GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ανασφάλεια και ο φόβος...

. Γράφει ο ΚΟΥΤΕΛΙΔΗΣ Θ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ . Η ανασφάλεια και ο φόβος που δημιούργησαν στον Έλληνα πολίτη εμφ...

.
Γράφει ο ΚΟΥΤΕΛΙΔΗΣ Θ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

.
Η ανασφάλεια και ο φόβος που δημιούργησαν στον Έλληνα πολίτη εμφανίζεται σε πολλές πτυχές της καθημερινότητας μας. Η πάταξη της γραφειοκρατίας που μας υποσχεθήκαν οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις φαντάζει όνειρο μακρινό.
Ο πολίτης ταλανίζετε από προβλήματα πάσης φύσεως που φυσικά δημιούργησαν οι κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών .
Πολλά από αυτά διορθώνονται μόνο με μια σειρά απλών μεταρρυθμίσεων( εσωτερική
Διοίκηση),τα οποία δεν θέλουν να βελτιώσουν για ευνόητους λόγους ,τα υπόλοιπα και πιο σοβαρά (εξωτερική πολιτική)διορθώνονται μόνο αν ο πολίτης αποφασίσει να τα διορθώσει.
Ο άμοιρος πολίτης ψηφίζει τα κόμματα να τον αντιπροσωπεύσουν στην ελληνική βουλή και ευρωβουλή ,με γνώμονα ότι η δεσμεύσεις τους και τα προγράμματα τους θα υλοποιηθούν ώστε να ευημερήσει η ελλαδα,αλλα πράττουν τα αντίθετα από αυτά που υπόσχονται.
Στην εξεταστική επιτροπή της υπόθεσης βατοπαιδιου και τα 5 κοινοβουλευτικά κόμματα, (τα οποία δεν πρέπει να έχουμε καμία εμπιστοσύνη),
δεν βρήκαν ποινικές ευθύνες σε κανέναν από τους εμπλεκόμενους πολιτικούς.
Τελικά υπάρχει μεγάλο ερωτηματικό αν οι ηθικές και ανθρώπινες αξίες έναντι του ελληνικού λαού πρεσβεύονται από κάποιο κοινοβουλευτικό κόμμα ,με τη στάση τους και την συμπεριφορά τους μας δηλώνουν πως όχι.

----------------------------------

12 σχόλια

  1. Οι δημοσιογράφοι που εργαζόμαστε στις Γενικές Γραμματείες Ενημέρωσης- Επικοινωνίας καταγγέλουμε την Ένωση Ακολούθων Τύπου (ΕΝΑΤ) και τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης κ. Λειβαδά, που κάλεσαν στη Γενική Γραμματεία τον δάσκαλο των «ταγμάτων επικοινωνίας» του ισραηλινού στρατού Eytan Gilboa, την ώρα που …
    συνεχίζεται η σφαγή των αμάχων στη Γάζα.
    Καταγγέλουμε και την παρουσία του εκπροσώπου τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών, που νομιμοποίησε πολιτικά την εκδήλωση.
    Ο εκπρόσωπος της ΕΣΗΕΑ και η εκπρόσωπος της ΕΣΠΗΤ, διερμηνεύοντας το κοινό αίσθημα, εξέφρασαν την αγανάκτηση των δημοσιογράφων για την εκδήλωση και τη συνεργασία με τον «γκουρού» της προπαγάνδας του ισραηλινού στρατού”.

    Σπύρος Χατζάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την πουλήσατε την Β. Ήπειρο κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, μην μας δουλεύεται και από πάνω!!! Όλοι επικυρώσατε το πρωτόκολλο συνεργασίας Αλβανίας - Ε.Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. the dwarf of the woods said:
    "Ποινικοποιείστε την ανωνυμία"

    A word from the woods,
    the dwarf, the political midget, the manikin, the tich said:
    "Ποινικοποιείστε την ανωνυμία" ΟΛΟΙ στην Ελλάδα να είναι σαν κρατούμενοι!

    Τι μαλάκες είναι μερικοί ρε παιδιά...

    Για την ιδρυτική διακήρυξη του ΟΗΕ και την Σύμβαση της Ρώμης για τα ανθρώπινα δικαιώματα, δεν άκουσαν ποτέ! Μήπως τελικά να φυλακίσουμε τον κάθε κοντοπίθαρο κακιασμένο χουντικό για πατριδοκαπηλία, για επιβουλή του πολιτεύματος και για αυνανιστικό φασισμό τύπου "πατριδοκαπηλία-θρησκοληψία-οικογενειοκρατία";

    Γειά σου ρε Παπαθεμελή μπασκετμπολίστα!!! χαχαχα



    Περισσότερα για τον γίγαντα, εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Στής Παλαιστίνης την Ολόμαυρη Ράχη περπατάει η Δόξα μονάχη, μελετά τα Λαμπρά Παλληκάρια καί στήν κόμη Στεφάνι φορεί, γεναμένο από λίγα χορτάρια, πούχαν μείνει στήν έρημη Γή".

    ΖΗΤΩ Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!!!!!
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ !!!!

    Πάρτε το χαμπάρι, γιά τήν Ειρήνη στόν Κόσμο η Αμερική πρέπει νά κονιορτοποιήση το Ισραήλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΩΣΤΕ, ΕΤΣΙ, κύριε Παπαθανασίου. Για το χάλι φταίει ο Αλογοσκούφης. Η αλήθεια είναι διαφορετική. Φταίει ΚΑΙ ο Αλογοσκούφης. Όλες οι κυβερνήσεις από το τέλος του Εμφυλίου έχουν βάλει το χεράκι τους σ΄ αυτή τη χάρτινη οικονομία με την κομπραδόρικη, κατάμαυρη τρύπα. Και αν διαβάσουμε προσεκτικά την έκθεση του διεθνούς οίκου που μας κατέταξε τελευταίους στα υπόγεια τα ευρωπαϊκά, ε, τότε όλοι θα πάθουμε εγκεφαλικά. Δηλαδή, ξεπούλημα του Δημοσίου, μηδενική αύξηση αποδοχών, μεγαλύτερο τσουνάμι φορολογικό. Γιατί αυτό; Μα, επειδή η παραγωγή είναι κωμωδία, η φοροδιαφυγή τραγωδία και τα δανεικά σκέτα μεγαλεία. Με ένα λόγο, άδεια τα ταμεία, επομένως, καταχρεωμένη η ελληνική οικονομία. Αλλά τώρα τα αφεντικά της Νέας Δυστυχίας λόγω ήπιων προσαρμογών, δηλαδή ψηφοθηρικών αναγκών, θυσιάζουν το μέλλον των παιδιών. Χωρίς αποτέλεσμα σοβαρό. Γιατί και το δάνειο χοντρό αλλά και γιατί με τα φραγκοδίφραγκα δεν πρόκειται να ικανοποιήσουν σοβαρά κανένα στρώμα λαϊκό. Ο ντόρος μια τρύπα στο νερό!


    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για ποιά ανασφάλεια μιλάτε; Εδώ πρόκειται ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. valte dr koutsouko kai afiste tis koutelidovlakeies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μεγάλε πολιτευτή καλά τα λες αλλά δεν μας λες και τίποτα που δεν το ξέραμε...

    ως γνωστόν οι 99 από τους 100 πολιτευτές έρχονται στην πολιτική για ιδιοτελής σκοπούς (πλουτισμό και εξουσία), αλλά και γιατί είναι ωραιοπαθείς ψωνάρες με απωθυμένα αποτυχημένου ηθοποιού στο τέλος της καριέρας του, οι οποίοι πιστεύουν οτι οι ψηφοφόροι είναι πρόβατα και οτι τρώνε τα φούμαρα που τους σερβίρουν.

    εξαπατούν το λαό με προεκλογικές υποσχέσεις και μετά του τη φοράνε...

    σιγά σιγά όμως αυτά τα προβατάκια ξυπνάνε και μερικά μεταμορφόνονται σε λύκους και μετά όποιον πάρει ο χάρος.

    κάτι σαν τη φάρμα των ζώων του τζ. όργουελ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΣΙΠΡΑ , ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ? ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΟΣΑΡΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΤΖΑΜΑΡΙΑ , Ο ΟΔΗΓΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ

    Επίθεση αγνώστων δέχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης πέντε τεχνικοί της ΔΕΗ στο Κορωπί. Οι εργαζόμενοι βρίσκονταν μέσα στο γραφείο τους, όταν περίπου στις 11 το βράδυ δέχθηκαν δύο πυροβολισμούς. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους. Επί ποδός η Ασφάλεια.
    Για οργανωμένη δολοφονική επίθεση εναντίον των τεχνικών έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Ν.Φωτόπουλος, σε δηλώσεις του στη ΝΕΤ.
    Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν στην Αστυνομία οι τεχνικοί, οι σφαίρες έσπασαν τα τζάμια του γραφείου στο οποίο βρίσκονταν και από τύχη δεν τραυματίστηκε κανείς.
    Μετά την επίθεση, οι τεχνικοί βγήκαν από το γραφείο, αλλά δεν κατάφεραν να διακρίνουν τον δράστη ή τους δράστες.
    Αμέσως ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Κορωπίου, που έσπευσε στο σημείο της επίθεσης. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, δεν έχουν βρεθεί οι κάλυκες.
    Το γεγονός αυτό αποδίδεται σε πιθανό εξοστρακισμό των σφαιρών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να φύγουν από τη χώρα μας ο φαταούλας ο Μπόμπολας, ο κομπλεξικός ο Λαμπράκης, ο ασφαληστής Κοντομηνάς, ο διπρόσωπος Αλαφούζος και ο ξεφτίλας ο Κουρής. Είναι όλοι τους υπόκοσμος με γραβάτα.
    ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    Δεν χρειαζόμαστε τις εφημερίδες τους, ούτε τα κανάλια τους, μας έχουν πάρει το μυαλό.
    Ανοίγεις καθημερινά την τηλεόραση και το μόνο που ακούς είναι κινδυνολογίες, υπερβολές, ψέμματα, το τέλος του κόσμου, σε πιάνει η ψυχή σου.
    Πάς να δείς ένα σήριαλ και σου διαφημίζουν τους ομοφυλόφιλους, τους ναρκομανείς, την αναρχία, τη μοιχεία και την κουτοπονηριά.
    Από διαφημίσεις βέβαια, είναι τόσο πολλές που ξεχνάς τί έβλεπες.
    Πάς να πάρεις ένα DVD με την εφημερίδα για το σαββατοκύριακο και σε ταίζουν φτηνή προπαγάνδα για μικρά παιδιά και φοιτητές.
    Και ο μαλάκας ο Καραμανλής κάθεται και τους κοιτάει.
    Βρε μπούλη Κωστάκη, σε ότι αφορά την τηλεόραση τουλάχιστον, αφού οι συχνότητες είναι δημόσια περιουσία, γιατί δεν τις παίρνει πίσω το κράτος να τελειώνουμε;
    ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΓΙΔΙΑ.
    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι αμερικανοι τα βρηκανε και παλι με τον Κωστα και τον γραψανε στα αρχιδια τους πια τον μικρο Γιωργκο

    Αλλωστε δεν τραβουσε..

    Ουτε ο ιδιος, αλλα ουτε και οι σκατοφατσες του παρελθοντος που κουβαλουσε. ΔΥΟ φορες ειπε το χαζο-Γιωργκο οτι θα τα αλλαζε ολα στο κομμα!
    Τι εγινε τελικα?..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΛΑΕ, ΓΡΚΕΜΙΣΤΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗ ΔΕΞΙΑ!!

    Αφηστε τις βλακειες και βαλτε δρ kουτσουκο...οι εξελίξεις τρεχουν...το πασοκ προηγειται με διαφορα 11% και σχηματιζει αυτοδυναμη κυβερνηση....
    τι συμβαινει??

    1. γιατι δεν ριχνουν την νδ καποιοι μεσα απο το πασοκ?
    2.τι παιζεται στα παρασκηνια??
    3. γιατι λουφαζουν οι βουλεφτες του πασοκ και δεν κανουν αντιπολιτευση??
    4. γιατι αυριο δεν καλουν 1.000.000 κοσμο εξω απο την βουλη για να ριξουν τον Καραμανλη??
    5. εχουν κανει συμφωνια να "χασουν" και τις επομενες εκλογες καποιοι μεσα απο το Πασοκ??
    6. ο Ομπαμα βγηκε...κυριοι του πασοκ δεν εχετε αλλη δικαιολογια να αργειτε την ανατροπη Καραμανλη!!
    7. Λαε του Πασοκ ΡΙΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΣΟΚ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ (΄Η ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΙ!!!)

    Μακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση