GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Οδοντιατρική ΑΠΘ συζητάει αύριο…

. Από το odontiatroi.wordpress.com . Για αύριο Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008, έχει προγραμματιστεί ανοιχτή συζήτηση στην Οδοντιατρική Σχολή του...

.
Από το odontiatroi.wordpress.com
.
Για αύριο Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008, έχει προγραμματιστεί ανοιχτή συζήτηση στην Οδοντιατρική Σχολή του ΑΠΘ, με θέμα: "Διαφύλαξη των υποδομών και του εξοπλισμού - Προοπτικές της Οδοντιατρικής Σχολής"
Τι άκυρος τίτλος για ανοιχτή συζήτηση δεδομένης της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί σε όλη τη χώρα; Αντί να μπει ένας τίτλος που να λέει πως θα συζητηθεί το έλλειμμα της δημοκρατίας στην Ελλάδα, η εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου Αλέξη, αλλά και της ωμής βίας που διαδραματίζεται στους δρόμους της πόλης… η Οδοντιατρική ΑΠΘ θα συζητάει για την διαφύλαξη των υποδομών και του εξοπλισμού αλλά και τις προοπτικές της…
Μια ζωή κλεισμένοι στο καβούκι… Μια ζωή τα δικά μας πρώτα και έπειτα όλων των άλλων.
Αλλά από ανθρώπους που έχουν να βγουν στους δρόμους για μια διαδήλωση για δεκαετίες. . . Από ανθρώπους που πριν χρόνια έκαναν αποχή από τα μαθήματα (σσ. αποχή) για να πάρουν περισσότερα φράγκα... Από ανθρώπους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βγάλουν περισσότερα ευρώπουλα από τον διπλανό τους. . . δεν περιμένει κανείς τίποτα περισσότερο.
Μην φοβάστε τους κραυγαλέους τίτλους. Μην φοβάστε την πραγματικότητα. Αυτή μας παρουσιάζεται καθαρά μπροστά μας. Αν βάζουμε το δάχτυλο μπροστά στα μάτια μας, δεν εξαφανίζεται η πραγματικότητα… απλά εμείς κάνουμε πως δεν την βλέπουμε.
Μια ζωή στον κόσμο το δικό μας. Μια ζωή έξω από τις εξελίξεις… Βολεμένοι και ήσυχοι στα ιατρεία και στις μεζονέτες… Νομίζοντας πως η κρίση δεν αγγίζει το "ελιτίστικο" επάγγελμα μας. Νομίζοντας πως μέχρι να φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο, τα δικαιώματά μας δεν θα θιχτούν.
Οι ίδιοι άνθρωποι χειροκροτούσαν τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, τον κολλητό του υπουργού της Ελληνικής Δολοφονίας, όταν τους κορόιδευε μπροστά στα μάτια τους. Δεν περιμένει κανείς κάτι από αυτούς.

------------------------------

13 σχόλια

  1. Εδώ και τρία χρόνια γίνεται ένας πόλεμος της εκλεγμένης από 4.000.000 Έλληνες κυβέρνησης και της αμερικανικής κυβέρνησης.
    Τα λεφτά που ξοδεύονται είναι όσα και τα αμερικανικά συμφέροντα, πολλά, πάρα πολλά.
    Πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξουν την Ελλάδα.
    Το διακύβευμα είναι το όνομα των Σκοπίων, η Κύπρος και οι ρωσικοί αγωγοί φυσικού αερίου.
    1. Η αμερικανική βάση στα σύνορα Σκοπίων-Κοσόβου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) και στοχεύει τα νότια της Ρωσίας. Χωρίς σταθερή κυβέρνηση στα Σκόπια διακυβεύεται η λειτουργία της.
    2. Η Κύπρος καθορίζει τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό εδώ και πενήντα χρόνια. Οι Αγγλοαμερικανικές βάσεις εκεί είναι καθοριστικές για την πίεση στους Παλαιστινίους. Η Κύπρος πρέπει να δεχθεί το σχέδιο Ανάν πάσει θυσία.
    3. Οι ρωσικοί αγωγοί, όχι μόνο δίνουν οικονομική ανάσα στη Ρωσία αλλά βοηθούν στην απεξαρτητοποίηση της Ευρώπης από τον αμερικάνικο αγωγό που έρχεται από την Τουρκία.
    Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται γιατί ξέρει ότι σήμερα τα Ελληνικά συμφέροντα είναι αντίθετα από τα αμερικανικά και γιαυτό συμφωνεί με τον Πρωθυπουργό.
    Τα κτυπήματά τους όμως είναι κάτω από τη μέση και συνεχή. Οι αμερικανο-ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν χέρι-χέρι με τους ντόπιους ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων. Για να ελέγξουν την κατάσταση πρέπει να τοποθετήσουν ένα πρωθυπουργό που λέει ναι.
    Και ποιος καλύτερος από ένα δικό μας άνθρωπο, που είναι μάλιστα μισός αμερικανός εξ αίματος.
    Αν ο κ. Καραμανλής έχει πολιτικό ένστικτο θα ζητήσει άμεσα ταυτόχρονο δημοψήφισμα για τα τρία αυτά θέματα, που προφανώς θα δεσμεύουν και τις μελλοντικές Ελληνικές κυβερνήσεις.
    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο/Η Ο ΓΕΡΟΠΑΡΑΞΕΝΟΣ είπε...
    Η Αποστασία είναι έτοιμη.

    Η αποσταθεροποίηση έχει επιτευχθεί.

    Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Τότε το παλάτι , ο Πιπινέλης (υπουργός εξωτερικών τότε),και η Ένωση Κέντρου που τσιμπώντας το δόλωμα της εξουσίας σιγοντάρισε στη συνταγματική εκτροπή.

    Βεβαίως μετά από δύο χρόνια ήρθε και η σειρά της Ένωσης Κέντρου και τελικώς ήρθε η δικτατορία.

    Αυτή τη στιγμή τα πράματα έχουν ωριμάσει.

    Ο Τατούλης κατάφερε να διαγραφεί αφού έκανε συνεχείς προσπάθειες στο τέλος τα κατάφερε

    δεν έφυγε , τον έδιωξαν.

    Μένει ακόμα ένας ,θα δούμε ποιος είναι . Αλλά η δουλειά πρέπει να γίνει έξυπνα. Δεν πρέπει

    να αποσκιρτήσει ακόμα ένας η δύο βουλευτές . Είναι χονδροειδές θα επαναληφθεί η ιστορία του 65

    πράμα εντελώς άκομψο. Χρειάζεται σωστή προετοιμασία και υπομονή για τη κατάλληλη στιγμή.

    Και η ευκαιρία ήρθε. Ένα εξαιρετικά θλιβερό περιστατικό ,και δόθηκε το σήμα για να συμπληρωθεί η αποσταθεροποίηση. Η Αθήνα καίγεται από τότε. αναζητούσαν και άλλα θύματα.

    Το εύχονται . Στις εκκλήσεις για ομαλοποίηση της κατάστασης τα Κόμματα κώφευσαν τα συνδικάτα το ίδιο . Όταν κάνεις συγκέντρωση και πορεία ενώ ακόμα η Ελλάδα καίγεται και λεηλατείται ,τη άλλο κάνεις από το να ρίχνεις λάδι στη φωτιά. Δεν σεβάστηκαν τον ¨Έλληνα πολίτη τα κανάλια τον παραπληροφορούν ,κάνουν πλύση εγκεφάλου μόνο ενημέρωση δεν κάνουν .(Εχτές απομόνωσαν ένα χαζό περιστατικό που κάποιος Ζητάς πυροβολεί στον αέρα. Αν το πεις μία φορά είναι ενημέρωση . Άμα το δείχνεις και το ξανά δείχνεις επί ένα τέταρτο είναι πλύση εγκεφάλου.

    Και το παιχνίδι συνεχίζεται και είναι για γερά νεύρα . Καραμανλής perda est

    O Βενιζέλος το ομολόγησε

    Βρισκόμαστε προ των πηλών της εξουσίας.

    Ένα αποστάτη τον βρίσκουμε εύκολα

    .Αλλά η δουλειά πρέπει να δέσει καλά για να μην δημιουργήσουμε ήρωες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε χαχόλε, ήσουνα εκεί και μιλάς για "εν ψυχρώ" δολοφονία? Αμάν, πιά. Τα "καλά παιδιά" για τα οποία κόπτεσθε είναι αυτά που σπάνε αυτοκίνητα μετά τα μάτς, πίνουν τα φραπέ τους με λεφτά της μαμάς η του μπαμπά στα βόρεια προάστια και τώρα βγήκαν στους δρόμους για ...την δημοκρατία!! Δεν ντρεπόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι εργάζονται για την αποσταθεροποίηση:
    -Μεγαλοδημοσιογράφοι
    -Συνδικαλιστές
    -Καναλάρχες
    -Αλαβάνος , Τσίπρας κλπ
    -Αναρχοαριστεριστές
    -Κακοποιοί του πλιάτσικου (Ημεδαποί και αλλοδαποί)
    -Η αβουλία της κυβέρνησης
    -Ανικανότητα της αστυνομίας
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 4 μερες μετα τη δολοφονια του 15χρονου Αλεξανδρου στα Εξαρχεια...5 παιδια ειναι αυτη τη στιγμη στον Ευαγγελισμο τραυματισμενα απο τα ΜΑΤ.Το ενα απο αυτα μαλιστα ειναι σε κρισημη κατασταση καθως εχει τραυματιστει με σιδηρολοστο στο κεφαλι...
    Εαν εχουμε και δευτερο θανατο διαδηλωτη αυτες τις μερες,ειτε απο τα ΜΑΤ,ειτε απο αλλους "εξωγηινους" παραγοντες,τοτε πλεον θα μιλαμε με νεους ορους...σε ολα τα επιπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ
    ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΠΕΡΣΙ
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
    ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΩΡΑΙΤΗ ΓΙΑ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.
    ΩΡΑΙΟ ΦΡΟΥΤΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ.
    ΒΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ Η ΣΦΑΙΡΑ ΕΧΕΙ ΕΙΣΟΔΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΡΙΧΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.ΜΠΑΤΣΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΟΥΓΙΑ ΓΕΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

    ΕΙΣΤΕ Η ΛΕΠΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έλληνες, το Σύνταγμα σας παρέχει τη δυνατότητα να γαμίσετε και να ξυλοφορτώστε τους αναρχοκουκουλοφόρους και τους ανθέλληνες νεοταξίτες και αμερικανόδουλους πολιτικούς υποστηρικτές τους.


    Άρθρο 120
    Παρ 4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε Τσίπρα, το πρωί σας άκουσα στο MEGA να λέτε για διαύλους επικοινωνίας που έχετε με αυτό το ορμητικό, δραστήριο ποτάμι που έχει ξεχυθεί ανοργάνωτα στους δρόμους, και όπως περίπου είπατε αυτή είναι και η ομορφιά του, γι’ αυτό και εσείς είσαστε υπέρ αυτής της δραστήριας ανοργανωσιάς...
    Ξέρετε όμως ότι αυτό το ποτάμι που απλώνετε παντού συναντά και υπονόμους, και εκεί έρχεται σε επαφή με σκατά, πολλά σκατά, και βρωμίζουν το νερό που τρέχει, και οι συνέπειες είναι ορατές στον καθένα μας.
    Και ακόμη σας άκουσα να λέτε ότι είσαστε εναντίων των διαδηλώσεων σε ελεγχόμενα από τους οργανωτές μπλοκ, τύπου ΚΚΕ.
    Ξέρετε όμως ότι σε αυτά τα μπλοκ οι καθοδηγητές τους δεν αφήνουν να μπούνε τα σκατά που είπα πριν, διαφωνείτε σε αυτό;
    Και ένα τελευταίο κύριε Τσίπρα, όταν αφήνεις και μπαίνουν σκατά και βρωμίζουν το νερό, το μεγάλο ποτάμι που τρέχει, τότε αυτόκλητες εταιρίες καθαρισμού τύπου, Κρατική Ασφάλεια, Οι Εθνοκαθαριστές, Οι Εθνοσωτήρες, Οι Προληπτικές Πολιτικές Δράσεις, και άλλοι ευγενείς όμιλοι, βρίσκουν την Θεόσταλτη ευκαιρία να παρουσιάσουν τα Καθαριστικά τους για να τα πουλήσουν και όπως ξέρετε συχνά πυκνά βρίσκουν αγοραστές γιατί το νερό όπως λένε πρέπει να είναι καθαρό.
    Και αυτά τα Καθαριστικά όταν μπαίνουν στο νερό το καθαρίζουν μεν, αλλά δημιουργούν και ένα πρόβλημα, του κάθονται στο σβέρκο κύριε Τσίπρα μου, του αφήνουν δηλητηριώδη κατάλοιπα, κάτι σαν ραδιενέργεια, σας αρέσει αυτό κύριε Τσίπρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ένα παιδί 15 χρονών πεθαίνει από σφαίρα ειδικού φρουρού στα Εξάρχεια.
    Τα Εξάρχεια που από γραφική συνοικία της Αθήνας, με την ανοχή της Ελληνικής Πολιτείας, έχουν καταντήσει φυλακή για τους απλούς ανθρώπους που έτυχε να ζουν εκεί, εκείνους που δεν αμφισβητούν το σύστημα με τον τρόπο που είδαμε τις τελευταίες μέρες. Ο θάνατος και το φέρετρο του άτυχου παιδιού γίνεται αυτομάτως γήπεδο για κάθε είδους παιχνίδια.


    Πρώτα απ' όλα, ο Αλέξης "δολοφονείται".
    Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι είδαν τον ειδικό φρουρό να πυροβολεί στο ψαχνό.
    Ο ειδικός φρουρός λέει ότι πυροβόλησε τρεις φορές στον αέρα για εκφοβισμό.
    Ο ένας συνήγορός του (Καπερνάρος) παραιτείται για "προσωπικούς λόγους" και ο έτερος (Σαλαβράκου), δηλώνει ότι από τη μελέτη της δικογραφίας διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον πελάτη του, ενώ από τον οικογενειακό κύκλο του ενός δικηγόρου αφήνεται να εννοηθεί ότι ασκήθηκαν πιέσεις και απειλές εναντίον του γιατί ανέλαβε την υπεράσπιση του "δολοφόνου".

    Ενώ ο Αλέξης σκοτώθηκε ή δολοφονήθηκε (η βαλλιστική έρευνα θα δείξει), ο ειδικός φρουρός "δολοφονείται" από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό, τους αρχηγούς των κομμάτων, τους δημοσιογράφους (κυρίως από αυτούς και κατά συρροήν), τους διαδηλωτές, τους κουκουλοφόρους, τους καταστροφείς, τους, τους...

    Κανείς δεν περιμένει τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας και το αποτέλεσμα της δίκης, παραβιάζοντας όλοι, με τον πιο βίαιο, απολίτιστο και βάρβαρο τρόπο, το τεκμήριο της αθωότητας ενός κατηγορουμένου.

    Τον ειδικό φρουρό θα τον δικάσει το νόμιμο δικαστήριο της Ελληνικής Πολιτείας και όχι οι πολιτειακοί και πολιτικοί παράγοντες, ούτε οι δημοσιογράφοι, ούτε όλοι εκείνοι που παίζουν πολιτικά και ...άλλα παιχνίδια πάνω στο φέρετρο του νεκρού Αλέξη και πάνω στην πλάτη του ειδικού φρουρού.

    Αν όλοι οι παραπάνω που προτρέχουν, θέλουν να δικάσουν κάποιον, άς δικάσουν τους ίδιους τους εαυτούς τους. Τότε δεν θα παραβιάσουν κανένα τεκμήριο αθωότητας, γιατί αυτό στην ελληνική λέγεται αυτοκριτική.

    Οι πολιτειακοί και πολιτικοί παράγοντες (εκείνοι που προτρέχουν) άς δικάσουν τους εαυτούς τους, που δεν υπερασπίστηκαν τα εθνικά μας συμφέροντα και επέτρεψαν στην Τουρκία να αλωνίζει στο Αιγαίο και τη Θράκη, που διασπάθισαν τον εθνικό μας πλούτο, που κατέστρεψαν το ελληνικό περιβάλλον, που κατέστρεψαν την ελληνική παιδεία, που διαχειρίστηκαν με αδιαφάνεια και αναποτελεσματικά το δημόσιο χρήμα, που έκαναν την Ελλάδα πρώτη στη διαφθορά και τελευταία στην ανταγωνιστικότητα, που κατέστρεψαν την ελπίδα του συνταξιούχου, του απλού εργαζόμενου, του νεολαίου, που, που, που...

    Οι δημοσιογράφοι (εκείνοι που προτρέχουν) άς δικάσουν τους εαυτούς τους για τη χειρότερη τηλεόραση του κόσμου που οι ίδιοι δημιούργησαν, για τις μαύρες σακούλες με τα χρήματα που εξασφαλίζουν από εκβιασμούς που κάνουν "ασκώντας" δημοσιογραφία, για την "πλάτη" που κάνουν στους εργοδότες τους, που μετέτρεψαν το αγαθό της ενημέρωσης του Έλληνα πολίτη σε όπλο εκβιασμού για να παίρνουν "δουλειές" και να διασπαθίζουν το δημόσιο χρήμα, για το ότι κατήντησαν συνώνυμη του αγράμματος-αχρείος-εκβιαστής την έννοια δημοσιογράφος, έννοια που κατά το παρελθόν την υπηρέτησαν προσωπικότητες που άφησαν ιστορία με το πνευματικό τους περιεχόμενο και την εντιμότητά τους, για, για, για...

    Τέλος όλοι εμείς, δευτεραγωνιστές, τριταγωνιστές ή κομπάρσοι, προτρέχοντες και μη:
    -άς βγούμε από την ιδεολογική, πολιτική, κομματική, συμφεροντολογική και προσωπική μας φυλακή,
    -άς απελευθερωθούμε από τα όποια δεσμά με τα οποία μας αλυσόδεσε η ιστορία και η άδικη συμπεριφορά του ελληνικού κράτους,
    -άς δείξουμε έμπρακτα και ας διαλαλήσουμε τί κοινωνία θέλουμε σε εκείνους που καλώς ή κακώς ορίζουν της τύχες μας
    -άς απομονώσουμε τους πολιτικούς και κοινωνικούς προβοκάτορες,
    -άς τιμωρήσουμε με την ψήφο μας εκείνους τους φαύλους πολιτικούς που χρηματίζονται, εμπορευόμενοι την ελπίδα μας,
    -άς φράξουμε το δρόμο σε εκείνα τα ξένα συμφέροντα που επωφελούνται από το συναισθηματισμό και την εκρηκτικότητα του Έλληνα, για να προωθήσουν τα άθλια σχέδιά τους,
    -άς απαιτήσουμε με όποιον τρόπο θεωρούμε σωστό μια εκπαιδευμένη αστυνομία-τοποτηρητή της νομιμότητας, αρωγό και φίλο του πολίτη, αρωγό του ξένου και του μετανάστη που κατέφυγε στην Ελλάδα για να δει μια άσπρη μέρα (η Ελλάδα έχει φως για όλους) και σκληρό τιμωρό εκείνων που δεν σέβονται τους νόμους, τα δικαιώματα και τις περιουσίες των άλλων.
    -άς...
    -άς...
    -άς...
    ....
    Έτσι θα ξαναδώσουμε όλοι μαζί το χαμόγελο και την ελπίδα στον Έλληνα πολίτη.
    Έτσι θα έχουμε κάνει ένα μνημόσυνο δικαίωσης στον Αλέξη, που έφυγε νωρίς και άδικα.
    Έτσι θα μπορέσουμε να δούμε κατάματα το 15χρονο παιδί μας στο μεσημεριανό τραπέζι, τον δικό μας Αλέξη, να του δώσουμε την αγάπη, τη φροντίδα και την ελπίδα που του λείπει, και αντί για μια σφαίρα, δολοφονική ή από εξοστρακισμό, να του δώσουμε ένα γλυκό φιλί στο μέτωπο.

    Καλό ταξίδι Αλέξη, καληνύχτα σκοτάδι, καλημέρα Ελλάδα...

    Σάββας Καλεντερίδης, πατέρας, πολίτης της Ελλάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ- κλπ

    Θα τόθελε πολύ ο μέγιστος των νταβατζήδων, ο κύριος Μπόμπολας, να πέσει η κυβέρνηση, αλλά στη δημοκρατία έχει μόνο μία ψήφο, τόσο μετράει η γνώμη του.

    Τον Καραμανλή τον ψήφισαν σχεδόν 4 εκατομμύρια Έλληνες.

    Όσο και να προσπαθεί μέσα από τις εφημερίδες και τα κανάλια του, ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ.

    Εκτός εάν νομίζει ότι είμαστε αμόρφωτοι ή άμυαλοι.

    Εκτός εάν νομίζει ότι επειδή αυτός είναι πάμπλουτος μπορεί να μας υπαγορεύσει τί να ψηφίσουμε.

    Λές; Μπά, εγώ νομίζω ότι είναι πολύ καλός άνθρωπος.

    Και τα λεφτά του στα κανάλια και τις εφημερίδες του τα ξοδεύει υπέρ ενός συγκεκριμένου κόμματος γιατί αγαπάει την Ελλάδα.

    Το μυαλό σου και μια λίρα άπληστε φαταούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα ΜΜΕ και οι μεγαλοσχημοι αλλα και μικροτεροι δημοσιογραφοι ειναι υπευθυνοι για την εκταση που πηραν τα πραγματα. Εριξαν λαδι στη φωτια. Πρεπει να λογοδοτησουν στη δικαιοσυνη για τις πραξεις τους και να μην ειναι στο απυροβλητο επικαλουμενοι το "λειτουργημα" τους. Το "λειτουργημα" τους παρεσυρε σκοπιμως τον κοσμο στη καταστροφη περιουσιων αλλα το κυριοτερο αποσυντονιζει την Ελλαδα και την καταστρεφει σιγα-σιγα. Αν δεν υπαρχουν δικαστες με αρχιδια να τους βουτηξουν, δωστε τους στο λαο. Βγαλτε τις κομματικες παρωπιδες και κρινετε το εργο τους και τα λογια τους τις 4 τελευταιες μερες. Αλλο ενημερωση και αλλο καταθεση σκοπιμων προσωπικων αποψεων για ενα δημοσιογραφο. Και εδω εβγαλαν τα προσωπικα τους αντερα με ενα μονο σκοπο. Να πληξουν την κυβερνηση. Και σημερα μεν, ειναι αυτη η κυβερνηση αυριο θα ειναι καποια αλλη. Ο απωτερος σκοπος ΜΜΕ και μεγαλοδημοσιογραφων ειναι να ελεγχουν την εξουσια για προσωπικο οφελος και στα αρχιδια τους η Ελλαδα. Δεν εχουν καταλαβει οτι η εξουσια ανηκει στο λαο. Γι'αυτο δωστε τους στον λαο και θα το καταλαβουν. Γαμηστε τους οπου τους βλεπετε αυτους τους δηθεν ενημερωτες της κοινης γνωμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και αυτός είναι λόγος για να τον σκοτώσουν ρα παλιοκαραγκιόζη; με τη δική σου κωλολογική, εσύ που μου φαίνεσαι αρχιμαλάκας κομπλεξικός, και νιώθω αυτά που γράφεις και λες να με φρικάρουν, να έρθω και να σου καρφώσω μία στο κούτελο. Αει στο διάολο ρε που όλου κάνετε με ξένο κώλο τον π...στη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν κυριε Οδοντιατρε πιστευεις πως το επαγγελμα σου ειναι "ελιτιστικο" και πως θα εξασφαλισει "ευρωπουλα", "ιατρεία", και "μεζονετες" εισαι φοβαμαι γελασμενος και ασχετος με το χωρο. Κανε μια βολτα στα "ιατρεια" των νεαρων (μελλοντικων) συναδελφων σου (των λιγων αυτων που εχουν ιατρεια), δες ποια ειναι τα μηνιαια τους εισοδηματα, ρωτα τους τι ποσοστο πελατων τους τους πληρωνει, ρωτα για τα ενοικια, τις δοσεις αποπληρωμης του εξοπλισμου κλπ και μετα ελα και πες μου οτι ανθρωποι 30+ χρονων με οικογενειες τις οποιες πρεπει να υποστηριξουν και χιλια δυο επαγγελματικα προβληματα (τα οποια ΚΑΙ ΕΣΥ θα εχεις συντομα) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 15ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ/ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΠΘ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 15ΧΡΟΝΟΥ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ ΟΜΩΣ: ΑΥΡΙΟ, ΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΟΥΝ, ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΩΣΤΕ *ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΜΗ* ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 15ΧΡΟΝΟΥ.

    Αντε βρειτε καμια δουλεια να κανετε απο το να κοροιδευετε τους εαυτους και τους γονεις σας οτι "σπουδαζετε" ταχα, κομματικοποιημενοι τεμπεληδες, και αφηστε τους ανθρωπους που εχουν στοχους στη ζωη τους να λειτουργησουν οπως πρεπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση