GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο καημένος ο Λαλιώτης…

. Σχόλιο του Μάκη Μίχου . Ένα σπιτάκι έχει ο δόλιος ο Λαλιώτης στα Δολιανά κι όρμησε ο Μητσοτάκης να του το φάει. Αναγκάζεται λοιπόν ο «ήρωα...

.
Σχόλιο του Μάκη Μίχου
.
Ένα σπιτάκι έχει ο δόλιος ο Λαλιώτης στα Δολιανά κι όρμησε ο Μητσοτάκης να του το φάει.
Αναγκάζεται λοιπόν ο «ήρωας» του Πολυτεχνείου ν’ αποδεχτεί τη μοίρα του.
Θα του βγάλουν το σπιτάκι στο σφυρί για εκατό χιλιάδες Ευρώ.
Δεν έχει μετρητά ο Λαλιώτης για να πληρώσει το χρέος του…
Ούτε κι άλλη περιουσία έχει…στ’ όνομά του.
Μόνο το κόμμα μπορεί να αποτρέψει τη συμφορά του.

Κανένας δε δείχνει συμπόνια στους πολιτικούς μας , αυτούς που μοχθούνε μια ζωή για την προκοπή μας και στο τέλος μένουν μόνο μ’ ένα μικρό καλύβι στην κατοχή τους.

Ποιος θα δώσει τώρα ένα κεραμίδι στο Λαλιώτη για να στεγάσει την οικογένειά του;

Αναλαβαίνω εγώ την πρωτοβουλία.
Έχω δυο σπίτια, που έχτισα με τα χέρια μου.
Του προσφέρω το ένα, μιας κι ο ίδιος δεν μπόρεσε να χτίσει κανένα.
Αυτός έχτιζε το σοσιαλισμό στην Ελλάδα…

Υ.Γ. Η μόνη του ελπίδα είναι να πάρει τη βουλευτική σύνταξη και να ζήσει ανθρώπινα.
Ας φροντίσει αυτή η κυβέρνηση να δίνει σύνταξη στους βουλευτές χωρίς όριο ηλικίας.
Έτσι κι αλλιώς τόσα έχουν δει τα μάτια μας…

---------------------------

27 σχόλια

  1. ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΚΑΡΤΑΛΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΙΩΤΗ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΑΘΩΝ ,ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ;
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ, ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΧΟΝΤΡΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ , ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ.

    ΕΦΡΑΣΤΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΣΩΣΤΑ.

    ΟΜΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΜΑΚΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ''ΟΝΟΜΑ'' ΔΗΜΟΣΙΕΥΕ ΕΞΤΡΕ ΤΗΣ ΝΤΡΕΣΝΕΡ ΜΠΑΝΚ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΕ 4,5 ΔΙΣ.
    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΟ ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ,ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΜΕ ΒΛΑΒΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΡΑΚΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ.
    ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ.
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
    Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ ΕΡΓΑ ΥΨΟΥΣ 3,5 ΤΡΙΣ ΔΡΧ.
    [ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟ-ΑΝΤΙΡΡΙΟ, ΜΕΤΡΟ,ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΠΑΤΩΝ ΚΛΠ.]

    ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΑ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΓΚΟΥΡΛΩΣΕΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΟΙ;
    ΨΑΞΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ΒΡΕΙΤΕ, ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθεια, τι έγινε το 1.000.000 ευρώ που ομολόγησε ο ΤΣΟΥΤΣΑΤΟΣ ότι έβαλε στα ταμεία του κόμματος από την ΜΙΖΕΝΣ.

    Το θάψανε και ξεχάστηκε ?

    Μήπως από αυτά θα πληρωθεί το χρέος του άπορου αγωνιστή ?

    Ανα χαθείτε βρωμιάρηδες !

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Μάκη Μίχο
    Μπορεί να τον λυπηθεί τον Λαλιώτη κάποιος από την οικογένεια των Καραμανλήδων που έχουν την Ναυτιλιακή Εταιρία Hellenic Carriers με τα υπό Λιβεριανή σημαία πλοία.
    Μπορεί να τον λυπηθούν αυτοί οι μεγιστάνες και να τον ενισχύσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον Μητσοτάκη να λυπάσαι. Ο καημένος με τις τρεις συντάξεις του, τα ακίνητα στην Αττική, την Αλλόνησο, την Κρήτη, το Παρίσι, το Λονδίνο κ.α. εκφράζει τον γνήσιο και έντιμο πολιτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tα κύρια προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας είναι, η Οικονομία, η Ασφάλεια και η Παιδεία. Υπάρχει κανένας που να πιστεύει, περιλαμβανομένων και των ιδίων, ότι η λύση των προβλημάτων αυτών ακούει στα ονόματα Παπαθανασίου, Μαρκογιαννάκης και Σπηλιωτόπουλος; Ή ότι -διότι κι αυτό το παραμύθι παίζει ευρύτατα- έχουμε πλέον έναν πρωθυπουργό, ο οποίος αποφάσισε να πάρει στα στιβαρά του χέρια το τιμόνι της χώρας και να την οδηγήσει σε ασφαλές λιμάνι;

    Δυστυχώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως χώρα είναι και σοβαρά και μεγάλα. Κι αυτό είναι κάτι που όχι μόνο οι πολιτικοί αλλά και οι διαχειριζόμενοι την ενημέρωση οφείλουμε ν αποδεικνύουμε ότι κατανοούμε και άρα ν αντιμετωπίζουμε τα πράγματα με την επιβαλλόμενη σοβαρότητα. Και η άποψη, αν μη τι άλλο, πως ένας πρωθυπουργός, που λειτούργησε μ έναν συγκεκριμένο τρόπο επί πέντε χρόνια, αντιλήφθηκε επιτέλους το σφάλμα του και μπορεί ν αλλάξει τακτική και πρακτική, είναι επιεικώς γελοία και μόνον από αφελείς ή ιδιοτελώς κινούμενους μπορεί να υποστηριχθεί.

    Ο Κ. Καραμανλής κατέφυγε στο μόνο που του είχε απομείνει: στον ανασχηματισμό. Κι όποιος ασχολούμενος με την ενημέρωση σέβεται αυτό που κάνει, ξέρει ότι ο συγκεκριμένος ανασχηματισμός όχι μόνο προϋποθέσεις αποτελεσματικότητας δεν πληροί, αλλά ούτε καν προδιαγραφές σοβαρότητας δεν διαθέτει.

    Πάντα πίστευα ότι το γελοιωδέστερο που μου είχε τύχει ήταν η εκδιδόμενη πριν από χρόνια ανακοίνωση του υπουργείου Τύπου ότι «συνήλθε το Υπουργικό Συμβούλιο και ασχολήθηκε με θέματα της αρμοδιότητάς του».
    Να που τώρα ζω και τη γελοιότητα ν αποτελεί πρώτη είδηση ότι ο πρωθυπουργός συνεργάζεται με τους υπουργούς του.
    Ελεος!


    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ; ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συκοφάντη, ε συκοφάντη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συκοφάντη, ε συκοφάντη.
    Ο κ λαλιώτης είναι και επίσημα συκοφάντης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ωραιο σπιτι ομωσ ε ειναι να μην σου γυαλισει?τι να τισ κανεισ τισ καστανιεσ δουλεια σου βγαζουν τα δενδρα γεροσ ανθρωποσ που να μαζευει καστανα τετοια εποχη το σπιτι γουσταρει ο αχορταγοσ ο μαζοχτρασ ο μαυροσ ο τζακ γαβ γαβ γαβ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1. Η ουσία της υπόθεσης Mayo, είναι ότι:
    • Σύμφωνα με τα παραστατικά στοιχεία της Royal Bank of Scotland και της Εθνικής Τράπεζας, μόνον για λίγους μήνες του 1989, με εντολή της Λιβεριανής off shore εταιρείας Mayo, είχαν σταλεί 2,5 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία είχαν εισρεύσει στα ταμεία της Νέας Δημοκρατίας και είχαν εγγραφεί στα οικονομικά βιβλία του κόμματος.
    • Υπήρξε συνεχής ροή χρημάτων από τον τροφοδότη λογαριασμό της Mayo στον ειδικό λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας στην Εθνική Τράπεζα.
    • Η σχέση της Λιβεριανής Off Shore εταιρεία Mayo με την Νέα Δημοκρατία είναι διαχρονική.
    2. Αυτήν την πραγματικότητα, παρά το ότι την είχαν αρνηθεί και την απέκρυπταν επί πολλά χρόνια, αναγκάστηκαν να ομολογήσουν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και με ένορκες καταθέσεις τους στην Ελληνική Δικαιοσύνη, ύστερα από τις δημόσιες καταγγελίες του Κώστα Λαλιώτη, ο οποίος ενεργούσε υπό την θεσμική του ιδιότητα ως Γραμματέας του Κινήματος.
    3. Αυτή η πραγματικότητα αναδεικνύει την αλαζονεία, την υποκρισία και τον κυνισμό της ηγεσίας της Ν.Δ., η οποία την ίδια στιγμή που έβαζε στα ταμεία του κόμματος χρήματα από μια Λιβεριανή off shore εταιρεία, έστελνε τον Ανδρέα Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο για τα νοσήλιά του.
    4. Ο επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον ότι, δυστυχώς η έρευνα της Δικαιοσύνης έμεινε στη μέση, με αποτέλεσμα να μην κινηθεί η διαδικασία δικαστικής συνδρομής και να μην ανοίξουν οι τροφοδότες λογαριασμοί της Mayo. Και τέλος γνωρίζει ότι, με νεότερα δημοσιεύματα, μόλις τον Νοέμβριο του 2008 (Ελευθεροτυπία), συνδέεται και πάλι μετά από πολλά χρόνια, η Νέα Δημοκρατία με την Mayo, αυτή τη φορά για την υπόθεση Siemens.
    5. Κατόπιν όλων αυτών, γίνεται φανερό ότι, δεν υπάρχει καμία προσωπική σύγκρουση Λαλιώτη - Μητσοτάκη, αλλά πολιτική αντιπαράθεση για την αλήθεια, τη διαφάνεια, και το ήθος στη δημόσια ζωή. Είναι επίσης προφανές ότι η αλληλεγγύη του ΠΑΣΟΚ προς τον Κώστα Λαλιώτη είναι δεδομένη και διαρκής και στηρίζεται σε αρχές και αξίες.
    6. Όσο για τα χρήματα, προκειμένου να σταματήσει η διαδικασία του πλειστηριασμού, αυτά θα τα λάβει από το ΠΑΣΟΚ ο κ. Μητσοτάκης, μαζί με την διαβεβαίωση ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι στην πολιτική ζωή. Τέλος, παραμένει προφανής η ανάγκη να ερευνηθούν διαχρονικά και πλήρως όλες οι κινήσεις των λογαριασμών της Λιβεριανής off shore εταιρείας Mayo, η οποία δημιουργήθηκε για την οικονομική ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΠΕΙΔΗ Ο ΛΙΑΛΙΩΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
    Η ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
    ΒΡΗΚΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ
    ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είπαμε ας πρόσεχε. Από την πολλή μαγκιά την πάτησε ο Λαλιώτης. Πάλι καλά που δεν τον βάλανε και φυλακή να κάνει παρέα με τον Κουφοντίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ SMS ΤΟΥ ΜΗΝΑ

    ΕΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΗ ΛΑΛΙΩΤΗ.

    ΠΕΝΤΕ (5) ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΟΣ.

    ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ .
    ΝΑ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΣΟΥ (ΤΟΝ ΓΑΜΙΑ ΣΟΥ) ΔΗΛΑΔΗ , ΤΟΝ ΟΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΜΙΑ ΣΟΥ !!!!!!
    ΠΕΤΡΟ ! ΠΕΤΡΟ ! ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ??????


    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ενω ο βρυκολακας ο Μητσοτακης που εχει ρημαξει τα αρχαια.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στο ονομά του δεν έχει τίποτα!! Δεν μας λέει για τους λογαριασμούς της γυναίκας του, των παιδιών του και του κρυφούς στην Ελβετία. Ρε ουστ που μας δουλεύεται και από πάνω. Αμ οι άλλοι μαλάκες των Δολλιανών έκαναν και έρανο. Τόσο ζώα είσαστε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. SAS PONAEI EEEE???


    DIKAIOTHIKE O ANTREAS.

    MPRABO RE LALIOTI NA TOUS TA BGALOUME OLA STI FORA KAI AS TOUS PLYROSOUME KAI TI EGINE,AUTOI TREXOUN KAI DEN PROLABAINOUN!!XXX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η Λαλιώτς δεν ξιέρου αν ιεχ σικλετια απο του χνέρ που του κανη η Μητσουτακς. Ιέχει ομους μαραζ επειδης ουλοι ιφτούνοι που τσ εχ ταισ,πουτησ κι κοιμισ στου κουνακι του στα Δουλιανά δην βγηκανει να πουν μια κβέντα για την τιμη τουν όλπων.Μόνου καπ ειδα την Πετρς την Ευθυμιου να λιέει κάτι και την Λουβέρδς.Από Σημίτς μέχρι Νταλαρς κι αλλ κι αλλ που ντηρλίκουναν στα Δουλιανα κι τις αλλς ουτε κβέντα.Διεν πραζ Κωτσιου μ' . ίετσ ιν οι φίλις.H Κασκαμπας που ιν; Mαζι μη τη Ματζουρανς κι την Βερβεσους; Ριχτους κι ισυ ένα Δουλιανητικου μάρκαλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και κάτι που δέν ξέρετε. 'Η μήπως και το ξέρετε και δέν το λέτε.

    Ο κύριος αυτός έλαβε το πτυχίο τού οδοντογιατρού με ... κούριερ, που έστειλε στον τότε ΥΠΕΧΩΔΕ η οδοντοϊατρική σχολή του Πανεπιστημίου. 'Οχι ... παίζουμε!

    Μαζί με ένα σημείωμα ενός απο τους καθηγητές του, που του έγραφε να προσέχει. Γιατί στα δημόσια έργα οι γέφυρες δέν γίνονται για να τρώνε καλά και να μασσάνε, αλλά για να περνάνε απο πάνω αυτοκίνητα, τρένα και πεζοί!

    Και κάτι ακόμα. Η γυναίκα του είναι ή δέν είναι με 40% στην ΖΑΡΑ;
    Το προσωπικό της φίρμας αυτής μόνο την κυρία αυτήν γνωρίζει, γιατί ο βασικός μέτοχος όπως λένε, δέν πατάει στην γή. Πετάει μόνο απο αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο τράνζιτο, καθώς η ιντερπολ τον καταζητεί παντού.

    ΠΕΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στο ονομά του δεν έχει τίποτα!! Δεν μας λέει για τους λογαριασμούς της γυναίκας του, των παιδιών του και του κρυφούς στην Ελβετία. Ρε ουστ που μας δουλεύεται και από πάνω. Αμ οι άλλοι μαλάκες των Δολλιανών έκαναν και έρανο. Τόσο ζώα είσαστε!!!!
    # posted by Ανώνυμος : 13 Ιανουάριος 2009 11:46 πμ

    ...Των παιδιών του;... Βλέπετε ρε μαλάκες πόσο ανενημέρωτοι είσαστε;
    Ενα κοτιτσάκι έχει και εκείνο πήρε των ομματιών του και μετέβει εις την ξένην ίνα αποφύγει τους λασπολογους και τους ψευδολόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η τιμη του Προεδρου!!!

    Μετα τον Λαλιωτη ποια βουλευτινα δικαζεται??
    Γιατι καποιοι μεσα στο Πασοκ κανουν τον "βλακα"??
    Προεδρε αν δεν υπεραασπιζεσαι αυτους που σε υπερασπιζονται και εσενα και την οικογενεια σου θα μεινεις στο τελος μονος και ολοι θα γελανε μαζι σου....

    Οποιος δεν υπερασπιζεται την τιμη της γυναικας του και του εαυτου και του σπιτιου του του πεφτει το ταβανι και τον πλακωνει!!
    Και βεβαια ουτε θα σε ξαναακολουθησει κανενας γιατι θα μεινει "ξεκρεμαστος"!!

    Αν δεν μπορεις βγες στην συνταξη βρε παιδι μου...μην παιρνεις και αυτους που πιστευουν σε εσενα στο λαιμο σου!!
    Εξαλλου οι μηνυσεις κυκλοφορουν σε δημοσιογραφικα γραφεια!!

    Γιωργο Πανανδρεου αν εισαι "γιος" του αειμνηστου Ανδρεα ειτε υπερασπιζεσαι τον Πολιτευτη που σε "υπερασπιστηκε" ειτε θα πεσει τι σπιτι σου να σε πλακωσει!!!


    Πασοκοι

    13 Ιανουάριος 2009 2:45 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. kala tha kanei na ta dosei to PASOK giati i diafonia tou Lalioti me ton Gantemi einai POLITIKH

    grammatea gera mazi sou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε φασιστοειδη ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ειναι ΕΔΩ!''the reds boobers''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Λίγα τα λόγια και κάτω τα χέρια από το Πολυτεχνείο μαλάκα μη σε παραλάβουμε και οι 8 και σε γαμάμε επί εξάμηνο!

    Με τον Λαλιώτη φαγωθήτε όσο γουστάρετε, μην ξαναπιάσεις το Πολυτεχνείο στο στόμα σου, σε γάμησα!

    Γκέγκε "μίχο";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΝΑ ΕΡΑΝΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΛΙΩΤΗ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ.ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΦΤΩΧΟ

    ΚΩΣΤΑΣ ΟΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Παει ο Γιωργακης..

    Οι αμερικανοι τα βρηκανε με τον Κωστα και τον γραψανε στα αρχιδια τους πια τον μικρο γιωργακη

    Αλλωστε δεν τραβουσε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Λίγα τα λόγια και κάτω τα χέρια από το Πολυτεχνείο μαλάκα μη σε παραλάβουμε και οι 8 και σε γαμάμε επί εξάμηνο!

    Με τον Λαλιώτη φαγωθήτε όσο γουστάρετε, μην ξαναπιάσεις το Πολυτεχνείο στο στόμα σου, σε γάμησα!

    Γκέγκε "μίχο";
    # posted by the Bloopers team : 13 Ιανουάριος 2009 7:38 μμ

    ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ: ΣΧΟΛΗ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση