GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είπε όχι η ανηψιά...

...του Kennedy για τη θέση της Hillary... Από την Καίτη Σγουρού . Η Caroline Kennedy δήλωσε, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, ότι...

...του Kennedy για τη θέση της Hillary...

Από την Καίτη Σγουρού.

Η Caroline Kennedy δήλωσε, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, ότι δεν την ενδιαφέρει πια η κενή θέση της γερουσιαστή της Νέας Υόρκης, την οποία κατείχε μέχρι τώρα η νέα υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Hillary Clinton. Στην απόφαση της Caroline Kennedy συνέβαλε και το γεγονός της ασθένειας του θείου της, Γερουσιαστή Edward M. Kennedy, ο οποίος πάσχει από καρκίνο στον εγκέφαλο.

3 σχόλια

  1. Δηλαδη στο τι συνέβαλε η αρρωστια του θειου? Αυτο λες να ειναι? Read the local media(New York).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθόλου δεν συνέβαλε η ασθένεια του θείου. Ένας ηλικιωμένος θείος αργά ή γρήγορα θα αρρωστήσει και θα πεθάνει, δεν θα σταματήσει η γη να γυρνάει γι' αυτό το λόγο. Η κυρία απεσύρθη, γιατί βγήκε στο προσκήνιο με ένα βαρύγδουπο όνομα, αλλά όταν παρουσιάστηκε σε συνέντευξη για να δείξει τις ικανότητές της και την καταλληλότητά της για τη συγκεκριμένη θέση, έλεγε απλοϊκότητες που ούτε στο μπακάλη δεν ακούς.

    Η κυρία μεγάλωσε (50 ετών) σε πολιτικό περιβάλλον μεν, αλλά κράτησε μόνο τα κουτσομπολιά και τις επιφανειακές εικόνες, δεν έγινε πολιτικός. Μια απλή πλούσια κυρία είναι, όπως αυτές που μπορείς να δεις στα καφενεία του Κολωνακίου και μιλάνε για μόδες, ηθοποιούς και ψώνια... Απεσύρθη γιατί δεν είχε καμιά ελπίδα να διοριστεί στη συγκεκριμένη θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάπου διάβασα (ή στα Νέα ή στην Καθημερινή) πως η κυρία αυτή απλά δε δέχτηκε να ανοίξει τους λογαριασμούς της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση