GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παράνομες αυξήσεις από την Εθνική Ασφαλιστική!

. Η ΕΚΠΟΙΖΩ καταγγέλλει παράνομες και καταχρηστικές μεθοδεύσεις από μέρους της Εθνικής Ασφαλιστικής και ζητά από την εταιρεία να συμμορφωθε...

.
Η ΕΚΠΟΙΖΩ καταγγέλλει παράνομες και καταχρηστικές μεθοδεύσεις από μέρους της Εθνικής Ασφαλιστικής και ζητά από την εταιρεία να συμμορφωθεί με σχετικές δικαστικές αποφάσεις.
Σε επιστολή της προς τους αρμόδιους φορείς τονίζει ότι δέχεται δεκάδες καταγγελίες από καταναλωτές για μονομερή αύξηση των ασφαλίστρων τα έτη 2006 και 2007.

----------------

1 σχόλιο

  1. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΠΙΔΑ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΥΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΛΥΣΣΑΝΕ ΓΙΑ ΨΗΦΟ.

    ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΑΪΡΕΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ..

    ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.

    ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΧΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΝΕ ΜΕ ΡΩΣΙΑ, ΚΙΝΑ, ΓΑΛΛΙΑ ΚΛΠ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΟΝΟ.

    ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΙΣΧΥΡΗ.

    ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΥΝΕΡΝΑΕΙ ΑΜΕΡΙΜΝΟΣ ΣΑΝ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΛΥΣΣΑΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ.

    ΠΡΙΝ ΘΕΛΑΝΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΒΑΓΓΕΛΑ ΑΡΧΗΓΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ (ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ) ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Η ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

    Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΠΙΑ ΑΛΛΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΘΑ ΔΥΑΛΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση