GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι 10 βόμβες του Χριστόδουλου Μπότσιου...

. ... για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου και τον δικό του ρόλο: Εκτελούσε αιτήματα του γενικού γραμματέα του υπουργείου Αγρ. Ανάπτυξης. Α...

.
... για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου και τον δικό του ρόλο: Εκτελούσε αιτήματα του γενικού γραμματέα του υπουργείου Αγρ. Ανάπτυξης. Από τα υπουργεία και κατόπιν μέσω ΚΕΔ κατέληξαν οι επίμαχες γνωμοδοτήσεις στο συμβολαιογραφείο της κ. Πελέκη. Αναρμοδίως έγινε η αλλαγή του χαρακτήρα της επίμαχης έκτασης στην Ουρανούπολη. Κατά παράβαση της νόμιμης διαδικασίας ο χαρακτηρισμός "άρτια και οικοδομήσιμα". Εκτός περιεχομένου Υπουργικής Απόφασης η εκχώρηση του Ολυμπιακού ακινήτου!
..
Ο Νομικός Σύμβουλος του Κράτους στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης Χριστόδουλος Μπότσιος, που είχε κάνει την επίμαχη γνωμοδοτήση υπέρ της Μονής Βατοπεδίου, στην σημερινή του κατάθεση ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση αυτή ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:
1. Την γνωμάτευσή του προκάλεσε το από 17/5/07 ερώτημα του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σκιαδά, το οποίο πρωτοκολλήθηκε μεν σε άλλη υπηρεσία, στη Διεύθυνση Δασών μία μέρα αργότερα, όμως απαντήθηκε από τον κ. Μπότσιο αυθημερόν. Η πρωτοκόλληση έγινε στην αρμοδια Διεύθυνση, η απάντηση όμως δεν δόθηκε από αυτήν…
2. Ο κ. Μπότσιος ταυτίστηκε με την πολιτική ηγεσία, δηλώνοντας ότι ενεργεί ως βοηθός του Υπουργού και συντάσσει αποφάσεις για λογαριασμό του…
3. Η επίμαχη απαντητική γνωμάτευση του κ. Μπότσιου δόθηκε στον κ. Σκιαδά και στη Διεύθυνση Πολιτικής Γης. Ο μάρτυρας δήλωσε η γνωμάτευσή του κατέληξε στο συμβολαιογραφείο της κ. Πελέκη, μέσω του Γενικού Γραμματέα και της Διεύθυνσης Πολιτικής Γης και κατόπιν μέσω ΚΕΔ..
Ουσιαστικά ο μάρτυρας αιτιολόγησε την γνωμάτευσή του ως απάντηση σε ερώτημα της πολιτικής ηγεσίας την 17/5/07, απάντηση που μέσα σε πέντε μόλις μέρες διαβιβάστηκε από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην εποπτευόμενη από το Υπουργείο Οικονομικών Διοίκηση της ΚΕΔ, η οποία το προσκόμισε στην συμβολαιογράφο – σύζυγο τότε υπουργού, προκειμένου το δάσος της Ουρανούπολης να μεταβιβαστεί στο υπ΄αριθμ. 2328/22-5-07 συμβόλαιο της ως άρτια και οικοδομήσιμη εκτός σχεδίου έκταση… (Δηλαδή, πανταχού παρούσα η κυβέρνηση δια των υπουργών της και των «εκλεκτών» υψηλόβαθμων στελεχών της που διόρισε σε θέσεις κλειδιά …)
4. Χαρακτήρισε ως άνευ καμίας νομικής επιρροής την γνωμάτευσή του. Και όμως βάσει αυτής, μεταβιβάστηκε η Ουρανούπολη ως άρτια και οικοδομήσιμη έκταση στα συμβόλαια της κ. Πέλεκη.
5. Η επίμαχη γνωμάτευσή του σε σχέση με το χαρακτήρα της έκτασης 8.500 στρ. στην Ουρανούπολη δεν μπορούσε να δικαιολογήσει τον χαρακτηρισμό της έκτασης ως άρτιας και οικοδομήσιμης στο υπ’ αριθ. 2823/22-5-07 συμβόλαιο ανταλλαγής της κ. Πελέκη, που έγινε παρουσία και μετά από σύμπραξη και συμφωνία της Διοίκησης της ΚΕΔ και του Εφραίμ. Δήλωσε κατάπληκτος από τη χρήση του γνωμάτευσής του κατά τη σύνταξη του συμβολαίου.
6. Όλες οι δασικές Υπηρεσίες Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης, που είναι οι μόνες αρμόδιες κατά νόμο, χαρακτηρίζουν την έκταση της Ουρανούπολης δάσος χθαμαλόν (=χαμηλό). Με τον χαρακτηρισμό αυτό η έκταση αυτή δεν μπορούσε να ανταλλαγεί διότι το χθαμαλόν είναι επιθετικός προσδιορισμός στο δάσος.

7. Επίσης ο μάρτυρας κατέθεσε ότι δεν έχει εκδοθεί βεβαίωση περί μη κηρύξεως αυτής της έκτασης της Ουρανούπολης ως αναδασωτέας και ότι χωρίς αυτή τη βεβαίωση δεν μπορούσε να συνταχθεί το συμβόλαιο ανταλλαγής. Και μάλιστα σημείωσε ότι σε ερώτημα της Διεύθυνσης Πολιτικής Γης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης (που όπως φαίνεται κοπτόταν ιδιαίτερα για τη μεταβίβαση…) για το αν θα κηρυχθεί η επίμαχη έκταση ως αναδασωτέα, η Περιφέρεια αρμοδίως απάντησε ότι διαφωνεί γιατί η έκταση είναι δάσος.
8. Σε σχέση με την παραχώρηση του Ολυμπιακού ακινήτου ο μάρτυρας κατέθεσε ότι αυτή έγινε καθ’ υπέρβαση της Υπουργικής Απόφασης, αφού δεν τηρήθηκαν τα οριζόμενα σε αυτήν, η οποία έδινε εντολή στην ΚΕΔ για ανταλλαγές μόνο εποικιστικών ακινήτων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
9. Επιβεβαίωσε συνάντησή του Εφραίμ με τον τότε Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μπασιάκο και κατόπιν με τον ίδιο, δηλαδή τον κ. Μπότσιο.
10. Έκανε την αποκάλυψη ότι επισκέφτηκε την Μονή Βατοπεδίου κατά τα έτη 2004, 2005, 2006, 2007. Κατά την τελευταία δε επίσκεψή του δήλωσε ότι την Κυριακή των Βαϊων 2007 είδε στη Μονή Βατοπεδίου τον κ. Ρουσόπουλο, τον κ. Αγγέλου, τον κ. Δούκα, τον κ. Προβόπουλο, τον κ. Λινό, τον κ. Βορτσέλα, τον κ. Τσαρτσώνη και τον κ. Ορφανό. (Διαβάστε τις σχετικές λεπτομέρειες στο παρακάτω post).
Ο Χριστ. Μπότσιος αποτελεί κεντρικό μάρτυρα, καθώς γνωματεύσεις και εισηγήσεις του αποτελούν σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα μιας επιμέρους πτυχής του κυβερνητικού σχεδίου οργιωδών ανταλλαγών και συγκεκριμένα το σκέλος του, που αφορά την τεχνητή αύξηση της αξίας με αλλαγή χαρακτηρισμού και κατόπιν χρήσης των εκτάσεων της Ουρανούπολης.
Η τεχνητή αλλοίωση του χαρακτήρα μιας έκτασης από χθαμαλό δάσος αρχικά σε δασική έκταση και μετά σε κληροτεμάχιο είχε συγκεκριμένη στόχευση, αυτήν της δυνατότητας αλλαγής χρήσης τους από πράγμα κοινόχρηστο σε αγροτεμάχιο άρτιο και οικοδομήσιμο. Αυτή η αλλοίωση του χαρακτήρα της επίμαχης έκτασης υιοθετήθηκε στο επίμαχο υπ’ αριθμ. 2328/07 συμβόλαιο ανταλλαγής της κ. Πελέκη, από την ίδια, αλλά και από την διορισμένη από την κυβέρνηση και υπό την εποπτεία του υπουργείου Οικονομικών Διοίκηση της ΚΕΔ και αναδρομικά «νομιμοποιήθηκε» με την υπογραφή του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Κ. Κιλτίδη σε σχετική γνωμοδότηση του αναρμοδίου – ωστόσο - ΝΣΚ.
Κατά τον ν. 998/79 αρ. 14 ο μόνος αρμόδιος να προβεί σε αποχαρακτηρισμο δασών είναι ο δασάρχης και μετά από προσφυγή δύο επιτροπές που ορίζονται σε σχετικό νόμο. Ο κ. Μπότσιος και το ΝΣΚ είναι αναρμόδια όργανα και η ανάθεση σε αυτούς μιας τέτοιας γνωμοδότησης, καθώς και η έγκρισή της από τον αρμόδιο υφυπουργό της Κυβέρνησης Καραμναλή πράξη παράνομη.
Πριν από την έγκριση του υφυπουργού, η γνωμάτευση Μπότσιου προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στις πραγματικά αρμόδιες υπηρεσίες, π.χ. Γενική Διεύθυνση Δασών έγγραφο υπ’ αριθμ. 97719/2354/13-11-07, που όμως δεν λήφθηκαν υπόψη.

-----------------------------------

19 σχόλια

  1. Κύριε Καψαμπέλη είναι αλήθεια ότι ο Αλ. Βέλλιος αποχώρησε από το αποκαλυπτικό δελτίο γιατί ο κ. Παπαγιάννης αναπαρήγαγε στο blog του και στο ραδιόφωνο το ότι ο Βέλλιος βάφει τα μαλλιά του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συντονιστείτε στο νέο ραδιοφωνικό σταθμό.

    " Ράδιο Theo, 151 Δεξιά στα Ef-Rem"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Καψαμπέλη είναι αλήθεια ότι ο Αλ. Βέλλιος αποχώρησε από το αποκαλυπτικό δελτίο γιατί ο κ. Παπαγιάννης αναπαρήγαγε στο blog του και στο ραδιόφωνο το ότι ο Βέλλιος βάφει τα μαλλιά του;

    12 Νοέμβριος 2008 7:22 μμ


    ΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙ!
    ζήλεψε φαίνεται την βαφή του ο Χατζηκάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AGAPHTE KURIE MPOTSIOU POTE THA
    PAROUME EKEINO TO EPIDOMA TOU OGA;
    DIKOS SAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΕΑΝ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΩ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΚΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ,ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΓΛΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Δεξιά Κυβέρνηση των διεφθαρμένων του ενόχου Καραμανλή να παραπεμθφεί στο Ειδικό Δικαστήριο. Και ο ίδιος ο Καραμανλής να παραιτηθεί, ως ο πιο κατάπτυστος πρωθυπουργός της νεώτερης ιστορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Ελλάδα μοιάζει με τουαλέτα και τα κορίτσια της έχουν μουστάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Ελλάδα μοιάζει με τουαλέτα και ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ της ΦΟΡΑΝΕ ΦΟΥΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ
    Ο ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ..
    ΠΑΛΑΙΟΚΡΑΣΣΑΣ- ΜΑΝΙΑΤΑΚΗΣ - ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
    ΑΧΡΗΣΤΟΙ Ή
    ΣΤΗΜΕΝΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΣΚΙΑΔΑΣ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ !!!!!!!!!!

    ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.

    ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τον Γιωργο Αυτια,"εδωσε στεγνα"
    μεσα απο την εκπομπη του "Καλημερα σας" στον Alpha,
    η Φανη Παλη Πετραλια...
    αναφεροντας πως ο εν λογω δημοσιογραφος,
    στα νοιτα του ως φοιτητης,
    δουλευε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ στη Νεα Δημοκρατια,
    κανοντας της αποδελτιωση των εφημεριδων
    που κυκλοφορουσαν στο εξωτερικο...

    Το παιδι του λαου,ο δικος σας Γιωργος,
    δουλευε χωρις να πληρωνεται,
    στο κομμα,που εχει ξεπουλησει
    ολοκληρη την Ελλαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ !! Η "ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ" ΤΟΥ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ !!

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ 28 ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...


    Πρόταση: Αυτόματη ενοποιήση όλων των δάνειων
    του κάθε πολίτη σε ένα σε μια μόνο τραπεζα
    και μείωση δόσης στο ένα τρίτο της σημερινής
    (η οποία δεν μπορεί να υπερβαίνει το ενα τρίτο
    των μηνιαίων αποδοχών του κάθε πολίτη
    με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής)!!

    Πρόταση: Δεν μπορεί να υπάρχει επιτόκιο δανεισμού πάνω από 2%
    του αντίστοιχου επιτοκίου καταθέσεων ανά τράπεζα!

    Σήμερα όποια και να είναι η κυβέρνηση σε κάθε χώρα
    (δεξια-κεντρώα-αριστερή)
    αναγκαστικά θα ακολουθήσει σοσιαλιστική πολιτική!!


    ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΙΛΟΙ Bloggers ΟΤΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ "ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ" ΤΟΥ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ!!!

    Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ...ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ....

    Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ:
    Η νέα σεισάχθεια μπορεί να περιλαμβάνει εκτός των άλλων και τα εξής μέτρα – ασφαλιστικές δικλείδες:
    1. Αυτόματη ενοποίηση όλων των δάνειων που έχει ο κάθε πολίτης σε διάφορες τράπεζες, σε ένα σε μία μόνο τράπεζα και μείωση της δόσης στο ένα τρίτο της σημερινής. Το μέτρο αυτό θα συμβάλει τα μέγιστα στην αποσυμφόρηση των δανειοληπτών και στην παύση της συνεχούς νέας δανειοδότησης για να ξεπληρώσουν τις υπέρογκες μηνιαίες δόσεις. Επειδή ο κάθε πολίτης έχει μεγάλες μηνιαίες δόσεις αναγκάζεται να ξαναδανειστεί από άλλη τράπεζα για να καλύψει τα προηγούμενα...και πάλι ξαναγυρίζει ξαναδανείζεται και πέφτει σε ένα φαύλο κύκλο!! Στη συνέχεια εγγυάται ο συγγενής του, αρχίζουν οι υποθήκες και μετά κατάσχεται το σπίτι. Στο τέλος έρχεται η υποδούλωση - σκλαβιά και τέλικά η αυτοκτονία!.
    2. Η μηνιαία δόση που δεν ξεπερνά το ένα τρίτο του μηνιαίου μισθού του κάθε πολίτη!! Το κράτος αντί να χαρίζει χρήματα στις τράπεζες αναλαμβάνει την αποληρωμή των δανείων του κάθε πολίτη, ενώνει δηλ. όλα τα δάνεια του κάθε πολίτη σε όλες τις τράπεζες σε ένα σε μία και μόνη τράπεζα και καθορίζει χαμηλή μηνιαία δόση που δεν ξεπερνά το ένα τριτο του μηνιαίου μισθού του κάθε πολίτη!! Ετσι και ο λαός θα ανακουφιστεί και μια σχετική ρευστότητα θα υπάρξει!!
    3. Δεν μπορεί να υπάρχει επιτόκιο δανεισμού πάνω από 2% του αντίστοιχου επιτοκίου καταθέσεων ανά τράπεζα. Δηλ. αν σε μια τράπεζα το επιτόκιο καταθέσεων είναι 2% το επιτόκιο δανεισμού να είναι 4 % (ξεπερνώντας και τον Πεισίστρατο)!!!
    4. Επαναπροσδιορισμός του κοινωνικού σκοπού ύπαρξης και λειτουργίας των τραπεζών. Οι τράπεζες λειτουργούν ως ενδιάμεσες μεταξύ των πολιτών. Σκοπός των τραπεζών σε μια ευνομούμενη κοινωνία δεν είναι ο εκβιασμός των πολιτών και η ληστεία τους μέσω των υπερβολικών – εκβιαστικών δανείων επιτοκίων. Τα χρήματα που καταθέτει ο ένας πολίτης τα δανείζεται ο άλλος μέσω της τράπεζας –ενδιαμέσου. Τα υπέρογκα υπερκέρδη των τραπεζών αποδεικνύουν τη ληστεία που γίνεται σε βάρος του απομονωμένου – ανήμπορου κοσμάκη.
    5. Να ισχύσει και για τις τράπεζες η νομοθεσία περί παράνομου ταχύτατου ηθικά και κοινωνικά πλουτισμού μέσω των ληστρικών – εκβιαστικών επιτοκίων και κατασχέσεων. Η κατοικία εκάστου είναι άσυλο και δεν μπορεί να κατασχεθεί από κανέναν!! Μάλιστα υπάρχει νομοθεσία κατά του υπερβολικού, παράνου ηθικά και κοινωνικά πλουτισμού!! Τα 28 δις αντί για τις τράπεζες να τα πάρει ο λαός για την αποπληρωμή των δανείων του!
    6. Η αποτυχία μιας τράπεζας επιβαρύνει τον ίδιο τον τραπεζίτη και τους μεγαλομετόχους της!!. Όταν η τράπεζα κερδίζει τα κέρδη τα καρπούνται ΜΟΝΟ οι ίδιοι. Όταν η τράπεζα χάνει τότε πρέπει - κατά κάποιους - να πληρώσει πάλι ο λαός κατά το κοινόν στον αγώνα όλοι μαζί και στην μάσα χώρια. Να κατασχεθεί ένα μέρος από τις υπέρογκες περιουσίες των μεγαλο –τραπεζιτών για απόσβεση της αποτυχίας.
    7. Στήριξη των μικρομεσαίων και χαμηλόμισθων. Η εξαφάνιση των μικρομεσαίων και των ασθενέστερων οικονομικά τάξεων οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε κοινωνικές εκρήξεις, σε κοινωνικά δράματα και αυτοκτονίες, για να δικαιώσουν οι νεοφιλελεύθεροι αντι-μαρξιστές μόνοι τους τον Μαρξ ότι οι καπιταλιστές με την απληστία τους βάζουν μόνοι τους τη θηλιά στο λαιμό τους!!. Η κοινωνική δικαιοσύνη δεν μπορεί να μειωθεί προς όφελος της τραπεζικής ολιγαρχίας. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ο νομπελίστας Πολ Κρούγκμαν για τα καταλάβει τόσο απλά πως θα σωθεί και το τραπεζικό σύστημα αλλά και ο κοινωνικός ιστός!!
    Αν δεν λάβουμε υπόψιν και τις ανωτέρω προτάσεις οποιαδήποτε άλλο μέτρο, όσο καλό και να είναι, είναι πρόσκαιρο και απλά αναβάλλει χρονικά την έκρηξη των προβλημάτων.

    ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΟΥΜΕ 28 ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΝΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟΤΗTΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ!!



    ΕΛΕΝΗ ΠΑΣΟΚ

    12 Νοέμβριος 2008 2:13 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ από το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη και του Παπαγιάννη (καλή η μπάζα από το μπολντοζιέρη το Μπόμπολα και τον ασφαλιστή τον Κοντομηνά;)
    Με επίπεδο ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΤΟΥ 80, αναπαράγουν τα πράσινα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών και έχουν γίνει σημείο αναφοράς και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.
    Για τους υπόλοιπους πολίτες απλά ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί τους!
    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ.
    Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα υποπροϊόντα είναι ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ από τους αφεντάδες.
    Και κρίνει, πάντα κρίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλά να πάθουν όσοι ψήφισαν τους δεξιούς κλέφτες και λωποδύτες!!!!

    Γλύψτε ρε δεξιές κουφάλες τα αρχίδια του Εφραίμ, του Ρουσσόπουλου, του Μπασιάκου, του Δούκα και του Μπουχέσα!!!!

    Προδότες της πατρίδας ερχεται το τέλος σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση