GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βραχύβια κυβέρνηση...

ΠΑΣΟΚ- ΣΥΡΙΖΑ-Οικολόγων σε ένα χρόνο. . Από το http://kazamia.blogspot.com/ . Οι εκλογές δεν είναι ώρα ακόμα να ρθουν. Ο δρόμος είναι ακόμα...

ΠΑΣΟΚ- ΣΥΡΙΖΑ-Οικολόγων σε ένα χρόνο.
.
.
Οι εκλογές δεν είναι ώρα ακόμα να ρθουν. Ο δρόμος είναι ακόμα βαρύς. Η ατμόσφαιρα αποσταθεροποίσης που υπάρχει τελευταία θα ξεχαστεί διότι θα υπάρξει τεταμένο κλίμα στις σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας ( με το Σκοπιανό τους επόμενους μήνες να μπαίνει στον γύψο). Σε αυτό θα κάνει αντεπίθεση η ΝΔ, βγάζοντας στη φόρα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ, κατρακυλώντας τη διαφορά σε λιγότερο από 2 ποσοστιαίες μονάδες, χωρίς να αυξάνει τα δικά της ποσοστά. Αυτό θα απεικονιστεί σε πρώτη φάση στις ευρωεκλογές. Οι εκλογές θα γίνουν τέλος του χρόνου, με λίγη παραπάνω συσπείρωση των δύο μεγάλων κομμάτων. Βουλή 6κομματική, προσπάθεια ΝΔ να κάνει κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, αποτυγχάνει, στο τέλος το ΠΑΣΟΚ τα βρίσκει με ΣΥΡΙΖΑ, Οικολόγους, δίνει στο ΣΥΡΙΖΑ υπουργείο πολιτισμού και υφυπουργείο παιδείας ( παρόλο που στο ΣΥΡΙΖΑ ήθελαν δικό τους υπουργό Παιδείας με τον όρο να καταργηθεί το "Παιδείας & θρησκευμάτων" και να παραμείνει απλά παιδείας.).Τα ίδια παράπονα έχουν και οι οικολόγοι που αρκούνται στο να ορίσουν δικό τους αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος.
Η καλή λοιπόν μέρα από το πρωί φαίνεται. Η κυβέρνηση θα έχει εσωτερικές διαφωνίες. Στο εξωτερικό θα έχει πλήρη στήριξη του Οbama, την επιφυλακτικότητα της Ευρώπης, ιδίως της Γαλλίας ( θα ξαναβγεί ο Σαρκοζί), και την αρνητική στάση της Ρωσίας. Οι εργασίες για τον αγωγό φυσικού αερίου θα παγώσουν με διάφορα προσχήματα ( πρόβλημα με τις εταιρείες που πήραν το έργο, κτλ κτλ, προκαλώντας την οργή του Πούτιν,ο οποίος θα πιέσει κυρίως κάνοντας μεγάλες συμφωνίες για πώληση οπλικών συστημάτων στην Τουρκία).
Ο Γ. Παπανδρέου θα κάνει και αυτός σπάνιες εμφανίσεις, στην πρώτη γραμμή θα είναι 3-4 στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όχι απαραίτητα κοινοβουλευτικά σχετικά άγνωστα έως τώρα. Μιλάμε για νέα πρόσωπα. Αύξηση της φορολογίας στα οικονομικά με παράλληλη παγίωση των τιμών στα σημερινά επίπεδα, αμελητέα αύξηση των μισθών. Στην υγεία τα πράγματα ίσως πάνε λίγο καλύτερα, (θα γίνουν κάποιες προσλήψεις), η θητεία παραμένει στους 12, ενώ θα δίνονται κάποια κίνητρα για όσους επιλέξουν να υπηρετήσουν μερικούς μήνες παραπάνω ( κυρίως μόρια σε διαγωνισμούς για θέσεις εργασίας και ΑΣΕΠ).
Ο χώρος της παιδείας είναι αυτός που θα ξεχυλίσει το ποτήρι μεταξύ ΠΑΣΟΚ με οικολόγους ( οι οποίοι θα έχουν αφανή ρόλο και κυρίως με ΣΥΡΙΖΑ). Ο Γιώργος Παπανδρέου θα είναι ανένδοτος στο να προχωρήσει στην πλήρη απεξάρτηση Πανεπιστήμιων από τις πανελλήνιες εξετάσεις και στην αναγνώριση όλων των ιδιωτικών πανεπιστημίων. Αυτό θα διχάσει το ΣΥΡΙΖΑ, των οποίων οι βουλευτές που πρόσκεινται στην "αριστερή" πτερυγά του, φιλικά προσκείμμενες στο Τσίπρα, θα ανεξαρτητοποιηθούν και θα ρίξουν την κυβέρνηση.
Η τριπλή αυτή κυβέρνηση δεν θα έχει ζωή πάνω από ενάμιση χρόνο...
--------------------------------

32 σχόλια

  1. ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο δικό τους κόσμο του ονείρου και της φαντασίας οι πρασινοφρουροί.
    Περαστικά παιδάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσωπικά νομίζω ότι όποιος θα πάει με το ΠΑΣΟΚ (εκτός της ΝΔ) θα υπογράψει την πολιτική του καταδίκη. Δεν νομίζω ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε οι Πράσινοι θέλουν ρετσινιές και αμαρτίες του ΠΑΣΟΚ στην πλάτη τους.

    Το ΠΑΣΟΚ πια βρίσκεται στο δεξιό /πλιάτσικο χώρο της πολιτικής μας και είναι συμπολίτευση.

    Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται να διαλυθεί όπως ο Ανδεάς διέλυσε (ή δεν εντάχθει) την ΕΚ και να δημιουργηθεί καινούργιο κόμμα αντιπολίτευσης με καινούργιους αντιπροσώπους/μέλη και όχι με τους καταχραστές του δημοσίου χρήματος που είναι ακόμα ενταγμένοι στο ΠΑΣΟΚ.

    Η ΝΔ ε καλά αυτή δεν έχει στον ήλιο μοίρα. Ουσιαστικά έβαλε τα νύχια της και έβγαλε τα μάτια της. Διότι αν δεν έκανα ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια με το ΠΑΣΟΚ και αν κάθιζαν μερικούς μερικούς στο σκαμνί θα έβγαιναν για πάντα.

    Άρα εναποθέτουμε τις ελπίδες στα άλλα κόμματα για κάτι καινούργιο και δημιουργικό για τον ΛΑΟ και όχι για την τσέπη ορισμένων.

    Ε αυτά περί καζαμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να καταλάβουμε ποιός είναι πίσω από τους κουκουλοφόρους και τους παρακινητές της αποσταθεροποίησης της Ελλάδας.

    ΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ;

    Η Ν.Δ. χάνει γιατί οι καναλάρχες την κατηγορούν ότι δεν κτυπάει αλύπητα τους κουκουλοφόρους.

    Ο Σύριζα χάνει γιατί οι καναλάρχες τον κατηγορούν ότι υποκινεί τους ταραξίες.

    Το ΚΚΕ χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεκανίκι της Ν.Δ. (το θράσος δεν έχει όρια).

    Το Λαός χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεξιό, άρα υπέρ της άχρηστης αστυνομίας.

    Και βεβαίως βλέπουμε συνεχείς δημοσκοπήσεις από το Mega, τον Ant-1, τον Alpha, τον Αλτερ και το Star, όπου όλα τα κόμματα πέφτουν εκτός από ένα που ανεβαίνει.

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ;

    ΜΟΝΟ ο ελληνο-αμερικάνος γιός της margaret chad.

    Πού είπε ΝΑΙ στο βρώμικο αμερικάνικο σχέδιο Ανάν το 2005, που είπε ΝΑΙ στην αμερικάνικη πρόταση για το όνομα Μακεδονία-Σκόπια το 2002 για τους βόρειους γειτόνους μας και που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ σχολιάσει τις κοσμοι-στορικές συμφωνίες του Καραμανλή με τους Ρώσους για τους αγωγούς και τους Κινέζους για τα λιμάνια.

    Και μετά οι οπαδοί του πασόκ ονομάζουν ατεκμηρίωτες θεωρίες συνομωσίας τις κατηγορίες ότι ο Γιωργάκης κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ότι του λένε οι αμερικάνοι και οι καναλάρχες υπάλληλοί τους, σε βάρος της Ελλάδας.

    Φίλοι πασόκοι, θυμηθείτε είμαστε όλοι ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Μην παρασύρεστε από τους καναλάρχες, που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους αμερικάνους.

    Αφήστε τους κομματικούς φανατισμούς και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει καθαρά.

    Θα βρείτε αμέσως ΟΛΕΣ της απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mια άγνωστη,στην Ελλάδα, προσπάθεια μερικών χιλιάδων ομογενών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης να ιδρύσουν μυστική οργάνωση στα χνάρια της Φιλικής εταιρείας και να"συνομωτήσουν" υπέρ της επαναφοράς της Ελληνικής γλώσσας στην ΕΣΣΔ κάτω απ΄το άγρυπνο μάτι της KGB στα τέλη της δεκαετίας του '60, παρουσίασε η εφημερίδα"Καθημερινή" μέσα από συνέντευξη ενός εκ των επιζώντων πρωτεργατών της προσπάθειας.
    Η αφήγηση του κ.Αχιλλέα Τσεπίδη είναι συναρπαστική:
    .
    "Μάρτιος 1980, πλατεία Σταράγια Πλόσιατ, στο κέντρο της Μόσχας. Εξι άντρες με Καυκασιανή κοψιά, γούνινα καπέλα «Σάπκα» και βαριά πανωφόρια, περνούν την πύλη του μεγάρου της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Σοβιετικής Ενωσης (ΚΚΣΕ).
    Κρατούν από μια βαλίτσα στο κάθε χέρι και μετά σύντομη συνομιλία με τον φρουρό, περνούν στο εσωτερικό του κτιρίου, απ’ όπου βγαίνουν μισή ώρα αργότερα χωρίς τις βαλίτσες.
    Δεν ήταν στελέχη του ΚΚΣΕ, ούτε μέλη ξένης υψηλής αντιπροσωπείας αδελφού κόμματος από κάποια χώρα του εξωτερικού. Επρόκειτο για «συνωμότες» μιας παράνομης οργάνωσης Ελλήνων της Σοβιετικής Ένωσης, που δρούσε στα «σπλάχνα» του μπρεζνιεφικού καθεστώτος, κάτω από τη μύτη της KGB.
    Την είχαν ιδρύσει έξι ομογενείς στη Γεωργία, λειτουργούσε στα πρότυπα της «Φιλικής Εταιρείας», και είχε σκοπό να προωθήσει την επαναφορά της διδασκαλίας των ελληνικών στα σχολεία που είχε καταργήσει ο Στάλιν το 1937.
    Τι περιείχαν οι βαλίτσες; Τετράδια γεμάτα με υπογραφές -γύρω στις τριάντα χιλιάδες - που είχε συγκεντρώσει με άκρα μυστικότητα η οργάνωση με την επωνυμία «Παιδαγωγική Εταιρεία» κάτω από ένα...
    κείμενο προς την ανώτατη κομματική ηγεσία, στο οποίο διατύπωναν την επιθυμία τους να διδάσκεται η ελληνική γλώσσα όπου υπήρχαν συμπαγείς ελληνικοί πληθυσμοί. Ένα χρόνο μετά, στο 26ο συνέδριο του ΚΚΣΕ, αποφασίστηκε να επιτραπεί στην Γεωργία και την Ουκρανία η διδασκαλία των ελληνικών. Ο πρωτεργάτης της κίνησης, Αχιλλέας Τσεπίδης, που ζει σήμερα στη Θεσσαλονίκη, ξετυλίγει το κουβάρι των αναμνήσεων.
    Μοναδικός στόχος:
    «Η οργάνωση φτιάχτηκε το 1968 στο Ρουστάβι της Γεωργίας με μοναδικό στόχο να επανέλθουν τα ελληνικά στα σχολεία. Στην αρχή ήμασταν έξι ομογενείς. Λειτουργούσαμε σε συνθήκες παρανομίας κατά τα πρότυπα της Φιλικής Εταιρείας. Ο κάθε ένας από εμάς έπρεπε να στρατολογήσει συγγενείς και φίλους χωρίς όμως ο ένας να ξέρει για τον άλλο. Έτσι σε διάστημα έξι χρόνων γίναμε δύο χιλιάδες. Κάποιοι ομογενείς με οικονομική επιφάνεια, όπως ο Νίκος Αραιόπουλος, Λεωνίδας Παπουνίδης και Γιάννης Σοφιανίδης μας βοηθούσαν οικονομικά, ενώ και στο Σοχούμι εκινείτο ένας άλλος δραστήριος Έλληνας, ο Χαράλαμπος Πολιτίδης».
    Με την πάροδο του χρόνου η οργάνωση ξανοίχτηκε και μάλιστα στη δικτατορία συγκέντρωσε χρήματα και τα έστειλε στην Ελλάδα για οικονομική ενίσχυση των οικογενειών των πολιτικών κρατουμένων. Δεν θα μπορούσε, επομένως, να ξεφύγει από το άγρυπνο μάτι της KGB.
    «Μια μέρα μας φώναξε ο διευθυντής ενός σχολείου και μας είπε: “Παιδιά, σταματήστε γιατί σας έχει πάρει χαμπάρι η KGB και θα ’χετε κακά ξεμπερδέματα”. Ήταν σαφές ότι η KGB μας έστελνε μήνυμα και για ένα διάστημα σιωπήσαμε. Όμως το πάθος μας ήταν ασίγαστο και σιγά σιγά αρχίσαμε να κάνουμε εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου και το ΟΧΙ, με την μορφή πικ νικ και γλεντιών με ελληνικά τραγούδια».
    «Πήγαμε στην Τασκένδη και μαζέψαμε ό,τι βιβλία βρήκαμε από τους εκεί Έλληνες πολιτικούς πρόσφυγες, τα οποία μεταφέραμε στην Γεωργία και τα μοιράσαμε κρυφά στους ομογενείς». Τίποτα όμως δεν θα μπορούσε να προχωρήσει στον Καύκασο και την Ουκρανία, όπου συγκεντρωνόταν το ελληνικό στοιχείο μετά την επιστροφή του το 1956 από τις στέπες του Καζακστάν και της Σιβηρίας όπου το έχει εκτοπίσει ο Στάλιν αν δεν υπήρχε το «οκέι» της κεντρικής εξουσίας στη Μόσχα.
    Η οργάνωση έψαξε και βρήκε εκεί τον κατάλληλο άνθρωπο που δεν ήταν άλλος από την πρώην διερμηνέα του σοβιετικού ηγέτη Νικήτα Χρουστσόφ, καθηγήτρια των ελληνικών, Μαρίνα Ρίτοβα, η οποία, με δεδομένο τον φιλελληνισμό της, μυήθηκε πολύ εύκολα.
    Αυτή μεσολάβησε στο ΚΚΣΕ και έγιναν δεκτές οι υπογραφές, ο ρόλος της ήταν καθοριστικός στη διαμόρφωση του κατάλληλου κλίματος στη Μόσχα. Έτσι στο 26ο συνέδριο του ΚΚΣΕ το 1981 αποφασίστηκε να επιτραπεί η διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας όπου υπήρχαν συγκεντρωμένοι ελληνικοί πληθυσμοί.
    Δεν ήταν, παρά ταύτα, μια εύκολη υπόθεση. «Μας φώναξαν στην ΚΕ του ΚΚΣΕ και μας ρώτησαν πώς θα υλοποιηθεί η απόφαση, αφού δεν είχαμε ούτε βιβλία ούτε δασκάλους. Τους απαντήσαμε ότι θα τα βρούμε όλα αυτά. Σε χρόνο - ρεκόρ η Ρίτοβα έγραψε το πρώτο εγχειρίδιο, ενώ ψάξαμε και βρήκαμε δασκάλους που δεν ήταν άλλοι από τα ελληνόπουλα που το 36 -37 πήγαιναν στο σχολείο και ήξεραν ελληνικά. Αν και ήταν παππούδες πλέον τους επιστρατεύσαμε και μετά από κάποια σεμινάρια που τους έκανε η Ρίτοβα, η οποία εγκαταστάθηκε στην Τιφλίδα για τον σκοπό αυτό, ήταν έτοιμοι να διδάξουν».
    Οι αγκυλώσεις των τοπικών ηγεσιών, παρά τα ανοίγματα του καθεστώτος, εμπόδιζαν την υλοποίηση των άνωθεν αποφάσεων. «Ευτυχώς στη Γεωργία ήταν πρώτος γραμματέας του ΚΚΣΕ ο Σεβαρντνάντζε, γνωστός φιλέλληνας, και έτσι δεν τόλμησαν κάποιοι αξιωματούχοι να ακυρώσουν την προσπάθειά μας».
    Την 1η Σεπτεμβρίου του 1981 άρχισαν στην Γεωργία τα πρώτα μαθήματα ελληνικής γλώσσας σε σαράντα έξι σχολεία, στην Τιφλίδα, Ρουστάβι, Τσάλκα, Σοχούμι και αργότερα επεκτάθηκαν και στην Ουκρανία.
    Στο Ρουστάβι:
    Η ημέρα ήταν ιστορική για τον ελληνισμό του Καυκάσου. Με πρωτοβουλία της οργάνωσης συγκεντρώθηκαν όλοι οι ομογενείς στις αυλές των σχολείων και ο Αχιλλέας Τσεπίδης, από τους πρώτους δασκάλους, θυμάται τι έγινε στο δικό του σχολείο αριθμός 19, στο Ρουστάβι: «Ξεκίνησα ψάλλοντας τον εθνικό ύμνο. Μετά διάβασα το αλφαβητάρι στα παιδιά και συνέχισα δείχνοντάς τους τον ελληνικό χάρτη».
    Έκτοτε η διδασκαλία των ελληνικών γινόταν κανονικά και συνεχίστηκε και μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης. Η ειρωνεία είναι ότι τώρα που δεν υπάρχουν εμπόδια για την γλώσσα, ο ελληνισμός της πρώην Σοβιετικής Ένωσης στη μεγάλη του πλειοψηφία έχει εγκαταλείψει την περιοχή..."
    Αναρτήθηκε από The acrobats

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Άση Μπήλιου σ'τα είπε αυτά; Για τους Ζυγούς τι λέει το 2009;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή, μια από τα ίδια, μια ΝΔ λίγο διαφορετικά, αλλά παρέα με τους παπάδες, με εισαγωγικές εξετάσεις στα ΑΕΙ και, λόγω της οικονομικής κρίσης, καμιά βελτίωση στους μισθούς και συντάξεις... Γιατί να αλλάξουμε; Για να γίνει το Γιώργο πρωθυπουργός; Ας λείπει, να συνεχίσουμε να βρίζουμε τον χοντρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εεεε, μετά απ' αυτά που περιγράφετε και με τις συνήθεις γκάφες και ατυχίες όλων των κυβερνήσεων, καμιά φωτιά το καλοκαίρι, κανένα χοντρό δυστύχημα σε αέρα ή θάλασσα, θα έρθει για άλλα 5-6 χρόνια η ΝΔ... εγώ πιστεύω με τον Κωστάκη πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ:
    WWW.NOIAZOMAI.NET?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε Ανδρέα , τι είναι αυτά που αφήνεις να περνάνε ? Αφού το ξέρεις ότι ο ΓΑΠ έρχεται δεν ...συμμαζεύεις λίγο το πράγμα , γιατί σε λίγο θα νομίζουμε ότι και εδώ γράφει ο ...ατυχής Πρετεντέρης ! και ο πατέρας του είχε χιουμοριστική πέννα και πνεύμα , αυτός ο ατυχής ? Μόνο Καραμανλή και Σημίτη έχει στο ..μυαλό του !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ!
    ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ!
    ΘΕΟΓΟΝΙΑ!

    ΥΠΝΟΝ ΕΛΑΦΡΥΝ ΑΠΟΨΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κε Τύφλα απο τον Καζαμία,

    χωρίς φυσικά να το καταλάβεις
    μας προσκάλεσες να εξετάσουμε το κρανίο σου και δυστυχώς βρήκαμε ότι,

    όχι μόνο έχεις χαθεί μεσ' το σκοτάδι,
    είσαι και 30 χιλιόμετρα πιο πέρα.
    Είσαι μ' αλλα λόγια τόσο χαμένος που μόνος σου αποκλείεται να βρεθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και μετά;……… κρύωναν τα πόδια του και ξύπνησε.

    Γοργίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Kapsampeli me oles autes tis lalakies tha to klissis to magazi.
    Pos to katantssate to blog pio mauro kai apo tele city

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τι ωραιο ζουζουνισμα ..χικ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΒΡΑΒΟ ρε καζαμια...βουλωμενο γραμμα διαβαζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. aris53m

    7 Ιανουάριος 2009 12:26 πμ

    Ενω αν συμμαχησουν με ΝΔ που διαγει βιον σεμνον και ταπεινον θα παρουν τα επανω τους.Οι Βλακιε σου χειροτερες του Καζαμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για τον ξερολα aris53m /Ανωνυμο 7 Ιανουάριος 2009 12:15 πμ /Ανωνυμο 7 Ιανουάριος 2009 12:28 πμ



    Κουμπάροι Πρωθυπουργικοί...
    ΔΗΜ. ΜΗΛΙΑΚΟΣ Διοικητής ΑΤΕ.
    Δ. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος HELLEXPO Ξενοδόχος
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΟΥΔΗΣ Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ τ. Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ, Νυν Γ.Γ. Υπουργείου Υγείας.
    ΕΥ. ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ τ. Υπ. Γεωργίας.
    ΕΥΡ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ Υπ Παιδείας..
    ΒΑΚΗΣ ΦΡΑΤΖΗΣ Πρόεδρος Διοικούσης Ν.Δ. Θεσ/νίκης, Αντιπρόεδρος Λιμένος Θεσ/νίκης.

    Και οι λοιποί Κουμπάροι ...

    ΑΓΓΕΛΑ ΑΒΟΥΡΗ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου. Κουμπάρα Υπ.Μεϊμαράκη. Σύζυγος Αγγ. Μοσχονά.
    ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΟΣΔΟΥ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Κουμπάρος Ευ.Μεϊμαράκη. Κουμπάρος με Περιφερειάρχη Α Λεούδη.
    Α. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ τ. πρόεδρος ΟΕΚ. Κουμπάρος Π. Παναγιωτόπουλου.
    Σ. ΚΩΣΤΑΚΟΣ τ.Πρόεδρος ΟΠΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος του αδελφού του Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού Ι. Αγγέλου.
    Γ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ Γεν. Γραμματέας ΥΠΕΧΩΔΕ. Κουμπάρος Γ. Σουφλιά.
    Ι. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής «Συνήγορος καταναλωτή» (ανήκει στο υπ. Ανάπτυξης). Κουμπάρος γεν. Γραμματέα Ν. Στεφάνου που τον πρότεινε.
    Ν. ΠΑΠΠΑΣ Πρόεδρος ΣΕΚΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος υφ. Εξωτερικών Ε. Στυλιανίδη.
    ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΣΚΑΡΗ Διοικητής Νοσ. Νοσημάτων Θώρακος Πατρών. Κουμπάρα με Ντ. Μπακογιάννη.
    ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΧΟΙΝΑΣ Διοικητής Δρομοκαϊτειου. Κουμπάρος ΥΠΕΞ Ντ. Μπακογιάννη.
    ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΤΣΟΣ (νεαρός δικηγόρος) Διοικητής Νοσοκομείου Κομοτηνής. Αποχώρησε και πήρε θέση προέδρου στον οργανισμό του Υπ. Απασχόλησης ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ Α.Ε. Κουμπάρος τ. βουλευτή Αλεξ. Λυκουρέζου.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ (δικηγόρος - συνδικαλιστής ΑΣΑ). Πρόεδρος Ταμείου Δικαστικών Επιμελητών. Μέλος Δ.Σ. Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Κουμπάρος Γ. Αλογοσκούφη.
    ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΛΟΣ Πρόεδρος ΕΒΕΑ. τ. Γεν. Γραμματέας υπ. Οικονομικών. Κουμπάρος με Ι. Παπαθανασίου.
    ΜΠΑΓΙΩΚΟΣ Διευθυντής Γραφείου Γ.Γ. Ν. Στεφάνου. Γενικό Λογιστήριο. Δ.Σ. ΕΛΠΕ. 3 επιτροπές. Κουμπάρος Ν. Στεφάνου Γ.Γ. Υπ. Ανάπτυξης.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΔΑΚΗΣ Αντιπρόεδρος θυγατρικής ΠΥΡΚΑΛ. (Μεταλλουργική βιομηχανία Ηπείρου). Κουμπάρος Μιχαλολιάκου).
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ Αντιπρόεδρος ΟΕΔΒ (Οργανισμός Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων) Υπ. Παιδείας. Κουμπάρος Μ. Γιαννάκου.
    ΜΙΧΑΗΛ ΣΙΩΨΗΣ Πρόεδρος Οργανισμού προώθησης Ελληνικού Πολιτισμού. Κουμπάρος Γ. Βουλγαράκη.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ (υπεύθυνος διαφημίσεων). Κουμπάρος Ι. Βαρβιτσιώτη, οδοντίατρος.

    ...ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

    Οι δύο γιοι Χρήστος και Παναγιώτης του Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Κ. Σταϊκούρα χρηματιστήριο -
    ΔΕΠΑ - ΕΛΚΕ - Ολυμπιακά ακίνητα.
    Ο κουνιάδος του Κ. Σταϊκούρα, Ν. Τσαμαδιάς, Γενικός Γραμματέας Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Ειδική θέση Διευθυντή στην ΕΤΕ
    συστήθηκε για την πεθερά του γιου του Κ. Σταϊκούρα, Σταυρούλα Πάνου.
    Γ.Κουμουτσάκος - Εκπρόσωπος Τύπου ΥΠΕΞ. Γαμπρός του Γεν. Γραμματέα Υπουργικού Συμβουλίου, καθηγητή Αργύρη Καρρά.
    Κώστας Δόλογλου. Ανιψιός Αχιλλέα Καραμανλή. Στην αρχή τοποθετήθηκε στον ΟΑΠ ΔΕΗ Ασφαλιστικό Οργανισμό ΔΕΗ ΑΕ. Αναγκάστηκε να αποχωρήσει γιατί η διαδικασία επιλογής του έπασχε. Αμέσως τοποθετήθηκε στο υπ. Εθνικής Αμυνας αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Προσωπικού, γιατί εκτός από εξάδελφος του πρωθυπουργού είναι και «κολλητός» του Μεϊμαράκη.
    Οι αδελφοί της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του πρωθυπουργού Ντόρας Βυζοβίτη. Ο ένας Διευθύνων Σύμβουλος σε οργανισμό του υπ. Γεωργίας και ο άλλος Σύμβουλος στο υπ. Υγείας.
    Ο γιος του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Α. Καραγκούνη, Μάριος, Διοικητής στο
    νοσοκομείο Αμφισσας (έφυγε πριν από λίγο καιρό).
    Η κόρη του βουλευτή Κυκλάδων Ι. Χωματά, αρχικά υποδιοικητής και κατόπιν διοικητής στο νοσοκομείο «Ελενα Βενιζέλου».
    Ο γαμπρός του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριου Σαλμά, Αρβάλης Αθανάσιος, διοικητής στο νοσοκομείο Ψυχικών Παθήσεων Αμφιλοχίας «ΚΑΦΚΑ», ενώ δεν επιτρέπεται στην ίδια πόλη όπου ζει και εργάζεται.
    Ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη, Κωνσταντίνος, ειδικός σύμβουλος στο ΥΠΕΞ.
    Κόρες υφυπουργών Ανδρεουλάκου - Μιχαλολιάκου - Ορφανού, τ. υφυπουργού Τατούλη και υπουργών Σιούφα - Πολύδωρα στα γραφεία υπουργείων σε διάφορες θέσεις.
    Δόμνα Κυρζοπούλου – Λιβανού (Σύμβουλος στο Υπουργείο Δικαιοσύνης).
    Κόρη του υποδιοικητή του ΙΚΑ Κυρζόπουλου και σύζυγος του πολιτευτή Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιου Λιβανού.
    Δημήτρης Κουρκουμέλης, δικηγόρος - Γεν. Γραμματέας Υπουργείου Αιγαίου (τον ανάγκασε σε παραίτηση ο Παυλίδης). Ανιψιός της βουλευτού Αργολίδας Ελσας Παπαδημητρίου.
    Δ. Βαγιωνάς, Πρόεδρος ΕΟΦ. Αδελφός βουλευτή Χαλκιδικής της ΝΔ Βαγιωνά.
    Κόρη βουλευτή Ρεθύμνου - συμβούλου Πρωθυπουργού Κεφαλογιάννη. Νομικός σύμβουλος στο πρωθυπουργικό γραφείο.
    Ο γιος του τ. βουλευτή και νυν προέδρου της «Θέμις Κατασκευαστική» Ν. Γκόνη, νομικός σύμβουλος «Κτηματολόγιον Α.Ε.» και πρόσφατα τοποθετήθηκε σε θυγατρική του ΟΣΕ (νομικός σύμβουλος) και μέλος Δ.Σ. ΟΛΠ όταν έφυγε από πρόεδρος του ΟΛΠ ο πατέρας του. Π. Μιχαλόλιας, αξιωματικός ε.α., εξάδελφος του Μιχαλολιάκου, σύμβουλος ΕΛΤΑ.
    Ο αδελφός του Αντώναρου στην ΕΡΤ (Σύμβουλος - Δορυφορική). Ο γιος του τ. ΑΓΕΕΘΑ Γκράτσιου. Διευθύνων σύμβουλος στην ΚΕΔ (Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου).
    Ο γιος του Θ. Μπακατσέλου, πρόεδρος ΔΕΘ. Οι γιοι του τ. βουλευτή Κέρκυρας Γκίκα. Ο πρώτος σε ηγετική θέση στα «Ελληνικά Πετρέλαια». Ο δεύτερος εκπρόσωπος Τύπου στο υπ. Εθνικής Αμυνας.
    ΑΤΕ Αιμιλιανός Κατσαρός. Σύμβουλος σε θέματα επενδύσεων. Ανιψιός του υποδιοικητή ΑΤΕ Παναγιώτη Βαράγκη.
    Λώρα Μολυβιάτη, τ. Διευθύντρια Γραφείου ΥΠΕΞ, νυν αναπληρώτρια γενική Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων υπ. Εθνικής Αμυνας. Κόρη του τ. υπουργού Π. Μολυβιάτη. Μαρία Μπασιάκου, αδελφή του υπουργού Μπασιάκου. Διευθύντρια υπ. Γεωργίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ:
    WWW.NOIAZOMAI.NET?

    7 Ιανουάριος 2009 2:12 πμ

    Ο Ανθρωπος αυτος εχει χτυπησει κοκκινο...παρανοικος με τα ολα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αμέσως μετά ήρθε ο Ερωτας πετώντας με το μαγικό τουυ βέλος και ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τελικά το αλτσχάιμερ κτυπάει και σε μικρότερες ηλικίες.
    Κακόμοιροι πρασινοφρουροί, νομοτελειακά κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό, δηλαδή να πιστέψετε ότι μπορεί ο κεντρώος χώρος να ψηφίσει τον απόφοιτο του πίκπα.
    Τρείς μήνες τώρα σας δίνουν οι καναλάρχες μαιμού δημοσκοπήσεις και τελικά τις πιστέψατε (είστε και επιρρεπείς να τσιμπάτε στα μεγάλα λόγια και τα ψευτο-οράματα).
    Ο Χαζογιώργος πρωθυπουργός, έτσι;
    Ξανασκεφτείτε το λίγο.
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ.
    Θυμηθείτε ότι επέλεξε την μουσουλμάνα πιτσιρίκα Καραχασάν να εκπροσωπήσει το πασόκ στη Βόρεια Ελλάδα (που μετά έλεγε ότι είναι τουρκάλα όχι μουσουλμάνα, βρίζοντας την Ελλάδα και εκθειάζοντας την Τουρκία), λες και δεν υπήρχαν άλλοι πιό κατάλληλοι υποψήφιοι.
    Θυμηθείτε ότι για 23 χρόνια είχε σύμβουλο και φίλο (κατά δήλωσή του) το Γρηγοράκη το Βαλιανάτο που έλεγε στα κανάλια και τις ξένες εφημερίδες ότι τα σκόπια πρέπει να ονομάζονται Μακεδονία.
    Έτσι ενδεικτικά σας τα θυμίζω, πιό πολύ για να σπάσουμε πλάκα.
    Εάν δεν το καταλαβαίνετε μόνοι σας ότι ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ τί να σας πώ.
    Του αρέσει βέβαια να φαντασιώνεται καλύτερους κόσμους και να έχει νέα οράματα και νέες ιδέες (όλα “νέα” είδες τί ωραία που τα λέει το άτιμο;, τίποτε το συγκεκριμένο όμως) αλλά ένα πράγμα έχω να σχολιάσω.
    ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΙΧΕ ΟΡΑΜΑΤΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΙΣΩΣ;
    Φίλοι πασόκοι, εάν δεν μπορείτε να αντιληφθείτε τις προσωπικές ανεπάρκειες του χαζούλη θέλετε ψυχιατρική βοήθεια, επειγόντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Soy πηρε πολυ ωρα για να σκεφτεις και να γραψεις ολες αυτες τις μαλακιες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Στο δικό τους κόσμο του ονείρου και της φαντασίας οι πρασινοφρουροί.
    Περαστικά παιδάκια.

    7 Ιανουάριος 2009 12:15 πμ

    ----------------------------------

    Καραμανλόσκυλα γιατί στενοχωριέστε;
    Έτσι όπως τα έχετε κάνει τα πράγματα η συγκεκριμένη πρόβλεψη που ούτε εγώ την πιστεύω είναι ότι το καλύτερο για σάς. Να προσεύχεστε και να λέτε μακάρι να γίνει έτσι μή σας τύχει το άλλο να σας καβαλήσει δηλαδή το ΠΑΣΟΚ για άλλα 20 χρόνια αυτοδύναμο, μόνοι σας ο αρχηγός σας οδηγεί τα πράγματα προς τα κεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΧΕΧΕΧΕΧΕ.

    ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ!

    ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ? (ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ)
    ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!

    ΑΚΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο Σόρος στο μεγαλείο τηε βλακείας του!! Απέλπιδες προπάθειες αποδιοργάνωσης της Ελλάδος!

    Να του στείλουμε βιβλία του Λιακόπουλου μήπως και αντιληφθεί και αυτός σε ποιο στρατόπεδο ανήκει!

    ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

    Έχουμε και λέμε λοιπόν για αυτήν την βραχύβια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
    Υπουργός: Δραγασάκης

    Σύμβουλος: Γιαννουλόπουλος, καθηγητής Παντείου

    Αποτέλεσμα: Η Βαρντάσκα ονομάζεται εντός 3 ημερών "Μακεδονία" ενώ αμφισβητείται έντονα και ο Νομός Αττικής αφού η σκληρή πτέρυγα των εκσυγχρονιστών θεωρεί ότι οι Έλληνες δεν υπάρχουν πλέον ούτε στην Αθήνα!! Θράκη και Ήπειρος έχουν παραδοθεί στην Τουρκία και Αλβανία αντίστοιχα, ενώ το Αιγαίο συνδιοικείται!

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    Υπουργός: Γιώργος Παπανδρέου

    Σύμβουλος: Ρεπούση

    Δεν υπάρχει ούτε μια αναφορά στη λέξη "Έλληνας" ενώ ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην εκκλησία αφού αφαιρούνται ο όρκος από όλες τις δημόσιες υπηρεσίες με τη συναινεση του Ιερώνυμου. Ταυτόχρονα, καταργούνται οι αργίες που αφορούν Χριστιανικές εορτές (χάνονται οι 15 μέρες Πάσχα και Χριστουγέννων), ενώ στους μαθητές επιβάλλεται ποινή αποβολής 10 ημερών σε περίπτωση που συλληφθούν να κάνουν το σταυρό τους. Τα βιβλία ιστορίας ξαναγράφονται με αφαίρεση τεχνηέντως όλων των Ελληνικών επιτυχιών, ενώ αφήνεται να εννοηθεί ότι οι Έλληνες προήλθαν από τους Τουρκους!

    Καθιερώνεται δεύτερη επίσημη Γλώσσα της Ελλάδος η Τουρκική ώστε οι δυο λαοί να συνυπάρξουν. Διδασκεται υποχρεωτικά από το νηπειαγωγείο!! Καταργείται η διδασκαλία της Αρχαίας Ελληνικής ως αναχρονιστικής και άχρηστης σημασίας.

    Συστηματική δίωξη με το γάντι προς τους Χριστιανούς αφού απαγορεύεται να διορίζονται ως εκπαιδευτικοί.

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

    Υπουργός: Κουναλάκης Πέτρος

    Συστήνεται μια νέα αρχή προστασίας της "ψυχής του ανθρώπου"

    Εντός ενός έτους υπάρχει εκρηκτική αύξηση της εγκληματικότητας κατά 1000% αφού η νεοσύστατη αρχή προστασίας τους δίνει το δικαίωμα να επικαλούνται την ψυχή τους για προστασία!! Στο καταστατικό της, όμως, υπάρχει μια φράση που αφήνει παράθυρο για εφαρμογή των ποινών κανονικά προς τους Έλληνες πολίτες! Ουσιαστικά, ισχύει μόνο για μετανάστες.

    Πλήρη διακαιώματα στους ομοφυλόφιλους, ενώ δίνονται γενναία μέτρα για την κοπή των όρχεων από τους άνδρες, ώστε να εκσυγχρονιστούν. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές πρέπει να αποφευχθεί η προσκόλληση προς το συντηρητισμό της φύσης (η διατήρηση των όρχεων και του πέους) Το μέτρο αυτό λέγεται "καλλωπισμός της φύσης"

    Οι επιθέσεις εναντίον των Ελλήνων θεωρούνται απελευθερωτικές κινήσεις κατά του κοινού εγκλήματος και τρομοκρατίας.

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    Υπουργός: Δαμανάκη, Παύλος Τσίμας

    Τα μάρμαρα του Παρθενώνα οριστικά πλέον μένουν στο Λονδίνο, ενώ παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες κατοίκων Πέλλας και Ημαθίας, συνεχίζουν να γίνονται μυστικές ολονύκτιες μεταφορές αγαλμάτων προς την "Δημοκρατία της Μακεδονίας"

    Μετά από επίσκεψη εμπειρογνωμόμονων αμφισβητείται η σχεδίαση και η κατασκευή της Ακρόπολης από τους Αρχαίους Έλληνες αφού κύκλοι του Υπουργείου υποστηρίζουν ότι κατασκευάστηκε από τους προγόνους των Τούρκων, Ελληνλαχ!

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

    Υπουργός: Μαργαρίτης

    Πλήρης κατάρρευση του συστήματος Υγείας αφού δόθηκαν πάνω από 20 δις Ευρώ για περίθαλψη Αλβανών και λοιπών μεταναστών. Οι Έλληνες απαγορεύονται να εισέρχονται στα Ελληνικά Δημόσια Νοσοκομεία λόγω υψηλού κόστους.

    Σκάνδαλο ξεσπάει πανελληνίως όταν διαδίδεται η είδηση ότι Ιατρός-Μικροβιολόγος, σκληροπυρηνικός εκσυγχρονιστής και γνωστός ενθέλληνας, διέσπειρε τον ιό Έμπολα σε όλες τις περιφέρειας της χώρας και προκάλεσε τον θάνατο 2 εκ Ελλήνων. Πανικός σε όλο τον κόσμο με όλα τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία να κάνουν λόγο για παγκόσμιας πρωτοτυπίας μορφή προδοσίας!!!

    Αναγκαστικά, ο Γιωργάκης παραιτείται. Έτσι έληξε η βραχύβια διακυβέρνηση από ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-Οικολόγους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Απίστευτο: Οι νευροβιολόγοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά!! Ο γράφων το εκτενές κείμενο(2:54 μμ) μόλις διαπιστώθηκε ότι ξεπέρασε το ανώτατο δυνατό όριο μαλακίας που έχει καταγραφεί ποτέ!!! Προαιρετική η κατάθεση των ατομικών στοιχείων του ώστε να γραφεί το όνομά του στο βιβλίο Γκίνες( με χρυσά γράμματα εννοείται...)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. i malakia einai a8lima telika...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο ανώνυμος του 2:54 μμ

    Να σας δώσω και μια ερμηνεία της λέξης "Προοδευτισμός" από ταδικά μας λεξικά.

    ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ

    "Προοδευτισμός" Είναι μια ευρεία καπηλεία του όρου "εκσυγχρονισμός" σε βάναυσο επίπεδο που σε όλες τις περιπτώσεις οι υποστηρικτές του εκφράζουν ακραίες αντιλήψεις, συνήθως με ειρωνικό ή χαμογελαστό τρόπο. Στις περισσότερες περιπτώσεις συνοδεύεται από άναρχη αντίληψη όσον αφορά την εφαρμογή των ιδεών ενώ δύναται να οδηγήσει σε μεμονωμένη ή σε ομαδικές επιθέσεις, είτε ακόμα στη σύσταση τρομοκρατικών οργανώσεων.

    ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ

    Περιγραφή
    "Προοδευτισμός" Είναι μια νέας μορφής ασθένεια και το κύριο χαρακτηριστικό-σύμπτωμα της ασθένειας είναι η σοβαροφάνεια που επιδεικνύει ο ασθενής. Η διάγνωση της ασθένειας είναι εξαιρετικά δυσχερής αφού ο πάσχων έχει την τάση να χρησιμοποιεί επιχειρήματα που σε αρχικά στάδια δείχνουν λογικοφανή. Εν πορεία όμως ο ασθενής υποπίπτει σε ασυναρτησίες ιδεών και θεωρεί ότι αυτός είναι λογικός και ορθός ενώ οι υπόλοιποι είναι ακραίοι ψυχωσικοί. Δι αυτόν τον λόγο, οι Ψυχίατροι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, δεδομένου ότι αυτός ο τύπος ασθένειας έχει παρόμοια συμπτώματα με την κλασσική Σχιζοφρένεια.


    Θεραπεία
    Η Πρόγνωση της ασθένειας είναι προς το παρόν ασαφής. Συνιστάται όμως αυστηρή και συστηματική παρακολούθηση του πάσχοντος και αν χρειαστεί, θεραπευτική αγωγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΜΑΓΚΕΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΦΥΛΑΞΤΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. http://kazamia.blogspot.com/2009/01/o-kazamiablogpsotcom.html

    Αυτό για μερικούς έξυπνους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση