GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεκάρα δεν αξίζετε...

. Από το press.i-gr.net . Ρε δημοσιογράφοι του κώλου... δεκάρα δεν αξίζετε. Ας το κάνει αυτό ένας δημοσιοκάφρος εδώ στην Ελλάδα, έχει ΕΝΑΣ Τ...

.
Από το press.i-gr.net
.
Ρε δημοσιογράφοι του κώλου... δεκάρα δεν αξίζετε.
Ας το κάνει αυτό ένας δημοσιοκάφρος εδώ στην Ελλάδα, έχει ΕΝΑΣ ΤΑ Α...; Και δεν με ενδιαφέρει σε ποιον πολιτικό το κάνει, οι πιο πολλοί το αξίζουν!

.

30 σχόλια

  1. ΑΡΘΡΟ TOY ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ - ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ MEGA -
    ΣΕ ΑΠΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

    Μέρα-νύχτα οι τηλεοράσεις στην Αμερική να μεταδίδουν το «κραχ της Δημοκρατίας» στην Ελλάδα, σάμπως και δεν συνέβαινε τίποτα άλλο στον κόσμο, οι εφημερίδες να εκφράζουν ύπουλα τη «λύπη» τους για τα τραγικά γεγονότα και οι αξιωματούχοι του Στέιτ Ντιπάρτμεντ -όχι δημόσια και υπό καθεστώς ανωνυμίας- να διευκρινίζουν με επιμονή ότι «είναι θέμα καθαρό ελληνικό, και ουδεμία σχέση έχουν οι μετανάστες» και να τονίζουν ότι πρόκειται για φαινόμενο του 1927!!!Γιατί επέλεξαν αυτό το έτος, δεν το εξήγησαν...

    Η έκταση των επεισοδίων και το μίσος που έβγαινε από μία μερίδα των διαδηλωτών, υποψίασε πολλούς ανθρώπους, ιδιαίτερα αυτούς που πιστεύουν πως οι υπερατλαντικοί σύμμαχοι έχουν σχέδια για να μετατρέψουν την Ελλάδα σε φτωχό συγγενή της Ευρώπης, ο οποίος κυριαρχείται από τα ίδια προβλήματα, τα οποία ταλαιπώρησαν τους Βαλκάνιους γείτονές της.

    Είναι αλήθεια πως τα γεγονότα που πυροδότησε η άνευ λόγου και αιτίας αδίστακτη δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου, γονάτισε την Ελλάδα και απαξίωσε την κυβέρνησή της, σε σημείο που ο πρωθυπουργός να έχει απολέσει την εκτίμηση και τον σεβασμό που του έδειχναν οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί του και άλλοι ξένοι ηγέτες.
    Και αυτό, δυσκολεύει το έργο του, και τον καθιστά όχι αξιόπιστο συνομιλητή.Ένας διπλωμάτης στην Ουάσιγκτον, που ασχολείται με τα ελληνικά θέματα, έλεγε σε Έλληνα ομόλογό του, ότι καμία σοβαρή κυβέρνηση δεν θα διαπραγματευθεί με τον κ. Καραμανλή, είτε το θέμα είναι οικονομικό, είτε ανήκει στη σφαίρα της πολιτικής.

    «Άλλωστε», τόνισε, «σύντομα θα γίνουν εκλογές».

    Ποιος ξεχνά ότι το 1993, ο τότε υπουργός Εξωτερικών Γουόρεν Κρίστοφερ πρόβλεψε την εκλογική αναμέτρηση έξι μήνες πριν συμβεί, «εκτελώντας» τον πρωθυπουργό Κώστα Μητσοτάκη.Τώρα ένας χαμηλόβαθμος αξιωματούχος, με ύφος χιλίων καρδιναλίων προφανώς επειδή υπηρετεί την υπερδύναμη, αποφασίζει και διαγράφει με μία μονοκοντυλιά τους δημοκρατικούς θεσμούς. Αλλά, την ευκαιρία για να μας χλευάζουν, τη δίνουμε εμείς οι ίδιοι, που ασυγκράτητοι και μόνιμα θυμωμένοι, καταστρέφουμε περιουσίες, τραυματίζουμε συνανθρώπους μας, προσβάλλουμε τη Δημοκρατία. Εάν δεν είχε προηγηθεί η δολοφονία του ανυπεράσπιστου παιδιού, που οπωσδήποτε δικαιολογούσε την αρχική έκρηξη αγανάκτησης, θα έλεγα πως η εικόνα της ανυπεράσπιστης καμένης Αθήνας θύμιζε τις «επαναστάσεις» στη Γεωργία, την Ουκρανία και άλλες πρώην κομμουνιστικές χώρες.

    Εκεί, χιλιάδες αγανακτισμένοι πολίτες, πίστεψαν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα αμερικανόδουλων πολιτικών και ανέτρεψαν τις δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις. Βέβαια, είναι αδιανόητο να συνδέσει κανείς τις ανεξέλεγκτες διαδηλώσεις της Αθήνας με τις καθοδηγημένες ανατροπές των κυβερνήσεων στη Γεωργία και την Ουκρανία.

    Όμως -την ίδια στιγμή- δεν μπορεί να μη σκεφθεί ο ανεξάρτητος παρατηρητής πως για τους Αμερικανούς στρατοκράτες, ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι το «μαύρο πρόβατο» του ΝΑΤΟ, ένας ηγέτης που δήθεν δημιουργεί προβλήματα στους συμμάχους, ιδιαίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

    Είτε είχαν ανάμειξη οι Αμερικανοί -που δεν επιβεβαιώνεται με στοιχεία- είτε όχι, ο καταποντισμός του κ. Καραμανλή και η πιθανή έξοδός του από την πολιτική, δεν στεναχώρησε τους αρμόδιους αξιωματούχους του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και του Λευκού Οίκου, οι οποίοι πίσω από τις πλάτες των Ελλήνων διπλωματών, χλευάζουν τον πρωθυπουργό της Ελλάδας και αγάλλονται με την αδυναμία του να ελέγξει τα πράγματα.

    Ένας εξ αυτών, διασκέδασε για αρκετή ώρα, όταν πληροφορήθηκε για την απέραντη μοναξιά του κ. Καραμανλή, λόγω της εγκατάλειψής του ακόμα και από τους στενούς του συνεργάτες, αλλά και για το αίτημά του να επισκεφθεί την Ουάσιγκτον.

    «Δεν πρόκειται να συμβεί», είπε έντονα ανακουφισμένος. Στο σημείο που έχουν φτάσει τα πράγματα λίγα πράγματα μπορούν να συμβούν. Πάντως, οι παροικούντες στην Ουάσιγκτον, που συνήθως αποφασίζουν για (και πριν) τους λαούς, άρχισαν να ομιλούν για κυβερνήσεις συνεργασίας!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι και να κάνουν, ότι και να λένε οι αμερικάνοι και οι καναλο-νταβατζήδες ένα πράγμα να μην ξεχνάνε. Στην Ελλάδα έχουμε δημοκρατία και ο Καραμανλής ψηφίστηκε από σχεδόν 4 εκατομμύρια πολίτες.
    Η προσωπική ευθύνη του Καραμανλή είναι να οργανώσει το λαό ενάντια στους καναλάρχες, που νιάζονται μόνο για τα προσωπικά τους οικονομικά συμφέροντα.
    Δεν νιάζονται για τα λεφτά του Καραμανλή οι καναλάρχες, για ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ νιάζονται.
    Θέλουν ολιγοπώλια και όχι ανταγωνισμό για να βγάζουν υπερκέρδη, στις τράπεζες, τα supermarket, τα διυλιστήρια, παντού.
    Θέλουν το υπερχρεωμένο κράτος να ξοδεύει λεφτά σε διαφημίσεις στα κανάλια τους, θέλουν ο στρατός να αγοράζει όπλα που δεν χρειάζεται για να παίρνουν μίζες, θέλουν να φτιάχονται δημόσια έργα που δεν έχουν καμμία ανταποδοτικότητα και να χρεώνουν διπλό κόστος, κλπ.
    Όταν ο Αλογοσκούφης άρχισε να νοικοκυρεύει την οικονομία ο κάθε τυχάρπαστος φαταούλας Μπόμπολας, Κοντομηνάς, Λαμπράκης, Αλαφούζος και Βαρδινογιάννης συμφώνησαν ότι ο Καραμανλής πρέπει να πέσει.
    Ήρθε και η χρηματοδότηση από την NSA και τη CIA και έδεσε το γλυκό.
    Κώστα Καραμανλή, άσε τα κυριλίκια και κατέβα στο πεζοδρόμιο.
    Δείξε στο λαό ότι δουλεύεις γιαυτόν και ξεσκέπασε τους συνωμότες καναλάρχες.
    Όσο για το Γιωργάκη, αγνόησέ τον, αυτός απλά δεν υπάρχει σαν πολιτική οντότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι οι ελαφρόμυαλοι και χαμηλού πνευματικού επιπέδου άνθρωποι χάρηκαν με τα παπουτσάκια. Λες και κάτι έπαθε ο Μπους. Θα πέθανε στα γέλια μετά. Νομικά μπορεί να βρεθεί κάποιος να τον στείλει στα διεθνή δικαστήρια για εγκλήματα πολέμου; Μπορεί κάποιος ουσιαστικά να τα βάλει με την δικτατορία των ΗΠΑ; Αυτά είναι σαχλαμάρες να χαίρονται τα ανθρωπάκια. Παπουτσάκια θα πετάξουμε στους πολιτικούς; Γιατί δεν τους μαυρίζουμε στις εκλογές να πάνε σπίτια τους; Ποιο είναι πιο εύκολο και πιο αποτελεσματικό; Μαυρίστε τους. Μην ψηφίσετε τα δυο μεγάλα κόμματα πάλι, ψηφίστε κάτι άλλο και θα νιώσουν σαν να έχουν φάει χιλιάδες παπούτσια στην μάπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oταν ο ΠΑΖΟΛΙΝΙ (σκηνοθετης φυσιογνωμια της Ιταλιας) στις κινητοποιησεις των βρωμοαριστερων στην VALLE GIULIA το 1968 ταχθηκε με τις αστυνομικες αρχες απεναντι στην πλουτοκρατικη αριστερα του 'αρμανι' και της 'ντονα καραν' ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ : Τασσομαι στο πλευρο των φτωχων παιδιων της αστυνομιας και οχι με εσας τους αριστερους του χρηματος και της εξουσιας...

    ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΞΕΡΕ...

    ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ , ΒΑΡΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΥΜΝΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 'ΑΛΕΞΗΔΕΣ' ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ =

    ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ - ΜΕ ΡΟΛΕΞ ΚΑΙ ΑΡΜΑΝΙ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ

    Ρε αει στο διαολο κοπριτες αμερικανοτσολιαδες , αριστεραντζες της εκαλης και του καστριου, ΡΕ ΚΟΘΡΟΝΑ ΟΤΑΝ ΚΑΙΤΕ 500-1000 ΑΤΟΜΑ (με τους λαθρομεταναστες) της ΑΘΗΝΑ να ξερετε οτι υπαρχουν εκατομμυρια αλλα παιδια ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ , ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ , ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΦΤΗΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΗΘΟΣ...

    ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ - ΓΙΑ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΨΗΔΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΕΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΗΔΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΞΕΘΡΕΨΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συντάκτης: Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη, Δικηγόρου –
    Προέδρου του Δ.Σ. του ΔΙΚΤΥΟΥ 21.

    «Άρθρο 170 Ποινικού Κώδικα. Στάση.-
    1. Όποιος με πρόθεση συμμετέχει σε δημόσια συνάθροιση
    πλήθους που διαπράττει με ενωμένες δυνάμεις κάποια από τις
    πράξεις του άρθρου 167 (Αντίσταση) τιμωρείται με φυλάκιση
    τουλάχιστον έξι μηνών.
    2. Οι υποκινητές της στάσης, καθώς κι εκείνοι που μεταχειρίστηκαν
    σωματική βία ή απειλές σωματικής βίας ή βιαιοπράγησαν,
    τιμωρούνται με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών, αν άλλη
    διάταξη νόμου δεν τιμωρεί την πράξη με βαρύτερη ποινή.

    Άρθρο 183 Ποινικού Κώδικα: Διέγερση. -
    Όποιος με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει δημόσια
    σε απείθεια κατά των νόμων ή των διαταγμάτων ή εναντίον
    άλλων νόμιμων διαταγών της αρχής τιμωρείται με φυλάκιση
    μέχρι τριών ετών.

    Άρθρο 184 Ποινικού Κώδικα: -
    Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει
    σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος τιμωρείται
    με φυλάκιση μέχρι τριών ετών.

    Άρθρο 185 Ποινικού Κώδικα: -
    Όποιος εγκωμιάζει δημόσια και με οποιονδήποτε τρόπο έγκλημα
    που διαπράχθηκε και έτσι εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη
    τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών».

    Έλληνες,
    Διαβάστε προσεκτικά τα παραπάνω άρθρα του Ποινικού
    Κώδικα της Πατρίδας μας.

    Έλληνες,
    Θυμηθείτε αυτές τις ημέρες ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ και ΑΥΤΕΣ που
    ως σαρκοβόροι γύπες, σκύλεψαν τον θάνατο ενός παιδιού και
    εγκωμίασαν εγκλήματα ή προέτρεψαν σε αυτά: εμπρησμοί κατά
    συρροήν, απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροήν, επικίνδυνες
    σωματικές βλάβες, απρόκλητη φθορά από κοινού, στάση,
    αντίσταση, οπλοφορία, οπλοχρησία κ.α.

    Έλληνες,
    Θυμηθείτε όλους αυτούς και αυτούς και αυτές που επί μια
    εβδομάδα, από τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, κτήμα και
    περιουσία σου, από τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς
    σταθμούς και τις εφημερίδες των εργολάβων, μεσαζόντων,
    «αθλητικών» παραγόντων και εκπορνευτών του πολιτισμού
    μας, της δημοκρατίας και του Εθνικού Συμφέροντος, προέτρεπαν
    την νεολαία στην διάπραξη της παραπάνω σωρείας εγκληματικών
    πράξεων ή/και εγκωμίαζαν τις πράξεις αυτές.

    Έλληνες,
    Θυμηθείτε όλους αυτούς που καλλιέργησαν το κλίμα της υστερίας
    και της αναρχίας, αυτούς που επένδυσαν πάνω στο αίμα και
    επιδίωξαν την φωτιά και την καταστροφή.

    Έλληνες,
    Αντιδράστε τώρα! Διαβάστε προσεκτικά τα παραπάνω
    τέσσερα άρθρα του Ποινικού Κώδικα. Πάρτε μολύβι και χαρτί,
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΠΑΝ ΤΙ, αναζητήστε τις δηλώσεις τους
    και τα άρθρα του στο διαδίκτυο (π.χ. στο YOU TUBE) και στις
    εφημερίδες.

    ΠΑΡΤΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ
    ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ.

    Ιδού το υπόδειγμα, είναι απλό:
    «Ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών
    (ή όπου κατοικείτε)ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ Του χχχχχχχχ
    του χχχχχχχχχ, κατοίκου χχχχχχχχχχχχχχχχ.
    Κατά παντός υπευθύνου.

    Κύριε Εισαγγελεύ,
    Την …12-2008 ο ………………. στην τηλεοπτική
    (Σημ: ή ραδιοφωνική) εκπομπή χχχχχχχχχχχ
    (Σημ: ή σε άρθρο του στην χχχχχ εφημερίδα),
    αναφερόμενος στην ανθρωποκτονία του Αλέξανδρου
    Γρηγορόπουλου και στις ταραχές που ακολούθησαν, είπε
    (Σημ: ή έγραψε) τα εξής: ………(Σημ: Παραθέστε τις δηλώσεις
    όπως τις ακούσατε ή διαβάσατε).Επειδή οι παραπάνω δηλώσεις
    φρονώ ότι παραβιάζουν τα άρθρα 170, 183, 184 και 185 του
    Ποινικού Κώδικα, παρακαλώ για τις κατά Νόμον ενέργειες σας
    κατά παντός υπευθύνου.
    Αθήνα (Σημ: ή όπου κατοικείτε) …12-2008
    Ο ΑΝΑΦΕΡΩΝ.

    Έλληνες,
    ΔΕΝ χρειάζεται να πληρώσετε ΤΙΠΟΤΑ. Μόνο ένα μεγαρόσημο
    των 0,50 που το πουλάνε σε όλες τις Εισαγγελίες, σε όλα τα
    Δικαστήρια της χώρας. Πηγαίνετε στην Εισαγγελία της πόλης
    σας και καταθέστε το. Αν έχετε το δημοσίευμα συνυποβάλλετε
    φωτοτυπία του. Αν βρείτε την δήλωση στο διαδίκτυο συνυποβάλλετε
    αντίγραφο της σε DVD αν είναι βίντεο ή την εκτύπωση της
    απομαγνητοφωνημένης δήλωσης που βρήκατε. Σε κάθε περίπτωση
    δεν θα «τρέχετε» εσείς: η Εισαγγελία θα ζητήσει από το κανάλι
    αντίγραφο της εκπομπής. Θα ξοδέψετε λίγα λεπτά από το χρόνο
    σας και μισό Ευρώ. Σίγουρα στην πόλη του καθενός από σας υπάρχουν
    πολλοί συνάδελφοι Δικηγόροι που θα δεχθούν να σας βοηθήσουν
    ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, αν το χρειαστείτε. Μπορείτε επίσης, εάν είναι
    δύσκολο να φύγετε από την δουλειά σας πρωί, να απευθύνετε την
    μηνυτήρια αναφορά προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και να
    την στείλετε ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς:

    Τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Γεώργιο Σανιδά,
    Άρειος Πάγος, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 121, Τ.Κ. 11522, Αθήνα..

    Έλληνες,
    Χαράξτε στην μνήμη σας αυτούς που ωρύονταν «καλώ τα παιδιά
    να μην σταματήσουν», αυτούς που εγκωμίαζαν τα εγκλήματα
    και τους δράστες, αυτούς που μιλούσαν για «δικαιολογημένη
    αγανάκτηση» αναφερόμενοι στους εμπρησμούς και στο εγκληματικό
    όργιο σε βάρος ζωών, περιουσιών, θέσεων εργασίας, της δημόσιας
    τάξης και ασφάλειας, της εικόνας της χώρας μας στον Κόσμο ολόκληρο.
    Κάντε τους ένα «δώρο».

    Εγώ και φίλοι από την Αθήνα, την Κομοτηνή, την Θεσσαλονίκη
    και αλλού θα το κάνουμε. Άμεσα. Τώρα. Κάντε το κι εσείς.
    Προτρέψτε τους φίλους σας, τους συγγενείς σας, τους συναδέλφους
    σας. Είναι καθήκον σας. Είναι απλό. Δεν κοστίζει τίποτα σε σας.
    Ίσως όμως κοστίσει στους γύπες.

    ΠΗΓΗ:ΔΙΚΤΥΟ 21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκει εχουν πολεμο φιλε και ο Μπους ειναι εισβολεας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κηδεία Τάσσου Παπαδόπουλου:Μια από τις τελευταίες του επιθυμίες ήταν επάνω στο φέρετρό του να υπάρχει η Ελληνική Σημαία!

    Σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2008 η γη της αγαπημένης του πατρίδας, μοιρασμένης ακόμη και υπό τουρκική κατοχή, δέχθηκε τη σεπτή σορό του εκλιπόντος αγωνιστού της ΕΟΚΑ τέως Προέδρου της. Μετά το πέρας της κηδείας, το φέρετρο του εκλιπόντος σήκωσαν στους ώμους τους στρατιώτες. Κατά την έξοδο της σορού από την εκκλησία φιλαρμονική παιάνιζε πένθιμα εμβατήρια και στρατιωτικό άγημα απέδωσε τιμές. Τα χειροκροτήματα του κόσμου βροχή ώσπου τα αυτοκίνητα που μετέφεραν τη σορό του Τάσσου Παπαδόπουλου και τα μέλη της οικογένειάς του αναχώρησαν από την περιοχή του ιερού ναού. Πολλά ήταν τα πανό που είτε αναρτήθηκαν στο προαύλιο της Εκκλησίας. Ένα από αυτά ξεχώριζε και έγραφε : «Καλό ταξίδι Έλληνα. Ο αδούλωτος ελληνισμός σε αποχαιρετά…». «Αυτός ο λαός δεν λυγίζει και δεν πτοείται μέχρι την τελική δικαίωση»…

    Από τον αποχαιρετιστήριο λόγο της κόρης του Αναστασίας

    «Στο καλό αγαπημένε μας πατέρα. Καλό σου ταξίδι. Μην ανησυχείς για μας. Εμείς θα ακολουθούμε πάντα το δρόμο που εσύ μας χάραξες και θα τον φωτίζουν οι σκέψεις, οι πράξεις, η ιστορία και η αξιοπρέπειά σου», ανέφερε συγκινημένη η κόρη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου, Αναστασία Παπαδοπούλου, στον αποχαιρετιστήριο λόγο που εκφώνησε εκ μέρους της οικογένειας του εκλιπόντος.
    Η κόρη του εκλιπόντος είπε ότι ο άνθρωπος Τάσσος Παπαδόπουλος ανήκε τόσο στην οικογένειά του, όσο και στην πατρίδα και τα πιστεύω του.
    «Όλη μου τη ζωή ένοιωθα ότι σε μοιραζόμουν με τον κόσμο σου. Συγνώμη που σου είχα παράπονο για αυτό. τώρα καταλαβαίνω πόσο αφελής ήμουν. Ξέρω ότι ποτέ δεν ανήκες μόνο σε μας. Ανήκες πάντα στην χώρα σου, στα ιδεώδη και τα πιστεύω σου, στο λαό σου στον Ελληνισμό».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Enas den 8a bre8ei na peta3ei mia pantoufla sto fasistara Alabano???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ERE SYRIZA PANTOFLIA STH MOUTSOUNA POU 8ES!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΔΩ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!

    ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΟΦΛΑΔΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΕ ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΣΚΑΓΕ ΜΥΤΗ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ Η ΤΟ ΤΣΙΠΡΑΚΙ ΤΟΥ!!!


    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μουφες ολοι ειναι. Πληρωμενοι και πουλημενοι νεοταξιτες!

    Τσιρακια του Μπους και οπαδοι ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτοκριτική κάνετε;
    Είναι η πιο πετυχημένη ατάκα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγω μια φορα ειδα το Αλαβανο απο μακρια και του πεταξα τις σαγιοναρες μου!

    Δυστυχως απετυχα!!

    Συγγνωμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε Τακις οταν κτυπας μαλακαια τους πολιτικους σκεφτεσαι? Καλα να παθεις αναρχομαλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ.
    Ε ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΡΒΥΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ Η.Π.Α.
    ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΡΒΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,
    ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΜΠΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΕΣΚΥΨΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χριστούγεννα στο Παρίσι θα κάνει ο πρωθυπουργός με την οικογένειά του και μερικούς πολύ καλούς φίλους.
    Ανάμεσα σε αυτούς και ο Λουδοβίκος των κατωγείων.

    Οι φήμες που λένε ότι θα μείνει μόνιμα εκεί ή ότι ψάχνει για σπίτι, διαψεύδονται ως αναληθείς και κακόβουλες...





    Χριστούγεννα στο Παρίσι θα κάνει ο πρωθυπουργός με την οικογένειά του και μερικούς πολύ καλούς φίλους.
    Ανάμεσα σε αυτούς και ο Λουδοβίκος των κατωγείων.

    Οι φήμες που λένε ότι θα μείνει μόνιμα εκεί ή ότι ψάχνει για σπίτι, διαψεύδονται ως αναληθείς και κακόβουλες...







    Χριστούγεννα στο Παρίσι θα κάνει ο πρωθυπουργός με την οικογένειά του και μερικούς πολύ καλούς φίλους.
    Ανάμεσα σε αυτούς και ο Λουδοβίκος των κατωγείων.

    Οι φήμες που λένε ότι θα μείνει μόνιμα εκεί ή ότι ψάχνει για σπίτι, διαψεύδονται ως αναληθείς και κακόβουλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μήπως κάποιος μπορεί να μας πει τι τύχη προβλέπεται να έχει ο εν λόγω δημοσιογράφος;

    -Μήπως ήδη τον φόρτωσαν για Αμερική, δίκη για απόπειρα κατά του Προέδρου και καταδίκη (πχ 20 χρόνια φυλακή;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δημοσιογραφος να κανει κατι τετοιο;Αφου τουμπεκιαζονται ολοι.Λογω της φυσης του επαγγελματος,ολοι γνωριζονται,και λενε τις παπαριες τους πισω απο τον φακο.Μετα θελεις να πεταξουν και παντοφλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Wraia idea gi to ti prepei na kanoune tin epomeni fora pou o Tsipras i o fasistas Alabanos dwsoun sinenteu3i!!!!

    SYRIZA SOURXETAI......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΑΠ(Γεώργιος Α. Παπανδρέου) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΖΟ ΠΑΙΔΙ
    ΧΑΡΑ ΓΕΜΑΤΟ ?????????

    Βλέποντας το ρεπορτάζ από την κη- δεία του Πατριώτη Τάσσου Παπαδό-πουλου , αντίκρισα αυτή τη 5ο-φαλαγγίτη σουπιά , αυτό το αυτόκλητο γιουσουφάκι του προδο- τικού σχεδίου ΑΝΑΝ , το Γιωργάκη τον Παπανδρέου , γνωστόν και ως Τζέφρυ , χωρίς αιδώ , ντροπή και μεταμέλεια να συλλυπείται την οικογένεια του θανόντος !!!!!!
    Ποιος , αυτός που μαζί με τους εξωελληνικούς παράγοντες , τα
    ήπιανε , τα διασκεδάσανε και τα σπάσανε για δεύτερο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο.
    Το πρώτο ήταν με την προβοκατόρικη δολοφονία του παιδιού του
    Αλέξη του Γρηγορόπουλου , (Αλέξη λαφρύ το χώμα και αιώνια η
    μνήμη σου) , το δεύτερο συνεχόμενο ήταν το χθεσινό , με τον θάνατο
    του Τάσσου.
    Χαρά μεγάλη κάνανε, το ένα εμπόδιο το πήρε η βαρεία ασθένεια , μέσα από τον τάφο δεν μπορεί να μιλήσει να πει ποιος είναι ο πραγματικός πατριώτης – ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ – και ποιος είναι ο δωσίκωλος –ΓΑΠ-
    Και ενώ μέσα του λέει στο πυρ το εξώτερο το εθνικιστικό μουνόπανο , για τον Τάσσο , ως Νονός της Μαφίας πάει στη κηδεία και το παίζει λυπημένος. Ο Διάολος με το αγγελικό πρόσωπο (ο ίδιος ισχυρί- ζεται ότι έτσι τον αποκαλούσε το Τούρκικο κατεστημένο αμέσως μετά το χορό της κοιλιάς που χόρεψε μπροστά στον Τζέμ) σε πρωταγωνι- στικό ρόλο του Μάριο Πούζο.

    Αλέξη , είναι βέβαιο ότι πολύ γρή- γορα ο Μπαμπινιώτης θα διορθώσει το
    λεξικό του ως εξής ,
    ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ = ΑΛΕΞΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ,Εξάρχεια , 06/12/08.

    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!

    ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
    Η τελευταία προσπάθεια των αμερικανών να ΔΙΩΞΟΥΝ τον Καραμανλή και να εγκαταστήσουν κυβέρνηση μαριονέτα με το Γιωργάκη ή τη Ντορούλα.

    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΑ!

    Υπέκλεπταν τις συνομιλίες του, αναγνώρισαν τα Σκόπια σαν Μακεδονία ΜΙΑ ημέρα μετά την εκλογή του, υποστηρίζουν ξεδιάντροπα την Τουρκία στο Κυπριακό, απειλούν για το θέμα των Σκοπίων, φωνάζουν για τους ρώσικους αγωγούς, κλπ.,

    Πέντε χρόνια πλουσιοπάροχες αμοιβές στους καναλάρχες για να υποστηρίξουν την αντιπολίτευση (με κάθε αθέμιτο μέσο και καθημερινό πόλεμο φθοράς) και αυτός ο ξεροκέφαλος ακόμη αντιστέκεται!

    Μετά την παντελή έλλειψη στοιχείων σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας στο Βατοπέδι αλλά και την απρόσμενη αποκάλυψη της συνομωσίας του πασόκ (εκβιασμοί, Κουκουβίνος, Σωτηροπούλου, κλπ) χάθηκε και αυτή η ευκαιρία να σπιλωθεί ο Καραμανλής.

    Μετέβαλαν με τα κανάλια τους μία μαλακία ενός αστυνομικού (εκτός από το θάνατο του παιδιού καταστράφηκε και ο ιδιος) σε πανελλήνια κρίση με τεράστιο οικονομικό κόστος και διεθνείς αρνητικές επιπτώσεις για την Ελλάδα.

    Και πάλι τζίφος.

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

    Η ψήφιση του προυπολογισμού είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ευκαιρία.

    Με πέντε-δέκα εκατομμυριάκια θα εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους κάποιοι πειναλέοι νεοδημοκράτες βουλευτές.

    Και θα βγαίνουν και στα κανάλια να λένε ότι ήταν για το καλό της χώρας, όπως ο Τατούλης.

    Μέσα στο Δεκέμβριο θα κριθεί η πορεία της χώρας μας για πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. αντε για κουραδοφλωρο-αναρχακια.

    αντι να σπατε περιουσιες του κοσμακη πεταξτε ενα παπουτσι στον καραμανλη η το χαζογιωργο η εναν αλλον απο τους 300 μαλακες της βουλης.

    κι εκει θα εχετε ολο τον κοσμο με το μερος σας.
    αλλα χεζεστε φλωρακια
    εδω να σας δουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ti 8a ginei me auto butioforo me benzini!!
    Akoma na skasei e3w apo tin Koumoundourou???

    ESTW ENA BO8RATZIDIKO GEMATO SKATA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΤΑΞΩ ΣΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ ΑΛΑΒΑΝΟ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΚΟΥΡΑΔΕΣ!

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γεια σου ρε G.W.Bush με τα απίστευτα αντανακλαστικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καμμια ζβουνια στη μουρη του Αλαβανου δεν θα πεταξει κανεις ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Απόσπασμα απο το άρθρο της κ. Ελένης Καπλάνη, από "Το πρώτο Θέμα"

    ΚΑΤΗΓΟΡΩ!
    Κατηγορώ την κυβέρνηση για πλήρη ανικανότητα στα οικονομικά,διότι έπειτα από πέντα συναπτά έτη κατάφερε να μεγαλώσει το έλλειμα, παρότι μας έφτασε στα όρια της πείνας, και πολλοί το ξεπέρσαν.
    Αφού μας έβαλε σε επιτήρηση τεχνηέντως-καθαρά για πολιτικούς λόγους όπως αποδείχτηκε-,μας έβγαλε πάλι με τερτίπια, μόνον και μόνο για να πάει σε εκλογές.
    Μας φλόμωσε στα ψέμματα και κάθε χρόνο καταθέτει ανεφάρμοστους προϋπολογισμούς.
    Ενώ παρέλαβε τη χώρα με κύρος στους διεθνείς οίκους και τη δυνατότητα να δανειζεται με το ίδιο επιτόκιο με τη Γερμανία, μας κατάντησε να δανειζόμαστε με 170 μονάδες διαφορά.
    Κατηγορώ την κυβέρνηση διότι τα εισοδήματα των αγροτών κάθε χρόνο συρρικνώνονται, παρά τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που τους έλεγε προεκλογικώς.
    Μήπως κάνω λάθος η μήπως δε θυμάμαι καλά τον Καραμανλή να τους λέει ότι θα αναλάβει να πηγαίνει αυτοπροσώπως στις Βρυξέλες?
    Κατηγορώ αυτή την κυβέρνηση για τη μείωση των εισοδημάτων όλων των εργαζομένων και για την αύξηση των κερδών των μεγάλων επιχειρήσεων.
    Κατηγορώ αυτή την κυβέρνηση, διότι η καθημερινή της ατζέντα έχει οπωσδήποτε ένα σκάνδαλο.
    Πέντα χρόνια τώρα σιχαθήκαμε να ακούμε για σκάνδαλα.
    Κατηγορώ την κυβέρνηση για ηθική πτώση όλων ανεξαιρέτως των θεσμών και των σχέσεων, π.χ. των κουμπάρων, των φίλων, των συζύγων, των κουνιάδων και των λοιπών συγγενών.
    Τους κατηγορώ γιατί λυπάμαι εκείνους τους καϋμένους που πίστεψαν ότι οι δεξιοί, ακόμα δεν ξέρω το γιατί και δεν μπορώ να το βρώ όσο και να το αναλύω, θα κάνουν λαϊκή πολιτική και τώρα ψάχνουν μαχαίρι να κόψουν τα χέρια τους από τον ώμο,, αλλά θα μου πείτε: Αυτοί δεν ήξεραν το ρητό των αρχαίων ημών προγόνων, "το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού", αλλά τους ξαναψήφισαν?
    Τους κατηγορώ για υπονόμευση των εργασιακών δικαιωμάτων.
    Το μεγαλύτερο όμως κατηγορώ μου,αυτό που για μένα θεωρείται εθνική προδοσία, είναι για τα θλιμμένα μάτια των νέων...

    Εγώ θα συμφωνήσω απολύτως, και στέλνω τα συγχαρητήριά μου στη συγγραφέα και συντάκτρια κ. Καπλάνη.
    Χωρίς άλλα σχόλια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!
    Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ-ΚΑΡΑΜAΝΛΗΣ ο νεος κρυπτο-δικτατωρ

    Θα τον "ξεκανουν" τον Παπουλια για να μεινει Προεδρος ο Σιουφας που αναπληρωνει τον Παπουλια αν "συμβει κατι" με την υγεια του Παπουλια!!!
    Επομενως την πατησαν στο Πασοκ που ψηφισαν τον Παπουλια γιατι θα τους βγει Σιουφας!!!

    Ξυπνατε θα φανε τον Παπουλια γιατι παραμενει δημοκρατης ενω αυτοι ειναι "εσμος παρακρατικης μαφιας"

    Δημοκρατες κινητοποιηθειτε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κινδυνευει απο τους παρακρατικους μαφιοζους της δεξιας
    Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ-ΚΑΡΑΜΝΛΗΣεχει επιβαλλει "ιδιοτυπο στρατιωτικο νομο" και ο λαος δεν αντιλαμβανεται τιποτα!!

    Αυτοι οι συμβουλοι του Γιωργου εκτος απο το οτι τους λαδωνει και τους εκβιαζει ο Καραμανλης πρεπει να ειναι και πολυ ανικανοι!!

    Εξω οι κρυπτο-καραμανλικοι απο το Πασοκ
    Γιωργο διωξτους ολους που εχεις γυρω σου παρε νεα λαικα παιδια σαν τον πατερα σου τον Ανδρεα!!!

    Ασπασια Δημοκρατικη
    Ευχαριστούμε...



    Αναρτήθηκε από ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ στις 12/15/2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πόσο γελοίοι είστε τελικά;

    Διαβάζω όλες τούτες τις ημέρες διάφορα σοβαρά κι ευτράπελα για τα διαδραματιζόμενα στην Αθήνα και τα επιχειρούμενα στην υπόλοιπη Ελλάδα. Κοινή κατακλείδα των γραφομένων, η άποψη πως αντέδρασε η γενιά των 700€!!! Πως και γιατί, μέσα από κάποια «λογικά» επιχειρήματα, δεν βγάζεις άκρη. Απλά, έπρεπε σε κάποιους να πέσει η «μαυρίλα» της «λαϊκής εξέγερσης», της «επανάστασης της κουκούλας», της καταστροφής και του πλιάτσικου…
    Και ο κλήρος έπεσε στον κακοπληρωμένο μισθωτό, που βρήκε, λέει, την ευκαιρία να βγάλει τα απωθημένα του και να καταστρέψει την επιχείρηση στην οποία εργάζεται ή μέλλει να εργαστεί.

    Ξύπνησε λοιπόν μέσα του το «θηρίο» και αποφάσισε μέσα σε μερικά λεπτά
    * να γίνει Exterminator πετώντας πέτρες που κάποιοι άλλοι του ετοίμαζαν μέσα σε αυτοκίνητα,
    * βγαίνοντας φωτογραφίες πετροβολώντας και καίγοντας από κάποιους τυχαίους «περαστικούς»,
    * δρώντας σε ομάδες συγκροτημένες και καθοδηγούμενες από τυχαίους περαστικούς (40άρηδες και βάλε)
    * βιντεοσκοπούμενος από τηλεοπτικά συνεργεία που είχαν έρθει 15 ημέρες πριν γνωρίζοντας πως θα γίνουν επεισόδια (άραγε ξέρανε και για την δολοφονία του Αλέξη;),
    * διαμαρτυρόμενος κατά του συστήματος αλλά σπάζοντας και καταστρέφοντας περιουσίες απλών συμπολιτών του,
    * σηκώνοντας την Αλβανική σημαία για να καυτηριάσει και να πληγώσει τον τόπο που τον γέννησε!!!
    Έτσι διαμαρτυρήθηκε η γενιά των 700€ και έριξε στα βάραθρα την πολιτική αξιοπιστία της κυβέρνησης (άρα και της χώρας), εξακόντισε στα ύψη οικονομικά προβλήματα του τόπου (άρα και τα δικά του) και κατάφερε να ισοπεδώσει κάθε έννοια δημοκρατίας και ευνομούμενης πολιτείας εξισώνοντας την χώρα με την Σομαλία και την εκεί τραγική κατάσταση.
    Επειδή ζούμε στην χώρα όπου η «μαλακία πάει σύννεφο» και ο κάθε αγύρτης έχει την ελευθερία να τρομοκρατεί με κάθε τρόπο φορώντας μία κουκούλα, ίσως θα πρέπει κάποτε να γίνουμε πραγματικά Ευρωπαίοι και να αντιμετωπίζουμε την σαπίλα και τον οχετό όπως πραγματικά τους πρέπει.
    Οι φοιτητές που τόσο αγωνιστικά διαμαρτυρήθηκαν, έτρεξαν από σήμερα στα σπίτια τους για να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους, αφήνοντας πίσω τους και στα αποκαΐδια των σχολών τους το μέλλον για το οποίο υποτίθεται ότι αγωνίστηκαν. Καταστροφές, βανδαλισμοί και μυρωδιά καμένου είναι τα βασικά χαρακτηριστικά κάθε κενής επαναστατικής δραστηριότητας των κουκουλοφόρων γνωστών-αγνώστων.
    Σταματήστε επιτέλους, άθλιοι, να δίνετε άλλοθι στην ηλιθιότητα και να βαπτίζετε επαναστάτες αυτούς που ονειρεύονται να πληρώνονται αδρά για να μην κάνουν τίποτε! Σταματήστε επιτέλους να ονειρεύεστε πως μπορείτε να επιβάλλετε τις μηδενιστικές απόψεις σας σε ολόκληρο τον λαό, επειδή κάποιοι χαβαλέδες ή κομπλεξικοί αποδέχθηκαν τους ισοπεδωτικούς λόγους και τις μηδενιστικές ιδεολογίες σας.
    Ο λογαριασμός είναι κοινός για όλους… Όσο και αν «η γενιά της μαλακίας και του χαβαλέ» δεν θέλει να το καταλάβει, αυτά που σήμερα καταστρέφει θα τα πληρώσει αύριο με τον χειρότερο τρόπο.
    Και απορώ, γιατί δεν πήγαν επιτέλους αυτά τα «οργισμένα νιάτα» να σπάσουν τα δικά τους σπίτια, τις επιχειρήσεις των γονιών τους και να κάνουν έτσι την επανάσταση που ποτέ δεν έκαναν;
    Ο κομπλεξισμός συνοδεία της κουκούλας, επιτηρούμενος από τους λοχίες των Εξαρχείων, καθοδηγούμενος από τους «στρατηγούς» και καλοσχεδιασμένος από πράκτορες ξένων μυστικών υπηρεσιών και χωρών που απεργάζονται την ισοπέδωση της χώρας μας για να προωθήσουν συγκεκριμένα οικονομικά και στρατιωτικά συμφέροντα, είναι η συνταγή που χρησιμοποιήθηκε στην καλομαγειρεμένη κατάρρευση της κυβέρνησης Καραμανλή, μόνο σε ένα δρόμο οδηγεί τον κάθε Έλληνα:
    - Δεν θα σας κάνουμε τη χάρη προδότες.
    - Δεν θα σας στηρίξουμε στις ανομίες σας.
    - Δεν θα συμπράξουμε στη διάλυση της Ελλάδας.
    Και δεν θα τα κάνουμε όλα αυτά, όσο και αν δεν συμφωνούμε σε πολλά με τον Καραμανλή, επειδή εσείς θελήσατε να μας τα επιβάλετε, καταπατώντας την δημοκρατία που εμείς δημιουργήσαμε και το αναφαίρετο δικαίωμά μας εμείς να εκφραζόμαστε μέσα από αυτήν όπως εμείς επιθυμούμε.
    Μέσα από αυτή την άρνηση θα στηρίξουμε τον Καραμανλή επειδή σας μπήκε στο μάτι και σας χάλασε τις δουλειές που στήσατε εις βάρος μας. Και θα τον στηρίξουμε ως έλληνες πολίτες και όχι ως υποχείρια, δουλικά και ανεγκέφαλα παιδάκια, παραγεμισμένα με αλκοόλ, χασίσι και ηρωίνη, που κατέστρεψαν νομίζοντας πως έτσι θα μας φοβίσουν, θα μας απειλήσουν ή θα μας πείσουν για το δίκαιο του αγώνα των αφεντικών τους.
    Ποτέ οι Έλληνες δεν αγωνίστηκαν για το μηδέν και το σκοτάδι που εκπροσωπείτε εσείς και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο πάντα θα μας έχετε απέναντί σας κουκουλοφλώροι, εθνομηδενιστές και ληστοσυμμορίτες…


    Ένας αναγνώστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση