GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ΜΑΤ και η βία...

Τα ματ κι η βία σε βίντεο κλίπ! "24000 μπάτσοι" Αφιερωμένο με αγάπη σε όλους... Βίντεο στο You Tube qua ntum .

Τα ματ κι η βία σε βίντεο κλίπ! "24000 μπάτσοι"

Αφιερωμένο με αγάπη σε όλους...

Βίντεο στο You Tube

qua ntum

.

15 σχόλια

  1. Tο κεντρικό πολιτικό ερώτημα στο οποίο οφείλουμε να δώσουμε μια απάντηση είναι:
    Αν η χώρα έχει περιέλθει σε αντικειμενική κατάσταση ακυβερνησίας.

    Η απάντηση που δίνω είναι καταφατική.
    Για τρεις λόγους σε τρία διαφορετικά επίπεδα:

    Πρώτον, επειδή το έργο της κυβέρνησης Καραμανλή ήταν συνολικά καταστροφικό. Σήμερα, ούτε ένας δείκτης (αριθμός: 1) δεν είναι καλύτερος από το 2004, όταν παρέλαβαν. Ούτε ένας! Δεν ξέρω πώς τα κατάφεραν, αλλά ομολογώ ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να το επιτύχεις, θα πρέπει να έδρασαν βάσει σχεδίου.

    Δεύτερον, επειδή οι προσδοκίες και οι επιθυμίες της κοινωνίας είναι πολύ υψηλότερες από τις δυνατότητές της, αλλά και από την προσπάθεια που είναι διατεθειμένη να καταβάλει για να τις διευρύνει. Είναι μια κοινωνία που πορεύεται τζαμπατζίδικα, χωρίς συγκρότηση, χωρίς στόχους και χωρίς ιεράρχηση.

    Τρίτον, επειδή η πολιτική ηγεσία συνολικά (συμπολίτευση και αντιπολίτευση) είναι η χειρότερη πολιτική ηγεσία που είχε ο τόπος από το 1974. Δεν διευθύνει, δεν εμπνέει, δεν σχεδιάζει, δεν ερμηνεύει, δεν είναι ούτε καν ικανή να συγκρουστεί αξιοπρεπώς.

    Αν αυτοί οι τρεις λόγοι έχουν κατα στήσει την Ελλάδα ακυβέρνητη, θα έλεγα ότι μόνο ο πρώτος μπορεί να αντιμετωπιστεί άμεσα: να αντικατασταθεί η κυβέρνηση Καραμανλή- άλλωστε οι εκλογές αποκλείεται να αργήσουν. Αλλά από ποιον; Διότι ακόμη και αυτό δεν είναι αρκετό. Ο δεύτερος και ο τρίτος λόγος παραμένουν, απειλούν και την επόμενη κυβέρνηση, αποτρέπουν κάθε νότα αισιοδοξίας. Δεν πιστεύω, δηλαδή, ότι η χώρα θα αποκτήσει ξαφνικά καλύτερα πανεπιστήμια ή ότι θα αποφασίσουν οι νέοι να μην καίνε περιπολικά ή ότι θα μετατραπούν οι αστυνομικοί σε τζέντλεμεν επειδή κάποιοι άλλοι άνθρωποι θα στρογγυλοκάθονται στα υπουργεία. Για να συμβεί αυτό, για να επιστρέψουμε σε μια λογική συντεταγμένης και ευνομούμενης πολιτείας, χρειάζονται και πολλά άλλα πράγματα.

    Oπως; Δεν είναι δουλειά μου να τα απαριθμήσω, είναι δουλειά των πολιτικών. Και από αυτό θα κριθούν. Αισθάνομαι όμως ότι δεν θα γίνει τίποτε, όποιος μας κυβερνήσει, ό,τι και αν προσπαθήσει ή υποσχεθεί, αν η χώρα δεν εμβαπτιστεί σε μια διαφορετική, πιο απαιτητική κοινωνική αντίληψη. Αν, δηλαδή, δεν απαλλαγεί από στερεότυπα, φοβίες, ιδεοληψίες και προκαταλήψεις που την κρατούν βιδωμένη σε μια πολιτισμική υπανάπτυξη.

    Και αυτός ίσως είναι ο τέταρτος λόγος για τον οποίο η χώρα καθίσταται ακυβέρνητη. Επειδή επιμένει να διεκδικεί το αύριο με χθεσινές μεθόδους και προχθεσινές ιδεολογίες. Και από αυτό δεν θα τη βγάλει καμία «κοινωνική εξέγερση των νέων», όσο οι νέοι κάτω από το χάδι των μεγαλυτέρων τους επιμένουν να συλλογίζονται ως ηλικιωμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. --- Μια Ιστορία από το Αύριο ----

    Το τηλέφωνο στο desk της Ολυμπιακής αεροπορίας στο αεροδρόμιο Ε. Βενιζέλος κτυπά 3 τα ξημερώματα.
    Αλαφιασμένος ο υπάλληλος το σηκώνει και στην άλλη άκρη μια φωνή τρεμάμενη ρωτά.
    " Πότε έχετε πτήση για Παρίσι ??? "
    -Στις 21/12 πτήση OA-207, ώρα 16:10 .

    - Ξέρετε, θέλω νυχτερινή πτήση...και διαθέσιμες ημερομηνίες.. λέει η τρεμάμενη φωνή.

    -Λυπάμαι κύριε, μόνο αυτή την πτήση έχουμε. Ρωτήστε στην Air France καλύτερα.

    -Οχι, ας πούμε ότι θέλω να κάνω κράτηση για τις 21-12 για 8 άτομα, πρώτη θέση ..

    -Ευχαρίστως, θα μου δόσετε ονόματα ??? απαντά ο υπάλληλος..

    -Τριανταφυλλίδης Κωνσταντίνος, αλλά θέλω πρώτον η κράτηση να είναι ανοικτή και δεύτερον στην πτήση να μην υπάρχουν άλλοι επιβάτες..

    -Μάλιστα κύριε Τριανταφυλλίδη, να κάνω κράτηση για 122 άτομα ??

    -Ακριβώς, το πολύ-πολύ να πάρω μερικούς ακόμα. Η φωνή αναθαρρυμένη τώρα...

    -Ναι κύριε αλλά θέλουμε ονόματα έως 6 μέρες πριν την αναχώρηση..

    -Μην ανησυχείτε, κύριε Κωνσταντινίδη...

    -Τριανταφυλλίδης λέγομαι,
    Κώστας Τριανραφυλλίδης...
    Παρακαλώ μην γίνει κάποιο λάθος..

    -Όχι κύριε Τριανταφυλλίδη, θα φύγετε σίγουρα.. Μόνο μια λεπτομέρεια δεν ρώτησα. Απλή μετάβαση ή με επιστροφή ??

    -Χωρίς επιστροφή..

    Τ Ε Λ Ο Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. .

    Από "σύμπτωση", όπως ορθά ανέφερε ο συνήγορος, έγινε το μοιραίο λάθος.

    Η γόβα στιλέτο του ΡΑΜΠΟ γλύστρησε στην άκρη του πεζοδρομίου καθώς αυτός έσκυψε να δεί το καλτσόν του που λερώθηκε από τα αντικείμενα που του πετούσαν.

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χριστούγεννα στο Παρίσι θα κάνει ο πρωθυπουργός με την οικογένειά του και μερικούς πολύ καλούς φίλους.
    Ανάμεσα σε αυτούς και ο Λουδοβίκος των κατωγείων.

    Οι φήμες που λένε ότι θα μείνει μόνιμα εκεί ή ότι ψάχνει για σπίτι, διαψεύδονται ως αναληθείς και κακόβουλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΡΙΖΑ:

    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΦΕΡΕΤΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ελληνικό κράτος είναι ένα κράτος ακραία κομματικό, και αυτό έγινε ιδιαίτερα εμφανές με την κυβέρνηση Καραμανλή. Ο κόσμος χωρίζεται σε δικούς μας και άλλους: οι δικοί μας διορίζονται, οι άλλοι όχι· οι δικοί μας προάγονται, οι άλλοι όχι· οι δικοί μας παίρνουν αυξήσεις, οι άλλοι όχι· οι δικοί μας μπορούν να κλέβουν, οι άλλοι όχι, και ούτω καθεξής. Επειδή λειτουργούν έτσι τα πράγματα, αυξάνεται ο αριθμός αυτών που μένουν στο περιθώριο, που τα βλέπουν όλα μαύρα και που φυσικά δεν σέβονται κανέναν θεσμό. Και λογικό είναι να μη σέβονται τους θεσμούς, διότι οι θεσμοί είναι διεφθαρμένοι. Εχουμε μια διεφθαρμένη και ανίκανη κυβέρνηση, μια ανίκανη και επικίνδυνη Αστυνομία, μια Δικαιοσύνη που ανέχεται πολιτικές παρεμβάσεις, παπάδες και καλόγερους που βουτάνε το παγκάρι, γιατρούς που παίρνουν φακελάκια, εφοριακούς που παίρνουν μεγαλύτερους φακέλους και υπαλλήλους της Πολεοδομίας που παίρνουν ολόκληρους χαρτοφύλακες με λεφτά. Εχουμε δασκάλους που διαλύουν τα σχολεία για να εισπράττουν από τα ιδιαίτερα, καθηγητές πανεπιστημίου που δεν πατάνε στο μάθημα και ζουν από τα διοικητικά συμβούλια και τις επιτροπές, κατεστραμμένα σχολεία, ρημαγμένα πανεπιστήμια.

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ Η ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΧΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΓΚΛΟΠ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ.ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΠΙΑΝΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ας ΠΑΕΙ ΑΛΒΑΝΙΑ.
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΖΗΤΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαργαρίτη είσαι νεόκοπος "αριστερός", το ξέρω, άκου λοιπόν κάποιον που πέρασε πολλά χρόνια σαν αριστερός και υπέστη και πολλά - τότε εμάς μας κυνηγούσαν σήμερα εσάς σας έχουν πρώτο τραπέζι πιστα στα τηλεπαράθυρα.
    Άκου λοιπόν:

    Αν πραγματικά νοιάζεσαι για τον εργάτη, το μη προνομιούχο, τον αδικημένο, πήγαινε καμια βόλτα στο Πέραμα και στις άλλες γειτονιές οπου ζουν αυτοί οι άνθρωποι Ακόμη ψάξε και δες το παρελθόν αυτού του αστυνομικού, φτωχόπαιδο απο λαϊκή οικογένεια με μισθό πείνας και το κεφάλι του κορώνα γράμματα κάθε μέρα.

    Άσε τα παιδάκια των Βορείων Προαστείων με τα ιδιωτικά σχολεία και τις διακοπές στην Αράχωβα να τα υπερασπιστούν οι golden boys μεγαλοδικηγόροι και μεγαλοδημοσιογράφοι και τα αφεντικά τους οι καναλάρχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Από την καθημερινή "Η εκτόξευση του κόστους δανεισμού του ελληνικού δημοσίου, και δευτερευόντος της Ιταλίας, προβληματίζει τις Βρυξέλλες για την ικανότητα των δύο κρατών να αναχρηματοδοτήσουν το δημόσιο χρέος το 2009, δεδομένης της επιδείνωσης του διεθνούς κλίματος.

    Το μήνυμα που έχει, ανεπισήμως αλλά ευκρινέστατα, μεταδοθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος από τις Βρυξέλλες και τη Φρανκφούρτη, είναι βαρύ:
    Από εμάς μην περιμένετε, αν χρειασθεί θα πρέπει να απευθυνθείτε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
    Διότι δεν υπάρχουν μηχανισμοί χρηματοδότησης για τα κράτη-μέλη της ΟΝΕ. Επιπλέον η «διάσωση» (baillout) κρατών-μελών της ΟΝΕ δεν προβλέπεται από τη συνθήκη του Μάαστριχτ.

    Ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, γνωρίζοντας καλά τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας, διακατέχεται από βαθύτατη ανησυχία. Η χρονική συγκυρία των ταραχών δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη για την Ελλάδα, συμφωνούν οικονομολόγοι διεθνών οργανισμών και αναλυτές εταιρειών αξιολόγησης του επενδυτικού κίνδυνου. Οι όροι δανεισμού του ελληνικού κράτους θυμίζουν ολοένα και περισσότερο αναπτυσσόμενη οικονομία.

    Το spread των 10ετών ομολόγων σε σύγκριση με τις αποδόσεις των αντίστοιχων γερμανικών εκτινάχθηκε την Παρασκευή στις 210 μονάδες. Τα βίαια γεγονότα συνυπολογίσθηκαν από τον Economist Intelligence Unit, που πλέον προβλέπει ύφεση και φλερτ με το υπερβολικό έλλειμμα για το 2009. Μέτριο θεωρεί τον κίνδυνο στην χώρα η εταιρεία Global Risks, καθώς κρίνει ότι η ασφάλεια που προσφέρει το κράτος είναι ανεπαρκής"
    Τα παραπάνω είναι αυτά που έρχονται και που θα πληρώσουμε όλοι.

    Ποιοι λοιπον ειναι πισω απο ολα αυτα που συμβαίνουν εδώ, που αρνούνται να βγάλουν τις ιδεολογικές τους κουκούλες και να μας πούν τις προτάσεις τους?
    Εκτος απο τα γενικόλογα και τα ευχολογια παλαιολιθικών αριστερών, ποια ειναι η πρόταση για την επόμενη ημέρα? καμία φυσικά.
    Δεν υπάρχει πρόταση απο την αριστερά για το αύριο. Γιαυτό εδώ και 17 χρόνια που περνά την μεγάλη εσωτερική της κρίση αγωνιά και προσπαθεί να την εξάγει στην κοινωνία μήπως και κρατήσει τις δυνάμεις της.
    Μαθητές και παιδιά σκεφτείτε το -γιατί μπορείτε- μόνο σαν στρατιώτες σας θέλουν, να παίζετε τα παιχνίδια τους και τους σχεδιασμούς τους. κάποια ημέρα ξαφνικά η πλάκα και ο χαβαλές θα τελειώσουν και τότε οι γονείς σας -οποτε κι εσείς- θα πληρώσουν τα σπασμένα με περισσότερη εργασία και καποιοι - οι εγκέφαλοι που είναι από πίσω και συντονίζουν όλα αυτά- από τον θυμό τον δικό σου που τον στράτευσαν για την εκπλήρωση των δικών τους συμφερόντων- θα λάβουν καλές δημόσιες θέσεις με χοντρούς μισθούς και θα περάσουν αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα.
    Ξυπνήστε παιδιά. Ο συνασπισμός η κκε εσωτ οπως τον γνωρίζω εγώ΄"έτρωγε καλά" πρίν την δεξιά. Τους κόπηκε η μάσα, και απεγνωσμένα ρίχνουν συνθήματα, (πχ γενιά των 700, λές και υπήρχε ποτέ έλληνας νεαρός που έπερνε περισσότερα) για να στρατολογήσουν κόσμο. Έχασαν τους φοιτητές (τους πήρε η δαπ), έχασαν τους οικοδόμους (ήρθαν οι ξένοι) και στρέφονται ξεκάθαρα και ξεδιάντροπα στους μαθητές προσπαθώντας να τους εγκλωβίσουν στην ιδεολογία των συνθημάτων κλέβοντάς σας την ελεύθερη προσωπική σκέψη. Ξυπνήστε παιδιά. μην τρώτε κουτόχορτο. Τίποτα δεν ειναι τυχαίο. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους βλέπετε αλλά συντονίζουν και σκέφτονται για εσάς. Ξυπνηστε παιδιά. Ολοι εμείς οι υπόλοιποι που δεν συμφωνούμε σε αυτή την ανελεύθερη προποπτική, σας χρειαζόμαστε ελεύθερους και ανεξάρτητους, όχι μαντρωμένους. Χρειαζόμαστε το δημιουργικό σας μυαλό και όχι τα χέρια που πετούν πέτρες σε συνανθρώπους σήμερα και αύριο οπλίζουν όπλα. Αντισταθείτε στους ιδεολογικούς μουτζαχεντίν. Η βία φέρνει βία. Εμρπός στον διάλογο. Μην αντιγράφετε ένα αποτυχημένο παρελθόν. Η επανάστασή σας -εάν γίνει θα πρέπει να γίνει για εσάς- όχι για τουε καθοδηγητές -έτσι τους λένε, για να μαθαίνετε. Έχετε μυαλό ακόμη ελεύθερο και το έχουμε ανάγκη όλοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να φύγουν από τη χώρα οι κάθε λογής πάτρονες της σκέψης μας.

    ΕΛΕΟΣ, ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;

    Να εκδιωχθούν από την Ελλάδα ο Μπόμπολας, ο Κοντομηνάς, ο Λαμπράκης και ο Αλαφούζος, θα ήταν πολύ καλύτερη η Ελλάδα χωρίς την ενημέρωσή σους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε πλάκα μας κάνετε. Τα ΜΑΤ δεν έκαναν σχεδόν τίποτε. Αντί να ρίξουν μερικά σκμπίλια στους θρασεις κουκουλοφόρους τους έβλεπαν στα 10-15 μέτρα να τους βρίζουν και να τους πετούν μολότωφ. Τέτοιες διαταγές είχαν από τον ανεκδιήγητο υπουργό εσωτερικών. Καλά κάνω και δεν εμπιστεύομαι καθηγητές πανεπιστημίου ως υπουργούς. Ψάξτε να βρείτε έναν που να ήξερε από διοίκηση. Και μη μου αναφέρετε τον Ε. Βενιζέλο γιατί θα κάνω σχετική έκθεση κακών πεπραγμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. TO TSIPRO-ARXIDAKI EXEI LERWSEI TO SYRIZO-BRAKAKI TOU!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στο κυλικειο του Χαρβαρντ,που εκανε σεμιναρια πολιτικης ο Προκοπης,του ειπανε σχεδον αυτολεξι οτι 'αν ανοιξει ρουθουνι σε διαδηλωση,να υπαρχουν μαλακα χαρτομαντηλα softex,εμποτισμενα σε υγρο για δακρυγονα'.Τα οποια βεβαια θα τα μοιραζουν οι αστυνομικοι στους κου-κωλο-φορους.Και επειδη ειχε μαθει καλα το ποιημα αποφασισε να μην 'ανοιξει καν ρουθουνι'.Γιατι απο οτι κυκλοφορει,δεν αντεχει το αιμα και την βια,μονο την ανεργια των καταστηματαρχων.Μπραβο ρε Προκοπη.Ετσι που πας θα σε πλακωσει και η Ντορα.Και τοτε θα χρειαστεις τα χαρτομαντηλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η YouTube λογόκρινε και απέσυρε το συγκεκριμένο βίντεο . Το άλλαξα λίγο και το ανέβασα , ελπίζοντας να μη το αφαιρέσουν πάλι οι διαδικτυακοί μπάτσοι!
    Το έχουν ήδη χαρακτηρίσει ως..."ακατάλληλο για ανηλίκους"!

    http://www.youtube.com/watch?v=OE4eMax5_IQ&feature=channel_page

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απόσπασμα απο το άρθρο της κ. Ελένης Καπλάνη, από "Το πρώτο Θέμα"

    ΚΑΤΗΓΟΡΩ!
    Κατηγορώ την κυβέρνηση για πλήρη ανικανότητα στα οικονομικά,διότι έπειτα από πέντα συναπτά έτη κατάφερε να μεγαλώσει το έλλειμα, παρότι μας έφτασε στα όρια της πείνας, και πολλοί το ξεπέρσαν.
    Αφού μας έβαλε σε επιτήρηση τεχνηέντως-καθαρά για πολιτικούς λόγους όπως αποδείχτηκε-,μας έβγαλε πάλι με τερτίπια, μόνον και μόνο για να πάει σε εκλογές.
    Μας φλόμωσε στα ψέμματα και κάθε χρόνο καταθέτει ανεφάρμοστους προϋπολογισμούς.
    Ενώ παρέλαβε τη χώρα με κύρος στους διεθνείς οίκους και τη δυνατότητα να δανειζεται με το ίδιο επιτόκιο με τη Γερμανία, μας κατάντησε να δανειζόμαστε με 170 μονάδες διαφορά.
    Κατηγορώ την κυβέρνηση διότι τα εισοδήματα των αγροτών κάθε χρόνο συρρικνώνονται, παρά τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που τους έλεγε προεκλογικώς.
    Μήπως κάνω λάθος η μήπως δε θυμάμαι καλά τον Καραμανλή να τους λέει ότι θα αναλάβει να πηγαίνει αυτοπροσώπως στις Βρυξέλες?
    Κατηγορώ αυτή την κυβέρνηση για τη μείωση των εισοδημάτων όλων των εργαζομένων και για την αύξηση των κερδών των μεγάλων επιχειρήσεων.
    Κατηγορώ αυτή την κυβέρνηση, διότι η καθημερινή της ατζέντα έχει οπωσδήποτε ένα σκάνδαλο.
    Πέντα χρόνια τώρα σιχαθήκαμε να ακούμε για σκάνδαλα.
    Κατηγορώ την κυβέρνηση για ηθική πτώση όλων ανεξαιρέτως των θεσμών και των σχέσεων, π.χ. των κουμπάρων, των φίλων, των συζύγων, των κουνιάδων και των λοιπών συγγενών.
    Τους κατηγορώ γιατί λυπάμαι εκείνους τους καϋμένους που πίστεψαν ότι οι δεξιοί, ακόμα δεν ξέρω το γιατί και δεν μπορώ να το βρώ όσο και να το αναλύω, θα κάνουν λαϊκή πολιτική και τώρα ψάχνουν μαχαίρι να κόψουν τα χέρια τους από τον ώμο,, αλλά θα μου πείτε: Αυτοί δεν ήξεραν το ρητό των αρχαίων ημών προγόνων, "το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού", αλλά τους ξαναψήφισαν?
    Τους κατηγορώ για υπονόμευση των εργασιακών δικαιωμάτων.
    Το μεγαλύτερο όμως κατηγορώ μου,αυτό που για μένα θεωρείται εθνική προδοσία, είναι για τα θλιμμένα μάτια των νέων...

    Εγώ θα συμφωνήσω απολύτως, και στέλνω τα συγχαρητήριά μου στη συγγραφέα και συντάκτρια κ. Καπλάνη.
    Χωρίς άλλα σχόλια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση