοινωνία.
Τι πάθατε ρε δεξιά φασιστόμουτρα?
ΑπάντησηΔιαγραφήΣας τη φοράει το ΠΑΣΟΚ και πάθατε πλάκα?
Κρίμα, πίστευα ότι οι αδερφές γουστάρουν τα πισωκολλητά
ασε ησυχο το πασοκ...προβοκατορα
ΑπάντησηΔιαγραφή12 Νοέμβριος 2008 9:08 πμ
ΔΕ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΊΣ ΑΜΕΣΑ ??
ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ????
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ, ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ...
ΑΝΤΕ ΧΑΜΕΝΕ ...
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ, ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.
ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ... ΠΙΑ !!!
ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ...
ΓΚΕ ΓΚΕ ΚΟΤΟΥΛΑ ????
ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ από το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη και του Παπαγιάννη (καλή η μπάζα από το μπολντοζιέρη το Μπόμπολα και τον ασφαλιστή τον Κοντομηνά;)
ΑπάντησηΔιαγραφήΜε επίπεδο ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΤΟΥ 80, αναπαράγουν τα πράσινα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών και έχουν γίνει σημείο αναφοράς και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.
Για τους υπόλοιπους πολίτες απλά ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί τους!
ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ.
Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα υποπροϊόντα είναι ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ από τους αφεντάδες.
Και κρίνει, πάντα κρίνει!
……………………………………………
ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ από το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη και του Παπαγιάννη (καλή η μπάζα από το μπολντοζιέρη το Μπόμπολα και τον ασφαλιστή τον Κοντομηνά;)
Με επίπεδο ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΤΟΥ 80, αναπαράγουν τα πράσινα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών και έχουν γίνει σημείο αναφοράς και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.
Για τους υπόλοιπους πολίτες απλά ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί τους!
ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ.
Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα υποπροϊόντα είναι ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ από τους αφεντάδες.
Και κρίνει, πάντα κρίνει!
……………………………………………
ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ από το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη και του Παπαγιάννη (καλή η μπάζα από το μπολντοζιέρη το Μπόμπολα και τον ασφαλιστή τον Κοντομηνά;)
Με επίπεδο ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΤΟΥ 80, αναπαράγουν τα πράσινα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών και έχουν γίνει σημείο αναφοράς και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.
Για τους υπόλοιπους πολίτες απλά ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί τους!
ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ.
Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα υποπροϊόντα είναι ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ από τους αφεντάδες.
Και κρίνει, πάντα κρίνει!
……………………………………………
ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ από το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη και του Παπαγιάννη (καλή η μπάζα από το μπολντοζιέρη το Μπόμπολα και τον ασφαλιστή τον Κοντομηνά;)
Με επίπεδο ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΤΟΥ 80, αναπαράγουν τα πράσινα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών και έχουν γίνει σημείο αναφοράς και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.
Για τους υπόλοιπους πολίτες απλά ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί τους!
ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ.
Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα υποπροϊόντα είναι ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ από τους αφεντάδες.
Και κρίνει, πάντα κρίνει!
……………………………………………
ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ από το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη και του Παπαγιάννη (καλή η μπάζα από το μπολντοζιέρη το Μπόμπολα και τον ασφαλιστή τον Κοντομηνά;)
Με επίπεδο ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΤΟΥ 80, αναπαράγουν τα πράσινα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών και έχουν γίνει σημείο αναφοράς και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.
Για τους υπόλοιπους πολίτες απλά ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί τους!
ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ.
Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα υποπροϊόντα είναι ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ από τους αφεντάδες.
Και κρίνει, πάντα κρίνει!
……………………………………………
ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ από το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη και του Παπαγιάννη (καλή η μπάζα από το μπολντοζιέρη το Μπόμπολα και τον ασφαλιστή τον Κοντομηνά;)
Με επίπεδο ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΤΟΥ 80, αναπαράγουν τα πράσινα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών και έχουν γίνει σημείο αναφοράς και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.
Για τους υπόλοιπους πολίτες απλά ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί τους!
ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ.
Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα υποπροϊόντα είναι ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ από τους αφεντάδες.
Και κρίνει, πάντα κρίνει!
……………………………………………
ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ από το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη και του Παπαγιάννη (καλή η μπάζα από το μπολντοζιέρη το Μπόμπολα και τον ασφαλιστή τον Κοντομηνά;)
Με επίπεδο ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΤΟΥ 80, αναπαράγουν τα πράσινα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών και έχουν γίνει σημείο αναφοράς και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.
Για τους υπόλοιπους πολίτες απλά ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί τους!
ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ.
Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα υποπροϊόντα είναι ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ από τους αφεντάδες.
Και κρίνει, πάντα κρίνει!
……………………………………………
ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ από το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη και του Παπαγιάννη (καλή η μπάζα από το μπολντοζιέρη το Μπόμπολα και τον ασφαλιστή τον Κοντομηνά;)
Με επίπεδο ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΤΟΥ 80, αναπαράγουν τα πράσινα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών και έχουν γίνει σημείο αναφοράς και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.
Για τους υπόλοιπους πολίτες απλά ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί τους!
ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ.
Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα υποπροϊόντα είναι ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ από τους αφεντάδες.
Και κρίνει, πάντα κρίνει!
……………………………………………
ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ από το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη και του Παπαγιάννη (καλή η μπάζα από το μπολντοζιέρη το Μπόμπολα και τον ασφαλιστή τον Κοντομηνά;)
Με επίπεδο ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΤΟΥ 80, αναπαράγουν τα πράσινα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών και έχουν γίνει σημείο αναφοράς και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.
Για τους υπόλοιπους πολίτες απλά ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί τους!
ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ.
Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα υποπροϊόντα είναι ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ από τους αφεντάδες.
Και κρίνει, πάντα κρίνει!
……………………………………………
ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΑΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΟΥ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ. ΔΙΑΛΕΞΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΕΙΝΑΙ ΣΙΚΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΤΩΡΑ 'Η ΠΡΙΝ.
ΑπάντησηΔιαγραφήDR KOUTSOUKO....
ΑπάντησηΔιαγραφήNA KATASXESEIS OLH THN PERIOUSIA TON TRAPEZHTON KAI TON ETAIREION KATASXESHS....
ALHTES KLEVATE TON KOSMAKH...TORA NA DEITE...
καντε αγογες στον διευ8υντη τραπεζασ για εκωιασμο και κλοπη τοκογλυφια
12 Νοέμβριος 2008 11:10 πμ
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΙΑ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΛΕΡΩΘΗΚΕ .
ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΡΑ, ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΓΚΕ ΓΚΕ ΚΟΤΟΥΛΑ ????
ΑπάντησηΔιαγραφή12 Νοέμβριος 2008 11:10 πμ
ΩΠΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚ ΝΤΕΜΕΚ ΠΑΣΟΚΕ...ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ
12 Νοέμβριος 2008 11:10 πμ
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΙΑ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΛΕΡΩΘΗΚΕ .
12 Νοέμβριος 2008 11:10 πμ
ΩΠΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚ ΝΤΕΜΕΚ ΠΑΣΟΚΕ...ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ
12 Νοέμβριος 2008 6:19 μμ
ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΎΝΘΗΚΕΣ ΕΥΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ???? ΚΟ ΚΟ ΚΟ !!!
ΑΠΟ ΚΑΤΙ "ΕΞΥΠΝΟΥΣ" ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΜΥΑΛΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ
(ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η Β.ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΠΛΕ !!! ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΙΑΛΕΧΤΑ !!!)
(ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ !!!)
...
ΠΑΩ ΝΑ ΓΑΜΗΘΩ ΤΩΡΑ, ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ...
ΝΑ ΦΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΣΚΑΤΑ,
ΛΕΧΡΙΤΗ ...
ΕΡΩΤΗΣΗ 1
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΠΑΘΑΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ "ΛΕΥΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ" ???
(Η ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΒΑΜΜΕΝΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΨΩΛΕΣ ?? !!)
ΕΡΩΤΗΣΗ 2
ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ, Η ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΣΟΥ ???
Υ.Γ.
ΧΤΥΠΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΡΑΠΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ ...
12 Νοέμβριος 2008 6:19 μμ
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΛΛΟΣ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΠΩΣΟΥΝ !!!
12 Νοέμβριος 2008 6:19 μμ
ΑπάντησηΔιαγραφή300 ΕΥΡΩ ΑΥΞΗΣΗ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ...
ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΑΝΤΕ ...