GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγονος κηρύσσεται ο διαγωνισμός!

Ναυάγιο για την Ολυμπιακή... Σε πλήρες ναυάγιο οδηγούνται οι διαδικασίες για την πώληση της Ολυμπιακής, σύμφωνα με πληροφορίες από καλά γνω...

Ναυάγιο για την Ολυμπιακή...

Σε πλήρες ναυάγιο οδηγούνται οι διαδικασίες για την πώληση της Ολυμπιακής, σύμφωνα με πληροφορίες από καλά γνωρίζοντες την κατάσταση. Και το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι να κηρυχθεί άγονος ο σχετικός διαγωνισμός παρά τα όσα λέει επισήμως, μέχρι τώρα, η κυβέρνηση.

24 σχόλια

  1. thelo na rikso ena poutso ston kapsampeli

    re arxidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii anoikse ta sxolia re malakaaaaaaaaaaaaaaaaa re paparaaaaaaaaaaaaaa enas grsex se ekane na to kaneis to blog bourdelo re gmt, a gamisou meena skylo anoikse to ta sxolia reeeeeeeeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KALA SOU LEEI RE MALAKA KAPSAMPELH
    A GAMISOU ANOIKSE TA SXOLIA PAPARA MAS TA EXEIS KANEI MPALONIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι να κηρυχθεί άγονος ο διαγωνισμός να απολυθούν όλοι αυτοί οι ρεμπεσκέδες.
    Δεν είναι δυνατό να πληρώνουμε για τριάντα χρόνια τα εφάπαξ και τη μονιμότητά τους.
    Δεν κατάλαβα, όσοι δουλεόυμε στον ιδιωτικό τομέα δεν είμαστε άνθρωποι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι αισχρή πράξη να δίνονται αυτά τα απίστευτα εφάπαξ σε ανθρώπους που ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΑ.
    Στα 50 χρόνια τους και 2.000 ευρώ σύνταξη σε ανθρώπους που στην πλειοψηφία τους είναι του Λυκείου, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.
    Είναι εφιάλτης, θα τους πληρώνουν τα παιδιά μας για σαράντα χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να πάνε να βρούν πραγματικές δουλειές, αρκετά κοπροσκυλιάσανε τόσο χρόνια οι χαραμοφάηδες της Ολυμπιακής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να τελειώνουμε με το κακό αυτό αστείο.

    Να κλείσει άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΠΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΗ,ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ.
    ΕΝΙΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΑΤΟΠΑΠΕΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να ψοφησει η γιδα του γειτονα.Αιωνιε ΕΛΛΗΝΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΘΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΘΕΤΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΨΗΦΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΚΟΠΑΝΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ,ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΣΤΗ ΑΓΩΝΟΣ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ.ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΦΕΛΛΟΙ ΕΙΣΘΕ,ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΥΣ ΛΟΙΔΟΡΕΙΤΕ ΩΣ ΖΗΜΙΟΓΟΝΟΝΟΥΣ,ΜΕ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ Η ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΝΩ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΑΡΟΤΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ,ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ, Η ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εχετε υπ όψη σας πόσα χρόνια μετέφερε τσάμπα εφημερίδες, περιοδικά, παπάδες, στρατιώτες και ψηφοφόρους η ΟΑ ;
    Αυτα τα χρήματα ποτέ δεν δόθηκαν γιατι η ΕΕ δεν το επιτρέπει.

    Εχετε υπ όψη σας οτι υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που εργάστηκαν σκληρά και αγάπησαν την εταιρεία αυτή.
    Υπήρξαν και χαραμοφάηδες που αφέθηκαν ανεξέλεγκτοι και διευθυντάδες που έφαγαν καλά.
    Υπήρξαν και αγράμματοι που πήραν σύνταξη πλούσια επειδή έτυχε να κάνουν υπερωρίες και βάρδιες.
    Υπήρξαν και συνδικαλιστές πουλημένοι.

    Ολο αυτο μπορούσε να εχει συμμαζευτεί αλλα οι κυβερνήσεις δεν ήθελαν κι οταν ήθελαν δεν μπορούσαν αφου έβρισκαν πάντα απέναντί τους, τους πιλότους και την απειλή τους να μην πετάει τίποτα αν δεν πάρουν όσα ζητούσαν.
    Και τα έπαιρναν.
    Σε βάρος των συναδέλφων τους και σε βάρος των άλλων πολιτών.

    Τωρα καλή συνεχεια με το μπουρδέλο την Aegean που θα μας/σας πηδάει όπως γουστάρει και θα λέτε φχαριστώ.

    Οσο υπήρχε ΟΑ την θεωρούσατε τσάμπα και δεδομένη, την ειχατε για π*τάνα και την βρίζατε όλοι.
    Σαν τον ΟΤΕ, τωρα βρίστε τους Γερμανούς.
    Και μετά βρίστε τους Αραβες κι όποιους θέλετε. Η ΟΑ πέθανε, βγάλτε αλλού τα κόμπλεξ.
    Και κάντε και κανα σέξ να χαλλλαρώσετε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. >Πόσες φορές έχει πέσει στο κενό η πώληση της Ολυμπιακής;
    Μα πρόκειται για μία απίστευτη περίπτωση την οποία πληρώνουμε όλοι από την τσέπη μας εδώ και δεκαετίες.
    Νομίζω πως η μόνη λύση είναι να την χαρίσουμε (για να μη πω να πληρώσουμε κι από πάνω) αλλά πάλι κανένας δεν θα τη πάρει.
    Τέτοιο μπουρδέλο είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν δεν ευδοκιμήσει η πώληση, μόνη εναλλακτική λύση θα είναι το οριστικό λουκέτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΚΑΡΔΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΡΟΤΗ, ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ 'Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ (ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΤΑΤΟΣ)ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ. ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΛΥΠΗΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ (ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΒΛΟΓΚ) ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΑΥΣΤΗΡΟ ΥΦΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ. ΘΑ ΕΥΤΕΛΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΗΕΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ 5 ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΦΡΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ, ΟΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αφου κλειση η Ολυμπιακη και θα εχει μεινη μονη της η aegean να δειτε τοτε ποσο θα πληρωνετε το εισιτηριο στο βασιλακη.Η ιστορια επαναλαμβανεται, απο κρατικη ΤΑΕ την δωσανε στον Ωναση που εφαγε τις κρατικες επιχορηγησεις,και οταν ο κομπος εφτασε στο χτενι και οι απαιτησεις του Ωναση ξεφυγαν ξαναγυρισε στο κρατος.Τωρα που εχουμε το δικο μας παιδι, το Βασιλακη,του δινουμε της αερογραμμες της Ελλαδος, και οταν θα "χορτασει" και αυτος, και θα εχει παει το εισητηριο για Χανια 1000Ε του πληρωνουμε μια αποζημιωση,να μην πεσει εξω το παλληκαρι,και κανουμε την AEGEAN κρατικο αερομεταφορεα.Εχει και το καταλληλο ονομα, ενω Ολυμπιακη το μπερδευη κανενας με τους Ολυμπιακους Αγωνες και την Ολυμπιακη Επιτροπη.Να μην ξεχναμε οτι στην παραλαβη των RJ100 της ΑΕGEAN παροντες ηταν ο υπουργος συγκοινωνιων Μαντελης,(η Βερελης)και ο κυριος Σημιτης,ενω κατα την παραλαβη των νεων τοτε Α340, απο την ΟΑ,τελευταιας τεχνολογιας για την εποχη τους ουτε ο διoρισμενος προεδρος της ΟΑ δεν παρευρεθη.(RJ100 την αντιπροσωπια την εχει ο Βασιλακης,Γιαννης πινει Γιαννης κερναει).Αυτα για να γνωριζει ο κοσμος το στημενο παιχνιδι πισω απο τις αερομεταφορες στην Ελλαδα.Τωρα τα παπαγαλακια και οι διαφοροι ασχετοι μπορουν να λενε οτι τους κατεβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να πάνε να βρούν πραγματικές δουλειές, αρκετά κοπροσκυλιάσανε τόσο χρόνια οι χαραμοφάηδες της Ολυμπιακής.

    31 Ιαν 2009 9:58:00 πμ Αν τo να πετας ενα αεροπλανο η να το φτιαχνεις δεν ειναι πραγματικη δουλεια για πες μας πια ειναι πραγματικη δουλεια,να εχεις 10-20 λαθρομεταναστες να σου δουλευουν στα αμπελια σου η στο "εργοστασιο" σου η να εχεις 2-3 οδηγους να δουλευουν τα ταξι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Η ΜΙΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΖΙΤΟΥΔΕΣ ΤΩΝ ΕΜΙΡΩΤΩΝ . ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άλλος ένας Κύπριος μπουζουκόβιος στην βιομηχανία της ελληνικής δισκογραφικής ηλιθιότητας βγήκε από την αρχή που πήρε μέρος , στο καραστημένο X-Factor μόνο που δεν το είχε.
    Απλά θέλουν να μας πασάρουν άλλον ένα Πλούταρχο και να μας κοιμήσουν με τα μπουζουκοτράγουδα τους αλλά ξεχνούν ότι υπάρχουν και έλληνες που απεχθάνονται τα μπουζούκια και ακούν πιο "δυτικα" άσματα.

    Κρίμα γιατί αυτοί που είχαν το x-factor βυθίστηκαν όπως η Ιωάννα και ο Κωνσταντίνος ή ο Νικόλας .

    Βλέπετε, στην ελλάδα οι φελλοί επιπλέουν .

    Αυτός ο Λουκάς πρέπει να "πήδηξε" κάποια πολύ αγάμητη πάντως στον ant1.

    Επίσης ,η υποκρισία της κυρίας Γκαγκάκη που έκανε ότι εξεπλάγην που βγήκε πρώτος ο Λουκάς ήταν κάτι παραπάνω από παιδική επιπολαιότητα αφού όλοι γνώριζαν ότι αφούν δεν θέλουν τους χοντρούς, τους κοντούς τύπου ανθρωπάκι της Michellin ,και τη φρεσκάδα της Ιωάννας ,ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι η παραγωγή, ο ant1, η Sony και η ελληνική μπουζουκοβιομηχανία ήθελαν τον Λουκά που έγινε Λούκας για ένα εξευρωπαϊσμένο μπουζουκο - Κυπριακό look !

    Ελπίζω την άλλη φορά να πάνε στη Κύπρο και να κάνουν αυτή τη γελοιότητα x-factor.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΝ ,ΛΕΩ ΑΝ, ΔΕΝ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΑΓΟΝΟΣ,
    ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ
    Δ Ι Α Σ Π Ο Ρ Α Ψ Ε Υ Δ Ω Ν
    Ε Ι Δ Η Σ Ε Ω Ν?
    ΛΙΓΗ ΣΟΒΟΡΟΤΗΤΑ!
    ΓΙΑ ΤΗ ΧΩ ΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΠΑΝΩ ΓΡΑΦΕΙΣ Α Γ Ο Ν Ο Σ
    ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΑΓΟΝΟΣ
    ΠΟΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 2.19
    Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ?
    ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ?
    ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ? Με πειραζει ο Βασιλακης οπως με πειραζει ο Λατσης που τον βαλανε στην διακινηση των πετρελαιων χωρις να βαλει μια απο την τσεπη του, οπως ο μπομπολας που πηρε την αττικη οδο τσαμπα,οπως ο Βωβος που τον εκανε μεγαλο και τρανο το ΠΑΣΟΚ,οπως τον Κωστοπουλο που τον κανανε απο ταξιτζη εκδοτη,οπως....,οπως.....,οπως...,ολα αυτα τα λαμογια που λογω ονοματος (πολιτικοι)η διαπλοκης λυμαινονται την εργασια ΜΑΣ μαζι και την δικια σου αν δουλευεις και δεν εισαι εγκαθετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΕΓΑΛΕ ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΡΙΣΚΑΡΟΝΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΡΩΣ ΤΣΙΤΣΙΜΠΙΡΑ
    ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ ΨΟΦΗΣΑΝΕ-ΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οπως βλεπετε το κρατικο ξεπουλημα με τη σφραγιδα παντα της Νεας Δημοπρασιας δεν εχει τελος...Κανουν τα αδυνατα δυνατα,ωστε να τα αποκρατικοποιησουν ολα,χωρις να νοιαζονται για τους εργαζομενους...
    Και η παρακμη συνεχιζεται,χωρις ιχνος ντροπης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση