GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η παρεξήγηση του Αλέξη...

. Από την Μαρία - Χριστίνα - Χαραλαμπίδου . ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ; ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ Μ...

.
Από την Μαρία - Χριστίνα - Χαραλαμπίδου
.
ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ; ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕ ΤΑ 3 ΠΑΙΔΑΚΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΣΥΝΕΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ;
---------------------------------

30 σχόλια

  1. kokkinia Says:
    December 11th, 2008 at 3:15 pm
    Από οικογένεια Ταγματασφαλιτών συνεργατών των Γερμανών, ενταγμένων κατόπιν στίς εγκληματικές συμμορίες των Μαγγανά και Κατσαρέα που αιματοκύλισαν την περιοχή την περίοδο μετά τη Βάρκιζα και κατά τον εμφύλιο, ο φονιάς ήταν μέλος του Πυρήνα Καλαμάτας της Χρυσής Αυγής στα τέλη της δεκαετίας του ‘80 και στις αρχές της δεκαετίας του ‘90. Εντάχθηκε κατόπιν στις Δυνάμεις Καταδρομών του στρατού και το 1999 ήταν απ’ τους πρώτους που προσλήφθηκαν στο νέο σώμα των Ειδικών Φρουρών. Υπηρέτησε στα Εξάρχεια και ήταν απ’ αυτούς που είχαν την πιο προκλητική συμπεριφορά επί χρόνια. Φυσικά δεν διέκοψε σχέσεις με τη ναζιστική συμμορία, όως δεν έχουν διακόψει και πολλοί άλλοι μπάτσοι. Η αστυνομία και ιδιαίτερα τα ΜΑΤ και οι Ειδικοί Φρουροί είναι σφηγκοφωλιά ναζιστών.


    ====
    από σχόλιο στο ΑΝΤΙ!
    ====



    ΕΥΧΕ ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΨΥΧΟΧΡΑΦΗΜΑΤΑ... ΣΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπας και είσαι ξανθιά ? παράπλευρη απώλεια ήταν , όταν πετάς πέτρες και μολότοφ σε κάποιον που οπλοφορεί ,αναλαμβάνεις και τον κίνδυνο να σου τύχη απέναντι σου κάποιος τρελός, η κάποιος που πιθανός να χάσει την ψυχραιμία του η να γίνει κάποιος εξοστρακισμός , δεν ήταν και αγγελούδι ο μακαρίτης , αφήστε αυτά που λέει η σχολή Μοραΐτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήρθαν όλοι οι χωριάτες από τα κουτσοχώρια τους και έγιναν ειδικοί φρουροί.

    Ο κάθε ψυχασθενής που γαμούσε τις κατσίκες στο χωριό του , έβαλε μέσο το βουλευτή του και ήρθε στην Αθήνα να κάνει το νταή και τον μάγκα σκοτώνοντας 15χρονα παιδάκια .

    Άντε γαμηθείτε παλαιομαλάκες , χουντικοβασιλικά αποβράσματα της κοινωνίας,κωλόμπατσοι του κώλου, σκάτα στα μούτρα σας και στα μούτρα όσων σας κάνουν πλάτες, κομματόσκυλα.

    Ήρθε ο άλλος ο ψυχανώμαλος από τη Μάνη να γίνει ειδικός φρουρός αντί να κάτσει να γίνει οικοδόμος στη πέτρα.
    Έχει και τρία παιδιά ρε η κότα .
    Εγώ σκέφτομαι τη κακομοίρα τη γυναίκα του που θα πρέπει να είναι πολύ υπερήφανη για τον δολοφόνο άντρα της ενός 15χρονου.

    Πάντως υπάρχει και ένα θετικό στην όλη ιστορία.
    Σκότωσε τον Αλέξανδρο και θα σαπίσει στη φυλακή αλλιώς είμαι σίγουρος ότι αργά ή γρήγορα θα σκότωνε τη γυναίκα του και τα παιδιά του αυτό το κτήνος.

    Είτε είναι αποστρακισμός είτε εξωστρακισμός είτε ότι άλλο σκατά είναι , ο άνθρωπος είναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ και τον περιμένουν οι άνθρωποι στη Φυλακή πως και πως για να τον καλοδεχθούν όπως το Δουρή .

    Ασχολείται όλοκληρη η ελλάδα με αυτό το κτήνος ενω κανονικά θα έπρεπε να είχε αυτοκτονήσει ο ίδιος από τη πρώτη στιγμή αλλά είπαμε στην ελλάδα τα γουρούνια δεν έχουν ευθιξία,δεν παραιτούνται και δεν αυτοκτονούν.Μόνο τους αυτοκτονούν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AX

    ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΑ

    ΘΕΛΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΑΤΑΧΤΖΙΔΕΣ.
    Στο Ξηροπήγαδο Κυνουρίας του Νομού Αρκαδίας λειτουργει ΚΕΚ (Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτησης)γι ανέργουν,αυτοαπασχολούμενους κλπ. κατηγορίες εργαζομένων με την επωνυμία ΚΕΚ ΑΤΤΙΚΗΣ.Από τον Ιουλιο μήνα έχουμε τελειώσει τον κύκλο εκπαιδεύσεως και ακόμα δεν μας έχει καταβληθεί η προβλεπόμενη επιδότηση μας. Σε επικοινωνία που είχαμε κατ επανάληψη με τους υπευθυνους του ΚΕΚ μας απαντούν πως το αρμόδιο υπουργείο απασχόλησης δεν έχει καταβάλει την δεύτερη δοση των χρημάτων όπως θα έπρεπε για την επιδότησή μας. Προφανώς η πρώτη δόση θα αφορούσε τα εξοδα λειτουργίας του ΚΕΚ, τις αμοιβές τον διδασκόντων κλπ.κλπ.!!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ. Είχαμε επενδύσει κάποια κάλυψη εξόδων από την επιδότηση για τις βασανιστικές ανάγκες μας και στερήσεις μας.Χριστούγεννα έρχονται ρε απάνθρωποι.Κάντε εστω και τώρα κάτι.
    ΜΗ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΠΛΟΚΕΡ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΓΕΜΙΣΕ ΟΣΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Έμμεση Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθησαν η Επαγγελματίες πολιτική το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους επαγγελματίες πολιτικούς να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία και το κλέψιμο ως ευδαιμονία.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

    Η δεξιά (ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΕΡΕ, ΝΔ) και οι «ΗΓΈΤΕΣ» της (ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ, «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, θείος του «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ» sik).
    Όταν καταλαμβάνει τη διακυβέρνηση της χώρας, παραπλανώντας τον Ελληνικό λαό τάζοντάς του λαγούς με πετραχήλια και σπιλώνοντας τους πολιτικούς της αντιπάλους.

    • Επιδίδεται μετά μανίας στην καταλήστευση του δημοσίου πλούτου, αδιαφορώντας για την ευημερία των πολιτών.
    • Εκχωρεί με αδιαφανείς διαδικασίες τις Δημόσιες Επιχειρήσεις στα ντόπια και ξένα αφεντικά της, με μοναδικό σκοπό τον γρήγορο και παράνομο πλουτισμό.
    • Συρρικνώνει τα αγαθά της Δημόσιας Παιδείας και του Κοινωνικού Κράτους.
    • Περιορίζει τα ατομικά δικαιώματα.
    • Περιορίζει ή καταργεί εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
    • Διαγράφει έννοιες, όπως, ισονομία, ισοπολιτεία, αξιοκρατία, κοινωνική ευημερία.
    • Θεωρεί το κράτος λάφυρό της και το χρησιμοποιεί για να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των ολίγων και ημετέρων.
    • Χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ για να παραπληροφορούν το λαό.

    Η δεξιά (ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΕΡΕ, ΝΔ) και οι «ΗΓΈΤΕΣ» της (ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ, «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, θείος του «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ» sik).
    Όταν βρίσκεται στο πηδάλιο διακυβέρνησης της χώρας.

    • Για να κουκουλώσει τα σκάνδαλα (Υποκλοπές. Πακιστανοί, Δομημένα Ομόλογα, Κουμπάροι, Βατοπέδι, κ.λ.π.), και τις ανομίες της.
    • Για να μην αποκαλυφθεί η αδιαφορία, η αναλγησία και η ανεπάρκειά της, στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων (ανεργία, ακρίβεια, ανέχεια, ανασφάλεια, αναξιοκρατία) που απασχολούν-ταλαιπωρούν τους πολίτες.
    • Για να συνεχίσει ανεμπόδιστα το «θεάρεστο» έργο της, (τρομάρα της),

    Με ψεύτικα συνθήματα (επανίδρυση του κράτος), συγνώμη επανίδρυση του παρακράτους ήθελα να γράψω. Και με ψεύτικα διλήμματα (Καραμανλής ή χάος), και πάλι συγνώμη ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ είναι το ΧΑΟΣ.
    Χρησιμοποιεί το παρακράτος σε αγαστή συνεργασία με τις δυνάμεις καταστολής, για να φοβίσει και να αποπροσανατολίσει το λαό.

    Ο λαός όμως απαντάει στον «καταλληλότερο» (sik) και τον ανίκανο δεξιό συρφετό (κουμπάροι, κομματοσκυλολόι, χρυσά καλόπαιδα).

    • Συγνώμη «κύριοι» σας πήραμε χαμπάρι και δεν τσιμπάμε άλλο.
    • Η συνταγή σας δεν είναι μόνο παρωχημένη, αλλά και άκρως επικίνδυνη, (σκοτώνει τα παιδιά μας, σκοτώνει τα όνειρά μας, καταστρέφει τις περιουσίες μας, ξεφτιλίζει, διεθνώς, τη χώρα μας).
    Ο λαός απαιτεί από τον «καταλληλότερο» (sik) και τον ανίκανο δεξιό συρφετό (κουμπάροι, κομματοσκυλολόι, χρυσά καλόπαιδα), να μας αδειάσουν τη γωνιά, «κύριοι» δεν είστε μόνο δεξιοί, αλλά όπως έλεγε και ο Αείμνηστος ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ είστε και αδέξιοι.
    «Κύριοι» ξεκουμπιστείτε και φύγετε, γιατί είστε άκρως επικίνδυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΥΡΙΟΙ Ο ΦΟΝΟΣ ΤΟΥ
    ΜΙΚΡΟΥ ΕΧΕΙ

    ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ

    ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

    ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΠΕΔΙ

    ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ

    ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ

    ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. ΟΧΙ στη κοινωνική αδικία

    ΝΑΙ στη ταξική επανάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ...Οι γονείς, ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους! Δεν ειναι δυνατόν ν' αφήνουν τα παιδιά τους να γίνονται έρμαιο του καθε υποκινητή χωρις να αντιδρούν! ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ! Αφού η Αστυνομία έχει τα χέρια της δεμένα από το ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΡΑΤΟΣ, ας αναλάβουν αυτοί!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΡΚΟΒΟΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μέλος της χρυσής αυγής ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον μικρο Αλέξη...
    Ως ποτε θα αφήνουμε την ζωή των παιδιων μας στο έλεος των παρακρατικών?
    Ως πότε θα αφήνουμε την άκρα-δεξιά να δολοφονεί τα παιδιά μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ν ΣΒΗΣΕΙ Η ΦΩΤΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΝ ΥΠΟΔΑΥΛΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΓΙΑΤΙ; ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΔΑΥΛΙΖΕΤΕ; TO ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΚΑΚΗ ΤΥΧΗ, ΚΑΚΗ ΩΡΑ (ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΣΤΕ ΤΟ). ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ,ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΠΙΣΩ ΄Η ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μετά τον Λυκουρέζο λοιπόν που αθώωσε τον Mελίστα με τα γνωστά «νόμιμα» μέσα για την δολοφονία του επίσης 15χρονου Καλτεζά ( για να τον επιβραβεύσει η Ν.Δ μετά με το βουλευτιλίκι!) αναλαμβάνει τον νέο δολοφόνο ο Κούγιας. Ο δικηγόρος-νταής, γνωστός στο πανελλήνιο για τους τραμπουκισμούς του, που έδερνε την γυναίκα του η οποία την κοπάναγε στις ρούγες να την γλυτώσει με αίματα, που έδινε γροθιές και χαστούκια στα γήπεδα κι έτρωγε τακουνές από την Βατίδου όπως κλαψούριζε στα κανάλια. Αυτός λοιπόν ο επαναληπτικός τραμπούκος, που του στέρησε την άδεια ο δικηγορικός σύλλογος, θα προσπαθήσει να αθωώσει τον άλλο τραμπούκο δολοφόνο. Κι άρχισε ήδη τους φραστικούς τραμπουκισμούς, την λασπολογία και τα ψέματα για τον πιτσιρικά που πήγε να τον βγάλει και με «αποκλίνουσα συμπεριφορά»!!.. Ο ψυχανώμαλος!
    Δεν ξέρω πόσο τιμωρείται σήμερα η ασέβεια νεκρών που στην αρχαιότητα θεωρείτο έγκλημα (θυμηθείτε μόνο την Αντιγόνη του Σοφοκλή) αλλά το να διαπράττει αυτό το έγκλημα σήμερα ένα εξωνημένο άτομο σαν τον Κούγια είναι εμπρηστικό και πρέπει να τελειώνουμε με κάτι τέτοιους. Υπάρχει όμως και το ακόλουθο ερώτημα: Πώς ένας υποτίθεται πάμφτωχος ειδικός φρουρός με 3 παιδιά που ανήκει όπως λένε στην γενιά των 700 ευρώ πληρώνει τον Κούγια που έχει τις υψηλότερες ταρίφες; Ποιος θα πληρώσει τα λεφτά;
    Άλλο ερώτημα. Γιατί ενώ υπάρχουν τόσοι αυτόπτες μάρτυρες που περιγράφουν την στόχευση στο στήθος και την εν ψυχρώ δολοφονία οι μπάτσοι συνεχίζουν να μιλάνε για εξοστρακισμό της σφαίρας; Μήπως έχουν ήδη παραποιήσει το αποθηκευμένο βλήμα ήδη; Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο εξ ού και το σύνθημα που διάβασα σε ένα μπλόγκ: Κούγια πες αλεύρι, μια εξοστρακισμένη σφαίρα σε γυρεύει..

    Και κάτι άλλο πολύ βασικό. Σύμφωνα με την Αρχή των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου που υπογράφηκε στο Ελσίνκι η πολιτική ευθύνη στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι Αυτονόητη δεν χρειάζεται απόδειξη και το ότι δεν παραιτήθηκε ή δεν παύθηκε ο αρμόδιος υπουργός δημιουργεί θέμα διατάραξης της Δημοκρατίας , κάτι δηλαδή σαν ντεμί-χούντα όπως παρουσιάζουν και τα διεθνή ΜΜΕ για την Ελλάδα. Η δε πολιτική ευθύνη αυξάνεται περαιτέρω διότι οι εν λόγω ειδικοί φρουροί είχαν τρίμηνη μόλις εκπαίδευση, προορίζονταν για φύλαξη κτιρίων και ήταν αναρμόδιοι για αυτό που έκαναν καθώς ούτε την δίχρονη εκπαίδευση ενός αστυνομικού είχαν, ούτε ψυχολογικά τέστ είχαν περάσει και κανονικά δεν έπρεπε καν να ανήκουν στο αστυνομικό Σώμα όπου τους έβαλε πρόσφατα ο Παυλόπουλος με φωτογραφική νομοθετική ρύθμιση. Έτσι ξαφνικά αυτοί οι γαλάζιοι –προφανώς- νταήδες εν μια νυκτί εξισώθηκαν με τους αστυνομικούς που κάνουν 2 χρόνια σπουδές μετά από διαγωνισμό και με τους αξιωματικούς που κάνουν 4 χρόνια σπουδές!
    Όταν λοιπόν ξεβράζονται στις διαδηλώσεις άσχετοι και επικίνδυνοι με πιστόλια να ρίχνουν στο ψαχνό ή ρίχνουν 15 πιστολιές για εκφοβισμό και μετά δηλώνουν και πάλι ψέματα ότι έριξαν μόνο μία έξω από την κηδεία του παιδιού ποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη; Εγώ ή εσύ; Όσο δεν αναλαμβάνεται καμιά πολιτική ευθύνη, όσο υπάρχει ατιμωρησία έχουμε να κάνουμε όχι με κράτος αλλά με ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ κι αυτό πρέπει να το κατανοήσουμε γιατί είναι σοβαρό.
    Όσο για τις κατηγορίες περί υπόθαλψης των κουκουλοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ασχοληθώ φυσικά με αστειότητες.. Και θα σύστηνα στον ασπρομάλλη χουλιγκάνο Πρετεντέρη που χτες την έπεσε σαν ύαινα στον Αλαβάνο να πάει να ξαναδεί το βιντεάκι όπου ρίχνει μπουκάλια στο γήπεδο πριν ουρλιάξει ξανά για τα 16χρονα θερμοκέφαλα πιτσιρίκια που σπάνε βιτρίνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι λες μωρη τσουραπω Χαραλαμπιδου? Τι πεταχτηκες και εσυ σαν πορδη? Τι εχεις να προσφερεις ρε μαλακω? Ηθελες να φανεις και εσυ στα ...μπλογκια? Αντε και γαμησου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΧΙ Κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ. ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΝ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΝΤΣΑΡΕΤΕ.
    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΕΛΓΗΣΑΝ
    ΠΑΝΩ ΤΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παράγινε ο Κούγιας!
    Μήπως να στέλναμε τη Βατίδου να τον συνετίσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγινε μια εγκληματικη ενεργεια. Ενταξει.
    Ουτε η πρωτη ηταν ουτε η τελευταια (που μακαρι να ειναι!)
    Ειχαμε αλλες ΠΟΛΛΕΣ (αλλα μικροτερες) τετοιες ενεργειες. Καταστροφες περουσιων αθωων πολιτων.
    Ελληνες εναντιον Ελληνων! Ή μηπως στην αστυνομια υπηρετουν... μεταναστες;
    Το ερωτημα ειναι ΓΙΑΤΙ συνεχιζονται οι "διαμαρτυριες"; ΠΟΥ το πανε; ΤΙ ζητανε; Το παιδι ΔΕΝ προκειται να ερθει πισω. Η δικαιοσυνη
    εχει αναλαβει το θεμα. Δεν εχουμε εμπιστοσυνη στη δικαιοσυνη;
    Θελουμε να ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ τη δικια μας; Τον τρομονόμο;
    Αλλοι ζητανε εκλογες.
    Δηλαδη, καθε φορα που θα γινεται (διαβαζε υποκινειται...) ενα εκτακτο γεγονος (απο κομματα της αντιπολιτευσης...) θα ζηταμε να
    γινονται ...εκλογες;!
    Τι ειναι η Δημοκρατια; Ο φουρνος του Χοτζα;
    Για να σοβαρευτουμε λιγακι.

    ΝΑΤΕΛΑ
    καθηγητρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΗΧΑΝΕΣ HODA
    ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΕΔΩ:

    HTTP://nasosfotiou.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το ΠΑΣΟΚ οφείλει με την ανάληψη της εξουσίας να κάνει επαναξιολόγηση όλων των αστυνομικών υπαλλήλων, ειδικών φρουρών κ.λ.π. και όσοι είναι ακατάλληλοι να υπηρετούν τον πολίτη να αποταχθούν.
    δεν μπορεί κάθε λίγο και λιγάκι να συζητάμε για έκνομες συμπεριφορές αστυνομικών υπάλλήλων εναντίον πολιτών. έτσι δυσφημίζονται και οι πολλοί καλοί αστυνομικοί που στέκονται στο ύψος των περιστάσεων.
    Επίσης, πρέπει να εκδιωχθούν αμέσως όλα τα ακροδεξιά στοιχεία που έχουν παρεισφρίσει στους κόλπους της αστυνομίας και λυμαίνονται μαφιόζικα την ελληνική κοινωνία.
    Η αλλαγή νοοτροπίας της αστυνομίας, που επιτέλους πρέπει να συλλαμβάνει τον κουκουλοφόρο και όχι τον απλό διαδηλωτή είναι απαίτηση όλων.
    Η κυβέρνηση του "ακαταλληλότερου" δεν θέλει να το κάνει γιατί αυτά τα κακοποιά στοιχεία στην αστυνομία είναι οι ψήφοι της.
    Το ΠΑΣΟΚ και θέλει και μπορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μια ερώτηση ρε παιδιά... ο Κούγιας δεν είχε διαγραφεί από τον δικηγορικό σύλλογο? Έχω χάσει κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εμπρός Τσίπρα!
    Και στα νηπιαγωγία να πας να τους ξεσηκώσεις, ζήτα, σαν τους, οικολόγους; να ψηφίζουν από τα δεκαέξη!
    Θα μαζέψεις πιο εύκολα τους ψήφους που ελπίσανε σε εσένα αυτοί που σε εκλέξανε!
    Θυμάσαι πέρυσι με παρόμοιες καταστάσεις πήρε τα πάνω του το κόμμα σου, γιατί όχι και τώρα τα ίδια;
    Στάχτη και μπούμπουλη, και εσύ μπροστά με το καλάθι να μαζεύεις ψήφους!
    Και ο Τράγκας μαζί σου είναι!
    ( δελτίο είδήσεων 20.00 11/12/2008)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κλείστε τα σχολεία και τα πανεπιστήμια......, ο ΣΥΡΙΖΑ, χρειάζετε να ανεβάσει το εκλογικό του ποσοστό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΠΟΠΕΙΡΑ "ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ"

    Αυτό που έγινε, πριν λίγα εικοσιτετράωρα ΔΕΝ ήταν «επανάσταση». Δεν
    ήταν «εξέγερση». Δεν ήταν «έκρηξη κοινωνικής διαμαρτυρίας».
    Όχι πως δεν υπάρχουν πολλές πραγματικές αιτίας κοινωνικές έκρηξης.
    Υπάρχουν και με το παραπάνω. Αλλά αυτό που έγινε προχθές δεν ήταν
    «εξέγερση». Όχι ακόμα, τουλάχιστον...
    Η πυρπόληση κατοικημένων περιοχών δεν είναι κοινωνική «εξέγερση».
    Οι επιθέσεις κατά πυροσβεστών, που προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν
    ανήμπορα γερόντια από τις φλόγες δεν είναι «εξέγερση».
    Το εκτεταμένο πλιάτσικο δεν είναι «εξέγερση».
    Ο τραγικός φόνος του 15χρονου από έναν «τρελαμένο» αστυνομικό δεν ήταν
    η αιτία. Ήταν μόνο η αφορμή - μιας έκρηξης που «ωρίμαζε» από καιρό.

    * Πριν λίγες μέρες γνωστοί-άγνωστοι είχαν επιτεθεί βάναυσα μέσα στο
    λεγόμενο «Πανεπιστημιακό» άσυλο κι είχαν σπάσει το χέρι μιας
    καθηγήτριας. Χωρίς να έχει προηγηθεί ο θάνατος του 15χρονου μαθητή...

    * Πριν λίγες μέρες, είχαν κακοποιήσει άγρια μέσα στους
    στους φοιτητές Νομικής. Ούτε τότε είχε προηγηθεί ο θάνατος του

    * Πριν ενάμιση χρόνο είχαν ξυλοκοπήσει μέχρις αναισθησίας ανώτατο
    αξιωματικό της Αστυνομίας που είχε πάει μαζί με την οικογένειά του να
    παρακολουθήσει πολιτιστική εκδήλωση στο Γκάζι. Ούτε τότε είχε
    προηγηθεί ο θάνατος του αδικοχαμένου μαθητή.

    Κάποιοι εκμεταλλεύθηκαν ένα τραγικό περιστατικό για να αποπειραθούν
    «πολύχρωμη εξέγερση» και στην Ελλάδα (κατά τα πρότυπα της Γεωργίας και
    της Ουκρανίας).

    Η διεθνής κοινή γνώμη έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον, διότι είναι η πρώτη
    τέτοια «πορτοκαλί επανάσταση» που επιχειρείται σε δημοκρατική χώρα
    δυτικού τύπου.

    Ακόμα και το ΚΚΕ αναγκάστηκε να κατονομάσει τους προβοκάτορες και να
    καταγγείλει αυτούς που τους «χαϊδεύουν».
    Όχι, ο ελληνικός λαός δεν ξέσπασε προχθές. Για την ακρίβεια δεν μίλησε ακόμα.

    Απλώς, κάποιοι, θυμούνται τι είχε πει κάποτε ο Γεώργιος Παπανδρέου:
    Τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες!

    Χρύσανθος Λαζαρίδης
    11 Δεκ. 2008

    diktyo21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σημερινός πρωτοσέλιδος τίτλος της Βελγικής εφημερίδας L’ECHO :
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κάποτε στην Αμερική οι ""Σερίφηδες"" Βγάζανε τις σφαίρες απο τα όπλα και τις έτριβαν (το βλήμα εννοώ) στο τσιμέντο με φορά της κατεύθηνσης του βλήματος.Όταν ρώτησα ένα φίλο μου μπάτσο γιατί το κάνουν μου απάντησε για την κακιά ώρα.Τότε δέν κατάλαβα γιατί το έκαναν, τώρα όμως κατάλαβα..Αλέξη να είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΩΡΗ ΚΑΤΙΓΚΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΝΤΕΜΕΚ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΗΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ? ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΑ? ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΝΟΧΑ? ΟΡΓΙΟ Ε! ΟΡΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. φτυστε τον κουγια οπου τον πετυχετε!!
    φτου σου κερατα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μόνο για τον Αλέξη σας έπιασε πρεμούρα,παπαγαλάκια του Soros?

    Δε νοιάζεται κανείς για τους δεκάδες "Αλέξηδες" που πεθαίνουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ απο τα ναρκωτικά- ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζεται να βγάλει απ'τη φυλακή τους εμπόρους και τα βαποράκια με ψευτοαπεργίες πείνας?


    Για τους δεκάδες "Αλέξηδες" που σκοτώνονται και σακατεύονται κάθε μερα με μηχανάκια στίς λακκούβες των άχρηστων δρόμων που φτιάχνουν οι νταβατζήδες -για να περισσέψουν λεφτά να χτίζουν βίλλες? Αλλά αυτοί ελέγχουν τα κανάλια βλέπεις!

    Αντε να χαθείτε παλιoκαραγκιόζηδες, που σας έπνιξε η συγκίνηση για τον Αλέξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Βλέπω από προηγούμενα σχόλια ότι το Blog έχει γεμίσει με κουράδες και εμετούς Φασιστικών Σκυλιών, Χρυσαυγιτών και Λοιπόν Ακροδεξιών Καθαρμάτων ΟΙΚΤΡΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

    ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΚΚΟΛΑΦΘΕΙ, ΑΛΛΑ.....ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ.....!!! ΘΑ ΤΟ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠ’ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ!!!

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ???

    Προέρχονται από τις χειρότερες εποχές που έζησε ο λαός μας!

    Είναι οι μελανοχιτώνες του Φασίστα Μεταξά.
    Είναι οι δοσίλογοι παππούδες τους, που ήταν κατά 99% (με εξαίρεση το 1% των δεξιών, που την κοπάνησε στη Μεση Ανατολή) ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ.

    Είναι τα πιό νοητικά καθυστερημένα τμήματα του ελληνικού λαού -οι χωριάτες που τους κατέβασαν στις πόλεις για να κυνηγήσουν την αριστερή διανοήση, είναι οι ταγματασφαλίτες, οι ΜΑΥδες, οι αγροφύλακες, οι χωροφύλακες της εποχής των Ράλλη-Τσολάκογλου, είναι οι ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ- οι διερμηνείς και δοσίλογοι, που φορώντας την κουκούλα κατεδείκνυαν στην ΓΚΕΣΤΑΠΟ τους αγωνιστές του λαού.

    Είναι οι λαδέμποροι και οι μαυραγορίτες, επίσης συνεργάτες των Γερμανών και ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, που ενώ ο λαός λοιμοκτονούσε και έπεφταν άνθρωποι νεκροί, στους δρόμους της Αθήνας και άλλων πόλεων, από την πείνα και την δυστυχία, αυτά τα Βρωμερά Σκουλίκια θησαύριζαν πάνω στα πτώματά τους!!
    Είναι τα ίδια Καθάρματα, που μετά την απελευθέρωση της χώρας από το ΕΑΜ, ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ – ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΟΥΡΓΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΚΡΕΜΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!

    Είναι τα ίδια Τσογλάνια, που στον εμφύλιο πόλεμο και μετέπειτα , την ώρα που χιλιάδες αριστεροί και δημοκράτες,- ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΖΥΓΟ - στιβάζονταν στα ξερονήσια και την πολιτική προσφυγιά, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΡΩΓΑΝ ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΜΑΡΣΑΛ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ Η ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ «ΕΥΥΠΟΛΗΠΤΗ» ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Νιάρχοι, Λάτσηδες, Αγγελοπουλαίοι, Τσάτσοι και λοιποί Αιμορουφήχτρες του Λαού) !!

    Είναι αυτά τα Τομάρια - οι φασίστες, που δημιούργησαν το Μισητό Παρακράτος της Δεξιάς, που βασάνιζαν με μεσαιωνικά βασανιστήρια χιλιάδες αγωνιστές, που εφηύραν τη φάλαγγα (διαβάστε τους «Ανθρωποφύλακες» του Περικλή Κοροβέση και θα καταλάβετε), που σκοτώσαν τον Μπελογιάννη, τον Πλουμπίδη, τον Πέτρουλα, τον Γρηγόρη Λαμπράκη, τον Χαλκίδη, τον Μουστακλή, τον Παναγούλη, που έφτιαξαν το Ελλάς-Ελλήνων-Χριστανών, την Χούντα - ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΥΠΟ ΤΗΝ 7-ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΛΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ-ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ , με τις Γελοίες Φιέστες τους στα γήπεδα και τις αρχαιοελληνικές στολές, που τα φορούσαν τα ίδια αυτά καθάρματα- οι απόγονοι των μελανοχιτών, των δοσιλογων και λοιπόν καθυστερημένων ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΙΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΤΟΥ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΤΟΥ «ΛΑΟΣ» ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ» ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ......


    ΦΤΥΝΩ ΚΑΙ ΧΕΖΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ- ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΣΑΣ, ΒΡΩΜΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ.....
    «ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ» ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΔΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.....

    Χέζω τους παππούδες σας - τους ταγματα(σφα)λήτες, λαδέμπορους, ρουφιάνους, συνεργατών των Ναζί και Μαυραγοριτών, την ώρα που ο μισός λαός λοιμοκτονούσε και ο άλλος μισός ήταν στο ΕΑΜ, στην Εθνική Αντίσαταση.....
    Χέζω την Ελλάς-Ελλήνων-Χριστιανών σας, την ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ!!

    Να φοβάστε καθάρματα!!
    Θά'ρθει η ώρα που θα ασχοληθεί το κίνημα και μαζί σας!!
    Ουστ βρωμοφασίστες, εθνικιστές, ρουφιάνοι, δοσίλογοι, ρατσιστές και λαμόγια.......


    Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση