GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Συντονιστής" ο Ρουσόπουλος...

. ...στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου, σύμφωνα με το πόρισμα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. . Πάνω από 120 σελίδες είναι το πόρισμα των βουλευτώ...

.
...στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου, σύμφωνα με το πόρισμα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.
.
Πάνω από 120 σελίδες είναι το πόρισμα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου που ήδη ολοκληρώθηκε και στηρίζεται σε συγκεκριμένες μαρτυρίες και στοιχεία με βάση τα οποία προτείνεται η συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής.
Μάλιστα ...ατύχησαν όσοι πιστεύαν ή διέδιδαν ότι θα την βγάλει "καθαρή" ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πόρισμα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ο ρόλος του κ. Ρουσόπουλου στο σκάνδαλο χαρακτηρίζεται, με βάση το πλούσιο υλικό που προέκυψε από την Εξεταστική Επιτροπή, συντονιστικός...
----------------------------------

38 σχόλια

  1. ΜΟΝΟ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΟΧΙ

    ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

    ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΣ

    ΑΠΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΕΩ

    ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΞΥΠΝΟΣ

    ΚΑΙ ΔΕΚΑΝΙΚΑΤΟΣ Ε?

    ΤΙ ΛΕΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

    ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι καθόλου παράξενο για το Ρουσόπουλο. Αφού ο άνθρωπος πήγε στη Ν.Δ. να κάνει καριέρα και πολλά... σπίτια. Τα κατάφερε μέχρι ένα σημείο και θα τα κατάφερνε μέχρι το τέλος, αν η πουρδελοκυβέρνηση κατάφερνε να κρατηθεί με τα ψέματα και τις απάτες της. Αλλά η λαϊκή ρήση λέει ότι το ψέμα έχει κοντά πόδια. Να πάνε όλοι τους εκεί... στον αγύριστο.
    Ελληνογερμανός Φραγκφούρτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον πρέπει να οργανώσετε με άλλο τρόπο την σελίδα σας,
    ώστε να υπάρχει κεντρικό μενού,
    με συνολική εικόνα των πρόσφατων άρθρων.

    Με τον τρόπο που λειτουργεί τώρα,
    και για να μην χάνεις κάποια αξιόλογα άρθρα,
    πρέπει να κάθεσαι συνέχεια μπροστά στην οθόνη,
    κάτι που δεν είναι δυνατόν.

    Όσο για τον Ρουσόπουλο,
    είναι και αυτός μέλος της εκλεκτής ομάδας,
    που από αδιάφθοροι πολέμιοι των νταβατζήδων,
    (κατά τα λεγόμενά τους)

    μεταλάχθηκαν σε κορυφαίους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Ρουσό να μας πει με ποιού εντολές συντόνιζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον κρύβουν το Γιωργάκη άνθρωπέ μου, τί να κάνουν και αυτοί με το Lada που μπλέξανε;

    Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο τον βάζουν να αποστηθίζει αυτά που του γράφουν, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ.

    Μετά έρχονται οι καναλο-νταβατζήδες και κάνουν καμμιά δεκαπενταριά λήψεις κάθε φορά στο ποίημα και μετά βγαίνει στο κανάλι η δήλωση του Giorgakis.

    Πάλι καλά να λές, παλιά που δεν είχαν τόσο καλή οργάνωση, γέλαγαν και τα κουνουπίδια με τις δηλώσεις του χαζοχαρούμενου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ και τρία χρόνια γίνεται ένας πόλεμος της εκλεγμένης από 4.000.000 Έλληνες κυβέρνησης και της αμερικανικής κυβέρνησης.
    Τα λεφτά που ξοδεύονται είναι όσα και τα αμερικανικά συμφέροντα, πολλά, πάρα πολλά.
    Πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξουν την Ελλάδα.
    Το διακύβευμα είναι το όνομα των Σκοπίων, η Κύπρος και οι ρωσικοί αγωγοί φυσικού αερίου.
    1. Η αμερικανική βάση στα σύνορα Σκοπίων-Κοσόβου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) και στοχεύει τα νότια της Ρωσίας. Χωρίς σταθερή κυβέρνηση στα Σκόπια διακυβεύεται η λειτουργία της.
    2. Η Κύπρος καθορίζει τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό εδώ και πενήντα χρόνια. Οι Αγγλοαμερικανικές βάσεις εκεί είναι καθοριστικές για την πίεση στους Παλαιστινίους. Η Κύπρος πρέπει να δεχθεί το σχέδιο Ανάν πάσει θυσία.
    3. Οι ρωσικοί αγωγοί, όχι μόνο δίνουν οικονομική ανάσα στη Ρωσία αλλά βοηθούν στην απεξαρτητοποίηση της Ευρώπης από τον αμερικάνικο αγωγό που έρχεται από την Τουρκία.
    Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται γιατί ξέρει ότι σήμερα τα Ελληνικά συμφέροντα είναι αντίθετα από τα αμερικανικά και γιαυτό συμφωνεί με τον Πρωθυπουργό.
    Τα κτυπήματά τους όμως είναι κάτω από τη μέση και συνεχή. Οι αμερικανο-ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν χέρι-χέρι με τους ντόπιους ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων. Για να ελέγξουν την κατάσταση πρέπει να τοποθετήσουν ένα πρωθυπουργό που λέει ναι.
    Και ποιος καλύτερος από ένα δικό μας άνθρωπο, που είναι μάλιστα μισός αμερικανός εξ αίματος.
    Αν ο κ. Καραμανλής έχει πολιτικό ένστικτο θα ζητήσει άμεσα ταυτόχρονο δημοψήφισμα για τα τρία αυτά θέματα, που προφανώς θα δεσμεύουν και τις μελλοντικές Ελληνικές κυβερνήσεις.
    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ-ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

    Όποιο πόρισμα δεν ξεκινά με τις πολιτικές και πιθανόν ποινικές ευθύνες για αυτή την πρώτη εις βάρος του Δημοσίου απιστία , για να συνεχίσει μετά με τις ανταλ-λαγές, είναι τυπικό πόρισμα του ΚΩΛΟΥ.
    Όποιος δε , αναπαράγει και επικοινωνεί αυτό το πόρισμα του ΚΩΛΟΥ, είναι απλά μισθοφόρος της παραπληροφόρησης.
    Η παραπληροφόρηση είναι όργανο των προδοτών.


    ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΣΑΣ!




    rikse dyo dunates pordes kai trava kai 1 malakia se argo tempo, gia na syneltheis file

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΤΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΔΥΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ. ΚΑΡΑΤΑΜΕΝΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.

    ΚΛΕΒΟΥΝ, ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, ΡΗΜΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ..

    ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΝ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ (ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!-ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΑΥΤΟ), ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΑΝΑΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!! ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

    Η ΕΤΟΙΜΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΛΕΨΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ (ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ), ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΞΕΝΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ! ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟ IQ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ).

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΚΤΛ.. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟ ΠΗΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΝΕ.


    ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
    1)ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ??
    2)ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΣΣΥΛΗΠΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΕΙ?? (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ Η "ΒΟΛΕΜΑ" ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΤΟΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η... «Βιστωνίδα» της Αλβανίας



    Στην Ελλάδα η Βιστωνίδα και στην Αλβανία η Κακομαία… Δεν πρόκειται για λίμνη, αλλά για μία παραλία «φιλέτο», που η αλβανική κυβέρνηση παραχώρησε σε ιδιωτική εταιρεία, αγνοώντας τους νόμιμους ιδιοκτήτες, που «τυχαίνει» να είναι Έλληνες μειονοτικοί, κάτοικοι του χωριού Νίβιτσα, στη Βόρειο Ήπειρο.

    Και δεν είναι μόνο αυτό. Τα 700 παραθαλάσσια στρέμματα, φέρονται να εκμισθώθηκαν από το αλβανικό δημόσιο στην εταιρεία «RIVIERA», για 99 χρόνια, έναντι 40 χιλιάδων αλβανικών λέκ το χρόνο, κάτι λιγότερο από 38 χιλιάδες ευρώ.

    Έκταση … «φιλέτο» για 30.000 ευρώ το χρόνο

    Πρόκειται για μία έκταση 700 στρεμμάτων, γύρω από την παραλία της Κακομαίας στο Ιόνιο Πέλαγος, απέναντι από την Κέρκυρα. Μέχρι το 1945 οι κάτοικοι είχαν στα χέρια τους νόμιμους τίτλους ιδιοκτησίας, που αφαιρέθηκαν από το καθεστώς του Εμβέρ Χότζα. Μετά το 1990 και την πτώση του καθεστώτος, η γη δεν επιστράφηκε στους νόμιμους ιδιοκτήτες όπως συνέβη σε άλλες περιοχές της Αλβανίας.



    Εδώ και σχεδόν πέντε εβδομάδες, οι κάτοικοι του χωριού έχουν προχωρήσει σε αποκλεισμό του δρόμου που οδηγεί στην παραλία, εμποδίζοντας τα σκαφτικά μηχανήματα να ξεκινήσουν χωματουργικές εργασίες, στην επίμαχη έκταση.

    Τις πρώτες μέρες σημειώθηκαν και σοβαρά επεισόδια, με άνδρες της αλβανικής αστυνομίας, που χτύπησαν ηλικιωμένους και προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων Ελλήνων, ανάμεσά τους και του κοινοτάρχη Κλεομένη Μπαντζάρη, για «αντίσταση κατά της αρχής».

    Η κυβέρνηση του Σαλί Μπερίσα, καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου, παραχώρησε την έκταση στην εταιρεία «RIVIERA», που επιδιώκει να κατασκευάσει στην περιοχή τουριστικό συγκρότημα πολυτελείας. Δημοσιεύματα αλβανικών εφημερίδων, αναφέρουν πως βασικός μέτοχος στη «RIVIERA» είναι βουλευτής του σοσιαλιστικού κόμματος. Βέβαια, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι, τους οποίους είχε επισκεφθεί προεκλογικά ο σημερινός πρωθυπουργός στο χωριό τους, τους είχε υποσχεθεί πως, αν κέρδιζε τις εκλογές, θα έπαιρναν πίσω τη γη τους.



    Είναι η δεύτερη φορά που η αλβανική κυβέρνηση, επιχειρεί να «βάλει χέρι» στην ιδιοκτησία των κατοίκων της Νίβιτσας. Το 2005, επί πρωθυπουργίας του σοσιαλιστή Φάτος Νάνο, σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια. Τότε ο αλβανικός τηλεοπτικός σταθμός «CHANNEL 7» είχε καταγράψει τις αντιδράσεις των κατοίκων.



    Τα ΜΜΕ της Αλβανίας, έχουν «θάψει» τις διαμαρτυρίες των κατοίκων της Νίβιτσας. Περιστασιακά, ρεπορτάζ κάνουν λόγο για διαμαρτυρίες … «Αλβανών» κατοίκων της περιοχής που επιχειρούν να «καταπατήσουν δημόσια έκταση».

    «Εμείς δεν είμαστε κατά της ανάπτυξης. Ασφαλώς και θέλουμε επενδύσεις στην περιοχή μας, αλλά με σεβασμό στη νομιμότητα και στις ιδιοκτησίες μας» λέει στη zougla.gr o κ. Κωνσταντίνος Δούλης, μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου.

    Εδώ και σχεδόν πέντε εβδομάδες που οι κάτοικοι της Νίβιτσας είναι στους δρόμους, ουδείς από την ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα ή το ελληνικό Προξενείο στους Αγίους Σαράντα τους επισκέφθηκε για να ενημερωθεί για την κατάσταση και τον αγώνα τους.

    «Κλείνει» τα μάτια και το ελληνικό ΥΠ.ΕΞ

    Την ίδια ώρα στην ελληνική βουλή, ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Βαληνάκης, τασσόταν υπέρ της κύρωσης του Συμφώνου Σταθεροποίησης και Σύνδεσης της Ε.Ε με την Αλβανία, για το οποίο η «Ομόνοια», το κόμμα της ελληνικής μειονότητας, έχει εκφράσει σοβαρές επιφυλάξεις. Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ Άδωνι Γεωργιάδη: «Προτείνουμε στους Βορειοηπειρώτες να αναζητήσουν κυβέρνηση άλλου ευρωπαϊκού κράτους για να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα τους, διότι η ελληνική κυβέρνηση αρνείται».

    Στο ίδιο κλίμα και η δήλωση του εκπροσώπου τύπου του ΥΠΕΞ, Γιώργου Κουμουτσάκου, στην αλβανική εφημερίδα «Panorama», όπου εμφανίστηκε … βασιλικότερος του… Σαλί Μπερίσα: «Μέχρι τα Χριστούγεννα το ελληνικό κοινοβούλιο θα επικυρώσει τη συμφωνία. Οι εσωτερικές ταραχές ματαίωσαν την επικύρωση αλλά σε διαβεβαιώνω πως αυτό θα γίνει σύντομα. Η Ελλάδα δεν λαμβάνει υπόψη της τους μη σοβαρούς ισχυρισμούς του κ.Μπολάνου». Ο «κ.Μπολάνος» βέβαια είναι ο πρόεδρος της «Ομόνοιας» και δήμαρχος Χειμάρρας, που οι Αλβανοί αποκαλούν απλά … «Bolano» αρνούμενοι την ελληνική του καταγωγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΘΑΡΗ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!! Ο ΤΕΟ ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΝΕΛΠΙΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΝΔ (ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΞΑΝΑΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ).
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΜΟΥΦΑΡΑ!! ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Γεια σου ρε μάγκα Επαμεινώντα! Γειά σου ρε πατρίδα και γείτονα. Εσύ από την Άγια Παρασκευή κι εγώ από κάτω από το Στρατόπεδο, από τις Εργατικές Κατοικίες! Το ξέρω ότι δεν μπορείς να το διαβάσεις αλλά πιστεύω να στο μεταφέρουν! Ατυχία ρε μάγκα μου με το κωλόπαιδο. Κανονικά έπρεπε να το γαμήσεις και αυτό και εκείνη την πουτάνα την Αρμένισα την μάνα του! Άλλωστε τα μικρά παιδιά αν τα βαρέσεις κλαίνε κι αν τα γαμήσεις θέλουν κι άλλο!
    Παρακολουθώ τον οχετό των δημοσιογράφων και των «αυτοπτών μαρτύρων». Ρε φίλε τι να σου πω? Σαν να στην είχανε στημένη και να είχαν και σκηνοθέτη ακόμα! Εκείνος δε ο πατριώτης μας ο σκατόπουστας ο Οικονομέας είναι μέσα στην τρελή χαρά! Δεν θα τον πετύχω στην Καστάνια? Θα τον κάνω να φωνάζει την αστυνομία να τον γλυτώσει! Έχεις μπλέξει παλικάρι μου με όλη την αλητεία αλλά μην κολλάς. Κότες λυράτες είναι όλοι τους! Ευτυχώς υπάρχουν και για σένα Τερτσέτηδες και Πολυζωϊδηδες για να έχεις μια τίμια δίκη και ταυτόχρονα να τρίψουν τα μούτρα των ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΩΝ. Κάποια ποινή θα την βγάλεις αλλά θα είναι μαγκιά να πάρεις όσους περισσότερους «μάρτυρες» μαζί σου. Όσο πιο επώνυμοι τόσο καλύτερα! Στην ψειρού γαμώ την μεγαλοδημοσιογραφία τους!
    Θα το στείλω παντού για να μάθεις ότι σε σκεφτόμαστε και σε μετράμε. Ζήτω η λεβεντογέννα Μάνη!

    13 Δεκέμβριος 2008 9:50 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 10.26 ΕΙΠΑΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 10.45 ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ
    ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ
    ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
    ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ
    ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ
    ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ
    ΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΤΕΤΟΙΑ.
    ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑΧΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ
    15ΧΡΟΝΩΝ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ
    ΜΙΣΘΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑ
    ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ.ΒΓΗΚΑΝ
    ΠΑΓΑΝΙΑ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΨΑΝ ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΙΟΙ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΙΟΙ
    ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ
    ΕΚΕΙ .
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ
    ΠΑΡΘΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ
    5 ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥΣ .
    ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ
    ΜΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ
    ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ
    ΜΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ
    ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
    ΑΡΓΥΡΩΝΥΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΛΛΙΠΗΣ
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Π.Χ. ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ
    ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ.ΕΔΩ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ?
    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ
    ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ
    ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ.
    ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ
    ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ.ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΟΝΟΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΔΙΑΛΟΓΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟΥΛΗ
    ΜΕ ΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΝΟ ΤΟΝ
    ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ
    ΑΛΑΒΑΝΟ. ΑΥΤΟΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΜΜΙΑ
    ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ.
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ
    ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ?
    ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΙΣ
    ΤΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΥΛΙΑ?ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΙΑ
    ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ.
    Ε ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ?
    [ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ
    ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟ]
    ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΡΔΕΣ
    ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ? ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΜΑ ΤΑ
    ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ
    ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΙΣ Η ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ
    ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΜΑ
    ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ
    ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ
    ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΜΑ
    ΤΗ ΓΕΝΝΙΑ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΡΟΑΣ
    ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΛΑΘΡΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ?
    ΜΗΠΩΣ ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΤΗΣ
    ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ ΚΑΨΑΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ?
    ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Ι Γ Μ Ε, ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΣΕ ΟΧΙ
    ΕΠΙΜΑΧΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΜΑ?
    ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΖΟΡΝΤΑΝ
    Τ Ι Κ Α Ι Π Ο Ι Ο Ν ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ?
    ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ
    ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ.
    Υ.Γ ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο
    ΣΤΥΛΙΑΝΝΙΔΗΣ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ
    ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ
    ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΟΤΙ ΕΠΙΝΕ
    ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ
    ΜΕ ΓΑΛΑ
    ΤΗ Ρ Ε Π Ο Υ Σ Η ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗ
    ΘΕΛΑΤΕ. ΑΜ ΔΕ
    ΚΠΧΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΙΣ
    ΠΕΡΙΟΥΣΤΕΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ .
    ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ. ΑΣ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ Η
    ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΛΟ
    ΕΠΑΙΖΑΝ.
    ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΣΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΝΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΚΑΘ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΣΑΣ?
    ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ?ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΒΛΕΠΩ ΠΙΟ ΓΕΡΑΣΜΕΝΑ
    ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΩΡΑ?ΛΗΘΗ?ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΜΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΔΥΑΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΛΠ.ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΄Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ. ΣΕ ΤΟΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟΝ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΑ; βλπ.ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απο που προκυπτει ρε κωλοτρυπιδογλύφτες οτι συντονιστής ήταν ο Ρουσόπουλος ; Στο μουνί της μάνας σας το είδατε γραμμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να τολμήσει η ΝΔ μία που πρώτη δείχνει σίγουρη για την τιμιότητα και ακεραιότητα ΌΛΩΝ των στελεχών της (ΥΠΟΥΡΓΩΝ,ΥΦΥΠΟΥΡΓΩΝ, κ.τ.λ. μέχρι κάθε Βου(ο)λευτή ), να φέρει νόμο στην βουλή που να καταργεί κάθε περίπτωση παραγραφής αδικημάτων βουλευτών ανεξάρτητα χρόνου τέλεσης αυτών.
    Δεν υπάρχει στιγμιαίο στη κλεψιά και την απάτη αδέλφια.
    Να δούμε μετά μέσα στη βουλή ποιος ΔΕΝ θα υπερψηφίσει.
    Να καταλάβουν όλοι ποιος λέει ψέματα και ποιος όχι σε αυτόν τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να τολμήσει η ΝΔ μία που πρώτη δείχνει σίγουρη για την τιμιότητα και ακεραιότητα ΌΛΩΝ των στελεχών της (ΥΠΟΥΡΓΩΝ,ΥΦΥΠΟΥΡΓΩΝ, κ.τ.λ. μέχρι κάθε Βου(ο)λευτή ), να φέρει νόμο στην βουλή που να καταργεί κάθε περίπτωση παραγραφής αδικημάτων βουλευτών ανεξάρτητα χρόνου τέλεσης αυτών.
    Δεν υπάρχει στιγμιαίο στη κλεψιά και την απάτη αδέλφια.
    Να δούμε μετά μέσα στη βουλή ποιος ΔΕΝ θα υπερψηφίσει.
    Να καταλάβουν όλοι ποιος λέει ψέματα και ποιος όχι σε αυτόν τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ας ελπίσουμε ότι η «επιείκεια» δεν θα «εξαντληθεί», καθότι ο γιος της διαπλοκής διατέλεσε ανθός του «εκσυγχρονισμού…
    Άλλωστε δεν είναι ο μόνος… Πρετεντέρης, Παπαχελάς και σια…

    http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/12/blog-post_1860.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Θα μας τρελάνουν οι δεξιοί με τις αδεξιότητες τους, και θα είμαι σαφής όσο με αφήνουν πνευματικά απείραχτο με τα καμώματα τους.
    Ο δεξιός βουλευτής Μανούσος Βολουδάκης, αυτός ντε που μέσα στη Βουλή των Ελλήνων έσκυψε σαν σφουγκολολάριος και ασπάστηκε; Δεν είδα καλά στην τηλεόραση αν το κατάφερε τελικά, το χέρι του Εφραίμ, εκείνου ντε που έγραψε στα παπάρια του και την βουλή και τους βουλευτές, πάντως την κίνηση την έκαμε , έσκυψε, του έπιασε το χέρι, το πλησίασε με το στοματάκι του, και εκεί δεν είμαι σίγουρος αν ο πανοσιολογιότατος πολυπράγμων επιχειρηματίας καλόγερος του το επέτρεψε, πάντως ο φέρελπις βουλευτής το προσπάθησε.
    Αυτός λοιπόν ο βουλευτάκος, και γιατί βουλευτάκος; Διότι αυτόν που σε φτύνει στα μούτρα δημόσια,( έχει διαφορά το φτύσιμο κατ’ ιδίαν ;) όταν έχεις φιλότιμο τον φτύνεις και εσύ! Και προπαντός όταν είσαι εκλεγμένος από μερικές χιλιάδες ανθρώπους, που δεν μπορεί ανάμεσα τους και δεν θέλω να αδικήσω κανένα θα υπάρχουν πολλοί που έχουν φιλότιμο.
    Αυτός λοιπόν ο βουλευτάκος θέλει να αποδοθούν πολιτικές ευθύνες για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, για εκείνο το σκάνδαλο που ο καλόγερος Εφραίμ ήταν ένας από τους βασικότερους συντελεστές,
    και που μέσα στην Ελληνική Βουλή έσκυψε σίγουρα για να του φιλήσει-και του φίλησε; το χέρι.
    Και μην τολμήσει και πει ότι εκείνη την στιγμή τον έβλεπε σαν πνευματικό πατέρα, γιατί τα Σφακιά βγάζουν και άντρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΡΧΕΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΤΟ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ.ΤΑ Μ.Μ.ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΦΑΤΕ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ,ΑΠΟΦΟΙΤΟ ΛΥΚΕΙΟΥ,ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ.
    ΟΙ 300 ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 13 Δεκέμβριος 2008 9:50 μμ

    14 Δεκέμβριος 2008 11:25 πμ

    ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ


    Σ Α Λ Τ Α Κ Α Ι Γ Α Μ Η Σ Ο Υ ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Απο που προκυπτει ρε κωλοτρυπιδογλύφτες οτι συντονιστής ήταν ο Ρουσόπουλος ; Στο μουνί της μάνας σας το είδατε γραμμένο.

    14 Δεκέμβριος 2008 1:24 μμ

    ΕΣΥ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑΡΑΖΕΣΕ;
    ΤΡΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΣΟΚΩΛΟΥ ΣΟΥ;ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
    ΕΣΕΙΣ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δεν ξέρω πόσο «προοδευτικο»ί ή «δημοκράτε»ς είσαστε ορισμένοι απ’ εσάς αλλά όσοι πιστεύετε το Μεγάλο κανάλι και το «βίντεο της δολοφονίας» είσαστε μακριά νυχτωμένοι για να μην πω και τίποτα χειρότερο!
    Δείχνουν δύο φιγούρες στο βίντεο οι οποίες καλά και σώνει είναι οι αστυνομικοί οι οποίοι μάλιστα μεριάζουν για να στρίψει ένα αυτοκίνητο το οποίο απομακρύνεται εμπρός τους.
    ΜΑ Η ΟΔΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΠ’ ΑΥΤΗΣ!
    Όχι μόνο παρουσιάζουν το βίντεο αλλά μαρκάρουν και τις φιγούρες με κόκκινα κυκλάκια για να γίνουν πιο σαφείς. Προκαλούν έτσι και προτείνουν την διάπραξη παραβατικών πράξεων! Αν ήμουν στην θέση των κατεστραμένων εμπόρων θα τους έκανα μήνυση και ότι άλλο ο νόμος μου επιτρέπει. Την γλύτωσαν με το DVD της 35χρονης αλλά όχι και εισαεί!
    Επίσης «αυτόπτες μάρτυρες» από τα κανάλια παρέλασαν πολλοί. Από τον Ανακριτή μόνο ένας!!!! Εκεί που θα έπρεπε να κάνουν ουρά δηλαδή, αλλά είπαμε η ψευδομαρτυρία τιμωρείται! Μην ανησυχείτε παλικάρια μου και τα στοιχεία σας είναι γνωστά, εσείς οι ίδιοι τα δίνατε στο 15λεπτο της δημοσιότητάς σας, θα καλεστείτε και θα αμειφθείτε τους καρπούς «των κόπων σας»!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΥΑΛΥΣΕΙ ΟΛΑ .ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥς ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΠΑΡΟΥΝΕ . ΟΥΣΤ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Βλέπω από προηγούμενα σχόλια ότι το Blog έχει γεμίσει ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ Φασιστικών Σκυλιών, Χρυσαυγητών και Λοιπόν Ακροδεξιών Καθαρμάτων ΟΙΚΤΡΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

    ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΒΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΚΚΟΛΑΦΘΕΙ, ΑΛΛΑ.....ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ.....!!! ΘΑ ΤΟ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠ’ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ!!!

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ???

    Προέρχονται από τις χειρότερες εποχές που έζησε ο λαός μας!

    Είναι οι μελανοχίτωνες του Φασίστα Μεταξά.
    Είναι οι δοσίλογοι παππούδες τους, που ήταν κατά 99% (με εξαίρεση το 1% των δεξιών, που την κοπάνησε στη Μεση Ανατολή) ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ.

    Είναι τα πιό νοητικά καθυστερημένα τμήματα του ελληνικού λαού -οι χωριάτες που τους κατέβασαν στις πόλεις για να κυνηγήσουν την αριστερή διανοήση, είναι οι ταγματασφαλίτες, οι ΜΑΥδες, οι αγροφύλακες, οι χωροφύλακες της εποχής των Ράλλη-Τσολάκογλου, είναι οι ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ- οι διερμηνείς και δοσίλογοι, που φορώντας την κουκούλα κατεδείκνυαν στην ΓΚΕΣΤΑΠΟ τους αγωνιστές του λαού.

    Είναι οι λαδέμποροι και οι μαυραγορίτες, επίσης συνεργάτες των Γερμανών και ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, που ενώ ο λαός λοιμοκτονούσε και έπεφταν άνθρωποι νεκροί, στους δρόμους της Αθήνας και άλλων πόλεων, από την πείνα και την δυστυχία, αυτά τα Βρωμερά Σκουλίκια θησαύριζαν πάνω στα πτώματά τους!!
    Είναι τα ίδια Καθάρματα, που μετά την απελευθέρωση της χώρας από το ΕΑΜ, ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ – ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΟΥΡΓΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΚΡΕΜΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!

    Είναι τα ίδια Τσογλάνια, που στον εμφύλιο πόλεμο και μετέπειτα , την ώρα που χιλιάδες αριστεροί και δημοκράτες,- ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΖΥΓΟ - στιβάζονταν στα ξερονήσια και την πολιτική προσφυγιά, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΡΩΓΑΝ ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΜΑΡΣΑΛ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ Η ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ «ΕΥΥΠΟΛΗΠΤΗ» ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Νιάρχοι, Λάτσηδες, Αγγελοπουλαίοι, Τσάτσοι και λοιποί Αιμορουφήχτρες του Λαού) !!

    Είναι αυτά τα Τομάρια - οι φασίστες, που δημιούργησαν το Μισητό Παρακράτος της Δεξιάς, που βασάνιζαν με μεσαιωνικά βασανιστήρια χιλιάδες αγωνιστές, που εφηύραν τη φάλαγγα (διαβάστε τους «Ανθρωποφύλακες» του Περικλή Κοροβέση και θα καταλάβετε), που σκοτώσαν τον Μπελογιάννη, τον Πλουμπίδη, τον Πέτρουλα, τον Γρηγόρη Λαμπράκη, τον Χαλκίδη, τον Μουστακλή, τον Παναγούλη, που έφτιαξαν το Ελλάς-Ελλήνων-Χριστανών, την Χούντα - ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΥΠΟ ΤΗΝ 7-ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΛΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ-ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ , με τις Γελοίες Φιέστες τους στα γήπεδα και τις αρχαιοελληνικές στολές, που τα φορούσαν τα ίδια αυτά καθάρματα- οι απόγονοι των μελανοχιτών, των δοσιλογων και λοιπόν καθυστερημένων ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΙΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΤΟΥ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΤΟΥ «ΛΑΟΣ» ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ» ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ......


    ΦΤΥΝΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ- ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΣΑΣ, ΒΡΩΜΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ.....
    «ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ» ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΔΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.....

    Φτύνω τους παππούδες σας - τους ταγματα(σφα)λήτες, λαδέμπορους, ρουφιάνους, συνεργατών των Ναζί και Μαυραγοριτών, την ώρα που ο μισός λαός λοιμοκτονούσε και ο άλλος μισός ήταν στο ΕΑΜ, στην Εθνική Αντίσαταση.....
    Γαμώ την Ελλάς-Ελλήνων-Χριστιανών σας και την ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ!!

    Ουστ βρωμοφασίστες, εθνικιστές, ρουφιάνοι, δοσίλογοι, ρατσιστές και λαμόγια.......






    ΖΗΤΩ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΑΛΑΒΑΝΟ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προσ κ. "κουνουπίδη" 10.26 π.μ.

    Νόμιζα κ. Κουνουπίδη, πως είναι σημαντικότερο το τι λές, και κυρίως το ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ μετά, από το πως το λές...
    Ο δικός σου βλέπεις, που μας έχει ταράξει στην κασέτα,(μέχρι τον ίδιο λόγο είχε εκφωνήσει με διαφορά αρκετών μηνών, προ 3τίας περίπου), τα λέει ωραία κι έτσι είναι και καταλληλότερος, άσε που δεν κινδυνεύουν και τα κουνουπίδια να πάθουν τίποτε!...
    Από ουσία όμως, και κυρίως απο το ΤΙ ΚΑΝΕΙ μετά, άστα καλίτερα!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. οσο και να συντονιζε ο ρουσοπουλος
    δεν εφτιαξε νομο εναντι 2000000 δολλαριων . αληθεια τοτε ποιος συντονιζε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΤΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    10.45 πμ

    Τι θα γίνει με τούτο το μαλάκα, θα τον τρώμε πολύ καιρό ακόμη στη μάπα?
    (Δεν αντέχω στον πειρασμό να σας παροτρύνω να ΘΑΥΜΑΣΕΤΕ το πνεύμα, τη δημοκρατικότητα και την.. οξυδέρκεια του ..συντάκτη!...
    Ολο κάτι τέτοιους φαίνεται νάχει η ΝΔ στις τάξεις της, γι αυτό πάει καλα!..).
    Τις έγραψε τις μαλακίες του, τις κάνει copy ξανά και ξανά, (μην χαθουν τα αριστουργήματα, είναι και πολλές τρομάρα του), και μας έχει ταράξει πια με δαύτες!...

    Κ. Διαχειριστά, έλεος τέλος πάντων, τα εμπεδώσαμε....
    Θα διαβάσουμε και κάτι άλλο?
    Γιατί το επιτρέπετε να συμβαίνει αυτό, απ' ΟΠΟΙΟΝ κι αν το κάνει, κι ΟΠΟΙΟΝ κι αν υποστηρίζει?
    Χάνεται και η αναγνωσιμότητα και η σοβαρότητα του ιστολογίου...
    ΕΛΕΟΣ!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς 1.24

    Μόνο για σένα δεν έχει προκύψει, παλιομαλάκα!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ....ΦΤΥΣΙΜΟ ΠΡΑΣΙΝΟΥΛΗΗΗΗΗΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ποιο ΠΑΣΟΚ θελει να εκμεταλλευτει ένα φονο για να μας ξαναρθει με τον θλιβερο θιασο του ?

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΦΟΝΟ 14 ! ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΩΝ ατομων ?

    Πλακα κανει ο bravogiorgo ?

    Γραφτε και κλαφτε ποια ειναι η 'κυβερνηση δολοφονων' διαχρονικα:

    - Τον Αύγουστο του 1985 ο αστυνομικός Νίκος Σταθόπουλος πυροβολεί και σκοτώνει την Αμερικανίδα Κάθριν Τζον Μπουλ, 22 χρόνων, μετά την άρνηση της τελευταίας να γίνει έλεγχος στο αυτοκίνητό της.
    - Toν Νοέμβριο του 1985 λίγες ώρες μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου πέφτει νεκρός στη Στουρνάρη από σφαίρα του αστυνομικού Αθ. Μελίστα ο 15χρονος Μιχάλης Καλτεζάς.
    - Τον Φεβρουάριο του 1986 ο 17χρονος Μανώλης Κανδανολέων, που επέβαινε σε κλεμμένο αυτοκίνητο, πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τρεις αστυνομικούς.
    - Τον Ιανουάριο του 1994 ο αστυνομικός Ευάγγελος Λαγογιάννης σκοτώνει με 4 σφαίρες τον 28χρονο μουσικό Θοδωρή Γιάκα, επειδή αρνήθηκε να σταματήσει σε εξακρίβωση στοιχείων.
    - Τον Ιανουάριο του 1996 σε αστυνομική επιχείρηση-σκούπα κατά Αλβανών στη Σκάλα Ωρωπού ο αστυνομικός Διονύσης Καρακάιδος σκοτώνει έναν Αλβανό.
    - Τον Ιούνιο του 1996 ο αγροφύλακας Αθ. Μάτος σκοτώνει τον 20χρονο Φαντίλ Ναμπούζι για δύο καρπούζια που πήγε ο τελευταίος να κλέψει.
    - Τον Νοέμβριο του 1996 σε «επιχείρηση» της Αστυνομίας έξω από τη Λιβαδειά για τον εντοπισμό φυγόδικου ο αστυφύλακας Δημήτρης Τρίμης πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής και σκότωσε τον 45χρονο Τσιγγάνο Τάσο Μουράτη μπροστά στα μάτια ενός από τα τρία παιδιά του.
    - Τον Αύγουστο του 1998 στον Πειραιά ο ανθυπαστυνόμος Δημήτρης Τσαγκράκος πυροβόλησε και σκότωσε τον 26χρονο Ηλία Μέξη έξω από το τμήμα Μεταγωγών επειδή δεν σταμάτησε σε σήμα του για έλεγχο.
    - Τον Οκτώβριο του 1998 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο ανθυπαστυνόμος Κυριάκος Βαντούλης σκότωσε τον 17χρονο Γιουγκοσλάβο μαθητή Μάρκο Μπουλάτοβιτς, ο οποίος επισκεπτόταν με συμμαθητές του την Ελλάδα.
    - Τον Φεβρουάριο του 2000 στη Λούτσα ο υπαστυνόμος Θοδωρής Χαλουλάκος πυροβολεί αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις νέοι, επειδή όπως είπε «τους θεώρησε ύποπτους για διακίνηση ναρκωτικών». Η σφαίρα καρφώθηκε στη σπονδυλική στήλη του 18χρονου μαθητή Σωτήρη Κατσιώτη και τον άφησε παράλυτο.
    - Τον Μάρτιο του 2000 στην Ανω Πόλη Θεσσαλονίκης ο 18χρονος ομογενής από την πρώην ΕΣΣΔ Νικόλαος Λεωνίδης έπεσε νεκρός από τα πυρά του αστυνομικού Γιώργου Ατματζίδη, γιατί δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο.
    - Τον Οκτώβριο του 2001 στο Ζεφύρι ο αστυφύλακας της Αμεσης Δράσης Γ. Τυλιανάκης πυροβόλησε στο κεφάλι τον αθίγγανο Μαρίνο Χριστόπουλο, 21 ετών, επειδή δεν σταμάτησε σε μπλόκο.
    - Τον Νοέμβριο του 2001 στην πλατεία Αμερικής ο αστυφύλακας Γιάννης Ριζόπουλος πυροβόλησε στο κεφάλι τον 20χρονο Αλβανό Σεντγκάκ Σελνίκου μέσα σε καφετέρια, όταν απείλησε με μαχαίρι τον ίδιον και άλλους τέσσερις συναδέλφους του που είχαν ήδη προτεταμένα τα όπλα τους.
    - Τον Δεκέμβριο του 2003 ο 22χρονος Ηρακλής Μαραγκάκης πυροβολείται στο κεφάλι από άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, γιατί το αυτοκίνητο που επέβαινε μαζί με δυο άλλους νεαρούς δεν σταμάτησε για έλεγχο.

    γιωργακη πες αλευρι ....

    ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΩΝ νεκρων το αιμα σε γυρευει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Βρε ΜΑΛΑΚΑ 5¨15

    ΤΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΑΡΑΔΩΝ ΤΩΝ ΕΣΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑ3ΗΣ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΕΙΣ!

    ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΕΣ (Π)ΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΡΕ 'ΣΕΙΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ 'ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ' ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΔΕΣ!

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΧΑΣΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥ!

    ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΞΟΚΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΑΔΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ!

    ΠΡΟΣΕΥΧΟΣΑΣΤΑΙ ΓΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!

    ΕΝΑ ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ ΨΑΧΝΑΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΡΗΜΑΞΕΤΑΙ ΟΛΑ, ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ!

    Η ΕΝΟΧΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ!
    ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΤΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ!

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΝΟΧΟΙ!

    ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΑΙ ΑΙΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ!

    ΦΙΔΙΑ ΔΕΙΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ!

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση