GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θυμός‏...

. Γράφει ο Ιάκωβος Κυκλαδίτης . Δεν είμαστε αγανακτισμένοι πολίτες. Είμαστε θυμωμένοι. Δεν μπορούμε να αγανακτούμε άλλο. Το φορτίο της αγαν...

.
Γράφει ο Ιάκωβος Κυκλαδίτης
.
Δεν είμαστε αγανακτισμένοι πολίτες. Είμαστε θυμωμένοι. Δεν μπορούμε να αγανακτούμε άλλο. Το φορτίο της αγανάκτησής μας έχει φτάσει σε μία κρίσιμη τιμή κορεσμού και έχει μετατραπεί σε θυμό. Θυμώνουμε για τους ανίκανους πολιτικούς και για τις μετριότητες που κυβερνούν τόσα χρόνια.
Αμέτρητες μετριότητες που ανεβοκατεβαίνουν τις σκάλες της βουλής καθημερινά επί δεκαετίες, φροντίζοντας μόνο για τον κώλο τους. Που τόσα χρόνια είναι ανίκανοι να διαμορφώσουν ένα εκπαιδευτικό σύστημα σταθερό. Ανίκανοι και ανάξιοι που τους φωνάζουμε με τα υποκοριστικά των μικρών τους ονομάτων μας κυβερνούν, και ορισμένοι ηλίθιοι από εμάς θα τους ξαναψηφίσουν. Ευτυχώς όχι όλοι. Απαράδεκτοι τύποι πολυθεσίτες στυγεροί βισματίες, αμόρφωτοι πηδίκουλες γραμματέων στο υπουργείο πολιτισμού, βρωμεροί υπουργοί-προσκυνητές στο Άγιο Όρος, γελίοι υπουργοί-ιδιοκτήτες αναψηκτηρίων, επιτροπάρχες παντός είδους και αχυράνθρωποι της χαμηλότερης υποστάθμης. Άσχετοι υπουργοί που υποβάλουν παραίτηση και μαλάκας πρωθυπουργός που δεν τις κάνει δεκτές, υποβιβάζοντας την ευθειξία σε πολιτικό ελιγμό. Συμπλεγματικοί αστυνομικοί που βγαίνουν παγανιά και σκοτώνουν ανηλίκους. Αδιανόητη καταστολή και αδικαιολόγητός τρομονόμος.
Είμαστε θυμωμένοι. Και σπάμε βιτρίνες, αμάξια, τράπεζες, για να δείξουμε (...ίσως κάπως αδέξια για τους περισσότερους) σε όποιον δεν κουνάει τον κώλο του από την πολυθρόνα, με όλα αυτά που γίνονται, ότι πρέπει να πάρει θέση, ότι φέρει ευθύνη στη διαμόρφωση αυτής της ασχήμιας. Αν δεν την αναγνωρίζει, σημαίνει ότι της μοιάζει. Προσπαθούμε να διδάξουμε το συντακτικό της εξέγερσης. Ότι η λέξη πολίτης είναι ένας απλός αναγραμματισμός της λέξης οπλίτης. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;
--------------------------------

28 σχόλια

  1. «H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία». Σύνταγμα της Ελλάδος, Άρθρο 120, Παράγραφος 4»

    Το κράτος – αποδεδειγμένα πιά- δεν λειτουργεί. Μια είναι η λύση: Να οργανώσουμε λαικές πολιτοφυλακές σε κάθε συνοικία και να επιβάλουμε το νόμο μόνοι μας, χτυπώντας αδίσταχτά όποιον σταθεί μπροστά μας, είτε είναι κουκουλοφόρος ψευτοαναρχικός,είτε είναι εκπρόσωπος του δήθεν κράτους που ελέγχεται από μαφιόζους νταβατζήδες.

    Όταν τη πέσουν και στη δική μας γειτονιά, θα είναι αργά. Αν κολώσουμε τώρα, ας μην παραπονιόμαστε αύριο που θα μπούνε σπίτια μας και θα μας γαμήσουν οικογενειακώς, και μεταφορικά και στην κυριολεξία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις 2 τελευταίες εκλογές ψήφισα ΝΔ, όχι γιατί περίμενα πολλά πράγματα, αλλά γιατί πίστευα (και πιστεύω) πως μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ θα ήταν ακόμα χειρότερη για τον τόπο.

    Είχα όμως και κάποιες ελπίδες πως ο Κ.Καραμανλής δέν είναι ένα απλό "ανηψούδι", και ίσως ήθελε να προσφέρει κάτι παραπάνω στον τόπο, πέρα απ’το να προσπαθεί κουτσά-στραβά να κρατά το νερό στ' αυλάκι.

    Μετά τη χθεσινή νύχτα, δεν έχω άλλα λόγια να τον χαρακτηρίσω παρά μόνο σαν ..λαπά!

    Και να σκεφτείς πως κατηγορούσαμε το Σιμίτη, (που στο κάτω-κάτω ήταν τότε μόνο 2 μέρες πρωθυπουργός), για τη διαχείριση της κρίσης στα Ιμνια...

    Μέχρι πότε θα τους αφήνουμε να καίνε την Ελλάδα όποτε θέλουν, παρασέρνοντας στο θάνατο και νέα παιδιά που νομίζουν πως αγωνίζονται για κάτι καλό;

    Ποιος θα τιμωρήσει τους ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ και ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ

    - Τα δυό μεγάλα κόμματα (και τα λαμόγια που τα ελέγχουν) που προσπαθούν να κουκουλώσουν τα σκάνδαλα Siemens και Βατοπεδίου - ίδίως το σκάνδαλο Siemens που το τρέμουν πολύ περισσότερο απ’ ότι φανταζόμαστε …

    - Tον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ που εκτελεί τυφλά τις εντολές του Ιδρύματος Soros και της Παγκοσμιοποίησης…

    - Τους μεγαλέμπορους ναρκωτικών, πού θέλουν να επιβάλουν οριστικά τον έλεγχο τους στην Αθήνα και αλλού…

    -Τους Αμερικάνους που θέλουν να φέρουν στην εξουσία τον δικό τους ΓΑΠ και να τιμωρήσουν τον Καραμανλή για τις αγάπες με τους Ρώσους…

    Και τους εκτελεστές του σχεδίου, όχι βέβαια τους αθώους παραπλανημένους 16ρηδες, αλλά τους πάσης φύσεως ψυχανώμαλους, κομπλεξικούς και πρεζόνια,που τα σπάνε απλά για να έρθουν σε οργασμό…

    Και φυσικά - δεν μπορούμε πια να κλείνουμε τα μάτια - τους λαθρομετανάστες και τους τσιγγάνους πού δυστυχώς κατάλαβαν πια πως μπορούν να πλιατσικολογούν (και αύριο, αναπόφευκτα, να βιάζουν και να σκοτώνουν) χωρίς κανένα φόβο – μια και το ανύπαρκτο κράτος «κρατά αμυντική στάση» και ασχολείται μόνο με την καταπολέμηση…της ξενοφοβίας και του ρατσισμού!

    Και όλα αυτά ενώ κανείς δεν ενδιαφέρεται να προστατέψει τον απλό Έλληνα πολίτη, που δε ζει σε βίλλες-φρούρια στην Εκάλη.

    Ωραία, Καραμανλής και ΝΔ τέλος. Και ποιόν θα εμπιστευτούμε?

    Μήπως ένα δίδυμο της συμφοράς ΓΑΠ-Τσίπρα?

    Δυστυχώς οι νταβατζήδες που μας κυβερνούν έχουν στήσει το σύστημα με τέτοιο τρόπο, που δεν μπορούμε με τίποτα να ξεφύγουμε απ’ τη δικτατορία τους: Εδώ και χρόνια η μόνη επιλογή που μας δίνουν όταν μας τραβάνε κάθε 4 χρόνια στις εκλογές είναι ανάμεσα σε πουλημένους καραγκιόζηδες ή στην καλύτερη περίπτωση σε ασήμαντες μετριότητες.

    Τα media εξασφαλίζουν πώς ακόμα κι’αν εμφανιστεί κάποιος ικανός και ηθικός πολιτικός, θα εξαφανιστεί πριν προλάβει να κάνει ζημιά στην εξουσία των λαμόγιων.

    Και τώρα τι κάνουμε?

    Μήπως ήρθε η ώρα να βγει στους δρόμους η πραγματική πλειοψηφία που πονάει τη χώρα?

    Μήπως ήρθε η ώρα, αντί να καίμε την περιουσία του κοσμάκη και του Έλληνα φορολογούμενου, ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ?

    Το 1974 για να πέσει η Χούντα των Συνταγματαρχών, θυσιάστηκε η Κύπρος. Θα περιμένουμε με σταυρωμένα χέρια την οριστική καταστροφή και της Ελλάδας, μήπως και πέσει η Χούντα των Λαμόγιων; Τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νοικοκυραίοι
    **********************
    Δημήτρης Δανίκας
    ......................
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 9 Δεκεμβρίου 2008
    ......................
    ΔΙΠΛΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. Και εν ψυχρώ δολοφονία. Και οι κουκουλοφόροι σε εντεταλμένη ασυδοσία. Αποδέκτες του πρώτου μηνύματος οι άνεργοι, οι ανυπότακτοι, οι νέοι. Καθίστε στ΄ αυγά σας γιατί οι Ράμπο θα τινάξουν τα μυαλά σας. Το δεύτερο μήνυμα προς κάθε μικρομεσαίο που εκτονώνει την οργή του στον καναπέ τον τηλεοπτικό. Είδατε; Αυτοί που καμώνονται τους επαναστάτες είναι το κατακάθι το γνωστό. Άρα αθώα η αστυνομία από το έγκλημα το φρικτό. Άρα, τι να κάνουμε, πρέπει ν΄ αντιδράσουμε μπροστά σ΄ αυτό το τσουνάμι το καταστροφικό. Παράσταση θεατρική και διεστραμμένη λογική. Και σκοτώνουμε τον Αλέξη. Και θλιβόμαστε με τη δολοφονία του Αλέξη. Και στην πράξη διακορεύουμε και ασελγούμε τη μνήμη του Αλέξη. Γνωστοί άγνωστοι οι κουκουλοφόροι. Γνωστοί και μη εξαιρετέοι οι ηθικοί αυτουργοί που σκηνοθετούν αυτό το έργο το εφιαλτικό. Αν συμφωνήσουμε σ΄ αυτό, τότε νοικοκυραίοι απάντηση είναι μία. Φωνή λαού, οργή θεού. Να ξεκουμπιστεί η Νέα Δυστυχία μπας και ανασάνει η κοινωνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία,άρχισε απ το να σπάς το σπίτι σου πρώτα και μετά βάλτου και μια φωτιά.Και το αυτοκίνητό σου και το μαγαζί σου αν έχεις και στο διάλλειμα που έκανες για να φύγεις απο τους δρόμους και να γράψεις στο pc σου άμα τελειώσεις σπάστο κι αυτό και κατέβα να πάρεις άλλο μετά απο καμιά βιτρίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΙ,,,,, ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ,,ΟΝΕΑΣ ΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ..,,, ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΑΞΗ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΘΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗ ΨΑΛΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ .....ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΣΕΜΝΟ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ,,,,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΙΙΙΙΙΙ??????ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ,,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ,,,Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΟΛΑ...ΜΕΓΑΛΕ ΗΓΕΤΗ ΘΕΙΚΕ ΒΟΥΔΑ ΡΗΤΟΡΑ ΚΑΙ ΣΕΜΝΕ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΨΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΩΡΑ....ΑΞΙΟΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΑΞΙΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο νέος Πρωθυπουργός ανακοίνωσε πριν από λίγο τη σύνθεση του Υπουργικού συμβουλίου, ως ακολούθως:

    Πρωθυπουργός: Γ. Παπανδρέου ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (μισός έλληνας - μισός αμερικάνος, με ειδικότητα να μην ξέρει ούτε ποδήλατο)

    Υπουργός Εξωτερικών: Μάργκαρετ Παπανδρέου (mother του Γενικού Τοποτηρητή, θα χειριστεί το Σκοπιανό, το Κυπριακό και τους ρωσικούς αγωγούς)

    Υπουργός Εθνικής Οικονομίας: Γ. Παπαντωνίου (ειδικότητα στα χρηματιστηριακά)

    Υπουργός Οικονομικών: Ν.Χριστοδουλάκης (ειδικότητα να μιλάει στα κανάλια)

    Υπουργός Τουρισμού: Χ. Πάχτας (ειδικότητα να εξυπηρετεί ξενοδοχεία).

    Υπουργός Εσωτερικών: Γ.Σκανδαλίδης (ειδικότητα στους εκλογικούς νόμους)

    Υπουργός Παιδείας: Γ.Βαλιανάτος (ειδικότητα στα σωστά πρότυπα στη νεολαία)
    -Υφυπουργός σε θέματα Αθλητισμού: Γ. Λοβέρδος (ειδικότητα στο χουλιγκανισμό)
    -Υφυπουργός σε θέματα Θρησκευμάτων:

    Υπουργός Πολιτισμού: T.Ζαχαράτος (ειδικότητα στα ποιοτικά θεάματα)

    Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ: Κ. Λαλιώτης (ειδικότητα στους μιζό-δρομους και το κτηματολόγιο)

    Υπουργός Ναυτιλίας: Ν.Παπουτσής (ειδικότητα στα σκάφη τύπου Σάμινα)

    Υπουργός Μεταφορών: Χ.Βερελής (ειδικότητα να μην λύνει κανένα πρόβλημα)

    Υπουργός Υγείας: Θ. Πάγκαλος (ειδικότητα στις μπουγάτσες και τη χοληστερίνη)

    Υπουργός Επικρατείας –αρμόδιος για θέματα Τύπου: Βενιζέλος (ειδικότητα να μην καταλαβαίνει κανείς τι έχει στον εγκέφαλο)
    -Υφυπουργός Επικρατείας-αρμόδιος σε θέματα λάσπης: Γ.Καρχιμάκης

    Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Ά. Τσοχατζόπουλος (ειδικότητα στα αεροπλάνα και στα αντιεροπορικά)

    Υπουργός Ισότητας: Β. Παπανδρέου (ειδικότητα να μοιάζει με άνδρα)

    Υπουργός Βόρειας Ελλάδας: Αφιόν Καραχυσάν (και αυτή φιλέλληνας)

    Υπουργός άνευ Χαρτοφυλακίου: Π.Τατούλης (ειδικότητα να προδίδει τους ψηφοφόρους του)

    Γραμματέας του Κόμματος: Θ. Τσουκάτος (ειδικότητα στις εταιρικές εισροές)

    Η ορκωμοσία θα γίνει στο Αλλού Φάν Πάρκ, ενώπιον του Μητροπολίτη Ζακύνθου, με την ευγενική χορηγία της SIEMΕNS.

    Το Θίασο χρηματοδοτεί η γνωστή ομάδα των πέντε:
    [Μπόμπολας, Κοντομηνάς, Λαμπράκης, Αλαφούζος, Κυριακού]
    με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς:

    Γ.Πρετεντέρης (ο στρατηγός Νατάσσα )
    Ο.Τρέμη ( η νυφίτσα του Κοσκωτά)
    Π.Τσίμας (ο εποπτεύων της CIA)
    Μ.Σπυράκη (η ανοργασμικιά)
    Μ.Καψής (ο χαζός)
    Δ.Βερύκιος (ο κομμουνιστής του δολάριου)
    Ν.Ευαγγελάτος (ο φωνακλάς της λαικής)
    Ν.Χατζηνικολάου (ο ύπουλος παντός καιρού)
    Γ.Κύρτσος (ο κομπλεξικός)
    Ν.Κακαουνάκης (ο γραφικός)
    Γ.Οικονομέας (το ρετάλι επαναστάτης)
    Δ.Καμπουράκης (ο τιμωρός της μπουγάτσας)
    Γ.Βαρεμένο (ο βαρεμένος)
    Κ.Βαξεβάνη (ο κεκέςςςςς)
    Α.Παυλόπουλο (ο μπουζουξής)
    Κ.Μακρή (η ανέραστη σκύλα)
    Ι.Χασαπόπουλος (ο χαζός νο 2)
    Γ.Τράγκας (το ραμολιμέντο που ξεψυχάει)
    Γ.Αυτιάς (ο κοκοβιός)
    και πολλούς άλλους κομπάρσους.

    ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΞΥΔΙ μαλακα Κυκλαδιτη για να σου περασει. Κοπρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνώ μαζί σου.
    Απλά εκεί που λες αδυνατούν εγώ θα έλεγα δε θέλουν. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων υπάρχει και λειτουργεί και στη χώρα μας. Από πολύ παλιά.
    Εξαιτίας αυτού και η διαφθορά σε όλους τους χώρους,πολιτικό, οικονομικό και και και (Εφραίμ κάτι θα ξέρεις εσύ).

    http://theirishbulletin.blogspot.com/2008/12/what-are-greek-riots-really-about.html

    Καπετάν Μακρής.Περισσότερα σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. να τα σκοτωσουν ολα τα τσογλανια που καταστρεφουν τον καθε πολιτη! αν θελουν να πανε να σπασουν τα σπιτια των πολιτικων οχι του κοσμακη που προσπαθει να ζησει την οικογενεια του!Αληταρες ειστε ολοι που συμετεχετε σε αυτο και εξυπητετητε τα συμφεροντα καποιον δηθεν οτι ειστε εναντια στο κατεστημενο!Που δεν εχετε δουλεψει στη ζωη σασ και τα θελετε ολα ετοιμα!Πρεζονια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ντροπή στους δημοσιογραφους. Τους ευχομαι αν υπαρχει κολαση να πανε εκει και να τιμωρούνται αιωνιως με το εξης μαρτυριο:
    να μην βρισκουν ησυχία ποτε ακομα και οταν θαβουν το παιδί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δινουν παλι τα ρεστα τους τα καναλια σημερα. Οτι μαλακια θελει ο καθενας λεει. Και εχουν και κατι αγραμματα παιδακια που τα στελνουν στη πρωτη γραμμη για ανταποκριση για να φανε αυτα τα καυσαερια αντι γι'αυτους.

    Κανει προλογο η δευτερατζα, Λαμπιρη(!), η Στεφανιδου που χθες τα ειχε με τους κουκουλοφορους και σημερα διαρρηγνυει τα ιματια της με τους κακους αστυνομικους, ο Παπαδοπουλος, ο Παυλοπουλος και κατι μουνοπανα στον Αλφα και τον Σκαι, για να παρουν δικαιως τη σκυταλη οι προυχοντες αργοτερα οταν θα αρχισει το κυριως καψιμο της Αθηνας, Χ'Νικολαου ο δηθεν σοβαρος, Τραγκας ο πριν δεκα μερες Ν.Δημοκρατης που δεν του δωσαν να ξεκοκκαλησει μερικα εκατομμυρια, το βαμμενο Πασοκικο μουνοπανο Μακρη, ο Κυριος της Κυριας Εισαγγελατος, η πατσουρα Μπιζογλη με εκτατη συμμετοχη του επισης αλλοτε Ν.Δημοκρατη Αυτια, καποια εκει πρωην ΚουΚουετζου που εχει παρει σβαρνα και παντρευεται καθε εφοπλιστη που βλεπει μπροστα της και αλλα ωραια μαργαριταρια της ωραιας αυτης οικογενειας των ΜΜΕ,που πονανε για τη πατριδα και τη τσεπη τους.

    Αντε το εργο αρχιζει, πασατεμπο και στο καναπε. ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΑΣΑΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τη ΒΟΥΛΗ και το ΜΑΧΙΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πως περιμένεις να γίνει η ζωή σου καλύτερη βλάκα Ελληνοκανιβαλλε μπουζουκοκεφαλε . Από τον καναπέ παρακολουθώντας το θρίλερ που σε ταΐζει ο τηλεδρακουλας Αυτιας ή από το Athens Mall που πας και καταθέτεις (επί πιστώσει πάντα) τα Ψίχουλα που σου πεταει η νεκροζοντανη δημοκρατία σου που σου πασαρουν οι χαφιεδοκαραμανληδες, και εσύ σαν ζόμπι τους ψηφίζεις παρακαλώντας να σε ταΐσουν λίγη απ τη σάρκα σου. Όλοι στους δρόμους και να καούν όλα τα χριστουγεννιάτικα δέντρα της αποχαύνωσης και της βλακείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είσαι μεγάλος αλήτης, ντροπή σου φασιστοειδές που περηφανεύεσαι για την χουντα που επιβάλατε με τις κουκούλες σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΑΛΑΚΕΣ, ΣΠΑΣΤΕ, ΚΑΨΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για στην πεννα σου ρε φιλε.Μακαρι να μπορουσα να εκφραστω κι'εγω ετσι,αλλα ο θυμος γι'αυτο το κωλοκρατος δεν μ'αφηνει!Εχω οσα εγραψες κι'αλλα τοσα να προσθεσω αλλα ειμαι ανικανος και καθομαι στον καναπε μου,αντε και στον Η/Υ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τέτοια σε έμαθε να λές ο ιστρούκτορας σου απο τον ΣΥΡΙΖΑ.Εισαι θυμωμένος πολίτης?απο που είσαι θυμωμένος και απο τι?Αντι να μαζέψετε τα κολωπαιδα που έχετε βγάλει στο δρόμο και καίνε τις περιουσίες απλών πολιτών κάθεσε και γράφεις οτι εισαι οπλίτης.Μου φαίνεται οτι απο την μαστουρα τα έχεις χάσει.Εσύ που μένεις?μήπως στα Β.Προάστεια και εσύ?,που τελείωσες το δημοτικο,γυμνάσιο και λυκειο μηπως σε κανένα ιδιωτικό σχολείο και εσύ?και το κυριώτερο που δουλεύεις η μήπως σε ταϊζει ακόμα ο μπαμπάς και η μαμά σου?η εισαι και εσυ δημοσιογράφος στυλ Παπαδάκη που το μόνο που κάνει είναι να γλύφει τα παπαρία του εργοδότη του και να λέει οτι του επιβάλουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. NA KYRIXTEI EKTOS NOMOU TO SYRIZA!

    NA SYLIF8EI PARAYTA O ALABNANOS!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΡΟΠΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπορεί κάποιοι άλλοι αγανακτισμένοι πολίτες να σου σπάσουν το κεφάλι Ιάκωβε Κυκλαδίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 09-12-2008
    Η ανευθυνότητα, η ανικανότητα και η κοροϊδία των κυβερνώντων σε έξαρση.

    Η επανίδρυση του κράτους από τον «καταλληλότερο» (sik) και την παρέα του τα μόνα που προσφέρει στη χώρα είναι:

    • Διάλυση του κράτους δικαίου.
    • Διάλυση του κοινωνικού κράτους και του συστήματος ΕΣΥ.
    • Διάλυση της παιδείας σε όλες τις βαθμίδες.
    • Αστυνομική βία και καταστολή.
    • Ανικανότητα υπεράσπισης των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών.
    • Ανικανότητα προστασίας της περιουσίας των πολιτών.
    • Ανεξέλεγκτη δράση των γνωστών αγνώστων.
    • Ενθάρρυνση της δράσης των παρακρατικών οργανώσεων.
    • Σπίλωση των πολιτικών αντιπάλων.
    • Βόλεμα στα γαλάζια παιδιά.
    • Κατάληψη του κράτους από τους κουμπάρους, το δεξιό και ανίκανο συρφετό.
    • Η αναξιοκρατία σε άνθιση.
    • Βίαιη αναδιανομή του πλούτου υπέρ των ολίγων και κομματικά αρεστών.
    • Απάνθρωπη φορολόγηση των ασθενέστερων και μικρομεσαίων στρωμάτων της κοινωνίας.
    • Βίαιη ανατροπή των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.
    • Ανεργία, ακρίβεια, φτώχια, ανέχεια, εργασιακή ανασφάλεια.
    • Παραγωγή σκανδάλων ( Πακιστανοί, Υποκλοπές, Κουμπάροι, Διαγωνισμός για άγονες ακτοπλοϊκές γραμμές, Βατοπέδι, κ.λ.π.)
    • Ανικανότητα αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών, με αποκορύφωμα τις καταστροφικές φωτιές το καλοκαίρι του 2007.
    • Αστείες δικαιολογίες για αποποίηση ευθυνών ( ασύμμετρες απειλές, στρατηγός άνεμος, κ.λ.π.)
    • Παρανομούντες υπουργούς για ίδιον όφελος (Σουφλιάς, Μαγγίνας, Βουλγαράκης, Ρουσόπουλος, Τσιτουρίδης,), ένας Θεός ξέρει και πόσοι άλλοι.
    • Ξεπεσμένους ερωτύλους, που χρησιμοποιούν τη θέση τους για να ικανοποιήσουν τη σεξουαλική τους πίνα (Βαρθολομαίος, Ζαχόπουλος), αυτοί αποκαλύφθηκαν, ο αριθμός είναι πολύ – πολύ μεγαλύτερος.
    • Αδίστακτους Τραπεζίτες.
    • Τοποθέτηση στις Διοικήσεις των Επιχειρήσεων του Δημοσίου, αδίστακτων, άπληστων, και ανίκανων γαλάζιων χρυσών (καλό)παιδων, με μοναδικό σκοπό το σύντομο πλουτισμό τους, σε βάρος των επιχειρήσεων και του κοινωνικού συνόλου.
    • Ξεπούλημα του Δημόσιου πλούτου (ΟΤΕ, ΕΛΤΑ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΔΙΟΔΙΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΔΕΗ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ, κ.λ.π.).

    Από την επανίδρυση του κράτους από τον «καταλληλότερο» (sik) και την παρέα του, τα μόνα που «απολαμβάνουν» οι πολίτες είναι:

    • Ανεργία, Ακρίβεια, Φτώχεια Ανέχεια.

    • Ανασφάλεια, Αναξιοκρατία. Αλαζονεία, Κοροϊδία και Χλευασμό από το σύστημα εξουσίας του «καταλληλότερου» (sik).
    • Το οδυνηρό συναίσθημα, ότι η χώρα από περήφανη και ισχυρή στη διεθνή κοινότητα, κατάντησε να αντιμετωπίζεται σαν τριτοκοσμική.

    Από την επανίδρυση του κράτους από τον «καταλληλότερο» (sik) και την παρέα του, οι πολίτες γεύονται τα «κατορθώματά» τους, γι΄ αυτό και είναι, Οργισμένοι, Αγανακτισμένοι, Θυμωμένοι.

    Από την επανίδρυση του κράτους από τον «καταλληλότερο» (sik) και την παρέα του, οι πολίτες απαιτούν, έστω και τώρα να προσφέρουν και αυτοί κάτι στη χώρα.
    Οι πολίτες απαιτούν από τον «καταλληλότερο» (sik) και την παρέα του, αν έχουν ίχνος από σοβαρότητα, ευθιξία, υπευθυνότητα, κοινό νου. Να αναλάβουν την πρωτοβουλία για να σχηματιστεί Κυβέρνηση Εθνικής Ανάγκης, η οποία αφού θα δρομολογήσει όλες τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες για να μην παραγραφούν τα σκάνδαλα, να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.

    Οι πολίτες της χώρας απαιτούν από τον «καταλληλότερο» (sik) και την παρέα του, για μία ακόμη φορά, να σταματήσουν το παραμυθάκι περί ασύμμετρων απειλών και απροσδιόριστων στόχων.

    Οι συντριπτικοί πλειοψηφία των πολιτών, για μία ακόμη φορά, γνωστοποιούν στον «καταλληλότερο» (sik) και την παρέα του, ότι:

    • Καταδικάζουν τα επεισόδια και τις καταστροφές που προξενούν οι γνωστοί – άγνωστοι (άλλωστε οι ομάδες του παρακράτους ήταν και είναι ο εκτελεστικός βραχίονας της Δεξιάς με όποιο όνομα και αν εμφανίζεται).
    • Όπως συμβαίνει πάντα, με ψυχραιμία, σύνεση, νηφαλιότητα και σεβασμό στο Σύνταγμα και τους νόμους θα συνεχίζουν να διαδηλώνουν για δίκαιοι κοινωνία, σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αναβάθμιση της δημόσιας παιδείας, αξιοκρατία, βελτίωση συντάξεων και αποδοχών, βελτίωση των παροχών υγείας και πρόνοιας.

    Οι συντριπτικοί πλειοψηφία των πολιτών, για μία ακόμη φορά, καταλογίζουν στον «καταλληλότερο» (sik) και την παρέα του, καθολική ευθύνη για τη χρήση βίας από τις δυνάμεις καταστολής, που έχει σαν αποτέλεσμα των ξυλοδαρμό και το θάνατο των παιδιών μας.

    Οι συντριπτικοί πλειοψηφία των πολιτών, για μία ακόμη φορά, καταλογίζουν στον «καταλληλότερο» (sik) και την παρέα του, καθολική ευθύνη για τη στέρηση από την κοινωνία και ιδιαίτερα της νέας γενιάς, του οράματος, της ελπίδας, της προοπτικής, της αξιοκρατίας, της ασφάλειας.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΣΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ(ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΛΕΚΗ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ)!ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ,ΠΟΥ ΜΕ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΟΥΣΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ, ' ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΔΗ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ', ΜΕ ΥΦΑΚΙ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗ Ή ΠΡΟΥΧΟΝΤΑ ΑΛΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!ΥΨΗΛΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΤΙΖΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΒΙΛΕΣ,ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΦΙΑΧΝΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η Πάτρα ας αποτελέσει το παράδειγμα. Έλληνες γαμίστε και ξυλοφορτώστε τους αναρχομαλάκες, τους υποστηρικτές τους και τους πολιτικούς προστάτες τους που καίνει και κατατρέφουν.

    Το Σύνταγμα σας παρέχει τη δυνατότητα

    Άρθρο 120
    Παρ 4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δινουν παλι τα ρεστα τους τα καναλια σημερα. Οτι μαλακια θελει ο καθενας λεει. Και εχουν και κατι αγραμματα παιδακια που τα στελνουν στη πρωτη γραμμη για ανταποκριση για να φανε αυτα τα καυσαερια αντι γι'αυτους.

    Κανει προλογο η δευτερατζα, Λαμπιρη(!), η Στεφανιδου που χθες τα ειχε με τους κουκουλοφορους και σημερα διαρρηγνυει τα ιματια της με τους κακους αστυνομικους, ο Παπαδοπουλος, ο Παυλοπουλος και κατι μουνοπανα στον Αλφα και τον Σκαι, για να παρουν δικαιως τη σκυταλη οι προυχοντες αργοτερα οταν θα αρχισει το κυριως καψιμο της Αθηνας, Χ'Νικολαου ο δηθεν σοβαρος, Τραγκας ο πριν δεκα μερες Ν.Δημοκρατης που δεν του δωσαν να ξεκοκκαλησει μερικα εκατομμυρια, το βαμμενο Πασοκικο μουνοπανο Μακρη, ο Κυριος της Κυριας Εισαγγελατος, η πατσουρα Μπιζογλη με εκτατη συμμετοχη του επισης αλλοτε Ν.Δημοκρατη Αυτια, καποια εκει πρωην ΚουΚουετζου που εχει παρει σβαρνα και παντρευεται καθε εφοπλιστη που βλεπει μπροστα της και αλλα ωραια μαργαριταρια της ωραιας αυτης οικογενειας των ΜΜΕ,που πονανε για τη πατριδα και τη τσεπη τους.

    Αντε το εργο αρχιζει, πασατεμπο και στο καναπε. ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΑΣΑΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οι κουκουλοφόροι στους δρόμους,και οι Bloopers Team στα blogs...

    Ολα τα ρεμάλια του Soros σε γενική επίθεση ενάντια στην Ελλάδα!

    Πότε θα τους βρούμε και θα τους τσακίσουμε επιτέλους? Αλλιώς ας μήν παραπονιόμαστε!








    Οι κουκουλοφόροι στους δρόμους,και οι Bloopers Team στα blogs...

    Ολα τα ρεμάλια του Soros σε γενική επίθεση ενάντια στην Ελλάδα!

    Πότε θα τους βρούμε και θα τους τσακίσουμε επιτέλους? Αλλιώς ας μήν παραπονιόμαστε!








    Οι κουκουλοφόροι στους δρόμους,και οι Bloopers Team στα blogs...

    Ολα τα ρεμάλια του Soros σε γενική επίθεση ενάντια στην Ελλάδα!

    Πότε θα τους βρούμε και θα τους τσακίσουμε επιτέλους? Αλλιώς ας μήν παραπονιόμαστε!









    Οι κουκουλοφόροι στους δρόμους,και οι Bloopers Team στα blogs...

    Ολα τα ρεμάλια του Soros σε γενική επίθεση ενάντια στην Ελλάδα!

    Πότε θα τους βρούμε και θα τους τσακίσουμε επιτέλους? Αλλιώς ας μήν παραπονιόμαστε!








    Οι κουκουλοφόροι στους δρόμους,και οι Bloopers Team στα blogs...

    Ολα τα ρεμάλια του Soros σε γενική επίθεση ενάντια στην Ελλάδα!

    Πότε θα τους βρούμε και θα τους τσακίσουμε επιτέλους? Αλλιώς ας μήν παραπονιόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΟΡΘΙΟΣ,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΜΑΛΑΚΑ.ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΣΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΝ ΟΡΓΙΣΤΗΚΕΣ.ΑΣΚΕΡΙ ,ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ.ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΕΛΩ ΑΡΧΙΔΙΑ,ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΕΚΕΙ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ,ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ 100 ΑΤΟΜΑ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ.ΣΚΥΛΟΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση