GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πορεία διαμαρτυρίας στην Π. Ράλλη...

.. Πρίν λίγες ώρες μεγάλος αριθμός λαθρομεταναστών πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στην οδό Πέτρου Ράλλη για τις συνθήκες διαβίωσής του...

..
Πρίν λίγες ώρες μεγάλος αριθμός λαθρομεταναστών πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στην οδό Πέτρου Ράλλη για τις συνθήκες διαβίωσής τους και για το γεγονός ότι δεν γίνονται όλοι νόμιμοι! Αυτό το κράτος επιτέλους πόσους αλλοδαπούς μπορεί να αντέξει; Πρέπει επιτέλους να θεσμοθετηθεί μια ποσόστοση εισερχομένων αλλοδαπών στην χώρα μας!
Η γκετοποίηση των λαθρομεταναστών και η παράνομη παραμονή τους στην χώρα μας δημιουργεί πολλαπλά προβλήματα στην ελληνική κοινωνία! Σας θυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες επόπτες δημόσιας υγείας που πήγαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο σε πολυκατοικίες γκέτο προσβλήθηκαν με πολλαπλές μολύνσεις!!
Πρέπει το ελληνικό κράτος επιτέλους να βάλει τις βάσεις έτσι ώστε να γίνει μια ουσιώδης μεταναστευτική πολιτική χωρίς να φοβάται τις αντιδράσεις των προοδευτικών αριστερών οι οποίοι δηλώνουν ''φιλάνθρωποι'' και προτρέπουν να εισέρχονται ανεξέλεγκτα οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα χωρίς να υπολογίζουν ότι κάθε χώρα επιτέλους έχει και ένα όριο χωρητικότητας ανθρώπων στα εδάφη της! Αυτοί οι ψευτοπροοδευτικοί πολιτικοί προφανώς δεν ενδιαφέρονται ούτε για το επίπεδο διαβίωσης των λαθρομεταναστών οι οποίοι στιβάζονται κατά δεκάδες μέσα σε ένα διαμέρισμα! Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να εισέρχονται χωρίς όριο οι λαθρομετανάστες χωρίς να γνωρίζουν αν αντέχει η χώρα μας να τους φιλοξενήσει, αν έχει τις υποδομές, ή τον αριθμό που μπορεί η Ελλάδα να φιλοξενήσει ανάλογα με την υποδομή την οποία διαθέτει!!
Η Ελλάδα είναι ένα κράτος που δεν έχει καταφέρει να λύσει τα προβλήματα των Ελλήνων, πως είναι δυνατόν να λύσει τα προβλήματα των λαθρομεταναστών όταν μάλιστα ο αριθμός τους είναι υπερβολικά μεγάλος για να τον αντέξει;; Αυτά τα ερωτήματα προφανώς δεν τα έχουν σκεφτεί οι αριστερών και ψευτοπροοδευτικών ιδεών πολιτικοί της χώρας οι οποίοι θεωρούν σωστό να εισέρχονται όλοι οι λαθρομετανάστες στην χώρα αλλά από εκεί και μετά δεν ενδιαφέρονται για το πως θα τους αντέξει το Ελληνικό κράτος και θα τους φιλοξενήσει κάτω από αποδεκτές συνθήκες διαβίωσης! Πρέπει επιτέλους κάποιος να πάρει αποφάσεις σε αυτόν τον τόπο οι οποίες θα υπολογίζουν και τους Έλληνες αυτής της χώρας! Πρέπει να μπεί μια ποσόστοση εισερχομένων αλλοδαπών στην χώρα μας. Μια ποσόστωση που θα είναι ανάλογη με τα κενά εργασίας που θα έχουμε ως χώρα και τα οιποία θα καλύπτουν οι αλλοδαποί, αλλά και μια ποσόστωση που θα είναι ικανή να διασφαλίσει τις αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης σε όσους αλλοδαπούς θα ζούν στη χώρα μας!
Λ. Λαλάκης
---------------

33 σχόλια

  1. Εκπλήσσεται ο κάθε Ευρωπαίος ή Αμερικανός από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τους λαθρομετανάστες αλλοδαπούς στηυν Ελλάδα.
    Δεν υπάρχει όμως τίποτε το ανεξήγητο. Η εξήγηση είναι στο ότι δεν λειτουργεί το κράτος. Είμαστε κράτος "ακράτητο" για γέλια και για κλάματα. Σε λίγο οι Έλληνες θα είμαστε μειοψηφία στον τόπο μας.Αργότερα μπορεί να έχουμε πρωθυπουργό Αλβανό ή Γεωργιανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Einai wra twra na tous kanoume paleto me ton Ballianato kai tous filous tou gia omadiki e3agwgi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Saturday, November 08, 2008
    Ο Βερύκιος ξέρει...

    Οχι! Δεν ξέρει ο Δημόκριτος, δεν ξέρει ο Υπουργός Άμυνας, δεν ξέρουν οι ειδικοί επιστήμονες, δεν ξέρει το επιτελείο.

    Η πυρηνική φυσική είναι όπως όλες οι επιστήμες κάτι τα υποκειμενικό και όλες μπορούν να ερμηνεύονται υποκειμενικά, επικοινωνιακά, σχετικά και σύμφωνα με την μειωμένη αντίληψη και παντελή άγνοια μέχρι άνοιας του κάθε κάφρου.

    Ο μόνος που ξέρει είναι ο αγράμματος γραφικός. Αυτόν να ακούσουμε, αυτόν να πιστέψουμε και όχι τους "γελοίους" του ΕΚΕΦΕ. Ο μόνος δημοσιοκάφρος με msc στην πυρηνική φυσική, ο μόνος με phd στα βιοχημικά και ατομικά όπλα. Ο μόνος που αντί να παραδεχτεί την γκάφα και να επανορθώσει, επιμένει στη διασπορά ψευδών ειδήσεων, στην καλλιέργεια κλίματος πανικού και το εμπόριο της φρίκης με σκοπό το ίδιον όφελος. Απορίας άξιον είναι το που διάολο υπηρέτησε αυτός ο άσχετος!

    Δεν έχουμε τέτοια πυρομαχικά; Ασφαλώς και έχουμε.
    Αλλά δεν χρησιμοποιούνται για τέτοια χρήση και δεν υπάρχουν τέτοια κράματα σε βλήματα που είναι κατασκευασμένα για οχήματα. Δεν κόβεις ποτέ ατσάλι με ατσάλι. Δεν είναι στόχος η θωράκιση των αρμάτων με την διάτρυση, αλλά με την σύνθλιψη των αερίων. Σκοπός τέτοιων επιστρώσεων (στην άκρη μόνο του βλήματος) από την μία πλευρά είναι η "προώθηση" του απεμπλουτισμένου παραπροϊόντος αντιδραστήρων σε άλλες χώρες, και από την άλλη η διείσδυση σε μπετόν ή άλλα λιγότερο σκληρά υλικά. Τα 30άρια δεν έχουν τέτοια εφαρμογή, δεν προορίζονται για τέτοια χρήση και φυσικά δεν έχουν, όχι γόμωση που λέει ο γραφικός, αλλά, μπροστινή μόνο επένδυση με το απεμπλουτισμένο. Αυτά.

    Μην πιστεύετε όμως εμάς, ακούστε τον κάθε καραγκιόζη από-φυτο σεμιναρίων "δημοσιογραφίας" ο οποίος κραδαίνει έναν εκτοξευτήρα μπροστά στην κάμερα, και που ο ίδιος - κατά πάσα πιθανότητα - δεν υπηρέτησε ποτέ τίποτα και κανέναν εκτός από τον γραφικό εαυτό του και την μεγαλομανία του.

    Γελοιότητες δηλαδή… "Η θεία Όλγα ξέρει".
    Κρίμα για το κανάλι, γιατί πραγματικά τρέφουμε εκτίμηση παρά τις ιδεολογικές διαφορές μας.

    Posted by the Bloopers Team (CA) at 1:47 PM 0 comments

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ πέρασα στις 9.30 το βράδυ και έπαθα πλάκα το πόσο πολλοί ήταν.
    Έχουμε μαζέψει έναν στρατό εδώ και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι.

    Γοργίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποιοι παίζουν παιχνίδια με τους λαθρομετανάστες και γίνονται ακόμα πιο πλούσιοι. Το κόλπο έχει ως εξής: γειτονιές κοντά στο κέντρο της Αθήνας τις γεμίζουν με αλλοδαπούς (πληρώνοντας ακόμα και το νοίκι τους)ώστε να υποβαθμιστούν οι περιοχές και στη συνέχεια αγοράζουν διαμέρισμα διαμέρισμα, πολυκατοικίες ολόκληρες στη μισή τιμή. Η συνέχεια απλή οι αλλοδαποί φεύγουν με την βοήθεια της αστυνομίας ή μετακινούνται για την συνέχιση του κόλπου σε άλλες γειτονιές. Οι παλιές πολυκατοικίες ή μονοκατοικίες θα γκρεμιστούν και στη θέση τους θα σηκωθούν εμπορικά κέντρα.
    Το κόλπο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη μέση, ελάχιστα διαμερίσματα δεν έχουν αγοραστεί, από μερικές γριούλες που δεν θέλουν να αφήσουν τα σπίτια τους.
    Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έξω απ΄την Ελλάδα τα σκουπίδια! Αν κόβονται για δ΄αύτους τα αρηστεροσκούπιδα να τους φιλοξενήσουν στα σπίτια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γειά σου Μπόμπολα ατσίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι απαντήσεις υπάρχουν στο MEGA και στο ΕΘΝΟΣ για όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ξέρω αν είμαι εγώ φορτισμένη με αναφορές στην ιστορία της δουλίας λόγω προσωπικής ενασχόλισης και γι'αυτό διακρίνω στον τρόπο που σχολιάζετε μια διαμαρτυρία αλλοδαπών εργατών την υφέρπουσα και ουσιαστικά σαφή άρνηση πολιτικών δικαιωμάτων στους σκλάβους. Ας είναι. Το βλέπουμε άλλη φορά αυτό, όμως, ήθελα να ρωτήσω:

    Δεν μπορείτε να εκφράσετε την άποψή σας χωρίς να επιδίδεστε σε χαρακτηρισμούς; Το θέμα σας είναι αυτοί που αποκαλείτε 'ψευτοδιανοούμενους' ή η μεταναστευτική πολιτική; Σας είναι αδύνατον να εκφραστείτε χωρίς εμπάθεια; Πώς περιμένετε να σας απαντούν με ευπρέπεια όταν δεν έχει ο λόγος σας μετριοπάθεια και σύνεση;

    Να συμπεράνω λοιπόν πως απλά χαίρεστε να προκαλείτε με χειρονομίες και ότι αξιοποιείτε το συγκεκριμένο θέμα επειδή γνωρίζετε ότι κινεί συναισθηματικά αντανακλαστικά, δηλ. φόβο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχ καλέ ο Λαλάκις ο φασιστάκις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΠΑΜΠΗ ...

    ΑΚΟΥ ΒΡΕ ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε συ Αθηναίε δηλαδή όλα αυτά γίνονται από δυό τρείς λεφτάδες που θέλουν να αγοράσουν φθηνά;
    Τι λε ρε παιδί μου, σοβαρά;
    Για συνέχισε, για συνέχισε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΕΚΡΟΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΊΝΑΙ ΠΙΑ ΟΡΘΑΝΟΙΚΤΗ !!!
    Δυστυχώς το τέλος είναι κοντά...
    Την ώρα που οι νεόπλουτοι νεοέλληνες ξεκοκαλίζουν αμέριμνοι τους καρπούς των κλοπών και των απατεωνιών τους, μεγαλώνοντας τις σαπιοκοιλιές τους, στρατός ολόκληρος "λαθρο"μεταναστών εισέρχεται στη χώρα.
    Κανείς δεν αναφέρει τον αριθμό τους.
    Πιστεύω ότι ξεπερνουν τα 4 εκατομμύρια οι ξένοι που βρίσκονται στη χώρα.
    Αν προσέξετε θα τους δείτε να κυκλοφορούν ευτυχισμένοι όλη την ημέρα μην κάνοντας τίποτα.
    Τα παραμύθια που μας πουλούν είναι τραγικά.Δεν εξηγούν πως οι τάχα εξαθλιωμένοι βρίσκουν 5000-7000 χιλιάδες δολάρια για ναύλα στους τάχα δουλέμπορους όταν έχουν μισθούς 30 δολάρια το μήνα ;;;

    Αυτό που κρύβεται πίσω απο την όλη στάση των πάμπλουτων δημοκράταρων "αριστεριστών" τύπου τσίπρα, αλβαβάνου και πολών άλλων δεν είναι απλώς άγνοια για το πρόλημα.
    Είναι αυτοί που εκτελώντας πιστά τις οδηγίες των εντολέων τους συστηματικά στρέφουν την κοινωνία στον όλεθρο.
    Το ερώτημα είναι τι κρύβεται πίσω απο όλα αυτά ;;;
    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έχουν εκλείψει, στην πατρίδα των πακιστανών, όλοι οι λόγοι που δικαιολογούν το πολιτικό άσυλό τους, στη δική μας χώρα.

    Η παραμονή τους έχει να κάνει με λόγους που θα εξαναγκάσουν, με την παρουσία όλων αυτών των υπανθρώπων, να εξαναγκαστούμε εμείς οι έλληνες να αρχίσουμε να ζητάμε πολιτικό άσυλο σε άλλες χώρες.

    Απλά, τους μαζεύουν εδώ, για να διώξουν εμάς.

    Και αύριο, με τα εκλογικά δικαιώματα που θα τους παραχωρήσει ο ΓΑΠ, θα ψηφίζουν για την καθολική υπαγωγή της ελληνικής νομοθεσίας στο νόμο της σαρίας.

    Καλά μας την φόρεσαν οι τούρκοι αντι-ισλαμιστές κεμαλικοί: μας μετατρέπουν σε "χώρα του ισλαμ" για να μας πηδήξουν, όταν έρθει η ώρα.

    Και τότε, κάποια δικά μας πουλημένα τομάρια θα χορεύουν, από τη χαρά τους, χαζοζεμπέκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για να καταλάβω, μπορώ δηλαδή να μπω παράνομα σε μια χώρα, και ύστερα να απαιτήσω με διαδηλώσεις και τέτοια να γίνω νόμιμος, με το έτσι θέλω; Δεν το βρίσκει κανείς άλλος παράλογο αυτό; Σε ποια άλλη χώρα γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εγκο ιμε πακιστανο και τελο δολια στιν ελαδα για να φερι κε ολο αδερφο μαζι απο πακισταν δολεπσι ολο μαζιπαντρεφτι κοπελα ελινικος κανι πεντι ελινο και πακιστανο μαζι ομορφο ινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. κε τορα ντολεβι στο ιτνερνε καφε κε καθαριζι οθονι μαθι ιντερνε κε μετα θα μαθο κε δολια να φκιανο σελιδα βφαλι πολα λεφτα ελινασ δε ξερι τιποτα με αφτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΗΚΩ ΑΝΤΡΕΑ
    ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΣΟΚ.
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΑΛΗΤΕΣ ΗΘΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ.
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ!
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗς ΕΥΡΩΠΑΪΚΗς ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Λαλακης εχει και αποψη...χαααααχααααχααααααχαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Rec-memberX δεν παρατάς (με το συμπάθιο δηλαδή) που θα μας κόψεις τους χαρακτηρισμούς.Πως θες να γράφουμε, σαν τον Μπαμπινιώτη ?

    Στο θέμα μας ,μάλλον δεν έχετε καταλάβει πως αυτοί που επωφελούνται περισσότερο από όλους αυτούς τους ταλαίπωρους είναι το ίδιο το κράτος-σύμπραξη -ιδιωτικού -δημοσίου που κρατάει τα μεροκάματα χαμηλά. Γιατί αν οι μετανάστες γίνουν νόμιμοι (που πρέπει να γίνουν, όσοι χωράνε εννοείται) , τότε θα διεκδικήσουν τα διακαιώματα τους. Μέχρι τότε οι περισσότεροι θα υπομένουν τα πάντα και κάποιοι θα γίνουν παραβατικοί , εις βάρος μάλιστα αυτών που υποφέρουν από τα χαμηλά μεροκάματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και πού είσαστε ακόμη..... Με τους ηγέτες που έχουμε σε λίγες δεκαετίες θα υπ΄΄αρχει μεν στο χάρτη αλλα με άλλη σύνθεση άρα και άλλη κυβέρνηση. Περιμένετε και σε μερικά χρόνια θα δείτε το κόμα των αλλοδαπών με αρχηγό τον Οδυσσέα Τσενάι.
    Όσοι έίναι γέροι δε θα δουν τη συμφορά. Όσοι είστε νέοι για να μη δείτε τη συμφορά μια λύση μόνο υπάρχει: Γαμήστε αυτό το σάπιο σύστημα τους κουλτουριάρηδες προδότες πολιτικούς αρχηγούς. Αλλιώς θα σας γαμάνε οι Αλβανοί, οι Πακιστανοί και οι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δέστε θέματα ημερίδας του ΠΑΣΟΚ:
    - Ανθρωπινα Δικαιωματα,
    - Κοινωνική ένταξη,
    - Πολιτικο Ασυλο και Μεταναστευση.

    Μήπως κυριος σκοπός του ειναι να ψαρευει νεους ανθρώπους και να
    τους εθίζει στην νέα κατάσταση.

    Φυσικά λίγο ως πολύ το ίδιο κάνουν και οι άλλοι.(ΣΥΡΙΖΑ κλπ).

    Αν πούμε και τίποτα γι αυτό το χάος
    θα μας πούν και 'ρατσιστές'.

    Ωραίο το κόλπο, καλή και η εκδούλευση τους προς τα μακρινά αφεντικά αλλά:
    ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το κράτος του ΒΑΛΙΑΝΆΤΟΥ!!!

    Να τον χαιρόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. διωξτε την σαβουρα τωρα πριν μας κανουν Λιβανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Έλληνες επιτέλους δείτε τι συμβαίνει μπροστά στα μάτια σας!!Σε λίγα χρόνια τα παιδιά μας θα αποτελούν μειοψηφία στην ίδια μας την πατρίδα!Έλληνες αφυπνισθείτε και ενδιαφερθείτε επιτέλους για το μέλλον της Ελλάδος μας!Ενδιαφερθείτε για το μέλλον των παιδιών μας!Δεν είναι δυνατόν μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις στους χώρους του ΠΑΣΟΚ ,που αποκαλύφθηκε εκ στόματος κυρίου Βαλλιανάτου ότι στο κόμμα του ΠΑΣΟΚ έχουν απόψεις ανθελληνικές, να είναι πρώτο το κόμμα στις δημοσκοπήσεις!Δεν καταλαβαινετε ότι ανοίγουμε επιτέλους την κερκόπορτα με ενδεχώμενη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ;; Δεν μπορεί Έλληνες να μην τα καταλαβαίνετε αυτά! Ακόμα και στην πρόσφατη συνεδρίαση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, που ο ρόλος του κυρίου Παπανδρέου είναι γνωστός και με υψηλές αρμοδιότητες, η FYROM στα χαρτιά, τα οποία αναφέρονται όλες οι χώρες που λαμβάνουν μέρος στην συνεδρίαση ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ, ήταν πάνω από τις χώρες που το όνομά τους άρχιζε από ''Μ'' και κάτω από τις χώρες που το όνομά τους αρχίζει από ''Λ''!!Το κατανοείτε αυτό συνέλληνες;; Το όνομα των σκοπίων ήταν φυσικά ''FYR MACEDONIA'', δηλαδή το πρώτο γράμμα είναι το ''F'',όμως στην σειρά της ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗΣ κατάταξης την υπολόγιζαν ως ''MACEDONIA''!! ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ!!Σε λίγα χρόνια θα είναι αργά αν δεν δράσουμε δραστικά τώρα! Μια συνεργασία ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η ταφόπλακα του Ελληνικού έθνους!! Θα είναι το ξεπούλημα της Ελληνικής ιστορίας και κληρονιμιάς!Το μόνο κόμμα αυτή την στιγμή το οποίο φαίνεται να ενδιαφέρεται πραγματικά για την Ελλάδα και τους Έλληνες ειναι το ΛΑ.Ο.Σ!!Έλληνες ψάχνετε όσο μπορείτε!Μην περιμένετε από τα κανάλια να σας πούν την αλήθεια!Τα ΜΜΕ είναι κατευθυνόμενα!Ψάχνετε μέσα από τα blogs όπως το skeftomasteellhnika.gr ακόμα και to press!! ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!!!

    ..((Λ))..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. είπα ότι οι 'χαρακτηρισμοί', κοινώς υβριστικές περιγραφές τύπου 'ψευτοδιανοούμενα αριστερά σκουπίδια', απλά έδειχναν την εμπάθεια αυτού που υποτίθεται είχε άποψη για μεταναστευτική πολιτική. Αν το θέμα του ήταν να μας πει μια σοβαρή άποψη και όχι να προκαλέσει κάποιους άλλους, καλό θα ήταν να σεβαστεί το θέμα του.

    Φυσικά δεν απευθύνομαι με τα σχόλιά μου σε όσους δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει πολιτικό ήθος. Μου αρέσει να επιλέγω το καλύτερο δυνατό σενάριο και να μην αποκλείω συνομιλητές εκ προοιμίου, αλλά δεν είμαι βέβαια και απλοϊκή ή ψωνισμένα αισιόδοξη. Υποστηρίζω απλά ότι αν μπορούμε να μιλάμε αντί να βρυχόμαστε, είναι προτιμότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η Γη ανήκει στους κατοίκους της!
    Κάτω τα σύνορα! Λευτεριά και δικαιώματα σε όλους τους ανθρώπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;

    ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ;

    ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΕΝΤΣΙ;

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ...

    ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ !

    ΑΝ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ "ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ" ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΑΝ ΠΙΣΩ, ΤΟΤΕ ΣΕ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΛΗΞΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..

    ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ;

    Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΟΝΗΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ;

    ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΙ ΛΑΛΑΚΗΣ
    ΤΙ ΜΑΛΑΚ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ase tous aplytous!!!

    Lalaki se pame!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. girisa apo mia poli tis scotias prin 3 meres kai katalava ti kratos mpordelo einai i ellada mas kai ekei zoun xenoi ala kanenas den katoura ston dromo kanenas den poulaei iroini tsantes i to kormi tou stous dromous. ekei iparxei kraos astyinomia koinonia kai prota apola politikoi andres pou sevontai tous polites pou tous exelexan///

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση