GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για την Δέσποινα Βανδή...

Από το skepseis-periskepseis.blogspot.com ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ-ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΝΑΠΗΡΗ Ναι, αυτή τη δήλωση την έκανε η σταρ ...

Από το skepseis-periskepseis.blogspot.com

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ-ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΝΑΠΗΡΗ
Ναι, αυτή τη δήλωση την έκανε η σταρ των μπουζουκιών Δέσποινα Βανδή.Τι διαφορά έχει το επίπεδο σκέψης και φιλοσοφίας απ τις αρλούμπες που λέει η Αντζελα; Καμμία.Αλλά την μία την έχουν τοποθετήσει στο τρας και την άλλη στους σταρς.

Οταν άκουσα αυτή τη δήλωση δεν πίστεψα στ αυτιά μου.Και την είπε μια φορά και την επανέλαβε.Σα να μην έχει δράμι μυαλό.
Καλά για καρδιά δε μιλάω.Γιατί,βρε ανεγκέφαλη,αυτή τη στιγμή παλληκάρια και νέα κορίτσια βρίσκονται σε νοσοκομεία από τροχαία. Ανάπηρα.Απελπισμένα.Αντί να τους δώσεις δύναμη με τα λεγόμενά σου τους λες ν αυτοκτονήσουν;
Βρε που έχετε φτάσει πια;Σε τι κόσμο ζείτε;Σας έχει αποστεώσει το μυαλό και την ψυχή το γκλάμουρ και το λάιφ στάιλ.Κρίμα που είσαι και μάνα.Δικαίωμά σου να θες να πεθάνεις απ το να μείνεις ανάπηρη αλλά δε βγαίνεις να το κραυγάζεις με ύφος χιλίων καρδιναλίων.Αν εσύ και γω είμαστε αδύναμοι και θα κάναμε αυτή την επιλογή ηττοπάθειας απέναντι στη ζωή,υπάρχουν χιλιάδες άτομα με αναπηρία που παντρεύονται,που βγαίνουν,που έχουν φίλους,που αθλούνται,που ερωτεύονται,που χορεύουν,που ζουν τη ζωή και δεν το βαλαν κάτω. Αλλά δεν περίμενα τίποτε καλύτερο.
Μετά απ την ανεκδιήγητη συνέντευξη που έδωσε μετά του συμβίου της στο Ντισκάβερι τσάννελ δε θα μπορούσα να έχω περισσότερες απαιτήσεις.Και το θέμα είναι ότι δεν κόμπαζε μόνον η ίδια.Αλλά και ο Ντέμης.Τι ντροπή!Ιδίως για έναν άντρα να κάνει επίδειξη νεοπλουτισμού.
Δείτε το απόσπασμα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.Δε το μεταδίδει πια κανένα κανάλι γιατί η Δεσποινούλα τυγχάνει μεγάλης εγχώριας προστασίας.Εδώ μας το παίζουν διακριτικοί αλλά σαν ξιπασμένοι νεόπλουτοι τα δείξαν όλα στο ξένο κανάλι.Και κυρίως το φτωχό τους ψυχικό κόσμο.Nα στη φόρα το σπίτι τους σε όλο του το μεγαλείο,να η κόρη τους,να ο Ντέμης να ποζάρει."Τα ξοδεύουμε σε μη απαραίτητες πολυτέλειες,πολλά ρούχα,αυτοκίνητα,πολυτελείς διακοπές.Χρειαζόμαστε πολυτελείς διακοπές"Ποιος τάπε αυτά;Ο ΝΤΕΜΗΣ.Βρε νεόπλουτοι!Εχετε ακούσει ποτέ την Τζολί και τον Πιτ να λένε πόσα βγάζουν και τι πλούσια ζούνε;Πόσο κενοί άνθρωποι πρέπει να είστε;Α,και συνέλληνες,γεμίστε τα μπουζούκια για να τους κάνετε πιο πλούσιους.Και τα χιλιάδες τισέρτς του Ντέμη να γίνουν εκατομμύρια ...

47 σχόλια

  1. Γιατί σας παραξενεύουν τα λόγια της Βανδή; Οι περισσότεροι άνθρωποι έτσι σκέπτονται. Χίλιες φορές καλύτερα στο χώμα παρά καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΙ ΝΤΕΜΗΣ-ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΟΥΣ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΜΩΣ, ΝΟΜΙΖΩ, ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ, ΚΑΙ ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΓΝΩΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανα αρθρο για τα πολλαπλα κακουργηματα του ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ-ΠΑΣΟΚ θα γραψετε εδω μεσα?

    Η θα μας επαναλαμβανετε συνεχεια τα ιδια?

    γκαλοπ-βατοπαιδι-βατοπαιδι-γκαλοπ-βατοπαιδι-γκαλοπ εχει καταντησει αηδια..

    εχω αρχισει και βαριεμαι πια αυτο το χαζομπλογκ....σκετη επαναληψη εχει καταντησει, και απο ειδησεις μηδεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ Ν'ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟ ΤΣΟΚΑΡΟ!
    ΞΙΠΑΣΜΕΝΗ,ΚΟΚΚΑΛΟΜΟΥΝΑ,ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΠΑΡΑΦΩΝΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ.ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΡΘΟΦΩΝΙΑ ΟΛΟΙ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ!
    ΕΚΑΝΕ ΚΟΝΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΤΟΝ ΦΟΙΒΟ
    ΤΗΝ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ,ΣΤΥΛΙΣΤΕΣ,ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕ ΠΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΓΑΝ ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ!
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΤΑΡ ΣΥΣΤΕΜ!
    ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑ!
    ΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΛΑΚΟΖΕΥΓΑΡΟ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πιστεύω πως αυτό που είπε η Δ.Β. δεν ήταν αυτό που θα έκανε πραγματικά. Παρόλα αυτά αφού αντιγράφουμε τους ξένους καλλιτέχνες στη τέχνη της μουσικής ας τους αντιγράψουμε και στην τέχνη της ζωής, όταν αυτή είναι σωστή. Δέσποινα καλή παρακολούθηση.


    GLORIA ESTEFAN, παραλίγο παράλυτη από ατύχημα, κάπου σε μία ομιλία της:

    http://www.youtube.com/watch?v=2uxivbZmd6Y

    Καπετάν Μακρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πυροβολητές

    Άνδρες και Γυναίκες του Ελληνικού Πυροβολικού.

    Σήμερα εορτάζουμε τη μνήμη της Προστάτιδας του Πυροβολικού μας Μεγαλομάρτυρας Αγίας Βαρβάρας.

    Επιπλέον, με τον επίσημο αυτό εορτασμό περατώνονται και οι εκδηλώσεις στα πλαίσια της συμπλήρωσης των 180 χρόνων από την ίδρυση του «1ου Τάγματος Πυροβολιστών» στο στρατό του νεώτερου Ελληνικού Κράτους.

    Η συμμετοχή και η συνεισφορά του Πυροβολικού σε όλους τους αγώνες του έθνους μας υπήρξε ανεκτίμητη και οι θυσίες του μεγάλες.

    Ιστορικά παραδείγματα θάρρους και αυτοθυσίας έχουμε πολλά, με τους πυροβολητές να νικούν μαχόμενοι με αυταπάρνηση, υπό τη σκέπη της προστάτιδός του Αγίας Βαρβάρας, αλλά και να θυσιάζονται υπερασπιζόμενοι την τιμή και την ασφάλεια των πυροβόλων τους.

    Σ’αυτούς τους γνωστούς και άγνωστους ήρωες πυροβολητές, την ξεχωριστή αυτή ημέρα του εορτασμού της προστάτιδας Αγίας Βαρβάρας στρέφουμε τη σκέψη μας και αποτίουμε φόρο τιμής.

    Όπως ο παιδοκτόνος πατέρας της Αγίας κατακεραυνώθηκε κατά την αποχώρησή του από το χώρο του μαρτυρίου της κόρης του, έτσι και τα πυρά του πυροβολικού θα κατακεραυνώσουν τον οποιοδήποτε επιβουλευτεί τα ιερά και όσια του έθνους.

    Πυροβολητές

    Να θυμάστε ότι η πατρίδα μας σας έχει εμπιστευθεί τα τελειότερα οπλικά συστήματα, τα οποία αποκτήθηκαν με τις οικονομικές θυσίες του Ελληνικού λαού, μεγιστοποιώντας την μαχητική ισχύ και την επιχειρησιακή ετοιμότητα των Μονάδων ΠΒ, προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του σύγχρονου επιχειρησιακού περιβάλλοντος.

    Πυροβολητές

    Μνήμονες των θυσιών των αθανάτων προγόνων μας, πειθαρχημένοι και αφοσιωμένοι αποκλειστικά και μόνο στα στρατιωτικά σας καθήκοντα, εργαστείτε με πάθος και ενθουσιασμό για την επιτυχία των Μονάδων του Πυροβολικού μας.

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με την εμπειρια ζωης που μου εδωσε η ιδιοτητα του πατερα ΑΜΕΑ τα τελευταια 24 χρονια ,επιβεβαιωνω την αναρτηση.
    ΝΤΡΟΠΗ σε ανθρωπους οπως οι αρτιμελεις "αθλητες" και "αρτιστες"-καλλιτεχνες ελληνιστι- οι οποιοι διαφημιζουν μια πραματεια που ειναι δοτη (απο την ειμαρμενη,η οτιδηποτε αλλο αναλογα με την ορολογια της καθε πεποιθησης).Η κατασταση της αρτιμελειας οπως και καθε τι αλλο ,μπορει να αλλαξει σε κλασμα του δευτερολεπτου ακομη και για σας Δεσποινα και Ντεμη...
    Εγω παντως ειμαι ευτυχης και υπερηφανος για τον εστω "αναπηρο" γυιο μου, που σε ηλικια 6 χρονων βρεθηκε κλινικα νεκρος,αργοτερα "φυτο" ,στη συνεχεια "Ατομο με ειδικες αναγκες", και σημερα ολοκληρωμενος επιστημονας και Ανθρωπος.
    Δεν αυτοκτονησαμε ουτε εμεις, ουτε αργοτερα,οταν μεγαλωσε, αυτος.
    Εδωσε και δινει παλληκαρησια τον αγωνα αυτης της ζωης. Πετυχε πραγματα που εσεις οι "αρτιμελεις" δεν θα καταφερνατε, γι αυτο και δεν τολμησατε καν να τα προσπαθησετε.
    Παραδειγμα για μιμηση για ολους οσους βρισκονται η θα βρεθουν στη θεση αυτη, "αναπηροι".
    Το μεγαλειο του Ανθρωπου.
    Θλιβερη αντιθεση οι δηλωσεις σας. Δηλωσεις απιστευτα μικρων ανθρωπων που ηλθατε απο το τιποτα και το πουθενα,σας εκανε αυτο που ειστε η Ελληνικη κοινωνια, για να καταληξετε-στα σιγουρα- εκει απο οπου ξεκινησατε.
    Καληνυχτα Δεσποινα καιΘεμιστοκλη.
    Υ.Γ.Συγχωρεστε με για τα καπως σκληρα λογια μου, αλλα πονεσα πολυ αποψε διαβαζοντας την αναρτηση.
    "ΔΑΥΙΔ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν ΠΡΑΓΜΑΤΙ ειπε κατι τετοιο
    τοτε
    ΝΤΡΟΠΗ για τις γυναικες ειναι
    να δουμε θα βγει καμια απο εκεινες του συρμου της τραγουδιστριας να πει κατι;
    Η θα τα καταπιουν;

    ΝΤΡΟΠΗ Βανδη
    και δεν σε ειχα για τσακλοκουδουνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αμα πεθανει, θα λεει μετα οτι θα προτιμουσε να μεινει αναπηρη. Εξ αλλου το να πεθανεις ειναι η ευκολη λυση. Καθε μαλακας μπορει να το καταφερει οπως μας λες ηλιθια νεοπλουτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρε Δεσ..πεινα
    α δ υ ν α τ ω να πιστεψω οτι ειπες τετοια μαλακια!

    Καλα τη πρεζα δεν τη ζυγιζεις όταν την παιρνεις;
    ......
    τσ τσ τσ
    Προσεχε παιδι μου
    και μετανοησε
    γιατι
    "κοινη γαρ η μοιρα
    και το μελλον αβεβαιον"
    Αυριο μπορει νασαι ΕΣΥ σε αναπηρικη καρεκλα

    Μαλακισμενο Δεσπεινακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεσποινα:
    Εισαι π α ν α ξ ι α να ενωθεις
    με το team μας!

    Είμαστε σαν εσενα!
    Ελα και θα δεις


    Ελα τωρα όμως
    πριν κλεισουν οι θεσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΜΑΚΑΚΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ;ΜΗΠΩΣ ΘΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΡΙΟΛΑ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΤΑΛΑΝΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στις ανοησίες μην δίνετε περισσότερη αξία και σημασία από ότι πρέπει.!!

    Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. TO FAINOMENO DEN EINAI MONON ELLHNIKO! SKATA PANTOU UPARXOUN. O MAKARITHS O PATERAS MOU POTE TOU DEN ME SUMBOULEPSE, PANTA OMOS ELEGE NA APOFEUGO KAI NA FOBAMAI TOUS NEOPLOUTOUS KAI THN PALIA POUTANA .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτή η χώρα θα πάει μπροστά - ίσως και πολύ μπροστά - όταν σταματήσουν τα Media και κατ' επέκταση οι πολίτες να σταματήσουν να ασχολούνται με τα κάθε είδους Τσόλια,με τους Φελλούς της ποιοτικώς ανύπαρκτης ελληνικής Showbiz και με τα Καβαλημμένα Σούριελα των ανούσιων για τους πολίτες αλλά αναπαραγόμμενων για την τροφή τους εκπομπών στα τηλεοπτικά κανάλια ,όπου κάθε λογής αγάμητη,βιζιτού,ψυχασθενής,ψωνάρα και "σπρωγμένη" από στελέχη τηλεοπτικών σταθμών σε κρεβάτι ή οπουδήποτε αλλού και για οποιονδήποτε λόγο , εμφανίζονται στους δέκτες των τηλεοράσεων μας και λένε μπούρδες,μπαρούφες,ηλιθιότητες και κοινώς Μαλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αδυνατώ να αντιληφθώ την ανοίκεια και ανόητη κριτική που γίνεται στην κυρία Βανδή για την δήλωσή της. Η ψυχική αντίδραση ενός ανθρώπου στην σκέψη ότι μπορεί να υποστεί μια σοβαρή αναπηρία δεν μπορεί να κριθεί από κανέναν. Κι' εγώ στην ερώτηση αυτή με τον ίδιο τρόπο θα απαντούσα και μπορώ να βεβαιώσω τον επίδοξο "κήνσορα" που έγραψε το συγκεκριμένο σχόλιο ότι το δικό μου πνευματικό και μορφωτικό επίπεδο είναι τουλάχιστον ίσο προς το δικό του. Το πιο εξοργιστικό όμως είναι το ότι ο ρέκτης σχολιαστής θεωρεί πως η άποψη που διατύπωσε η κυρία Βανδή ισοδυναμεί προς παρότρυνση προς τους ήδη αναπήρους να αυτοκτονήσουν! Η ερμηνεία αυτή είναι τόσο αυθαίρετη και εκφέρεται με τόσο κατηγορηματικό τρόπο που μου δίνει την εντύπωση ότι ο εκλεκτός "κήνσωρ" διακατέχεται από το γνωστό σύμπλεγμα που αποτελεί στοιχείο της προσωπικότητας των ανθρώπων του είδους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. THEORO OTI EXEI PARERNINEUTEI I DILOSI TIS DESPINAS VANDI.... DILOSE ENA EMENA PARALITI APO TO KEFALI KAI KATO TOTE THA PROTIMOUSE NA EIXE PETHANEI GIATI THA ITAN VAROS STOUS ALLOUS(EFOSON DEN THA GINOTAN KALA) KAI VASANO GIA TIN IDIA!! APOLITA LOGIKO AUTO! OXI EAN EIXE KAPOIO EIDOS ANAPIRIAS SE ENA SIMEIO!! PAROLA AUTA I VANDI EIXE TO STEXOS KAI TO THAROS PAROLA POU DEN IPOVIVASE TOUS ANAPIROUS... NA BGEI KAI NA EKSEIGISEI KAI NA ZITISEIS GIGNOMH EAN EIRAKSE KAPOIOUS!! TELOS THEORO OTI KATHE ANTHROPOS ILIKRINEIS THA TO SKEFTOTAN AUTO!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. episis pote den kokoreutikan gia ton plouto tous.... psakste ligaki sto discover olokliro to dokimanter... eixan simfonimeno alla na deiksoun....
    o titlos tis ekpompeis itan oi pio diasimoi apo kathe xora kai xoris na to kseroun allaksan ton titlo os oi pio polousioi disimoi kathe xoras kai xrisimopoioiasn kai tonisan kapoia plana!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,
    ΜΗΝ ΤΗΣ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ.
    ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΕΙΝΑΙ
    ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΠΟ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ.
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΟΝΟ[?]
    Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ.

    ΔΥΝΑΜΗ-ΚΟΥΡΑΓΙΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Διαβάζοντας το σημείωμα εξοργίστηκα, όπως είναι φυσικό, και ήμουν έτοιμος να το σχολιάζω με όλη μου την οργή.Για να βεβαιωθώ είδα το βιντεάκι και δεν άκουσα πουθενά την ηλίθια να κάνει τη δήλωση που αναφέρεις. Θέλω να μου το ξεκαθαρίσεις λοιπόν διαφορετικά δεν θα είσαι παρά ένας ακόμη ρουφιανάκος. Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλά μυαλό δεν έχει και αυτό φαίνετε από την δήλωση της....., φιλότιμο δεν έχει απέναντι σε αυτούς που την έκαναν σταρ....,
    Τους έχοντες την ατυχία, που εύχομαι να μην της τύχει, και είναι τώρα ανάπηροι και έχουν δώσει ίσως και το υστέρημα τους για να αγοράσουν τα τραγούδια της δεν τους σκέφτηκε; σαν πελάτες ρε..! Η ΜΟΥΛΑΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΘΑ ΣΑΣ ΓΙΝΩ ΜΟΝΟΤΟΝΟΣ ΑΛΛΑ... ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ!

    Ερώτημα προς κυβερνώντες και μη.
    Γιατί ένας πλούσιος με 4 στρέμματα γης όπου και να είναι αυτά ασχέτως υποδομών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αποχέτευση, υδροδότηση, μπορεί να κτίσει έστω περιορισμένα, και αντιστοίχως ένας φτωχός με 200-500-1000 τετραγωνικά μέτρα δεν μπορεί στο όνομα της άναρχης δόμησης;
    Για τον έχοντα 4 στρέμματα οπουδήποτε δεν ισχύει η άναρχη δόμηση;
    Γιατί ο φτωχός που το έχει περισσότερη ανάγκη το σπίτι από έναν πλούσιο να μην μπορεί με συγκεκριμένους πολεοδομικούς κανόνες, συντελεστή δόμησης, οικοδομική άδεια κλπ, να κτίσει;
    Και στο κάτω κάτω να υπογράφει ότι ο δήμος που βρίσκετε το χωράφι του δεν είναι υποχρεωμένος για αυτόν ατομικά για καμιά παροχή παρά μόνον όταν συγκεντρωθεί ένας (χ) ικανός αριθμός περιπτώσεων στην περιοχή του;
    Αυτός ο νόμος που υπάρχει σήμερα δεν αδικεί κατάφορα τους μικροϊδιοκτήτες και ωφελεί τους μεγαλοϊδιοκτήτες;
    Ή μήπως είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα τους για να μην ξεφυτρώνουν γύρω τους φτωχοί;
    Είναι ή δεν είναι αυτό ρατσισμός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "Α,και συνέλληνες,γεμίστε τα μπουζούκια για να τους κάνετε πιο πλούσιους.Και τα χιλιάδες τισέρτς του Ντέμη να γίνουν εκατομμύρια ..."
    ------------------------------
    Οι ΠΑΡΑΠΑΝΩ ειναι οι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ !
    Πισω απο κάθε ΑΝΟΗΤΟ τσοκαρο
    στυλ Βανδη
    κρυβονται και μερικες χιλιαδες "οπαδοι", "θεατες", "ακροατες", που ακολουθουν τα ειδωλά τους!!
    Δεν ειναι αποριας αξιο που ΤΕΤΟΙΑ ΦΡΟΥΤΑ
    εχουν υπερπαραγωγη στο Ελλαδισταν, γιατι τα ΜΜΕ (Μεσα Μαλακυνσης Εγκεφαλων) ΑΥΤΑ τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ προβάλουν για προτυπα και αφου
    για την ωρα δεν εχουν φτιαξει ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ για να τα θαψουν ως αχρηστα και επικινδυνα για τη δημοσια ηθικη υγεια
    Οι ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ φιλοι της βανδης και των ομοιων να τους χαιρονται και εις κατωτερα




    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Και πολυ καλα λέέι. Και εγω το ιδιο θα ελεγα. Κανενας δεν ειναι υποχρεωμένος να την ακολουθήσει. Αν θελει καποιος να ζει παραπληγικός, δικαίωμά του. Εγω δεν θα ήθελα.
    Και αν ειχε το θαρρος να κανει την πιό γενναία πραξη, την αυτοκτονία, τιμή της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. pistevw oti to kanete thema giati to eipe i bandi
    kai ti eipe ?
    kati aplo pou mpori na to pi o kathenas mas giati etsi aisthanthike ekini ti stigmi
    pistebete dld oti an emene anapiri tha aftoktonouse?
    me tipota tha sinexize kai tha ekane ta panta gia na mporesi na zisi me kathe tropo
    exei dio paideia
    siga min aftoktonouse
    rwtiste kai omws kai ena anapiro
    tha protimouses na eisai tiflos i na exeis karkino
    tha sou apantisi sigpoura tiflos
    tha prepi na ton piasoume kai na tou zitame na kani dilosi signomis enanti twn karkinopathwn
    oxi bebea
    nai pire i bandi apo ton kosmo pou tin parakolouthi arketa evrw!
    giati den exei dosi ena megalo poso gia na ftiaxi kati nai na gini thema kai egw mazi sas
    alla giafto pou eipe pistebw oti ola ginonte gia to onoma
    na exete ygia kai makris apo anapiries

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Παπ Δεν περίμενα τόση επιδειξιμανία από τον Ντέμη και την Δέσποινα, ούτε αυτός ήταν τόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής και ούτε αυτή τόσο μεγάλη τραγουδίστρια, τα μαμούνια τους έκαναν μεγάλους οι άσχετοι αυτοί που κινούνται στον ρυθμό τους, να λικνίζονται με τις βλακείες που τραγουδάει και νομίζει πως είναι η τραγουδίστρια.
    Είναι φανταγμένοι νεόπλουτοι και ξεπαρμένοι, όσο για τον ψυχικό τους κόσμο φτωχοί πάμφτωχοι.
    Ας κοιτάξουν λίγο πολύ λίγο κάποια φτωχά παιδάκια που δεν έχουν κάτι να χαρούν όπως χαίρεται το παιδί τους.
    Κρίμα, περίμενα να ακούσω η να διαβάσω για κάποιες δωρεές σε κάποια ιδρύματα μια κοινωνική προσφορά ένα κάτι για να υπερηφανεύονται αργότερα και με το δίκαιό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σκατόγαυρε για τον Κόκκαλη δεν ισχύουν αυτά; Εσένα θα ρωτάμε πως θα ξοδεύουμε τα λεφτά μας ή πως θ' αντιμετωπίζουμε τη ζωή μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πλήρη έλλειψη συναδελφικής αλληλεγγύης δείχνουν τα λεγόμενα της Βανδή.Τελικά τα άτομα με πνευματική αναπηρία δεν στηρίζουν τα άτομα με σωματική αναπηρία.
    Βέβαια σε μια κοινωνία που κυριαρχεί η εικόνα η ηλιθιότητα όχι μόνο κρύβεται αλλά πολλές φορές επιβραβεύεται κιόλας, δείτε μόνο πόσα βλακόμουτρα πληρώνουν για να ακούσουν την αηδίες της αοιδού.
    Εγώ όμως δεν τους κατηγορώ, λέω μόνο ότι αν κάποια στιγμή χαμήλωνε η πνευματική μου ικανότητα στο επίπεδο όλων αυτών, θα προτιμούσα να πέθαινα παρά να ζω αρτιμελής ηλίθιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ
    ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ
    ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΨΕΥΤΟΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ [ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΟΙ],
    ΚΑΠΟΙΟΝ Η ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ = ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ
    ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
    ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΤΕ ΤΗ ΠΕΝΝΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ
    Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ
    ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ Η ΖΩΗ ΠΟΥ
    ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΗ ΖΗΣΕΙ Η ΟΧΙ.
    ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΝΔΗ ΤΗ ΣΤΑΡ ΤΩΝ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΑΠΑΞΙΑ ΑΥΤΗ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΠΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ?
    ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ???
    ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΑΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ Ο ΑΛΕΚΟΣ
    Η ΑΛΕΚΑ ???
    ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΠΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΡΑΨΑΝΕ???
    Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ
    ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ.ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΝΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΝΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ.....

    http://www.youtube.com/watch?v=kXOzJuSJilI και στο www.despinavandi.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. http://www.youtube.com/watch?v=kXOzJuSJilI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΚΟΠΙΑ.
    ΚΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΛΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΙΦΙΣΜΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ!!!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΛΛΑΡΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΔΟΥΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΝΔΡΟΥΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΜΠΡΑΒΟ......... ΣΤΟΝ 4 Δεκέμβριος 2008 1:17 πμ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΥΤΗΧΩς ΕΙΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΥΤΟΝΤΑΙ ΟΡΘΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩς ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΑΝ ΝΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥς ΑΝΑΠΗΡΟΥς ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΙΩΣ ΤΑ ΠΑΡΓΜΑΤΑ ΨΕΥΤΕΣ ΟΛΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΑΡΟ ΣΑς ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ,ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΗς ΚΑΠΕΛΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΗΚΡΙΝΗς ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΚΡΙΤΡΙΑ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΒΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΘΗΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΞΕΡΟΛΛΕΣ ΨΕΥΤΟΦΙΛΟΣΟΦΟΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. oloi exete apopsi xoris na exete dei tin sinedefksi! ti kala!
    vre gelioi i kopela eipe oti to xtipima ston auxena paraligo na tin afine fito. den tha itan amea, tha itan fito.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΖΗΣΕ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΑΝΠΗΡΙΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΟΧΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ - ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ - ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΖΩΗ. ΠΟΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ; ΠΟΤΕ Η ΒΑΝΔΗ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ; ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 4 Δεκέμβριος 2008 1:17 πμ

    ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ CD ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΟΥ ΣΚΥΛΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΣΟΥ!
    Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ( 4 Δεκέμβριος 2008 9:34 πμ)
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ναι ρε δίκαιο έχει
    όλοι εσείς οι άλλοι φοβάστε τον θάνατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
    ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΈΛΛΑΔΑ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΟΜΠΑΜΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ...ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!!!
    ΤΩΡΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΤΙ "ΤΥΠΟΙ" ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ "ΜΑΥΡΟ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΧΙΛΑΡΙΚΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ....ΠΑΡΟΥΝ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ...
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ "ΔΗΘΕΝ" ΟΜΠΑΜΙΚΟΙ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ ΟΠOΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ - ΚΑΙ ΚΑΤΕΓΡΑΦΗ ΘΕΤΙΚΑ- Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ??

    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ...

    "ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕIΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ"

    ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ..
    ΝΕΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

    ΕΛΕΝΗ ΠΑΣΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Το γεγονός οτι ένας άνθρωπος(στην προκειμένη η Βανδή)δήλωσε ότι θεωρεί ότι είναι αδύναμη να αντιμετωπίσει την αναπηρία και θα προτιμούσε το θάνατο,δεν έχει καμία σχέση με την κριτική στα τραγούδια της και τον τρόπο ζωής της.Θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι ο καθένας έχει δικαιώμα επιλογης,να κάνει και να λέει ό,τι θέλει και να συνηδειτοποιήσουμε πόσο μεγάλη δύναμη έχουν όλοι αυτοί που για τον χ λόγο είναι ανάπηροι σε ένα κράτος όπως το ελληνικό,για το οποίο οι ανάπηροι είναι αόρατοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ξυπνηστε γαμω το κερατο μου ξυπνηστεεεεεεεεεεεε!!!!!!
    τι ειπε ρε γαμωτο η γυναικα??ειπε αυτο που ολοι σκεφτομαστε!!ειναι δυνατον να καταλαβατε κατι προσβλητικο για του αναπηρους??ποση μαλακια βαρατε γαμωτο??ποση??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, Ο ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ,ΟΤΙ ΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ 25.000.000 euro 8 ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ,ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΥΡΙΕ ΝΤΕΜΗ? ΜΗΠΩΣ ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΙΣ??? ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΛΑ ΛΕΩΩΩΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ.......ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 44 ΘΑ ΠΑΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ε που να πηγαν τα λεφτα,θελει και ρωτημα;
    σε μιζες απο τις δεκαδες αποτυχημενες δηθεν μεταγραφες,δε βλεπετε που την εφτασε την ΑΕΚ ο ντεμακος; ομαδουλα β εθνικης την καταντησε με παιχτες που δεν κανουν ουτε για τη γ εθνικη.
    γιατι ειχε φερει τον μπαρμπα φερερ;
    για λαμογιες με δευτεροκλασσατους αποτυχημενους λατινους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΠΟΝΗΡΟΙ ΑΡΚΟΥΔΟΒΛΑΧΟΙ ΤΣΟΠΑΝΑΡΑΙΟΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΙΑΣ ΑΜΟΡΦΩΤΗΣ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΜΑΖΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΗΣΟΥΝ.

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΡΕ ΣΚΑΤΑΔΕΣ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΕΣ ΝΤΙΒΕΣ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΤΣΩΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ, ΠΑΙΞΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ 8, ΔΑΝΕΙΣΤEIΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΣΤΡΑ ΜΕ ΣΩΒΡΑΚΟ CALVIN KLEIN, ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΑΣ ΣΤΑ ΣΚΥΛΟΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΑ.

    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑΛΙΜΠΑΝ.

    ΓΑΜΑΤΕ ΜΕ ΚΙ'ΑΣ ΚΛΑΙΩ ΕΙΣΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση