GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ουσιαστική επανίδρυση της ΕΛ.ΑΣ..."

Με αφορμή τη συζήτηση του νέου προϋπολογισμού . Σήμερα το απόγευμα, το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, και οι π...

Με αφορμή τη συζήτηση του νέου προϋπολογισμού
.
Σήμερα το απόγευμα, το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, και οι πρόεδροι των Πρωτοβαθμίων Οργανώσεών της θα παρακολουθήσουν από τα θεωρεία της Βουλής τη συζήτηση για την ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού έτους 2009, καθόσον τα εγγεγραμμένα κονδύλια δεν αφήνουν κανένα περιθώριο εφησυχασμού.
Τα προβλεπόμενα ποσά δεν καλύπτουν σε ορισμένες περιπτώσεις, ούτε τις τρέχουσες λειτουργικές ανάγκες, ενώ από πουθενά δεν προκύπτει ότι το νέο έτος θα εφαρμοστεί μια ουσιαστική πολιτική για την ενίσχυση του εισοδήματος των συναδέλφων μας, πόσο μάλλον για τον δραστικό εκσυγχρονισμό των λειτουργιών και των υποδομών της ΕΛ.ΑΣ..
Για τους λόγους αυτούς είχε αποφασιστεί να υπάρξει εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, στις 10 Δεκεμβρίου 2008, η οποία ως γνωστόν αναβλήθηκε λόγω των δραματικών γεγονότων της 6ης Δεκεμβρίου και των όσων ακολούθησαν.
Η Ομοσπονδία, επίσης, θα καταθέσει στα Πολιτικά Κόμματα και στους βουλευτές τις προτάσεις της για το νέο μισθολόγιο και τη σύσταση διακομματικής επιτροπής, με στόχο την εξέταση της σημερινής κατάστασης της Ελληνικής Αστυνομίας και τη λήψη αποφάσεων για την ουσιαστική επανίδρυσή της.
Νωρίτερα, το Προεδρείο θα έχει συνάντηση με τον πολιτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ για θέματα Εσωτερικών κ. Χάρη Καστανίδη.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Ο Πρόεδρος ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος
Ο Γενικός Γραμματέας ΒΛΑΧΟΣ Γεώργιος

------------------------------------

14 σχόλια

  1. Τα γαλλάκια το πετύχανε χωρίς κουκουλοφόρους, εμείς τους χρειαζόμαστε..........για να μην πετύχουμε; μήπως δεν πρέπει να πετύχουμε; μήπως για να δικαιωθεί ο Κίσιγκερ, μήπως μερικοί μέσα σε όλα τα άλλα δουλεύουν και για αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήθελα και να κάτεχα
    Ίντα Θεός ορίζει
    Ετούτη την κυβέρνηση
    Και δεν την σιχτιρίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα γαλλάκια το πετύχανε χωρίς κουκουλοφόρους, εμείς τους χρειαζόμαστε..........για να μην πετύχουμε; μήπως δεν πρέπει να πετύχουμε; μήπως για να δικαιωθεί ο Κίσιγκερ, μήπως μερικοί μέσα σε όλα τα άλλα δουλεύουν και για αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΕΧΕΤΕ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΣΑΣ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ? ΕΔΩ ΓΑΝΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΠΙΟ ΧΑΙ ΜΩΡ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν κάτι άνδρες σαν τον ΚΟΡΚΟΝΕΑ του χώνεις φυλακή και έχεις κάτι παιδάκια που τέλειωσαν το λύκειο και επειδή πήραν καλούς βαθμούς του κάνεις μπάτσους , γάμησε τα σε λίγο καιρό η αστυνομία θα είναι για να δίνει κλίσης σε αυτούς που δεν φοράν ζώνη , και όσοι έχουν λεφτά θα έχουν την ιδιωτική τους ασφάλεια και η υπόλοιποι κλαυτά Χαράλαμπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σύγχρονοι ζωοκλέφτες !

    http://www.mindcup.blogspot.com

    Σύγχρονοι ζωοκλέφτες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα ήθελα να ξέρω τί σκέπτεται αυτό το κορίτσι η mother.
    H Margaret Chad, ντε.
    Έχοντας ζήσει τόσο χρόνια δίπλα στον Αντρέα αναρωτιέμαι τί να σκέπτεται για τον κανακάρη.
    Τι πήγε λάθος;
    Τον έτρεφε υγιεινά.
    Τον έντυνε καλά.
    Τον πήγε στα πιό ακριβά σχολεία.
    Τον έστειλε στην Αμερική.
    Τον έστειλε στη Σουηδία.
    Τόσα χρόνια πρωθυπουργός ο μπαμπάς τούκανε συνεχώς φροντιστήριο.
    Τόν κάνανε και υπουργό για καμιά δεκαριά χρόνια μπάς και αποκτήσει και πρακτική εμπειρία.
    Και τί καταφέραμε μετά από 57 χρόνια;
    Ένα τούβλο με τσιγγελωτό μουστάκι.
    Φτωχή κυρία Chad.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κε Παυλόπουλε

    Η κατάληψη στην ΕΡΤ δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς βοήθεια και καθοδήγηση από μέσα.

    Ως φορολογούμενοι πολίτες θέλουμε ονόματα και ποινές για τους επίορκους δημόσιους υπάλληλους.

    Αλλιώς θα είσαι τζάμπα μάγκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τετάρτη, 17 Δεκέμβριος 2008
    Μας παρουσιάζουν "εξέγερση" τα στημένα επεισόδια

    Ρε σείς θα μας τρελάνουν;
    Με δικαιολογία τον χαμό του 15χρονου Αλέξη κάποιες πολιτικές εσωτερικές και μη δυνάμεις προσπαθούν να επιβάλουν το χάος για τους δικούς τους λόγους.
    Αλλά ποιοί είναι αυτοί και πόσοι;
    Εγώ δεν θα σας μιλήσω για όλο τον κόσμο, γιατί αν δεν υπήρχαν οι εγκάθετοι τότε σίγουρα στον δρόμο θα είμασταν όλη η Ελλάδα για συμπαράσταση στην οικογένεια του μικρού.
    Εγώ θα σας μιλήσω για αυτούς που προκαλούν τα επεισόδια και για αυτούς που τα επικροτούν και σε αυτούς θα σας προσθέσω και τους πιτσιρικάδες που παρασύρονται.
    Ας τα πάρουμε με την σειρά. πόσοι είναι αυτοί;
    Να πούμε πως στην Αθήνα είναι 5000; εγώ θα τους κάνω 10000!!
    να πούμε πως στην Θεσσαλονίκη είναι 1000; εγώ θα τους κάνω 3000!!
    να πούμε πως και σε καμιά εικοσαριά πόλεις μπορείς να βρείς 200 από δαύτους; εγώ θα σας πω 30 νομούς με 1000!!!
    ποιό είναι το αποτέλεσμα;;;43000!!!!!αιντε να φανούμε ακόμη πιο μπρούκληδες και να βάλω και καμιά ντουζίνα ακόμη.
    Το σύνολο 55000!
    55000 χιλιάδες που με την βοήθεια κάποιων δημοσιογράφων φαίνονται 5 εκατόμυρια. ας είναι καλά και οι γνωστές πολυεθνικές οργανώσεις που δίνουν την απαραίτητη επικοινωνιακή βοήθεια πλασάροντας το θαύμα μιας δήθεν "εξέγερσης"
    Αλλά ρε παιδιά ακόμη και 55000 να είναι! (που δεν είναι...55000 τους έκανα για χάρη συζητήσεως)
    55000 χιλιάδες είναι και οι αστυνομικοί σε όλη την Ελλάδα!
    35000 χιλιάδες είναι οι δικηγόροι
    άλλοι τόσοι και περισσότεροι είναι οι δημοσιογράφοι
    Για να μην ασχοληθώ και με το θέμα της νεολαίας, ποιοί νέοι είναι στον δρόμο;
    είναι η ΔΑΠ; είναι η ΠΑΣΠ; είναι η ΚΝΕ; είναι τα Εθνίκια; είναι οι απολίτικ;
    μόνο κάποιοι του ΣΥΡΙΖΑ και του Αναρχικού χώρου αναμειγμένοι και καλυμμένοι πίσω από τις μαθητικές (που πλέον είναι ετήσιο έθιμο) εκδηλώσεις.
    Συνεχίζω με την αριθμητική
    πόσοι είναι αυτοί που έχουν δικαίωμα ψήφου; 9.900.000 και κάτι;
    οι 55000 που είπαμε πριν (χαριστικώς) είναι η δεν είναι λιγότερο από το 0,5 του συνόλου;;;
    επιμένετε ακόμη πως πρόκειται για λαική εξέγερση;;;
    φίλοι μου δεν είναι εξέγερση, γιατί οι εξεγέρσεις αγγίζουν το σύνολο των πολιτών
    στην προκειμένη έχουμε μία ελάχιστη μειονότητα η οποία εκμεταλέυτηκε με τον καλύτερο τρόπο την αγάνακτηση για μια δολοφονία
    και τις παρούσες οικονομικές συνθήκες για να την πλασάρει ως εξέγερση
    αν αυτό ήταν το μόνο τότε δεν θα χωρούσε καμία συζήτηση
    αλλά αυτό συνοδεύεται με την απροκάλυπτη βοήθεια γνωστών δημοσιογράφων που συνήθως βρίσκονται στα καλύτερα και στα χειρότερα ως οι πιο special καθοδηγητές της κοινής γνώμης.
    Καλό θα ήταν να μαζευτούν κάποιοι σιγά σιγά, γιατί η ζωή είναι ρόδα και γυρίζει και κάποια στιγμή μπορεί να έρθουν τα πράγματα τούμπα και αυτοί που χαίρονται στην αντάρα, ξαφνικά να τους πάρει η αντάρα και να τους σηκώσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΥΡΙΖΑ

    Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ.ΘΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΕΙ) ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΩΧΘΗΚΑΝ Η ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙ Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΑΠΟ ΤΟ 1985 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 1995 ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑ ΚΥΜΑ ΔΙΩΞΕΩΝ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.ΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΥΤΟΥΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΕΘΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΠΟΙΟΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ?ΠΟΙΟΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΦΡΟΥΡΟ? Κ Α Ν Ε Ν Α Σ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΟΛΟ ΔΙΑΚΟΣΜΙΤΙΚΟ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΣΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.ΦΤΙΑΞΕ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε ΤΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΙΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΥΠΑΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ.ΑΥΤΟΥΣ ΞΗΛΩΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΜΟΙΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ.ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΠΙΟ ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΘΕΝΤΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ?ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ?ΑΠΛΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΔΙΟΤΙ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *