GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

1 στους 2 δεν πιστεύει τα media...

.

.

4 σχόλια

  1. Σχετικό*: Ρε παιδιά τι θα γίνει με αυτό τον ΚΑΦΡΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Α. Ντινόπουλο που μας έχουν πρήξει όλα τα κανάλια;
    Μα καλά, πως ξεφυτρώνουν έτσι ένα ένα τα φυντάνια της ΝΔ;
    ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΣΑΣ!!!

    * Με τέτοιους κάφρους που βγαίνουν στα media τι να πιστέψει ο κόσμος;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι; Ο 1 στους 2; Δηλαδή το 50%; Εγώ θα έλεγα ότι ένα 70% δεν πιστεύει τίποτα από τις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα και ένα 20% κάνει πως τα πιστεύει επειδή βολεύουν. Το 10% είναι οι συνήθεις μαλάκες που χάβουν τα πάντα, από "κυβερνητικά έργα" και "υποσχέσεις" της αντιπολίτευσης, μέχρι εθνικά μεγαλεία και "θαύματα" αγίων... Χρειάζονται κι αυτοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι , όσες φορές άκουσα για κάποιο θέμα και είχα εγώ ο ίδιος προσωπική άποψη , οι δημοσιογράφοι τα έλεγαν τελείως διαφορετικά , δηλαδή εάν περιμένεις να διαμορφώσεις άποψη από αυτούς τους καραγκιόζηδες την έχεις γαμήσει από χέρι , το άσπρο το κάνουν μαύρο , και εμφανίζουν πράγματα και καταστάσεις όπως τους βολεύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΠΙΔΑ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΥΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΛΥΣΣΑΝΕ ΓΙΑ ΨΗΦΟ.

    ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΑΪΡΕΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ..

    ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.

    ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΧΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΝΕ ΜΕ ΡΩΣΙΑ, ΚΙΝΑ, ΓΑΛΛΙΑ ΚΛΠ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΟΝΟ.

    ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΙΣΧΥΡΗ.

    ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΥΝΕΡΝΑΕΙ ΑΜΕΡΙΜΝΟΣ ΣΑΝ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΛΥΣΣΑΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ.

    ΠΡΙΝ ΘΕΛΑΝΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΒΑΓΓΕΛΑ ΑΡΧΗΓΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ (ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ) ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Η ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

    Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΠΙΑ ΑΛΛΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΘΑ ΔΥΑΛΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση