GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη: Τα δύο καυτά έγγραφα...

...για την off shore του Εφραίμ και της παρέας του! . Τα δύο έγγραφα που αποκαλύπτουν ότι πραγματικός δικαιούχος της κυπριακής off shorre ...

...για την off shore του Εφραίμ και της παρέας του!
.
Τα δύο έγγραφα που αποκαλύπτουν ότι πραγματικός δικαιούχος της κυπριακής off shorre εταιρείας RASSADEL είναι η Μονή Βατοπεδίου, δηλαδή ο Εφραίμ και η παρέα του, δημοσιεύει το Press-gr.
Είναι τα έγγραφα που έστειλαν δύο Τράπεζες, η Marfin και η Επενδυτική, προς την Επιτροπή για το μαύρο χρήμα και με τα οποία διαπιστώνεται ότι η Μονή κρύβεται πίσω από την off shorre εταιρεία που έχει και χαρτοφυλάκιο μετοχών πάνω από 50 εκατ. ευρώ...
----------------------------------

27 σχόλια

  1. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΑΛΛΟ!!!
    ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΛΑ!!!
    ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΧΕΔΙΟ!!!
    ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΜΙΖΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΜΜΑΟΥ?
    ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΑ ΛΕΦΤΑ Ε?
    ΓΑΜΙΣΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ...
    ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΜΠΑΖΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΗΡΩΪΚΗ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, ΚΑΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ....ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΗΓΕΤΕΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ....
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ Ο ΕΦΡΑΙΜ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΟΥΛΑ ΤΟΥΣ....
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ....
    Ο ΕΦΡΑΙΜ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ.
    ΟΥΣΤ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΑ ΚΑΙ ΑΘΕΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και Κύπριοι και παπάδες! Πω πω συνδυασμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΑΣΠΗ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 27 (χρόνια πολλά Στέλιο)

    (Ξετυλίγεται καθημερινά το κουβάρι της συνομωσίας, Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΒΑΓΓΕΛΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΑΝ, απλά τους χάλασε βλακωδώς τη μανέστρα το παιδάκι ο Παπακωνσταντίνου)

    Μία χρονική παράθεση των στοιχείων για το Βατοπέδι (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1998-2003).

    ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008:
    Η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά της Interamerican για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ).
    1. Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος

    ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ + ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2008
    2. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδιοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
    3. Το Χαζογκιόργκο και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
    4. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
    5. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
    6. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
    7. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
    8. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
    9. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.

    ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2008
    10. Αρχίζει η εξεταστική. Κάποια Σωτηροπούλου (υποτιθέμενη δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
    11. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
    12. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
    13. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
    14. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
    15. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
    16. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά. Ο Αποστολίδης έχει δικηγόρο το Ραγκούση, που ήταν συνήγορος της 17 Νοέμβρη και του έκπτωτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου.
    17. Ο μάρτυς Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.
    18. Την προηγούμενη της κατάθεσής του στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
    19. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τα προβλήματα στα νοσοκομεία.
    20. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα και αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στα προβλήματα των νοσοκομείων και την ακρίβεια (που τόχω ξανακούσει;).
    21. Ο Παπακωνσταντίνου του πασόκ επίσης λέει ότι η Σωτηροπούλου είναι Νεοδημοκράτισσα (τόσο νεοδημοκράτισσα που κατηγορούσε τον Καραμανλής ότι συντόνιζε την ιστορία του Βατοπεδίου).
    22. Ο Παπακωνσταντίνου ομολογεί ότι ήξερε για το βίντεο από το Σεπτέμβρη. Εάν ήταν νεοδημοκράτης ο Πάπιστας θα πήγαινε το βίντεο στη Ν.Δ. ή στο πασόκ; Και μάλιστα το golden boy του πασόκ προσπαθεί να μας πείσει ότι ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ στο πασόκ δεν είχε ενημερωθεί για το βίντεο.
    23. Η Κάνου έφερε στην Εξεταστική ιδιόχειρο σημείωμα της Σωτηροπούλου που καθοδηγούσε την Κάνου να πεί ψέμματα για τον Καραμανλή. ¨Εχει επίσης και κασέτα που η Σωτηροπούλου της έλεγε «ήλθε η ώρα να βγάλουμε λεφτά» (Σημ.: από τον Εφραίμ δεν θα έπαιρναν γιατί το θέμα είχε ήδη σκάσει στις τηλεοράσεις, άρα από ποιόν θα τα έπαιρναν τα λεφτά;). Η Σωτηροπούλου καταθέτει ότι είχε επίσης ενημερώσει ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ (όλα τα πράσινα μπουμπούκια στο κόλπο).
    24. Ο Γιωργάκης ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ πως είναι δυνατό να κατηγορεί η παλιο-νέα-δημοκρατία το δεξί του χέρι; Ερωτώμενος ο Παπακωνσταντίνου γιατί επί δίμηνο χειροκροτούσε τις κατηγορίες της Σωτηροπούλου εναντίον του Καραμανλή, παρόλο που ήξερε ότι ήταν όλα ψέμματα, λέει άλλα αντάλλων (πχ. όλο το σκυλολόι των εκβιαστών ήταν νεοδημοκράτες). Το σενάριο μπάζει εντελώς αλλά ο Γιωργάκης τον καλύπτει (και ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΊΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ).
    25. Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της μονής και των διαφόρων εμπλεκόμενων εταιριών και δεν φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ οποιαδήποτε σχέση με πολιτικό της Ν.Δ. Απογοητευμένοι οι βουλευτές του πασόκ, φωνάζουν ασυνάρτητα προς όλες τις κατευθύνσεις να ανοίξουν και άλλοι λογαριασμοί, προφανώς για εντυπώσεις στα κανάλια.
    26. Οι Σωτηροπούλου και Κουκουβίνος (που έλεγαν ότι ο Καραμανλής έχει οργανώσει το Βατοπέδι) κατηγορούνται επώνυμα ότι έκαναν πολλούς άλλους εκβιασμούς και έταζαν (έναντι χιλιάδων ευρώ) ακόμη και γραφεία ΠΡΟΠΟ σε καλόπιστους συμπολίτες τους.
    27. Αποκαλύπτεται ότι ο Κουκουβίνος είχε κατέβει σαν υποψήφιος του πασόκ στις εκλογές του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι παρελαύνοντες μάρτυρες λένε ότι όλα έγιναν νόμιμα. Οι πρασινοφρουροί ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούν λογαριασμούς με χρήμα προς πολιτικούς, προς απογοήτευσή τους δεν βρίσκουν τίποτε.


    ΒΕΒΑΙΑ:
    Ο ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican καθημερινά παίζει το ιδιο επεισόδιο με τους λακέδες του, αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια (εάν το μαγνητοσκοπούσαν θα γλύτωναν πολύ κόπο και χρήμα).
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΟΝ ALPHA (Παπουτσής, Καρχιμάκης, Ρόβλιας, Πατουλίδου, κλπ), συνεπικουρούμενους από το μετανοημένο κομμουνιστή Βερύκιο, τον εξαγορασμένο εκδότη Κύρτσο και τον πονηρούλη Σρόιτερ, του Θέμου Αναστασιάδη.
    ..............
    Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΑΖΟ-ΓΚΙΟΡΓΚΟΥ KAI ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΗ Ν.Δ. (μαζί και ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, καλά αυτός είναι παντός καιρού εναντίον της Ν.Δ., περιμένει τα 20 δις του 4ου πακέτου από την Ε.Ε.)
    [όχι πως δεν έχουν γίνει επικοινωνιακές ηλιθιότητες από τον Καραμανλή, που δεν μπόρεσε ποτέ να καταλάβει τις ανεπάρκειες του Ρουσόπουλου].
    ...............

    ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 28

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ για τον Παπανδρέου η μάχη των εντυπώσεων εναντίον του πρωθυπουργού.

    Υπόδικοι καναλάρχες, πάμπλουτοι τηλε-ηθοποιοί, δικηγόροι ψευδομάρτυρες, κουτοπόνηροι βουλευτές, αδίστακτοι εκβιαστές, καλόγεροι ψιθυριστές, μιζωμένοι υπάλληλοι, ΟΛΟΙ στην υπηρεσία του Γιωργάκη και των Αμερικανών αφεντικών.

    ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;

    Ο Καραμανλής είναι επικίνδυνος!

    ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

    Και αυτός ο ξεροκέφαλος ο Καραμανλής επιμένει να μη γίνεται Σημίτης, να μη λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι οπαδοί του πασόκ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να πιστέψουν ότι είναι ψεύτικες οι δημοσκοπήσεις που παραγγέλνουν οι προστάτες / καναλο-εκβιαστές στις τηλεοράσεις και τις φυλλάδες τους.

    Επιλέγουν οι δυστυχείς να μη θυμούνται τι έλεγαν οι ίδιες εταιρίες δημοσκοπήσεων το 2004 αλλά και το 2007.

    Μετά την επόμενη εκλογική αποτυχία τους ίσως ΠΑΛΙ να κατηγορήσουν τα ενδο-κομματικά τους, το στατιστικό λάθος, ίσως τα κανάλια που δεν τους πρόσφεραν αρκετή υποστήριξη, τα μεγάλα συμφέροντα, τους αμερικάνους, τα έχουμε ξανακούσει τόσες φορές

    Κάτι θα βρούν για να δικαιολογήσουν αυτό που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να πιστέψουν.

    ΟΤΙ ΤΟ GIORGAKIS ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΨΟΦΙΜΙ.

    Όσο και να εξωραίσουν την εικόνα του χαζούλη οι καναλο-εκβιαστές, πάλι χαζούλης θα μείνει. Δεν φταίει αυτός, έτσι γεννήθηκε.
    Όσοι γράφετε στα πράσινα blogs και βγάζετε μεροκαματάκι έχει καλώς, πρώτα το ξεροκόματο, το καταλαβαίνω.

    Όσοι όμως το κάνετε από πίστη στο κόμμα, χάνετε το χρόνο και τον κόπο σας.

    Το άτι είναι κουτσό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΑΥΤΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ "ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ" ???????

    ΟΟΟΟΟΧΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΤΟ ΤΕΦΤΕΡΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ
    ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,ΤΗΣ ΝΔ.
    15% ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πότε αυτόν τον αλήτη θα τον πλακώσουν στο ξύλο;

    Μόνο έτσι θα καταλάβει.

    Εμένα πάντως αν με πετύχει στο δρόμο την πάτησε.

    Μου πήγε στην Βουλή και τους πούλησε τρέλα. Δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ να του χώσει μια μπουνιά, να γίνει και ήρωας σε όλη την Ελλάδα;

    Κοινός ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ " ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΙΚΗ " ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΔΡΨΘΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ?
    ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΥΛΙΖΑΝ ΤΟΝ ΨΥΛΛΟ?
    ΤΙΠΟΤΑ?

    Α ΡΕ ΤΑΧΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ !!!!!

    ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ?

    ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ Ε???????

    ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. kavla eisai efraim.partous tsi kilotes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λέγαμε ότι η πολιτική είναι το καλύτερο επάγγελμα, αλλά τώρα διαπιστώνουμε ότι ο μοναστηριακός τομέας είναι πιο προσοδοφόρος και γλυτώνεις και από τις ευθύνες και τα άγχη της ζωής στην κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το Άγιο Όρος έχει πολλά δάση και εξ αυτού πολλά πουλάκια, άντε να τα ακούσωμε να κελαηδούνε, κι έχουνε κάτι φωνούλες μούρλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν χρειάζεται κανένα γκάλοπ για να μου πει που θα πάει η ΝΔ εάν ο κόσμος σκεφτεί πως πέρναγε πριν από 5 χρόνια και πως περνάει τώρα.

    Τι έλεγε σαν αντιπολίτευση και τι έκανε σαν κυβέρνηση η δεξιά.

    Μέχρι και το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου με τις φούσκες, έχει αποδειχθεί ότι πίσω από όλα αυτά ήταν η φιλελεύθερη ιδεολογία και τα δεξιά κατά πλειψηφία golden boys. Όχι μόνον εδώ αλλά και σε όλη τη γη.

    Στην Ελλάδα όποια λαμογιά απατεωνιά, κλεψιά και προδοσία των συμφερόντων του Ελληνικού λαού ακόμα και όταν ήταν αντιπολίτευση η ΝΔ βρίσκεις το δεξιό μεταμφιεσμένο είτε σε ρασοφόρο είτε σε λαϊκό να κατακλέβει το εισόδημα του κόσμου.

    Αποδείχθηκε περίτρανα ότι η καλύτερη ΝΔ δεν μπορεί να συναγωνιστεί το ΠΑΣΟΚ στις χειρότερες στιγμές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΥΣΤ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΑ ΚΑΙ ΑΘΕΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!!

    26 Νοέμβριος 2008 12:25 μμ

    ΟΥΣΤ ΕΣΥ ΑΧΟΡΤΑΓΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΖΩΟΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Εμμαους επιστολης,το αναγνωσμααααααααα...
    Σοφια προσχομεεεεεν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μια κυβέρνηση πρέπει να κάνει...ότι έχει στο πρόγραμμά της.
    Η ανταλλαγή οικοπέδων αν ήταν μέτρο για να επιτευχθεί το πρόγραμμά της ας βγει και να το πει δημόσια. Αντάλλαξα γιατί έτσι θα έκανα καλύτερα τη δουλειά μου. Το τι έκαναν οι μοναχοί είναι άλλο ζήτημα, το οποίο παντρεύουν με το πολιτικό ζήτημα αυτό της ανταλλαγής για να μπερδέψουν τον κόσμο.

    Έχουν μάθει οι ανευθυνοϋπεύθυνοι να κρίβονται πίσω από εταιρείες που έχουν φτιάξει όπως η ΚΕΔ. Θα έπρεπε να ξηλωθεί όλο το ΔΣ της ΚΕΔ, να απολυθούν οι μισοί υπάλληλοι...γιατί δεν υπάρχει νόμος που να λέει "εφαρμόζουμε πιέσεις υπουργών".
    Το ζήτημα των ανταλλαγών δημόσιας περιουσίας είναι σημαντικό...γιατί το πρώτο μέλημα κάθε κυβέρνησης είναι να προστατεύει τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία. Θα έπρεπε λοιπόν η κυβέρνηση να παρατηθεί...και πρέπει να το κάνει μόλις λήξει η εξεταστική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δουλεύει η δικαιοσύνη στην Ελληνική δημοκρατία.

    Ας πούμε ότι είμαι ένας ζάπλουτος μεγαλοαπατεώνας που έχω κλέψει δισεκατομμύρια από τους πελάτες μου και το χρηματιστήριο.

    Μία λύση για να μή με πιάσουν είναι να εξαφανιστώ σε κάποια Λατινοαμερικάνικη χώρα, κατά προτίμηση κάνοντας και μία πλαστική στο πρόσωπο.

    Στην Ελλάδα έχω και άλλη μία επιλογή. Αγοράζω ένα κανάλι και απειλώ την εκλεγμένη κυβέρνηση ότι εάν με στείλουν να δικαστώ θα τους κάνω συκοφαντικό πόλεμο και θα φέρω την αντιπολίτευση να κυβερνήσει.

    Καλό έ;

    (Και εγώ που νόμιζα ότι οι τηλεοπτικές συχνότητες είναι δημόσιο αγαθό, όπως λέει και το Σύνταγμα, μάλλον δεν είχα καταλάβει καλά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φυλάξου από πισινά μουλαριού (κλωτσιά)και από μπροστινά καλόγερου. Αν ο Εφραίμ ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά του μόλις κατακάτσει ο κουρνιαχτός θα ρίξουν κλάμα Α(λφα) Α(λφα)κάποιες μανούλες μαζί με κάτι άλλες χωρισμένες και χήρες.Ωρε γλέντια!!!.Τότε να δείτε υποβολή εδαφιαίων μετανοιών και αιτήματα αφέσεως αμαρτιών Αμάρτησα παπά μου για το κανάλι μου.Ο σχετικός φάκελος κάθε στιγμή αυξάνεται με εντυπο και ηλεκτρονικό υλικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Εμμαους επιστολης,το αναγνωσμααααααααα...
    Σοφια προσχομεεεεεν....

    26 Νοέμβριος 2008 3:31 μμ

    ΣΩΣΟΟΟΟΟΝ ΚΥΡΙΕΕΕΕ ΤΟΝ ΛΑΟΟΝ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΣΟΟΟΟΟΝ ΤΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΕΕΕΣ ΣΟΥ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 26 Νοέμβριος 2008 12:55 μμ
    ...Μου πήγε στην Βουλή και τους πούλησε τρέλα. Δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ να του χώσει μια μπουνιά, να γίνει και ήρωας σε όλη την Ελλάδα;

    Πολλά ζητάς...
    Εδώ βουλευτής της ΝΔ και μέλος της εξεταστικής επιτροπής φίλησε το χέρι του Εφραίμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν χρειάζεται κανένα γκάλοπ για να μου πει που θα πάει η ΝΔ εάν ο κόσμος σκεφτεί πως πέρναγε πριν από 5 χρόνια και πως περνάει τώρα.


    26 Νοέμβριος 2008 1:45 μμ


    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ 10 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μόνο ένα πράγμα γνωρίζω:όποιος κλέβει, αλλά και όποιος αποδέχεται τα κλοπιμαία να φυλακίζονται και να κατάσχονται τα υπάρχοντα τόσο των ίδιων όσο και των συγενών τους μέχρι τετάρτου βαθμού.

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ
    Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ
    ΑΜΟΛΥΒΔΗΣ ΚΑΙ
    ΤΟ ΕCO DRIVING / No 2
    Συμπολίτες , σύντροφοι , καταναλωτές, σας πληροφορώ ότι
    η αμόλυβδη έσπασε το φράγμα των 80 λεπτών το λίτρο .
    Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ,έχουμε τα πρώτα πρατήρια με
    τιμή κάτω από 80 λεπτά.
    Η τιμή της αμόλυβδης βρίσκεται σε πτώση με το αλεξίπτωτο
    κλειστό , καθότι το αργό έφτασε 49$ : 1.27 = 38.6 euro το βαρέλι.
    Σας απασχολώ πάλι για να θέσουμε καινούργια όρια και να
    θυμηθούμε μαζί στις δυο αποφάσεις μας.
    Απόφαση 1η : Βάζουμε ένα τεράστιο Χ ,άπαξ δια παντός, σε
    όποιο πρατήριο πουλάει πάνω από 86 λεπτά. Δεν περνάμε ούτε
    από έξω.
    Οι «συμπολίτες» μας , που κάνουν τζίρο στους μαυραγορίτες που πουλάνε πάνω από 90 λεπτά, είναι οι γνωστοί δωσίλογοι και κουκουλοφόροι της εποχής μας, τα ιζήματα της κοινωνίας.
    Απόφαση 2η : Συνεχίζουμε να οδηγούμε οικολογικά, το γνωστό ως ECO DRIVING. Το τραγουδάει και η Κοκκίνου.
    Ελαφρύ πόδι στο γκάζι , αλλάζουμε ταχύτητα στις λιγότερες δυνατόν στροφές, οδηγούμε έτσι που να μειώνουμε στο ελάχιστο τα φρεναρίσματα , και όχι πάνω από 3500 στροφές στον ανοικτό δρόμο.
    Χωρίς καθόλου προσπάθεια έχουμε μείωση κατανάλωσης μέχρι
    30%. Αυτό σημαίνει άμεσο όφελος στη τσέπη μας , σημαίνει
    πτώση της γενικότερης ζήτησης, άρα και επιπλέον πτώση του αργού , σημαίνει και πραγματική προστασία του περιβάλλοντος.
    Έχουμε σημαντική μείωση των ρύπων.
    Είναι σημαντικό να δράσουμε από κοινού , η δύναμη μας είναι
    πολύ μεγάλη , είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία. Στην αισχρή
    μειοψηφία ανήκουν οι μαυραγορίτες, λαμπρό παράδειγμα ο Κρητικός με το μαντίλι, το μαύρο πουκάμισο, τα στιβάνια και
    το string , που πούλαγε 1.60 , και οι «συμπολίτες» μας , οι
    γνωστοί και μη εξαιρετέοι δωσίλογοι που τους κάνουν τζίρο.
    Δικαιολογίες και gay κλαψουρίσματα δεν υπάρχουν ,( εκτός αν ανήκουμε σε αυτούς που τα έχουν βάψει μαύρα που πέφτει το
    πετρέλαιο και τα παράγωγα του), φθηνά πρατήρια ευρίσκονται
    παντού , ακόμη και στα βόρεια προάστια.
    Συνιστάται να αποφεύγουμε τα συχνά και μικρά γεμίσματα , είναι καλό να τα κανονίζουμε έτσι που να φουλάρουμε όταν
    είμαστε λίγο πάνω ή και στη ρεζέρβα . Τούτο διότι οι αντλίες
    που κλέβουν στην ποσότητα, συνήθως το κάνουν στο ξεκίνημα,
    άρα πολλά γεμίσματα, πολύ περισσότερες πιθανότητες να μας κλέψουν.

    Η ΑΛΛΗ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

    Συγκεκριμένα, η Μητρόπολη Ιωαννίνων εξασφάλισε με υπουργικές αποφάσεις τη διαχείριση των κληροδοτημάτων ευεργετών, αντί για την Τοπική Αυτοδιοίκηση όπως προβλέπουν οι νόμοι και οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.

    Τα κληροδοτήματα περιλαμβάνουν μετοχές της Εθνικής Τράπεζας, μεγάλο αριθμό ακινήτων και αρκετές εκτάσεις.

    Στο νέο «Βατοπέδι» εμπλέκονται οι πρώην υφυπουργοί Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Δρυς και Απόστολος Φωτιάδης καθώς και νομικός σύμβουλος του κράτους που γνωμοδότησε υπέρ της Μητρόπολης, όπως ακριβώς έκανε και στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ - Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Τα έχουν δοκιμάσει όλα!

    Υπέκλεπταν τις συνομιλίες του, αναγνώρισαν τα Σκόπια σαν Μακεδονία ΜΙΑ ημέρα μετά την εκλογή του, υποστηρίζουν ξεδιάντροπα την Τουρκία στο Κυπριακό, απειλούν για το θέμα των Σκοπίων, φωνάζουν για τους ρώσικους αγωγούς, κλπ.

    Πέντε χρόνια πλουσιοπάροχες αμοιβές στους καναλάρχες για να υποστηρίξουν την αντιπολίτευση (με κάθε αθέμιτο μέσο και καθημερινό πόλεμο φθοράς) και αυτός ο ξεροκέφαλος ακόμη αντιστέκεται!

    Μετά την παντελή έλλειψη στοιχείων σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας στο Βατοπέδι αλλά και την απρόσμενη αποκάλυψη της συνομωσίας του πασόκ (εκβιασμοί, Κουκουβίνος, Σωτηροπούλου, κλπ) χάθηκε και αυτή η ευκαιρία να σπιλωθεί ο Καραμανλής.

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

    Η ψήφιση του προυπολογισμού είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ευκαιρία.

    Με πέντε-δέκα εκατομμυριάκια θα εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους κάποιοι πειναλέοι νεοδημοκράτες βουλευτές.

    Και θα βγαίνουν και στα κανάλια να λένε ότι ήταν για το καλό της χώρας, όπως ο Τατούλης.

    Μέσα στο Δεκέμβριο θα κριθεί η πορεία της χώρας μας για πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση