GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τελικά θα γίνει του ανασχηματισμού;...

. Από το www.diaporon.bl.blogspot.com/ . Αγαπητοί φίλοι, Στην αρχαιότητα υπήρχαν τα μαντεία, στα οποία κατέφευγαν όσοι δεν μπορούσαν με άλλο...

.
Από το www.diaporon.bl.blogspot.com/
.
Αγαπητοί φίλοι,
Στην αρχαιότητα υπήρχαν τα μαντεία, στα οποία κατέφευγαν όσοι δεν μπορούσαν με άλλον τρόπο να «δουν» τι μέλλει γενέσθαι.
Σήμερα δεν υπάρχουν μαντεία, αλλά υπάρχουν οι
χαρτορίχτρες!
Κακές γλώσσες αναφέρουν οτι σαυτές έχει πέσει η πολλή δουλειά από τους
αδημονούντες !
Το ντεσπεράντο* μεταξύ αυτών που δεν θέλουν να κουνηθούν και του Πρωθυπουργού που δείχνει να περιμένει τα μαντάτα του μαντείου δεν λέει να τελειώσει!
Τα σενάρια ανασχηματισμού που ακούστηκαν την περασμένη εβδομάδα ήταν αμέτρητα!
Και το σήριαλ του Θεϊκού βάλσαμου δια πάσαν νόσον! ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ καλά κρατεί !
Το μπλέξιμο των χαροφυλακίων με την ονοματολογία μπαίνει από Δευτέρα στο ΣΤΟΙΧΗΜΑ!
Αν το χει η μοίρα ΤΟΥ; Δεν το γνωρίζω .
Φαίνεται όμως πως με οτι πάει να ασχοληθεί ΤΟΝ προδίδει !
* το ψάξιμο!
-----------------------

12 σχόλια

  1. ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ,ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ .

    ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ .

    ΑΜΕΣΑ ΟΜΩΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε και έγινε. Λοιπόν?

    Δεν νομίζω ότι υπάρχει σωτηρία είτε με ανασχηματισμό είτε όχι.

    Καθώς δεν νομίζω ότι υπάρχει σωτηρία και με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ.

    Τι θα μπορούσε να γίνει. Αλλαγή οικονομικής πολιτικής στον τόπο. Η παρούσα οικονομική πολιτικη, το πολιτικό μας μοντέλο, αποδεδειγμένων των πραγμάτων επι 25ετίας, είναι απηρχαιωμένο.

    Ποιός θα είναι ο σωτήρας? Ιδέα δεν έχω. Πάντως όχι αυτοί που έχουμε σήμερα. Ένα μοντέρνο κόμμα ίσως, με μοντερνες ιδέες που θα έχουν καταλάβει όπως λέει και ο Χάρη Κλύν ότι έπεσε η Τροπολιτσά και τελείωσε το '21.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ



    ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξουν και ΣΗΜΕΡΑ,
    αν γίνεται!


    ..κι ας γίνει μετά ο ανασχηματισμός
    όποτε νάναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΛΑΞΟΚΑΡΕΚΛΙΕΣ Ή ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ!
    ΔΙΑΛΕΧΤΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 22 Δεκέμβριος 2008 12:14 μμ


    ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ Ο ΔΟΥΚΑΣ ,Ο ΚΟΝΤΟΣ . ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ ,Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ,Ο ΜΑΓΓΙΝΑΣ,Ο ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ,Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΑΤΑΙΩΝΑΣ ΕΞΩ, ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ.ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕΜΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΝ ΚΛΕΠΤΩΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΟΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ κύριοι Μπόμπολα, Κοντομηνά, Λαμπράκη, Αλαφούζο και Κουρή.

    Δεν θέλουμε να μας λέτε τί να σκεπτόμαστε, μπορούμε και μόνοι μας.

    Έχουμε την ελευθερία της μπλογκόσφαιρας και έτσι σπάσαμε το φασισμό σας.

    Δεν θέλουμε ΤΟ MEGA σας, δεν θέλουμε τον ALPHA σας, δεν θέλουμε τον ΑNT-1 σας, δεν θέλουμε τον ΣKAI σας, δεν θέλουμε το Alter σας.

    Δεν θέλουμε το Έθνος σας, ούτε την Ελευθεροτυπία σας, δεν θέλουμε τα Νέα σας, δεν θέλουμε το Βήμα σας, δεν θέλουμε την Καθημερινή σας, δεν θέλουμε το Πρώτο Ψέμμα σας, ούτε την Αυριανή σας.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ DVD ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

    Η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρώπης και κοιτάει τα δικά της συμφέροντα, εάν δεν σας αρέσει να πάρετε του υπαλλήλους σας και να φύγετε όλοι από εδώ.

    Ακούς Γιωργάκη, ακούς Ντορούλα;

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ Η ΤΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 5.000 ΧΡΟΝΩΝ.

    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ, ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΗΓΕΤΕΣ.

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Εάν δεν ακούσατε ακόμα, κακό του κεφαλιού σας.

    Ανοχή τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διαβάστε τι είπε ο Τζόν Σουϊντον, πρώην αρχισυντάκτης των New York Times, στην αποχαιρετιστήρια δεξίωση που έγινε προς τιμήν του πριν βγει στη σύνταξη. Κάποιος από τους παρευρισκόμενους έκανε πρόποση για τον ανεξάρτητο Τύπο,.ο Σουϊντον είπε:

    «Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που να αποκαλείται ανεξάρτητος Τύπος. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω.

    Ούτε ένας ανάμεσά σας θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη. Και αν τολμούσατε να την εκφράσετε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο χαρτί.

    Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψή μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφω. Εσείς επίσης παίρνετε ικανοποιητικούς μισθούς για παρόμοιες υπηρεσίες. Και αν κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός ώστε να γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο….

    Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο….

    Είμαστε υποτελείς. Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είμαστε καραγκιόζηδες. Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους. Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ.

    Πηγή « Η ανείπωτη ιστορία της εργασίας», του Richard O. Bayer, εκδόσεις United Electrical, Radio & Machine Workers of America, NY 1979.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Αβραμόπυλος δήλωσε ότι επιθυμεί να αλλάξει Υπουργείο,δεδομένου ότι έκλεισε το κύκλο του στο Υπουργείο που προίσταται.
    Μα θα μας τρελλάνει όλους?Τον κύκλο του έκλεισε ή ολόκληρο το σύστημα υγείας?Τα νοσοκομεία,τα κέντρα υγείας,τα αγροτικά ιατρεία
    βρέθηκαν στην τραγικότερη κατάσταση απο της συστάσεώς τους και όλα αυτά κατά τη δοξασμένη θητεία του στο ανάλογο Υπουργείο.
    Αν έχει στοιχειώδη λογική ο Πρωθυουργός,πρέπει να τον πετάξει με τις κλωτσιές,όπως θα έκανε ο συχωρεμένος ο θείος του.(μακράν απέχοντος αυτού).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. den xreiazetai anasximatismos ala ANASKOLOPISMOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .
    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ της 22.06.2008 για την ναυτιλιακή εταιρία των Εθνοσωτήρων Καραμανλήδων .
    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Σκορδίλης μας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία οικογένεια’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου Αχιλλέα , Φωτεινή Καραμανλή. Με τον τίτλο Hellenic Carriers η εταιρία των Καραμανλήδων έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπούν πολύ την κυανόλευκο οι Εθνοσωτήρες Καραμανλήδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση