GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραίτηση...

.

.

48 σχόλια

  1. ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ

    ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΥΣ

    ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ

    ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ΤΙ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ

    ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ
    ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΙΛΑΓΕ
    Ο ΑΛΟΓΟΥΜΟΥΡΗΣ

    ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ PRESS-GR ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι νταβατζήδες ζητούν παραίτηση της κυβέρνησης και τα προβατάκια συμφωνούν.

    Δεν γαμιέστε λέω εγώ ρε ηλίθιοι, εσείς είστε οι υπεύθυνοι για την κατάντια αυτής της χώρας, αλλά... δεν θα αργήσει η αλλαγή, θα σας εξαφανίσουμε ρε αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πακέτο μέτρων για την ενίσχυση των εργαζομένων και των επιχειρήσεων που καταστράφηκαν τις τελευταίες μέρες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις ανακοίνωσε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός.

    Ο κ. Καραμανλής σημείωσε επίσης ότι η κυβέρνηση πορεύεται στο δρόμο της ευθύνης, αφήνοντας αιχμές για τα κόμματα της Αντιπολίτευσης.

    Αναλυτικά τα μέτρα:

    1.Αμεση οικονομική ενίσχυση, ύψους 10 χιλ. ευρώ για τις Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις.

    2. Επιχορήγηση ποσοστού 50% της ζημιάς που έχει πιστοποιηθεί, ύψους από 10-200 χιλιάδες ευρώ.

    3. Για το δανεισμό του υπόλοιπου 50% της ζημιάς που πιστοποιείται, καθώς και για όσες επιχειρήσεις δεν υπάγονται στις πιο πάνω κατηγορίες, δίνεται δυνατότητα, με εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου, για επιδοτούμενα δάνεια διάρκειας 15 ετών.

    4. Χορηγούνται δάνεια διάρκειας 15 ετών με ευνοϊκούς όρους για την αποκατάσταση ζημιών στα κτίρια.

    5. Χορηγούνται δάνεια 5τούς διάρκειας με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, για κεφάλαια κίνησης.

    6. Αναστέλλονται οι οφειλές των επιχειρήσεων που επλήγησαν, για ένα τρίμηνο, στις εφορίες, το ΙΚΑ, τον ΟΑΕΕ και τις Τράπεζες.

    7. Σε επιχειρήσεις που δεν θα μπορέσουν να λειτουργήσουν έως τις 20 Δεκεμβρίου, ενισχύονται οικονομικά οι εργαζόμενοι, με πλήρη κάλυψη του μισθού, του δώρου των Χριστουγέννων και των εισφορών (εργοδότη και εργαζόμενου) για τρεις μήνες.

    Ο κ. Καραμανλής τόνισε πως τις τελευταίες ημέρες, οι πολίτες της Αθήνας και άλλων μεγάλων πόλεων, ο εμπορικός κόσμος τους και ολόκληρη η ελληνική κοινωνία βρέθηκαν αντιμέτωποι «με την καταστροφική μανία και την ωμή βία ακραίων ομάδων».

    Ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη, όχι μόνο να εδραιώσει το αίσθημα ασφάλειας όλων των πολιτών, αλλά και να στηρίξει όσες επιχειρήσεις έπαθαν ζημιές.

    Κατέληξε λέγοντας ότι η κυβέρνηση κινείται με πράξεις ευθύνης και ουσίας: «Απαντά στις προκλήσεις των καιρών, στις κραυγές και τους ψιθύρους της δημαγωγίας και του λαϊκισμού. Καλούμε να συμπορευτούν μαζί μας όλες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας, όλοι οι φορείς της κοινωνίας, όλοι οι πολίτες.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MAYPO STON ALHTH GIWRGAKI!

    MAZI ME TON SYRIZA KAINE THN ELLADA GIA NA 3ANAGYRISOUN STO FAGOPOTI KAI APODOMHSH THS PATRIDAS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ. ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΗΜΗΤΗ ΤΟΥ Γ ΠΑΚΕΤΟΥ EΡΓΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ- ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ. ΦΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ SOROS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τετάρτη, 10 Δεκέμβριος 2008
    Απλή α-νοησία του Σκάϊ ή κάτι πιο …βαθύ ;



    Σ’ αυτές τις κρίσιμες ώρες για την χώρα μας ,έπεσαν οι μάσκες τόσο των «στρατιωτών» κουκουλοφόρων όσο και των αντίστοιχων κουκουλοφόρων «λοχαγών» και .. «στρατηγών».

    Από την μια αποδείχτηκε περίτρανα ότι τα στρατεύματα των κουκουλοφόρων, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα θρασύδειλο λεφούσι πλιατσικολόγων με ειδικότητα την απαλλοτρίωση Rollex , Prada , Armani και άλλων ….ταπεινών προϊόντων του εξορκισμένου καπιταλισμού.


    Ένας καλός παρατηρητής αυτό που θα σημείωνε είναι ότι απουσίασε εντελώς το διαχρονικό σύνθημα, σημαία τους, το….. «Αλήτες , Ρουφιάνοι , Δημοσιογράφοι».

    Αντίθετα στους τοίχους εμφανίστηκαν συνθήματα όπως …. «εκλογές τώρα», «το αίμα κυλάει , εκλογές ζητάει», « κάτω η χούντα της δεξιάς» και άλλα ….. «αναρχικά»(;) συνθήματα.


    Αυτά τα συνθήματα είναι διαλεκτική διατύπωση για να κάνεις τη μέρα νύχτα και τα παϊδάκια νηστίσιμη σαρδέλα Καλλονής., αλλά σίγουρα δεν είναι …αναρχικά συνθήματα.


    Αυτό που θα σημείωνε επίσης είναι ότι δεν επιτέθηκαν κατά των παραδοσιακών στόχων τους , τους δημοσιογράφους, και περιορίστηκαν στον έτερο στόχο τους , ….τους αστυνομικούς.


    Έχουμε μια μετεξέλιξη ή βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ετερόρρυθμο.. «deal» που καταργεί κάθε ιστορικό προηγούμενο ;

    Τίποτα από τα δύο. Απλά ο παραδοσιακός χώρος των αναρχικών (που από την φύση άλλωστε της θεωρίας τους είναι ενάντια στη βία καθώς οι μεγαλύτερες σχολές και οι μεγαλύτεροι θεωρητικοί αναρχικοί, την θεωρούν όχι μόνο ακατάλληλο μέσο επιβολής αλλά την εξισώσουν με την αστική ηθική) έχει αλωθεί από τους λεγόμενους «αντιεξουσιαστές».


    Εξάρτημα (εν αγνεία τους) του πολυπλόκαμου G. Soros και της Ανοικτής κοινωνίας (OSI). Σχεδιασμός ….τα υπόγεια του Λάγκλεϊ !

    Το ελλαδικό παράρτημα των αντιεξουσιαστών είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον ΣΥΝ .

    Το έχει καταγγείλει επίσημα το ΚΚΕ, το έχει αναφέρει ο κ. Πολύδωρας ως υπουργός δημοσίας τάξεως , έχουμε πάμπολλα παραδείγματα υπεράσπισης των συλληφθέντων αντιεξουσιαστών από ανθρώπους του ΣΥΝ, έχουμε το παράδειγμα με την σύλληψη για ληστεία τράπεζας (με αυτόματα όπλα, γεμιστήρες, χειροβομβίδες, κουκούλες) του «αντιεξουσιαστή» γιου του κ. Βούτση, στελέχους του ΣΥΝ και τέως βουλευτή.


    Από την στιγμή λοιπόν που η πλειονότητα των ΜΜΕ κατευθύνεται από την … Πρεσβεία , το κίνημα των «αντιεξουσιαστών» από το ….εδώ πλοκάμι του G.Soros και αυτός αποτελεί την ……εμπορική βιτρίνα του Λάγκλεϊ, έχετε και την απάντηση στο ερώτημα γιατί αυτή η σημερινή …αγαστή «συνεργασία» ΜΜΕ- «αντιεξουσιαστών».


    Τα ΜΜΕ και οι έμμισθοι γενίτσαροι τους , αποτελούν τους «κουκουλοφόρους λοχαγούς» . Στα πλάνα που πρόβαλαν εχθές το βράδυ(και από πληροφορίες μου μπλοκάρισαν τα τηλεφωνικά τους κέντρα από διαμαρτυρίες εξαγριωμένων πολιτών), έγραφαν ως υπότιτλο «ΤΩΡΑ» ενώ ήταν πλάνα αρχείου. Η ίδια προπαγανδιστική τεχνική με το CNN (εδώ).


    Προς τιμήν του ο κ. Σόμπολος το επεσήμανε με αποτέλεσμα να προσπαθούν εναγωνίως να επικαλύψουν τα λόγια του .Το σχέδιο προέβλεπε να υπάρχει …συνεχώς …η εντύπωση αποδόμησης της έννομης τάξης.


    Και επειδή τα τείχη …..πέφτουν πάντα από μέσα …, τον κεντρικό ρόλο του ύπουλου φιδιού έχει αναλάβει εργολαβικά ο εκφραστής και υμνητής των γερακιών του Μπους , ο ….. όμιλος Αλαφούζου .


    Το «μερμηγκάκι» όπως τον αποκάλεσε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ή αλλιώς ο κ. «Θλιμμένος», καθώς με αυτό το ψευδώνυμο βγήκε δύο φορές στον ραδιοφωνικό αέρα .


    Μέσα δε από την χθεσινή εκπομπή της Ελληνοφρένειας του Σκάι προέβηκαν σε βαρύτατο ηθικό και πολιτικό ατόπημα.

    Ενώ δεν είχαν περάσει λίγες ώρες από την κηδεία του 15χρονου Αλέξη , και ενώ στην χώρα μας είναι σε εξέλιξη ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ σχέδιο αποσταθεροποίησης της Δημοκρατίας μας, παρουσίασαν τον Πρωθυπουργό της χώρας με ….αίματα στα χέρια.


    Αυτό είναι …σάτιρα από άρρωστα μυαλά ή .....μέρος του σχεδίου κ. Αλαφούζo;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ετσι θα θελατε ρε πασοκοσκυλαιοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το εάν ήταν ατύχημα ή δολοφονία σίγουρα δεν αναιρεί την τραγικότητα του θανάτου ενός τόσο νέου ανθρώπου.
    Που θα σταθούν όμως όλοι αυτοί οι αλήτες των πράσινων blogs που μιλούσαν για χούντα του Καραμανλή, για παρακράτος της δεξιάς, για την κυβέρνηση που σκοτώνει νεαρά παιδιά;
    Που θα σταθούν τώρα όλοι αυτοί οι κατευθεινόμενοι κουκουλοφόροι του διαδικτύου που κραύγαζαν να παραιτηθεί η εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας;
    Έχουν τσίπα τέτοιου επιπέδου άνθρωποι;
    Είμαι σίγουρος ότι πολλοί λίγοι από αυτούς θα παραδεχθούν τις υπερβολές τους και, ακόμη και εάν κάποιοι το κάνουν, θα επικαλεσθούν σαν άλλοθι την περιρέουσα ατμόσφαιρα.
    Την οποία όμως δημιούργησαν οι ίδιοι.
    Εάν μερικές φορές αναρωτιούνται για τις συχνές υπερβολές των δεξιών εναντίον τους, ας αναλογισθούν τις δική τους συνεισφορά στην κακοπιστία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η κυβέρνηση του Μπούλη είναι ανίκανη να προστατέψει τους πολίτες. Η Πάτρα και η Λάρισα δείχνουν το δρόμο. Τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΝΑΣ ΛΟΧΙΑΣ ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΙΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά ανθρώπινο, εγώ κρίνω αλλά και κρίνομαι, για την γνώμη μου εξ αυτών που άκουσα στο ραδιόφωνο,
    Τι άκουσα; Κατηγορείτε ένας διευθυντής αστυνομικού τμήματος για πυροβολισμούς στον αέρα, και ως εδώ καλά.
    Τα γεγονότα όμως που τον οδήγησαν σε αυτήν την πράξη, είναι τα εξής¨
    Στο αστυνομικό τμήμα που προΐσταται μπήκαν ξαφνικά αναρχικοί και τα έκαναν γυαλιά καρφιά, οι αστυνομικοί αντιστάθηκαν, αλλά δεν έκαναν χρήση όπλων, και αυτοί που ίσως υπερτερούσαν αριθμητικά και με τον αιφνιδιασμό τους έβαλαν στην γωνιά.
    Ο διευθυντής όμως τους ξέφυγε και ανέβηκε στην ταράτσα του κτηρίου, και εκεί βγάζοντας το πιστόλι του πυροβόλησε στον αέρα, ίσως για να τους τρομάξει; Ίσως στην απελπισία του που το τμήμα έχει καταληφθεί; Ένας Θεός ξέρει πως δούλεψε το μυαλό του εκείνη τη στιγμή.
    Έχουμε όμως δεδομένη την είσοδο, την επίθεση, και την παραμονή των αναρχικών μέσα στο αστυνομικό τμήμα.
    Και το ερώτημα μου είναι, ο άνθρωπος αυτός καλείτε σε απολογία γιατί δεν έκατσε κατά το κοινώς λεγόμενο να τον γ…….; οι επισκέπτες του;
    Στην ταράτσα που βγήκε και πυροβόλησε στον αέρα και προς τον ουρανό κινδύνευε κανένα περιστέρι; Μάλλον όχι γιατί αυτήν την ώρα κοιμόντουσαν.
    Τι άλλο έπρεπε να του συμβεί για να αναγκαστεί όπως και έγινε και πυροβόλησε στον αέρα και από την ταράτσα του κτηρίου;
    Αναρωτήθηκε κανείς αν οι ευγενέστατοι επισκέπτες του τον πολιορκούσαν εκεί που βρισκόταν, και αν τον έπιαναν στα χεράκια τους μπορεί να είχαν την περιέργεια σε πόση ώρα από εκεί πάνω θα έφτανε στο πεζοδρ’ομιο ξερός και με αίμα να τρέχει από το στόμα του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. επιπλέον όλα αυτά τα καθήκια οι καναλάρχες κατέχουν δημόσια περιουσία που είναι η συχνότητα εκπομπής, πλουτίζουν με ένα δημόσιο αγαθό χωρίς να έχουν άδεια από κανέναν και από πουθενά.
    ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΙ και ΡΑΓΙΑΔΕΣ, υπάλληλοι πρεσβειών, τώρα ξεβρακωθήκατε εντελώς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΚΤΩΡ ΟΛΟ ΤΟ 4Ο ΚΠΣ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΥΝΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΤΩΡΑ !!!!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ .. ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΕΡΩΤΗΘΗΚΕ .. ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΔΙΑΛΗΛΩΣΗ ? Η ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ... ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 50000 ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ .. ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ ΕΚΕΙ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΠΑΕΙ .. ΝΑΙ ΕΚΕΙ .... ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ... ΑΤΥΧΟ ΠΑΙΔΙ .. ΚΡΙΜΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ... ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ... ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εδώ και τώρα πρέπει να σταματήσει η κοροϊδία της αυξήσεως των μισθών των βουλευτών ένεκα της αυξήσεως των μισθών των δικαστικών και εκείνων πάλι εξ' αιτίας κάποιων άλλων.
    Καλά την στήσατε την αλυσίδα μάγκες του κοινοβουλίου, αλλά και αυτή σπάει!
    Δεν υπάρχουν αλυσίδες που δεν σπάνε, και αλλοίμονο στην αλυσίδα που θα πέσει στα χέρια εκείνου που δεν έχει να χάσει τίποτα.
    Και για όποιον θέλει να γίνει διοικητής δημόσιου οργανισμού, ο τίτλος να είναι τιμητικός, άκρα τιμητικός, με μια μικρή αποζημίωση, και τίποτα άλλο, έτσι θα είναι σεβαστός, και θα μπορεί να μιλά σαν ίσος προς ίσο, και όχι να τον βλέπουν οι αποκάτω σαν όρνιο που ήρθε για να τα κονομήσει, και ή κάθε του πρόταση και απόφαση να αμφισβητείτε, και ότι μπορεί να εμπεριέχει οικονομικό ή άλλο δόλο
    Γιατί έχουν πέσει όλοι σαν τα κοράκια να φάνε το μεδούλι κι ότι έχει απομείνει στον κάθε κακομοίρη, που με την πλάτη, τον ιδρώτα και την μισοσαλεμένη σκέψη του από τις έγνοιες, θέλει δεν θέλει κάνει το σκατό του παξιμάδι για να τα βγάλει αυτός πέρα, και οι αποπάνω και οι επιτόπου να την γαζώνουν σαν αφεντάδες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εδώ και τρία χρόνια γίνεται ένας πόλεμος της εκλεγμένης από 4.000.000 Έλληνες κυβέρνησης και της αμερικανικής κυβέρνησης.
    Τα λεφτά που ξοδεύονται είναι όσα και τα αμερικανικά συμφέροντα, πολλά, πάρα πολλά.
    Πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξουν την Ελλάδα.
    Το διακύβευμα είναι το όνομα των Σκοπίων, η Κύπρος και οι ρωσικοί αγωγοί φυσικού αερίου.
    1. Η αμερικανική βάση στα σύνορα Σκοπίων-Κοσόβου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) και στοχεύει τα νότια της Ρωσίας. Χωρίς σταθερή κυβέρνηση στα Σκόπια διακυβεύεται η λειτουργία της.
    2. Η Κύπρος καθορίζει τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό εδώ και πενήντα χρόνια. Οι Αγγλοαμερικανικές βάσεις εκεί είναι καθοριστικές για την πίεση στους Παλαιστινίους. Η Κύπρος πρέπει να δεχθεί το σχέδιο Ανάν πάσει θυσία.
    3. Οι ρωσικοί αγωγοί, όχι μόνο δίνουν οικονομική ανάσα στη Ρωσία αλλά βοηθούν στην απεξαρτητοποίηση της Ευρώπης από τον αμερικάνικο αγωγό που έρχεται από την Τουρκία.
    Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται γιατί ξέρει ότι σήμερα τα Ελληνικά συμφέροντα είναι αντίθετα από τα αμερικανικά και γιαυτό συμφωνεί με τον Πρωθυπουργό.
    Τα κτυπήματά τους όμως είναι κάτω από τη μέση και συνεχή. Οι αμερικανο-ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν χέρι-χέρι με τους ντόπιους ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων. Για να ελέγξουν την κατάσταση πρέπει να τοποθετήσουν ένα πρωθυπουργό που λέει ναι.
    Και ποιος καλύτερος από ένα δικό μας άνθρωπο, που είναι μάλιστα μισός αμερικανός εξ αίματος.
    Αν ο κ. Καραμανλής έχει πολιτικό ένστικτο θα ζητήσει άμεσα ταυτόχρονο δημοψήφισμα για τα τρία αυτά θέματα, που προφανώς θα δεσμεύουν και τις μελλοντικές Ελληνικές κυβερνήσεις.
    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αντί να πάνε οι διάφοροι "αναρχοαυτόνομοι" να τα κάνουν λίμπα στο Ολυμπιακό Στάδιο , γιατί η βρώμα και τα δισεκατομμύρια στο ποδόσφαιρο είναι χειρότερα και από τις τράπεζες κ να καταλάβει όλη η Ευρώπη τι κρίση υπάρχει στην Ελλάδα , πήγαν κ πήραν τα εισιτήρια από τον Βαρδινογιάννη κ τον Πατέρα και είδαν σα κότες το παιχνίδι...πλήρης απογοήτευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΜΟΝΤΕΛΟΠΝΙΧΤΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
    ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ‘’ΑΓΓΕΛΩΝ’’ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όλοι εργάζονται για την αποσταθεροποίηση:
    -Μεγαλοδημοσιογράφοι
    -Συνδικαλιστές
    -Καναλάρχες
    -Αλαβάνος , Τσίπρας κλπ
    -Αναρχοαριστεριστές
    -Κακοποιοί του πλιάτσικου (Ημεδαποί και αλλοδαποί)
    -Η αβουλία της κυβέρνησης
    -Ανικανότητα της αστυνομίας
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 7:20 μμ
    Οταν ο δικος σου κωλος κινδυνευει να παει φυλακη για κατι που δεν εκανε, το μοντελοπνιχτη να ζητησεις αν καταλαβαινεις το καλο σου, αλιως αντε αυτοκτονησε και παρε τη δικηγορο που πηρε ο αστυνομικος πρωτα και του παραιτηθηκε... γιατι πως να παει κοντρα στα αριστερα της φρονιματα, εκλασε μεντες η μανταμ, αυτη να παρεις και θα πας κορυδαλλο για 30 χρονια να γινεις γκομενα των αλβανων και να τους τσιμπουκωνεις μαλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΑΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ!

    ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΠΑΚΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ,ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΜΕΣΩΣ,ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΣΠΟΥΔΗ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ
    ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΠΕΡΣΙ
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
    ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΩΡΑΙΤΗ ΓΙΑ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.
    ΩΡΑΙΟ ΦΡΟΥΤΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ.
    ΒΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ Η ΣΦΑΙΡΑ ΕΧΕΙ ΕΙΣΟΔΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΡΙΧΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.ΜΠΑΤΣΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΟΥΓΙΑ ΓΕΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

    ΕΙΣΤΕ Η ΛΕΠΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πάλι το άσπρο-μαύρο... Οι παραπάνω μαλάκες μας λένε οτι βγήκε ο κόσμος στο δρόμο με παροτρυνση USA!
    Ελεος ρε απολογητές του συστήματος, ότι μαλακία σας πλασάρουν, εσεις την αναπαράγετε;

    Και το ωραιότερο είναι η αναγωγή που κάνει και βγάζει τη ΝΔ πρώτη με 4 εκατομμύρια ψηφοφόρους. Είσαι γελοίος ρε, αντε πάνε πουθενά αλλού να πεις τα παραμύθια σου...

    Και πιο πάνω ο άλλος άχρηστος να μας λέει μέσες-άκρες ότι το παιδάκι φταίει που πήγε στα Εξαρχεια, που γουστο του και καπέλο του, ρε κερατά! Θα μας πεις οτι φταίει κιολας το κοπελάκι. ΟΥΣΤ!

    Η Μακρόνησος πρέπει να ξανανοίξει για αυτούς που ξερνάνε μίσος και εθνικισμό. Να δουν τι ωραία που είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Έλληνες, το Σύνταγμα σας παρέχει τη δυνατότητα να γαμίσετε και να ξυλοφορτώστε τους αναρχοκουκουλοφόρους και τους ανθέλληνες νεοταξίτες και αμερικανόδουλους πολιτικούς υποστηρικτές τους.


    Άρθρο 120
    Παρ 4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!

    Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε να μείνουμε όλοι ΑΝΕΡΓΟΙ αν δεν είμαστε προσεκτικοί με τα οικονομικά μας;

    Τι σημασία έχει που το Χαζο-γκιόργκο είναι 100% και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (πχ σχέδιο Ανάν, κλπ) άνθρωπος τον αμερικανών (μαζί με τη Ντορούλα;

    Τι σημασία έχει εάν δεν έχει γνώσεις σε ΤΙΠΟΤΕ, ιδιαίτερα στα οικονομικά που μας καίνε αυτή τη στιγμή;

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.

    Η συνταγή είναι του Γιωργάκη είναι ΑΠΛΗ.
    ............................
    ΤΑΞΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΛΕΦΤΑ ΠΡΙΝ τις εκλογές και ΜΕΤΑ θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.
    ............................
    Αμερικανοί – καναλάρχες – συνδικαλιστές και λοιποί εγκάθετοι, όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - άλλοι για να κονομήσουμε και άλλοι για να γλυτώσουμε τη στενή:

    * [ALPHA] Ο γνωστός υπόδικος με ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican πληρώνει ΟΣΟ-ΟΣΟ δεκάδες πάμπλουτους τηλε-ηθοποιούς, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.
    * [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 20 δις του Δ’ ΚΠΣ (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ)
    * [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα
    * [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας και τη θέση στη ΔΟΕ.
    * [ALTER-EXTRA3] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα)
    * [ΧΩΡΑ-ΒΡΑΔΥΝΗ] ο Τράγκας (δεν υπάρχει λέπι) νομίζει ότι θα πουλήσει φύλλα κατηγορώντας τη Ν.Δ. (αυτός πάντα βλάκας ήταν, τώρα θα αλλάξει;)
    * [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο μεγαλο-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι τις;) δίνει τα ρέστα του όσο πιό μουλωχτά μπορεί
    * [ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο Θέμος Αναστασιάδης προσπαθεί να απεγνωσμένα να γλυτώσει τη στενή (οι ορκωτοί τέλειωσαν τους ελέγχους για τα 5 εκατ. και πάμε για δικογραφία)

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΟ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

    Ο μυαλωμένος νεοδημοκράτης ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι όλοι αυτοί είναι ένα ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ που θα καταρρεύσει μόλις κάνει την ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ο Καραμανλής.

    Ένα απλό ντιμπέιτ (ζωντανό, όχι κονσέρβα) θα δείξει τη διαφορά κλάσης με το Χαζογιώργο, γιαυτό και τον εμφανίζουν μόνο σε στημένη σκηνοθεσία, πχ. αποσπάσματα από ομιλίες. Τώρα τελευταία μάλιστα του μαθαίνουν και Ελληνικά, με έμφαση να μιλάει πολύ αργά.ά.ά.ά…για ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΙ ΤΙΣ ΦΕΥΓΑΛΕΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ.

    Όλοι αυτοί όμως λογαριάζουν όμως ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΑΟ!

    Πολύ σύντομα, μαζί με τους πάμπλουτους καναλάρχες και τους πρασινοφρουρούς πολιτικούς θα καταρεύσουν και οι προσδοκίες των αμερικανών να χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Βάρδαρους, την Κύπρο στους Τούρκους (σχέδιο Ανάν του Γιωργάκη) και να ματαιώσουν τους Ελληνορωσικούς αγωγούς πετρελαίου.

    Τα πράγματα είναι απλά, λίγο υπομονή, ο Καραμανλής ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πασοκική Δημοσιογραφία a la carte, το press-gr σήμερα γλείφει το Μπόμπολα,

    ενώ εδώ τον ξεβρακώνει


    Αξιοπιστία του μέσου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Οι οπαδοί του πασόκ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να πιστέψουν ότι είναι ψεύτικες οι δημοσκοπήσεις που παραγγέλνουν οι προστάτες / καναλο-εκβιαστές στις τηλεοράσεις και τις φυλλάδες τους.

    Επιλέγουν οι δυστυχείς να μη θυμούνται τι έλεγαν οι ίδιες εταιρίες δημοσκοπήσεων το 2004 αλλά και το 2007.

    Μετά την επόμενη εκλογική αποτυχία τους ίσως ΠΑΛΙ να κατηγορήσουν τα ενδο-κομματικά τους, το στατιστικό λάθος, ίσως τα κανάλια που δεν τους πρόσφεραν αρκετή υποστήριξη, τα μεγάλα συμφέροντα, τους αμερικάνους, τα έχουμε ξανακούσει τόσες φορές.

    Κάτι θα βρούν για να δικαιολογήσουν αυτό που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να πιστέψουν.

    ΟΤΙ ΤΟ GIORGAKIS ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΨΟΦΙΜΙ.

    1. Τον κρύβουν όσο μπορούν, για να μη φαίνονται οι μπαρούφες που πετάει
    2. Όταν τον δείχνουν είναι πάντοτε «στημένα» και ειδικά «επιλεγμένα πλάνα
    3. Κάνει καθημερινό φροντιστήριο να μιλκάει αργά, γιατί έτσι νομίζουν ότι φαίνεται πιο σοβαρός
    4. Ανταυτού, βγάζουν καθημερινά τον Παπακωνσταντίνου που μπορεί να μιλήσει Ελληνικά
    5. Τον στέλνουν σε μακρινά ταξίδια, ντεμέκ για να δείξουν ότι έχει ειδικό βάρος στο εξωτερικό

    Όσο και να εξωραίσουν την εικόνα του χαζούλη οι καναλο-εκβιαστές, πάλι χαζούλης θα μείνει. Δεν φταίει αυτός, έτσι γεννήθηκε.
    Όσοι γράφετε στα πράσινα blogs και βγάζετε μεροκαματάκι για το Giorgakis, έχει καλώς, πρώτα το ξεροκόματο, το καταλαβαίνω.
    Όσοι όμως το κάνετε από πίστη στο κόμμα, χάνετε το χρόνο και τον κόπο σας.

    Το άτι είναι κουτσό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. »ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΚΤΩΡ ΟΛΟ ΤΟ 4Ο ΚΠΣ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΥΝΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΤΩΡΑ !!!!!«
    Άν αυτό που γίνεται στα δημόσια
    έργα με την ΕΛΛΑΚΤΩΡ λέγεται πρήξιμο... τότε τί να πώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ....
    Ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ....ΕΙΔΕ ΤΑ ΚΩΛΟΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΚΑΝΑ???
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ...ΓΕΛΟΙΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΓΙΑ ΚΑΤΣΕ ΡΕ 7.41 ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΠΟΛΛΑ.
    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΠΩΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΡΕ ΑΟΜΑΤΕ, ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΕ ΦΑΣΙΣΤΑ.

    ΑΣ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ.ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ,ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ,ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ......ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΚΟΚΟΥΛΩΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΕΜΝΟΤΑΠΕΙΝΟΙ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΡΑΜΠΟ ΜΠΑΤΣΟΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΟΗΤΕ ? ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟ ΑΚΟΜΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΦΑΝΟΣΤΑΤΗ ΣΗΜΑΔΕΥΕ Ο ΚΛΙΝΤ ΗΣΓΟΥΝΤ?

    ΤΟΣΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΟΜΥΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ??
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.
    ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΑΝΟΗΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΤΩΡΑ.
    ΒΛΑΚΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΟΦΟΡΟΥΣ ΣΕΡΙΦΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΠΛΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΧΩ.

    ΞΥΠΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τα ΜΜΕ και οι μεγαλοσχημοι αλλα και μικροτεροι δημοσιογραφοι ειναι υπευθυνοι για την εκταση που πηραν τα πραγματα. Εριξαν λαδι στη φωτια. Πρεπει να λογοδοτησουν στη δικαιοσυνη για τις πραξεις τους και να μην ειναι στο απυροβλητο επικαλουμενοι το "λειτουργημα" τους. Το "λειτουργημα" τους παρεσυρε σκοπιμως τον κοσμο στη καταστροφη περιουσιων αλλα το κυριοτερο αποσυντονιζει την Ελλαδα και την καταστρεφει σιγα-σιγα. Αν δεν υπαρχουν δικαστες με αρχιδια να τους βουτηξουν, δωστε τους στο λαο. Βγαλτε τις κομματικες παρωπιδες και κρινετε το εργο τους και τα λογια τους τις 4 τελευταιες μερες. Αλλο ενημερωση και αλλο καταθεση σκοπιμων προσωπικων αποψεων για ενα δημοσιογραφο. Και εδω εβγαλαν τα προσωπικα τους αντερα με ενα μονο σκοπο. Να πληξουν την κυβερνηση. Και σημερα μεν, ειναι αυτη η κυβερνηση αυριο θα ειναι καποια αλλη. Ο απωτερος σκοπος ΜΜΕ και μεγαλοδημοσιογραφων ειναι να ελεγχουν την εξουσια για προσωπικο οφελος και στα αρχιδια τους η Ελλαδα. Δεν εχουν καταλαβει οτι η εξουσια ανηκει στο λαο. Γι'αυτο δωστε τους στον λαο και θα το καταλαβουν. Γαμηστε τους οπου τους βλεπετε αυτους τους δηθεν ενημερωτες της κοινης γνωμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 10 Δεκέμβριος 2008 7:41 μμ

    BURN MOTHER FUCKER
    BURN.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Να γίνει Δημοψήφισμα με ρώτημα αν ο Ελληνικός Λαός επιθυμεί να υπάρχει ή όχι το πανεπιστημιακό άσυλο!
    Βαρεθήκαμε να πληρώνουμε τα σπασμένα των κακομαθημένων αναρχοαριστεριστών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΨΕΥΤΟΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΣΕΜΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ!!!ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ - ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ- ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. το χαμογελο ενος παιδιου στο εξωφυλλο μιας ενμετικης φυλλαδας που ζηταει να φυγει ο μπλε και ναρθει ο πρασινος, ωστε να συνεχιζει ο χοντροπετσος ανωμαλος εκδοτης της να απομυζει τη πατριδα.

    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. TA TANKS ARGOUN MA DEN KSEXNOUN: ESETAI HMAR...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Nα γίνει τώρα εκκαθάριση, στα Πανεπιστήμια, στα Κόμματα, στην Κυβέρνηση, στην Αστυνομία.
    Να φύγουν τώρα όλοι οι γνωστοί-άχρηστοι.
    ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Έτσι διατάζει ο Μπόμπολας. Αποφασίζομεν και διατάσομεν.
    Έτσι, για να βλέπουμε τους πραγματικούς δημοκράτες-εκδότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΨΕΥΤΟΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΣΕΜΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΙΟΙ ΣΑΣ ΠΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ....ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΑΕΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ..........ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΝΟΟΙΧΤΑ?ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΘΕΛΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ;ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Ο ΑΝΤΙ-ΧΡΗΣΤΟΣ;TI ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;ΟΙ ΝΕΦΕΛΕΙΜ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΕΙΜ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ,ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΔΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ, ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΣΚΕΝΑΖΕΙΜ.
    ΜΥΡΙΖΕΤΕ ΝΩΠΗ ΣΑΡΚΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΨΗΝΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΩΝ 'ΑΝΑΡΧΙΔΕΙΜ'ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΨΗΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΑ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ,Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΑΟΣ,ΠΕΡΥΣΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ,ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙ-ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ,ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ.ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ,ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ.ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ,ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ.ΑΦΕΛΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ.ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.ΦΙΓΟΥΡΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ...ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ.Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ.ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Έχει γεμίσει το blog φασιστόμουτρα και σκατόψυχους εθνικόφρονες που αντί να ψάχνουν να βρουν επιτέλους τον τρόπο να χέσουν, κάθονται και γράφουν μαλακίες ακόμα και για τον 15χρονο.
    Μέσα στη σούπα της βιοποικιλότητας δικαιολογούνται ακόμα και τέτοιες αποκλίσεις. Αγέλαστοι, ρουφιάνοι, υποκριτές, αμόρφωτοι, φανατικοί, δογματικοί ,ηλίθιοι, ηθικολόγοι - αδερφάρες του ελέους στα κρυφά οι περισσότεροι, τίγκα στα κόμπλεξ και τις ανασφάλειες, είναι ήδη νεκροί απλά δεν το ξέρουν. Και υπό κανονικές συνθήκες θα τους είχαμε γραμμένους στις αρχιδάρες μας αυτούς και τα γρυλίσματά τους, αν δεν προκαλούσαν τόση μόλυνση.
    Πολύ το σίχαμα....
    Αέρα να φύγει η χολέρα.

    το τηλεκοντρόλ του καραμανλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αναρτατε οτι σας συμφερει ε;Εγω θελω αλλαγη πολιτευματος τωρα οπως και πολλοι αλλοι,αλλα τον λεβεντη σας δεν θα τον δει η μαμα του πρωθυπουργο.Αλλα ουτε και σεις λαμογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση