GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεύτερη είδηση μετά την Γάζα...

... είναι στο ΒΒC ο τραυματισμός του αστυνομικού! . Από το http://bollywood-greece.blogspot.com/ . Δεύτερη σε ιεραρχία είδηση της ημέρας στο...

... είναι στο ΒΒC ο τραυματισμός του αστυνομικού!
.
Από το http://bollywood-greece.blogspot.com/
.
Δεύτερη σε ιεραρχία είδηση της ημέρας στο BBC http://www.bbc.co.uk/ και στην ιστοσελίδα του ειδησεογραφικού πρακτορείου, είναι το θέμα με τους πυροβολισμούς στα Εξάρχεια και τον τραυματισμό του αστυνομικού.
Το θέμα είναι σοβαρό. Η δημοσιογράφος και το BBC κάνουν λόγο για εχθρότητα κατά της αστυνομίας στην Ελλάδα από την περίπτωση της δολοφονίας του 16χρονου και προβλέπουν έξαρση της τρομοκρατίας στην χώρα. Δείτε την είδηση ( μεταφρασμένη απο το Google) oπως την παρουσιάζει το BBC
"Gunmen πυροβολήσαν αστυνομικό στην Αθήνα
Μια ελληνική εξέγερση και ένας αστυνομικός έχει τραυματιστεί σοβαρά από δύο άνδρες με αυτόματα όπλα Καλάσνικοφ στο κέντρο της Αθήνας
Ο υπάλληλος ήταν μέρος μιας μονάδας φύλαγε το Υπουργείο Πολιτισμού, όταν η προ-αυγή επίθεση έλαβε χώρα.
Ο αστυνομικός είναι στο νοσοκομείο και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.
Ένα τεράστιο ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη. Τον περασμένο μήνα η Ελλάδα είδε τις χειρότερες ταραχές στις δεκαετίες μετά το μοιραίο πυροβολισμό από την αστυνομία ενός εφήβου στην Αθήνα.
Οι Αστυνομικοι λένε πως δέχθηκαν 20 βολές από τους επιτιθέμενους.
Λένε ότι ηταν 21 ετών ο αξιωματικός spotted gunmen και προειδοποίησε τους συναδέλφους του λίγο πριν αυτός χτυπήθηκε από δύο σφαίρες, μία στο στήθος, ο άλλος στο πόδι.
Ένας αριθμός των ατόμων έχουν συλληφθεί για ανάκριση.
Ημερήσια επιθέσεις. Το συμβάν έλαβε χώρα στην περιοχή Εξάρχεια, κοντά στην Αθήνα, όπου έφηβος Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος πυροβολήθηκε από αστυνομικό τον περασμένο μήνα.Ο θάνατος πυροδότησε συγκρούσεις μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας και διοργανωτές φασαριών.
Η αστυνομία θέλει να ανακαλύψει αν το καλάσνικοφ ήταν ιδιο με αυτό που χρησιμοποιήθηκε στα τέλη Δεκεμβρίου, όταν δύο gunmen κρυμμένα εντός του Πανεπιστημίου Αθηνών άνοιξαν πυρ σε λεωφορείο των ΜΑΤ.
Ανταποκριτής μας λέει ότι υπάρχει ο φόβος ότι η σημερινή έντονη αντι-δημιουργία κλίματος στην Ελλάδα μπορεί να οδηγήσει σε αναζωπύρωση της εγχώριας τρομοκρατίας."

---------------------------------

27 σχόλια

  1. Για περάστε, για περάστε. Έχουμε μπάτσους καουμπόυδες, εξεγερμένους νέους, παρακρατικούς σνάιπερς και, μετά απο απουσία χρόνων, και τρομοκράτες. Αν και οι τελευταίοι gunmen είναι κι αυτοί, απλά δεν τους προωθεί η κυβέρνηση, έχει δικούς της βλέπετε. Ατραξιόν μας, μετά τις φωτιές, αποτελούν οι διωγμοί και ο θάνατος. Καλώς όρισε ο εμφύλιος λοιπόν. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση, αν επιβιώσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ελλείματα στη λειτουργία της δικαιοσύνης και η διάχυτη στον κόσμο πεποίθηση ότι δεν υπάρχει κράτος δικαίου, είναι αυτά τα δύο βασικά στοιχεία τα οποία υπάρχουν προσφερόμενα σαν καύσιμα στην αναζωπύρωση κάθε βίαιης, εγκληματικής ή/και τρομοκρατικής ενέργειας. Αν λοιπόν δεν πρόκειται για την "χαρά του λύκου" των χουντικών και των χρυσαυγιτών, η διενέργεια εκλογών σε συδυασμό με την έμπρακτη επαναφορά του κράτους δικαίου μπορούν να στερήσουν το καύσιμο σβήνοντας την φλόγα.

    Μια καλή ερευνα πάντως στο χώρο των νεοναζί και των νοσταλγών της χούντας θα αναδείκνυε κάποιες "ομορφιές" στην αστυνομία και στον στρατό.

    Γνωστά τοις πάσι όλα αυτά πραγματα και μάλιστα από χρόνια, αλλά η δεξιά του κυρίου (και του παχύσαρκου μπουχέσα), έχει κάθε λόγο να τα κρύβει ισχυριζόμενη την ασύμμετρη μαλακία που την δέρνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΣΑΡΙΑ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΜΠΑΝΙ!!ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΛΕΜΕ. ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ. ΣΑΝ ΠΗΡΑΝΕ ΠΡΕΦΑ. ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ.

    ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕΕΕΕΕΕ ΟΕΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η δεξιά όταν έβλεπε ότι κατρακυλάει και ότι τους έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος τι απατεώνες συκοφάντες και κλέφτες είναι, πάντοτε επεδίωκε την ανωμαλία στο πολιτικό βίο της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΥΟΙ
    ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολλοί πυροβολισμοί τελευταία.. δεν θέλει εξυπνάδα να καταλάβεις οτι ο στοχος είναι να τρομοκρατηθεί ο κόσμος,να φοβάται να βγει από το σπίτι του για να μην φάει καμία αδέσποτη,να ζητάει περισσότερη αστυνομοκρατία,να απαγορευτούν διαδηλώσεις και πορείες με την ανοχή του κόσμου.
    Προφανώς αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να σταθεί άλλο.
    Φοβάμαι όμως οτι έρχονται δύσκολες μέρες για την δημοκρατία μας- την όποια τέλος πάντων-.
    Υ.Γ. ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε όλες τις μεγάλες υποθέσεις των σκανδάλων, έχουμε τη χειραγώγηση της Δικαιοσύνης, γεγονός που έχει συγκλονίσει, και αυτό, την κοινή γνώμη. Μια Δικαιοσύνη, που η κυβέρνηση χρησιμοποιεί μονίμως, ως πλυντήριο για τις πολλές της αμαρτίες. Κατά σατανική σύμπτωση, σε όλες τις υποθέσεις μεγάλου δημοσίου ενδιαφέροντος, που επίσης, κατά σύμπτωση, είχαν όλες κυβερνητική ανάμειξη της Νέας Δημοκρατίας, η Δικαιοσύνη δεν κατέληξε πουθενά ή, μάλλον, κατέληξε στο απόλυτο σκοτάδι.
    Εμείς, το τονίζω, δεν θα επιτρέψουμε, θα δώσουμε αγώνα για τη μη κομματικοποίηση της Δικαιοσύνης, για την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Ιδιαίτερα, για να μην ταυτιστούν οι άμεμπτοι και καλοί δικαστές, με ενέργειες της κυβέρνησης που εκθέτουν την ανεξαρτησία τους.»

    Ζήτω η Ελλάδα
    Κάτω η συκοφαντία, η βωμολοχία και η υποκρισία
    Ζήτω του ΠαΣοΚ η αυτοκρατορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εχουμε γίνει Βαγδάτη. Αυτό που με ενοχλεί πιο πολύ είναι ο ραγιαδισμός του κόσμου. Δυο νεκροί, κάηκαν κτήρια, περιουσίες. Βεβηλώθηκαν κτήρια - έργα τέχνης. Και η αντίδραση πολλών είναι "καλά τους κάνουν". Ομάδα ατόμων κρεμάει στην Ακρόπολη πανό λες και είναι ιδιοκτησία τους.
    Κι εμείς αντιδρούμε λέγοντας " καλά τους κάνουν".
    Ο Έλληνας είναι ραγιάς. Η Ακρόπολη γι αυτόν είναι απλά ένα ωραίο κτήριο για να μαζεύει τουρίστες. Δεν είναι σύμβολο της πολιτιστικής κληρονομιάς του. Δεν την αισθάνεται δικιά του. Πάω στοίχημα πιο πολύ ενοχλήθηκαν γι αυτήν την πράξη ξένοι φιλέλληνες παρά εμείς εδώ.
    Αν ο συνασπισμός κρεμούσε πανό στον τάφο συγγενούς μας προσώπου ή στην μητρόπολη της ορθόδοξης εκκλησίας, τότε θα είχαμε άλλη αντίδραση.
    Αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο.
    Οι ραγιάδες που δεν αισθάνονται τίποτε από αυτά που καίγονται δικό τους, γιατί να συγκινηθούν;
    Παρακολουθούν έναν πόλεμο του Πασά, των κοτζαμπάσηδων με τους κουκουλοφόρους και τους άλλους ταραξίες. Όμως δεν αντιδρούν. δεν νιωθουν πως θίγεται τίποτε δικό τους... είχε μια σκασίλα ο ραγιάς για την Ακρόπολη, για τα προπύλαια, για οτιδηποτε δημόσιο που βεβηλωνεται από οποιον να'ναι.
    Το κινητό μας να ναι καλα, το ακριβό αμάξι μας (κατασκευασμένο σε δυτική χωρα), το διαμερισμά μας με τα ακριβά έπιπλα, τα ακριβά (ιταλικά) ρούχα, και η ορθοδοξία.
    Κανενός δεν ματώνει η καρδιά για τα άλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aγαπητοί-ες μου
    Όποιος δεν γνωρίζει το παρελθόν του να μαθαίνει από τα λάθη του και να τα διορθώνει, δεν μπορεί στο μέλλον να πορευθεί με επιτυχία. Για αυτό σας παραθέτω ορισμένα ιστορικά γεγονότα:

    H ρουφιανιά, ο δοσιλογισμός, η παραπληροφόρηση, το ψέμα, το πλιάτσικο του τόπου ανέκαθεν ήταν τα προσόντα της δεξιάς. Με το παραπλανητικό σύνθημα, ψηφίστε μας και θα σας φέρουμε τα παιδιά σας πίσω, αφού καπηλεύτηκαν τη κούραση του λαού από τους συνεχείς πολέμους κέρδισαν τις εκλογές (Λαϊκό κόμμα λεγόταν τότε)συνεπικουρούμενοι από φιλοβασιλικούς ακροδεξιούς, ακροαριστερούς και παπάδες το 1920 και έκαναν πρωθυπουργό το Γούναρη( τον κρέμασε ο Πλαστήρας μαζί με τους άλλους 5 στο Γουδί). Έτσι κατόρθωσαν να κερδίσουν το μεγαλύτερο πολιτικό μετά το 1821, αυτόν που δημιούργησε την Ελλάδα των 2 Ηπείρων και των 5 θαλασσών. Βέβαια όχι μόνο δεν σταμάτησαν το πόλεμο αλλά οδήγησαν τη χώρα στη μεγαλύτερη καταστροφή και στον ακρωτηριασμό της.

    Μετέπειτα είχαμε φασιστικές δικτατορίες ( Μεταξάς, Παπαδόπουλος) προδοσία και διαμελισμό της Κύπρου, χωρισμό των Ελλήνων σε εθνικόφρονες και μιάσματα όλα έργα των δεξιών ακροδεξιών και των βασιλοφρόνων.

    Στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας είχαμε καινούργιες σελίδες δόξας με τον άλλο τον αρχιαποστάτη το τυμβωρύχο που είχε μαζέψει όλα τα αρχαία για να τα διασώσει (έτσι έλεγε)και που τον εξανάγκασε ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου να τα δωρίσει στο κράτος,να περισωθούν τα προσχήματα και να μη τον βάλει φυλακή. Που παίρνει τρεις συντάξεις αλλά ήθελε να φτιάξει το ασφαλιστικό. Δηλαδή να μη παίρνει κανένας σύνταξη παρά μόνο οι κουμπάροι. Που ήθελε να μικρύνει το Δημόσιο γιατί έλεγε ότι ήταν ζημιογόνο. Αλλά όλους τους δικούς του τους έχει τακτοποιήσει στο Δημόσιο. Που ήθελε να πουλήσει ολόκληρο τον ΟΤΕ 450 εκατ δολλάρια. Τον Ιούλιο 2007 το κράτος μόνο από το 5,3% του ΟΤΕ εισέπραξε 840 εκατ δολλάρια ή 600 εκατ ευρώ.

    Αυτά τα μεγάλα επιτεύγματα μήπως σας θυμίζoυν άλλα σύγχρονα έργα της δεξιάς; αναξιοκρατία, διαφθορά, μίζες, κουμπάροι, ομόλογα, υποκλοπές, Πακιστανοί, αναψυκτήρια, βατοπαίδια κλπ;

    Έλληνες ξυπνήστε ρημάζουν το τόπο οι δεξιοί και τα δεκανίκια τους. Μόνο η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ, μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη κρίση και να καθαρίσει τη κόπρο του Αυγεία που έχει συσσωρεύσει η δεξιά μάστιγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ καλά κάνουν οι Αγγλοι και προβάλλουν τον πυροβολισμό.
    Να μην έρχονται τουρίστες σε μία χώρα τρομοκρατών και κουκουλοφορων.
    Και να μείνουν τα Ελγίνεια εκεί που είναι ασφαλή γιατί σε μία χώρα που πυροβολείται αστυνομικός μπροστά στο Υπουργείο Πολιτισμού και που όποιος θέλει ανεβαίνει στην Ακρόπολη και κρεμάει πανώ κινδυνεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
    ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
    ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΑΡΚΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
    ( ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΑΤΟΥΡΑ,ΤΟΝ ΧΗΝΟΦΩΤΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!)
    ΑΥΤΟΥΣ ΒΡΕΣ ΠΡΩΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΑΤΟΥΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να καταλάβουμε ποιός είναι πίσω από τους κουκουλοφόρους και τους παρακινητές της αποσταθεροποίησης της Ελλάδας.

    ΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ;

    Η Ν.Δ. χάνει γιατί οι καναλάρχες την κατηγορούν ότι δεν κτυπάει αλύπητα τους κουκουλοφόρους.

    Ο Σύριζα χάνει γιατί οι καναλάρχες τον κατηγορούν ότι υποκινεί τους ταραξίες.

    Το ΚΚΕ χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεκανίκι της Ν.Δ. (το θράσος δεν έχει όρια).

    Το Λαός χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεξιό, άρα υπέρ της άχρηστης αστυνομίας.

    Και βεβαίως βλέπουμε συνεχείς δημοσκοπήσεις από το Mega, τον Ant-1, τον Alpha, τον Αλτερ και το Star, όπου όλα τα κόμματα πέφτουν εκτός από ένα που ανεβαίνει.

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ;

    Μόνο ο ελληνο-αμερικάνος γιός της margaret chad.

    Πού είπε ΝΑΙ στο βρώμικο αμερικάνικο σχέδιο Ανάν το 2005, που είπε ΝΑΙ στην αμερικάνικη πρόταση για το όνομα Μακεδονία-Σκόπια το 2002 για τους βόρειους γειτόνους μας και που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ σχολιάσει τις κοσμοι-στορικές συμφωνίες του Καραμανλή με τους Ρώσους για τους αγωγούς και τους Κινέζους για τα λιμάνια.

    Και μετά οι οπαδοί του πασόκ ονομάζουν ατεκμηρίωτες θεωρίες συνομωσίας τις κατηγορίες ότι ο Γιωργάκης κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ότι του λένε οι αμερικάνοι και οι καναλάρχες υπάλληλοί τους, σε βάρος της Ελλάδας.

    Φίλοι πασόκοι, θυμηθείτε είμαστε όλοι ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Μην παρασύρεστε από τους καναλάρχες, που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους αμερικάνους.

    Αφήστε τους κομματικούς φανατισμούς και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει καθαρά.

    Θα βρείτε αμέσως ΟΛΕΣ της απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρέ bloomer 11;46,
    δέν διάβασα κάποια καταδίκη από τή
    πάρτη σου.
    Εκτός άν δέν ξέρω νά διαβάζω.
    Γιά άλλα κι΄άλλα όμως εξανίστασε
    σάν τήν χήρα στό κρεββάτι.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ;

    ΙΜΙΑ-ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ-ΣΚΟΠΙΑ-ΙΡΑΚ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ. ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΒΟΥΛΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΟ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 1) οι αστυνομικοί οπλοφορούσαν ?
    2) εάν οπλοφορούσαν γιατί δεν χρησιμοποίησαν τα όπλα τους ?
    3) εάν δεν οπλοφορούσαν , ποιος είχε την φαεινή ιδέα να μην οπλοφορούν ? ο Αλαβανος ? η ο Τσιπρας ?
    4) αμφιβάλει κανείς ότι οι δολοφόνοι είναι μέλη του ΣΙΡΙΖΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΥΟΙ
    ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ BLOOPERS TEAM ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ...

    ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ??/ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ??ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΒΛΑΚΑ??
    ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ??
    (ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΕΝ ΚΙΝΗΣΗ.......ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ)

    ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ??
    ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΚΟΙΛΙΑΔΕΣ?

    ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΖΙΒΑΓΚΟ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΡΑΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΡΙΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ??

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ??ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ??ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ??
    ....

    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Καραμανλης εβαλε τους πολιτες σε εναν εμφυλιο για να περασει τις αντιδημοκρατικες του πολιτικες.ΕΣΠΕΙΡΕ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε σεις κοιμόμαστε, ξυπνήστε, Έλληνες κάνετε κάτι να προλάβετε να φτιαχτείτε, !
    Και γιατί το λέω αυτό; Να έτσι το σκέφτηκα πριν από λίγο, και δείτε τι σκέφτηκα.
    Παράδειγμα πρώτον.
    Η Vodafone δεν είναι που έκανε τις υποκλοπές;
    Εεεε…… λοιπόν της δώσανε την Πλατεία Συντάγματος και έκανε συναυλία, και το μετρό, συρμούς και σταθμούς να διαφημίσει την συναυλία….!
    Μα θα μου πείτε φτιάχτηκε η Vodafone με την συναυλία; Σαφώς όχι, ξοδεύτηκε και από πάνω, … τι είπατε ; ότι από κάπου θα τα εκπέσει φορολογικά;
    Μα αυτό είναι το θέμα ή ότι δόθηκε στην καλή μας εταιρία ,ένα πρώτης τάξεως καθαριστικό να ξεπλύνει το όνομα της;
    Και τεράστια, μοναδική διαφήμιση στην Εθνική Πλατεία της Ελλάδας.
    Εθνικό το έργο της, Εθνική και η ανταμοιβή.
    Ποιος της έδωσε αυτό το καθαριστικό; Ο Δήμαρχος της Αθήνας; Κάποιος Υπουργός; Κάποιος υφυπουργός, ή κάποιος άλλος που οι υποκλοπές τον ωφέλησαν;

    Παράδειγμα δεύτερον.
    Η SIEMENES δεν είναι αυτή που έκανε δωράκια σε διάφορους πολιτικούς; Κόμματα; Και λοιπά ενδιαφερόμενα πρόσωπα, τους «λάδωνε» δηλαδή για να παίρνει δουλειές στην Ελλάδα μας,.
    Παρανομούσε δηλαδή καραμπινάτα, πράγμα που έκανε και στις ΗΠΑ και τις ρίξανε πρόστιμο σχεδόν ένα δις δολάρια, και τα οποία θα τα πληρώσει γιατί εκεί έχει να κάνει με κράτος και όχι μπανανία του κάθε λεφτά.
    Τέτοια πρόστιμα της ρίξανε και σε χώρες που εμείς οι νεοέλληνες τις αποκαλούμε μπανανίες!
    Εμείς όμως στην πατρίδα μας που ανθεί και θάλει φαιδρά πορτοκαλέα, δεν είμαστε ουτιδανοί, δεν είμαστε αμερικανάκια λιγούρηδες, είμαστε γαλαντόμοι, τον έχουμε τον παρά και τον ξοδεύουμε.
    Έτσι λοιπόν στην ύποπτη-υπόδικη στην χώρα μας SIEMENES, της δώσαμε τον ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ.

    Γι’ αυτό Συνέλληνες γρηγορείτε, ένα σκάνδαλο μεγάλο να κάμετε και σωθήκατε……….!
    Γι’ αυτό Συνέλληνες γρηγορείτε, ένα σκάνδαλο μεγάλο να κάμετε και σωθήκατε……….!
    Γι’ αυτό Συνέλληνες γρηγορείτε, ένα σκάνδαλο μεγάλο να κάμετε και σωθήκατε……….!
    Γι’ αυτό Συνέλληνες γρηγορείτε, ένα σκάνδαλο μεγάλο να κάμετε και σωθήκατε……….!

    Να δείτε που ο επόμενος θα πάρει την ΔΕΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΠΙΣΗΜΟ

    Ο αστυνομικος χτυπηθηκε απο εξοστρακισμο της σφαιρας και απο μια ζαρντινιερα που επεσε επανω του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΤΡΕΠΩ:
    ΡΟΧΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ.
    ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒEΤΕ; ΜΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εχω μια απορια. Ο φιλος παραπανω που αποκαλει τον δυο φορες εκλεγμενο πρωθυπουργο της ελλαδας "παχυσαρκο μπουχεσα" θεωρει οτι λεει κατι εξυπνο? θεωρει οτι ισχυροποιει τα επιχειρηματα του? Ας μας πει απο ποσα κιλα και κατω θελει τον πρωθυπουργο του, να τον παραγγειλουμε σε ενα πρακτορειο μοντελων. Εμενα παντως η κατηγορια για "παχυσαρκια", μου κανει σε ρατσισμο. Αυτον ακριβως που καταγγελεις φιλε. Μπορεις καλυτερα, ειμαι σιγουρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 5 Ιανουάριος 2009 2:56 μμ

    ΚΑΡΑΤΡΟΜΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Άρθρο της Anne Applebaum.(αμερικανο-εβραία δημοσιογράφος, σύζυγος του εβραίου υπουργού εξωτερικών της Πολωνίας) στην «Ουάσιγκτον Ποστ».
    23-12-2008

    Με το Σκοπιανό συνδέει τις ταραχές στην Ελλάδα, με επίκεντρο την Αθήνα, το φύλλο με ημερομηνία 23/12/2008, της εφημερίδας, κύριος εκφραστής του αμερικανικού κατεστημένου και υποστηρικτής των απόψεων της εκάστοτε Αμερικανικής Κυβέρνησης.
    Μεταξύ άλλων στο εξαιρετικά αρνητικό «άρθρο» της Anne Applebaum για τα γεγονότα υπάρχει εκτεταμένη αναφορά και στο …σκοπιανό : «Παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μέλος της Ε.Ε., η μεγαλύτερη συνεισφορά της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή εξωτερική πολιτική συνίσταται στην ξεροκέφαλη πολιτική της να θέτει προσκόμματα στην διεθνή αναγνώριση της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» - για λόγους που είναι περίπλοκοι να τους αναλύσουμε - εκτός αν η τελευταία αλλάξει το όνομά της σε FYROM «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας», ένα ακρωνύμιο που όλοι οι υπόλοιποι θεωρούν καταγέλαστο. Σε ότι αφορά την εσωτερική πολιτική οι Έλληνες είναι διαβόητοι για την χάλκευση οικονομικών στοιχείων που ήταν απαραίτητα για την είσοδό τους στην ζώνη του ευρώ».

    Εντύπωση προκαλεί ότι το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ κείμενο δημοσιεύθηκε πρώτα στο American Enterprise Institute της αμερικανικής πρωτεύουσας, που έχει τίτλους συνεργασίας με την Αμερικανική Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών C.I.A και βασικά αποτελεί παρακλάδι αυτής! Όπως έλεγαν πηγές, προσκείμενες στο αμερικανικό Intelligence, πρόκειται για συνταγμένο κείμενο από αμερικανικό κρατικό φορέα, που δόθηκε και στην «Ουάσιγκτον Ποστ», όπως στο προαναφερόμενο Ινστιτούτο προς δημοσίευση.

    Πρέπει να επισημάνουμε, με την ευκαιρία αυτή, πώς σύσσωμος ο αμερικανικός Τύπος και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εξακολουθούν να κρατούν ζωντανά - αν και δεν υπάρχουν - τις ταραχές στην Ελλάδα και προς την κατεύθυνση, ότι αποβλέπουν στην ανατροπή της Κυβέρνησης Καραμανλή και, κατά περίεργο τρόπο, να επιμένουν στην προκήρυξη γενικών εκλογών στην Ελλάδα.

    Τέλος, τις τελευταίες μέρες, τα πάσης φύσεως αμερικανικά δημοσιεύματα για την Ελλάδα τονίζουν ότι:

    1.Ο πληθωρισμός είναι σε δυσθεώρητα ύψη.
    2.Οι τουρίστες φεύγουν από την Ελλάδα και πάνε στην Τουρκία και θα χρειασθούν χρόνια, για να επιστρέψουν στη διαλυμένη Ελλάδα.
    3.Παρουσιάζουν το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, ως την μόνη διάδοχο λύση για την εκτόνωση της πολιτικής κρίσης και
    4.Δεν παραλείπουν να συνδέουν τις πολιτικές ταραχές στην Ελλάδα και με αναμενόμενες και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως γράφουν χαρακτηριστικά, Ισπανία και Ιταλία.

    Πρόκειται για πρόδηλη προσπάθεια, όπως διατείνονται αξιόλογοι πολιτικοί αναλυτές, πρόκλησης ευρύτερων συγκρούσεων στη Βαλκανική, με απώτερο και αποκλειστικό στόχο πρόκλησης ζημιάς στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που είναι διακαής πόθος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής!

    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ (Σκοπιανό, Κύπρος, λιμάνια, ρωσικοί αγωγοί).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η μιση ευθυνη για ολα τα κακα που μας συμβαινουν βαρυνουν ΚΑΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ 'ΜουΜουΕ' και τα τσογλανια που τα επανδρωνουν και νομιζουν οτι ειναι δημοσιογραφοι. ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ - ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ - ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ την κοινη γνωμη, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ) να βρουμε τι ειναι και απο που προερχεται και να κοινοποιουμε συνεχεια αυτην την ΛΙΣΤΑ καιγοντας τα ττσογλανια αυτα ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΘΩΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΞΕΡΟΥ ΛΑΟΥ.

    Ξεκιναω με τον μαλακα τον ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ που ειναι λυσσασμενος πασοκτζης και η μονη εφημεριδα που εγραψε ηταν το κομματικο εντυπο του πασοκ 'Η ΕΞΟΡΜΗΣΗ' αυτος ο μαλακας ανελαβε εργολαβικα 'να μας ενημερωνει'...

    Ο καλοπληρωμενος και 'μη μου απτου' ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ηταν ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΑΣΟΚ (ΠΑΣΠ) και μαλλον εξακολκουθει να ειναι (αυτος που βαρυνεται με το εγληματικο φιασκο του ΡΟΥΜΑΝΟΥ ΣΟΡΙΝ με την υποτιθεμενη παρεμβαση του να τον πεισει.. - αυτον που απι 2 ημερες διαφημιζε οτι ειχε βρει και εχει αποκλειστικη συνεντευξη με εκεινον που ειχε κερδισει το κρατικο λαχειο ... και αποδειχτηκε στο τελος οτι ηταν τρελλος και τον δουλευε...) τωρα μας 'ενημερωνει' και αυτος..

    ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ = ηταν οργανωμενος ΜΑΟΙΚΟΣ , και επι χρονια ΒΑΣΙΛΙΚΑ αμοιβομενος στην ΕΡΤ

    ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΑΝΤΕΝΝΑ 6-10 το πρωι) ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΝΕ
    τωρα ανελαβε και αυτος να μας 'ενημερωνει'..

    ΒΕΡΥΚΙΟΣ = εκτος απο βλακας (φαινεται) κατα δηλωση του ηταν και αυτος στην.. ΚΝΕ... τωρα μσς ενημερωνει με γουρλωμενα ματια απο το ... πενταγωνο... ΗΜΑΡΤΟΝ !

    ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΕΣΗΣ (ΑΛΦΑ) κατα δηλωση του ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, οπως ειπε 'οχι πασοκ αλλα αριστερος' κταλαβαινετε ολοι ποσο αδολα και αυτος μας 'ενημερωνει' ...

    ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ , τι να πει κανενας γιαυτην την ποντικομουρα που φιγουραρει παντοτε στα πρωτα ονοματα να 'στολισει' τα ψηφοδελτια του αγαπημενου της ΠΑΣΟΚ.. μεχρι τωρα δεν μπηκε γιατι απαιτει 'επικρατειας'... θα την βρειτε παντα παντρεμενη με καποιον παμπλουτο... πχ ΜΠΟΥΤΟΣ ,ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΣΤΤΕΩΣ..) και τωρα ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ βεβαιως βεβαιως..

    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ (γνωστη και σαν τρελλοπρετεντερω) Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ , Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ πιο ΣΗΜΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ (συζυγο ΣΗΜΙΤΗ) στο σπιτι του στην πελοπονησσο γινανε ουκ ολιγα απο τα πιο ενδιαφεροντα και 'κλειστα' πρασινα μιτινγκ.. και αυτος .. μας 'ενημερωνει'...

    ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΜΑΣ = ηταν οργανωμενος στην ΚΝΕ , σημερα βεβαια κατοικει στα βορεια προαστεια... ανεβηκαν οι δουλειες...

    ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ = ακροαριστερος γνωστος απο την θητεια του στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

    ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΨΗ... ΤΙ να πει κανεις , μονο να αναφερει οτι ειναι γυιοι του ΚΑΨΗ του ΠΑΣΟΚ (ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ 'ΝΕΡΟΥΛΑ' οταν μετα μανιας ανεδειξε και επεμενε στα ΝΕΑ για το θαυματουργο νερο του ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ) 'δημοσιογραφοι' και αυτοι..

    ΤΡΑΓΚΑΣ = αυτος ΜΟΝΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ....και οι αμερικανοι τωρα τελευταια δεν θελουν την ΔΕΞΙΑ κανουν καλυτερες δουλειες με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ....

    ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ = τι να πω γιαυτο το κομματοσκυλο του ΠΑΣΟΚ ? ειναι τοσο βδελυρος που και στο ΠΑΣΟΚ πια δεν τον θελουν γιατι τους βρωμιζει και εκει..

    το διδυμο ( με τις χαριτωμενιες του) της ΕΡΤ τα πρωινα (λυριτζης και οικονομου..) ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΑΝ ΟΤΙ και αυτοι σημερα πετανε πετρες (ηταν τοτε που οι κουκουλοφλωροι σπασανε στο ξυλο καποιον δημοσιοκαφρο απο το ΜΕΓΚΑ..) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥς ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΥΣ.....ναι ειναι η κρατικη τηλεοραση..

    προσθεστε και ΕΣΕΙΣ αλλους... ΝΑ ΔΟΥΜΕ ολοι ΤΙ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ... ΚΑΙ μας 'ενημερωνουν ακριβοδικαια'...

    Α ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - Α ΡΕ ΒΛΑΚΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δευτερη ειδηση;Εχουν αγωνια για τις εξελιξεις στην Ελλαδα;Αυτα γινοντουσαν και πριν την χουντα,και το '60,και μετα την χουντα.Πρακτορες που αλωνιζουν και δημιουργουν ανωμαλιες.Αλλα εμεις τι κανουμε.Αν δεν μπορουμε να κανουμε τιποτε,τοτε ας τα αφησουμε ολα στους αλλους,και να πανε οι πολιτικοι στα σπιτια τους.Τι χρειαζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση