GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγιον (Offsh)orος....

. Από το swell-swell.blogspot.com . Βοήθειά μας. .

.
.
Βοήθειά μας.
.

10 σχόλια

  1. ΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟ ΑΓ ΟΡΟΣ, ΑΝΟΙΧΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ

    ΟΦ ΣΟΡ - ΠΕΡΙΣΣΟΣ

    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΛΑΕ !!!!!!!!

    ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κίνηση -Απελάστε το Ρατσισμo- ζητά με ανακοίνωσή της: Να σταματήσουν η βία και οι σκούπες της Αστυνομίας στην Πέτρου Ράλλη, στον Αγιο Παντελεήμονα και στην περιοχή της Ομόνοιας, να τιμωρηθούν οι αστυνομικοί που ευθύνονται για την επίθεση, άμεση πρόσβαση των αιτούντων άσυλο με διαφορετικά σημεία υποδοχής, να αφαιρεθεί η αρμοδιότητα αιτημάτων ασύλου από την Αστυνομία, ασυλο και στέγη σε κάθε πρόσφυγα και νομιμοποίηση των μεταναστών.



    Ποιο κόμμα εκπροσωπεί το -απελάστε το ρατσισμό- ? τον συριζα προφανώς αυτούς που σε όλες της δύσκολες στιγμές του έθνους έκαναν τα παγώνια , γενικός της αδερφές , και τους γλείφτες , που έβαζαν μέσον για να μην πάνε φαντάροι η άμα πάνε να υπηρετήσουν κοντά στην μαμά τους (βλέπε Τσιπρα) και τώρα θέλουν να γίνουμε όλοι ένα μεγάλο κωλοχανείο για να δικαιολογήσουν αυτό που έκαναν οι παππούδες τους , σε κάθε περίοδο της ιστορίας υπήρχαν οι δειλοί ,αυτοί που άφηναν τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα , όσοι ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ είναι οι απόγονοι αυτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κίνηση-Απελάστε τον Ρατσισμ- καταγγέλλει ότι άνδρες της ΕΛΑΣ του τμήματος Αλλοδαπών στην οδό Πέτρου Ράλλη, ξυλοκόπησαν αιτούντες άσυλο, κατά την αναμονή τους για να εξασφαλίσουν σειρά προτεραιότητας.
    Σύμφωνα με την οργάνωση, στην ουρά στο τμήμα Αλλοδαπών περίμεναν περίπου δύο με τρεις χιλιάδες μετανάστες διαφόρων εθνικοτήτων.
    Ένας από τους τραυματίες, ο Αχμέτ Ατζάζ, από το Πακιστάν τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι και μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στον Ευαγγελισμό, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
    Μετά το επεισόδιο αυτό, εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες από το Πακιστάν και από άλλες χώρες σχημάτισαν πορεία που ξεκίνησε από την οδό Μενάνδρου και κατευθύνθηκε στην Ομόνοια

    Ξύπνησαν το πρωί οι μπάτσοι και είπαν , δεν σπάμε το χέρι ενός πακιστανού , ποιος ξέρει τι μαγκιές έκανε το τσογλάνι , ήρθαν στην Ελλάδα και απόκτησαν δικαιώματα , ρε ένας Χίτλερ μας χρειάζεται να τους βάλει όλους μέσα στον φούρνο και να έχουμε σαπούνι για μια ζωή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτές τις μέρες μας έχουν πρήξει στα κανάλια με ένα σωρό ψέμματα για την συμβολή της Εκκλησίας στην πρόοδρο του Ελληνικού Έθνους κλπ κλπ
    Οι Ρασοφόροι και ειδικώτερα οι Δεσποτάδες πάντα κοίταζαν τα συμφέροντά τους και συμμαχούσαν με τους εκάστοτε ισχυρούς , τους καταχτητές .Γιαυτό και αμοίβονταν από τους Σουλτάνους με φιρμάνια και Χρυσόβουλα .
    Οι Γάλλοι έκαναν τον χωρισμό Εκκλησίας-Κράτους το 1905 .
    Εμείς μετά από 103 χρόνια έχουμε πολιτικούς που προσκυνάνε Άγιες Ζώνες ,φυλάνε φυλακτά , υπογράφουν προνουντσιαμέντα για ταυτότητες και γενικά γλείφουν τους Δεσποτάδες για τα ψηφαλάκια και επιτρέπουν στους ρασοφόρους Θεομπάιχτες να κλέβουν την περιουσία του Λαού.

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχουν ποινικές ευθύνες!
    Τίποτα δεν έγινε από μόνο του!
    Όποιος θέλει χάριν των δικών του ανθρώπων να στιγματιστεί με το όνειδος της συγκάλυψης και του κουκουλώματος της υπόθεσης του Βατοπεδίου από πλευράς πολιτικών ευθυνών και ευθύνες πολιτικών ας το κάνει.
    Η ντροπή θα κρέμεται επί της κεφαλής του χειρότερα και από την ντροπή της Αποστασίας από την Ένωση Κέντρου, που ουσιαστικά ήταν ο δρόμος που έφερε την Δικτακτορία των Συνταγματαρχών στην πατρίδα μας.
    Ελπίζω ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, να μην είναι αυτός που θα δεχτεί να φέρει αυτός προσωπικά, και τα παιδιά των παιδιών του αυτό το μίασμα.
    Δεν του αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ karl marx jr!
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΣΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ (ΤΣ ΤΣ ΤΣ...)
    χαιρετισματα στον μπαρμπα σου
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΙΟΙ ... !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. It aint over until the fat lady sings!.

    Tο παιγνίδι των εντυπώσεων θα τελειώσει μόλις κινηθεί ο Ρουσόπουλος.

    Ξέρει πολλά, για πολλούς.

    (Δεν έχετε μάθει επιπόλαιοι χαζούληδες ότι δεν πρέπει ΠΟΤΕ να φέρεις τον αντίπαλο να έχει την πλάτη στον τοίχο;).

    Δεν έχει άλλη επιλογή, θα σε σκίσει.

    Τα ξαναλέμε σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ
    ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ


    ΣΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση