GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τη λαθρομετανάστευση...

"Οι ύπουλοι εχθροί του ελληνικού λαού..." Είναι αυτοί που με το πρόσχημα του «αντιρατσισμού» προσπαθούν να σβήσουν τη μεγάλη και α...

"Οι ύπουλοι εχθροί του ελληνικού λαού..."

Είναι αυτοί που με το πρόσχημα του «αντιρατσισμού» προσπαθούν να σβήσουν τη μεγάλη και αναμφισβήτητη αλήθεια: ότι για κάθε έναν ξένο που μπαίνει στην Ελλάδα για να δουλέψει, ακόμα ένας Έλληνας μένει άνεργος.
.
Του Πέτρου Ζώγου
.
Από τη Σοσιαλιστική Προοπτική (Καποδιστρίου 47 10432 Αθήνα, τηλ. 2105234175, e-mail : sosialistikiprooptiki@yahoo.gr ), το μηνιαίο όργανο της Κομμουνιστικής Τροτσκιστικής Ένωσης (4η Διεθνής) του Ιανουαρίου 2009, που εκδίδει η ομάδα του Γιάννη Βερούχη, ενός σπουδαίου διανοητή, αγνού αγωνιστή και αντιστασιακού ( που είχε συστήσει επί χούντας την αντιστασιακή οργάνωση Δημοκρατικές Επιτροπές Αντίστασης- Δ.Ε.Α.) και των συντρόφων του Πάρι Δάγλα, Αριστείδη Λάμπρου, Βασίλη Παπανικολάου, Σωτήρη Κρόκου, Μάριου Σάκου, αναδημοσιεύω το κύριο άρθρο που αναφέρεται στους λαθρομετανάστες χωρίς άλλα δικά μας σχόλια. Έτσι ως απάντηση στους «φιλάνθρωπους» αριστεροκοκολωνακιώτες που σκίζονται να διαμελίσουν τη χώρα, αφού πρώτα εξοντώσουν την εργατική της τάξη.
Υπενθυμίζω ότι συνεχίζεται με αυξανόμενο ρυθμό η συστηματική προώθηση εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών από το κύκλωμα των δουλέμπορων που λειτουργεί υπό την αιγίδα του τουρκικού κράτους με έδρα τους την Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη. Παρ’ όλες τις διεθνείς συμβάσεις που έχουν υπογράψει οι καλοί γείτονες, δεν τους δέχονται πίσω, όπως οφείλουν να κάνουν και τελικά οι περισσότεροι προωθούνται στην Αθήνα. Εδώ κάτω από την Ομόνοια, κοντά στο Δημαρχείο του δημοσχιοσχεσίτη Νικήτα Κακλαμάνη, οι δουλέμποροι έχουν μετατρέψει το κέντρο της χώρας σε γκέτο των ναρκωτικών, της πορνείας, της παιδοφιλίας, της αθλιότητας, της φοροδιαφυγής, της εισφοροδιαφυγής, της βρωμιάς, της μόλυνσης, έλλειψης πυρασφαλείας, επεισοδίων, παραβατικότητας, παρανομίας, εγκλήματος, της ανασφάλιστης εργασίας και κάθε μορφής εκμετάλλευσης.
Όσοι δυστυχείς λαθρομετανάστες δεν καταβάλλουν το τίμημα για τη μεταφορά τους που ανέρχεται σε 3.000-7.000 το κεφάλι, ή απειθαρχούν στις απαιτήσεις των δουλεμπόρων για να υπηρετούν τις άνομες πράξεις τους και να ενταχθούν σα σκλαβοπάζαρά τους, τιμωρούνται καταλλήλως, ακόμα και με τη δολοφονία τους. Στα πλαίσια του δόγματος Οζάλ ότι « δε θα χρειαστεί να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια κόσμο από εδώ μεριά», η χώρα μας, υφίσταται σήμερα μια μαζική εισβολή, μια αναίμακτη σταδιακή κατάληψη, που με απλούς αριθμητικούς υπολογισμούς, οδηγεί στην εξαφάνισή της σε πολύ κοντινό χρονικό ορίζοντα. Πρόκειται για συνειδητή πολιτική μεθόδευση της γείτονος, η οποία συνεπικουρεί τη γενικότερη επιθετικότητά της και τη διεκδίκηση του μισού Αιγαίου. Η απλή αυτή πρακτική του μαζικού εποικισμού εφαρμόστηκε με επιτυχία στη Βόρεια Κύπρο, στην Ίμβρο, στην Τένεδο. Ενώ υπάρχουν πολλά παρόμοια παραδείγματα διεθνώς και ιστορικά προηγούμενα με πρώτιστο αυτό της Βοσνίας, όπου ο γηγενής πληθυσμός εξαφανίστηκε από την πλημμυρίδα του μη αφομοιώσιμου μουσουλμανικού στοιχείου.
Πιο κάτω παραθέτω αυτούσιο...

το κείμενο της Σοσιαλιστικής Προοπτικής, επισημαίνοντας ότι και ο τίτλος που παρατίθεται στην αρχή του παρόντος κειμένου είναι επίσης δανεισμένος από την ίδια αυτή εφημερίδα της Κομουνιστικής Τροτσκιστικής Ένωσης :

«Οι Έλληνες καπιταλιστές, η κυβέρνησή τους και τα κόμματά τους συνεχίζουν ακάθεκτοι το καταστραφικό έργο της μαζικής εισαγωγής φτηνών και υποτακτικών ξένων εργατών, παρόλο που ταυτόχρονα δηλώνουν ότι θα μειώσουν τις θέσεις εργασίας εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, η κραυγαλέα αυτή αντίφαση αποκαλύπτει ξεκάθαρα τις προθέσεις τους. Γιατί όταν δηλώνουν ότι θα μειώσουν τις θέσεις εργασίας και την ίδια στίγμη συνεχίζουν την εισαγωγή ξένων, είναι ηλίου φαεινότερο ότι σκοπεύουν να ρίξουν ακόμα περισσότερους Έλληνες στην ανεργία, την υποαπασχόληση και την απλήρωτη εργασίας, αλλά και να αφαιρέσουν ακόμα περισσότερες κοινωνικές κατακτήσεις. Η κατάσταση είναι ήδη αφόρητη. Δύο εκατομμύρια ξένοι ζουν και εργάζονται στη χώρα μας, ενώ ένα εκατομμύριο Έλληνες είναι ουσιαστικά άνεργοι. Η προέλευση των ξένων από χώρες με χαμηλό βιοτικό επίπεδο έχει ρίξει αφάνταστα τους μισθούς και τα μεροκάματα και έχει καταργήσει στην πράξη πολλές εργατικές κατακτήσεις. Η απουσία ταξικής συνείδησης στους περισσότερους αλλοδαπούς έχει πάει το εργατικό κίνημα χρόνια πίσω. Το παραεμπόριο των ξένων πλήττει καίρια τους μικρούς Έλληνες εμπόρους. Η εγκληματικότητα των ξένων συμμοριών έχει μετατρέψει σε γκέτο ολόκληρες περιοχές και ενισχύεται από αλλοδαπούς που μένουν άνεργοι από την πτώση της οικοδομής.

Την αφόρητη αυτή κατάσταση έρχεται να κάνει ακόμα χειρότερη η εισαγωγή μιας νέας κατηγορίας μεταναστών ακόμα πιο πεινασμένων, ακόμα πιο φτηνών και ακόμα πιο δουλικών, προερχόμενων από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, την Ινδία και τις πιο καθυστερημένες αφρικανικές χώρες (Σομαλία, Σουδάν κ.λ.π.). Η νέα αυτή κατηγορία μεταναστών νιώθει απόλυτα ευχαριστημένη αν πάρει ένα μεροκάματο της τάξης των 15 έως 25 ευρώ, για μια δουλειά που οι παλιοί μετανάστες παίρνουν 40 ευρώ και οι Έλληνες έπαιρναν 60 ευρώ.Ο σκοπός της αστικής τάξης, εκτός από οικονομικός, είναι και πολιτικός. Θέλει να αλλάξει την πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας με τη μόνιμη εγκατάσταση πολιτικά καθυστερημένων μαζών και, όσο είναι δυνατόν, να τους δώσει πολιτικά δικαιώματα, έτσι ώστε ο πολιτικά ανήσυχος ελληνικός λαός να υποταχθεί σε μια ετερόκλητη μάζα παθητικών, μοιρολατρικών, θρησκόληπτων και πολιτικά αδιάφορων πληθυσμών, προερχόμενων από αντίστοιχες κουλτούρες βαθιά ριζωμένες μέσα τους.

Το στρατηγικό αυτό αστικό σχέδιο, που εφαρμόζεται εδώ και είκοσι σχεδόν χρόνια, έχει καταντήσει την Ελλάδα χώρα φτηνής ανειδίκευτης εργασίας, έχει καθηλώσει το τεχνικό και παραγωγικό της επίπεδο πολύ χαμηλά και έχει υποθηκεύσει συνολικά το μέλλον της χώρας.Το σχέδιο αυτό το υπηρετούν πιστά εδώ και είκοσι χρόνια η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΝ, το ΚΚΕ και όλα τα αστικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με το πρόσχημα του «αντιρατσισμού».Μάλιστα πρόσφατα η κυρία Παπαρήγα και ο Ριζοσπάστης ζήτησαν την απόδοση της ελληνικής υπηκοότητας σε όλους τους αλλοδαπούς και τα παιδιά τους. Με τον τρόπο αυτό η ηγεσία του ΚΚΕ προσπαθεί να αποσπάσει την εύνοια της μεγαλοαστικής τάξης και των ξένων που ήδη ψηφίζουν, αλλά και να στρατολογήσει οπαδούς για τη σταλινική της ιδεολογία από πληθυσμούς που είναι εθισμένοι στον αυταρχισμό και το δεσποτισμό, ξέροντας ότι ο ελληνικός λαός ποτέ δεν θα δεχτεί αυτό το μοντέλο.

Παρά τη συστηματική πλύση εγκεφάλου και τη διαρκή τρομοκρατία με τη ρετσινιά του «ρατσισμού», ο ελληνικός λαός έχει αρχίσει να συζητά το πρόβλημα και να οργανώνει τις πρώτες του αντιδράσεις. Οι αντιδράσεις αυτές, επειδή δεν υπάρχει κεντρική πολιτική δύναμη να τις συντονίσει, ξεσπούν αυθόρμητα στις τοπικές κοινωνίες, με αφορμή την εγκληματικότητα και τη δημόσια υγεία. Μέχρι στιγμής είχαμε τις οργανωμένες αντιδράσεις των κατοίκων του Αιγάλεω, του Αγίου Παντελεήμονα Αθηνών και της Πάτμου. Όλα δείχνουν ότι οι αντιδράσεις θα πυκνώσουν. Εδώ και χρόνια οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι Έλληνες θεωρούν τους αλλοδαπούς υπεράριθμους. Και σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση, το 71% τους θεωρεί πηγή εγκληματικότητας και το 48% απειλή για την εθνική μας ταυτότητα, νιώθοντας πλέον τον κίνδυνο κοινωνικής, πολιτιστικής και πολιτικής οπισθοδρόμησης της χώρας.

Απέναντι στην κατάσταση αυτή, η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Πρέπει να σταματήσει άμεσα η εισαγωγή μεταναστών και να μειωθεί ο αριθμός των υπαρχόντων, γιατί το μόνο που γεννάει είναι η κοινωνική, πολιτική, πολιτιστική και οικονομική οπισθοδρόμηση της χώρας, η κατάργηση όλων των εργατικών, κοινωνικών και πολιτικών κατακτήσεων, η εξόντωση της ελληνικής εργατικής τάξης και η εξαθλίωση και καθυπόταξη του ελληνικού λαού. Η θέση αυτή δεν είναι καθόλου ρατσιστική. Είναι το αναγκαίο μέσο άμυνας απέναντι στο καταστροφικό μεγαλοαστικό σχέδιο».

45 σχόλια

  1. Oi EXΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΟΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H EΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑβουμε ΟΛΟΙ.
    ΕΧΟΥΜΕ 15% ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ 3,8
    ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΜΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΩΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ.
    Η ΑΦΕΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φτου ρε γαμωτο!!
    Ρε φτου ρε!!!

    Ειχα καποιες μερες να ανοιξω την τηλεοραση και ενταξει ..δεν μου ελειψε κιολας...

    Σημερα λοιπον -πριν λιγο λεμε- την ανοιξα και βλεπω το μανωλακης το γλεζος!!!
    Ρε ημαρτον..

    Να σου λεει οτι εριξε το φασισμο!!
    Ρε ημαρτον ρε λεω...

    Δηλαδη ρε μανωλακη ,για εξηγησε μας ,γαμω το ,,ιστο σου επιτελους,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ρε αθλιο πουσταριο....
    ΠΟΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ????

    ΠΟΤΕ??? ΠΟΥ ???? ΤΙ ΩΡΑ?????

    Να μαθαιναμε και μεις τελος παντων!!!

    Απ οτι ξερω ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ,επαναλαμβανω ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ,η σημαια επαιρεται την πρωιαν και υποστελλεται την εσπεραν...

    ΠΩΣ ΕΣΥ ,ΡΕ ΓΑΜΩσταυρε εσυ κατεβασες την γερμανικη σημαια το .."βραδυ"????

    ΠΩΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ?????>????????????##########

    Υ.Γ
    Τελικα ειναι γεγονος οτι αμα δεν περασεις απο το ΚουΚουΕξω στα παιδικα σου χρονια ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!!!!

    Ρε φτου ρε πουστηδες..

    ΦΤΟΥ ροχαΛΕς.....

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα τριζουν τα κοκκαλα του Παμπλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εάν αύριο το πρωί διώχναμε όλους τους μετανάστες η εγκληματικότητα θα εξαφανιζότανε, θα κυκλοφορούσαμε στην ομόνοια και στο πεδίο του Άρεως , ο μισθός θα ανέβαινε κατακόρυφα , το νερό του Μόρνου θα ήταν επαρκή για την Αθήνα , αυτά τα ολίγα για αρχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για περισσότερες ρατσιστικές, φασιστικές και νεοναζί αναρτήσεις, ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ.

    Απολαύστε.

    Μπόνους τράκ αυτό το βίντεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΈΧΟΥΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ! ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ! ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ, ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΩ, ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΈΛΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΩ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΟ ΕΝΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΓΙΑΤΙ;;; ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΤΑ SS ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ, ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ, ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΑΠ' ΤΟ ΣΤΟΜΑ, ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ, ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ, ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΙΚΑ, ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΠΑΡΚΟ, ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ! ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βινδείδιον...


    Το θέατρο σκιών παρουσιάζει:


    Ο Καρατζαφέρης αντιρατσιστής.


    ωπα ωπα παπάκοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντε ρε φασιστοσκουληκι κΤζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΥΣΤ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
    ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα επισκέφθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Τάξης, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Βασίλειο Τσιατούρα και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Υποστράτηγο Ιωάννη Μπούτσικα.

    Ο αναπληρωτής υπουργός ενημερώθηκε για τα προβλήματα αστυνόμευσης της περιοχής και για τις αστυνομικές δράσεις που αναπτύσσονται για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.
    Ο κ. Μαρκογιαννάκης παρείχε στο προσωπικό εντολές και κατευθύνσεις για την άσκηση του αστυνομικού έργου, τονίζοντας την ανάγκη της αυξημένης παρουσίας και της συνεχούς αστυνόμευσης, με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες, αναγνωρίζοντας παράλληλα το δύσκολο έργο που οι αστυνομικοί επιτελούν.

    Προηγουμένως ο κ. Μαρκογιαννάκης, είχε συναντηθεί με εννεαμέλη επιτροπή κατοίκων με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις. Οι πολίτες εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή και ζήτησαν την ενίσχυση της αστυνόμευσης με γνώμονα τη μόνιμη και όχι την περιοδική εφαρμογή των μέτρων.

    Ο κ. Μαρκογιαννάκης διαβεβαίωσε, ότι θα ενισχυθεί το Αστυνομικό Τμήμα με αστυνομικό προσωπικό το οποίο θα πλαισιώσει την υπάρχουσα δύναμη και τόνισε ότι θα αναπτυχθούν ειδικότερες δράσεις στην ευρύτερη περιοχή, και ιδίως πέριξ της πλατείας του Αγ. Παντελεήμονα, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας.

    Μετά την επίσκεψη ο κ. Μαρκογιαννάκης έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

    «Το Τμήμα θα ενισχυθεί, αλλά θα υπάρξουν και άλλου είδους δράσεις οι οποίες, θα βοηθήσουν ώστε, να έχουμε ένα αίσθημα ασφαλείας των κατοίκων καλύτερο από αυτό που υπάρχει σήμερα. Καλύτερη, εντονότερη αστυνόμευση. Για να έχουμε εντονότερη αστυνόμευση πρέπει να έχουμε περισσότερους αστυνομικούς. Να έχουμε περισσότερες περιπολίες πεζές και εποχούμενες και περισσότερους ελέγχους».

    Εν τω μεταξύ, 33 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν επερώτηση προς τον υπουργό Εσωτερικών, Πρ.Παυλόπουλο σχετικά με την έξαρση της εγκληματικότητας και το αίσθημα ανασφάλειας που επικρατεί στη χώρα.

    Οι βουλευτές κάνουν λόγο για ανεπάρκεια και αναποτελεσματικότητα της αστυνομίας, για ανυπαρξία αντεγκληματικής πολιτικής και υποβάθμιση της επαγγελματικής κατάρτισης των αστυνομικών.
    ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΟΣΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΗΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ 1.000.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΒΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ? 3.000 ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ? ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 997.000 ΘΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ

    ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΑΡΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. φασιστες κουφαλες ερχονται κρεμαλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "τροτσκιστες" ουουοου.

    ακριβως οσο και το ατομοπου γραφει για τον γλεζο απο πανω ειναι"ανρθωπος"(στα υπογεια της ΓΑΔΑ(ΠΛ.ΜΑΒΙΛΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Σοσιαλιστική Προοπτική", δηλαδή σοσιαλισμός μαζί με εθνικισμό (και συνεπακόλουθα ρατσισμό), μας δίνει τον "υπέροχο Εθνικοσοσιαλισμό" στα γερμανικά γνωστό και ως ΝΑΖΙ.

    θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙ κ.τζων 6:03 μμ Ο ΓΛΕΖΟΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΗΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑΣΟΥ ΑΡΧΙΔΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟ ΚΚΕ.ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ????ΠΙΟ ΚΟΛΑΡΧΙΔΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ???ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΦΛΩΡΑΚΙΑ.
    ΜΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΝΕ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΛΕΖΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΣΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΛΑΚΑ!!! ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΕΩ ΑΥΑΤ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΚΕ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΛΑΚΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΣΤΟΚΟ.Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΒΛΑΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΤΡΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΤΙΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΣΤΗΛΕ.
    ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΣΤΟΚΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Η ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΟΛΙΝΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΧΩΑΡΑ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έλληνες, είστε λιγάκι χοντροκέφαλοι και αργείτε να πάρετε είδηση με ποιούς τρόπους σάς πασάρουν παραμύθια περί "δικαιωμάτων" οι άγκλος-γκερμάνος!
    Το ξέρω ότι όταν έρθετε στα σύγκαλά σας, θα τους πετάξετε έξω με τις κλωτσιές...

    Μήπως όμως τότε θα είναι ήδη αργά?

    Ξυπνήστε, αλλά στην ώρα σας, όχι εκ των υστέρων, αγαθιάρηδες, που σας έχουν κάνει χειρότερους και από βόδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συμφωνώ.
    Να επιστρέψουν όλοι οι ξένοι στις πατρίδες τους.
    Να επιστρέψουν όλοι οι εσωτερικοί μετανάστες της Αθήνας στα χωριά τους.
    Να επιστρέψουν όλοι οι έλληνες μετανάστες του εξωτερικού(7,5 εκατομμύρια)στην πατρίδα.
    Τα 6,5 εκατομμύρια ανέργων που θα προκύψουν να τα στείλουμε στα 3000 ξερονήσια μας με βαριοπούλες, για να μετατρέψουν τις πέτρες σε ψιλή άμμο. Θα πρότεινα μάλιστα την επίβλεψη αυτού του μεγαλόπνοου έργου να την αναλάβει ο Σύντροφος Γώγος
    "Ζήτω η 4Η Διεθνής της Αλληλεγγύης των λαών"

    Αλέξανδρος Πιστοφίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε φτου ρε πουστηδες..

    ΦΤΟΥ ροχαΛΕς.....

    κ.τζων

    22 Ιανουάριος 2009 6:03 μμ

    -----------------------------------
    ΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ Τ-ΖΩΟΝ.ΑΡΓΗΣΑΝ Τ'ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΕΕΕΕ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εάν αύριο το πρωί διώχναμε όλους τους μετανάστες η εγκληματικότητα θα εξαφανιζότανε, θα κυκλοφορούσαμε στην ομόνοια και στο πεδίο του Άρεως , ο μισθός θα ανέβαινε κατακόρυφα , το νερό του Μόρνου θα ήταν επαρκή για την Αθήνα , αυτά τα ολίγα για αρχή

    22 Ιανουάριος 2009 6:06 μμ

    ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΚΑΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΕΙ Η ΜΑΪΜΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΖΕΥΟΣΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Λυπηρό δε γεγονός αποτελεί η συνδρομή της Αστυνομίας στους 50-60 αναρχικούς που μαζεύτηκαν που αντί να τους διαλύσει,για μια ακόμη φορά τους ανέχτηκε υπερασπιζόμενη τους & όχι μόνο αυτό αλλά επιτέθηκε με χημικά κατά ηλικιωμένων κατοίκων της συγκέντρωσης μας που λίγο έλειψε να θρηνήσουμε θύματα. ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΔΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ & ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΤΑΝ & ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ
    ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

    22 Ιανουάριος 2009 6:57 μμ

    -----------------------------------
    ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΙΕΡΕΣ!Α!!!ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΕΣ!
    ΒΛΗΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πια αναγνωρισμένα σύνορα έχουν παραβιάσει οι εσωτερικοί μετανάστες ώστε να επιστρέψουν στα χωρια τους;
    Κανένας από τους έλληνες μετανάστες δεν βρίσκεται στο εξωτερικό παράνομα. Τα της εγκαταστάσεως Ελλήνων στο εξωτερικό ρυθμίζουν διμερείς η και διεθνείς συμφωνίες. Παράδειγμα πριν από την είσοδο της Ελλάδος στη ΕΟΚ ίσχυε για την διαμονή ελλήνων στη Γερμανία η ελληνογερμανική σύμβαση εργασίας από 30.3.1960.
    Υπάρχουν ανάλογες συμβάσεις με Πακισταν, Νιγηρία, Σουδάν κλπ. Η μήπως περιμένουμε από αυτού του είδους μετανάστες να προσφέρουν στην Ελλάδα πέρα από την θρησκοληψία, την αμορφωσιά, την κακομοιριά τους κάτι θετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Είναι πλέον επείγον, μια νέα κυβέρνηση, με καθαρή λαϊκή εντολή, να αναλάβει να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Να προστατέψει το εισόδημα των ασθενέστερων και της μεσαίας τάξης, που βλέπει σήμερα το έδαφος να φεύγει κάτω από τα πόδια της. Να ανοικοδομήσει το κοινωνικό κράτος, τα σχολεία, τα Πανεπιστήμιά μας, το σύστημα υγείας, τις δομές πρόνοιας. Να ανοίξει νέους δρόμους ανάπτυξης, με επίκεντρο τον άνθρωπο, με σεβασμό στο περιβάλλον. Να εμπεδώσει, επιτέλους, ένα κράτος Δικαίου που προστατεύει τα δικαιώματα κάθε πολίτη.

    Aυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να είναι δεξιά νεοφιλελεύθερη της κλεψιάς, απατεωνιάς,και λαμογιάς όπως είναι η σημερινή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. οι λαθρο-μεταναστες
    καποτε ΘΑ γινουν νομιμοι-μεταναστες
    δηλαδη
    θα γινουν ψηφοι
    κι' εγω πορδηπουργο

    Ακουστε και ενα σοφο ρητο:

    Η αποτυχια δεν ειναι θανασιμο λαθος
    αλλα η αποτυχια να αλλαξεις μπορει να ειναι!

    "Το ειπε ενας γκομενος μιας γκομενας του πατερα μου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εκείνο που πρόσεξα διαβάζοντας όλα τα σχόλια είναι ότι, αυτοί που δεν θέλουν τους μετανάστες γράφουν και τους λόγους που δεν τους θέλουν, οι άλλοι, αυτοί που τους θέλουν, δεν έχουν επιχειρήματα, μόνο βρίζουν. Αυτό και μόνο δείχνει σε ποιο μέρος είναι το δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φωτογραφία στο http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=251782

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πράσινο σφυροδρέπανο, ποποπο επιμειξίες, πάλι κανένας Γιωργάκης θα γεννηθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 22 Ιανουάριος 2009 6:36 μμ
    ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τι θα γίνει με τις βλακείες αυτών των σιχαμένων bloopers; Έχουμε βαρεθεί τα κόμπλεξ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΡΑ Ή ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μια καλή λύση είναι να στείλουμε τα φασιστόμουτρα στις χώρες από τις οποίες έρχονται όλοι αυτοί οι ταλαίπωροι.Εκεί θα διδάξουν την Ελληνική παιδεία και έτσι οι μετανάστες θα έρχονται έτοιμοι να μπουν στο πανεπιστήμιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πηγή: ΑΠΕ 22/01/09-16:30


    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 210-6977505 Αθήνα, 22/01/2009 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Επίσκεψη Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών στο Αστυνομικό Τμήμα Αγ.
    Παντελεήμονα. Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Τάξης, κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, συνοδευμένος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Βασίλειο Τσιατούρα και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Υποστράτηγο Ιωάννη Μπούτσικα, επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αγ.
    Παντελεήμονα.
    Ο κ. Αναπληρωτής Υπουργός ενημερώθηκε για τα προβλήματα αστυνόμευσης της περιοχής και για τις αστυνομικές δράσεις που αναπτύσσονται, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.
    Ο κ. Μαρκογιαννάκης παρείχε στο προσωπικό εντολές και κατευθύνσεις για την άσκηση του αστυνομικού έργου, τονίζοντας την ανάγκη της αυξημένης παρουσίας και της συνεχούς αστυνόμευσης, με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες, αναγνωρίζοντας παράλληλα το δύσκολο έργο που οι αστυνομικοί επιτελούν.
    Προηγουμένως ο κ. Μαρκογιαννάκης, είχε συναντηθεί με εννεαμέλη επιτροπή κατοίκων με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις.
    Οι πολίτες εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή και ζήτησαν την ενίσχυση της αστυνόμευσης με γνώμονα τη μόνιμη και όχι την περιοδική εφαρμογή των μέτρων.
    Ο κ. Μαρκογιαννάκης διαβεβαίωσε, ότι θα ενισχυθεί το Αστυνομικό Τμήμα με αστυνομικό προσωπικό το οποίο θα πλαισιώσει την υπάρχουσα δύναμη και τόνισε ότι θα αναπτυχθούν ειδικότερες δράσεις στην ευρύτερη περιοχή, και ιδίως πέριξ της πλατείας του Αγ.
    Παντελεήμονα, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας.
    Μετά την επίσκεψη ο κ. Μαρκογιαννάκης έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Επισκέφθηκα το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα, μαζί με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής και άλλους ανώτατους και ανώτερους αξιωματικούς.
    Ενημερώθηκα για τα προβλήματα της περιοχής, που αναμφισβήτητα είναι υπαρκτά και μάλιστα θα έλεγα έντονα, από τους αστυνομικούς με τους οποίους συνομίλησα.
    Φυσικά ενημερώθηκα όχι μόνο για τα προβλήματα αλλά γενικότερα για το τί συμβαίνει στην περιοχή.
    'Ακουσα τους κατοίκους οι οποίοι με πολύ ευγένεια, αλλά πολύ έντονα περιέγραψαν το τί συμβαίνει.
    Εκείνο το οποίο μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι αποφασίστηκε να υπάρξει εντονότερη αστυνόμευση στην περιοχή του Αγ.
    Παντελεήμονα.
    Αστυνόμευση η οποία θα έχει και συνέχεια.
    Δεν θα είναι απλά προσωρινή και χάριν εντυπωσιασμού λόγω της σημερινής παρουσίας μου εδώ».
    Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ως προς το είδος των δράσεων που θα εκδηλωθούν, τον αριθμό και την προέλευση των αστυνομικών που θα ενισχύσουν το Αστυνομικό Τμήμα Αγ.
    Παντελεήμονα ο κ. Αναπλ.
    Υπουργός, απήντησε: «Το Τμήμα θα ενισχυθεί, αλλά θα υπάρξουν και άλλου είδους δράσεις οι οποίες, θα βοηθήσουν ώστε, να έχουμε ένα αίσθημα ασφαλείας των κατοίκων καλύτερο από αυτό που υπάρχει σήμερα.
    Δεν μπορούμε να μπούμε σε λεπτομέρειες για το από πού θα είναι οι αστυνομικοί που θα κάνουν τη δουλεία τους.
    Εκείνο το οποίο θα γίνει θα είναι αυτό που είπα προηγουμένως: Καλύτερη, εντονότερη αστυνόμευση.
    Για να έχουμε εντονότερη αστυνόμευση πρέπει να έχουμε περισσότερους αστυνομικούς.
    Να έχουμε περισσότερες περιπολίες πεζές και εποχούμενες και περισσότερους ελέγχους.
    Αυτό μπορεί να κάνει η Αστυνομία και βρίσκεται μέσα στα πλαίσια της αρμοδιότητάς της.
    Δεν είναι τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
    Διότι η μεταναστευτική πολιτική ασκείται από άλλους αρμοδίους.
    Όσα προανέφερα, θα γίνουν άμεσα.
    Οι έλεγχοι θα γίνονται εκεί που επιτρέπονται από τον Νόμο και σύμφωνα με τις νόμιμες διαδικασίες».
    http://express.gr/news/apeoz_(xenesoz_dhmosieyseis)/123232oz_20090122123232.php3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ektos apo ton glezo enas fantaros eixe pesei apo tin akropoli molis bikan oi nazistes stin athina.gi ayton kouventa.xesmeno ton exoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Οι λεγομενοι 'αντιφα' καλα θα εκαναν εφοσον πασχιζουν για τους λαθραιους,να τους παρουν στα σπιτια τους και να τους δωσουν και τις αδελφες τους για να πιασουνε σοι εφοσον τους προικισουν.Και τις μανες τους για να μην 'υποφερουν' οι ανθρωποι.Τετοια αγαπη για τον συνανθρωπο;Τοτε θα πρεπει να υπαρχει και μια προσφορα.Οχι απο τους αλλους που δεν γουσταρουν,οι ιδιοι να ανοιξουν τα σπιτια τους και τους κωλους τους να φιλοξενησουν τους αγαπητους τους λαθραιους.Αντε καραγκιοζηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εάν αύριο το πρωί διώχναμε όλους τους μετανάστες η εγκληματικότητα θα εξαφανιζότανε, θα κυκλοφορούσαμε στην ομόνοια και στο πεδίο του Άρεως , ο μισθός θα ανέβαινε κατακόρυφα ,

    σωστος.....!!!!! και να μη πουμε για ΙΚΑ νοσοκομεια δ υπηρεσιες κλπ κλπ...
    αστα δεν υπαρχει πλεον ΕΛΛΑΔΑ υπαρχει ΑΛΟΔΑΠΙΑ παμε μια βολτα στην ΟΜΟΝΟΙΑ,ΠΑΤΗΣΙΑ....ρε τι γινεται εκει ...τι ΑΝΕΚΔΟΤΑ ειναι αυτα....μιλαμε για ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ....αλοδαπους που ολοι τους παρακαλανε να τους πανε μεσα (απο οτι λενε οι μπατσοι) για να φανε καναδυο μερες....ελεος ΜΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΩΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αετονύχηδες «άνοιξαν» 81 σπίτια μέσα σε ένα χρόνο!
    23 Ιανουαρίου 2009, 08:24



    Η λεία τους ξεπερνά τις 300.000 ευρώ. Οι δύο ληστές, Αλβανικής καταγωγής, που συνελήφθησαν στη Ζάκυνθο, κατηγορούνται ότι έκαναν συνολικά 81 διαρρήξεις σε σπίτια στις περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής και της Πελοποννήσου!

    Εναντίον των δύο ληστών, ένας 30χρονος και ένας 34χρονος, έχει σχηματιστεί δικογραφία από την Ασφάλεια Αττικής για διακεκριμένες κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση.

    Μέσα σε διάστημα ενός έτους, οι δύο αλλοδαποί παραβίαζαν μονοκατοικίες και διαμερίσματα 1ου ορόφου πολυκατοικιών αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικά και άλλα είδη, τα οποία στη συνέχεια τα πουλούσαν.

    Οι περιοχές δράσης τους, ήταν η Πεντέλη, τα Μελίσσια, το Καπανδρίτι, τα Σπάτα, η Αρτέμιδα, το Μαρκόπουλο, η Λαμία, η Κυπαρισσία, η Καλαμάτα, αλλά και η Αμαλιάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. TWRA NA DEIS DIKTATORIA POU THA ERTHEI!THA KLEISOUN KAI TON ISTHMO OI AGROTES APO KYRIAKH KAI THA GINEI THS POPHS!!! THA KATEVOUME KAI OI APLOI POLITES STOUS DROMOUS NA ERTHOUME SE SYGKROUSH. EMFYLIOS THA GINEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. εγκο ιμε πακισταΝΟ κε δολεβι σε ινερνετ καφε.
    εγο δε θελο αδερφι ελινας θελο μαζεπσι λεφτα κε στιλι πακισταν ερτι κε αλο αντερφο κε κατσο ελαδα πεδι μο ματις ελινικο γινιελινα πακισταν ολο κοσμο αλαχ σκοτονι ελαδα ολο αγαπαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αντε και σε λιγα χρονια θα ειμαστε και οι πρώτοι ταλιμπαν της Ευρωπαικής ενωσης. μια χαρα.
    έτσι κι αλλιώς χριστιανοταλιμπάν είμαστε, σε 50 χρόνια θα γίνουμε κανονικοί.

    ενασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Yπάρχουν και ζουν ανάμεσά μας, είναι οι Τρόμπς οι λεγόμενοι Bloopers

    the Bloopers Team
    ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ;;;;;

    http://www.greekalert.com/2008/12/blog-post_9418.html

    22 Ιανουάριος 2009 8:13 μμ

    -----------------------------------
    ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ!ΜΟΝΟ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΒΡΑΔΥΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί και οι συγγενείς τους στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρσς προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν οι πολιτικοί, που το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση