GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μηδένα δίκη δικάσεις...

. Από τον Νίκο Παπαδόπουλο . Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν στο σχόλιό μου για την γενναιότητα του ανδρός πο...

.
Από τον Νίκο Παπαδόπουλο
.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν στο σχόλιό μου για την γενναιότητα του ανδρός που αυτές τις μέρες βάλλεται πανταχόθεν και μάλιστα υπάρχουν αρκετοί που με αγωνία περιμένουν τα σχόλια του Λάκη(!!) την Τρίτη 16-12, πιθανόν για να ταυτιστούν μαζί του βρίζοντας τον ακατονόμαστο, κλπ κλπ...
Στους υβριστές μου, απλά επιστρέφω όλες τις ύβρεις και τους αφήνω στην κρίση των υγειώς σκεπτόμενων συνανθρώπων μας. (Βρίζοντας εκ του ασφαλούς και ανωνύμως νομίζω ότι χαρακτηρίζει τον άνθρωπο. Α! και βέβαια είμαι περήφανος για το όνομά μου που φέρουν οι μισοί σχεδόν Ελληνες!... )
Φαίνεται όμως ότι μέσα στο γενικό μπάχαλο, χάσαμε την ουσία του πράγματος.
Σημειώνω:
Εγώ ποτέ δεν μίλησα για το πολύ δυσάρεστο και εξοργιστικό συμβάν δηλ. τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ενός παιδιού. Αλλά επιδοκίμασα την γενναιότητα του Κουγια να πάει κόντρα στο ρεύμα και να αναλάβει την υπεράσπιση του αποδιοπομπαίου. Κάτι που άλλοι όχι μόνο αρνήθηκαν, αλλά παραιτήθηκαν από την δέσμευση μόλις άρχισαν τα δύσκολα. Ποιός λοιπόν διαφωνεί σ΄αυτο;
Τώρα, αν υπάρχει ιδιοτέλεια από τον Κούγια στην απόφασή του αυτή, λίγη σημασία έχει. Γιατί, για φανταστείτε κάποιον ασήμαντο δικηγόρο να αναλάμβανε την υπόθεση και να του έβγαινε!!!
Η κατακλείδα λοιπόν είναι:
Μηδένα δίκη δικάσεις...
Φυσικά οι δηλώσεις και γενικά το ύφος του Κούγια είναι καταδικαστέα, άλλά γιατί δεν του αναγνωρίζουμε το θάρρος αυτής της απόφασης;

---------------------------------

48 σχόλια

  1. Mathe prwra ellinika kai meta mas dineis mathimata ethous mesw katharmatwn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAI ΓΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ!ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ!ΜΑΛΛΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ Ν'ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑΝΟ ΚΕΡΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνώ απόλυτα με όσα έγραψες,αν μη τι άλλο ο Κούγιας είναι θαρραλέος,θάρρος που σπάνια συναντάμε στις τάξεις των δικηγόρων.Οποιος δεν το αναγνωρίζει άσχετα την πολιτική του τοποθέτηση έχει μικρό μυαλό και κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H IPOKRISIA TWN PROODEUTIKARADWN EXEI PLEWN GINEI PASIFANERH!

    PROSWPIKA DEDOMENA GIA TOUS PAIDERASTES KAI EMPOROUS NARKWTIKWN!

    TOUS PRAGMATIKOUS FONIADES THS NEOLAIAS

    DIKES OMWS APO TON OXLO GIA TON MPATSO!

    AUTO GIA TOUS FASISTES PROODEUTIKARADES EINAI EN-TA3EI

    MHN PISTEUETAI POTE OTI OI LE3EIS AN8RWPISMOS, POLITISMOS AN8RWPINA DIKAOWMATA EXOUN KAMMIA SXESH ME TIS LE3EIS ARISTEROS KAI ANARXIKOS!

    EINAI ASYMBIBASTES!

    TO PROBLHMA TOUS PANTA HTAN OTI H8ELAN E3OUSIA!
    GIA AUTH DIpSANE MONO!

    EINAI YPOKRITES PSEUTES KAKOURGOI KATASTROFEIS AIMODIPSEIS!

    SKOUPIDIA TOU KERATA EINAI OPWS PANTA HTANE!

    DEN 3ERW TI AN8RWPOS EINAI O KOUGIAS!
    3ERW OMWS OTI ME TO NA PIGAINEI ENANTIA STO AGRIEMENO PLH8OS STHN OXLOKRATIA KAI THN YPOKRISIA DEIXNEI OTI EINAI BARBATOS KAI TIMA TO LEITOURGHMA TOU DIKHGOROU!

    DIXNEI OTI O POLITISMOS KAI O AN8RWPISMOS e£AKOLOU8OUN NA YPARXOUN STHN XWRA POU TOUS GENNHSE!!!!

    GIA POSO AKOMA??

    KANEIS DEB 3EREI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρω πόσο «προοδευτικο»ί ή «δημοκράτε»ς είσαστε ορισμένοι απ’ εσάς αλλά όσοι πιστεύετε το Μεγάλο κανάλι και το «βίντεο της δολοφονίας» είσαστε μακριά νυχτωμένοι για να μην πω και τίποτα χειρότερο!
    Δείχνουν δύο φιγούρες στο βίντεο οι οποίες καλά και σώνει είναι οι αστυνομικοί οι οποίοι μάλιστα μεριάζουν για να στρίψει ένα αυτοκίνητο το οποίο απομακρύνεται εμπρός τους.
    ΜΑ Η ΟΔΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΠ’ ΑΥΤΗΣ!
    Όχι μόνο παρουσιάζουν το βίντεο αλλά μαρκάρουν και τις φιγούρες με κόκκινα κυκλάκια για να γίνουν πιο σαφείς. Προκαλούν έτσι και προτείνουν την διάπραξη παραβατικών πράξεων! Αν ήμουν στην θέση των κατεστραμένων εμπόρων θα τους έκανα μήνυση και ότι άλλο ο νόμος μου επιτρέπει. Την γλύτωσαν με το DVD της 35χρονης αλλά όχι και εισαεί!
    Επίσης «αυτόπτες μάρτυρες» από τα κανάλια παρέλασαν πολλοί. Από τον Ανακριτή μόνο ένας!!!! Εκεί που θα έπρεπε να κάνουν ουρά δηλαδή, αλλά είπαμε η ψευδομαρτυρία τιμωρείται! Μην ανησυχείτε παλικάρια μου και τα στοιχεία σας είναι γνωστά, εσείς οι ίδιοι τα δίνατε στο 15λεπτο της δημοσιότητάς σας, θα καλεστείτε και θα αμειφθείτε τους καρπούς «των κόπων σας»!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Εάν ήμουνα κατηγορούμενος για ένα έγκλημα , θα ήθελα τον κ.Αλέξη Κούγια για δικηγόρο μου , για να με υπερασπιστεί.
    Αν και αρκετοί τώρα τον ...βρίζουν , εγώ πιστεύω πως απο μέσα τους εάν βρισκοντουσαν σε μια παρόμοια δύσκολη θέση με τον Ειδικό Φρουρό , θα ήθελαν τον κ.Α.Κούγια για δικηγόρο τους.

    Και επειδή στην χώρα μας ένα μέγάλο πρόβλημα της κοινωνίας μας είναι η ψευτιά και η υποκρισία , σταματήστε να λέτε ψέμματα στο...

    ...καθρέφτη...όλοι θα θέλανε τον Κούγια για δικηγόρο τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. επικροτω την αποψη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΤΕ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΠΟΥ ΤΕΣΤΑΡΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΣΕ ΑΠΙΑΣΕ ΚΟΨΙΚΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Η ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι πάει για δημοσιότητα αλλά είναι ολοφάνερο πως μέχρι τώρα ο Κούγιας δέχεται πιέσεις και βγαίνει χαμένος.

    Έχει @@ ο τύπος. Αυτό του το παραδέχομαι.

    Τώρα οι μαλακίες δηλώσεις ήταν άστοχες.

    (αν και ακούγεται ότι οι δηλώσεις που έκανε, βγήκαν κομμένες ραμένες στα μέτρα των καναλαρχων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Κούγιας είναι πανέξυπνος, γάτα, πονηρότατος και μεγάλη λέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το θαρρος δεν σημενει και Ηθος
    κατι που λυπει απο το εν λογο ατομο.
    Αλλο το θαρρος να αναλαβεις την υπερασπιση ενος κατηγορουμενου και διαφορετικο το να προσπαθεις με καθε τροπο και παντου σε ολα τα ΜΜΕ να σπιλωσεις τον νεκρο που ακομα δεν εχει θαφτει και να συνεχιζεις αυτην την τακτικη.
    Εχει μια μεγαλη διαφορα το ενα απο το αλλο

    Γνωστη στο πανελληνιο η ιστορια του , το θρασος του και η ηθικη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. To paradikastiko apokalyfthike kai oi tenekedes pou kerdizan dikes metamorfothikan stous agrammatous xasodikides pou itan panta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η σύγχυση που σας χαρακτηρίζει και την οποία προπαγανδίζετε, σίγουρα ιδιοτελώς, είναι τρομακτική. Αποκαλείτε τον αδίστακτο, πωρωμένο, αισχροποιό, δόλιο και αμοραλιστή δικηγόρο, γενναίο και θαρραλέο! Η προσποίησή σας είναι ευεξήγητη: η φαυλότητα εκείνου και η αχρειότητά σας ακολασταίνουν ομαδικώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα ήθελα να δημοσιεύσετε την επιστολή αυτη. Δεν έχω καμμία σχέση με τον κο "Νίκο Παπαδόπουλο" που γράφει αυτά τις τελευταίες μέρες.Επειδή έχω γράψει και εγώ στο site σας παρακαλώ στο εξής να ξεχωρίζετε με το email ποιος ειναι ποιος...Αυριο θα εμφανιστεί και τριτος και τεταρτος Νικολαος Παπαδοπουλος και η αξιοπιστια του site θα παει περιπατο...Εκτος εαν ο καθενας γραφει με ότι ονομα θελει εδω μεσα...

    Νικόλαος Παπαδόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν σιχαινεστε τους εαυτους σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μηδένα δίκη δικάσεις… καμία αντίρρηση και συμφωνώ μαζί σου πλήρως. Όμως το θέμα σου εδώ είναι ο δικηγόρος Κουγιας και τη γενναιότητα του να πάει ενάντια στο ρεύμα και να αναλάβει την υπεράσπιση το ειδικού φρουρού. Αν η γενναιότητα του Κουγια έχει να κάνει αποκλειστικά με τις αρχές του και την ακλόνητη πίστη του στο «Μηδένα δίκη δικάσεις» τότε του βγάζω το καπέλο και τον θαυμάζω. Αν όμως η απόφαση του έχει να κάνει με την επιθυμία αυτού του ανθρώπου να βρίσκεται πάντοτε στην επικαιρότητα και το συνεχές σόου του στα κανάλια, με τους ζωντανούς ξυλοδαρμούς της πρώην του και τους μπράβους της, απαγωγή των παιδιών του και συνεντεύξεις της μορφής « ήμουν μοντελομπήχτης» κλπ, τότε διαφωνώ μαζί σου πλήρως. Ειλικρινά δεν ξέρω ποιο από τα δυο ισχύει. Αν κρίνω όμως από τη σοβαρότητα του και τα καραγκιοζλίκια του κυρίου τείνω προς το δεύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. o βοθρατζης του συστηματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μηδενί δίκη δικάσης... Συντάσσεται με δοτική, μη το σκοτώσουμε και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. o kougias einai tharaleos kai esi eisai megalos malakas file.....kai eisai malakas giati theoreis tharaleo afton pou katigorei ena nekro paidi gia na vgalei ton malakompatso tou athoo.....an eixe tharos file tha aftoktonouse edw kai xronia.......kai o kougias kai o mpatsos....MALAKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αν ο Κούγιας έτρεχε να υπερασπιστεί κανένα από τα αλητόμουτρα που πετάνε βόμβες, τότε όλο το κακό συναπάντημα θα τον υμνούσε αντί να τον βρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μηδένα δίκη δικάσεις...
    ===============================
    ΚΥΡΙΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΛΙΓΟ:
    "ΜΗΔΕΝΙ ΔΙΚΗΝ ΔΙΚΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΜΦΙ ΜΥΘΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ"

    ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ποιο ΠΑΣΟΚ θελει να εκμεταλλευτει ένα φονο για να μας ξαναρθει με τον θλιβερο θιασο του ?

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΦΟΝΟ 14 ! ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΩΝ ατομων ?

    Πλακα κανει ο bravogiorgo ?

    Γραφτε και κλαφτε ποια ειναι η 'κυβερνηση δολοφονων' διαχρονικα:

    - Τον Αύγουστο του 1985 ο αστυνομικός Νίκος Σταθόπουλος πυροβολεί και σκοτώνει την Αμερικανίδα Κάθριν Τζον Μπουλ, 22 χρόνων, μετά την άρνηση της τελευταίας να γίνει έλεγχος στο αυτοκίνητό της.
    - Toν Νοέμβριο του 1985 λίγες ώρες μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου πέφτει νεκρός στη Στουρνάρη από σφαίρα του αστυνομικού Αθ. Μελίστα ο 15χρονος Μιχάλης Καλτεζάς.
    - Τον Φεβρουάριο του 1986 ο 17χρονος Μανώλης Κανδανολέων, που επέβαινε σε κλεμμένο αυτοκίνητο, πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τρεις αστυνομικούς.
    - Τον Ιανουάριο του 1994 ο αστυνομικός Ευάγγελος Λαγογιάννης σκοτώνει με 4 σφαίρες τον 28χρονο μουσικό Θοδωρή Γιάκα, επειδή αρνήθηκε να σταματήσει σε εξακρίβωση στοιχείων.
    - Τον Ιανουάριο του 1996 σε αστυνομική επιχείρηση-σκούπα κατά Αλβανών στη Σκάλα Ωρωπού ο αστυνομικός Διονύσης Καρακάιδος σκοτώνει έναν Αλβανό.
    - Τον Ιούνιο του 1996 ο αγροφύλακας Αθ. Μάτος σκοτώνει τον 20χρονο Φαντίλ Ναμπούζι για δύο καρπούζια που πήγε ο τελευταίος να κλέψει.
    - Τον Νοέμβριο του 1996 σε «επιχείρηση» της Αστυνομίας έξω από τη Λιβαδειά για τον εντοπισμό φυγόδικου ο αστυφύλακας Δημήτρης Τρίμης πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής και σκότωσε τον 45χρονο Τσιγγάνο Τάσο Μουράτη μπροστά στα μάτια ενός από τα τρία παιδιά του.
    - Τον Αύγουστο του 1998 στον Πειραιά ο ανθυπαστυνόμος Δημήτρης Τσαγκράκος πυροβόλησε και σκότωσε τον 26χρονο Ηλία Μέξη έξω από το τμήμα Μεταγωγών επειδή δεν σταμάτησε σε σήμα του για έλεγχο.
    - Τον Οκτώβριο του 1998 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο ανθυπαστυνόμος Κυριάκος Βαντούλης σκότωσε τον 17χρονο Γιουγκοσλάβο μαθητή Μάρκο Μπουλάτοβιτς, ο οποίος επισκεπτόταν με συμμαθητές του την Ελλάδα.
    - Τον Φεβρουάριο του 2000 στη Λούτσα ο υπαστυνόμος Θοδωρής Χαλουλάκος πυροβολεί αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις νέοι, επειδή όπως είπε «τους θεώρησε ύποπτους για διακίνηση ναρκωτικών». Η σφαίρα καρφώθηκε στη σπονδυλική στήλη του 18χρονου μαθητή Σωτήρη Κατσιώτη και τον άφησε παράλυτο.
    - Τον Μάρτιο του 2000 στην Ανω Πόλη Θεσσαλονίκης ο 18χρονος ομογενής από την πρώην ΕΣΣΔ Νικόλαος Λεωνίδης έπεσε νεκρός από τα πυρά του αστυνομικού Γιώργου Ατματζίδη, γιατί δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο.
    - Τον Οκτώβριο του 2001 στο Ζεφύρι ο αστυφύλακας της Αμεσης Δράσης Γ. Τυλιανάκης πυροβόλησε στο κεφάλι τον αθίγγανο Μαρίνο Χριστόπουλο, 21 ετών, επειδή δεν σταμάτησε σε μπλόκο.
    - Τον Νοέμβριο του 2001 στην πλατεία Αμερικής ο αστυφύλακας Γιάννης Ριζόπουλος πυροβόλησε στο κεφάλι τον 20χρονο Αλβανό Σεντγκάκ Σελνίκου μέσα σε καφετέρια, όταν απείλησε με μαχαίρι τον ίδιον και άλλους τέσσερις συναδέλφους του που είχαν ήδη προτεταμένα τα όπλα τους.
    - Τον Δεκέμβριο του 2003 ο 22χρονος Ηρακλής Μαραγκάκης πυροβολείται στο κεφάλι από άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, γιατί το αυτοκίνητο που επέβαινε μαζί με δυο άλλους νεαρούς δεν σταμάτησε για έλεγχο.

    γιωργακη πες αλευρι ....

    ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΩΝ νεκρων το αιμα σε γυρευει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ. ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΤΟ (,) ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ.

    ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ. ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΤΟ (,) ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ.

    ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ. ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΤΟ (,) ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ.

    ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ. ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΤΟ (,) ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ.

    ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ. ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΤΟ (,) ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ.

    ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ. ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΤΟ (,) ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ.

    ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ. ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΤΟ (,) ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ.

    ΦΑΝΗΚΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ!!! ΤΟΥ Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΗΔΕΝΗ ΔΙΚΗΝ ΔΙΚΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΗΔΕΝΑ χρονια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. φαίνεται και σεις...να θέλετε τον Γερμανό σας...άξιος ο μισθός σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο αστυφύλακας που σκότωσε το παιδί για σένα αποτελεί αποδοπομπαίο τράγο. Δηλαδή τον έχεις αθωώσει. Καλά κάνεις. Δε γίνεται αλλιώς. Μόνο με μια τέτοια άποψη είναι ικανή α σκοτώσει κάμποσα παιδιά από την εξέγερση που θα προκαλούσε μια τέτοια άποψη αν ήταν επίσημη. Τέτοιες απόψεις, αλλά μασκαρεμένες για να μην αναγνωρίζονται, είναι και οι απόψεις των καναλιών, που χειρότερα δεν υπάρχουν πουθενά και σε καμιά χώρα. Δύο στοιχεία που στηρίζουν αυτήν την άποψη: 1ο) Η υποβάθμιση των ειρηνικών εκδηλώσεων και η γιγάντωση των λίγων ταραξιών "αλητών", για μένα και 2ο) Η αναφορά όλο και περισσότερων παρόμοιων περιστατικών στο παρελθόν-μένει να ακούσουμε ακόμα για το φόνο του Καραϊσκάκη στο Φάληρο- ρίχνει συνέχεια λάδι στη φωτιά, από την οποία τα κανάλια θρέφονται.
    Ας αφήσουν έξω από το βεληνεκές τους τα κανάλια τους ληστές των καταστημάτων ώστε να τους περιποιηθεί καλά η αστυνομία για να μαζεφτούν.
    Η κυβέρνηση βέβαια έχει μιαν άλλη άποψη, που μοιάζει λίγο με εκείνη των καναλιών: υποβάθμισε τα πάντα: οικονομία, δημόσιες επιχειρήσεις, Υγεία, Πιδεία, Ασφάλεια κάθε είδους, για να μπορεί να χειραγωγεί τον καθημαγμένο έτσι λαό και να τον εκμεταλλεύεται η παρέα για τώρα και για το μέλλον.

    Η χώρα μας ατύχησε. Η σωτηρία της είναι δύσκολη έως αδύνατη! Πιο κακό δεν μπορούσε κυβέρνηση να της κάνει όσο αυτή του Καραμάν Αλή!

    Και μια και χρησιμοποιείς μια αρχαία ρήση πες τη τουλάχιστο σωστά "Μηδενί δικην δικάσεις πριν αμφίν μύθον ακούσεις"

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ωχ, τα σκοτώσαμε τα (αρχαία) Ελληνικά. Αυτό δείχνει κάτι η κάνω λάθος. Απλώς απορώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΡΕ 'ΣΕΙΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ 'ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ' ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΔΕΣ!

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΧΑΣΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥ!

    ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΞΟΚΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΑΔΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ!

    ΠΡΟΣΕΥΧΟΣΑΣΤΑΙ ΓΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!

    ΕΝΑ ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ ΨΑΧΝΑΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΡΗΜΑΞΕΤΑΙ ΟΛΑ, ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ!

    Η ΕΝΟΧΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ!
    ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΤΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ!

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΝΟΧΟΙ!

    ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΑΙ ΑΙΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ!

    ΦΙΔΙΑ ΔΕΙΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ!

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. βγήκαν οι κουκουλοφόροι και όλα περνάνε χωρίς να το καταλάβουμε. Έφτασε η ώρα η Κυβέρνηση να απολογηθεί για τους λογαριασμούς του Βατόπεδίου , έφτασε η ώρα να αποδειχθεί ότι τα έπιασαν χοντρά και ξαφνικά όλοι ξεχνούν το βατοπέδιο και ασχολούνται επί μία ώρα τι δήλωσε ο Κούγιας και του έσπασαν το γραφείο.Εκεί που ακούγαμε όλη την ημέρα Εφρέμ τώρα ακούμε Κούγια. Μη αφήσετε να ξεχασθεί το Βατοπέδιο.Να πληρώσουν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. τι λες βρε ανεγκεφαλε; θαρρος χρειαζεται για τα ψεματα η ΘΡΑΣΟΣ;
    γιατι αλλο το θαρρος (δηλ να πει την αλήθεια=ναι πυροβολησε εν συνειδησει) και ας αποφασισει η δικαιοσυνη γνωριζοντας πληρως την αληθεια και αλλο το θρασος (δηλ εξοστρακισμος και τα τοιαυτα) παραπλανωντας την δικαιοσυνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. είμαι περήφανος για το όνομά μου

    Το όνομα στο έδωσαν άλλοι, το βρήκες έτοιμο! Έχεις κάτι που έκανες μόνος σου, για το οποίο μπορείς να είσαι υπερήφανος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ο πολιτισμός μιας κοινωνίας φαίνεται και από τον τρόπο που συμπεριφέρεται απέναντι σε κατηγορούμενους για οποιοδήποτε αδίκημα και ιδιαίτερα στην περίπτωση κατηγορούμενων για δολοφονία
    η ψυχολογία του όχλου έχει βγάλει ήδη την ετυμηγορία της για τον αστυφύλακα που ενεπλάκη στο επεισόδιο και αλοίμονο σε αυτόν που θα εκφράσει έστω και υποψία αμφισβήτησης των γεγονότων όπως περιγράφονται από τα αδηφάγα δελτία ειδήσεων και άλλων μεσημεριάνικων εκπομπών γνωστού κύρους και αξιοπιστίας
    κανονικά δεν θα έπρεπε να γίνει δίκη καθώς τα γεγονότα έχουν συμβεί ακριβώς όπως τα περιέγραψαν οι πολλοί ¨αυτόπτες¨ μάρτυρες οι οποίοι με μεγάλη ευκολία παρελαύνουν από το φιλόξενα σε αυτούς κανάλια και οι οποίοι όμως περιέργως δεν εμφανίζονται στον ανακριτή
    απορώ γιατί δεν τον παραδίδουν στον όχλο της πλατείας συντάγματος να τον καρφώσουν σε κάποιο χριστουγεννιάτικο δένδρο και να τον πυρπολήσουν όλοι αυτοί οι προοδευτικοί δημοκράτες και αγωνιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων(όπως ακριβώς συνέβαινε πριν από καμιά πεντακοσαριά χρόνια στον μεσαίωνα όπου ο εξαγριωμένος όχλος δίκαζε καταδίκαζε και έκαιγε στην πυρά όποιον πήγαινε κόντρα στην θέληση του)
    και βέβαια ούτε λόγος για προστασία προσωπικών δεδομένων του ειδικού φρουρού ο οποίος εμφανίζεται φόρα παρτίδα σε όλα τα κανάλια και καμία σκέψη δεν γίνεται για το τι μπορεί να περνά η άτυχη οικογένεια του και τα τρία του παιδιά αυτή την περίοδο
    αυτή είναι η κοινωνία μας δυστυχώς να την χαιρόμαστε έτσι όπως την έχουμε καταντήσει ( όπως λένε και στο χωριό μου αυτή η στάνη αυτό τυρί βγάζει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Απ' όσο καταλαβαίνω ελληνικά αυτό που λέτε εσείς εξοστρακισμός είναι αποστρακισμός... Εξοστρακισμός θα σήμαινε ότι έφυγε μακριά. Η αλλαγή πορείας λέγεται, καταχρηστικά, αποστρακισμός (αν και δεν έχει καμιά σχέση με όστρακα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η δουλειά που ανέλαβε θα μπορούσε να γίνει με ένα κώδικα ηθικής.

    Ομως το άτομο αυτό δεν γνωρίζει από τέτοια πράγματα.

    Η δημοσιότητα στα κανάλια θυμίζει σόου στα παρατράγουδα. Ο ανθρωπος απλά είναι για τα πανυγύρια.

    Οσο για σένα, εφόσον βλέπεις έτσι τα πράγματα (θάρος=να σπιλώνεις ένα νεκρό παιδί) δεν έχω να σου πώ τίποτα.

    Δεν θα σε βρίσω γιατί μάλλον είσαι καθυστερημένος με αυτό το τρόπο σκέψης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ρε Ελληναράδες, τι "μηδένα δίκη δικάσεις" γράφετε εκεί; Και ως τσιτάτο (χωρίς γνώσεις αρχαιοελληνικής γραμματικής) έπρεπε να ξέρετε ότι το σωστό είναι "μηδενί δίκη δικάσεις"... Αν δεν μπορείτε με το ελληνικός, γράψτε το στη δημοτική μπρε: Μην δικάσεις κανέναν, πριν ακούσεις την άποψη και των δύο πλευρών! Να!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μ'αυτά και μ'αυτά έκλεισαν πάλι για 2 εβδομάδες τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, Γυμνάσια, Λύκεια, ΤΕΙ, Πανεπιστήμια (ίσως και τα δημοσικά, δεν ξέρω) και χάθηκαν πάλι πολίτιμες ώρες μάθησης. Χεχε, είστε όλοι (οι νεότεροι) υποψήφιοι υπάλληλοι των Γαλλο-Γερμανο-Εγγλέζων... που είναι και αποικιοκράτες, κρυόκωλοι, εκμεταλλευτές, βάναυσοι και απ' όλα, αλλά πρωτίστως είναι μορφωμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Επισκευτηκε το καταστημα της μητερας του Αλεξη ο Δρ Κουτσουκος διδακτωρ παιδγωγικης ψυχολογιας στην οδο Βουκουρεστιου και ειπε στον υπαλληλο που ηταν εκει να ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΑ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΝΕΚΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΡΟΥ "ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟΥ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΟΣ'
    και θα παει ο ιδιος μαρτυρας εναντιον του Κουγια ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΟΥΓΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ

    ΣΩΜΤΕΜΠΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΕΞΩΝΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΓΙΕΣ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΝΕΑ "ΙΔΙΟΤΥΠΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ"

    ΟΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ
    ΦΑΙΔΩΝ ΠΑΣΟΚ

    12 Δεκέμβριος 2008 9:52 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Από εξοστρακισμό να πάει...

    Τι να κάνει κι αυτή η γυναίκα, πόση ντροπή πια μπορούσε να αντέξει;

    Δικαίως τον έκανε τρόλεϋ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μπορει ομως να δερνει και τον Βαλλιανατο.Εχει το θαρρος της γνωμης του.Μονο δηλαδη οι αλητες και οι κουκουλοφοροι θα σπανε και θα δερνουν;Δεν μας τα λετε καλα καποιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Tα πρότυπα σου δείχνουν τι είδους "ανδρείος" είσαι και του λόγου σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. "Γιατί, για φανταστείτε κάποιον ασήμαντο δικηγόρο να αναλάμβανε την υπόθεση και να του έβγαινε!!!"

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ , ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ,ΕΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ .

    ΘΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΘΩΟΣ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥ ?
    ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΚΑΤ' ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ .

    ΩΡΑΙΑ Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΟΥ , ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΤΤΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ .
    ΤΗΝ ΜΙΑ , ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΣΥ .
    Η ΑΛΛΗ , Η ΑΝΤΙΔΙΑΜΕΤΡΙΚΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ, ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ .
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μα δεν μιλάμε για γενναιότητα εδώ. Το κάνει μόνο για προσωπική προβολή. Ο ανθρωπος έχει θέμα με τις κάμερες. Θέλει την προβολή έστω και αρνητική. Δεν τον νοιάζει.
    Αυτό το αντιλαμβάνεται κανείς και απο τις αισχρές δηλώσεις που κάνει που αν το πάρουμε και νομικά μπορούν αν επιφερούν μύνηση εναντίον του για προσβολή νεκρού.
    Για μενα καραγκιόζης ηταν, καραγκιοζης θα παραμείνει. Και αυτός ο χαρακτηρισμός είναι ο πιο Light που μπορώ να του δώσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ρε αγράμματε, μηδενός δίκην δικάσεις είναι... Μετά από αυτό, τι να περιμένει κανείς από έναν τύπο που αγνοεί ακόμα και τα στοιχειώδη: πως πρέπει να ψάχνεις αυτό που γράφεις. Τα υπόλοιπα που λες, απλώς, τα γράααααααφουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Συγχαρτηρια για το POST, μην ακους τους τα παιδακια και τους ανεγκεφαλους ενηλικες που βριζουν εδω μεσα.. δυστυχως αυτοι βρωμιζουν το site.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ante re katharma kai esy poy tha kaneis mathimata ithikis.
    otan skotvsei ena katharma san esena to paidi soy tote na pareis gia dikigoro sto allo katharma ton kougia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Έι μας δουλεύεις εσυ τώρα? για ποιό θάρρος μιλάς? Άν δεν ειρωνεύεσαι πρέπει να είσαι πραγματικά μικρόνοος και λιγόψυχος. Οι άνθρωποι έχουν πρώτα απ όλα ΑΡΧΕΣ και ΗΘΙΚΗ και αυτά τα διαμορφώνουν με την ΚΡΙΣΗ. Αυτά είναι ανθρώπινα χαρακτιριστικα που αν τα καλλιεργήσει κανείς σίγουρα δέν θα πάρει το μέρος ενός δολοφώνου που έχει ξεσαλώσει όλον τον κόσμο!! (ε ?) Άσχετα με το χρηματικό έπαθλο η κάποια εργασιακή καταξίωση πιθανής επιτυχίας. Δούλεψ' το το ριμάδι, σίγουρα το έχεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μη μπερδεύουμε τα καναρίνια με το τρόλεϋ, εειδή είναι κίτρινα.

    ΑΛΛΟ ΘΑΡΡΟΣ ΑΛΛΟ ΘΡΑΣΣΟΣ.

    Και ο Κούγιας είναι θρασύδειλος. Είναι απλά μιά ανθρωπόμορφη οχιά. Ποιός άνθρωπος θα έλεγε "το δικαστήριο θα κρίνει εάν ήταν δίκαιη η δολοφονία του παιδιού";;

    Χαντάκι του χρειάζεται να καθαρίσει η κοινωνία από τέτοιους γυμνοσάλιαγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Έσβησε χθες -αθόρυβα- αστυνομικός, θύμα κουκουλοφόρων του 2007.

    Χθες έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007. Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός.

    Δεν ήταν αρκετά νέος,ήταν ήδη 24 ετών.

    Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ, γιατί έβγαζε 750.

    Δεν είχε όνειρα για τη ζωή του, είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε ποτέ για να σωθεί.

    Δεν είχε μάνα να τον κλάψει,γιατί ήταν ένας μπάτσος, ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος.

    Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά μαντέψτε, πονάνε το ίδιο.

    Ποιος είναι ο αστυνομικός; Δυστυχώς θυμηθείτε το περιστατικό...."Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι την 23.10 ώρα της06/07/2007, δύο (2) αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία μέτρων ασφαλείας για αποτροπή κλοπών, επιθέσεων και φθορών ξένης περιουσίας,(σπάσιμο οχημάτων, καταστημάτων ή εγκαταστάσεων κ.α αδικημάτων) όπως έχει συμβεί κατά το παρελθόν, κατά την διάρκεια συναυλίας συγκροτημάτων μουσικήςστις εγκαταστάσεις του γηπέδου Baseball στο Ελληνικό, δέχθηκαν απρόκλητα δολοφονική επίθεση από πλήθος ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου. Η αναίτια επίθεση έγινε από τριάντα τουλάχιστον άτομα, με ενωμένες δυνάμεις τα οποία διέπραξαν βιαιοπραγίες σε βάρος των δύο (2) αστυνομικών, με γρόνθους, λακτίσματα και υλικά αντικείμενα (σιδηρολοστούς, ρόπαλα, θλώντα όργανα),προκαλώντας σε αυτούς βαρείες σωματικές βλάβες. Ειδικότερα ο ένας αστυνομικός (γεν. 1983), φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής,πολλαπλά τραύματα στο σώμα και νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ. Νοσοκομείου, ευρισκόμενοςσε καταστολή. Η κατάσταση του εγκυμονεί κίνδυνο ζωής. Ο δεύτερος αστυνομικός (γεν. 1972), επίσης νοσηλευόμενος φέρει ρωγμώδες κατάγματα στο αριστερό χέρι και μώλωπες στα πλευρά. Η βάναυση επίθεση συνεχίζει μια σειρά προκλήσεων έναντι της έννομης τάξης και ''καταδρομών'' που αποδέχονται με απάθεια το ενδεχόμενο αποτέλεσμα της σωματικής βλάβης και της ανθρωποκτονίας από ''άτομα'' που ασκούνται στη βία, μάλλον ως πρόταση και στάση ζωής και ως ''πολιτική παρέμβαση''. Η Ελληνική Αστυνομία κινείται για την ανακάλυψη των δραστών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση