GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η φωτογραφία της χρονιάς...

4 σχόλια

  1. Τι θυμήθηκα, αλλά και τι σου είναι αυτές οι συμπτώσεις βρε παιδί μου.
    Στις 3/1/2009, Σάββατο μεσημέρι και ώρα 13.49, εκεί κάπου πρόλαβα, μάλλον άκουσα, Το Γεγονός, στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.
    Κάποιος κύριος Τσουκαλάς, για τον οποίον δεν γνωρίζω περισσότερα, έδινε συνέντευξη αλλά ήμουν άτυχος που δεν άκουσα όλα όσα είπε., γιατί ο κύριος αυτός αποδείχτηκε Μέγας Προφήτης.
    Άκουσα όμως τον Προφητικόν Λόγον Του, διότι προς το τέλος της συνέντευξης του και σε στιγμή που είχαν αρχίσει οι αποχαιρετισμοί με τον παρουσιαστή, του ζητά ο παρουσιαστής, να κάνει μια ευχή για τον καινούριο χρόνο το 2009.
    Και τι απάντησε ο Κάφρος;
    Εύχομαι να είναι το ίδιο Εκρηκτικό όσο ήταν το 2008 στα τελευταία του……..
    Τα συμπεράσματα του μπορεί να βγάλει ο καθένας ελεύθερα …….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εδω βλέπουμε ενα ηφαίστειο στη λατινική αμερική να εκρύγνηται. Ή τον ουρανό να ρουφάει τη γή. Αν παρατηρήσετε τις αστραπές θα κατανοήσετε πως το φαινόμενο ωφείλεται σε συσσώρευση τάσης ανάμεσα σε γη και ουρανό. Η βάση του σύμπαντος είναι ο ηλεκτρομαγνητισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντα σε σοβαρές εκρήξεις ηφαιστείων δημιουργείται από πάνω ηλεκτρομαγνητική καταιγίδα, η οποία εκδηλώνεται με κεραυνούς και αστραπές, πέρα από τον πυκνό καπνό του ηφαιστείου και τις φωτιές που φαίνονται ήδη από μακριά. Συνήθως δεν έχουμε όμως τόσο καθαρές εικόνες, γιατί η στάχτη στην ατμόσφαιρα, ακόμα και μακριά από το ηφαίστειο, παρεμποδίζει την εντύπωση που δίνει το συγκεκριμένο ηφαίστειο Chaiten στη Χιλή.

    Το φαινόμενο περιγράφηκε από Ρωμαίους χρονικογράφους (Πλίνιος ν.) και στην έκρηξη του Βεζούβιου το 79 μ.Χ. και επαναλαβάνεται, φυσικά, σε κάθε μεγάλη έκρηξη... Τα δραστικά στοιχεία της φύσης και η τυχαιότητα στην εξέλιξη των γεγονότων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δείε και αυτή την ιστοσελίδα...
    http://www.boston.com/bigpicture/2008/06/chaiten_volcano_still_active.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση