GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ασφαλίζονται και οι καταθέσεις στις ΑΧΕΠΕΥ...

...με τροπολογία που δέχτηκε ο Γ. Παπαθανασίου . Με τροπολογία που έκανε δεκτή ο νέος υπουργός Οικονομίας στο νομοσχέδιο για το «Ταμείο Εγγ...

...με τροπολογία που δέχτηκε ο Γ. Παπαθανασίου
.
Με τροπολογία που έκανε δεκτή ο νέος υπουργός Οικονομίας στο νομοσχέδιο για το «Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδύσεων (ΤΕΚΕ)», στην οποία συνηγόρησε και η Τράπεζα της Ελλάδος και η Ελληνική Ένωση Τραπεζών, ορίζεται ότι θα καλύπτονται οι καταθέσεις όλων των καταθετών και στους ξεχωριστούς λογαριασμούς πελατείας των ΑΧΕΠΕΥ με 100.000 € ανά καταθέτη.
Όλοι οι ομιλητές, ο υφπουργός Ν. Λέγκας και βουλευτές όλων των κομμάτων διευκρίνισαν την πολιτική βούληση να γίνει αυτό ενώ εκ μέρους του ΣΜΕΧΑ μίλησε στους βουλευτές της Επιτροπής Οικονομικών ο πρόεδρος του Α. Μωραϊτάκης. Παρέστησαν επίσης ο αντιπρόεδρος κ. Πουλαρίκας και ο γενικός γραμματέας κ. Σίνος.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΜΕΧΑ ΕΔΩ.
----------------------

7 σχόλια

  1. Ότι και να είναι ΚΑΘΕ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ» για τον κοσμάκι είναι χαφιέδες, τίνος δεν ξέρω αλλά Χ Α Φ Ι Δ Ε Σ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, όπως ήταν και η 17 Νοέμβρη ΚΑΙ το μόνο που πετυχαίνουν αυτές οι «οργανώσεις» είναι το κατεστημένο να βρίσκει δικαιολογίες να μας μπήγει πιο βαθιά το μαχαίρι του στην καρδιά και στο μυαλό.
    Μήπως με τις ενέργειες τους ο λαός εκτός από Ε Ν Τ Π Ω Σ Ε Ι Σ έχει δει τίποτα καλό,
    Ο Χ Ι.
    Μήπως σταμάτησαν οι κλεψιές στο δημόσιο από όποιον μπορεί και θέλει;
    Μήπως σταμάτησαν ή φρέναραν τα κάθε είδους σκάνδαλα;
    Μήπως σταμάτησαν οι Κουμπαριές;
    Απλά ο Α μεγαλολεφτάς έβαλε μπράβους, λεφτά δεν θα του λείψουν κι ούτε θα τα χάσει, από την εφορία θα του εκπέσουν τα περισσότερα.
    Το κράτος με τα δικά μας λεφτά του έδωσε αστυνομικούς να τον προσέχουν μην πάθει ο κόλος του, στον Β τραγουδιστή πάλι το κράτος πάλι με δικά μας λεφτά του έδωσε αστυνομικούς να τον προσέχουν, στον Γ δημοσιογράφο με δικά μας λεφτά πάλι αστυνομικούς, και σε όσους άλλους φοβούνται και έχουν τα μέσα αστυνομικούς πάλι με δικά μας λεφτά.
    Πόσες χιλιάδες αστυνομικοί είναι στην φύλαξη διαφόρων που έχουν τα μέσα;
    Ποιος τους πληρώνει;
    Και πόσες φορές εξευτελίζονται από τους ίδιους που έχουν αναλάβει την φύλαξη τους;
    Εκτός από αυτά το σοβαρότερο είναι ότι με τις πράξεις τους ενισχύετε το αστυνομικό κράτος εις βάρος πάλι του λαού, θα μου πείτε ένας φιλήσυχος άνθρωπος τι έχει να φοβηθεί από τους μηχανισμούς καταστολής; Και μόνο που τους πληρώνει του φτάνουν και του περισσεύουν, άσε την κακιά στιγμή.
    Για αυτό το λέω και το ξαναλέω, όλοι τους είναι Σ Κ Ο Τ Ε Ι Ν Α Ο Ρ Γ Α Ν Α είτε της ντόπιας εξουσίας είτε άλλων κύκλων από το εξωτερικό.
    Τι δουλειά είχε πχ. Η 17 Νοέμβρη με τον Τούρκο ; Η Τουρκία έχασε ένα πολίτη, η Ελλάδα σύρθηκε γονατιστή να ζητά συγνώμες και από την Τουρκία αλλά και να δίνει διαβεβαιώσεις λες και μπορούν να τηρηθούν ότι δεν θα ξανασυμβεί.
    Σκότωνε ή δεν σκότωνε κατά παραγγελία η οργάνωση αυτή;
    Τι δουλειά είχε με τον Μπακογιάννη, πιο ήταν το κακό που είχε κάνει στην χώρα μας; Μήπως θυμάστε ή βλέπετε τις άμεσες και μακροχρόνιες επιπτώσεις αυτής της δολοφονίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 14 – 01 – 2009


    ΤΑ «ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ» ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ

    Στις 13-01-2009 ολοκληρώθηκε η δημόσια δημοπρασία των ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου αξίας 2,5 δις €.
    Τα «παπαγαλάκια» των ηλεκτρονικών ΜΜΕ, αλλά και των διαπλεκόμενων συγκροτημάτων της έντυπης ενημέρωσης, αγωνίζονται μανιωδώς να μας πείσουν, για τη μέγιστη επιτυχία του νέου Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, που μας προέκυψε από τον πρόσφατο ανασχηματισμό και της αναδομημένης Κυβέρνησης . (sik).
    Μιας Κυβέρνησης που «φιλοτέχνησε» με δοκιμασμένα, παλιά και ακατάλληλα υλικά ο «καταλληλότερος» (sik).
    Όμως όσο και να προσπαθούν τα μισθωμένα «παπαγαλάκια» των διαπλεκόμενων ηλεκτρονικών και έντυπων ΜΜΕ να μας παραπληροφορούν με μισές αλήθειες, παρ΄ ότι γνωρίζουν ότι η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από το ψέμα.

    • Επειδή οι πολίτες δεν μασάνε κουτόχορτο.
    • Επειδή οι πολίτες δεν είναι χαζοί.
    • Επειδή οι πολίτες έχουν καταλάβει το ρόλο που παίζουν τα μισθωμένα «παπαγαλάκια» και τα διαπλεκόμενα αφεντικά τους.
    ( Συγνώμη νταβατζήδες ήθελα να γράψω σύμφωνα με τη ρήση του «καταλληλότερου» (sik).

    Θέτουν τα παρακάτω ερωτήματα:

    • Γιατί «κύριοι» καναλάρχες και εκδότες, (συγνώμη κρατικοδίαιτοι εργολάβοι και προμηθευτές ήθελα να γράψω), παρακινείτε τα μισθωμένα «παπαγαλάκια» σας να παραπληροφορούν τον Ελληνικό Λαό???
    • Γιατί κανένας «παπαγάλος» δεν μας ενημέρωσε ότι η υπερκάλυψη, (άκουσον - άκουσον περίπου έξι φορές), έγινε από τις Τράπεζες διαθέτοντας ένα μικρό ποσό (2,5 δις €) από τα χρήματα (24 δις €) που τους χάρισε ο απερχόμενος Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, υλοποιώντας την εντολή του «καταλληλότερου» (sik)???
    • Από πότε νεόκοποι και άθλιοι γκεμπελίσκοι, είναι μεγάλη επιτυχία να δανείζεσαι με απεχθέστατους όρους από τους Τραπεζίτες, το 10% των χρημάτων που τους χάρισες???

    Ρεεεε πάρτε το χαμπάρι……… σας πήραμε πρέφα και δεν τσιμπάάάάά με!!!!!!!!!!!!!

    Ρεεεε…… ούύύύστ………. απ΄ εδώ διαπλεκόμενοι του κερατάάάάάά!!!!!!!!!



    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ?

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;

    ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ 50.000- 200.000 ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

    ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΙΛΕΣ ΜΕ ΤΖΑΚΟΥΖΙ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΕΤΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΣ ΤΩΝ 30.000 ΕΥΡΩ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΤΡΑ ΓΙΩΤ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΙΣΩΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1. Την ώρα που οι πολίτες απαιτούν προοδευτικές και δίκαιες λύσεις στα προβλήματα τους, την ώρα που η χώρα έχει ανάγκη σχέδιο για την έξοδο από την κρίση, η κυβέρνηση εξακολουθεί να βλέπει την οικονομία, ως ένα ακόμα χώρο άσκησης επικοινωνιακής πολιτικής. Την ενδιαφέρει η επικοινωνία και όχι η κοινωνία. Τα πέντε χρόνια της καταστροφικής της πολιτικής και η τραγική κατάσταση που έφερε την μέση ελληνική οικογένεια, δεν την δίδαξαν απολύτως τίποτα. Δεν έχει καταλάβει ότι η εποχή των πυροτεχνημάτων έχει περάσει. Δεν έχει καταλάβει ότι οι κλασικές μέθοδοι του κλεισίματος του ματιού «για παροχές» και η προσπάθεια εξαγοράς συνειδήσεων και ψήφων μέσω των χιλιάδων διορισμών και του μοιράσματος χιλιάρικων, εξαγριώνουν τους πολίτες, που δεν ζητούν ελεημοσύνες και δωράκια. Απαιτούν αξιοπρέπεια. Ζητούν λύσεις.
    2. Κυβέρνηση και «παπαγαλάκια» προβάλλουν από χθες ως άθλο το αυτονόητο. Το ότι κατάφερε το δημόσιο να δανειστεί 2,5 δις ευρώ. Αλλά δεν λένε τίποτα για τα ψιλά γράμματα. Για το ότι η Ιταλία, που έχει το ίδιο χρέος με την Ελλάδα, δανείστηκε μία μέρα πριν πληρώνοντας σημαντικά μικρότερες αποδόσεις. Δεν λέει η κυβέρνηση ότι τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Ότι εδώ που έφτασε τα πράγματα μόνο για τον επόμενο χρόνο θα πρέπει να δανειστεί περισσότερα από περίπου 60 δις.
    3. Και φυσικά η αποχωρούσα κυβέρνηση δεν λέει λέξη για σχέδιο εξόδου από την κρίση. Τι να πει βέβαια η κυβέρνηση που μας οδήγησε στην κρίση; Ένα μόνο σχέδιο είχε και το εφάρμοσε στην οικονομία: «τα παίρνουμε από τους πολλούς, εξυπηρετούμε με δωράκια τους λίγους και ισχυρούς». Σειρά μέτρων υπάκουσαν σε αυτή τη λογική: αύξηση ΦΠΑ το 2005, αλλεπάλληλες αυξήσεις σε ποτά και τσιγάρα, μη τιμαριθμοποίηση φορολογικής κλίμακας, Ενιαίο Τέλος Ακινήτων, κατάργηση αφορολόγητου των 10.500 σε ελεύθερους επαγγελματίες και μικροεπιτηδευματίες. Και από την άλλη, μείωση φορολογικών συντελεστών στα κέρδη των μετόχων των 200 μεγαλύτερων επιχειρήσεων, αμνήστευση της μεγάλης φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής, κατάργηση φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας. Όσο και να προσποιούνται «φιλολαϊκή στροφή», αυτοί είναι. Αυτή είναι η λογική τους.
    4. Σε αντίθεση με τη Ν.Δ. το ΠΑΣΟΚ παρουσίασε, ήδη από την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, συγκεκριμένο πρόγραμμα με τις 4 βασικές προτεραιότητες της επόμενης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ: στήριξη οικογενειακού εισοδήματος, αποκατάσταση κοινωνικού κράτους σε παιδεία, υγεία-πρόνοια, εργασία, ασφάλιση, δημιουργία νέου πλούτου και θέσεων εργασίας με επένδυση στην «πράσινη ανάπτυξη» και εδραίωση ενός δίκαιου, αποτελεσματικού και ευνομούμενου κράτους. Μετά καταθέσαμε 5 δέσμες μέτρων για την έξοδο της χώρας από την κρίση, την οποία συζητήσαμε με τους παραγωγικούς φορείς. Παρουσιάσαμε τέλος, μόνο το τελευταίο δίμηνο, συγκεκριμένες προτάσεις νόμου για την στήριξη των ασθενέστερων και τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Επόμενο βήμα; Εξειδίκευση των προτάσεών μας για κάθε πληθυσμιακή ομάδα. Το κάναμε για τους ασθενέστερους. Προχωρήσαμε στους αγρότες. Ακολουθούν οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και τομείς όπως ο τουρισμός. Μιλάμε τη γλώσσα των πολιτών. Ξεδιπλώνουμε μία-μία τις πτυχές του σχεδίου μας για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Η έξοδος αυτή απαιτεί αλλαγή πολιτικής. Απαιτεί αλλαγή κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γλωσσα λανθανουσα ταληθή λέγει:
    "Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδύσεων (ΤΕΚΕ)"

    Τι δουλια κανει ο πατερας σου??

    Πρόεδρος στον τεκέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδια τι εγινε ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ το χρυσο μου ? που ειναι ο καλος μου να κανει τις καθημερινες του γλυκες δηλωσεις? που ειναι ο ανταρτης ΤΑΤΟΥΛΗΣ ρε παιδια ? κανενας ξεφτιλας καμπουρακης, κανενας καταπτυστος οικονομεας , καμμια ξεφωνημενη τρεμη , τιποτα φτηνο λυριτζηδες και χαζο χατζηνικολαου ,ο πασπιτης ευαγελατος ? κανενας ρε παιδια δεν εχει πια πρωτη ειδηση τον καλο μου ? Ε ΡΕ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΕΡΒΙΕΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΕΛΗΞΕΣ, ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ.... τωρα ειναι η σειρα μας να γελαμε με την καταντια σου.. ΜΕΓΑΛΕ ΑΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ''Tabula Rasa''..."


    Μονο ο δρ Κουτσουκος μπορει να αντιπαρατεθει με τον Αρη!!
    Ο Αρης ήδη δήλωσε ότι "δεν θα κανει τίποτα" δηλ. "''Tabula Rasa''..." δηλ.
    δεν θα γραψει τιποτα στον τομέα παιδείας!

    Είδατε που ο δρ Κουτσουκος που ξέρει και να διαβαζει τους χρησμους των μαντειων (ως αρχαιοελληνιστης) εχει την λύση??

    Αν περιμένετε από την κάθε Διαμαντοπούλου...καλά κρασιά,

    Αληθεια τι σπουδασε ο Αρης και η Αννα??!!!
    Γιωργο βαλε δρ Κουτσουκο να παμε στο 11 % διαφορα γιατι με την Αννα θα χασεις και τον "''Tabula Rasa''..."
    Δηλ. ούτε μια ψηφο στις εκλογες !!!

    Γιωργο παρε αποφασεις πριν ειναι αργα!!
    Μακης Πασπ

    14 Ιανουάριος 2009 12:44 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση