GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

70% λευκό ή άκυρο...

. Από τον Νίκο Τσόλα . Αλήθεια, τι θα γινόταν αν στις επόμενες εκλογές ένα 60% η 70% των ψηφοφόρων έριχνε λευκό η άκυρο; Τι λέει το Σύνταγμα...

.
Από τον Νίκο Τσόλα
.
Αλήθεια, τι θα γινόταν αν στις επόμενες εκλογές ένα 60% η 70% των ψηφοφόρων έριχνε λευκό η άκυρο; Τι λέει το Σύνταγμα;
-------------------------------

42 σχόλια

  1. Οτι και να ψηφίσουμε,πάντα τα λαμόγια θα μας κυβερνάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας συνεργάτης του Πρωθυπουργού, ο υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της Ρηγίλλης, Νίκος Καραχάλιος δήλωσε: «Ο Πρωθυπουργός είναι σοβαρά μπερδεμένος και δεν έχει ιδέα πώς να αντιμετωπίσει αυτή την κρίση» (!!!).

    ΚΡΙΣΗ??
    ΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ....ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΡΙΣΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ; …. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ

    Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι.
    Ας παραδεχτούμε ότι αυτοί οι 5000 που κατέβηκαν και τα έσπαγαν στην Αθήνα ήταν η οργισμένη νεολαία μας κι όχι αμερικανο-ισραηλινοί πράκτορες ,λαθρομετανάστες και πρεζόνια. Ας πούμε ότι άλλοι 2.500 νέοι έκαψαν της πόλεις της επαρχίας .Σύνολο 7.500 . Να υπερβάλλω και να πω ότι δεν ήταν 7.500 αλλά 15.000 οργισμένοι νέοι.

    Σύμφωνα με τις δημογραφικές αναλύσεις για συνολικό ελληνικό πληθυσμό 11.000.000 ο πληθυσμός για τις ηλικίες 15 – 24 ετών είναι στρογγυλά 1.500.000 άτομα.

    Συνεπώς οι οργισμένοι νέοι που τα έκαναν λαμπόγυαλο ήταν το 1% των νέων πανελλαδικά .

    Άρα οι “δημοσιογράφοι / υπάλληλοι” των Μπόμπολα (Mega, Έθνος, Πρώτο Ψέμμα), Λαμπράκη (Νέα, Βήμα, Mega), Κοντομηνά (Alpha), Αλαφούζου (Skai, Καθημερινή), Κυριακού (Ant-1) έπρεπε για να είναι ακριβείς να μας πουν :

    «ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ τι προσπαθούμε να μαγειρέψουμε αλλά ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΝΕ, διότι το 99% αυτών προτιμάει να κάνει αθλήματα ,να κάνει έρωτα ,να διαβάσει ,να πάει cinema, να πάει clubbing να παει…να πάει …..»

    Παρομοίως οι κύριοι ΑΛΑΒΑΝΟΣ και ΤΣΙΠΡΑΣ για να είναι ακριβείς έπρεπε στις δηλώσεις τους να πουν :

    « Καλέσαμε τους νέους σε μαζικές και δυναμικές κινητοποιήσεις άλλα το 99% αυτών μας έγραψε στους γεννητικούς αδένες του»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο θάνατος του νεαρού στα Εξάρχεια οφείλεται σε ένα συνδυασμό συμπτώσεων, λαθών και παραλείψεων από πολλούς εμπλεκόμενους (έλλειψη σωστής εκπαίδευσης των αστυνομικών, οικογενειακό περιβάλλον του νεαρού, προσωπικά προβλήματα του ειδικού φρουρού, ειδικό κοινωνικό "κλίμα" στα εξάρχεια, κλπ).
    ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι ούτε ο νεαρός ήθελε να πεθάνει ούτε ο ειδικός φρουρός (με 3 παιδιά) να σκοτώσει, η ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ.
    Το πρόβλημα θα λυθεί ΜΟΝΟ με τη ΜΟΝΙΜΗ τοποθέτηση χιλιάδων καμερών ΝΕΑΣ τεχνολογίας σε σημεία ενδεχόμενης ανάφλεξης (εξάρχεια, γήπεδα, εμπορικά κέντρα, κλπ), όπως και επίσης στα κράνη των αστυνομικών.
    Το κόστος σήμερα είναι εξαιρετικά μικρό, η φερεγγυότητα δοκιμασμένη και η λειτουργία πολύ απλή (σημείωσε ότι σε μερικές χώρες χρησιμοποιούνται ακόμη και από την εφορία όταν ελέγχουν εταιρίες για να μην τα παίρνουν οι εφοριακοί υπάλληλοι και να μην τους διαβάλλουν οι ελεγχόμενοι).
    Δύο είναι οι καθοριστικοί παράγοντες για την επιτυχία του εγχειρήματος:
    (1) η on-line μετάδοση (σε σκληρό δίσκο στη ΓΑΔΑ και χρήση στοιχείων ΜΟΝΟ υπό την εποπτεία εισαγγελέα, με ταυτόχρονη εγγραφή χρόνου -από δορυφόρο- και τόπου -από GPS, δουλεύουν και στο σκοτάδι) και
    (β) θεσμικό πλαίσιο που θέτει προ των προσωπικών ευθυνών τους τόσο τους αστυνομικούς όσο και τους παρανομούντες πολίτες.

    Όλα τα άλλα είναι blame game.

    Η κακιά στιγμή πάντοτε παραμονεύει, όποιο κόμμα και να κυβερνά (ας θυμηθούμε τον Καλτεζά επί Ανδρέα Παπανδρέου το 1985).

    Υπάρχει βέβαια και η λύση να κάνουμε αυτό που κάναμε πάντα.
    Να αλληλοκατηγορηθούμε και να αφήσουμε το θέμα ως έχει, μήπως το πρόβλημα φτιάξει από μόνο του, τρομάρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλές οι γενικότητες και τα ευχολόγια αλλά περιμένουμε και κάποια δέσμευση κύριε Παπανδρέου:

    ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ GIORGAKIS ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ *:

    Δύο ερωτήσεις ΜΟΝΟ :

    1. Εάν επανέλθει το σχέδιο Ανάν θα το ψηφίσεις (όπως το 2005) ή όχι;

    2. Συμφωνείς για τις συμφωνίες Ελλάδας-Ρωσίας ή όχι;

    *Εάν δεν απαντήσεις επιβεβαιώνεις ότι είσαι άνθρωπος των Αμερικανών (ελπίζω οι απαντήσεις να μην είναι οι γνωστές διφορούμενες, γιατί τότε είναι καλύτερα να μην απαντήσεις καθόλου, θα καταλάβουμε μόνοι μας).

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ GIORGAKIS, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένας συνεργάτης του Πρωθυπουργού, ο υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της Ρηγίλλης, Νίκος Καραχάλιος δήλωσε: «Ο Πρωθυπουργός είναι σοβαρά μπερδεμένος και δεν έχει ιδέα πώς να αντιμετωπίσει αυτή την κρίση» (!!!).

    ΚΡΙΣΗ??
    ΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ....ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΡΙΣΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Η ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

    Η ψήφιση του προυπολογισμού είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ευκαιρία.

    Με πέντε-δέκα εκατομμυριάκια θα εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους κάποιοι πειναλέοι νεοδημοκράτες βουλευτές.

    Και θα βγαίνουν και στα κανάλια να λένε ότι ήταν για το καλό της χώρας, όπως ο Τατούλης.

    Μέσα στο Δεκέμβριο θα κριθεί η πορεία της χώρας μας για πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!

    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;

    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;

    Επειδή βάλανε το σοβαροφανή τον Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;

    Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;

    ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα τόθελε πολύ ο μέγιστος των νταβατζήδων, ο κύριος Μπόμπολας (με το Mega, το Εθνος και το Πρώτο Ψέμμα), να πέσει η κυβέρνηση, αλλά στη δημοκρατία έχει μόνο μία ψήφο, τόσο μετράει η γνώμη του.
    Ακριβώς όσο και η δική μου ή η δική σου, ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο.
    Τον Καραμανλή τον ψήφισαν σχεδόν 4 εκατομμύρια Έλληνες.
    Όσο και να προσπαθεί μέσα από τις εφημερίδες και τα κανάλια του, ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
    Εκτός εάν νομίζει ότι είμαστε αμόρφωτοι ή άμυαλοι.
    Εκτός εάν νομίζει ότι επειδή αυτός είναι πάμπλουτος μπορεί να μας υπαγορεύσει τί να ψηφίσουμε.
    Λές; Μπά, εγώ νομίζω ότι είναι πολύ καλός άνθρωπος.
    Και τα λεφτά του στα κανάλια και τις εφημερίδες του τα ξοδεύει υπέρ ενός συγκεκριμένου κόμματος γιατί αγαπάει την Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το συστημα το φυλαει καλα η αλεκα πολυδωρα... μην ανυσηχειτε συνελληνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τότε, θα έβγαινε κυβέρνηση μόνο από την καταμέτρηση του 30% των έγκυρων ψήφων,πανύβλακα, ε, πανύβλακα.
    Αλήθεια, θα μαυρίσεις τα άλλα κόμματα επειδή ο Κωστάκης είναι ανίκανος; Αν σε κερατώσει η γυναίκα σου, θα κόψεις τ΄αρχίδια σου σε ένδειξη διαμαρτυρίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 3erizoste tis SYRIZOkaliergies!

    Parte sto Kinigi tous SYRIZO-kaliergites!


    LAMBADISTE THN KOUMOUNDOUROU!

    LI8OBOLHSTE TOUS XAFIEDES THS NEAS TA3HS!


    MHDENIKH ANOXH STOUS EMPRHSTES THS XWRAS MAS
    OXI STO NEO PAIDWMAZOMA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατί στην Αμερική ή σε κάποια κράτη της ευρώπης οπως η Γαλλία ποιό ειναι το ποσοστό που ψηφίζει? σίγουρα κάτω απο το 50%
    Η αποχή ευνοεί τα συσπειρωμένα κόμματα όπως το ΚΚΕ και το Λαος, όπου οι ψηφοφόροι θα ψηφίσουν βρέξει χιονίσει.
    Εχει φανεί πως αυτοί που επιλέγουν την αποχή είναι άτομα μετριοπαθή, χωρίς ιδιαίτερη πολιτική πόλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το καλύτερο σενάριο για τα κομματόσκυλα. Η αξία της ψήφου τους γίνεται 500% πιό μεγάλη. Μόνο η συμμετοχή και η καταδίκη ψηφίζοντας έστω και το λιγότερο κακό είναι η λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πάλι παραληρούν το τρελλόπαιδα του press-gr.

    Γιατί σας αφήνουν να καβαλάτε πληκτρολόγια με ένα μπουκάλι στο χέρι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Διάβασε πρώτα πως υπολογίζονται τα τελικά ποσοστά και μετά να γράφεις αερολογίες .
    Τα λευκά και τα άκυρα δεν υπολογίζονται στα έγκυρα .
    Αν ψήφιζαν 10 εκατομ. Έλληνες και τα 7 εκατ. ήταν λευκά και άκυρα,τότε τα έγκυρα ψηφοδέλτια θα ηταν 3 εκατομ. και από αυτά θα έβγαζαν τα αποτελέσματα .

    Τα λευκά υπολογίστηκαν σαν έγκυρα μόνο μια φορά στην Ελληνική Ιστορία . Στο εκλογοδικείο μετά το 2004 , επειδή ήθελαν να βγάλουν βουλευτή τον ''θείο'' Αχιλλέα και την Παρθένα Φουντουκίδου .

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συνταγματολογος δεν ειμαι αλλα,θυμαμαι πολυ καλα οτι το εκλογοδικιο οπου ειχε προσφυγει ο θειος του πρωθυπουργους Αχιλεας τα μετρησε ως εγκυρα.
    Και ετσι ειναι διοτι το λευκο εκφραζει τη βουληση του ψηφοφορου δεν ειναι ακυρο.Εφ'οσον λοιπον ειναι εγκυρα πιστευω οτι θα πρεπει να υπολογιζεται το ποσοστο τους και να μενουν κενες οι αντιστοιχες εδρες στη βουλη.Αν ειναι τιμιοι πρεπει να το νομοθετησουν. Και να δουμε μετα σφιγγουν η δεν σφιγγουν οι κ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το μεγαλύτερο λάθος είναι να ψηφίσεις λευκό, φίλε. Διότι έτσι δίνεις δύναμη σ' αυτούς που θέλεις να πλήξεις! Και εξηγούμαι: οι ψήφοι οι οποίες καθορίζουν ποιος θα κυβερνήσει δεν περιλαμβάνουν τα λευκά. Τα ποσοστά των κομμάτων προκύπτουν αφού ληφθεί υπόψη ο αριθμός των εγκύρων ψηφοδελτίων, μη συμπεριλαμβανομένων των λευκών. Συνεπώς τα λευκά είναι έξω από την "πίττα" επί της οποίας υπολογίζονται τα ποσοστά. Έτσι, λοιπόν, ψηφίζοντας λευκό μικραίνεις την πίττα και, συνεπώς, αυξάνεις τα ποσοστά κυρίως της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, διευκολύνοντας τελικά έναν από τους δύο να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση!
    Παράδειγμα: εάν σε 100 ανθρώπους οι 70 ψηφίσουν λευκό και από τους υπόλοιπους 30 οι 9 ΠΑΣΟΚ, οι 13 ΝΔ, οι 5 ΚΚΕ και οι 3 ΣΥΝ, τότε τα ποσοστά δεν θα είναι 70% λευκό, 13%ΝΔ, 9% ΠΑΣΟΚ, 5% ΚΚΕ και 3% ΣΥΝ, αλλά:
    ΝΔ ((13/30)Χ100=)43,3%
    ΠΑΣΟΚ ((9/30)Χ100=)30%
    ΚΚΕ ((5/30)Χ100=)16,6%
    ΣΥΝ ((3/30)Χ100=)10%
    Τα ποσοστά των κομμάτων θα υπολογισθούν επί των 30 και όχι επί των 100! Κι αν μικρύνει κι άλλο η "πίττα" των 30, με ακόμη περισσότερες λευκές ψήφους επί του συνόλου των 100, τότε τα παραπάνω ποσοστά θα μεγαλώσουν κι άλλο!!!!
    Συνεπώς, ψήφισε ένα άλλο "μικρό" κόμμα για να μικρύνεις τα ποσοστά τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!
    ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΗΔΗ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ
    ΚΑΙ
    ΘΑ...ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΑΡΜΟΔΙΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φίλε είτε λευκό είτε άκυρο, μόνο από τα έγκυρα ψηφοδέλτια θα έβγαινε κάποιο κόμμα κυβέρνηση!!! Απλά ενημερωτικά! Δεν είναι λύση ούτε το λευκό ούτε το άκυρο ούτε η αποχή που ενδεχομένως κάποιος να προτείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το σύνταγμα δεν μιλάει, καίγεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Καραμανλης πρέπει να κάνει τις εκλογές τώρα ακόμη και με προκήρυξη μέσα στο 2008, γιατί στις ψήφους των νέων ψηφοφόρων θα πάρει μονοψήφια ποσοστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. MHDENIKH ANOXH STHN ANARXIA KAI TOUS SYRIZO-ODHPOROUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Απεβίωσε χθες ο νέος αστυνομικός που είχε ξυλοκοπηθεί πριν έναν χρόνο

    "Εχθες απεβιωσε ενα νεο παλικαρακι,ενας πραγματικος ηρωας....ενα παιδι που και αυτο εκανε ονειρα κ καποιοι απλα αποφάσισαν οτι δεν θα πρεπει να τα υλοποιησει.ετσι απλα τυφλομενα απο την βια..τιποτα αλλο,βια...μπορειτε ολοι τωρα ολοι να χαρειτε ολοι εσεις που ψαχνετε εχθρους που δεν υπαρχουν και στεκεστε απεναντι τους...ποιος ειναι?ενας νεος αστυνομικος ο οποιος ειχε ξυλοκοπηθει πριν ενα χρονο....προτιμησε να μην πυροβολησει...ελαφρυ το χωμα"

    ΓΙΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΡΙΟΛΑΚΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΤΙ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο Συριζα Στοχος!

    Βελη στην καρδια της Αναρχιας!

    Να ψωφησει το λυσασμενο σκυλι της καταστροφης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μισό λεπτό ρε παίδες. Ο άνθρωπος δεν είπε να απέχεις αλλά να ρίξεις λευκό η άκυρο. Ξέρω πολύ καλά πως βγαίνουν τα αποτελέσματα και ποιοι ψήφοι μετρούν. Για φανταστείτε όμως μια κυβέρνηση με ποσοστό αποδοχής των ψηφοφόρων 9% η 10% και αν μετρήσεις και τους 15ηδες κλπ το ποσοστό πάει στο 5%. Άσε το πρόβλημα με τι βουλευτικές έδρες. Όλοι οι νέοι λένε ότι κανένα κόμμα δεν τους εκφράζει. Να μια ευκαιρία όλοι σας εδώ μέσα να στείλετε ένα μήνυμα στους πολιτικούς μας. Γιατί μη μου πείτε ότι το ΠΑΣΟΚ η ο ΣΥΡΙΖΑ η το ΚΚΕ είναι καλύτερα από τη ΝΔ. Μήπως έτσι βγει κανένα πιο σοβαρό καινούριο κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ante re tsoli, poy tha riksoyme lefko. Gia na bgei me 100% o karakvstakis h o karagiwrgakis? eisai praktoras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. anvnyme 1.11 protimhse na mhn pyrobolhsei. E, kai? ekane ayto poy eprepe. O allos paranomhse kai kaigetai h Ellada. Alla poios kserei ti akrodeksio kathiki eisai poy ksexnas oti dolofonhthike ena paidaki. Ante, kai sta dika soy, geloie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο αστυνομικός σκότωσε εν άμυνα έναν παιδί
    από λάθος εκτίμηση των γεγονότων ,
    και γι αυτό τον λόγο ξεσηκώθηκε όλη η Ελλάδα .
    Για τους εμπόρους ναρκωτικών που σκοτώνουν
    Χιλιάδες αθώα παιδιά γιατί δεν ξεσηκώνεστε
    Και να εκτελέσετε τους εμπόρους ναρκωτικών
    Και να τους κάνετε λίμπα τις καφετέριες και μπαρ
    Που διαθέτουν οι έμποροι ναρκωτικών ;;;;;;;;;;;
    Και να πλακώσετε στο ξύλο τους δικηγόρους
    Και τους πολιτικούς που τους καλύπτουν ;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Το Σύνταγμα δεν λέει τίποτα, η ανωριμότητα σου όμως είναι προφανής..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Απεβίωσε χθες ο νέος αστυνομικός που είχε ξυλοκοπηθεί πριν έναν χρόνο.

    "Εχθες απεβιωσε ενα νεο παλικαρακι,ενας πραγματικος ηρωας....ενα παιδι που και αυτο εκανε ονειρα κ καποιοι απλα αποφάσισαν οτι δεν θα πρεπει να τα υλοποιησει.ετσι απλα τυφλομενα απο την βια..τιποτα αλλο,βια...μπορειτε ολοι τωρα ολοι να χαρειτε ολοι εσεις που ψαχνετε εχθρους που δεν υπαρχουν και στεκεστε απεναντι τους...ποιος ειναι?ενας νεος αστυνομικος ο οποιος ειχε ξυλοκοπηθει πριν ενα χρονο....προτιμησε να μην πυροβολησει...ελαφρυ το χωμα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κάτω η διπλή πίτα με τζατζίκι...
    Ζήτω το BigMac...
    Πια επανάσταση και νέα τάξη πραγμάτων ρε μαλάκες? Δεν βλέπετε πως μας γαμάνε όλους χωρίς αγράσωτους?
    Ξεχαστήκανε κιόλας όλες οι ρεμούλες που κάνανε οι πούστηδες. Μέχρι την επόμενη, ας ψάξουμε να βρούμε κάνα ψιλό για κάνα καφέ στο Κολωνάκι. Επανάσταση είναι, θα περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΓΙΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΡΙΟΛΑΚΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΤΙ........

    12 Δεκέμβριος 2008 1:11 μμ


    einai poy eimaste apasxolimenoi me to party ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. από φασισταριά καλά πάμε,
    είναι όμως όπως παντα κοτες.
    μονο πισω απο τα ματ, η σπίτι ...
    εχει μαζεψει η σούφρα τους ....

    όσο και να τσαμπουκαλεύεστε αυτή τη φορά θα τη θυμάστε για πάντα ...

    αισθάνεστε να απειλήστε ???
    γι αυτό γαβγίζετε ????

    και πριν 10 ημέρες σας τα λέγαμε, ότι έχει φτάσει ο κόσμος στο ζενίθ, και δε το δεχόσασταν.
    τώρα το παίζεται ότι αν συμβαίνει κάτι, αυτό είναι ότι είστε περισσότεροι, αλλά δε μας το δείχνεται ????

    δεν είναι πως ξέρετε καλά, πως αυτή τη φορά θα φάτε πολύ ξύλο ???

    ξεφτιλισμενα ρεζιλια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο Καραμανλης πρέπει να κάνει τις εκλογές τώρα ακόμη και με προκήρυξη μέσα στο 2008, γιατί στις ψήφους των νέων ψηφοφόρων θα πάρει μονοψήφια ποσοστά

    12 Δεκέμβριος 2008 1:04 μμ

    Kαι θα χάσει πολλούς απο τους παλιούς του γιατί μέχρι τις επόμενες εκλογές θα έχουν αποβιώσει, όσο γρηγορότερα τόσο καλύτερα γι'αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 12:54

    Πράγματι το μεγαλύτερο λάθος είναι να ψηφίσεις λευκό .

    Η ΑΠΟΧΗ είναι η καλύτερη επιλογή από οποιοδήποτε χαρτάκι "κάθε 4 χρόνια" στις απατεωνίστικες εκλογές της αντιπροσωπευτικής "δημοκρατίας" - μονοκρατορίας του Χ κόμματος.

    2.500.000 περίπου ήταν οι απέχοντες στις προηγούμενες εκλογές και το έθαψαν όλα τα ΜΜΕ και τα κομματόσκυλα με τις παραμυθένιες "ισχυρές πλειοψηφίες"

    Το ερώτημα λοιπόν δεν μπαίνει στο τι θα γινόταν με "70% λευκό ή άκυρο..." .. αλλά το τι θα γινόταν με 70% ΑΠΟΧΗ και ταυτόχρονη πίεση για συνταγματικές αλλαγές ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ελβετικού τύπου !

    Το σάπιο Πολιτικό Σύστημα στηρίζεται και διαιωνίζεται στην πατέντα της αντιπροσωπευτικής "δημοκρατίας" που καταργεί και εξαφανίζει την θέληση και τον έλεγχο του Λαού στο οτιδήποτε.

    Τα κομματόσκυλα από όλα τα κόμματα ονομάζουν τον Λαό ανώριμο να αποφασίζει αυτός όπως οι Ελβετοί ή να ελέγχει την Εξουσία άμεσα, αλλά "ώριμο" μόνο να τους ψηφίζει .

    Συνεχίστε τώρα τις πίπες με τα λευκά και τα άκυρα ...
    Μόνο μην ξυπνήσουν ποτέ οι κοιμώμενοι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν τα καίνε ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ανωνυμε γιατι δεν ρωτας τη μαμα σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Κουμπάροι Πρωθυπουργικοί...
    ΔΗΜ. ΜΗΛΙΑΚΟΣ Διοικητής ΑΤΕ.
    Δ. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος HELLEXPO Ξενοδόχος
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΟΥΔΗΣ Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ τ. Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ, Νυν Γ.Γ. Υπουργείου Υγείας.
    ΕΥ. ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ τ. Υπ. Γεωργίας.
    ΕΥΡ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ Υπ Παιδείας..
    ΒΑΚΗΣ ΦΡΑΤΖΗΣ Πρόεδρος Διοικούσης Ν.Δ. Θεσ/νίκης, Αντιπρόεδρος Λιμένος Θεσ/νίκης.

    Και οι λοιποί Κουμπάροι ...

    ΑΓΓΕΛΑ ΑΒΟΥΡΗ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου. Κουμπάρα Υπ.Μεϊμαράκη. Σύζυγος Αγγ. Μοσχονά.
    ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΟΣΔΟΥ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Κουμπάρος Ευ.Μεϊμαράκη. Κουμπάρος με Περιφερειάρχη Α Λεούδη.
    Α. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ τ. πρόεδρος ΟΕΚ. Κουμπάρος Π. Παναγιωτόπουλου.
    Σ. ΚΩΣΤΑΚΟΣ τ.Πρόεδρος ΟΠΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος του αδελφού του Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού Ι. Αγγέλου.
    Γ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ Γεν. Γραμματέας ΥΠΕΧΩΔΕ. Κουμπάρος Γ. Σουφλιά.
    Ι. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής «Συνήγορος καταναλωτή» (ανήκει στο υπ. Ανάπτυξης). Κουμπάρος γεν. Γραμματέα Ν. Στεφάνου που τον πρότεινε.
    Ν. ΠΑΠΠΑΣ Πρόεδρος ΣΕΚΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος υφ. Εξωτερικών Ε. Στυλιανίδη.
    ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΣΚΑΡΗ Διοικητής Νοσ. Νοσημάτων Θώρακος Πατρών. Κουμπάρα με Ντ. Μπακογιάννη.
    ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΧΟΙΝΑΣ Διοικητής Δρομοκαϊτειου. Κουμπάρος ΥΠΕΞ Ντ. Μπακογιάννη.
    ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΤΣΟΣ (νεαρός δικηγόρος) Διοικητής Νοσοκομείου Κομοτηνής. Αποχώρησε και πήρε θέση προέδρου στον οργανισμό του Υπ. Απασχόλησης ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ Α.Ε. Κουμπάρος τ. βουλευτή Αλεξ. Λυκουρέζου.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ (δικηγόρος - συνδικαλιστής ΑΣΑ). Πρόεδρος Ταμείου Δικαστικών Επιμελητών. Μέλος Δ.Σ. Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Κουμπάρος Γ. Αλογοσκούφη.
    ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΛΟΣ Πρόεδρος ΕΒΕΑ. τ. Γεν. Γραμματέας υπ. Οικονομικών. Κουμπάρος με Ι. Παπαθανασίου.
    ΜΠΑΓΙΩΚΟΣ Διευθυντής Γραφείου Γ.Γ. Ν. Στεφάνου. Γενικό Λογιστήριο. Δ.Σ. ΕΛΠΕ. 3 επιτροπές. Κουμπάρος Ν. Στεφάνου Γ.Γ. Υπ. Ανάπτυξης.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΔΑΚΗΣ Αντιπρόεδρος θυγατρικής ΠΥΡΚΑΛ. (Μεταλλουργική βιομηχανία Ηπείρου). Κουμπάρος Μιχαλολιάκου).
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ Αντιπρόεδρος ΟΕΔΒ (Οργανισμός Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων) Υπ. Παιδείας. Κουμπάρος Μ. Γιαννάκου.
    ΜΙΧΑΗΛ ΣΙΩΨΗΣ Πρόεδρος Οργανισμού προώθησης Ελληνικού Πολιτισμού. Κουμπάρος Γ. Βουλγαράκη.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ (υπεύθυνος διαφημίσεων). Κουμπάρος Ι. Βαρβιτσιώτη, οδοντίατρος.

    ...ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

    Οι δύο γιοι Χρήστος και Παναγιώτης του Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Κ. Σταϊκούρα χρηματιστήριο -
    ΔΕΠΑ - ΕΛΚΕ - Ολυμπιακά ακίνητα.
    Ο κουνιάδος του Κ. Σταϊκούρα, Ν. Τσαμαδιάς, Γενικός Γραμματέας Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Ειδική θέση Διευθυντή στην ΕΤΕ
    συστήθηκε για την πεθερά του γιου του Κ. Σταϊκούρα, Σταυρούλα Πάνου.
    Γ.Κουμουτσάκος - Εκπρόσωπος Τύπου ΥΠΕΞ. Γαμπρός του Γεν. Γραμματέα Υπουργικού Συμβουλίου, καθηγητή Αργύρη Καρρά.
    Κώστας Δόλογλου. Ανιψιός Αχιλλέα Καραμανλή. Στην αρχή τοποθετήθηκε στον ΟΑΠ ΔΕΗ Ασφαλιστικό Οργανισμό ΔΕΗ ΑΕ. Αναγκάστηκε να αποχωρήσει γιατί η διαδικασία επιλογής του έπασχε. Αμέσως τοποθετήθηκε στο υπ. Εθνικής Αμυνας αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Προσωπικού, γιατί εκτός από εξάδελφος του πρωθυπουργού είναι και «κολλητός» του Μεϊμαράκη.
    Οι αδελφοί της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του πρωθυπουργού Ντόρας Βυζοβίτη. Ο ένας Διευθύνων Σύμβουλος σε οργανισμό του υπ. Γεωργίας και ο άλλος Σύμβουλος στο υπ. Υγείας.
    Ο γιος του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Α. Καραγκούνη, Μάριος, Διοικητής στο
    νοσοκομείο Αμφισσας (έφυγε πριν από λίγο καιρό).
    Η κόρη του βουλευτή Κυκλάδων Ι. Χωματά, αρχικά υποδιοικητής και κατόπιν διοικητής στο νοσοκομείο «Ελενα Βενιζέλου».
    Ο γαμπρός του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριου Σαλμά, Αρβάλης Αθανάσιος, διοικητής στο νοσοκομείο Ψυχικών Παθήσεων Αμφιλοχίας «ΚΑΦΚΑ», ενώ δεν επιτρέπεται στην ίδια πόλη όπου ζει και εργάζεται.
    Ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη, Κωνσταντίνος, ειδικός σύμβουλος στο ΥΠΕΞ.
    Κόρες υφυπουργών Ανδρεουλάκου - Μιχαλολιάκου - Ορφανού, τ. υφυπουργού Τατούλη και υπουργών Σιούφα - Πολύδωρα στα γραφεία υπουργείων σε διάφορες θέσεις.
    Δόμνα Κυρζοπούλου – Λιβανού (Σύμβουλος στο Υπουργείο Δικαιοσύνης).
    Κόρη του υποδιοικητή του ΙΚΑ Κυρζόπουλου και σύζυγος του πολιτευτή Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιου Λιβανού.
    Δημήτρης Κουρκουμέλης, δικηγόρος - Γεν. Γραμματέας Υπουργείου Αιγαίου (τον ανάγκασε σε παραίτηση ο Παυλίδης). Ανιψιός της βουλευτού Αργολίδας Ελσας Παπαδημητρίου.
    Δ. Βαγιωνάς, Πρόεδρος ΕΟΦ. Αδελφός βουλευτή Χαλκιδικής της ΝΔ Βαγιωνά.
    Κόρη βουλευτή Ρεθύμνου - συμβούλου Πρωθυπουργού Κεφαλογιάννη. Νομικός σύμβουλος στο πρωθυπουργικό γραφείο.
    Ο γιος του τ. βουλευτή και νυν προέδρου της «Θέμις Κατασκευαστική» Ν. Γκόνη, νομικός σύμβουλος «Κτηματολόγιον Α.Ε.» και πρόσφατα τοποθετήθηκε σε θυγατρική του ΟΣΕ (νομικός σύμβουλος) και μέλος Δ.Σ. ΟΛΠ όταν έφυγε από πρόεδρος του ΟΛΠ ο πατέρας του. Π. Μιχαλόλιας, αξιωματικός ε.α., εξάδελφος του Μιχαλολιάκου, σύμβουλος ΕΛΤΑ.
    Ο αδελφός του Αντώναρου στην ΕΡΤ (Σύμβουλος - Δορυφορική). Ο γιος του τ. ΑΓΕΕΘΑ Γκράτσιου. Διευθύνων σύμβουλος στην ΚΕΔ (Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου).
    Ο γιος του Θ. Μπακατσέλου, πρόεδρος ΔΕΘ. Οι γιοι του τ. βουλευτή Κέρκυρας Γκίκα. Ο πρώτος σε ηγετική θέση στα «Ελληνικά Πετρέλαια». Ο δεύτερος εκπρόσωπος Τύπου στο υπ. Εθνικής Αμυνας.
    ΑΤΕ Αιμιλιανός Κατσαρός. Σύμβουλος σε θέματα επενδύσεων. Ανιψιός του υποδιοικητή ΑΤΕ Παναγιώτη Βαράγκη.
    Λώρα Μολυβιάτη, τ. Διευθύντρια Γραφείου ΥΠΕΞ, νυν αναπληρώτρια γενική Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων υπ. Εθνικής Αμυνας. Κόρη του τ. υπουργού Π. Μολυβιάτη. Μαρία Μπασιάκου, αδελφή του υπουργού Μπασιάκου. Διευθύντρια υπ. Γεωργίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΕΧΕΤΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕ ..ΜΗΠΩΣ..ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ...

    ΟΙ ‘ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ’ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΗΣ ΝΕΟ-ΧΙΤΛΕΡΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ????

    ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙΓΑΝΑΙ ΒΙΒΛΙ!
    ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ..

    ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΠΑΓΑΝΕ ΚΑΤΑΣΡΤΕΦΑΝΕ..
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΡΙΖΟ-ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ
    ...ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛ ΝΑΧΤ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ???

    ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΠΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ!!
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ, Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ!


    ΜΗΠΩΣ...ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ..

    ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ?
    ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΕΛΑΠΑ/?
    ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ???
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ‘ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ’ ΣΟΡΟ-ΛΥΜΑΤΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΛΗΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΟ-ΑΝΑΡΧΙΑΣ????
    ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΑ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΕΛΕΥθΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ας βάλουμε πολλά και μικρά κόμματα στην Βουλή ώστε να καταργηθεί η αυτοδυναμία, να γίνουν συνασπισμοί και να υπάρξει κατά κάποιο τρόπο "ο φόβος των ιουδαίων". Οχι ότι δεν θα βρεθεί και πάλι τρόπος να κλέψουν και ν'εκμεταλλευτούν καταστάσεις, αλλά τουλάχιστον δεν θα γίνεται τόσο απροκάλυπτα. Μέχρι όμως την ημέρα των εκλογών, ας εναντιωθούμε εναντίον των πολιτικών και ας αρχίσουμε καθημερινά να τους πετάμε αβγά και γιαούρτια, έξω απο την βουλή και τα πολιτικά τους γραφεία, μπας και συνειδητοποιήσουν ότι η αγανάκτηση του κόσμου εκπορεύεται απο την αναιδέστατη παρουσία τους στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση