GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρύφτηκε η Αθανασία Τσουμελέκα...

. . ..η Ολυμπιονίκης στο βάδην, από έλεγχο ντόπινγκ. Τι έγινε την Μεγάλη Εβδομάδα. Δήλωσε ότι βρίσκεται σε μια ...βουνοκορφή στα Τζουμέρκα κ...

.
...η Ολυμπιονίκης στο βάδην, από έλεγχο ντόπινγκ. Τι έγινε την Μεγάλη Εβδομάδα. Δήλωσε ότι βρίσκεται σε μια ...βουνοκορφή στα Τζουμέρκα και σε ανύπαρκτο ξενώνα. Κηρύχθηκε "non show".

PRESS-GR: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!
.
Ενα άγνωστο περιστατικό με θέμα ντόπινγκ, στο οποίο πρωταγωνιστεί Ολυμπιονίκης, αποκαλύπτει σήμερα το Press-gr: Την Μεγάλη Παρασκευή, 25 Απριλίου, αναζητήθηκε η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης στο βάδην Αθανασία Τσουμελέκα για έλεγχο ντόπινγκ.
Η απάντηση που δόθηκε ήταν ότι έχει πάει για προπόνηση στο Συρράκο, ένα βουνό σε μεγάλο υψόμετρο που βρίσκεται στα Τζουμέρκα, στο νομό Ιωαννίνων.
Η πρόσβαση στην περιοχή αυτή, που αναφέρθηκε ως χώρος προπόνησης, είναι πολύ δύσκολη και αδύνατη με αυτοκίνητο. Δεν προσφέρεται μάλιστα για προπόνηση στο βάδην, επειδή είναι δύσβατη και με πολλές υψομετρικές αλλαγές. Το ομώνυμο χωριό είναι τουριστικό αλλά η διαδρομή αναφέρεται σε όλους τους οδηγούς ως κακής ποιότητας, με χωματόδρομο και -το σημαντικότερο- απαγόρευση εισόδου οχημάτων στο χωριό.
Επίσης, κατά τις ίδιες πληροφορίες του Press-gr, η Αθ. Τσουμελέκα δήλωσε ως χώρο διαμονής έναν ξενώνα με ανύπαρκτο όνομα!!!
Ετσι η πρόσβαση του κλιμακίου για τον έλεγχο ήταν ...αδύνατη από κάθε άποψη. Δεν μπορούσαν να την βρουν.Σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές εκ των υστέρων, η Ολυμπιονίκης το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου εθεάθηκε στην περιοχή της Πρέβεζας για έκτακτη οικογενειακή της υποχρέωση.Καθώς πάντως δεν εμφανίστηκε στον έλεγχο και με δεδομένα όλα αυτά, κηρύχθηκε "non show". Σημειώνεται ότι στα τρία "non show" ο αθλητής τιμωρείται. Κατ' αυτόν τον τρόπο είχαν τιμωρηθεί οι Κεντέρης και Θάνου. Είχαν αρνηθεί να παρουσιαστούν για έλεγχο.
Η Αθανασία Τσουμελέκα, που έχει γεννηθεί στην Πρέβεζα το 1982, είναι αθλήτρια στα 20.000 μέτρα βάδην. Είναι μία από τις τέσσερις Ελληνίδες αθλήτριες που έχουν κερδίσει χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Αγώνες της Αθήνας το 2004.
---------------------------------

3 σχόλια

  1. Το θεμα ειναι οτι ολους αυτους τους κοπριτες θα τους πληρωνουμε μια ζωη αφου εχουν βολευτει στον στρατο μονομοι και πληρωνονται χωρις να πατανε ποδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΑΕ, ΓΡΚΕΜΙΣΤΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗ ΔΕΞΙΑ!!

    Αφηστε τις βλακειες και βαλτε δρ kουτσουκο...οι εξελίξεις τρεχουν...το πασοκ προηγειται με διαφορα 11% και σχηματιζει αυτοδυναμη κυβερνηση....
    τι συμβαινει??

    1. γιατι δεν ριχνουν την νδ καποιοι μεσα απο το πασοκ?
    2.τι παιζεται στα παρασκηνια??
    3. γιατι λουφαζουν οι βουλεφτες του πασοκ και δεν κανουν αντιπολιτευση??
    4. γιατι αυριο δεν καλουν 1.000.000 κοσμο εξω απο την βουλη για να ριξουν τον Καραμανλη??
    5. εχουν κανει συμφωνια να "χασουν" και τις επομενες εκλογες καποιοι μεσα απο το Πασοκ??
    6. ο Ομπαμα βγηκε...κυριοι του πασοκ δεν εχετε αλλη δικαιολογια να αργειτε την ανατροπη Καραμανλη!!
    7. Λαε του Πασοκ ΡΙΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΣΟΚ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ (΄Η ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΙ!!!)

    Μακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Zήτω η νέα Σοσιαλιστική επανάσταση.
    Ζήτω ο Γιώργος..
    Ζήτω,ζήτω,ζήτω...
    (Οτι να ναι!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση