GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοκρατία...

. Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΕΛΙΔΑΚΗΣ . ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΤΟΝΑ, ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ.ΕΛΕΟΣ Π...

.
Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΕΛΙΔΑΚΗΣ
.
ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΤΟΝΑ, ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ.ΕΛΕΟΣ ΠΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΥΠΟΤΕΘΗΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.ΔΙΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΙΚΡΟΣΥΝΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΓΩ.ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ 15 ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΟΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΟΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ. ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΠΟΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΤΑΜΕΙΟΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΡΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗ ΤΑ ΣΥΝΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΠΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΘΑ ΣΒΙΣΗ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΑΤΙΣΜΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΟΧΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΥΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕΒΩΝΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΟΥ.
--------------------------------------------

21 σχόλια

  1. Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Γεια σου ρε μάγκα Επαμεινώντα! Γειά σου ρε πατρίδα και γείτονα. Εσύ από την Άγια Παρασκευή κι εγώ από κάτω από το Στρατόπεδο, από τις Εργατικές Κατοικίες! Το ξέρω ότι δεν μπορείς να το διαβάσεις αλλά πιστεύω να στο μεταφέρουν! Ατυχία ρε μάγκα μου με το κωλόπαιδο. Κανονικά έπρεπε να το γαμήσεις και αυτό και εκείνη την πουτάνα την Αρμένισα την μάνα του! Άλλωστε τα μικρά παιδιά αν τα βαρέσεις κλαίνε κι αν τα γαμήσεις θέλουν κι άλλο!
    Παρακολουθώ τον οχετό των δημοσιογράφων και των «αυτοπτών μαρτύρων». Ρε φίλε τι να σου πω? Σαν να στην είχανε στημένη και να είχαν και σκηνοθέτη ακόμα! Εκείνος δε ο πατριώτης μας ο σκατόπουστας ο Οικονομέας είναι μέσα στην τρελή χαρά! Δεν θα τον πετύχω στην Καστάνια? Θα τον κάνω να φωνάζει την αστυνομία να τον γλυτώσει! Έχεις μπλέξει παλικάρι μου με όλη την αλητεία αλλά μην κολλάς. Κότες λυράτες είναι όλοι τους! Ευτυχώς υπάρχουν και για σένα Τερτσέτηδες και Πολυζωϊδηδες για να έχεις μια τίμια δίκη και ταυτόχρονα να τρίψουν τα μούτρα των ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΩΝ. Κάποια ποινή θα την βγάλεις αλλά θα είναι μαγκιά να πάρεις όσους περισσότερους «μάρτυρες» μαζί σου. Όσο πιο επώνυμοι τόσο καλύτερα! Στην ψειρού γαμώ την μεγαλοδημοσιογραφία τους!
    Θα το στείλω παντού για να μάθεις ότι σε σκεφτόμαστε και σε μετράμε. Ζήτω η λεβεντογέννα Μάνη!

    13 Δεκέμβριος 2008 9:50 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτές είναι προκηρύξεις που πέταξαν κάποιοι στην Ομόνοια προχθές το βράδυ... Σ' αυτές τις προκυρήξεις γράφει στα Αλβανικά ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ... Είναι φανερό και μετά από τα video που δημοσιεύθηκαν σε διάφορα blog πως η συνεργασία της Αλβανικής μαφίας με τους αναρχικούς και τους ακροαριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένη... Αλλά κι αν ακόμη δεν ήταν έτσι, η προσπάθεια και μόνο να ξεσηκώσουν τους μετανάστες σε βίαιες και ανθελληνικές διαδηλώσεις, υποδηλώνει τις διαθέσεις κάποιων κέντρων για πρόκληση επικίνδυνων επεισοδίων για την εσωτερική ασφάλεια της χώρας...

    πηγή


    Greek Alert

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AΓΩΝΑΣ λοιπον για δημοκρατια και οχι αναρχια!
    Αυτο θα πρεπει να αναζητησουν τα ανεγκεφαλα 15-χρονα
    Το να αγωνιζεσαι για να δημιουργησεις κατι ειναι δυσκολο, το να γκρεμισεις ειναι τοσο ευκολο!
    Ειναι κατι που δεν θα μαθουν ποτε!

    Α και κατι ακομα αυτο το Block πολυ λογοκρινει ...απο τα παιρνεις ΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΕΝΤΑΛΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ!

    ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙΣ ΦΙΛΕ

    ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ 70 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΘΕΛΟΥΝ

    ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ
    ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ

    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΣ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ !

    ΚΟΥΡΑΓΙΟ

    O DIAPORO-BL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι εσείς οι αετοί οι χρυσοφτέρουγοι που στηρίζετε φανατικά αυτήν την κυβέρνηση παρακολουθώ ότι γράφετε διάφορες ανοησίες σε αυτό το blog.
    Για το γεγονός ότι η χώρα μας έχει γίνει Οίκος Ανοχής από την παράταξη της Δεξιάς κουβέντα τσιμουδιά! Σας αρέσει καθώς φαίνεται να κάνετε τις πόρνες!!!

    Αφιέρωμα για εσάς τους χρυσοφτέρουγους δεξιούς
    "Θα σας πετάξουν οι πιτσιρικάδες ντοματιά που θα σας πάει σύννεφο"...
    ... "και στο λέω μην περιμένεις εγώ να μαλώσω εγώ με τους πιτσιρικάδες, ΠΟΤΕ! εγω θα είμαι μαζί τους στο ΟΟΟΟ!!
    από τον ζήκο τον Μπακαλόγατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Αγώνας συνεχίζεται μέχρι να καεί και ο τελευταίος κάδος αποριμμάτων. Μετά πάμε πλατεία για φρέντο και το βράδυ Παπαρίζου. Α, μη ξεχάσω να φέρω και το iPod.
    Γειάσου ρε Ελληνική νεολαία των 2000`ς. Τρίζουν τα κόκκαλα των ΕΛΑΣΙΤΩΝ.
    700 Ευρώ και πολλά σας είναι καλομοιράκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KAI FYSHKA EINAI H DHMOKRATIA MONO JA TOUS LIGOUS
    JA AYTOUS POU EMEIS ME THN PRAKSH TOU PLISTRIASMOU POULAME THN PSIFO MAS XORIS KAMIA EGNOIA JA THN POLITIKH IKANOTHTA TOU ATOMOU H TOU FOREA (KOMATOS) POU MAS EKSHPHRETEI.
    TO ZHTOUMENO TOU ELLHNA EINAI
    POIOS THA BALEI TO PAIDI MOU STO DHMOSIO
    POIOS THA MOU BGALEI SYNTAKSH STA 40 EAN DEN GINETAI KANONIKH PARAKALO AMMNAPYRHKH
    POIOS THA MOU EKSASFALEISH MEGALES PARANOMES EPIDOTYSEIS
    POIOS THA ME APALAKSEI APO THN EFORIA JATI EGO DEN EIMAI BLAKAS NA PLHRONO FOROUS KAITOSA ALA ATOMIKA SYMFERONTA.
    AYTH EINAI H APOPSH TOU ELLHNA JA THN DHMOKRATIA KAI OXI TO ORAMA ENOS KOINONIKOU KRATOUS POU MESA APO TO SYNOLON OLON TO POLITON TOU THA IKANOPOIOUSE KAI EMENA.
    AYTO TO SYSTHMA EKSHRETOUN OI PERISOTEROI APO EMAS EMEIS TO EXOUME MONOI MAS KATOXEIROSH KAI MAS AKSHZEI.
    OI SYNEPEIES
    ANYPARKTO DHMOSIO TOMEA ME ANOIKANOUS DHMOSIOUS PELATIAKOUS YPALHLOUS KAI EGO TOUS KATALABAINO EAN HTAN NA DOULEYOUN THA PHGENAN STON IDIOTHKO TOMEA OI ANTHROPH EBALAN MESO IA THN PRONOIA TOUS OXI JA THN DOULEIA.

    ADEIA TAMIA IKA KRATOUS EFOREIAS AFOU HFORODIAFYGH H MH PLHROMH APODOXON STA KOINONIKA TAMEIA EINAI NOMHMH.

    PROTASH:
    TALEPORHMENE ELLHNA POLYTH PIASE TO PSIFODELTIO OPOIAS POLITIKHS PARATAKSEIS ANOIKHS KAI PSIFHSE APO KATO PROS TA PANO AYTH THN FORA KAINOURGIOUS YPOPSYFIOUS OXI AKOMA DIEYTHARMENOUS KAI STHSTOUS YPO AYSTHRO LAIKO ELENXO MONO ETSI MPOREI NA GEINH KATI.
    OLOI OI PALOI EKSO KAI OI 300 KAI O PROEDROS THS BOULHS MAZI:
    PERISOTERO OMOS DIOKSE ME THN PSIFO SOU AYTOUS ME TA DYTHEN MEGALA ISTORIKA ONOMATA JATI AYTOI EINAI O KARKHNOS TOU POLITIKOU KAI KOINONIKOU SYSTHMATOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ξέρω πόσο «προοδευτικο»ί ή «δημοκράτε»ς είσαστε ορισμένοι απ’ εσάς αλλά όσοι πιστεύετε το Μεγάλο κανάλι και το «βίντεο της δολοφονίας» είσαστε μακριά νυχτωμένοι για να μην πω και τίποτα χειρότερο!
    Δείχνουν δύο φιγούρες στο βίντεο οι οποίες καλά και σώνει είναι οι αστυνομικοί οι οποίοι μάλιστα μεριάζουν για να στρίψει ένα αυτοκίνητο το οποίο απομακρύνεται εμπρός τους.
    ΜΑ Η ΟΔΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΠ’ ΑΥΤΗΣ!
    Όχι μόνο παρουσιάζουν το βίντεο αλλά μαρκάρουν και τις φιγούρες με κόκκινα κυκλάκια για να γίνουν πιο σαφείς. Προκαλούν έτσι και προτείνουν την διάπραξη παραβατικών πράξεων! Αν ήμουν στην θέση των κατεστραμένων εμπόρων θα τους έκανα μήνυση και ότι άλλο ο νόμος μου επιτρέπει. Την γλύτωσαν με το DVD της 35χρονης αλλά όχι και εισαεί!
    Επίσης «αυτόπτες μάρτυρες» από τα κανάλια παρέλασαν πολλοί. Από τον Ανακριτή μόνο ένας!!!! Εκεί που θα έπρεπε να κάνουν ουρά δηλαδή, αλλά είπαμε η ψευδομαρτυρία τιμωρείται! Μην ανησυχείτε παλικάρια μου και τα στοιχεία σας είναι γνωστά, εσείς οι ίδιοι τα δίνατε στο 15λεπτο της δημοσιότητάς σας, θα καλεστείτε και θα αμειφθείτε τους καρπούς «των κόπων σας»!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ισχυρό πλήγμα στην κυβέρνηση, αλλά και στο πολιτικό σύστημα γενικότερα, επιφέρουν τα επεισόδια που συντάραξαν -και συνεχίζουν να συγκλονίζουν- τη χώρα, στη σκιά του φόνου του 16χρονου Αλέξη. Ανοιγμα της ψαλίδας υπέρ του ΠΑΣΟΚ καταγράφουν νέες δημοσκοπήσεις.

    Σε γκάλοπ της εταιρείας Focus για την εφημερίδα Realnews το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ φθάνει στις 5,7 ποσοστιαίες μονάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΥΑΛΥΣΕΙ ΟΛΑ .ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥς ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΠΑΡΟΥΝΕ . ΟΥΣΤ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΗ ΖΥΡΙΧΗ ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΕΙ
    ΤΟ ΑΓΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
    Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ
    ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ.
    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ
    ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.
    Ο ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ
    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕΙ
    ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
    ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ
    ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.
    ΕΔΩ ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ
    ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΤΟΕΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ
    ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ
    ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ?
    ΚΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτή η «πορτοκαλί επανάσταση» , είναι… ξεπεσμός !

    Δεν αντέχεται η υποκρισία. Από πού και ως που ο χουλιγκανισμός εξισώνεται με … «επανάσταση»; Από πού και ως που οι κουκουλοφόροι και τα … «ξενόφερτα εξαπτέρυγα τους» εξισώνονται με μικρούς «αγγέλους επαναστάτες» καταπιεσμένους από το σύστημα ;

    Αυτό που επιχειρείται δεν είναι επανάσταση , όπως από διαφόρους τηλε-αστέρες και τηλε-μαϊντανούς αναμασάται διαρκώς.

    Φτάσαμε στο σημείο γραφικές μεσημεριανές (και όχι μόνο) φιγούρες και εκπομπές να φορούν το προσωπείο της κοινωνικοπολιτικής ανάλυσης και να προσπαθούν (εξυπηρετώντας τα νταβατζήδικα αφεντικά τους) να …..ερμηνεύσουν το γεγονός.(…!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. H IPOKRISIA TWN PROODEUTIKARADWN EXEI PLEWN GINEI PASIFANERH!

    PROSWPIKA DEDOMENA GIA TOUS PAIDERASTES KAI EMPOROUS NARKWTIKWN!

    TOUS PRAGMATIKOUS FONIADES THS NEOLAIAS

    DIKES OMWS APO TON OXLO GIA TON MPATSO!

    AUTO GIA TOUS FASISTES PROODEUTIKARADES EINAI EN-TA3EI

    MHN PISTEUETAI POTE OTI OI LE3EIS AN8RWPISMOS, POLITISMOS AN8RWPINA DIKAOWMATA EXOUN KAMMIA SXESH ME TIS LE3EIS ARISTEROS KAI ANARXIKOS!

    EINAI ASYMBIBASTES!

    TO PROBLHMA TOUS PANTA HTAN OTI H8ELAN E3OUSIA!
    GIA AUTH DIpSANE MONO!

    EINAI YPOKRITES PSEUTES KAKOURGOI KATASTROFEIS AIMODIPSEIS!

    SKOUPIDIA TOU KERATA EINAI OPWS PANTA HTANE!

    DEN 3ERW TI AN8RWPOS EINAI O KOUGIAS!
    3ERW OMWS OTI ME TO NA PIGAINEI ENANTIA STO AGRIEMENO PLH8OS STHN OXLOKRATIA KAI THN YPOKRISIA DEIXNEI OTI EINAI BARBATOS KAI TIMA TO LEITOURGHMA TOU DIKHGOROU!

    DIXNEI OTI O POLITISMOS KAI O AN8RWPISMOS E3AKOLOU8OUN NA YPARXOUN STHN XWRA POU TOUS GENNHSE!!!!

    GIA POSO AKOMA??

    KANEIS DEN 3EREI!!!

    OLOI EINAI A8WOI PRIN TO DIKASTIRIO APOFASISEI DIAFORETIKA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο σωστός μπλόγκερ δεν γράφει με ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Ελάχιστοι θα σε διαβάσουν φίλε μου. Τα κεφαλαία γράμματα κουράζουν, άσε που είναι ασέβεια προς τους αναγνώστες. Δείχνει άνθρωπο τεμπέλη, που βαριέται να βάζει σημεία στίξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ποιο ΠΑΣΟΚ θελει να εκμεταλλευτει ένα φονο για να μας ξαναρθει με τον θλιβερο θιασο του ?

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΦΟΝΟ 14 ! ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΩΝ ατομων ?

    Πλακα κανει ο bravogiorgo ?

    Γραφτε και κλαφτε ποια ειναι η 'κυβερνηση δολοφονων' διαχρονικα:

    - Τον Αύγουστο του 1985 ο αστυνομικός Νίκος Σταθόπουλος πυροβολεί και σκοτώνει την Αμερικανίδα Κάθριν Τζον Μπουλ, 22 χρόνων, μετά την άρνηση της τελευταίας να γίνει έλεγχος στο αυτοκίνητό της.
    - Toν Νοέμβριο του 1985 λίγες ώρες μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου πέφτει νεκρός στη Στουρνάρη από σφαίρα του αστυνομικού Αθ. Μελίστα ο 15χρονος Μιχάλης Καλτεζάς.
    - Τον Φεβρουάριο του 1986 ο 17χρονος Μανώλης Κανδανολέων, που επέβαινε σε κλεμμένο αυτοκίνητο, πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τρεις αστυνομικούς.
    - Τον Ιανουάριο του 1994 ο αστυνομικός Ευάγγελος Λαγογιάννης σκοτώνει με 4 σφαίρες τον 28χρονο μουσικό Θοδωρή Γιάκα, επειδή αρνήθηκε να σταματήσει σε εξακρίβωση στοιχείων.
    - Τον Ιανουάριο του 1996 σε αστυνομική επιχείρηση-σκούπα κατά Αλβανών στη Σκάλα Ωρωπού ο αστυνομικός Διονύσης Καρακάιδος σκοτώνει έναν Αλβανό.
    - Τον Ιούνιο του 1996 ο αγροφύλακας Αθ. Μάτος σκοτώνει τον 20χρονο Φαντίλ Ναμπούζι για δύο καρπούζια που πήγε ο τελευταίος να κλέψει.
    - Τον Νοέμβριο του 1996 σε «επιχείρηση» της Αστυνομίας έξω από τη Λιβαδειά για τον εντοπισμό φυγόδικου ο αστυφύλακας Δημήτρης Τρίμης πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής και σκότωσε τον 45χρονο Τσιγγάνο Τάσο Μουράτη μπροστά στα μάτια ενός από τα τρία παιδιά του.
    - Τον Αύγουστο του 1998 στον Πειραιά ο ανθυπαστυνόμος Δημήτρης Τσαγκράκος πυροβόλησε και σκότωσε τον 26χρονο Ηλία Μέξη έξω από το τμήμα Μεταγωγών επειδή δεν σταμάτησε σε σήμα του για έλεγχο.
    - Τον Οκτώβριο του 1998 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο ανθυπαστυνόμος Κυριάκος Βαντούλης σκότωσε τον 17χρονο Γιουγκοσλάβο μαθητή Μάρκο Μπουλάτοβιτς, ο οποίος επισκεπτόταν με συμμαθητές του την Ελλάδα.
    - Τον Φεβρουάριο του 2000 στη Λούτσα ο υπαστυνόμος Θοδωρής Χαλουλάκος πυροβολεί αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις νέοι, επειδή όπως είπε «τους θεώρησε ύποπτους για διακίνηση ναρκωτικών». Η σφαίρα καρφώθηκε στη σπονδυλική στήλη του 18χρονου μαθητή Σωτήρη Κατσιώτη και τον άφησε παράλυτο.
    - Τον Μάρτιο του 2000 στην Ανω Πόλη Θεσσαλονίκης ο 18χρονος ομογενής από την πρώην ΕΣΣΔ Νικόλαος Λεωνίδης έπεσε νεκρός από τα πυρά του αστυνομικού Γιώργου Ατματζίδη, γιατί δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο.
    - Τον Οκτώβριο του 2001 στο Ζεφύρι ο αστυφύλακας της Αμεσης Δράσης Γ. Τυλιανάκης πυροβόλησε στο κεφάλι τον αθίγγανο Μαρίνο Χριστόπουλο, 21 ετών, επειδή δεν σταμάτησε σε μπλόκο.
    - Τον Νοέμβριο του 2001 στην πλατεία Αμερικής ο αστυφύλακας Γιάννης Ριζόπουλος πυροβόλησε στο κεφάλι τον 20χρονο Αλβανό Σεντγκάκ Σελνίκου μέσα σε καφετέρια, όταν απείλησε με μαχαίρι τον ίδιον και άλλους τέσσερις συναδέλφους του που είχαν ήδη προτεταμένα τα όπλα τους.
    - Τον Δεκέμβριο του 2003 ο 22χρονος Ηρακλής Μαραγκάκης πυροβολείται στο κεφάλι από άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, γιατί το αυτοκίνητο που επέβαινε μαζί με δυο άλλους νεαρούς δεν σταμάτησε για έλεγχο.

    γιωργακη πες αλευρι ....

    ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΩΝ νεκρων το αιμα σε γυρευει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ. ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΤΟ (,) ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ.

    ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ. ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΤΟ (,) ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ.

    ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ. ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΤΟ (,) ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ.

    ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ. ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΤΟ (,) ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ.

    ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ. ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΤΟ (,) ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ.

    ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ. ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΤΟ (,) ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ.

    ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ. ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΤΟ (,) ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ.

    ΦΑΝΗΚΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ!!! ΤΟΥ Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΡΕ 'ΣΕΙΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ 'ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ' ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΔΕΣ!

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΧΑΣΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥ!

    ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΞΟΚΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΑΔΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ!

    ΠΡΟΣΕΥΧΟΣΑΣΤΑΙ ΓΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!

    ΕΝΑ ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ ΨΑΧΝΑΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΡΗΜΑΞΕΤΑΙ ΟΛΑ, ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ!

    Η ΕΝΟΧΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ!
    ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΤΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ!

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΝΟΧΟΙ!

    ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΑΙ ΑΙΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ!

    ΦΙΔΙΑ ΔΕΙΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ!

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς 9:50
    Μηπως θα ηταν σκοπιμος ενα ερανος για τα παιδια και τη γυναίκα του??
    Θα ηταν η καλλιτερη παρηγορια γι' αυτόν, μερες που ερχονται..
    Αν υπαρχει καπιος λογαριασμος στειλε μηνυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ποτε δεν ειχαμε δημοκρατια.Ενα παραμυθι ειναι,που βουλιαξε την Κλασσικη Ελλαδα.Ο Περικλης εκτος απο ικανος,ηταν ο μεγαλυτερος δημαγωγος.Αλλωστε ολα τα λαμπρα πνευματα της αρχαιοτητας,ηταν αντιδημοκρατικοι και διωχθησαν.Οποτε δεν ειχαμε 'δημοκρατια'ειχαμε αυτοκρατοριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση