GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η τιμωρία...

. Από τον Χρήστο Μακροζαχόπουλο .

.
Από τον Χρήστο Μακροζαχόπουλο
.

25 σχόλια

  1. ΔΩΣΤΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ... ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...
    ΘΑΝΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε φίλε και η μ@λ@κί@ έχει το όριό της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΤΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. MALAKES ELLINARADES afto thelate afto exetai mia zoi tha sas gamane dexioi kai pasokoi MPRAVO ANEGGEFALLOI ELLINARADES pou xanadinetai provadisma se aftous pou sas eklepsan apo to Xrimatistirio-apo to koinotika plaisia Stoirixis kai apo opou allou mporeitai na fantasteitai
    MPAVO MALAKES ELLINARADES pou psifisate tous dexious gia na sosoun dithen tin xora
    MPRAVO SAS KARAMALAKES ELLINARADES pou perimenante tosa xronia gia na katalavetai oti dexios kai pasokos timios den yparxei ALLA opos panta tin ora tis kalpis pali MALAKES tha eiste kai tha xanapsifisetai tous idious
    XRONIA SAS POLA MALAKES ELLINES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Megake prwsoypografw me ta tessera.
    XRONIA POLLA stous MALAKES tous NEOELLINES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτός ο λαός δεν έχει δυστυχώς μνήμη.
    Επρεπε να θυμάται καλίτερα, "τι σημαίνει δεξιά"!...
    Ας τους λουστούμε τώρα, σε όλα τα επίπεδα, και με τις υγείες μας!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΘΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. exios kai pasokos timios den yparxei ALLA opos panta tin ora tis kalpis pali MALAKES tha eiste kai tha xanapsifisetai tous idious
    XRONIA SAS POLA MALAKES ELLINES

    ALLODAPE SOU GAMIETAI O KOLOS.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 08-12-2008

    Ο λύκος τρίχα αλλάζει, γνώμη όμως ποτέ.

    Έτσι και η δεξιά όνομα (Συναγερμός, ΕΡΕ, Νέα Δημοκρατία) αλλάζει, πρακτικές όμως ποτέ.

    Σήμερα που η ακρίβεια, η ανεργία, η φτώχεια, η καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων, η μεγάλη ληστεία στα ασφαλιστικά ταμεία, το ξεπούλημα των επιχειρήσεων του ευρύτερου δημόσιου τομέα (ΟΤΕ, ΕΛΤΑ, ΟΣΕ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ κ.λ.π.).

    Σήμερα που η κυβέρνηση των σκανδάλων ( Υποκλοπές, Πακιστανοί, Κουμπάροι, Δομημένα Ομόλογα, Βατοπέδι κ.λ.π.).

    Σήμερα που οι «σεμνοί» και «ταπεινοί» κυβερνώντες ξεβρακώθηκαν στα μάτια της κοινωνίας.

    Σήμερα που επιβεβαιώνεται περίτρανα ότι οι Νεοδημοκράτες ανέβηκαν στην εξουσία του τόπου, για να πλουτίσουν σε βάρος του λαού και της χώρας.

    Σήμερα ο «καταλληλότερος» (sik), για να αποπροσανατολίσει την κοινωνία από τα καθημερινά προβλήματα, όπως και οι προηγούμενοι «ηγέτες» της δεξιάς (τρομάρα τους), χρησιμοποιεί τη βία και τις δυνάμεις καταστολής.

    Σήμερα το αστυνομικό και ανάλγητο κράτος (συγνώμη παρακράτος ήθελα να γράψω) σκοτώνει τα παιδιά μας/σου.

    Σήμερα λοιπόν, αφού οι δεξιοί δεν πρόκειται να αλλάξουν, φρόντισε να τους αλλάξεις εσύ, να τους αλλάξουμε εμείς.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  12. Το νέο σήμα...


    Τα ονόματα είναι:

    Επαμεινώνδας Κορκονέας,
    37 ετών, πιστολέρο, φονιάς, ψευδομαρτυρία, παρεμπόδιση δικαιοσύνης.

    Βασίλης Σαραλιώτης,
    31 ετών, συνέργεια, παρεμπόδιση δικαιοσύνης, ψευδομαρτυρία και υπόθαλψη εγκληματία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πως απεφάνθη για τις ποινές ο κ. Υπουργός αφού δεν εκδικάσθηκε η υπόθεση? Επρεπε να πεί όσα είπε με την προσθήκη " αφού διαπιστωθεί η ενοχή του" Το τεκμήριο αθωότητος το ξέχασε? Οταν εκδικασθεί η υπόθεση και βρεθεί ένοχος, τότε να τον τσακίσει για την ηλιθιότητα που (προς το παρόν ) φέρεται ότι έκανε.Οι Νόμοι ισχύουν για όλους όχι ανάλογα με το πολιτικό κόστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΜΙΚΗΣ Α.Ε ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙ ΟΤΑΝ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ:

    Θα καιμε
    Θα σπάμε
    Θα βανδαλίζουμε

    Μέχρι να καταλάβετε

    ότι είμαστε απελπισμένοι
    ότι είμαστε οργισμένοι
    ότι είμαστε νέοι χωρίς μέλλον
    χωρίς όνειρα
    χωρίς ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον μέσα στην κοινωνία που εσείς οι μεγαλύτεροι την έχετε καταντήσει μπουρδέλο.

    αλλα πριν οι περισσότεροι από μας να συμβιβαστούμε κι εμείς και να κοιτάμε τις ειδήσεις απο τους καναπέδες μας και να κουνάμε το άδειο κεφάλι μας

    μέχρι τότε, εμείς...

    ...ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στην ηλιθιότητα αυτή που δημιούργησε το χθεσινό χάος έχουν συμβάλει σημαντικά και πολλοί μπλόγκερς, οι οποίοι με την ανόητη, φλύαρη, βλακώδη και κρετινίστικη σαχλοεπαναστατικότητα τους νομίζουν πως επιτελούν κοινωνικό έργο. Θα αναφερθώ συγκεκριμένα, έστω και ως παραδείγματα. Αναφέρομαι στους ιστολόγους ΠΡΕΖΑTV και ΑΝεμο. Σε αυτούς τους κουραδόμαγκες της δεκάρας, τους "βοιδοεπαναστάτες" του internet, που δε μπορούν να ξεχωρίσουν την οδοντόβουρτσα από το γεννητικό μόριο, την ασπιρίνη από την κόκα, που γράφουν στον υπολογιστή τους όπως κάθονται στην τουαλέτα. Αυτοί λοιπόν οι τύποι, ανήρτησαν από το Σάββατο (μετά τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη) ένα σωρό μικρόνοες ηλιθιότητες, προτρέποντας μάλιστα τους αναγνώστες τους να αναλάβουν δράση. Τι είδους δράση δηλαδή; Να βγούν στους δρόμους σπάζοντας και διαλύοντας ότι βρίσκεται μπροστά τους; Αυτή είναι η αντίδραση απέναντι στο σάπιο κράτος και στην αποτυχημένη κυβέρνηση; Διότι πρόκειται γιά "προμελετημένο έγκλημα", έγραψε ο άλλος ο βλαξ. Αυτό δηλαδή της δολοφονίας ενός αθώου ανήλικου από έναν ανισόρροπο και ψευτόμαγκα αστυνομικό. Τι στο διάολο ψυχασθένεια είναι αυτή στην Ελλάδα με τις θεωρίες συνωμοσίας; Μπλόγκερς και πράσινα άλογα.

    Λοιπόν, γιά όσα ζωντόβολα δεν το κατάλαβαν. Η καταστροφή των περιουσιών μεροκαματιάρηδων, μικρών και μικρομεσαίων καταστηματαρχών, μικροεμπόρων και πολιτών που δεν ευθύνονται δε δικαιώνει κανένα αίτημα, όσο δίκαιο κι' αν είναι. Ο μικρός Αλέξης δολοφονήθηκε από το συγκεκριμένο αστυνομικό όργανο το οποίο πρέπει να υποστεί όλα όσα προβλέπει ο νόμος. Το αν θα καούν 15 αυτοκίνητα και 25 μαγαζιά στην Ακαδημίας δεν αλλάζει απολύτως τίποτα. Αντιθέτως, επιβεβαίωνει το ότι οι εκάστοτε ηγεσίες καταφέρνουν πάντα να στρέφουν το λαό εναντίον του εαυτού του, ώστε να τρώγεται με τα ρούχα του και να μη βλέπει τον πραγματικό εχθρό. Ο εχθρός, ηλίθια όντα, δεν είναι ο μαγαζάτορας και ο περιπτεράς στην Πατησίων, όπως φυσικά δεν ήταν ο μικρός Αλέξανδρος και το κάθε παιδάκι που την πληρώνει άδικα. Είναι όσοι αποφασίζουν γιά εμάς, χωρίς εμάς. Αλλά βέβαια, γιά να το καταλάβει κάποιος αυτό το απλό πράγμα, πρέπει να έχει έστω και ένα ζωντανό εγκεφαλικό κύτταρο. Τα τελευταία γεγονότα απέδειξαν με τον χειρότερο τρόπο ότι η σημερινή ελληνική κοινωνία δεν ξέρει με ποιό διάολο να τα πρωτοβάλει, γι' αυτό και τα βάζει με τον ίδιο της τον εαυτό. Αυτοτιμωρείται γιατί δε μπορεί να τιμωρήσει τους πραγματικούς υπαίτιους και σε αυτό χρησιμοποιεί τα χειρότερα, τα πιό αποκρουστικά, τα πιό περιθωριακά της στοιχεία.

    Σε αυτά τα στοιχεία της σάπιας και παρακμάζουσας κοινωνίας συγκαταλέγονται ο θλιβερός ένστολος που δολοφόνησε το παιδί, αλλά και οι χιλιάδες χουλιγκάνοι ταλιμπάν που έκαψαν τις ελληνικές πόλεις και τους κόπους των συμπολιτών τους. Από χθες συμπεριλαμβάνονται και αρκετοί μπλόγκερς, οι οποίοι με τη στάση τους απέδειξαν ότι η βλακεία είναι όπως το σύμπαν, δηλαδή δεν έχει όρια. "Τενεκέδες ξεγάνωτοι", που θα' λεγε και ο μακαρίτης ο Γιαννόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η δολοφονία του νεαρού στα Εξάρχεια οφείλεται σε ένα συνδυασμό συμπτώσεων, λαθών και παραλείψεων από πολλούς εμπλεκόμενους (έλλειψη σωστής εκπαίδευσης των αστυνομικών, οικογενειακό περιβάλλον του νεαρού, προσωπικά προβλήματα του ειδικού φρουρού, ειδικό κοινωνικό "κλίμα" στα εξάρχεια, κλπ).
    ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι ούτε ο νεαρός ήθελε να πεθάνει ούτε ο ειδικός φρουρός (με 3 παιδιά) να σκοτώσει, η ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ.
    Το πρόβλημα θα λυθεί ΜΟΝΟ με τη ΜΟΝΙΜΗ τοποθέτηση χιλιάδων καμερών ΝΕΑΣ τεχνολογίας σε σημεία ενδεχόμενης ανάφλεξης (εξάρχεια, γήπεδα, εμπορικά κέντρα, κλπ), όπως και επίσης στα κράνη των αστυνομικών.
    Το κόστος σήμερα είναι εξαιρετικά μικρό, η φερεγγυότητα δοκιμασμένη και η λειτουργία πολύ απλή (σημείωσε ότι σε μερικές χώρες χρησιμοποιούνται ακόμη και από την εφορία όταν ελέγχουν εταιρίες για να μην τα παίρνουν οι εφοριακοί υπάλληλοι και να μην τους διαβάλλουν οι ελεγχόμενοι).
    Δύο είναι οι καθοριστικοί παράγοντες για την επιτυχία του εγχειρήματος:
    (1) η on-line μετάδοση (σε σκληρό δίσκο στη ΓΑΔΑ και χρήση στοιχείων ΜΟΝΟ υπό την εποπτεία εισαγγελέα, με ταυτόχρονη εγγραφή χρόνου -από δορυφόρο- και τόπου -από GPS, δουλεύουν και στο σκοτάδι) και
    (β) θεσμικό πλαίσιο που θέτει προ των προσωπικών ευθυνών τους τόσο τους αστυνομικούς όσο και τους παρανομούντες πολίτες.

    Όλα τα άλλα είναι blame game.

    Η κακιά στιγμή πάντοτε παραμονεύει, όποιο κόμμα και να κυβερνά (ας θυμηθούμε τον Καλτεζά επί Ανδρέα Παπανδρέου το 1985).

    Υπάρχει βέβαια και η λύση να κάνουμε αυτό που κάναμε πάντα.
    Να αλληλοκατηγορηθούμε και να αφήσουμε το θέμα ως έχει, μήπως το πρόβλημα φτιάξει από μόνο του, τρομάρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. EXOUME OLOI OI ELLHNES AGANAKTISEI GIA THN PROODEUTIKARADIKH DIKTATORIKH TROMOKRATIA POU EXEI APO XRONIA EPIBLH8EI!
    THN ARISTERISTIKH LELAPA POU SARWNEI THN XWRA!
    POU NA DEEIS OTAN OLOI EMEIS POU BLEPOUME TIS KATASTROFES POU OI SYRIZO-KINOUMENOI BARBAROI FASISTARADES SYNTELOUN BGOUME STOUS DROMOUS!
    KATW TA XERIA ALHTES APO THN PATRIDA KAI TO E8NOS MAS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΚΑΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΜΕ ΞΕΝΟ ΚΟΛΟ.ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΛΙΜΕΝΙΚΟ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ-ΣΤΡΑΤΟ)ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΕΙΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΝ ΑΡΕΣΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΠΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΗΤΕΣ.ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΑΣΤΑΙ ΔΙΩΧΘΕΝΤΕΣ ΟΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΓΓΑ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΤΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6940710646 ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΑΙ.ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ, ΒΑΛ'ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΑ!

    ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

    ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ-ΦΟΝΙΑΔΕΣ:

    ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΚΟΡΚΟΝΕΑΣ, ετών 37

    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΑΡΑΛΙΩΤΗΣ, ετών 31

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΝΩΝΥΜΕ 10μ29 επειδη βρε ΚΑΡΑΜΆΛΑΚΑ=ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ γραφω με λατινικους χαρακτηρες σημαινει οτι ειμε ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ
    καλα ποσα κιλα ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΣΕ ΔΕΞΙΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ
    Τωρα που γραφω Ελληνικα να δω τις παπαρια θα βρεις να πεις
    Εσενα και τον δολοφονο τον μπατσο επρεπε να σας βαλουνε στο Συνταγμα και να σας γαμανε χωρις σαλιο
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΔΕΧΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 11:13,
    εχω δουλειά στά μπετά γιά πάρτη σου.
    70ε+ 50ε ΙΚΑ βαραία.ΈΡΧΕΣΑΙ ΑΥΡΙΟ
    7.00 τό πρωί?
    Άν δυσκολεύεσαι νά ξυπνήσεις θά σού
    τηλ/σω 6.10 π.μ.Διευθυντής θά γίνεις στά 50 σου (άν προλάβεις)καί
    προφανώς θά μέ αντικαταστήσεις αφού
    τό υπερπέραν δέν περιμένει.
    Αναστάσης.(τόν καναπέ άστον στό σπίτι μαζί μέ τό έντυπο τού ΟΑΕΔ
    γιά "εδώ καί τώρα" προσλήψεις).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καντηλανάφτη ανεπρόκοπε Παυλόπουλε, εσύ με την ανικανότητά σου, όπλισες το χέρι του Κορκονέα. Ο δολοφόνος του Αλέξη είσαι εσύ, χαμηλοβλεπούσα θεούσα της ατέρμονης ανεπάρκειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Επαμεινώνδας Κορκονέας και Βασίλειος Σαραλιώτης, είναι τα ονόματα των δολοφόνων τραμπουκομπάτσων του ανεπρόκοπου Παυλόπουλου. Όμως ο πραγματικός δολοφόνος είναι ο ίδιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σιγά βρε παιδιά! Τόσα δόντια δεν είχε ο Παυλόπουλος ούτε όταν ήταν νέος.
    Ηπουργό χωρίς δόντια πρώτη φορά βλέπω!
    Μήπως θέλει να τα βάλει χρυσά μολίς φύγει η ΝΔ από την εξουσία, που θα φύγει 10000%...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση