GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα μεγάλο ευχαριστώ...

.. Από τον Τηλέμαχο Μπούντζουκα .. Στους Ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου, και Ι.Κ.Α Ηρακλείου...

..
Από τον Τηλέμαχο Μπούντζουκα
..
Στους Ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου, και Ι.Κ.Α Ηρακλείου, ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ.
Κύριες και κυρίους ιατρούς, ΚΥΡΙΟ ΒΑΡΔΑ, ΚΥΡΙΟ ΔΑΦΝΗ, ΚΥΡΙΟ ΠΕΡΡΑΚΗ, ΚΥΡΙΟ ΖΟΥΡΙΔΑΚΗ, ΚΥΡΙΟ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ , ΚΥΡΙΑ ΜΑΔΝΑΛΑΚΗ, ΚΥΡΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ τις νοσοκόμες-ους, της προϊστάμενες των διαφόρων κλινικών του νοσοκομείου ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ . Που παρόλο τις πολύ δύσκολες συνθήκες που επικρατούνε στα νοσοκομεία και στο Ι.Κ.Α για μια πεταλούδα αίματος, ή ένα ιατρικό ραντεβού έκαναν Ο,ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ώστε να τον κρατήσω τέσσερα χρόνια στην ζωή το πατέρα μου που έχασε την μάχη τις ζωής εχθές.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΝΑ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕ ΤΗΣ ΜΙΚΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ. ΑΠΛΩΣ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΜΕ ΠΛΑΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΦΟΡΑΝΕ, ΠΡΑΣΙΝΟ , ΓΑΛΑΖΙΟ, ΡΟΖ, ΚΟΚΚΙΝΟ Ή ΚΑΙ ΜΠΟΡΝΤΟ ΑΚΟΜΑ.
----------------------------------

12 σχόλια

  1. Καλά τα λές. ΤΟ ΕΣΥ να γινει ΕΓΩ!
    Ολοι να προσπαθούμε, για την αναβάθμισή του!

    Το ίδιο πρόβλημα, δεν έχει το Ηράκλειο και με το θέμα της δικαιοσύνης;

    Θα γίνει τελικά το
    ΕΦΕΤΕΙΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα συλλυπητήρια μου φίλε μου, και ελπίζω ο κόσμος να καταλάβει ότι χρειαζόμαστε ανθρώπους χωρίς χρώμα που να δούνε και να ενδιαφερθούν και λίγο για αυτήν την χώρα και οχι χρωματισμένους προσωπολατρες που κάνουν κακό και στον εαυτό τους αλλά και σε όλους τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοι οι μαλακες οι κουραδοεπαναστατες της πουρδης,
    οι και καλα αναρχικοι το εχουνε παραγαμησει τελευταια.

    Καινε περιπτερα γιαγιαδων, αμαξια βιοπαλαιστων και τωρα αυτο με τον Αγ.Παντελεημονα που πηραν το μερος των ξενων απλα επειδη ητανε ξενοι κι ας ειχανε και αδικο..

    ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ της κακιας ωρας ειστε μαλακες, το συστημα γελαει μαζι σας και γουσταρει, ζωα ξυπνηστε.

    Αμα πετυχω κανα δυο απο εσας στο δρομο θα σας ξεβρακωσω και θα βαλω τον εναν να πιπωνει τον αλλο εναλλαξ για ωρες.

    Ο κοσμος τα εχει παρει πια μαζι σας πορδοεπαναστατες του κωλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://mindcup.blogspot.com/
    Έγκλημα-βιασμός σε εξέλιξη...

    http://mindcup.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tα συλληπητήρια μου Τηλέμαχε.

    Τηλέμαχε ότι και να πεις έχεις δίκαιο.
    Δόξα το Θεό που υπάρχουν κάποιοι στα νοσοκομεία που κάτω από αντίξοες συνθήκες μπορούν και εργάζονται και προσφέρουν ότι είναι δυνατό.
    Δυστυχώς αυτοί είναι πάρα πολύ λίγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΦΡΑΙΜ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ….ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ

    ΠΑΡΕ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ …ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ

    ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ [ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η αληθεια ειναι μια

    Καμποσοι πασοκοσκυλαιοι πρεπει να κρεμασθουν..

    Τα αλλα τα ακουω βερεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα συλλυπητήρια μου Τηλέμαχε, και σου εύχομαι να σε διακρίνει πάντα αυτή η αγνή ψυχή και η πολιτική αχρωματοψία, μακάρι να υπήρχαν πολλοί σαν εσένα σε αυτή τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συλλυπητήρια Τηλέμαχε.Νά΄σε καλά νά
    τόν θυμάσε.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κε Τηλέμαχε,να έχετε όλοι σας την ευχή του πατέρα σας.Η έκφραση ευγνωμοσύνης σ αυτούς τους ανθρώπους που κρατάνε ακόμη όρθιο το σύστημα υγείας,είνα αναγκαία και δείχνει τουλάχιστον την παραδοχής της προσφοράς τους.
    Εχω προσωπική εμπειρία από νοσλεία στο νοσοκομείο του Ηρακλείου(ΠΑΓΝΗ),όπως και στο ΚΑΤ.
    Και στα δυο νοσοκομεια ένοιωσα δέος με την αυταπάρνηση του ιατρικού αλλά και του νοσηλευτικού προσωπικού.Ιδιαίτερα στο ΚΑΤ σε ένα νοσοκομείο με πολυτραυματίες,με ασθενείς που χρειάζονται την συνεχή παρουσία και βοήθεια,το νοσηλευτικό προσωπικό αγόγγυστα ήταν σε διαρκή εγρήγορση.
    Είναι εκπληκτικό σε μια χώρα, με μια Κυβέρνηση που προσπαθεί με κάθε τρόπο να απαξιώσει το καταφύγιο της υγείας του φτωχού να υπάρχουν άνθρωποι,επιστήμονες και μη απλήρωτοι και χωρίς τα απαραίτητα μέσα να προσφέρουν και να απαλύνουν τον ανθρώπινο πόνο.Σ αυτους όλους οφείλουμε όλοι μας ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση