GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και Καραμανλής και χάος...

17 σχόλια

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

    μια καρτα για σας:
    http://www.onesolitarylifemovie.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βρε μαλακούλιδες!

    Είναι "καλύτερα" και όχι "καλλίτερα"!

    Α, ρε James... Κοίτα τι φιντάνια βγήκαν στην πιάτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιο ΠΑΣΟΚ θελει να εκμεταλλευτει ένα φονο για να μας ξαναρθει με τον θλιβερο θιασο του ?

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΦΟΝΟ 14 ! ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΩΝ ατομων ?

    Πλακα κανει ο bravogiorgo ?

    Γραφτε και κλαφτε ποια ειναι η 'κυβερνηση δολοφονων' διαχρονικα:

    - Τον Αύγουστο του 1985 ο αστυνομικός Νίκος Σταθόπουλος πυροβολεί και σκοτώνει την Αμερικανίδα Κάθριν Τζον Μπουλ, 22 χρόνων, μετά την άρνηση της τελευταίας να γίνει έλεγχος στο αυτοκίνητό της.
    - Toν Νοέμβριο του 1985 λίγες ώρες μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου πέφτει νεκρός στη Στουρνάρη από σφαίρα του αστυνομικού Αθ. Μελίστα ο 15χρονος Μιχάλης Καλτεζάς.
    - Τον Φεβρουάριο του 1986 ο 17χρονος Μανώλης Κανδανολέων, που επέβαινε σε κλεμμένο αυτοκίνητο, πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τρεις αστυνομικούς.
    - Τον Ιανουάριο του 1994 ο αστυνομικός Ευάγγελος Λαγογιάννης σκοτώνει με 4 σφαίρες τον 28χρονο μουσικό Θοδωρή Γιάκα, επειδή αρνήθηκε να σταματήσει σε εξακρίβωση στοιχείων.
    - Τον Ιανουάριο του 1996 σε αστυνομική επιχείρηση-σκούπα κατά Αλβανών στη Σκάλα Ωρωπού ο αστυνομικός Διονύσης Καρακάιδος σκοτώνει έναν Αλβανό.
    - Τον Ιούνιο του 1996 ο αγροφύλακας Αθ. Μάτος σκοτώνει τον 20χρονο Φαντίλ Ναμπούζι για δύο καρπούζια που πήγε ο τελευταίος να κλέψει.
    - Τον Νοέμβριο του 1996 σε «επιχείρηση» της Αστυνομίας έξω από τη Λιβαδειά για τον εντοπισμό φυγόδικου ο αστυφύλακας Δημήτρης Τρίμης πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής και σκότωσε τον 45χρονο Τσιγγάνο Τάσο Μουράτη μπροστά στα μάτια ενός από τα τρία παιδιά του.
    - Τον Αύγουστο του 1998 στον Πειραιά ο ανθυπαστυνόμος Δημήτρης Τσαγκράκος πυροβόλησε και σκότωσε τον 26χρονο Ηλία Μέξη έξω από το τμήμα Μεταγωγών επειδή δεν σταμάτησε σε σήμα του για έλεγχο.
    - Τον Οκτώβριο του 1998 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο ανθυπαστυνόμος Κυριάκος Βαντούλης σκότωσε τον 17χρονο Γιουγκοσλάβο μαθητή Μάρκο Μπουλάτοβιτς, ο οποίος επισκεπτόταν με συμμαθητές του την Ελλάδα.
    - Τον Φεβρουάριο του 2000 στη Λούτσα ο υπαστυνόμος Θοδωρής Χαλουλάκος πυροβολεί αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις νέοι, επειδή όπως είπε «τους θεώρησε ύποπτους για διακίνηση ναρκωτικών». Η σφαίρα καρφώθηκε στη σπονδυλική στήλη του 18χρονου μαθητή Σωτήρη Κατσιώτη και τον άφησε παράλυτο.
    - Τον Μάρτιο του 2000 στην Ανω Πόλη Θεσσαλονίκης ο 18χρονος ομογενής από την πρώην ΕΣΣΔ Νικόλαος Λεωνίδης έπεσε νεκρός από τα πυρά του αστυνομικού Γιώργου Ατματζίδη, γιατί δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο.
    - Τον Οκτώβριο του 2001 στο Ζεφύρι ο αστυφύλακας της Αμεσης Δράσης Γ. Τυλιανάκης πυροβόλησε στο κεφάλι τον αθίγγανο Μαρίνο Χριστόπουλο, 21 ετών, επειδή δεν σταμάτησε σε μπλόκο.
    - Τον Νοέμβριο του 2001 στην πλατεία Αμερικής ο αστυφύλακας Γιάννης Ριζόπουλος πυροβόλησε στο κεφάλι τον 20χρονο Αλβανό Σεντγκάκ Σελνίκου μέσα σε καφετέρια, όταν απείλησε με μαχαίρι τον ίδιον και άλλους τέσσερις συναδέλφους του που είχαν ήδη προτεταμένα τα όπλα τους.
    - Τον Δεκέμβριο του 2003 ο 22χρονος Ηρακλής Μαραγκάκης πυροβολείται στο κεφάλι από άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, γιατί το αυτοκίνητο που επέβαινε μαζί με δυο άλλους νεαρούς δεν σταμάτησε για έλεγχο.

    γιωργακη πες αλευρι ....

    ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΩΝ νεκρων το αιμα σε γυρευει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ. ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΤΟ (,) ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ.

    ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ. ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΤΟ (,) ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ.

    ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ. ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΤΟ (,) ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ.

    ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ. ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΤΟ (,) ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ.

    ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ. ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΤΟ (,) ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ.

    ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ. ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΤΟ (,) ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ.

    ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ. ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΤΟ (,) ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ.

    ΦΑΝΗΚΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ!!! ΤΟΥ Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η μαγκιά των κουκουλοφόρων- Το 1995 τους είχαν μπουζουριάσει όλους και τα ειχαν κάνει επάνω τους.Σήμερα όσοι προσάγονται κλαίνε και δηλώνουν συγγνώμη. Τσου ρε λάκηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ 'ΣΕΙΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ 'ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ' ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΔΕΣ!

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΧΑΣΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥ!

    ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΞΟΚΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΑΔΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ!

    ΠΡΟΣΕΥΧΟΣΑΣΤΑΙ ΓΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!

    ΕΝΑ ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ ΨΑΧΝΑΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΡΗΜΑΞΕΤΑΙ ΟΛΑ, ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ!

    Η ΕΝΟΧΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ!
    ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΤΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ!

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΝΟΧΟΙ!

    ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΑΙ ΑΙΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ!

    ΦΙΔΙΑ ΔΕΙΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ!

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξέρω πόσο «προοδευτικο»ί ή «δημοκράτε»ς είσαστε ορισμένοι απ’ εσάς αλλά όσοι πιστεύετε το Μεγάλο κανάλι και το «βίντεο της δολοφονίας» είσαστε μακριά νυχτωμένοι για να μην πω και τίποτα χειρότερο!
    Δείχνουν δύο φιγούρες στο βίντεο οι οποίες καλά και σώνει είναι οι αστυνομικοί οι οποίοι μάλιστα μεριάζουν για να στρίψει ένα αυτοκίνητο το οποίο απομακρύνεται εμπρός τους.
    ΜΑ Η ΟΔΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΠ’ ΑΥΤΗΣ!
    Όχι μόνο παρουσιάζουν το βίντεο αλλά μαρκάρουν και τις φιγούρες με κόκκινα κυκλάκια για να γίνουν πιο σαφείς. Προκαλούν έτσι και προτείνουν την διάπραξη παραβατικών πράξεων! Αν ήμουν στην θέση των κατεστραμένων εμπόρων θα τους έκανα μήνυση και ότι άλλο ο νόμος μου επιτρέπει. Την γλύτωσαν με το DVD της 35χρονης αλλά όχι και εισαεί!
    Επίσης «αυτόπτες μάρτυρες» από τα κανάλια παρέλασαν πολλοί. Από τον Ανακριτή μόνο ένας!!!! Εκεί που θα έπρεπε να κάνουν ουρά δηλαδή, αλλά είπαμε η ψευδομαρτυρία τιμωρείται! Μην ανησυχείτε παλικάρια μου και τα στοιχεία σας είναι γνωστά, εσείς οι ίδιοι τα δίνατε στο 15λεπτο της δημοσιότητάς σας, θα καλεστείτε και θα αμειφθείτε τους καρπούς «των κόπων σας»!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καφενειο
    του κωλου:

    Ουστ χαμουρες



    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΕΛΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ '90-'91



    Μέσα στην πραγματικότητα της ολομέτωπης επίθεσης απέναντι στον κόσμο της εργασίας (ασφαλιστικό, λιτότητα, απολύσεις κ.τ.λ.), η μόνη υπαρκτή αντίσταση ήρθε από τη μαθητική και τη σπουδάζουσα νεολαία. Στο ασφυκτικό κοινωνικό πλαίσιο που την περιβάλλει έρχονται να προστεθούν οι ρυθμίσεις-πιλότος, του τότε υπουργού παιδείας Κοντογιαννόπουλου γνωστές ως "πολυνομοσχέδιο για την παιδεία".

    Οι καταλήψεις απλώνονται σε όλη τη χώρα, αυθόρμητα, χωρίς δηλαδή να υποκινούνται (άρα και να ελέγχονται) από κανένα, έχοντας μάλιστα κερδίσει τη μαζική λαϊκή υποστήριξη των εργαζομένων. Εκτός από το βασικό αίτημα της απόσυρσης του πολυνομοσχεδίου, το νεολαιίστικο κίνημα έφτασε ακόμα και να αμφισβητήσει όλο το πολιτικό στερέωμα με το γνωστό: "όχι στην πολιτική των πολιτικών και των σημερινών κομμάτων".

    Το κράτος και οι θεσμοί του (υπουργείο, εισαγγελείς κ.τ.λ.) ανησυχούν πλέον σοβαρά. Ο κίνδυνος μάλιστα της σύνδεσης του μαθητικού κινήματος με το εργατικό (ιδιαίτερα με τις προβληματικές επιχειρήσεις) έκανε πιο έντονη την ανησυχία τους. Η κυβέρνηση διαπιστώνει πως ούτε η λασπολογία και οι δικαστικές διώξεις εναντίον μαθητών, ούτε οι διακοπές των Χριστουγέννων αρκούν για να αποδυναμώσουν το κίνημα των καταλήψεων, που απειλούσε το "αμόλυντο" και νεοφώτιστο ακόμα πείραμα των "νέων ιδεών", αποφάσισε να κινητοποιήσει άλλα μέσα. Ποια; Όχι βέβαια τα ΜΑΤ στα σχολεία.

    Έτσι επιστρατεύτηκε να "καθαρίσει" η ΟΝΝΕΔ, στην οποία εξάλλου είχε δοθεί η υπόσχεση, σε σύσκεψη της ΔΑΚΕ εκπαιδευτικών στις 22/12/90, να αξιοποιηθεί σύντομα. Το σύνθημα δόθηκε από το νομάρχη Αχαΐας Τάγαρη σε σύσκεψη των διευθυντών των σχολείων στις 8/1/91. Ο νομάρχης σύμφωνα με καταθέσεις διευθυντών δήλωσε: "Οι καταλήψεις είναι παράνομες. Οι ανακαταλήψεις από οποιονδήποτε είναι νόμιμες". Λίγο αργότερα πραγματοποιείται σύσκεψη στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ, όπου με την παρουσία και κομματικών στελεχών, αποφασίζεται η ένοπλη επίθεση στα σχολεία της Πάτρας[1]. Παριστάμενοι; Όλοι οι επίλεκτοι τραμπούκοι των Κενταύρων (γνωστοί από τη μακρόχρονη δράση τους στην Πάτρα): Καλαμπόκας πρόεδρος ΟΝΝΕΔ, Μαραγκός, Γραμματίκας, Σπίνος και άλλοι, γνωστοί διακεκριμένοι στο "διάλογο" με "επιχειρήματα". Επίσης παρίστατο και ο βουλευτής Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος (όπως ο ίδιος ομολόγησε).



    ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ- ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ



    Η επιχείρηση των παρακρατικών ξεκινά από το Πολυκλαδικό Λύκειο. Όμως, η ανακατάληψη αποτυγχάνει και οι τραμπούκοι δείχνουν τις διαθέσεις τους με ραπίσματα πάνω σε μαθητές και καθηγητές. Επόμενος στόχος είναι το σχολικό συγκρότημα "ΒΟΥΔ". Εικοσιπέντε έως τριάντα τραμπούκοι με λοστούς ξύλα και αλυσίδες εισβάλλουν στο σχολείο, όπου ξυλοκοπούν και εκδιώκουν τους μαθητές και ξυραφίζουν τα χέρια του προέδρου του 15μελούς. Φανερά ο σκοπός τους είναι η επικυριαρχία στο χώρο του σχολείου με απώτερο στόχο την επαναλειτουργία του το πρωί της επόμενης ημέρας, παρά την αντίθετη απόφαση της γενικής συνέλευσης των μαθητών. Αυτό συνάγεται και από τον άγριο ξυλοδαρμό όλων όσων περνούσαν έξω απ’ το σχολείο και οι τραμπούκοι θεώρησαν ότι αμφισβητούσαν την κυριαρχία τους σ’ αυτό.

    Η αστυνομία αν και ειδοποιείται πολλές φορές, από μαθητές και καθηγητές, δεν εμφανίζεται, προφανώς για να δράσει ανενόχλητο το παρακράτος.

    Έξω από το χώρο του σχολείου φτάνουν μαθητές, καθηγητές, γονείς και άλλοι δημοκρατικοί πολίτες. Ταυτόχρονα καλείται και ο δήμαρχος της πόλης που επιχειρεί ανεπιτυχώς να πείσει τους "ανακαταληψίες" να αποχωρίσουν χωρίς να δημιουργηθεί άλλο επεισόδιο.

    Λίγο αργότερα η συμμορία των τραμπούκων επιτίθεται στο συγκεντρωμένο κόσμο πετάγοντας από μέσα πέτρες, σίδερα, γυαλιά. Στην πόρτα του σχολείου βρίσκονται ο ένας απέναντι στον άλλον, ο αποφασισμένος δολοφόνος Καλαμπόκας και το υποψήφιο θύμα του. Το οπλισμένο με σιδηρολοστό χέρι χτυπά ανελέητα στο κεφάλι. Ο λοστός καρφώνεται στο κρανίο του Νίκου. Ο Τεμπονέρας πέφτει νεκρός. Ο κόσμος παγώνει. Οι άνανδροι τραμπούκοι φεύγουν από το πίσω μέρος του σχολείου αναζητώντας καταφύγιο στη νύχτα.

    Η είδηση απλώνεται παντού. Δύο χιλιάδες κόσμο φτάνουν στο κέντρο της πόλης μέσα στο πρώτο μισάωρο μετά το στυγερό πολιτικό έγκλημα, συγκροτώντας αυθόρμητα πορεία. Ένα σύνθημα δονεί την ατμόσφαιρα:

    " ΝΟΜΑΡΧΗ-ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ"



    Η πορεία φτάνει στην ασφάλεια καταγγέλλοντας τη συνεργασία Κράτους-παρακράτους.

    Παρά την ύπαρξη τεσσάρων αυτόπτων μαρτύρων που δηλώνουν κατηγορηματικά πως είδαν τον Καλαμπόκα να χτυπά τον Τεμπονέρα, καθώς και δεκάδων άλλων που έζησαν τις "επιδόσεις" των τραμπούκων, δε γίνεται καμία κινητοποίηση της αστυνομίας για σύλληψη των δολοφόνων.

    Αντίθετα Κράτος και παρακράτος συσκέπτονται χωρίς ελπίδα για τη συγκάλυψη της στυγερής πολιτικής δολοφονίας.

    Τα τηλέφωνα της ασφάλειας έχουν ανάψει. Όλος ο κρατικός μηχανισμός (αστυνομία, υπουργείο Δ.Τ., νομάρχες, βουλευτές Ν.Δ.) προσπαθούν να σχεδιάσουν τις πρώτες αντιδράσεις τους για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και να καλύψουν τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς. (Τέτοιες απείρου κάλους σκηνές είδαν το φως της δημοσιότητας εκείνες τις ημέρες στην τηλεόραση).







    ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ



    Στις 9/1/91 η πόλη βρίσκεται σε αγωνιστική επαγρύπνηση. Το νέο έχει διαδοθεί σ' όλη τη χώρα. Οι πολιτικοί καθοδηγητές των τραμπούκων τα έχουν χαμένα. Έτσι:

    -Ο Μητσοτάκης θυσιάζει τον υπουργό παιδείας Κοντογιαννόπουλο, ώστε να απορροφήσει τη λαϊκή και νεολαιίστικη οργή.

    -Ο πολιτικός "πατέρας" του Καλαμπόκα, Νικολόπουλος, καθώς και άλλοι παράγοντες της Ν.Δ., δηλώνουν ότι: "όσοι έχουν ευθύνες θα τιμωρηθούν", "η δικαιοσύνη να ρίξει άπλετο φως" και άλλα τέτοια της στιγμής.

    Παρ' όλα αυτά οι τραμπούκοι ακόμα δεν έχουν συλληφθεί και όπως γίνεται αργότερα γνωστό τους είχαν κρύψει για 6 ολόκληρες μέρες, ο δικηγόρος Μαρινάκης (μετέπειτα πρόεδρος της Ν.Δ. Αχαΐας) και άλλα κομματικά στελέχη, που έμειναν βέβαια ατιμώρητοι, παρ' όλες τις προβλέψεις του νόμου περί παροχής ασύλου σε καταζητούμενους για φόνο σε ανάλογες περιπτώσεις.

    Το βράδυ της 9/1/91 ο λαός της Πάτρας δίνει συγκλονιστική απάντηση στην κυβέρνηση. Άνθρωποι κάθε ηλικίας συγκροτούν μία τεράστια σε όγκο και παλμό διαδήλωση ζητώντας την "πτώση της κυβέρνησης των δολοφόνων και του αίματος", αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν τη συγκάλυψη της δολοφονίας.

    Η κυβέρνηση όμως, βλέποντας ότι δεν μπορεί να κατασιγάσει με άλλα μέσα τη λαϊκή οργή, επιλέγει το δρόμο της κατατρομοκράτησης των λαϊκών εκδηλώσεων. Η πορεία χτυπιέται αλύπητα από τα ΜΑΤ που δε δίστασαν να τσακίσουν στο ξύλο ακόμα και ανθρώπους μεγάλης ηλικίας.

    Η πόλη μετατρέπεται σε κόλαση για όλη τη νύχτα. Ο κόσμος παρ' όλη την αγριότητα των ΜΑΤ δεν πηγαίνει σπίτι του με αποτέλεσμα τη λήξη των επεισοδίων μετά τις 5 το πρωί. Ας θυμηθούμε μόνο, ότι όλο το απόθεμα των δακρυγόνων της αστυνομίας τελείωσε. Χρειάστηκε να περάσουν κάποια 24ωρα για φύγει η οσμή των δακρυγόνων από τη πόλη.

    Την ίδια ακριβώς γραμμή επίδειξης πυγμής ακολούθησε η κυβέρνηση και στο μεγάλο παναθηναϊκό συλλαλητήριο στις 10/1/91. Με μια μεγάλη όμως διαφορά, ως προς το αποτέλεσμα του "έργου" της αποκατάστασης της "δημόσιας τάξης και ασφάλειας", τους 3 νεκρούς του "Κ. Μαρούσης". Με προσχεδιασμένες, γνωστού είδους, "προκλήσεις", 1500 πάνοπλοι αστυνομικοί επιτίθενται στη διαδήλωση, εφοδιασμένοι με τόνους ασφυξιογόνων και δακρυγόνων.

    Η διαδήλωση χτυπήθηκε με μίσος με αποτέλεσμα εκατοντάδες τραυματίες από τα ρόπαλα και την εισπνοή δηλητηριωδών χημικών ουσιών, προερχόμενων από τα ληγμένα (από το 1978) και άρα ακόμα πιο επικίνδυνα δακρυγόνα αέρια CS τα οποία ρίχτηκαν κατά χιλιάδες στο κέντρο της Αθήνας.

    Ο υπερβάλλων ζήλος που επέδειξαν οι αστυνομικές δυνάμεις υπό την καθοδήγηση του υπουργού Δ.Τ. Βασιλειάδη και του γνωστού Κουτελιδάκη έχει ως αποκορύφωση την πυρπόληση από καπνογόνο της αστυνομίας του "Κ. Μαρούσης", υπόθεση που θάφτηκε δεόντως από τους κρατικούς μηχανισμούς, ενώ υπήρχαν καταγγελίες από αυτόπτες μάρτυρες για την αιτία πρόκλησης της φωτιάς. (Για αναλυτικότερα στοιχεία βλέπε "Νέα", "Ελευθεροτυπία", "Έθνος", "Ριζοσπάστης" της 11/1/91).

    Μαζικά συλλαλητήρια γίνονται σε όλη την Ελλάδα. Άλλες 18 πόλεις (Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Γιάννενα, Κέρκυρα, Καλαμάτα, Καβάλα και άλλες) γνωρίζουν τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έγιναν σε τοπική κλίμακα από τη μεταπολίτευση και μετά.

    Στην Πάτρα 50000 και πλέον λαού παραβρίσκεται στην κηδεία του Νίκου Τεμπονέρα. Συνθήματα όπως, "ένας στο χώμα χιλιάδες στον αγώνα", "ο Τεμπονέρας ζει", δονούσαν την ατμόσφαιρα. Στην ψυχή του λαϊκού στοιχείου το όνομα του Νίκου Τεμπονέρα σημειώνεται δίπλα σ' εκείνα των Γ. Λαμπράκη, Ν. Μπελογιάννη, Σ. Πέτρουλα, του Κουμή, της Κανελλοπούλου, Των ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ νεκρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ελληνικό κράτος είναι ένα κράτος ακραία κομματικό, και αυτό έγινε ιδιαίτερα εμφανές με την κυβέρνηση Καραμανλή. Ο κόσμος χωρίζεται σε δικούς μας και άλλους: οι δικοί μας διορίζονται, οι άλλοι όχι· οι δικοί μας προάγονται, οι άλλοι όχι· οι δικοί μας παίρνουν αυξήσεις, οι άλλοι όχι· οι δικοί μας μπορούν να κλέβουν, οι άλλοι όχι, και ούτω καθεξής. Επειδή λειτουργούν έτσι τα πράγματα, αυξάνεται ο αριθμός αυτών που μένουν στο περιθώριο, που τα βλέπουν όλα μαύρα και που φυσικά δεν σέβονται κανέναν θεσμό. Και λογικό είναι να μη σέβονται τους θεσμούς, διότι οι θεσμοί είναι διεφθαρμένοι. Εχουμε μια διεφθαρμένη και ανίκανη κυβέρνηση, μια ανίκανη και επικίνδυνη Αστυνομία, μια Δικαιοσύνη που ανέχεται πολιτικές παρεμβάσεις, παπάδες και καλόγερους που βουτάνε το παγκάρι, γιατρούς που παίρνουν φακελάκια, εφοριακούς που παίρνουν μεγαλύτερους φακέλους και υπαλλήλους της Πολεοδομίας που παίρνουν ολόκληρους χαρτοφύλακες με λεφτά. Εχουμε δασκάλους που διαλύουν τα σχολεία για να εισπράττουν από τα ιδιαίτερα, καθηγητές πανεπιστημίου που δεν πατάνε στο μάθημα και ζουν από τα διοικητικά συμβούλια και τις επιτροπές, κατεστραμμένα σχολεία, ρημαγμένα πανεπιστήμια.

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 8:36
    Αντώναρε
    πες αλεύρι η δολοφονία του Λαμπράκη σε γυρεύει.

    Πρέπει να έχετε πολύ πανηκοβληθεί.

    Μέτρα μαλάκα , εσύ και ο αδελφός σου (αυτός που πέρνει 9000 ευρώ το μήνα στην ΕΡΤ για να χάφτει μυίγες)
    γιατί μετά την εκλογική συντριβή σας δεν θα σε πάρουν στη Ρηγίλλης ούτε για καθαρήστρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολυ δραματικό το κολαζ. Ακόμα επιδιώκουν μερικοί τον φανατισμό. Ως πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μην ακουτα τα καναλια , 99 τοις εκατο οι δημοσιογραφοι τους ειναι αριστεροι και ακροαριστεροι, κομματοσκυλα του κερατα, χουνταρα αγρια που θα ζηλευε και αυτος ο Παττακος , η Ελλαδα πνιγεται απο την αριστερη πανουκλα τον σκοταδισμο το ψεμμα και το μισος , μεχρι και τον αριστερο τραμπουκο ΧΛΕΜΠΟΝΕΡΑ ξεθαψαν οι βρυκολακες του αμερικανοκινητου αυτη τη φορα μισους.

    Ελληνες δημοκρατες συνιστω αυτοσυγκρατηση και προσπαθεια ενημερωσεως αποο δημοκρατικα μεσα και οχι κατεχομενα απο το σαπιο καθεστως. Οχι στην ενημερωση των πλουτοκρατων αριστερων , των μεγαλοεργολαβων και των δημοσιοκαφρων των 20,000 ευρω τον μηνα που πουλανε αριστεριλικι, ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ - ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Oταν ο ΠΑΖΟΛΙΝΙ (σκηνοθετης φυσιογνωμια της Ιταλιας) στις κινητοποιησεις των βρωμοαριστερων στην VALLE GIULIA το 1968 ταχθηκε με τις αστυνομικες αρχες απεναντι στην πλουτοκρατικη αριστερα του 'αρμανι' και της 'ντονα καραν' ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ : Τασσομαι στο πλευρο των φτωχων παιδιων της αστυνομιας και οχι με εσας τους αριστερους του χρηματος και της εξουσιας...

    ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΞΕΡΕ...

    ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ , ΒΑΡΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΥΜΝΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 'ΑΛΕΞΗΔΕΣ' ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ =

    ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ - ΜΕ ΡΟΛΕΞ ΚΑΙ ΑΡΜΑΝΙ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ

    Ρε αει στο διαολο κοπριτες αμερικανοτσολιαδες , αριστεραντζες της εκαλης και του καστριου, ΡΕ ΚΟΘΡΟΝΑ ΟΤΑΝ ΚΑΙΤΕ 500-1000 ΑΤΟΜΑ (με τους λαθρομεταναστες) της ΑΘΗΝΑ να ξερετε οτι υπαρχουν εκατομμυρια αλλα παιδια ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ , ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ , ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΦΤΗΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΗΘΟΣ...

    ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ - ΓΙΑ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΨΗΔΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΕΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΗΔΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΞΕΘΡΕΨΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 57μήνες Ν.Δ. - 45 σκάνδαλα!

    Ιούλιος 2004 - Χρηματισμός.
    Λίγους μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας και η Υπόθεση Λιάσκου - Κεραμιδά (από το Υφ. Τουρισμού) για χρηματισμό στιγματίζει τη νέα… εναλλακτική και "καθαρή" κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή...

    Σεπτέμβριος 2004 - παράνομη μεταγραφή
    Το πανελλήνιο συγκλονίζεται για την μεταγραφή του γιου του κ. Τσιτουρίδη, υπουργού Απασχόλησης τότε, που παραιτήθηκε για το σκάνδαλο αυτό.

    Ιανουάριος 2005 - βασικός μέτοχος
    Η υπόθεση του βασικού μετόχου, με τις παρεμβάσεις και των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, έρχεται να απασχολήσει την επικαιρότητα για αρκετό διάστημα μιας και το MEGA καιγόταν αρκετά με το θέμα, λόγω της ενασχόλησης με τα Δημόσια Έργα του ιδιοκτήτη του καναλιού.

    Μάιος 2005 - προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ
    Ο στενός συνεργάτης του Προκόπη Παυλόπουλου, κ. Χούπης εμπλέκεται στο σκάνδαλο των προσλήψεων εκτός ΑΣΕΠ στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

    Ιούνιος 2005 - πακιστανοί
    Οι απαγωγές και ανακρίσεις των Πακιστανών είναι ένα από τα χτυπητά και καλά ενθυμούμενα σκάνδαλα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Υπουργός τότε; Και ο Πολύδωρας να λέει πως οι Πακιστανοί απάγονται μόνοι τους…

    Ιούνιος 2005 - προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ
    Σε συνέχεια των προηγούμενων προσλήψεων έρχονται και οι προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ και για τη στελέχωση της Αγροφυλακής.

    Σεπτέμβριος 2005 - πτώση στρατιωτικού ελικοπτέρου Σινούκ
    Ευθύνη της κυβέρνησης η υπόθεση εφόσον με τα τωρινά στοιχεία γνώριζε την κατάσταση των ελικοπτέρων και τα άφηνε να πετάνε, κάτι που στοίχισε την ζωή του Πατριάρχη Αλεξανδρείας.

    Σεπτέμβριος 2005 - καρτέλ γάλατος - Κουμπάροι
    Τις συναλλαγές των επιχειρηματιών για τη μείωση των προστίμων τους εις βάρος των καταναλωτών αφορά το καρτέλ του γάλατος που εμπλέκει τα στελέχη της ΜΕΒΓΑΛ.

    Οκτώβριος 2005 - Ρεγκούζας και κρατικές διαφημίσεις
    Την παραίτηση του Αδάμ Ρεγκούζα προκάλεσε η εμπλοκή του στο σκάνδαλο της παροχής κρατικής διαφήμισης σε υπόδικο, ιδιοκτήτη τηλεοπτικού καναλιού στη Θεσσαλονίκη.

    Οκτώβριος 2005 - Μαντούβαλος - παραδικαστικό
    Την εμπλοκή του στο παραδικαστικό κύκλωμα πλήρωσε με αποπομπή ο Πέτρος Μαντούβαλος. Ο Πέτρος Μαντούβαλος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες: ηθική αυτουργία σε κατάχρηση εξουσίας, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, απόπειρα κακουργηματικής απάτης, απόπειρα παράβασης του νόμου περί μεσαζόντων, απάτη από κοινού από την οποία η ζημιά είναι ιδιαίτερα μεγάλη, απόπειρα εκβίασης και παράβαση του νόμου περί μεσαζόντων από κοινού

    Δεκέμβριος 2005 - Παλαιοκρασσάς και ΔΕΗ
    Για φαγοπότι στη ΔΕΗ επί Παλαιοκρασσά μιλούσαν τα ΜΜΕ την περίοδο εκείνη. Εκείνος απομακρύνθηκε και κανένας υπουργός δεν πήρε την ευθύνη.

    Ιανουάριος 2006 - Μαρκογιαννάκης για Εισαγγελέα Αρείου Πάγου
    Ηχογραφημένες συνομιλίες και αρνητικοί χαρακτηρισμοί από πλευράς του κρητικού βουλευτή κ. Μαρκογιαννάκη προς τον κ. Σανιδά.

    Φεβρουάριος 2006 - ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ Vodafone
    Το μεγαλύτερο, από την αρχή της διακυβέρνησης ως την περίοδο που έγιναν, (που να ξέραμε τι θα επακολουθήσει) σκάνδαλο ήταν αυτό των υποκλοπών κορυφαίων στελεχών της πολιτικής ζωής και όχι μόνο. Ευθύνες ; Καμιά. Παραιτήσεις; Καμιά. Μια "αυτοκτονία…" μόνο

    Ιούνιος 2006 - Ξυλοδαρμοί φοιτητών στα πλαίσια των μεγάλων καταλήψεων στα πανεπιστήμια
    Η πρώτη συστηματοποιημένη επίθεση της Νέας Δημοκρατίας στα εκπαιδευτικά έρχεται το καλοκαίρι του 2006, με προπαγάνδα και πολύ ξύλο από την πλευρά των ΜΑΤ κατά των φοιτητών και λοιπών μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας, που εναντιώνεται στο Νέο Νόμο Πλαίσιο. Μαριέττα και Πολύδωρας στα τύμπανα του πολέμου και Ρουσόπουλος και λοιποί στα πόστα της προπαγάνδας.

    Αύγουστος 2006 - Πυρκαγιές στη Χαλκιδική
    Ανεξέλεγκτες πυρκαγιές στη Χαλκιδική με απολογισμό πέραν των πολλών καμένων στρεμμάτων, ακόμα και ανθρώπους. Παραιτήσεις; Μπα !!!

    Σεπτέμβριος 2006 - Υπόθεση Ζαρντινιέρα
    Ο ξυλοδαρμός του Κύπριου φοιτητή μπροστά στο ξενοδοχείο ABC στη Θεσσαλονίκη από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συγκλόνισε το πανελλήνιο. Οι επιπτώσεις ήταν … τρομερές. Ευτυχώς σώθηκε ο νέος με αρκετά τραύματα. Οι υπεύθυνοι τάχα … αποπέμφθηκαν !

    Σεπτέμβριος 2006 - Κουμπάροι ξανά…
    Κουμπάροι και πάλι στο προσκήνιο

    Δεκέμβριος 2006 - Εξαγορά ΓΕΡΜΑΝΟΣ από COSMOTE
    Η περίπτωση της εξαγοράς της ΓΕΡΜΑΝΟΣ από την COSMOTE περιγράφεται ως "η διοίκηση της Cosmote ενήργησε δολίως και με σκοπιμότητα, προς εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων και δη να ωφελήσει τον Πάνο Γερμανό"

    Μάρτιος 2007 - Άγριοι ξυλοδαρμοί φοιτητών στις μεγάλες πορείες του Μαρτίου
    Η χούντα της Νέας Δημοκρατίας, όπως αναφέρει και ο gmargari, για άλλη μια φορά από τον Ιανουάριο ως το Μάρτιο του 2007, καταστέλλει κάθε διαφορετική φωνή ενάντια στο νόμο - πλαίσιο που ψήφισε η κυβέρνηση.

    Μάρτιος 2007 - Ομόλογα…
    Ομόλογα… και το σημαντικότερο σκάνδαλο (πάλι μέχρι το επόμενο) έρχεται στην επικαιρότητα με τα ταμεία να αδειάζουν για χάρη των χρηματιστηριακών συναλλαγών των άμεσα εμπλεκόμενων. Ευθύνες; Καμία και πάλι !

    Απρίλιος 2007 - Τσιτουρίδης και πάλι !
    Ο Τσιτουρίδης πρωταγωνιστεί ακόμα μια φορά με την εμπλοκή συνεργάτη του στο σκάνδαλο του ΠΑΣΟΚ με το Χρηματιστήριο. Παραιτείται για άλλη μια φορά, ο τότε Υπουργός Απασχόλησης.

    Ιούνιος 2007 - Βαρβιτσιώτης και σκάνδαλο Μυκόνου
    Αναμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες δημοσιογραφικές αποκαλύψεις της χρονιάς είναι η περίφημη πλέον υπόθεση της Μυκόνου. Το όνομα του βουλευτή της Ν.Δ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη καθώς και του πρώην (εξαιτίας αυτού του ρεπορτάζ) ειδικού γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας Ευγένιου Παπαδόπουλου, που ενεπλάκησαν στην υπόθεση έδωσαν στη δημοσιογραφική έρευνα διαστάσεις πολιτικού σκανδάλου πρώτου μεγέθους!!!

    Ιούνιος 2007 - Πυρκαγιές στην Πάρνηθα
    Ο προάγγελος των μεγάλων προεκλογικών πυρκαγιών έγινε στην Πάρνηθα. Στρέμματα έγιναν καπνός και οι εκτάσεις παραχωρήθηκαν στο Καζίνο όπως είχε συμφωνηθεί από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.

    Αύγουστος 2007 - Φωτιές στην Πελοπόννησο και στην Εύβοια
    Οι πιο αμφιλεγόμενες και πιο πολύνεκρες πυρκαγιές που κόστισαν τη ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας, είναι αυτές που στιγμάτισαν την προεκλογική περίοδο του 2007 και εξαιτίας της τρομοκρατίας έδωσαν τη νίκη και πάλι στη ΝΔ.

    Αύγουστος 2007 - Χρέη του Αλογοσκούφη για τις εκτυπώσεις του προεκλογικού υλικού
    Στις αίθουσες των δικαστηρίων αλλά και της Βουλής θα συνεχιστεί το θέμα που δημιουργήθηκε μεταξύ του επιχειρηματία Βασίλη Μπρέκου και του υπουργού Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη για το χρέος των 280.000 ευρώ.

    Σεπτέμβριος 2007 - ΕΚΛΟΓΕΣ
    Δεκέμβριος 2007 - Μαγγίνα… πιάσε μια λεμονάδα
    Πρόστιμα ύψους 160.000 ευρώ επέβαλε η Πολεοδομία Μαρκοπούλου στο Βασίλη Μαγγίνα για τη βίλα - "αναψυκτήριο" που έχτισε στο Κορωπί (αυτή στην οποία "φιλοξενούσε" και τους Ινδούς).

    Δεκέμβριος 2007 - ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ - Σεξ, ψέμματα και DVD
    Το πιο ροζ σκάνδαλο όλων των εποχών αποκαλύπτεται και στοιχειώνει τους πολίτες αυτής της χώρας για πάνω από 4 μήνες, καθημερινά. Παράνομοι διορισμοί, βιντεοταινίες, κομιστές, εκπομπές και λοιπά… έφεραν όλα τα υπόλοιπα σημαντικά θέματα σε δεύτερη μοίρα. Η μόνη που μπήκε φυλακή για όλα ήταν η Τσέκου. . . Αθάνατο ελληνικό κράτος δικαιοσύνης.

    Ιανουάριος 2008 - Κουκοδήμος - Θέμος και Αδριανός
    Ψάχναμε επί μήνες να βρούμε τον κομιστή του DVD και ξαφνικά έρχεται η εμπλοκή του Κουκοδήμου στην υπόθεση, ο οποίος και διαγράφηκε από την Κ.Ο. της ΝΔ αλλά επανήλθε μετά… λόγω δυσχεριών για να βγαίνει και το 152….

    Απρίλιος 2008 - Αυθαίρετο Σουφλιά
    Στο "μικροσκόπιο" τίθενται οι έως σήμερα ενέργειες των υπηρεσιών της Πολεοδομίας Μαρκόπουλου, όσον αφορά το θέμα της αυθαίρετης εξοχικής κατοικίας του ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΧΩΔΕ Γίωργου Σουφλιά.

    Απρίλιος 2008 - Ηλιέλαιο - δηλητήριο
    Σύσσωμοι οι Έλληνες περνάνε από ΚΤΕΟ λόγω του λαδιού που πλασάρανε ως μαγειρικό αλλά μόνο αυτό δεν ήταν… Ευθύνες και πάλι αναζητούνται !

    Μάιος 2008 - Εξαγορά ΟΤΕ από DT
    Στο στόχαστρο όλων η συμφωνία της κυβέρνησης και της DT, με την εμπλοκή του Βγενόπουλου, για το θέμα της εξαγοράς του ΟΤΕ. Ο ΟΤΕ πουλήθηκε, ο Βγενόπουλος έγινε πιο μάγκας και οι Γερμανοί άρχισαν τις διαρθρωτικές κινήσεις τους.

    Μάιος 2008 - Λιμάνια (ΟΛΠ) και Κινέζοι
    Άλλες προσφορές ισχυρίζεται η εταιρία COSCO και άλλα επικαλείται ο μέχρι πρότινος υπουργός Ναυτιλίας, κ. Βουλγαράκης και τα ποσά διαφέρουν κατά 4 δις… ! Ψιλά δηλαδή… Τα συμπεράσματα δικά σας. Ο ΟΛΠ στους Κινέζους και η Ελλάδα ξεπουλιέται.

    Μάιος 2008 - ΝΟΘΕΙΑ στη διαδικασία αναθεώρησης του συντάγματος
    Αγοραστός και Πατρωνία σε ρεσιτάλ Νοθείας στη Βουλή το Μάιο και σε ρεσιτάλ υποκριτικής το Σεπτέμβριο όπου αρνούνται τα πάντα. Μα τι χαρτάκια ανταλλάξανε;;; Αυτή είναι η εικόνα της Βουλής εν έτει 2008… σε μια διαδικασία αναθεώρησης του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ

    Μάιος 2008 - ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS
    Τα λόγια είναι περιττά… Μαύρα χρήματα και χρηματισμοί υπουργών, βουλευτών και κομμάτων δείχνει η μέχρι τώρα έρευνα που έκλεισε… προς όφελος των εμπλεκόμενων. Το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε το Μάιο αλλά είναι εν ενεργεία πολλά χρόνια τώρα η σχέση της SIEMENS με τις ελληνικές κυβερνήσεις.

    Ιούνιος 2008 - Λευκίμμη ΧΥΤΑ
    Μια γυναίκα, έγκυος, νεκρή από την βίαιη τρομοκρατία των ΜΑΤ στην αντίθεση των πολιτών στην εγκατάσταση των χωματερών στη Λευκίμμη στην Κέρκυρα. Το κράτος σκοτώνει για άλλη μια φορά

    Ιούνιος 2008 - Μητσοτάκης Κυριάκος και SIEMENS
    Το πρώτο όνομα πολιτικού από τη Νέα Δημοκρατία, μετά από αυτό του Τσουκάτου από το ΠΑΣΟΚ, έρχεται να ταράξει και πάλι τα νέρα. Ο Κυριάκος, που πρόσφατα γιαουρτώθηκε σε εκδήλωση στο Πολυτεχνείο, απλά έκανε κάποιες αγορές από τη SIEMENS για τηλεφωνικό κέντρο αξίας ….. πολλών χιλιάδων ευρώ. Απλά πήρε κάποιες οικιακές συσκευές από τη SIEMENS και ξέχασε να πάει να πληρώσει. Απλά διευκολύνθηκε για την αγορά κάποιου οικοπέδου… Σε σχέση με όσα έχει κάνει ο πατέρας του στην Ελλάδα πάντως αυτός δεν έκανε τίποτα. :)

    Ιούλιος 2008 - Λιάπης, Χριστοφοράκος και SIEMENS
    Ταξίδια με τη SIEMENS και τα τζετ του Χριστοφοράκου και άλλες συναλλαγές με ΟΣΕ κλπ. ώστε να κλείσουν οι καλές δουλειές με τη SIEMENS και τα μεγάλα έργα του Δημοσίου.

    Ιούλιος 2008 - Αποπομπή Ζορμπά
    «Δεν με ήθελαν ….με έφαγαν». Με αυτά τα λόγια ο Γιώργος Ζορμπάς πρόεδρος της Εθνικής Αρχής για την καταπολέμηση της απόκτησης εσόδων από εγκληματικές ενέργειες (αυτός είναι ο θεσμικός τίτλος του) αποχώρησε από το κτήριο που στεγάζεται το γραφείο του και μάλιστα από την πίσω πόρτα.

    Ιούλιος 2008 - Αξιωματικός της ΕΛΑΣ εμπλέκεται σε σκάνδαλο υπεξαίρεσης 700.000 για το C4I
    Όταν αναφερόταν η τότε αρμόδια πολιτική ηγεσία σε «άξιους αξιωματικούς» προκειμένου να δικαιολογήσει επικοινωνιακά την αγωνία της να συγκαλυφθεί και να αποτραπεί οποιαδήποτε ουσιαστική έρευνα της Βουλής στην σκανδαλώδη μεθόδευση παραλαβής των συστημάτων TETRA και AVL, που αποτελούν υποσυστήματα του C4I, εννοούσε αξιωματικούς που κατηγορούνται για υπεξαίρεση 700.000 ευρώ εν τη υπηρεσία;

    Ιούλιος 2008 - Σκάνδαλο ΟΣΕ
    <…> H τιμή στην οποία αγόραζαν οι έμποροι τα παλαιά σίδερα (σκραπ) ήταν τότε πάνω από 200 ευρώ τον τόνο, ενώ η εταιρεία στην οποία έγινε η ανάθεση θα καταβάλει -σύμφωνα με τη σύμβαση- στην EΔEΣY μόλις 57 ευρώ ανά τόνο ζημιώνοντας τον OΣE 1.300.000 ευρώ! <…>

    Αύγουστος 2008 - Αναγνώριση των Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών.
    Με την «προσπάθεια της ΝΔ να παρακάμψει το άρθρο 16 για τα Κέντρα Ελευθέρων Σπουδών» συνέδεσε την καταγγελία του ΠΑΣΟΚ ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

    Αύγουστος 2008 - Υπόθεση Παυλίδη - Χρηματισμός
    Ούτε το Σύνταγμα ισχύει, όταν το μέγαρο Μαξίμου αποφασίσει τη συγκάλυψη ενός σκανδάλου και την «προστασία» ενός υπουργού, όπως ο Αρ. Παυλίδης. Η δικογραφία για την άρση της ασυλίας του πρώην υπουργού δεν έφτασε ποτέ στη Βουλή το 2006, μετά τις καταγγελίες του δημάρχου Τήλου, ούτε τώρα έχει φτάσει στη Βουλή, δέκα μήνες μετά την ένορκη κατάθεση Μανούση, ότι πλήρωνε «προστασία» στον κ. Παυλίδη.

    Σεπτέμβριος 2008 - ΜΟΝΗ Βατοπεδίου
    Ο μοναχός Εφραίμ σε επιχειρηματικές δραστηριότητες με τις ευχές του Ρουσόπουλου και με μεγάλες παραχωρήσεις πολλών στρεμμάτων οικοπέδων στη Χαλκιδική. Μπράβο στη κυβέρνηση που κατάφερε να ξεπουλήσει τα πάντα σε χρόνο ρεκόρ.

    Και όλα αυτά όταν ο Ρουσόπουλος ξεκίνησε από το μηδέν και μέσα σε λίγα μόνο χρόνια πλουτίζει και πλουτίζει συνεχώς… Δεν συμπεριλάβαμε το σκάνδαλο με το Ρουσόπουλο και τη Μάρα στη χρονολογική σειρά που είδατε… γιατί τα περιλαμβάνει όλα… ! Υπουργός Προπαγάνδας γαρ… ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εδώ και τρία χρόνια γίνεται ένας πόλεμος της εκλεγμένης από 4.000.000 Έλληνες κυβέρνησης και της αμερικανικής κυβέρνησης.
    Τα λεφτά που ξοδεύονται είναι όσα και τα αμερικανικά συμφέροντα, πολλά, πάρα πολλά.
    Πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξουν την Ελλάδα.
    Το διακύβευμα είναι το όνομα των Σκοπίων, η Κύπρος και οι ρωσικοί αγωγοί φυσικού αερίου.
    1. Η αμερικανική βάση στα σύνορα Σκοπίων-Κοσόβου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) και στοχεύει τα νότια της Ρωσίας. Χωρίς σταθερή κυβέρνηση στα Σκόπια διακυβεύεται η λειτουργία της.
    2. Η Κύπρος καθορίζει τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό εδώ και πενήντα χρόνια. Οι Αγγλοαμερικανικές βάσεις εκεί είναι καθοριστικές για την πίεση στους Παλαιστινίους. Η Κύπρος πρέπει να δεχθεί το σχέδιο Ανάν πάσει θυσία.
    3. Οι ρωσικοί αγωγοί, όχι μόνο δίνουν οικονομική ανάσα στη Ρωσία αλλά βοηθούν στην απεξαρτητοποίηση της Ευρώπης από τον αμερικάνικο αγωγό που έρχεται από την Τουρκία.
    Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται γιατί ξέρει ότι σήμερα τα Ελληνικά συμφέροντα είναι αντίθετα από τα αμερικανικά και γιαυτό συμφωνεί με τον Πρωθυπουργό.
    Τα κτυπήματά τους όμως είναι κάτω από τη μέση και συνεχή. Οι αμερικανο-ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν χέρι-χέρι με τους ντόπιους ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων. Για να ελέγξουν την κατάσταση πρέπει να τοποθετήσουν ένα πρωθυπουργό που λέει ναι.
    Και ποιος καλύτερος από ένα δικό μας άνθρωπο, που είναι μάλιστα μισός αμερικανός εξ αίματος.
    Αν ο κ. Καραμανλής έχει πολιτικό ένστικτο θα ζητήσει άμεσα ταυτόχρονο δημοψήφισμα για τα τρία αυτά θέματα, που προφανώς θα δεσμεύουν και τις μελλοντικές Ελληνικές κυβερνήσεις.
    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έσβησε χθες -αθόρυβα- 24 αστυνομικός,θύμα κουκουλοφόρων του 2007.
    Χθες έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007. Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός.

    Δεν ήταν αρκετά νέος,ήταν ήδη 24 ετών.

    Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ, γιατί έβγαζε 750.

    Δεν είχε όνειρα για τη ζωή του, είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε ποτέ για να σωθεί.

    Δεν είχε μάνα να τον κλάψει,γιατί ήταν ένας μπάτσος, ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος.

    Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά μαντέψτε,πονάνε το ίδιο.

    Ποιος είναι ο αστυνομικός;Δυστυχώς θυμηθείτε το περιστατικό...."Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι την 23.10 ώρα της06/07/2007, δύο (2) αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσίαμέτρων ασφαλείας για αποτροπή κλοπών, επιθέσεων και φθορών ξένης περιουσίας,(σπάσιμο οχημάτων, καταστημάτων ή εγκαταστάσεων κ.α αδικημάτων) όπως έχεισυμβεί κατά το παρελθόν, κατά την διάρκεια συναυλίας συγκροτημάτων μουσικήςστις εγκαταστάσεις του γηπέδου Baseball στο Ελληνικό, δέχθηκαν απρόκληταδολοφονική επίθεση από πλήθος ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου. Η αναίτια επίθεση έγινε από τριάντα τουλάχιστον άτομα, με ενωμένες δυνάμεις ταοποία διέπραξαν βιαιοπραγίες σε βάρος των δύο (2) αστυνομικών, με γρόνθους,λακτίσματα και υλικά αντικείμενα (σιδηρολοστούς, ρόπαλα, θλώντα όργανα),προκαλώντας σε αυτούς βαρείες σωματικές βλάβες. Ειδικότερα ο ένας αστυνομικός (γεν. 1983), φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής,πολλαπλά τραύματα στο σώμα και νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ. Νοσοκομείου, ευρισκόμενοςσε καταστολή.Η κατάσταση του εγκυμονεί κίνδυνο ζωής. Ο δεύτερος αστυνομικός (γεν. 1972), επίσης νοσηλευόμενος φέρει ρωγμώδες κατάγματα στο αριστερό χέρι και μώλωπες στα πλευρά. Η βάναυση επίθεση συνεχίζει μια σειρά προκλήσεων έναντι της έννομης τάξης και''καταδρομών'' που αποδέχονται με απάθεια το ενδεχόμενο αποτέλεσμα τηςσωματικής βλάβης και της ανθρωποκτονίας από ''άτομα'' που ασκούνται στη βία, μάλλον ως πρόταση και στάση ζωής και ως ''πολιτική παρέμβαση''. Η Ελληνική Αστυνομία κινείται για την ανακάλυψη των δραστών".

    Γι' αυτό το γεγονός όμως, κανένας δημοσιογράφος δε θα φωνάξει, κανένα Ιντυμίντια δε θα γράψει αράδες, κανένας ψευτοδημοκράτης μπλογκερ δε θα αναρτήσει έστω και μία γραμμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση