GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΚΕ: Είναι προβοκάτσια...

. Το ΚΚΕ καταγγέλει ως προβοκάτσια τη δολοφονική επίθεση κατά των τριών αστυνομικών και το σοβαρό τραυματισμό ενός εξ αυτών. Στη σχετική αν...

.
Το ΚΚΕ καταγγέλει ως προβοκάτσια τη δολοφονική επίθεση κατά των τριών αστυνομικών και το σοβαρό τραυματισμό ενός εξ αυτών.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «το ΚΚΕ κατήγγειλε τη δράση μηχανισμών και κέντρων, εντός και εκτός Ελλάδας και στα γεγονότα που ακολούθησαν τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή. Η προβοκατόρικη δράση τους εκφράστηκε και με τη δράση κουκουλοφόρων. Εκφράστηκε και με την επίθεση με καλάσνικοφ κατά της κλούβας των ΜΑΤ. Το σημερινό γεγονός αποτελεί κρίκο της ίδιας αλυσίδας».

«Στόχος -κατά το ΚΚΕ- είναι το εργατικό - λαϊκό κίνημα και όχι η δημοκρατία και η λεγόμενη ομαλότητα, ούτε η αποσταθεροποίηση της χώρας, όπως ισχυρίζονται διάφορες πλευρές. Οι προβοκάτσιες αποσκοπούν στην τρομοκράτηση και στον εκφοβισμό λαϊκών στρωμάτων, στην υποταγή τους και στην ενίσχυση των μέτρων κρατικής καταστολής. Η δράση των μηχανισμών προβοκάτσιας αναπτύσσεται στο έδαφος της αντιλαϊκής πολιτικής της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ είναι η ίδια πολιτική που διαπαιδαγωγεί και τους αστυνομικούς με τη θεωρία του εχθρού - λαού. Είναι η ίδια πολιτική που χρειάζεται την καταστολή για να υπηρετηθούν η εξουσία και τα κέρδη του κεφαλαίου».
-----------------------------

22 σχόλια

  1. το κόμμα μοιράζει
    κρατικό οξυγόνο,
    τρεις μήνες το χρονο,
    στα μέλη του μόνο...

    αλεκα-σωβρακολογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΚΚΕ.
    ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ

    ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήρθε ο καιρός να αρχίσει η αστυνομία να κάνει την δουλειά της.
    1.Αρχίστε την ΄σκούπα'.
    2. Μαζέψτε όλους τους 'γνωστούς-άγνωστους' ΑΜΕΣΑ.
    3. Ξεπαστρέψτε άμεσα όλες τις συμμορίες ληστών-κλεφτών (ώρα να αρχίσουν να χρησιμοποιούν σωστά τα όπλα τους και εκεί που πρέπει). Οι φυλακές άλλωστε δεν χωράν άλλους.
    4. Βουλώστε το στόμα κάθε αρχιμαλάκα κοινωνιολόγου-ψυχολόγου-δημοσιογράφου-δικηγόρου-σφετεριστή πολιτικού που μιξοκλαίει και καλά για τα 'παιδάκια' και θέλει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
    5. Χτίστε το κράτος απο την αρχή εξαφανίζοντας οποιονδήποτε του έχει πιεί το αίμα όλα αυτά τα χρονια και έχει εκμεταλλευτεί την αγαθοσύνη και αγάπη του Έλλληνα.
    ΜΟΝΟ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΟΙ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ. Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ 10:35

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η σαχλή μαρξιστική-λενινιστική διαλεκτική.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 10:44

    τη πηγαδα την εχεις ακουστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TO PARAKRATOS KSEPLHMENO ME OLA TA SKATONERA, KYP&CIA ANELABAN APO KAIRO:

    O STOXOS TOUS GNWSTOS APO PALIA

    TO KKE EIXE KAI EXEI PLHROFORIES

    KAI SWSTA PLHROFOREI TON KOSMO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10:51 πμ για να υποστηρίζεις το ΚΚΕ είσαι ή ΝΔ ή ΛΑΟΣ

    Εκεί έχουν φθάσει οι αριστεροί ψάλτες της δεξιάς το ΚΚΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η δεξιά όταν έβλεπε ότι κατρακυλάει και ότι τους έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος τι απατεώνες συκοφάντες και κλέφτες είναι, πάντοτε επεδίωκε την ανωμαλία στο πολιτικό βίο της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ;

    ΙΜΙΑ-ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ-ΣΚΟΠΙΑ-ΙΡΑΚ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ. ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΒΟΥΛΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΟ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι κ.κ. της κυβέρνησης αλαλούμ, αντί για "μεταρυθμίσεις" , και "επανίδρυση του κράτους", -της δεξιάς εννοείται-, και μιας και μέχρι τώρα όλα τα κατάφεραν τόοοσο καλά, θα ήταν καλύτερα να προσφέρουν και μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ υπηρεσία στον τόπο, ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ...
    (Ετσι κι αλλοιώς με 151 βουλευτές και 5% πίσω από την αξ. αντιπολίτευση, η "κυβέρνηση" δεν έχει και την πλειοψηφία, εντάξει? Πιο πολύ με..χούντα φέρνει!..).
    Αν παραιτούνταν θα έδειχναν, έστω τώρα στο τέλος, μια κάποια δημοκρατική ευαισθησία, και θα ήταν βέβαια και ο ποιο σίγουρος τρόπος να συνέλθουμε και να ανακάμψουμε, κι εμείς και η χώρα...

    Ομως αυτοί,ΤΟ ΜΟΝΟ που προσπαθούν με κάθε τρόπο, (επικοινωνιακό και μη), είναι πως να παραμείνουν και να ...επανεκλεγούν!..
    Μήπως και ..καλόμαθαν? Γιατί δεν φαίνεται να το θέλουν για μας!... ε!..
    Τώρα που θα "φορέσει κι ο Μανωλιός
    τα ρούχα του αλλοιώς", (βλ. ανασχηματισμός), σωθήκαμε!...
    Τώρα μάλλιστα...
    Και περισσότερα λεφτά θα πάρουμε, και η φορολογία θα εξορθολογισθεί, και η οικονομία θα ανορθωθεί, και η υγεία και η παιδεία και η δημόσια τάξη, και όλα γενικά τα προβλήματα θα τακτοποιηθούν...
    Για να μη πω τίποτε για τη διαφθορά, που θα την ...εξαφανίσουν οι κουμπάροι και οι επαϊοντες του δημοσίου, (δηλ.του δικού μας), συμφέροντος..
    Ελληνες ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ....
    (κατά Α.Στέα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πολλοί πυροβολισμοί τελευταία.. δεν θέλει εξυπνάδα να καταλάβεις οτι ο στοχος είναι να τρομοκρατηθεί ο κόσμος,να φοβάται να βγει από το σπίτι του για να μην φάει καμία αδέσποτη,να ζητάει περισσότερη αστυνομοκρατία,να απαγορευτούν διαδηλώσεις και πορείες με την ανοχή του κόσμου.
    Προφανώς αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να σταθεί άλλο.
    Φοβάμαι όμως οτι έρχονται δύσκολες μέρες για την δημοκρατία μας- την όποια τέλος πάντων-.
    Υ.Γ. ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΡΥΟ ΝΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΚΕ ,Μ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ .


    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΙ΄ΑΝ ΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ?

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ?,
    ΔΙΑΦΟΡΕΙΚΑ ΕΕΕΕΕΕ , ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΠΗΚΕ ΤΟ 2009 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να καταλάβουμε ποιός είναι πίσω από τους κουκουλοφόρους και τους παρακινητές της αποσταθεροποίησης της Ελλάδας.

    ΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ;

    Η Ν.Δ. χάνει γιατί οι καναλάρχες την κατηγορούν ότι δεν κτυπάει αλύπητα τους κουκουλοφόρους.

    Ο Σύριζα χάνει γιατί οι καναλάρχες τον κατηγορούν ότι υποκινεί τους ταραξίες.

    Το ΚΚΕ χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεκανίκι της Ν.Δ. (το θράσος δεν έχει όρια).

    Το Λαός χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεξιό, άρα υπέρ της άχρηστης αστυνομίας.

    Και βεβαίως βλέπουμε συνεχείς δημοσκοπήσεις από το Mega, τον Ant-1, τον Alpha, τον Αλτερ και το Star, όπου όλα τα κόμματα πέφτουν εκτός από ένα που ανεβαίνει.

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ;

    Μόνο ο ελληνο-αμερικάνος γιός της margaret chad.

    Πού είπε ΝΑΙ στο βρώμικο αμερικάνικο σχέδιο Ανάν το 2005, που είπε ΝΑΙ στην αμερικάνικη πρόταση για το όνομα Μακεδονία-Σκόπια το 2002 για τους βόρειους γειτόνους μας και που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ σχολιάσει τις κοσμοι-στορικές συμφωνίες του Καραμανλή με τους Ρώσους για τους αγωγούς και τους Κινέζους για τα λιμάνια.

    Και μετά οι οπαδοί του πασόκ ονομάζουν ατεκμηρίωτες θεωρίες συνομωσίας τις κατηγορίες ότι ο Γιωργάκης κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ότι του λένε οι αμερικάνοι και οι καναλάρχες υπάλληλοί τους, σε βάρος της Ελλάδας.

    Φίλοι πασόκοι, θυμηθείτε είμαστε όλοι ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Μην παρασύρεστε από τους καναλάρχες, που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους αμερικάνους.

    Αφήστε τους κομματικούς φανατισμούς και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει καθαρά.

    Θα βρείτε αμέσως ΟΛΕΣ της απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΤΡΕΠΩ:
    ΡΟΧΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ.
    ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒEΤΕ; ΜΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΧΙ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ

    Αφήστε πιά τα κλάματα για τους Ζιχαντιστές. Γιατί αυτό είναι η Xαμάς. Οσο για τις μανάδες που κλαίνε για τα σκοτωμένσα παιδακια γιατί οι ίδιες δηλώνουν υπερήφανες όταν αυτά τινάζονται στον αέρα ζωσμένα βόμβες? Σκοτώνοντας και μερικές δεκάδες αθώους. Η όταν στα σχολεία, στα σπίτια, στις πολυκατοικίες και στα τζαμιά έχουν ρουκετοβόλια? Αφήστε πιά την υποκρισία των αθώων δήθεν παλαιστίνιων οπαδών της Χαμάς. Ρωτήστε τους παλαιστίνιους της Δυτικής Οχθης και τους Αραβεσ της Ιορδαβίας, της Συρίας, της Σαουδαραβ΄λιας, του Κόλπου και της Βόρειας Αφρικής. Γιατί όλοι αυτοί σιωπούν και φωνάζουν ...οι ελληνάρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καραμανλη εφαρμοσε το Συνταγμα. Επιβουλευονται τη χωρα. Βγαλε τα τανκς και κηρυξε εκτος νομου τον ΣΥΡΙΖΑ και ολα τα αλλα μουνοπανα στις παρυφες του. Θα χυθει αιμα και τοτε θα τρεχεις και δεν θα φτανεις. Εχουν ολοι ταυτοτητα και εχουν τετοιο θρασος που βγαινουν φανερα και κηρυσουν εξεγερση κατα του κρατους. Μαλακα Καραμανλη, βγες απο το καβουκι σου και παρε τη κατασταση στα χερια σου. Θα μεινεις σαν ο πιο παθητικος πρωθυπουργος στην ιστορια. Κουνησου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σωστός ο 12:20! Όσο βουλιάζει η ΝΔ να περιμένετε κι άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι θυμήθηκα, αλλά και τι σου είναι αυτές οι συμπτώσεις βρε παιδί μου.
    Στις 3/1/2009, Σάββατο μεσημέρι και ώρα 13.49, εκεί κάπου πρόλαβα, μάλλον άκουσα, Το Γεγονός, στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.
    Κάποιος κύριος Τσουκαλάς, για τον οποίον δεν γνωρίζω περισσότερα, έδινε συνέντευξη αλλά ήμουν άτυχος που δεν άκουσα όλα όσα είπε., γιατί ο κύριος αυτός αποδείχτηκε Μέγας Προφήτης.
    Άκουσα όμως τον Προφητικόν Λόγον Του, διότι προς το τέλος της συνέντευξης του και σε στιγμή που είχαν αρχίσει οι αποχαιρετισμοί με τον παρουσιαστή, του ζητά ο παρουσιαστής, να κάνει μια ευχή για τον καινούριο χρόνο το 2009.
    Και τι απάντησε ο Κάφρος;
    Εύχομαι να είναι το ίδιο Εκρηκτικό όσο ήταν το 2008 στα τελευταία του……..
    Τα συμπεράσματα του μπορεί να βγάλει ο καθένας ελεύθερα …….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. den "poylaaei" allo o "nsxhmatismos"?

    den ntreposaste??? koroideyete ton kosmo gia 30 eyro??/ ayta elegan oi prainofrouroi tou dr koutsoukou stin Milioni se kati "dimoesiogrfius "aristerous me dexia tsepi" !
    O "pragmatikos anasximatismos" meta tis ekloges ...
    GIATI KANENAS DEN PIEZEI GIA EKLOGES???
    OLOI TROME??

    Tora trexte stin rigilis gia kanena taliro...
    Kiti Pasp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σε τσουζει μεγελε ετσι? θα το περασεις και αυτο και θα σου αρεσει,ρωτα και το Ζαχοπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. NAI !
    HTAN KATHARH MORFH PROVOKATSIAS. OI MPATSOI THS KATEXAKH KRYBONTAI APO PISO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση