GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Τις πταίει;"...

. Από το http://diaporon-bl.blogspot.com/ . Πριν λίγο η κα Άγκελα Μέρκελ δήλωσε στο Γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων: η Γερμανική οικονομία εί...

.
.
Πριν λίγο η κα Άγκελα Μέρκελ δήλωσε στο Γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων: η Γερμανική οικονομία είναι ισχυρή!... .σημειώνοντας πως η παγκόσμια χρηματοοικονομική κρίση δεν έχει τις ρίζες της στη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης.
Γιατί και στην Ελλαδα κε Πρόεδρε μετά απο 5 έτη Πρωθυπουργία σας δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο, και πάμε αντίθετα απτο κακό στο χειρότερο; Αν επαναλάβουμε το "Τις πταίει" του Χ. Τρικούπη θα'χαμε άδικο;;
------------------

19 σχόλια

  1. Δεν θα πας μακρυα Καραμανλη

    θα πιεις το ποτηρι της ηττας οπως είπε και ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟΝ REAL FM!

    MAS PEUANES STHNKLECIA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ

    ΤΟΥ MEGA CHANNEL ΣΕ

    ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΗΚΕΣ

    ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η μερκελ παρελαβε απο σοσιαλδημοκρατες πατριωτες ενω ο δικος μας παρελαβε απο σοσιαληστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2:35

    Ο δικός μας φίλε μου παρελαβε απο τον εαυτόν μην το ξεχνας!Κάνεις κακό και στην Ελλαδα και στο κόμμα σου!
    Υπαρχουν πολλά στελεχη της ΝΔ που το λένε!
    Οι παρωπίδες φίλε μου δεν ειναι καλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πασοκ φταιει χαχχαχααχαχαχαχααχαχαχαχα
    Για ολα φταιει το πασοκ ακομα και γιατι ο ζαχοπουλος σταματησε να του σηκωνετε και πηδηξε απο το μπαλκονι και γι αυτο φταιει το πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H MERKEL ΕΧΕΙ ΚΑΚΑΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΕΔΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΜΟΝΟΓΛΥΦΥΤΖΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
    ΚΩΣΤΑΚΗΣ - ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΜΟΛΤΟΣ - ΦΩΦΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΑ, ΤΣΙΠΡΑΣ-ΑΔΩΝΙΣ, ΤΡΑΓΑΚΗΣ-ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ, ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΕΛΙΚΑ Μ΄ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΤΥΧΑΙΑ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΑΚΟΣΑΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ.
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑΧΟΥΜΕ ΤΡΙΑΚΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ 100 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΧΩΡΑ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΑΥΤΗ ΛΟΥΖΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Κατατέθηκε από το ΠΑΣΟΚ η πρόταση της προανακριτικής αφού επιρρίπτει ευθύνη σε 5(Ρουσόπουλος, Μπασιάκος, Δούκας,Κοντός και Βουλγαράκης) υπουργούς μέχρι και σε βαθμό κακουργήματος. Μάλιστα θέλουν να γίνει σύντομα επειδή προβλέπουν διάλυση της βουλής λόγω εκλογών.


    Σας το είπαμε; Δεν σας το είπαμε;
    Σας το λέμε:

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ!!!
    ...ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

    το καγκελάκι κάνει τη διαφορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΞΟΡΓΙΣΤΚΑ ΓΕΛΟΙΟΣ
    ********************************
    Δεν είναι αστείο ύστερα από τόσα σκάνδαλα που έχουν συμβεί, ύστερα από τόσους εξωφρενικούς πλουτισμούς που έχουν διαπιστωθεί και ύστερα από τέτοια λεηλασία του δημόσιου πλούτου που έχει συντελεστεί, να επανέρχεται ο Κ. Καραμανλής στην παλιά καραμέλα της σεμνότητας και της ταπεινότητας, όταν επί πέντε χρόνια ουδέποτε μπήκε στον κόπο ν ασχοληθεί με όσους έμπρακτα έγραφαν τις συστάσεις του στα παλαιότερα των υποδημάτων τους;
    Και δεν είναι επίσης αστείο ν αυτοπροβάλλεται ως εγγυητής της υπευθυνότητας στην πολιτική ένας άνθρωπος, ο οποίος δεν δίστασε πριν από έναν μήνα να δηλώσει πως επί τέσσερις μήνες δεν καταλάβαινε ότι καταληστευόταν η χώρα με τη συνεργασία υπουργών και υφυπουργών του αλλά αποδείχθηκε αρκετό ένα 24ωρο για να διαπιστώσει ότι οι συγκεκριμένες πράξεις των συνεργατών του αποκλείεται να ήταν ποινικά κολάσιμες;
    Ξέχασε ο Καραμανλής με θρασύτατη ευκολία την προεκλογική δέσμευση του για τα 10 δισεκατομμύρια ευρώ που θα εξοικονομούσε κάθε χρόνο περιορίζοντας τις σπατάλες και εξαφανίζοντας τη διαφθορά. Ηταν μια συνειδητή εξαπάτηση της κοινής γνώμης η δέσμευση εκείνη. Και η απόδειξη ότι συνειδητά εξαπατούσε τον ελληνικό λαό δεν είναι ότι δεν τήρησε την υπόσχεσή του, είναι ότι δεν επιχείρησε καν να την τηρήσει.
    Γι αυτό και δεν βρήκα απλώς αστεία, αλλά εξοργιστικά γελοία τα όσα για οικονομίες και περιορισμούς σπατάλης υποδείκνυε στους υπουργούς και τους υφυπουργούς του, όταν επί πέντε χρόνια δεν βρήκε έστω και μία -μόνο μία- περίπτωση για ν αποδείξει έμπρακτα ότι θα πρέπει να παίρνουμε στα σοβαρά τα λόγια του.

    Δυστυχώς , ο Καραμανλής δεν θέλει ή δεν μπορεί να καταλάβει ότι το 2009 δεν είναι 2005 ή 2006.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδια είμαι ενας απελπισμένος Νεοδημοκράτης!

    Ο αρχηγός μας δυστυχώς με τις βλακειες που εκανε

    μας εξεθεσε!

    Αλλα τώρα ποιον να ψηφισω?

    Μαλλον παω για Καρατζαφερη!
    Ισως και Γιωργάκη!

    Παντωσ ΝΔ μαλοΝ οχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΧΑΖΟΚΩΤΣΟΣ

    ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ

    ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ!!

    Η S&P ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΤΑΕΙ?
    Ο ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΕΛΕΙΜΑ ΣΤΑ 170 ΔΙΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΗΓΕ ΣΤΑ 270.
    ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘ......
    ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΓΥΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΠΟΥΡΔ........
    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΜΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΛΗΨΗ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΙΕΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
    ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΙΚΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ.
    ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΑΣ ΓΕΝΗΣΕ .
    ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΝΕΣ.
    ΟΥΣΤ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΗΔΕΣ .
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΕΙΣΤΕ .
    ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ .
    ΟΥΣΤ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΣΑΣ.......Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΟΜΟΛΟΓΑ 6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ 4 ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3,84........Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΒΓΑΛΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΓΙΑ 2,55 ΔΙΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ 13,2 ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΙΜΠΟΡ 2,48.........ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ?

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;

    ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ 50.000- 200.000 ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

    ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΙΛΕΣ ΜΕ ΤΖΑΚΟΥΖΙ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΕΤΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΣ ΤΩΝ 30.000 ΕΥΡΩ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΤΡΑ ΓΙΩΤ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΙΣΩΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ......ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΜΗ.......ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩ Σ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΜΑΣ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ 50,000-200,000 Η ΕΝΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΤΡΟ ΣΚΑΦΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ......ΟΠΟΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΣΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ.......ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παρέλαβε λέει από σοσιαληστές! Ωραία! Οι σεμνοί γιατί δεν κάθονται να συζητήσουν τις κλεψιές τους στη Βουλή; Ποιοι είναι οι ληστές το βλέπει ο κόσμος. Τα λογοπαίγνια δε σώζουν κανένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 14 Ιανουάριος 2009 2:35 μμ

    Και τα εκανε Κουραδοσκατα σαν τα μουτρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συγκρινεις την Ελληνικη νοοτροπία με τη Γερμανική??Ειναι σαν να συγκρινεις τα λήμματα με την κολώνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση