GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι γίνεται επιτέλους;...

Brutti sporchi e cattivi. Ναι στο λαϊκό κίνημα. Ναι στην ανατροπή της ανίκανης και χρεοκοπημένης κυβέρνησης των Βαλτοπεδινών . Όχι στους δι...

Brutti sporchi e cattivi. Ναι στο λαϊκό κίνημα. Ναι στην ανατροπή της ανίκανης και χρεοκοπημένης κυβέρνησης των Βαλτοπεδινών . Όχι στους διεθνείς και ντόπιους τοκογλύφους. Όχι στο επικοινωνιακό πραξικόπημα Καναλαρχών –ΣΕΒ. Όχι στα «καθάρματα του 89», που παίζουν το παιχνίδι της Ολιγαρχίας.
.
Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας
.
Αυτή την ώρα, «οι θεοί και οι δαίμονες» ,της Ολιγαρχίας και του συστήματος, αγωνίζονται για να αποτραπούν οι φυσικές πολιτικές εξελίξεις. Φοβούνται την κρίση και την αντίδραση των φτωχών. Φοβούνται μην υπάρξει πραγματική αλλαγή πολιτικής. Φοβούνται την στροφή σε ριζοσπαστική πολιτική.
Τα σενάρια, ξεκινούν από τη διάσπαση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. (μέσω των σημιτοφυλάκων), περνούν από τη συνεργασία Πασοκ-ΝΔ και Πασοκ-Σύριζα, και φθάνουν στην πεντακοκομματική Βουλή με τους οικολόγους του Αλαφούζου και του Κεμαλοτσολιά Τρεμόπουλου.
Οι πολιτικοί σχεδιασμοί της Ολιγαρχίας (διεθνούς και εγχώριας) εμφανίζονται μετά από 15 ημέρες «διεθνούς προβολής» της «επανάστασης των μαθητών και των κουκουλοφόρων».
Η συγκυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ. θα ήταν η πλέον επιθυμητή λύση, αν μπορούσαν να την πραγματοποιήσουν: Θα ένωνε ολόκληρο το «εκσυγχρονιστικό» κράτος και παρακράτος με τον , «ομαλό» παραμερισμό των ανεπιθύμητων δυνάμεων εντός της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ. Θα επικρατούσαν και στο ΠΑΣΟΚ οι «σκληρές» και «στυγνές» δυνάμεις του «εκσυγχρονισμού». Και πλέον στα δύο κόμματα θα επικρατούσαν οι αμερικανοτσολιάδες.
Όλοι θα πρέπει να αναρωτηθούμε.
Αν οι « κόκκινοι Καναλάρχες» , πριμοδοτούν την μαθητική « επανάσταση» για να ρίξουν τώρα τον Καραμανλή και να φέρουν το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην εξουσία ; ή αν αγωνίζονται για να επανέλθουν οι «νοικοκυραίοι» στην αγκαλιά της ΝΔ;
Για ποιο λόγο, οι συνεργάτες των «Καναλαρχών», 200-300 κουκουλοφόροι, αγωνίζονται μαζί με την αστυνομία του Καραμανλή, για να μην κατέβουν στους δρόμους, οι πραγματικοί εργαζόμενοι;
Γιατί ο «Γιαούρτο-Μπερλουσκόνι » δήλωσε ότι αυτός καταλαβαίνει τα «όνειρα των παιδιών»;
Ξέρουμε κανέναν πατέρα και καμία μάνα, που ανέθεσαν στο παιδί τους, να κάνει τη δική τους επανάσταση;
Τα καθάρματα του 89 Alekos+Alexis+Aleka αγωνίζονται για να πέσει ο Καραμανλής, η για να κάτσει καλύτερα στην καρέκλα του που τρίζει;
Στις 6 Δεκεμβρίου, πριν δολοφονηθεί ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος έγραφα: «Η Ν.Δ. καταρρέει. Η έλλειψη πολιτικής αντίδρασης , προσδίδει στην κατάρρευσή ρυθμό γεωμετρικής προόδου, και η τάση αυτή μπορεί να αποστερήσει, από την κυβέρνηση, τα αναγκαία ελάχιστα λαϊκά στηρίγματα, για να μπορέσει να επιβιώσει πολιτικά. Οπότε, δημιουργούνται πλέον, οι αντικειμενικές συνθήκες ,ανατροπής, από τα κάτω, από την κοινωνία ,όχι του πολιτικού σκηνικού, αλλά της κυβέρνησης . Επομένως, το ζήτημα, δεν είναι πια, όπως διαφαίνεται, η κοινοβουλευτική πλειοψηφία μόνον, αλλά η κοινωνική ανοχή. Ο κ. Καραμανλής, δεν είναι πλέον ο κυρίαρχος των πολιτικών εξελίξεων. Εξαρτάται και από αντικειμενικά γεγονότα που δεν μπορεί να τα ελέγξει. Διατηρεί βεβαίως τον έλεγχο των μεγάλων ΜΜΕ, αλλά η βοήθεια που μπορούν να του δώσουν είναι ανάλογη της αξιοπιστίας τους, και μπορεί να υπολογίζει στην έμμεση υποστήριξη, όταν χρειαστεί, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. Η αναγκαία πολιτική μάζα, για την ανατροπή έχει ωστόσο, δημιουργηθεί ήδη. Η απόρριψη της κυβέρνησης κινείται σταθερά πάνω από το 80%. Το ερώτημα είναι, αν θα υπάρξει και πότε ,η αναγκαία θρυαλλίδα, και αν θα εκφραστεί μέσω αυτής, η πολιτική ανασυγκρότηση του λαϊκού Κινήματος, το οποίο αναζητά καθοδήγηση.» Νομίζω ότι τα προέβλεψα όλα .( Όπως και ο ΣΕΒ άλλωστε.) .
Πρέπει όμως να αναρωτηθούμε:
Ο νεκρός «επαναστάτης», ήταν ο Σωτήρης Πέτρουλας; Μέσα από την «επανάσταση» των «κόκκινων Καναλαρχών», των κουκουλοφόρων, των μαθητών, και των ...«άλλων», εκφράζεται η πολιτική ανασυγκρότηση του λαϊκού Κινήματος; Το λαϊκό κίνημα βρήκε την πολιτική καθοδήγηση στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ; Στους «κόκκινους Καναλάρχες», και τους υψηλόμισθους παπαγάλους;
Οι κυβερνήσεις πέφτουνε με επαναλαμβανόμενες απεργίες που οδηγούν σε Γενική απεργία. Δεν πέφτουν όταν καίγονται περίπτερα, και κλείνουν τα σχολεία.
Το τρομοκρατικό χάος που δημιούργησαν με σχέδιο, οι παρακρατικοί μηχανισμοί του κεφαλαίου και οι « αμερικανικές υπηρεσίες», κατά της ελληνικής κοινωνίας, χρησιμοποιείται τώρα για να προωθηθεί μια «συναντίληψη» που θα βάλει τάξη.
«Τα κολέγια για τα παιδιά των πλουσίων λειτουργούν κανονικά. Τα σχολεία των φτωχών τελούν υπό κατάληψη. Έτσι αποφάσισε ο αριστερός εργολάβος. Όσο λιγότερα γράμματα μάθουν τα παιδιά των φτωχών, τόσο φθηνότεροι εργάτες θα γίνουν, για τους επαναστάτες της Εκάλης » έγραφα στις 14 Δεκεμβρίου.
«Δικαιολογημένη και σεβαστή» χαρακτήρισε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης τη "νεανική έκρηξη οργής" για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου,επιβεβαιώνοντς τις υποψίες μας.
Το 61% των οπαδών του ΠΑ.ΣΟ.Κ υποστηρίζουν την « επανάσταση» του ΣΕΒ, έλεγε πανηγυρικά η VPRC στην Αυγή. Και ο Βερελής του Σημίτη, θέλει υπουργό Εθνικής Οικονομίας «πασοκονεοδημοκράτη» για να αποκτήσουμε την εμπιστοσύνη «των αγορών», δηλαδή του Ροκφέλερ και του Ρότσιλντ, ενώ ο αρχηγός του, την προηγούμενη, από το βήμα της βουλής, διεκήρυσσε «το δόγμα των τοκογλύφων».«Να ζητήσει η ίδια η Ελλάδα οικονομικό έλεγχο από άλλους διεθνείς οργανισμούς, για να αντιμετωπιστεί το θέμα της οικονομικής σταθερότητας στη χώρα.», πρότεινε στη Βουλή, ο Αλ.Παπαδόπουλος , επειδή η κρίση είναι « ante portas». Το «επιχείρημα» των «νταβατζήδων» και των φερεφώνων τους είναι ότι η σημερινή κρίση απαιτεί νέα σκληρή λιτότητα. Νέα λιτότητα υπό την απειλή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
O Θεόδωρος Πάγκαλος πρότεινε από το "ράδιο-Γιάννα", να προσδιορίσει ο πρωθυπουργός τον χρόνο των εκλογών και να επιλεγούν πρόσωπα κοινής αποδοχής με τη Ν.Δ. στα υπουργεία Οικονομίας, Εσωτερικών - Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης ενώ ο κ. Στέφανος Μάνος αναφέρθηκε στην ανάγκη επιλογής πρωθυπουργού κοινής αποδοχής.
Η «εθνική κυβέρνηση» με καθεστωτική «συναίνεση» θα μπορούσε να επιλύσει με το «αποφασίζομεν» και «διατάσσομεν» όλα τα «εκκρεμή» εθνικά και κοινωνικά ζητήματα σύμφωνα με τις «εντολές» των ΗΠΑ.
Ο ΓΑΠ δήλωσε ότι,. εάν παραχωρήσουμε υπηκοότητα στις 200 χιλιάδες «ελληνόπουλα» «εκ των μεταναστών», θα λύσουμε ένα μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα, και θα προστατευθούν οι ζωές των συμπολιτών μας, και οι περιουσίες τους, ενώ την ίδια ώρα, η αστυνομία έπιασε, στα επεισόδια ,έναν Αλβανό και έναν Σύριο που έκαιγαν την ελληνική σημαία.(και η Ομόνοια είναι γεμάτη προκηρύξεις στα Αλβανικά). Ο ΓΑΠ είπε ακόμα ότι, «Αυτοί που αντιμετωπίζουν περισσότερες δυσκολίες είναι οι νέοι, οι οποίοι έχουν στερηθεί και αυτά τα κοινωνικά προγράμματα που διευκόλυναν την έξοδό τους από το τούννελ των ναρκωτικών».
Δηλαδή, η γραμμή διασύνδέσης είναι: «Κουκουλοφόροι»- Εξάρχεια-Πρέζα (ηρωίνη)-Κοσοβάροι έμποροι-ΝΑΤΟ κλπ. Την ώρα που ο Καραμανλής παίζει το παιχνίδι της «έντασης» με τα ΜΑΤ και τους κουκουλοφόρους, και το ΚΚΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ ξεσαλώνουν για το «38άρι ..αεροβόλο», οι Τούρκοι κατέλαβαν τον εναέριο χώρο του Φαρμακονησίου. Πότε θα ξυπνήσουμε; Όταν θα πετούνε πάνω από την Ακρόπολη;
Οι «επαναστάτες- κουκουλοφόροι», γιατί δεν «πήγαν» στον Λάτση, που μας «φέσωσε» 3.5 δίς ευρώ από το πετρέλαιο, γιατί δεν «πήγαν» την Τράπεζα της Ελλάδος, και την Citi του Ροκφέλερ, αλλά έκαψαν 400 μικρομάγαζα,και γιατί δεν κατέλαβαν τα γραφεία του Αράπογλου, του Αθανασοπούλου, και των άλλων golden boys; αλλά την Ακρόπολη και την ΓΣΕΕ; Γιατί έδειραν τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ και όχι τον «ηγεμόνα Τραπεζίτη» ,τον «εθνικό κατασκευαστή» και τον «εθνικό τζογαδόρο»;
Το «σήμα» το λαμβάνουν όλοι. Το σημαινόμενο όμως θέλει ανάλυση. Ο ελληνικός λαός μπορεί να βρίσκεται κάτω από το κράτος της τρομοκρατικής σύγχυσης, αλλά αντιλαμβάνεται πολύ περισσότερα, από όσο νομίζουν οι τεχνοκράτες της εξουσίας και τα δημοσιογραφικά τσιράκια τους. Επιπλέον είναι τέτοια τα αδιέξοδα, η σήψη και η κρίση του συστήματος , που τα ρωμαλέα, μαζικά κινήματα, τα πραγματικά και όχι των κουκουλοφόρων ,είναι προ των πυλών.

-----------------------------------------

21 σχόλια

  1. Όχι στα «καθάρματα του 89»,

    Όχι στα «καθάρματα του 89»,

    Όχι στα «καθάρματα του 89»,

    =============================
    ΜΠΡΑΒΟ

    ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ

    ΚΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ

    ΟΤΑΝ Η κακή ΙΣΤΟΡΙΑ

    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ!

    ==============================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί λέει το βλαμμένο ο Χατζάρας;
    Η μαλάκυνσή του μάλλον είναι μη αναστρέψιμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μας χεζεις ρε παλιομαλακα με τις αηδιες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MHDENIKH ANOXH STHN ANARXIA!

    MAYRO STO SYRIZA KAI TOUS FASISTARADES PISW TOU!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντε πάλι με τον γνωστό και μη εξαιρετέο Χατζατζάρη, το χρόνιο ιστορικό παράσιτο του δημοσίου.

    Να βγάλω κανένα βιντεάκι εποχής ΕΡΤ να γελάσουμε; Έχω πολύ πράμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα καθάρματα του 89 Alekos+Alexis+Aleka αγωνίζονται για να πέσει ο Καραμανλής, η για να κάτσει καλύτερα στην καρέκλα του που τρίζει;

    -----

    ΤΟ γουρούνι Σπύρος Χατζάρας, ο βρωμύλος της δημοσιογραφίας, επανέκαμψε μέσα από το PRESS-gr.

    Όμως είναι τόσο ψηλά στα σύννεφα, που νομίζει πως και οι άλλοι ζουν εκεί!

    1. Τα "καθάρματα του 89" δεν είναι αυτοί που λες, αλλά όσοι ενέχονταν στα σκάνδαλα της δεύτερης τετραετίας του ΠΑΣΟΚ.

    2. Οι "Alekos+Alexis+Aleka" δεν ήταν τότε στην ηγεσία της Αριστεράς, ούτε καν στη Βουλή. Ο δεν Τσίπρας, ήταν μόνο 15 χρονών. Αλλά ο βρωμύλος Χατζάρας, πιστός στη θεωρία του Γκαίμπελ, νομίζει πως θα πείσει τον ελληνικό λαό με τις μαλακίες του.

    3. Η Αλέκα ναι! Το είδαμε πριν λίγο και από το βήμα της Βουλής. Άλλωστε οι καλύτεροι σύμμαχοι του Καραμανλή και της Δεξιάς, όλες αυτές τις μέρες, είναι το ΚΚΕ με την Αλέκα, τον Μαϊλη και τον Πρωτούλη, αλλά και το ΛΑΟΣ με τον Καρατζαφέρη και τα φασισταριά του.

    Καληνύχτα σας κύριε Βρωμύλε...
    α, συγνώμη: Κύριε Χατζάρα μας!
    Όνειρα γλυκά και μακριά από μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άρθρο του
    κ.Α.Ανδριανόπουλου.


    "Η κυβέρνηση ζήτησε επανειλημμένα συγγνώμη. Όχι για τους βανδαλισμούς της περιουσίας ανύποπτων πολιτών. Ούτε και για την αναστάτωση της ζωής στις πόλεις και για την αδράνεια της αστυνομίας. Ζήτησε συγγνώμη ξανά και ξανά μόνο για τον θάνατο του 15χρονου και για την συμπεριφορά αστυνομικού. Υποσχέθηκε μάλιστα και αυστηρές κυρώσεις. Για τους υπεύθυνους της απώλειας του νέου παιδιού αστυνομικούς. Υπεύθυνοι μάλιστα κυβερνητικοί και πολιτειακοί παράγοντες έβγαλαν και πόρισμα ενοχής. Πριν ολοκληρωθεί η έρευνα και η ανάκριση. Πριν καν γίνει η δίκη. Ούτε λέξη όμως δεν εκστόμισαν ο Πρωθυπουργός, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι Υπουργοί για την αναζήτηση, σύλληψη και καταδίκη όσων σκόρπισαν τον τρόμο και την καταστροφή κι επιδόθηκαν σε λεηλασίες στα αστικά κέντρα ολόκληρης σχεδόν της χώρας. Γιατί άραγε;
    Eίναι τέτοιος πλέον ο τρόμος που διακατέχει τις κορυφές των πολιτικών μας ηγεσιών για τις αντιδράσεις και τα κηρύγματα της Αριστεράς που αφήνουν ανοχύρωτη την κοινωνία. Για κοινωνική έκρηξη ομιλεί η Αριστερά. Και η κυβέρνηση έρχεται να την επιβεβαιώσει απολογούμενη για τους θεσμούς και το πολιτικό σύστημα. Σαν εχθρούς των νέων καταγγέλλει ο νεόκοπος αρχηγός του ΣΥΝ την κυβέρνηση και τους μηχανισμούς της. Κι αντί αυτή να αντεπιτεθεί επισημαίνοντες ποιοι είναι, μέσω της οπισθοδρομικής τους στάσης, οι νεκροθάφτες των ονείρων και των προοπτικών της νέας γενιάς, πελιδνή σκύβει το κεφάλι κι’ αναζητά δικαιολογίες.
    Αν, όπως κάποιοι ισχυρίζονται, οι νέοι είναι οργισμένοι για τα χάλια της παιδείας και την έλλειψη μελλοντικής επαγγελματικής προοπτικής γιατί δεν βγήκαν στους δρόμους τόσες φορές που οι εγκάθετοι του Αριστερού συντηρητισμού μπλόκαραν κάθε προσπάθεια ανασύνταξης των δομών της οικονομίας και εκσυγχρονισμού της παιδείας; Κάθε χρόνο σχολεία καταλαμβάνονται και πανεπιστήμια «απεργούν», με στόχο να μην αλλάξει απολύτως τίποτε. Πως τότε οι νέοι βγαίνουν στoυς δρόμους σήμερα ζητώντας, υποτίθεται, αλλαγές;
    Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται ανυπεράσπιστη στο έλεος των διαθέσεων βίαιων αμφισβητιών του γλυκού νερού. Που αγουροξυπνημένοι κατά το μεσημέρι πίνουν το φραπεδάκι που τους ετοιμάζει η μαμά και σχεδιάζουν μέσω SMS και λογισμικού Vista το επόμενο χτύπημα κατά του κατεστημένου. Ο τόπoς έχει πλημμυρίσει από επαναστάτες με μπλουζάκια Benneton, αθλητικά παπούτσια Nikke και κινητά Nokia και Ericsson. Από καλομαθημένους δηλ. χαβαλέδες που κλαίνε για τα αδιέξοδα της γενιάς των 700 ευρώ (νέα επικοινωνιακή αργκώ κι’ αυτή) που ποτέ βέβαια δεν πρόκειται να γνωρίσουν. Γιατί ο μπαμπάς ακουμπάει τόσα περίπου ημερησίως για την πάρτη ορισμένων απ΄αυτούς στα ντόπια και ξένα θέρετρα του χειμώνα. Πάτε στοίχημα πως από την επόμενη εβδομάδα η εξέγερση θα διακοπεί; Διότι οι εξεγερμένοι κοινωνικοί επαναστάτες θα φύγουν για διακοπές…Η κυβέρνηση κατάφερε να εκτελέσει την κοινωνία των πολιτών. Και να φέρει στο προσκήνιο την κοινωνία των ρηχό-νοων αναρχικών. Που μετά την επανάσταση γυρίζουν στο σπίτι για ζεστό φαγάκι από τα χέρια της μαμάς και χαρτζιλίκι από το χέρι του μπαμπά. Γιατί γνωρίζουν πως η ατιμωρησία είναι εξασφαλισμένη. Και ο συνδυασμός χαβαλέ, ατιμωρησίας και λίγο φιγούρας συνθέτουν το μίγμα της νεοελληνικής «μεγαλύτερης μετα-δικτατορικής εξέγερσης». Ποιά θα ήταν άραγε η στάση των ανήλικων μαθητών – των εμπρηστών με τις κουκούλες βέβαια, κι’ όχι αυτών που πολιτισμένα και μερικές φορές σιωπηρά διαδηλώνουν για τον θάνατο του συνομηλίκου τους - αν το κράτος είχε δείξει από χρόνια πως σέβεται και εφαρμόζει τους νόμους του. Αν είχαν συλληφθεί και τιμωρηθεί οι τραμπούκοι των Εξαρχείων. Αν είχαν δικασθεί και αποβληθεί από τα Πανεπιστήμια όσοι έχτισαν γραφεία καθηγητών και ξυλοφόρτωναν καθηγητές και επισκέπτες.
    Αν σάπιζαν επίσης στις φυλακές οι άνανδροι δολοφόνοι του ανύποπτου νέου αστυνομικού που έκανε βάρδια έξω από χώρο συναυλίας ροκάδων.
    Αν τελικά είχαν αντιμετωπίσει την αυστηρότητα του νόμου όσοι κατά καιρούς έχουν κάψει μαγαζιά, αυτοκίνητα και πανεπιστημιακούς χώρους.
    Κι αν είχαν τιμωρηθεί γονείς και μαθητές για τις ακατανόητες καταλήψεις και την ματαίωση μαθημάτων και εξετάσεων. Κι’ αν τελικά είχε εφαρμοσθεί ο νόμος για τους δημόσιους υπάλληλους καθηγητές του ΣΥΝ που και απεργούσαν και …δεν απεργούσαν. Δηλαδή εισέπρατταν, ενώ δεν δούλευαν, κανονικά τους μισθούς τους. Αν, σε τελευταία ανάλυση, εφαρμόζονταν δίχως εξαίρεση οι διατάξεις του ποινικού κώδικα περί επιμέλειας ανηλίκων. Κι αν είχε πρωτίστως παταχθεί η δημόσια διαφθορά, η ρεμούλα και η άνιση εφαρμογή των νόμων. Βέβαια, αν είχαν όλα αυτά γίνει δεν θα είχαμε το τραγικό θάνατο στα Εξάρχεια. Και δεν θα είχαμε τις διαδηλώσεις…Το πιο χαριτωμένο είναι οι διανοητικές προσπάθειες γερασμένων αριστερών του σήμερα που με κώδικες των δεκαετιών του ’60 και του ’70 επιχειρούν να εξηγήσουν γεγονότα άλλης νοοτροπίας και ψυχοσύνθεσης. Και είναι βλασφημία ο παραλληλισμός με τις κινητοποιήσεις της γενιάς του πολυτεχνείου. Οι φοιτητές τότε διακινδύνευαν την ελευθερία και την φυσική τους ύπαρξη. Οι σημερινοί «επαναστάτες του φραπέ» κινδυνεύουν μοναχά από τις φωνές ενδεχομένως της μαμάς κι’ από κανένα μαλακό μπάτσο του μπαμπά. Που βρίσκονταν όταν οι τρομοκράτες δολοφονούσαν ένα αθώο παιδί – τον Αξαρλιάν; Κι’ όταν σήμερα, καλοπληρωμένοι αστέρες της TV βγάζουν στον αέρα τον φονιά του να σχολιάσει τα …γεγονότα.Το μεγάλο ερωτηματικό πάντως παραμένει. Γιατί οι εισαγγελικές αρχές δεν χρησιμοποιούν τις διαθέσιμες δεκάδες φωτογραφίες και εικόνες βίντεο για τον εντοπισμό, σύλληψη και παραπομπή των αλητών με τις πέτρες, τα στυλάρια και τις βόμβες Μολότωφ; Καθώς κι’ όλων εκείνων που εισέβαλαν στα διαρρηγμένα και μισο-καμένα καταστήματα για πλιάτσικο και βανδαλισμούς; Γιατί δεν ψάχνουν την πηγή των χιλιάδων sms και των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που καλούσαν τους νέους στους δρόμους να κάψουν και να καταστρέψουν; Ποιος έδωσε τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα; Τι ακριβώς φοβούνται πως θα ανακαλύψουν οι αρχές; Μήπως τους καλοαναθρεμένους γόνους γνωστών οικογενειών; Τους λεβέντες νεολαίους – φυντάνια του κόμματος του νεαρού αρχηγού που θα έφερνε τσάμπα πετρέλαιο από την Βενεζουέλα; H τα αναφιλητά, άξαφνα αφυπνισμένων, αλλά αδιάφορων μαμάδων για την πολιτεία των «καλών» τους παιδιών;Αδυνατώ πάντως να καταλάβω τον λόγο για τον οποίο θα πληρώνουμε φόρους, ενόσω οι αρχές αρνούνται να συλλάβουν τα καθάρματα με τις κουκούλες. Να κινητοποιηθούν οι κατεστραμμένοι μαγαζάτορες, οι ταλαιπωρημένοι πολίτες και οι συνετοί γονείς σε μια κίνηση άρνησης πληρωμής φόρων. Ώστε η κυβέρνηση να καταλάβει, εκεί ακριβώς που αισθάνεται την εντονότερη ενόχληση, πως δεν είναι μόνο οι απόψεις του κ. Αλαβάνου που οφείλει να λαμβάνει υπ’ όψιν.ΥΓ Με το ΚΚΕ οι ιδεολογικές μου διαφορές είναι αβυσσαλέες. Εκτιμώ όμως την ευθύτητα των πολιτικών του θέσεων καθ’ όσον αφορά την παρούσα κρίση και την διαπίστωση στελεχών του πως επανάσταση με κουκούλες αποτελεί φαρσοκωμωδία".
    Για το πλήρες δημοσίευμα πατήστε εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. " με τους οικολόγους του Αλαφούζου"

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ..

    του Κυριακου των οικολογικών λαμπτήρων του ΣΚΑΙ

    του Κυριάκου του οικολογικού συλλόγου με έδρα την Εκάλη

    του Κυριάκου με τον καμμένο Υμηττό που πέρασε στην ιδιοκτησία εκείνων που εκπροσωπεί ο Μαυρίκης

    του Κυριάκου της ΖΗΜΕΝΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καταλαβε κανεις τι θελει να πει ο ποιητης Χατζαρας;Εχει τρελαθει που εχασε τις αργομισθιες στα γραφεια Τυπου και εχει παραισθησεις; Ο χατζαρας μιλαει για το συστημα;Νομιζει οτι ξεχασαμε ποιος ηταν και ειναι;Ο ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΤΖΑΡΑΣ;Εχουμε τρελαθει τελειως;Ποιος, ο Χατζαρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ακούω αυτή τη στιγμή τον Καραμάν-Αλή να παραληρεί από το βήμα της Βουλής και δεν μπορώ να ξεχωρίσω: απαγγέλλει ομιλία του 2002 ή του 2008; Δεν πέρασε στιγμή από τη ζωή του. Κοιμότανε φαίνεται και κάποιος τον ξυπνησε για να μιλήσει. Άρπαξε την πρώτη ομιλία που βρήκε μπροστά του χωρίς να νοιαστεί ποιας εποχής είναι. Όμοιες εξάλλου κι απαράλλαχτες δεν είχε να φοβηθεί. Παρουσιάστηκε στη Βουλή και τα βόδια του αποκάτω μουγκρίζουν και κερατοκροτούν! Τέτοια βόδια πια; Τον ακούω να επαναλαμβάνει: αυτή είναι η αλήθεια... αυτή είναι η αλήθεια....αυτή είναι η αλήθεια...γιατί άραγε το επαναλαμβάνει; Μάλλον θέλει να το πιστέψει και ο ίδιος! Πώς καταντάει λοιπόν ο άνθρωπος!
    Ντροπή ,Καραμάν! Αν είχες τη Ν.Δ απέναντί σου θα είχε ήδη στηθεί το Ειδικό Δικαστήριο και θα σε έβλεπα σίγουρα πίσω από τα σίδερα! Δε γλίτωνες με τίποτα! Αλλά τι να σου κάνω. Οι μηχανισμοί ήταν ανέκαθεν στα χέρια της Δεξιάς!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΜΠΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ, ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ, ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΟΙ ΛΑΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ,ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΔΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΟΡΟΙΔΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥΣ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ,ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ ΤΕΚΝΟ ΠΕΦΤΟΥΝ ΞΕΡΕΣ.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΕΝΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΤΟΥΣ,ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ,ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΞΕΘΕΣΑΝ?ΑΣΕ ΔΕ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΜΠΟΥΣ ΕΞΟΦΛΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.Ο ΝΟΩΝ, ΝΟΗΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ κύριοι Μπόμπολα, Κοντομηνά, Λαμπράκη, Αλαφούζο και Κουρή.

    Έχουμε τα blogs μας και την ελευθερία να σκεπτόμαστε μόνοι μας.

    Δεν θέλουμε ΤΟ MEGA σας, δεν θέλουμε τον ALPHA σας, δεν θέλουμε τον ΑNT-1 σας, δεν θέλουμε τον ΣKAI σας, δεν θέλουμε το Alter σας.

    Δεν θέλουμε το Έθνος σας, ούτε την Ελευθεροτυπία σας, δεν θέλουμε τα Νέα σας, δεν θέλουμε το Βήμα σας, δεν θέλουμε την Καθημερινή σας, δεν θέλουμε το Πρώτο Ψέμμα σας, ούτε την Αυριανή σας.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ DVD ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

    Η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρώπης και κοιτάει τα δικά της συμφέροντα, εάν δεν σας αρέσει να πάρετε του υπαλλήλους σας και να φύγετε όλοι από εδώ.

    Ακούς Γιωργάκη, ακούς Ντορούλα;

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ Η ΤΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 5.000 ΧΡΟΝΩΝ.

    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ, ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΗΓΕΤΕΣ.

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Εάν δεν ακούσατε ακόμα, κακό του κεφαλιού σας.

    Ανοχή τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χατζάρα γράφεις παπαριές
    Άλλα είπε ο Βερελής άλλα κατάλαβες εσύ .

    Το γήρας ουκ αν έρχεται μόνον .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για το πλήρες δημοσίευμα πατήστε εδώ.

    21 Δεκέμβριος 2008 11:01 μμ

    ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ,ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΜΑΛΑΚΟΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.
    ΑΝΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ,ΠΟΛΥΛΟΓΑΔΕΣ,ΓΡΗΓΟΡΟΓΑΜΗΣΑΚΙΔΕΣ!!!!!ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΣΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 8:18
    Εντάξει μην ταράζεσαι .Πες μας όμως ποιά εφημερίδα θέλεις να αγοράζουμε για να ευχαριστηθείς ;

    Γίνατε ΑντιΑμερικανοί οι Δεξιάρες του Κερατά ;;

    Ξεχάσατε ότι την εποχή που μας πηδούσαν οι Τούρκοι στην Πόλη και στην Σμύρνη εσείς μας λέγατε για τον από .... Βορρά κίνδυνο ;;

    Ρε πως γυρίζουν οι καιροί !!!
    Οι Δεξιάρες του Κερατά ....ΑντιΑμερικανοί και ΑντιΚαπιταλιστές !!!!

    Ξεστραβώσου και διάβασε Hellenic-Carriers.com
    Οικογενειακή Ναυτιλιακή Εταιρία των Καραμανλήδων με τα πλοία να κυματίζουν σημαίες Λιβερίας και Μάλτας !!!
    Οι Εθνικόφρονες , Εθνάρχες , Εθνοσωτήρες .
    Για να μάθεις ότι ο πλουσιότερος πρωθυπουργός στην Ιστορία της Ελλάδας
    είναι ο Κ.Καραμανλής .

    Chief Engineer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ CHIEF ENGINEER ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝΕ ΓΑΜΙΣΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ.Η ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΟΙΟ ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΣΕ ΠΗΔΗΞΑΝΕ ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΑΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ.ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο CHIEF ENGINEER ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΑΛΑΣΣΟΚΟΥΝΗΜΕΝΟΣ.ΜΙΛΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΙΜΗ ΔΕΞΙΑ ,ΚΑΙ ΞΕΧΝΑ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΑΤΙΜΗ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΒΙΖΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΗΜΑΣ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΣΤΙΣ ΤΕΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥΣ .ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ...άσε τα σάπια Χατζατζάρη,
    πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Διαβάστε τι είπε ο Τζόν Σουϊντον, πρώην αρχισυντάκτης των New York Times, στην αποχαιρετιστήρια δεξίωση που έγινε προς τιμήν του πριν βγει στη σύνταξη. Κάποιος από τους παρευρισκόμενους έκανε πρόποση για τον ανεξάρτητο Τύπο,.ο Σουϊντον είπε:

    «Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που να αποκαλείται ανεξάρτητος Τύπος. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω.

    Ούτε ένας ανάμεσά σας θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη. Και αν τολμούσατε να την εκφράσετε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο χαρτί.

    Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψή μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφω. Εσείς επίσης παίρνετε ικανοποιητικούς μισθούς για παρόμοιες υπηρεσίες. Και αν κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός ώστε να γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο….

    Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο….

    Είμαστε υποτελείς. Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είμαστε καραγκιόζηδες. Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους. Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ.

    Πηγή « Η ανείπωτη ιστορία της εργασίας», του Richard O. Bayer, εκδόσεις United Electrical, Radio & Machine Workers of America, NY 1979.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΧΑΤΖΑΡΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ?

    ΠΑΡΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ

    ΦΤΟΥ ΣΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση